11. oktober 2019

Hvidebæk IF vs Sivas: “Vi blev truet med, at vi skulle dø, og vores nærmeste familie skulle voldtages.”

RSFK står for ‘Roskilde Sivas Fodbold Klub, og hjemmebanen burde nok være i Sivas på den anatolske højslette. En historie fra SN.dk – Føler sig truet: Fodboldhold afviser at møde modstander.

“Fodboldspillerne fra Hvidebæk ønsker ikke igen at møde RSFK Roskilde, som holdet tabte med 1-5 til i lørdagens serie 3-kamp. Hvidebæk-spillerne følte sig undervejs truet så alvorligt, at klubben har anmodet DBU Sjælland om ikke at spille returopgøret, der er planlagt til den 23. maj på Hvidebæk Stadion.

– Der var trusler fra både tilskuere og spillere. Vi blev truet med, at vi skulle dø, og vores nærmeste familie skulle voldtages. Tilskuere gik bag vores udskiftningsbænk og spurgte os, om vi vidste, hvad det var for nogle gangstere, vi spillede imod, fortæller Hvidebæk-træner Jimmi Jensen, der er rystet over episoden.

– Jeg har været træner i over 20 år, og jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger han.”

(Sivas, Tyrkiet)

Oploadet Kl. 01:19 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105029/trackback

16 Comments »

 1. Hurra for det multikulturelle paradis vores pædokrate, mammon hungrende politikere har bragt os.

  Kommentar by Draugr — 11. oktober 2019 @ 01:54

 2. “Det er prisen” – Danmarks statsminister 2019.

  Kommentar by Per — 11. oktober 2019 @ 02:22

 3. Det burde man iøvrigt skrive på alle terrorsikringerne overalt i landet.

  Kommentar by Per — 11. oktober 2019 @ 02:24

 4. Eller på gravstenene for ofrene..

  Kommentar by Per — 11. oktober 2019 @ 02:24

 5. ¤

  I årevis har partier som de S, SF, K, V og de radikale ignoreret alle de erfaringer med indvandring af kulturfremmede, som andre lande har indhøstet. I årevis har disse partier ignoreret alle advarsler og protester fra danskere som kunne se hvor det bar henad. De lokkede danskerne til at stemme ja til EF/EU ved brug af løgne og falske løfter.

  Efterhånden som vi også selv fik dyrekøbte og blodige erfaringer med det man kaldte “berigelsen”, kunne man have forventet at Christiansborg ville skifte kurs. Men tværtimod fremturede partierne og medierne med deres korrupte, lyssky og folkefjendske politik. Og V og K blev til skabsradikale partier. Hvem husker ikke Lars Quislings falske løfte om “straksstop” for indvandringen. En kynisk løgn. Valgflæsk af den mest rådne slags.

  Og nu er selv DF-toppen med på at forræderi er en smuk og god ting. Og Tullesen, idioten eller psykopaten i politikerklæder, er hoppet med på både Marokko-traktaten og den store co2 løgn.

  De tilstande med vold og trusler mod danskere ved enhver lejlighed, den mere og mere agressive og krigeriske opførsel overfor fredelige danske borgere, har man kunnet forudse de sidste 3O år, bare ved at sætte sig en smule ind i tingene. Og forskellige islamistiske magthavere har længe sagt at de ville erobre og overtage Europa ved at sende millioner og atter millioner af afrikanere, arabere, muslimer og islamister op til vores lande. Og den gale kansler i Berlin har inviteret det halve Afrika til at slå sig ned hos os.

  Ligesom de kommunistiske/radikale/islamistiske kræfter står for dumhed, vanvid og ondskab i ufattelige mængder, er Christiansborg kommet til at stå for dumhed, ondskab og forræderi overfor det danske folk. Politikere så kyniske, tåbelige og spejlblanke at man tror det er løgn, dominerer nu borgens politik. Se Lars Luskebuks, Tullesen og Pape, se Ida Auken, Joy Mogensen, Pernille Weis, Astrid Krag og den nye forsvarsminister, osv.

  Mette F er muligvis ikke helt så håbløs som sine forgængere Lars Lusk og Helle T-S, men med støttepartier som Enhedslisten, de radikale, SF og bøssepartiet begynder det at se ud som om Christiansborg vil fortsætte sin uerklærede krig mod vi danskere. Indvandringen vil fortsætte, mængden af DRs og TVs løgnepropaganda vil vokse…..røverier, vold og mord vil blive til hverdagsterror, antallet af nedskæringer, forringelser og skandaler vil stige, og flere og flere danskere vil få chok-oplevelser og blive ramt af smertelige tab.

  Christiansborg er et åndeligt og moralsk fallit-bo og hele vejen igennem en trussel mod Danmarks eksistens, frihed og velfærd.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. oktober 2019 @ 02:27

 6. ..I årevis har partier som S, SF, K, V og især de radikale ignoreret…

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. oktober 2019 @ 02:32

 7. Nu vi har tatto-grejet fremme fra bloggen oven over.
  Var det ikke en go’ ide at tusse:
  “Det er prisen” i panden på alle skadevolderne på Falliborgen og deres villige klakkører hos MSM? Så vi – og ikke mindst DE aldrig glemmer.
  Eller, hvis det skal ha’ lidt mere swung og internationalt tilsnit:
  “Collateral damge”

  Kommentar by White knight — 11. oktober 2019 @ 06:00

 8. ..damAge

  Kommentar by White knight — 11. oktober 2019 @ 06:01

 9. Det Danmark vi kender. Valgsvindel og kommunistisk/satanistisk mediekampagne har redt danskernes seng med endnu en socialkammerat, der kan fortsætte Danmarks ødelæggelse.

  Landets fjender hygger sig, alt imens ansvarshavende politikere og embedsmænd (shadow Government) beriger sig massivt.

  Kommentar by Iznogut — 11. oktober 2019 @ 06:17

 10. Vi har i årevis været for dårlige til at komme med racismeanklager i de her situationer. Der er tale om en opførsel som er uventet, uberettiget, ubehagelig og etnisk grænseoverskridende. Klassisk racisme.

  Lad udskamningen af ledere, trænere, spillere og tilhængere i og omkring Roskilde Sivas Fodbold Klub begynde. Vi må starte et sted.

  Kommentar by BE — 11. oktober 2019 @ 07:15

 11. “Sådan er det jo”.

  Kommentar by Bastardo — 11. oktober 2019 @ 08:13

 12. Turks and kurds are jerks

  Kommentar by Nielsen — 11. oktober 2019 @ 09:28

 13. RSFK, Roskilde – Raske “danske” drenge …

  Bahri Yilmaz
  Cebrail Erdogan
  Ekrem Eko Guner
  Emre Sahin
  Ensar Tuna
  Furkan Cakaloglu
  Hasan Erdogan
  Hasan Kevek
  Ilhan Bardak
  Ismail Guney
  Okan Tamer
  Solyman omar
  Turan Oksuz

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. oktober 2019 @ 10:24

 14. muhamedanerne skal være i muhamedanerland, og det er ikke her.

  Kommentar by Va Sawva — 11. oktober 2019 @ 10:28

 15. #13

  Lyder som endnu et af Folketingets integrationsprojekter.

  Kommentar by Fascist — 11. oktober 2019 @ 11:22

 16. Navnet fortæller at deres loyalitet og sammenhørighed ligger et andet sted end Danmark, så egentligt, hvad laver de her?

  Kommentar by Den Nervøse — 12. oktober 2019 @ 08:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper