11. oktober 2019

Berlingske holder mikrofonen for 21-årige Frida: “.. ikke så nice, at en fra Nye Borgerlige arbejder der”

Berlingske har taget en tur til Nordvest, og støder tilfældigvis ind i 21-årige Frida Hammershøy. Hun er imod hærværk mod Anahita Malakians’ burgerbar, for som hun siger – man skal lade ‘Nye Borgerlige dø af sig selv’. Fra Berlingske.dk – 21-årige Frida fra Nordvest om burger-restaurant: ‘Det er bare ikke så nice, at en fra Nye Borgerlige arbejder der’.

“… hvor går grænsen for tolerancen? Berlingske er taget til Nordvest for at finde ud af, om beboerne i området har lyst til at spise på The Barn. …

Den første vi snakker med er Frida Hammershøy. Hun er studerende og glad for kvarterets mangfoldighed.

‘Jeg synes, her er dejligt – Nørrebro er blevet alt for pæn. Det er Nordvest ikke endnu, på den gode måde altså. Her er der virkelig plads til alle,’ siger hun.

Men når Berlingske spørger til episoden på The Barn, bliver Frida lidt mere i tvivl.

‘Den må jo gerne være der, men jeg tror, jeg har det ligesom mange andre. Det er bare ikke så nice, at en fra Nye Borgerlige arbejder der.

Det giver dig mindre lyst til at gå derind?

‘Ja, jeg skal ikke derind. Det har jeg ikke lyst til at støtte op om. …'”

(Frida Hammershøy på Instagram, 2017)

Oploadet Kl. 01:54 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105034/trackback

28 Comments »

 1. Hmm, gad vide hvor mange af antifa’erne fra Nørrebro og Nordvest der køber deres stoffer direkte fra “kulturberigerne”, og dermed slipper for turen ud på Christiania?

  Kommentar by Kimski — 11. oktober 2019 @ 02:11

 2. Hold kæft hvor er jeg dog træt af at høre på deres “plads til alle, men…” pis på nørrebro, det er jo danmarks mest ekskluderende område! Hjernedøde flokdyr.

  Kommentar by Per — 11. oktober 2019 @ 02:20

 3. Når jeg bliver den nye Fører, så bliver AFA-stemplerne udskiftet med stregkodetatoveringer. Det letter organiseringen i udryddelseslejrene.

  Kommentar by Hr. Snusk — 11. oktober 2019 @ 02:51

 4. ¤

  Man må da indrømme at tidens journalister på både DR, TV2 og papiraviserne bliver dygtigere og dygtigere til at finde frem til og holde mikrofoner for Danmarks og skandinaviens genier og åndelige fyrtårne, såsom Greta Thunbøf, Joy Mogensen, Ida Auken og her og nu pigebørn som Frida, Pernille, Ulla, Sofie og hvad de ellers hedder.

  Men var det ikke nemmere hvis man lod AFA og striben af rødfascister rykke ind i redaktionslokalerne som faste medarbejdere?!! Så slap man for at rende rundt i København og omegn for at oplede de mest tomhjernede typer.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. oktober 2019 @ 02:53

 5. Hvis det gjorde blot det mindste ondt, at være SÅ snotdum og selvimodsigende.
  Så ville lille dumme AntiFrida vræle af smerte. Se DÉT ville være really NICE.
  Og med en SÅ stor begejstring for blæk på håndleddet, som lagt for dagen hér. Skal lille AntiFrida da næsten også ha’ et rigtig flot nummer tattoveret lige DÉR på det andet håndled.
  VI synes nemli’ heller ikke, det er så nice with UR waste of space ‘n oxygen.

  Kommentar by White knight — 11. oktober 2019 @ 05:29

 6. Mødte “tilfældigvis” en terrorist i Nordvest.
  Mange patrioter i Minneapolis møder også “tilfældigvis” en masse terrorister i aften, når de skal hjem fra endnu et velbesøgt Trump Rally.

  Bælingeren vil sikkert skrive om, at protester blev intimideret af fascister i MAGA outfit og politibøller, hvorfor de blev nødt til, at smidte med sten, flasker, urin og spytte. Selv de fascistiske politiheste blev for meget for “de tolerante”, så de kylede også sten på dyrene.

  Kommentar by Iznogut — 11. oktober 2019 @ 06:10

 7. Der er en slående lighed mellem dumme tøser som hylder mangfoldighed, og de lige så dumme tøser der råber op om klima.

  De lukker sig inde i en drømmeverden, og hvis de får deres vilje, ender Danmark som et muslimsk lorteland.

  Kommunismen dør desværre ikke af sig selv, fordi vi lukker øjnene og lader være med at tale om den.

  Igen-igen i dag kværner p4nord om klimaet. Man vil gøre landbruget co2 neutral ! For fanden, hvor bliver man træt af at høre på især Charlotte Ostertag, der fører an i hetzen mod kødspisere og andre “klimasyndere”

  Kommentar by k.m. — 11. oktober 2019 @ 07:31

 8. “Her er virkelig plads til alle”.

  Allahs Fascistoide Arme.

  Kommentar by Bastardo — 11. oktober 2019 @ 08:11

 9. Iznogut — 11. oktober 2019 @ 06:10
  Du har ret.

  https://www.breitbart.com/2020-election/2019/10/10/left-wing-rioters-attack-trump-supporters-leaving-minneapolis-rally/

  Kommentar by Hagmann — 11. oktober 2019 @ 08:41

 10. `

  Der skal efterhånden stærke nerver til at læse net-aviserne. Mængden af barske, dystre, uhyggelige og nerveflænsende nyheder er overvældende. Men hvis man vil holde sig orienteret, kan man jo umuligt nøjes med papiraviserne og DR.

  Af net-aviserne fremgår det med stor tydelighed, at fallit-tinget, fjolse-tinget, kolbøtte-borgen eller mafia-hovedkvarteret er ved at køre Danmark i sænk, er ved at afskaffe og aflive danskheden og danskerne.

  Er der efterhånden en gruppe af danskere som ikke sjofles af de politiske og journalistiske psykopater?

  Politiet sjofles og misrøgtes. Forsvaret sjofles og misrøgtes. Virksomhederne og landbruget chikaneres. Lønmodtagerne udnyttes og presses. De selvstændige presses. De arbejdsløse tyranniseres. Familierne presses og splittes. Stressniveauet har vist aldrig været højere. Citronen presses til sidste dråbe. Alle skal spare, der er ikke længere råd til ordentlig velfærd og sundhedspleje. Skatter og afgifter, gebyrer og bøder skal op. Diskriminationen af danskerne i forhold til “berigerne” skal skærpes. De gamle, de hjemløse, voldsofrene, folkepensionisterne, de syge, de fraskilte, de faderløse børn osv. må i stigende omfang lade sig synke ned i afmagt og elendighed.

  Måske det er logisk at det går ad Sverige og hekkenfelt til med Danmark? Når man har en politisk borg domineret af kommunister, feminister, feltmadrasser, pladderhumanister og LGBTXYZWQÆØÅ-typer, samt bøsser, lesbiske, europater og klimatosser. Er der nogen normale mennesker tilbage derinde?

  Om lidt vil Enhedslisten, SF, de radikale og bøssepartiet kræve at der sættes turbo på indvandringen og klima-hysteriet . Blæse være med at endnu flere danskere vil blive ofre for hverdagsterror og nye mængder af afgifter, spareøvelser og forringelser.

  Danskerne skal jo alligevel udskiftes og etnisk udrenses.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 11. oktober 2019 @ 08:56

 11. Ja det er jo mere -nice – med DR,s ensidige Enhedslistemedlemmer som interviewer Enhedslistens sympatisører, imens Enhedsliste kunstnere har fortrinsret til DR, og alle andre skal bare kanøfles. “Allahs Facistiske Aktionærer” hyldes åbenbart. Ikke et ord fra DDF, SIAD, eller Tommy Robinson for den sags skyld, med mindre de skal skræmmeudstilles. Det samme ¨åbenbart med Berlingerne. Mediernes mangfoldighed kan åndeligt være i Enhedslisten indoktrinerende enøjethed. Drop MSM medierne. Se youtube og f.eks “TR- tv”. …Støt SIAD, Idenitære, DDF, DDL og NB (DF og trykkefrihed)….så er der dømt ferie fra mit vedkomne. Skrivepause. God efterårsferie. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. oktober 2019 @ 09:05

 12. * Michael Unna
  Ja sandsynligheden for at journalisten er enten Radikal eller stemmer på enhedslisten er 47% – 30% till Radikale 27% til Enhedslisten 13% til SF og 20% til Socialdomrkratiet. Venstre 11% Libaral Alliance 5% Dansk folkeparti 1% konservative 2%. Læg mærke til st Enhedslisten De Radikale og SF ville kunne danne en komfortabel flertalsregering med 60% af stemmerne. Og skulle Sovialdemokraterne få lov at være med ville de være 80%
  Tallene er fra 2012 derfor er Alternstivet ikke med og hverken Nye Borgerlige eller Stram Kurs ville nok ikke have været målbare!

  Er der nogen til stede, der er så naive at de ikke tror det har nogen indflydelse på programmerne?

  Kommentar by Den Nervøse — 11. oktober 2019 @ 09:23

 13. Ja,vi vil da også helst dø af os selv lille enfoldige indoktrinerede Frida. Men desværre får dit politikerkorps i skøn forening med den million eller flere fremmede de har bragt her til landet os alt for ofte til at lide unaturlige og alt for tidlige endeligt. Det burde ikke være danskerne,der bliver aflivede af de fremmede. Det skulle hellere være den anden vej rundt.

  Kommentar by Nielsen — 11. oktober 2019 @ 09:23

 14. Kære Frida, vi vil gerne forære dig Nørre Bronx, men til gengæld skal hverken kommunen, staten eller sundhedsvæsnet servicerer dig og dine mere, klar jer selv og få respekt perker elsker, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 11. oktober 2019 @ 10:06

 15. Kommentar by Kimski — 11. oktober 2019 @ 02:11

  Haha – en der stadig tror, at danskere styrer narkohandlen på Christiania. Selv hippierne derinde er trætte af narkosalget, men ved du hvad? De bestemmer intet derinde mere.

  Kommentar by Fascist — 11. oktober 2019 @ 11:24

 16. Er der een der er venlig, at hviske Charlotte NakkeOstertag i øret, at Føreren var vegetar.
  Deri ligger forklaringen med stor sandsynlighed på, at verden i dag oversvømmes af den rene skære sindssyge grundet omfattende hjerneskader.
  Og hvis der som udgangspunkt – hvad meget tyder på – ikke har været så meget at rutte med i forvejen, gi’ resultatet nærmest sig selv.

  Kommentar by White knight — 11. oktober 2019 @ 14:26

 17. Den nervøse @09:23
  De flere undersøgelser der for efterhånden 5-7 år siden viste at ca 80% af journalisterne stemte på venstrefløjen har næppe fortalt den fule sandhed. I undersøgelserne modtog man også de mange journalister der arbejdede som informationsmedarbejdere i ministerier og lignende samt i det private erhvervsliv. Det vil være naturligt at antage at i denne gruppe er der ikke 80% der stemmer på venstrefløjen, Det betyder således at de journalister der arbejder i tv og radio, i trykte såvel som elektroniske medier samt i godhedsindustriens mange NGO’er for langt over 80% vedkommende stemmer på venstrefløjen.
  Det er derfor heller ikke underligt at “Bælingeren” som Iznogut så passende kalder den i dag ligger langt til venstre for midten. Hvor skulle den ellers ligge, da den som bekendt er skrevet af journalister? Bælingerens plads på venstrefløjen blev yderligere understreget da man sidste år valgte ny chefredaktør til erstatning for den udmærkede Anne Libak. Man valgte Mette Østergaard der var chefredaktør på TV2-NEWS og før dette politisk redaktør på Politiken. Mere venstreorienteret og kulturradikalt kan det næppe blive.

  Kommentar by bjarne binee — 11. oktober 2019 @ 14:52

 18. Den fascistiske krystalnatsdeltagende unge kvinde, fra det kontroversielle fascistparti Enhedslisten, hvis whitefacede fascistiske antisemittiske islamstøttende leder Pernille Skipper udøver sin voldsforherligende propaganda fra burgøjserpaladset på søfronten i Kbh. , sammen med resten af de fascistiske luksusburgøjsere fra paladserne i Frederiksberg C og Valby’s dyreste kvarterer, tåger rundt i sin bevidstheds ørken.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. oktober 2019 @ 15:36

 19. Så kan man jo altid tænde for fascisttv, nu med programmer tilrettelagt efter nyeste fascistisk korrekthed, såsom “Vil med fascisme” Og “Den store fascistdyst”
  Også halvanden time fascistvejrudsigt med indskudte rudeknuserier og co2 bekymring..
  DRfascistdating og kammeratskabsaften i DR på skatteydernes regning, afholdes løbende hver dag; Mon din foretrukne tvfascist danner par med en anden topfascist? Ja, hvem slikker mest fascistisk?
  Glemte fascister optræder hele tiden i fascistprogrammet, “Mød Hitler’s oldemor” Tilrettelagt og supervicet af fascistkollektivet ReFascist.. Hvem sidder i den elektriske stol? Bare rolig, det er ikke sexredaktøren fra sexBladet. Vores sexkunder forlanger sexartikler løbende, det er bare god sexjournalistik, og nu med ekstra sexfascisme..

  Kommentar by Hul igennem? — 11. oktober 2019 @ 15:46

 20. Det må da være vidunderligt at leve i den glasboble som lille frida gør. Ingen udgifter til tjald eller hårdere stoffer, bare lalle derudaf.

  Har hun monstro føling med hvor mange af hendes medsøstre der er voldtaget i N og NV bare det sidste år?

  For hende er det langt vigtigere at en erklæret Ny Borgerlig ikke arbejder der hvor hun færdes!

  Kommentar by Santor — 11. oktober 2019 @ 18:04

 21. Mon ikke den små Frida lugter grimt? Hun ser sådan ud. :D

  Kommentar by Knud Madsen — 11. oktober 2019 @ 20:32

 22. “Her er der virkelig plads til alle” … som er 100% enige med os! Flot!

  Kommentar by Jens Larsen — 11. oktober 2019 @ 22:42

 23. Så Frida har altså forstået, at vi alle ville have det bedst med en fornuftig segmentering af befolkningen her på planeten. Kunne man forestille sig, at vi oprettede dedikerede områder (vi kunne f.eks. kalde dem “lande”…) hvor de forskellige befolkningsgrupperinger kunne leve som de fandt bedst?
  Nå nej, hun har ikke fattet en meter. Den lille hykleriske nasserøv vil bare have alle andre til at betale for sit utopia, hvor der er plads til ALLE (der mener det samme som Frida).

  Kommentar by Lider af danskhed — 12. oktober 2019 @ 10:55

 24. # hr. Madsen

  Hen er formentlig også veganer og fribløder.

  En hurtig søgning viser desuden, at hen har gået på Det Frie Gymnasium, der er berygtet for at være en decideret AFA-kaserne…

  Kommentar by Revisoren — 12. oktober 2019 @ 21:18

 25. TV2 (vel ogå en dhimmistation for Danskere) havde også med alvorlige miner et Interview om en Australsk rapport. Det kan godt være vi har problemer med Isis krigere, som får socialhjælp her i Danmark og deltager i såkaldte- integrationsprijekter-. Det kan også godt være vi har kvinder herhjemme og andre som lider af den undertrykkelse de Islamiske parallelsamfund giver. Det kan godt være vi har- såkaldte æresdrab- og massevoldtæger på kvinder, og det kan godt være ingen aner en Dyt om hvad Islam er, før de skriger på – Mangfoldighed- integration- og ikke fremmedhad,….men det helt helt store problem er- ifølge den håndholdte australske rapport- Højredrejningen. En Afghansk Journalists spire ansat ved DR (gætter jeg på), og nogle alvorlige Journalister med rynker i panden, og omtanke om den fæle højredrejning, mente forsøgtsvis at det måske var lidt unyanceret,…men så sandelig nej. Meget alvorligt problem. ….For mig at se et meget alvorligt problem vi skal betale Hallallicens til disse moralsk og etisk forkvaklede mediers ensidige bekymring, imens de lefler for den mest modbydelige religion, som jeg ikke troede jeg skulle erfare, denne verden har skabt. Føj for den lede . (en konstrueret rapport fra en lukket kreds fra de hellige meningers overdrev i Elfenbenstårnet). Fortsat god søndag og efterårsferie. Støt SIAD o.a. God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. oktober 2019 @ 11:11

 26. # 24

  Skulle du ikke holde skrivepause fra de infantile skriblerier?

  Kommentar by Revisoren — 13. oktober 2019 @ 16:37

 27. […] Hvordan kan en dansk politibetjent stå ved siden af en sympatisør fra Islamisk Stat – og ikke reagere med andet end et fjoget grin? Dette er blevet danskernes virkelighed. Midt på Nørrebro i København står den storgrinende betjent og ignorerer en indvandrer, der åbenlyst sympatiserer med terrorbevægelsen Islamisk Stat. De fleste lovlydige borgere havde nok som et minimum forventet, at en dansk betjent ville visitere og eventuelt anholde en terror-sympatisør, der propaganderer for Islamisk Stat midt i København. Der er ikke meget at grine af, når det kommer til Islamisk Stat i Danmark. IS-terroristen Basil Hassan prøver i februar 2013 at likvidere forfatteren Lars Hedegaard i Hedegaards hjem på Frederiksberg. Senere viser det sig, at terroranslaget er en slags ‘optagelsesprøve’, så Basil Hassan kan melde sig ind i terrorgruppen Islamisk Stat. I februar 2015 slår IS-terroristen Omar El-Hussein de to danskere Dan Uzan og Finn Nørgaard ihjel i Islamisk Stats navn. I april 2019 kan danskerne så opleve, at en politibetjent står og griner af en mellemøstlig migrant, der er iført tøj, som propaganderer for Islamisk Stat. De chokerende billeder af den lattermilde betjent og IS-sympatisøren stammer fra de voldsomme muslimske uroligheder, der ramte Danmark i april 2019. Hundredevis af hadske muslimer deltager i de religiøse optøjer, der er centreret i Aarhus- og Københavnsområdet. De stenkastende muslimer brænder byen af, fordi de mener, at koranen og deres islamiske værdier er blevet krænket. Dansk politi virker mere og mere handlingslammet, når det kommer til den omfattende kriminalitet og trusler fra migranter i Danmark. ***Billederne stammer fra en video på det sociale medie Snapchat. Berlingske har offentliggjort videoen. Scenen med den grinende betjent og IS-sympatisøren kan ses 41 sekunder inde i videoen: https://www.berlingske.dk/nyheder/video-her-insisterer-mand-i-islamisk-stat-t-shirt-paa-ytringsfrihed Se også Berlingske holder mikrofonen for 21-årige Frida Hammershøy: “.. ikke så nice, at en fra Nye Bor… […]

  Pingback by Politiet svigter danskerne: Betjent griner af udlænding, der holder med Islamisk Stat – Free Speech Blog — 14. oktober 2019 @ 09:29

 28. Hvis Berlingske stadigvæk var en borgerlig avis, eller bare et troværdigt nyhedsmedie, havde historien ikke været de, tydeligvis alt andet end tilfældigt udvalgte mennesker, der stillede op til interview. Så havde historien været den afsluttende note.

  At vi lever i et samfund, hvor folk ikke engang tør stå offentligt frem og sige de gerne vil spise en burger på en restaurant, hvor en borgerligt orienteret borger tidligere har været ansat, er jo helt forrykt. Skræmmende.

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 15. oktober 2019 @ 21:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper