11. oktober 2019

DR: “Et konservativt bud er dog en stigning på cirka 13 meter. Det konkluderer en ny undersøgelse…”

“Siden 60’erne er der sket en transformation. Vi har fået langt flere venstreorienterede ind, der gerne vil frem indenfor den pædagogiske forskning.”, lød det fra cand. pæd. Brian Degn Mårtensson i gårsdagens udgave af Cordua & Steno. Det har fået konsekvenser, fortsatte han: “Det bliver ikke sagt højt, men det er ikke særligt smart at være borgerlig hvis du vil frem indenfor den pædagogiske forskning.”. Den venstreorienterede forskningsbølge har bevirket at forskningen i høj grad foregår på ‘venstreorienterede præmisser’.

Degn Mårtensson talte specifikt om den pædagogiske forskning, men samme forhold er et faktum indenfor flere fag. Klimaforskningen fylder en del i disse år, og det kan være svært at adskille de her forskeraktivister fra radikale venstreorienterede såsom Extinction Rebellion, hvis talsmand lige har været gæst hos Andrew Neil på BBC. Hun kunne ikke forsvare organisationens skræmmende postulater, men lød lidt ligeglad: “… we need to do whatever it takes to bring emissions down”. Lidt i stil med Enhedslistens Pelle Dragsted som maskeret AFA-militant (2002), der ville bekæmpe sine politiske modpoler ‘by all means nessasary’.

Fra DR Online, de fortæller at CO2-indholdet i atmosfæren risikerer at blive ligeså høj som før industrialiseringen, hvis vi ikke, ja – stopper industraliseringen – Det er sket før: Vi er på vej mod et klima, hvor havet igen kan stige med 13 meter.

“To grader. Det lyder måske ikke af meget – men det havde en enorm betydning for, hvordan verden dengang så ud.

Isen i de arktiske områder var nemlig langt mindre udstrakt, end den er i dag. Isen var blevet til vand, og derfor var verdenshavene steget med adskillige meter – måske op til 25. Et konservativt bud er dog en stigning på cirka 13 meter. Det konkluderer en ny undersøgelse, som er blevet præsenteret i det videnskabelige tidsskrift Nature. …

Den primære grund til, at det siden industrialiseringen er blevet varmere, er, at der er kommet flere drivhusgasser som CO2 i atmosfæren.

Før industrialiseringen var der for eksempel 280 ppm (parts per million, milliontedele, red.) CO2 i atmosfæren. I dag er der over 400 ppm. Og netop 400 ppm er den mængde CO2, forskerne mener, der omtrent fandtes i atmosfæren for tre millioner år siden, da Jorden var to grader varmere. …

Det område, der i dag er Danmark, havde i lange perioder et klima, der var mindst lige så varmt som nutidens sydlige Florida. Den megen varme skyldtes blandt andet et højt indhold af CO2 i atmosfæren, som kom fra blandt andet aktive vulkaner.”

(DR.dk, 9. oktober 2019: Tast din kommune og se fremtidens vejr, hvis vi ikke får styr på klimaet)

Faktatjek

“Det værste scenarium hvis vi går næsten 200 år frem i tiden er 4 meter. Det er bestemt også meget men,

– ikke i nærheden af DR’s 13 meter
– worst case seks generationer fremme

Man kan forestille sig mange ting, men intet tyder på at vi reelt er på vej mod et klima med en havstigning på bare i nærheden af 13 meter. Det er der ganske enkelt intet der tyder på, det er ikke objektivt. Det er ren og skær fantasi. (Folkets Avis, 11. oktober 2019)

Oploadet Kl. 10:52 af Kim Møller — Direkte link187 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105044/trackback

187 Comments »

 1. OT

  Den etiopiske premierminister, Abiy Ahmed, modtager Nobels fredspris 2019.

  Den gik til en perker, ikke en klimamongil, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. oktober 2019 @ 11:03

 2. mongol skulle der stå

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 11. oktober 2019 @ 11:03

 3. `

  DRs professionelle løgnere og klima-alarmister er da ved at gå helt amok og agurk. De er helt hæmningsløse i deres iver efter at udmale frygtindgydende dommedags-scenarier. Der er heller ingen grænser for hvad de vil diske op med af løgne og kvarte sandheder. De citerer et hav af “undersøgelser”, “videnskabs-kendsgerninger” og FN-påstande, men solens indflydelse nævnes aldrig. Det er fup og svindel alt sammen. De satser på at gennemsnits-danskeren ikke selv orker at undersøge hvordan det virkelig forholder sig med co2.

  DR er en decideret løgnefabrik styret af kommunister og krapyl.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2019 @ 11:11

 4. Gad vide hvornår den lille dreng råber, de har jo ingen tøj på?

  Kommentar by Den Nervøse — 11. oktober 2019 @ 11:12

 5. Hmm…gud ved hvor meget skolernes motionsdag, som løber af stablen i dag, koster i CO2???

  Kommentar by FrafaldenModerat — 11. oktober 2019 @ 11:16

 6. Jeg er sgu ligeglad, jeg bor i 45m højde.

  Det er værre med alle de kommuner der absolut skal bygge boliger i de gamle havneområder. Som Kolding f.eks der sidste år besluttede at nedlægge en velfungerede erhvervshavn for at give plads til boligbyggeri.

  Sammenhængen er sandsynligvis gode forbindelser mellen borgmesteren og Koldings byggematator Pierre Legard….

  Sund fornuft: Hvis der er fare for at få våde sko går man udenom vandpytten. Hvis der er fare for havstigninger bygger man længere væk fra havet….

  Kommentar by redneck — 11. oktober 2019 @ 11:36

 7. Citat: “Et konservativt bud er dog en stigning på cirka 13 meter. Det konkluderer en ny undersøgelse…”
  Gud være lovet. – Så kommer vandet da heldigvis ikke helt op i min seng, her i min lejlighed oppe på øverste etage i ejendommen. Men jeg må nok investere i et par hjemme-støvler!

  Kommentar by Henning Jensen — 11. oktober 2019 @ 11:39

 8. `

  # redneck…. Jamen det sidste nye fra DR er at vandpytter snart kan blive op til 18 meter dybe, så man skal være iført dykkerudstyr for at gå gennem en vandpyt. Så pas på, uskyldigt udseende vandpytter vil fremover kunne være som mergelgrave, og iflg. en “undersøgelse” vil der endda kunne opstå malstrømme i sådanne vandpytter, så man bliver suget ned og drukner, inden man når at få sin schnorkel på.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2019 @ 11:45

 9. Redneck
  Huslejen er mange gange højere med udsigt til vand, f.eks.ved de mange havnebyggerier. Det er det der driver værket. Skide være med om det står under vand om 80 år.

  Kommentar by k. m. — 11. oktober 2019 @ 12:00

 10. Jeg anbefaler swebbtvpunktumse til på en let og overskuelig måde at gennemskue globalisternes nye relegion. Ryst i bukserne: KLIMAFORANDRINGER. Jeg behøver vel ikke at understrege at banksterne hele tiden har båret socialisme frem(?) Deres vigtigste indkomstkilde er nemlig skatter og afgifter. Og under socialismen bliver vi beskattede til vi næsten dør af sult.

  Kommentar by Nielsen — 11. oktober 2019 @ 12:09

 11. `

  Tænke sig, nu er der klima-alarmer og co2-dommedagstrusler med i nærmest samtlige middags-radioaviser. Og en masse om sociale problemer, prideparader og uretfærdigheder i fjerne lande. Næsten ingenting om hvad der sker i Danmark. DR er en veritabel galeanstalt befolket af røde madammer og lejesvende.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2019 @ 12:29

 12. Ikke én af disse ‘klimaforskeres’ profetier har holdt vand.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. oktober 2019 @ 13:06

 13. Hvad er det man siger:
  “Hellere overdrive – end være kedelig”
  Og kedelige, er der ingen af de rødradikale møgdyr, evnesvage, løgnere, psykopater, autister og klimamongoler der kan kaldes.
  (Fik jeg Jer alle med?)!
  Det jeg min salighed ikke begriber. Er at alt det blodrøde commie-udflåd stændigt bider de hænder der fodrer dem.
  Fjern alle de produktive rige svin. Hvem skal så fylde alle Jeres små fedtede grådige onanigrifler med mønt?
  Har I blot et enkelt svagt øjeblik overvejet, hvad der sker den dag alle sover længe hjemme på divaneseren på en sprød bund af kapsler fra de seneste poser Bjørnebryg?
  Den lader vi lige stå, til I har gnedet søvnklatterne ud af de rødsprængte øjne hér henad 14-15 tiden.

  Kommentar by White knight — 11. oktober 2019 @ 13:38

 14. Der skulle (nok) ha’ stået de sidste, som i DE ABSOLUT SIDSTE poser Bjørnebryg.

  Kommentar by White knight — 11. oktober 2019 @ 13:41

 15. `

  Ja, for en del år siden forsøgte man sig også med at hvis man ikke brugte flere penge på miljøet, ville vandmangel og skovdød hærge hele Europa. Det viste sig så siden at der ingen vandmangel var, og at skovene stadig blev stående, bortset fra at der på enkelte små lokale områder kunne være træer som visnede pga. insektangreb og lokal tørke. Nu forsøger man sig så med at der er udsigt til for meget vand og co2-katastrofer. Men hvis vi er på vej mod en ny istid, skal vi da være glade for lidt mere co2, iflg. klima-tossernes egen logik.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2019 @ 14:03

 16. Massemediernes (inklusive Folkeskolens) hensigt er at drive den opvoksende generation hen i en tilstand af kataronisk panik.

  Så bliver det nemmere at hjernevaske dem med venstreekstreme ideer.

  Kommentar by Bastardo — 11. oktober 2019 @ 14:18

 17. `

  PS: De næste 5O-1OO år er en danskers udsigt til at blive offer for co2 fremkaldt dårligt vejr lillebitte. Men udsigten til at blive offer for masseindvandringen og Christiansborgs generelle politik, indenfor kort tid, er nok 1OO.OOO gange større! Ja, enhver dansker kan i morgen, i næste uge eller senere i år, blive offer for politikernes og berigernes hverdagsterror. Eller måske det bliver i 2O2O eller 21? Risikoen er der hver eneste dag, og den stiger hele tiden. Tilstande som i Malmø forekommer nu også i København, Århus, Odense og Ålborg osv. Overfald på danskere sker nu overalt, i gader, i tog, i busser, i skoler, ved fodbold, i naturen. Selv hjemme er der en forhøjet risiko for overfald.

  Men journalisterne vil hellere himle op om en lille teoretisk risiko om mange år. Og forbrydernes etnicitet skjules systematisk.

  Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2019 @ 14:23

 18. Off Topic. Da jeg på Wikipedia læste følgende om Nobel-fredsprisvinderen 2019:”He is a fitness aficionado and professes that physical health goes hand in hand with mental health and, as such, he frequents physical and gym activities in Addis Ababa. Abiy Ahmed is a devout Evangelical Pentecostal Christian of the Full Gospel Believers’ Church”, tænkte jeg, at den norske Nobel-fredspris-komite for en gangs skyld (måske) havde valgt rigtigt. Min kone var blot glad for, at det ikke blev den nye klima-darling.

  Kommentar by Ole Madsen — 11. oktober 2019 @ 15:47

 19. Connect the dots. . Se Richie her, om ekstrem klimamanipulation i Californien. https://youtu.be/Kn5DWQDbBqg Deres klimahysteri er meget farligt, tunbøf og co.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 11. oktober 2019 @ 16:04

 20. Det var da den værste gang vrøvl jeg længe har læst, og jeg ser sgu en seriøs omgang pladder på min daglige rundtur på nettet. De klimatosser er da gået fuldstændigt i selvsving nu.

  Det ligner mere og mere det samme fænomen man finder inden for amerikanske sociologi-studier, som ingen seriøs sociolog udenfor Amerika vil røre med en ildtang, fordi man véd at research-arbejdet bygger på teser der er grebet ud af luften, “bevist” ved hjælp af ensidige argumenter for ævlet, uden skæven til modargumenterne, og derefter godkendt af en anden “akademiker” med den samme profit-agenda. Denne “research” sendes så videre til naive og uvidende politikere, der derefter baserer love på møget, som, de falske udgangs teser taget i betragtning, naturligvis altid ender katastrofalt, når lovene derefter udsættes for virkeligheden.

  Det er ikke kun indenfor sociologien at den slags finder sted. Man ser det også indenfor arkæologien og biologien, hvor nye opdagelser bevidst undertrykkes til fordel for et eksisterende paradigme, når det har indvirkning på den profit der kan indtjenes, hvis man fastholder den “gamle” tilgang til tingene.
  Og det er altså ikke sådan ÆGTE videnskab fungerer, hvor man altid må være parat til at rette ind efter nye opdagelser eller teorier, så længe disse er objektivt og systematisk efterprøvede.

  Før det første oplyses der ikke noget om grundlinjen i den klimaperiode, for tre millioner år siden[sic], hvor den angivelige vandstigning skulle være foregået, altså i forhold til hvilket “normalt”-niveau for perioden man bygger sin antagelse.

  For det andet kan man sagtens være dumpet ned i et udslag på klima-grafen, men man kan ikke nøjagtigt påvise noget om tidslængden af sådan et udslag, altså om der har der været tale om en slags omvendt ‘lille istid’ med en varighed på 4-5 år eller mere, alene af den grund at det er 3 millioner år siden, og unøjagtighedsfaktoren stiger proportionelt med hvor længe siden det er sket. Dette sidste punkt er basisk kulstof-14 dateringsviden for lægmand, og burde være understreget i artiklen.

  For det tredje nævnes vulkanudbrud i flæng, uden at man kommer ind på hvad der startede disse.
  Var der andre udefrakommende faktorer der havde indvirkning, har man checket meteor/komet/asteroide-nedslag i samme periode, med de efterfølgende jordskælv som mulige udløsere af vulkan udbruddene?
  Hvad siger undersøgelserne om den efterfølgende tid, blev det drastisk koldere i lang tid derefter, og er der eventuelle kulstof aflejringer der underbygger sådan den teori, for det ville have medført skovbrande der bredte sig over hele kontinenter, med deraf følgende co2 forhøjelser? (Og her er udgangspunktet stadig, at co2 skulle have en drastisk indvirkning på klimaet, som jordens fauna ikke kan kompensere rigeligt for, hvilket altså heller ikke er bevist.)

  Min pointe er, at der er så store ubesvarede spørgsmål, så store usikkerhedsmarginer, og så mange “måske’er” i den Nature artikel, at det er en hån mod videnskaben, og den ville have følt sig meget mere hjemme i en udgave af 70’ernes ‘Ugens Rapport’. Så havde der i det mindste været en midterside pige at se på, mens man fordøjede de vilde antagelser, for ret meget mere er det altså ikke.
  Til gengæld skal der nok være en eller anden, der får råd til både store steaks og en god, dyr rødvin, efter at have fremlagt teorien.

  Kommentar by Kimski — 11. oktober 2019 @ 16:16

 21. Kommentar by Bent Nielsen — 11. oktober 2019 @ 14:03:

  Præcis, for iflg. klima-tossernes egen logik, så ville det betyde en drastisk reducering af både længden af sådan en istid og kuldegraderne.

  Personligt er jeg begyndt at hælde mere til ‘lille istids’-scenariet, for Global warming debatten begynder mere og mere at ligne et underpunkt i UN’s Agenda 21 om global populationsreduktion: Hvis man kan få befolkningerne til at hoppe på idéen om alternative energikilder, der ikke fungerer i ekstrem kulde, så kan man jo rask væk afskrive adskillige millioner individer på den konto alene, uden at skulle tage mere radikale metoder i brug. Kulden alene ville gøre arbejdet for dem.

  Kommentar by Kimski — 11. oktober 2019 @ 16:37

 22. Hvordan er mon det perfekte klima? Som sidste år? Som for hundrede år siden? Eller skal vi stemme om det? Det sidste kunne faktisk være ret sjovt.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 11. oktober 2019 @ 16:37

 23. Kommentar by Henrik Wegmann — 11. oktober 2019 @ 16:37.

  Som da Vikingerne dyrkede korn på fjeldsiderne overfor Narsarsuaq, på Grønlands sydspids for 1000 år siden. Jeg elsker varme, høj sol, og lange varme sommernætter.

  Kommentar by Kimski — 11. oktober 2019 @ 16:52

 24. Hvordan måler man mon den globale gennemsnitstemperatur? Måler man hver dag (hvad tid på dagen) temperaturen på Nordpolen, i Danmark, og midt i Sahara – og måske et par steder mere? Og så dividerer man med antal målepunkter, eller? Og hvad får man egentlig ud af det?

  Og hvor stor er mon fejlmargen, når man sammenligner tal fra alverdens målepunkter og så over flere hundrede år? Sikkert adskillige grader.

  Måske er det hele bare det rene volapyk.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 11. oktober 2019 @ 16:52

 25. Extinction rebellion handler om meget andet end klimaet. Den er baseret på en radikal venstreorienteret anti-vestlig ideologi. Det havde vi nok regnet ud, men her bliver det sagt af en af grundlæggerne.
  https://medium.com/@plaosmos/extinction-rebellion-isnt-about-the-climate-42a0a73d9d49

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 11. oktober 2019 @ 16:53

 26. Sker klimaforandringer – og den globale opvarmning – simultant på den nordlige og sydlige halvkugle?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 11. oktober 2019 @ 16:56

 27. “Degn Mårtensson talte specifikt om den pædagogiske forskning, men samme forhold er et faktum indenfor flere fag. Klimaforskningen fylder en del i disse år, og det kan være svært at adskille de her forskeraktivister fra radikale venstreorienterede …”

  Einstein var socialist. Så den yderste højrefløj må nok også hellere skrotte den specielle og almene relativitetsteori.

  Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 16:57

 28. Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 16:57:

  Det bliver nok ikke nødvendigt, for Einstein anerkendte selv at der var fejl ved teorien, kort for sin død. Og han var også klog nok til at vide, at vi ikke ved alt om universet vi befinder os i, på trods af hvad visse mennesker går rundt og tror.

  Kommentar by Kimski — 11. oktober 2019 @ 17:29

 29. Små forskelle i solens energiudladning påvirker jordens klima
  mange gange mere end meneskeheden nogen sinde vil være i stand til at kunne gøre. ( Helle og Henrik Stub : “Det levende univers” )

  Kommentar by Per K. — 11. oktober 2019 @ 17:35

 30. .

  Den røde feminist “np” påstår at Einstein var socialist. Og så må det jo passe. Eller var han snarere anti-socialist? Han var da 1OO% modstander af Hitler og national-socialismen, og kommunisterne havde heller ikke hans sympati.

  Men når “np” mener at relativitets-teorien bør droppes, hvis man vil være skeptisk overfor co2-galskaben, må vi jo hellere lægge Einstein på is, og kassere vores satellit-navigation. “np”s logik er jo at hvis co2-hysteriet bygger på humbug og fjolleri, så var Einstein også en svindler og et fjols.

  “np” viser os på imponerende vis vejen til en dybere indsigt i hvordan verden virkelig hænger sammen. Hvor er det flot!

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 17:35

 31. Åh nej, tænk hvis vi fik et klima som i florida! Jeg kan huske vintrene i 80’erne hvor der lå sne overalt og hele landet gik i stå, og det var en fast del af nyhederne at millitærets bæltekøretøjer skulle ud og redde folk der sneede inde langt ude på landet eller sad fast i deres biler fra at fryse ihjel! I dag regner det bare lidt mere om vinteren. Det er sgu et svært valg de giver os der..

  Kommentar by Per — 11. oktober 2019 @ 17:49

 32. Jeg tror det var Mark Steyn der sagde det.

  Hvis man ville have en forskerbevilling skulle man bare vikle klimaet ind i titlen. Hans eksempel var : Hvis man ville studere egerns seksuelle adfærd var man nødt til at skrive om “klimaforandringernes indflydelse på egerns seksuelle adfærd”.

  Det er selvfølgelig fint nok at have en by-pass mekanisme men det kommer over tid til at påvirke al forskning fordi det trækker midler væk fra ting der virkelig betyder noget så som, medicin, forbedringer at teknik, udvikling af bedre materialer og man kan nævne en hel masse mere.

  Kommentar by Santor — 11. oktober 2019 @ 17:50

 33. Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 17:35.

  Enig. Der er lidt (meget) ‘Erasmus Montanus’ logik i argumentationen dér. Lad venligst være med at nævne noget om geologi, jeg er på selvvalgt pladderkvote-kur efter ovenstående Nature artikel.

  Kommentar by Kimski — 11. oktober 2019 @ 17:57

 34. TP aka Bent Nielsen aka osv. kl. 17:35

  “… og kommunisterne havde heller ikke hans (Einstein, red) sympati.”

  “Einstein thought highly of Vladimir Lenin, saying:

  “I honor Lenin as a man who completely sacrificed himself and devoted all his energy to the realization of social justice. I do not consider his methods practical, but one thing is certain: men of his type are the guardians and restorers of the conscience of humanity.””

  Einstein har desuden skrevet artiklen “Why Socialism?”, som advokerer for socialisme.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Political_views_of_Albert_Einstein

  Der er naturligvis ingen sammenhæng mellem forskningsresultater inden for den strenge naturvidenskab og ens personlige politiske overbevisninger. Det skal man være dummepeter på den yderste højrefløj for at mene.

  Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 17:59

 35. .

  Den politiske sindssyge fordobles tilsyneladende med korte mellemrum. Vanviddet fylder allerede 256 gange så meget som i starten, og snart er vi vel oppe på 512 og 1o24 gange mere end i begyndelsen.

  Nu vil minister Rasmus Prehn, regeringen og Realdania afsætte mange millioner kroner til “klimaindsatser” i byer i udviklingslande.

  I en tid med utallige nedskæringer af danskernes velfærd vil regeringen bruge 67 millioner kr. på det globale bynetværk C4O. Realdania vil bidrage med 19O millioner til C4O. Realdania kaldes en filantropisk forening.

  Christiansborg er en sindssyge-anstalt.

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 18:00

 36. .

  “np” er en rød feminist der modsiger sig selv igen og igen. Meget tyder på alvorlig sindsforvirring. Hendes citater er taget ud af sammenhæng, eller er fra tvivlsomme kilder.

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 18:12

 37. .

  To migranter er nu mistænkt for flere mord og hjemmerøverier, hvor villaer efterfølgende blev sat i brand.

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 18:23

 38. TP / ALEXANDER BEAUMONT / Bent NIelsen / Ole Jensen / etc.

  …insisterer stadig på, at hverken Wikipedia eller kilden selv, i dette tilfælde Einsteins skriverier, er noget bevis på hvilke holdninger Einstein havde.

  Hvis man på nogen som helst modsiger dobbeltprofilerne, blot i den mindste detalje, bliver man beskyldt for at være sindsforvirret femtekolonne feminist-kommunist.

  Jeg ser frem til den dag du bliver hældt ud, TP/AB etc. Jeg ser virkelig frem til det.

  Kommentar by Quark — 11. oktober 2019 @ 18:26

 39. Kimski kl. 17:57

  Du trænger til at blive sat gevaldigt på plads, dummepeter.

  Det er Kim Møller, som slutter, at når der er en øget tilstrømning af venstreorienterede til humanistiske studier som inden for pædagogisk forskning, så gælder det nok også inden for den naturvidenskabelig forskning, og at det har konsekvenser for forskningsresultaterne.

  Det er naturligvis en fejlslutning. Naturvidenskab er hævet over politiske sympatier. Der gælder kun den naturvidenskabelige metode, empiri og logiske slutninger.

  Jeg mener bestemt ikke, at Einsteins specielle og almene relativitsteori skal droppes på grund af hans socialistiske sympatier.

  Det er TP aka Bent Nielsen som med sin nedsatte kognitive evner påstår det.

  TP skriver: “Men når “np” mener at relativitets-teorien bør droppes, hvis man vil være skeptisk overfor co2-galskaben …”

  Hvor har jeg skrevet det? Ingen steder. Det er en stråmand. Det er TP’s syge fantasi. Et produkt af hans psykiske sygdom.

  Hvad jeg siger er, at ens politiske ståsted ingen indflydelse har på ens naturvidenkabelige resultater. Ens resultater bliver nøje gennemgået af kollegaer over hele verden. Enhver fejl bliver nådesløst påpeget og ens resultater betvivlet og afvist.

  Det er jer to, som ikke har respekt for naturvidenskaben. Der er konsensus inden for naturvidenskaben om, at klimaforandringerne er menneskeskabte.

  Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 18:37

 40. Planterne glæder sig. De har i mange tusinde år fået mindre CO2, end de fik tidligere, da der var meget mere CO2 i luften. De er ‘konstrueret’ til, at der skal være mere CO2 i luften, end der er i dag. Så hvis der kommer mere CO2, vil de stortrives igen!:-)

  Kommentar by A-mad — 11. oktober 2019 @ 18:46

 41. 40 – A-mad: træer dør ihvertfald i millionvis i USA.

  Her en australsk politiker om “UN Agenda 21 and 30 – a Must-see for every Canadian”. https://www.youtube.com/watch?v=-1XNjh5k9TY

  Siger Club of Rome jer noget? Maurice Strong? Gamle Bush sagde engang: “If the american public knew what we had done, they would be chasing us down the streets to lynch us”.

  Tjek fx tørken i Australien, som har varet i over 7 år, og mange landmænd har begået selvmord. Tidligere blomstrende farme er nu udørkener.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 11. oktober 2019 @ 19:07

 42. A-mad – over 100 mio døde træer i Californien, 2017, og jeg ved ikke, om det er over eet eller flere år, men de sidste to års wildfires har krævet yderligere millioner træer.https://www.youtube.com/watch?v=hxxFNG_396c Det er det samme i Canada og mange andre lande. I Italien dør oliventræer med alarmerende høj hastighed.

  Det skyldes klimamanipulation. Aluminium fx. Klimaforandringer er et opfundet ord, ligesom ‘palæstinensere’, og den korrekte term er klimamanipulation. Men der er intet at gøre ved det, når masserne er sheeples.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 11. oktober 2019 @ 19:20

 43. Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 18:37.

  Jeg ved udemærket hvad du har gang i, jeg har holdt øje med dig længe, så det her bliver også min sidste kommentar til dig, for jeg nægter simpelthen at give dig den opmærksomhed, som du så åbenbart har intenst brug for, udover dine konstante og infantile daglige forsøg på at dreje trådende væk fra emnerne der diskuteres.

  Det er da ikke en mindre stråmand, at begynde at hive Einstein og hans relativitetsteori ind i en diskussion om klimadebat, når manden aldrig har sagt et ord om emnet, og sikkert ikke interesserede sig mere for dét, end hvilket sæt tøj han skulle tage på en given dag.
  Men lad det nu ligge…

  Hvis du gjorde dit hjemmearbejde og undersøgte dine kilder lidt nærmere, bl.a. hvad de har skrevet før, deres politiske tilhørsforhold, osv., så ville du også have opdaget, at de for en stor dels vedkommende ligger til venstre for midten, hvilket er helt naturligt, da akademierne i dag er proppet til randen med undervisere fra 60’erne og de tidlige 70’er, som i majoritetens tilfælde er forhenværende kommunister.
  Der er altså al mulig grund til at formode, at disse teorier for en stor dels vedkommende fremsættes af mennesker, der deler de samme politiske grundholdninger som andre af deres slags, indtil andet er bevist, eller de åbent erklærer sig som støtter af højrefløjen. Det sidste mangler jeg selv at se, og jeg checker meget ofte mit kildemateriale, for det er dét jeg har lært man gør.

  Og selv dét er sådan set hamrende ligegyldigt, for det drejer sig om de milliarder der kan tjenes ind på at flyde med den politiske klimastrøm, og der er masser af eksempler på denne bund-uærlige praksis, som ikke har et hak med videnskab at gøre.

  Milliardæren George Soros smed sidste år 18 milliarder dollars på bordet til venstrefløjen, i hans fortsatte forsøg på at radikalisere Vesten: Den unge kvinde, der altid følger asperger-ungen Greta Thunberg omkring, har en fortid i et tysk venstrefløjsparti, der modtager financiel støtte fra Soros. Hendes forældre er begge to radikale femimarxister, og båden hun tog til udlandet i, blev stillet til rådighed af et medlem af Rothschild familien, som er en gammel ven af Soros. Og det er bare ét relevant eksempel…

  Man skal da være lidt mere end bare ganske almindeligt naiv, for ikke at kunne se en sammenhæng mellem de penge, den måde klimapolitikken køres helt op på barrikaderne på af venstrefløjen i dag, (når der er så mange andre langt mere presserende problemer i Vesten), og så de i forvejen fastslået bundkorrupte venstrefløjspolitikere der kører med på vognen.

  Slut herfra. Du har selvfølgelig ret til at svare, men du skal ikke forvente nogen respons herfra. Jeg gider simpelthen ikke beskæftige mig med dig yderligere.
  Fortsat god dag.

  Kommentar by Kimski — 11. oktober 2019 @ 19:27

 44. Paul Joseph Watson på youtube har lavet en video om extinction rebellion, hvori der indgår et citat fra grundlæggeren af organisationen om dens virkelige formål, som måske kunne være interessant at få frem i lyset….mildt sagt.

  Kommentar by Per — 11. oktober 2019 @ 19:32

 45. Undskyld jeg siger et borgerligt ord: Men klimaskeptikerne, som ingen naturvidenskabelig uddannelse har, minder mig om den pavelige inkvisition, som forsøgte at få Galilei til at forsværge det heliocentriske verdensbillede.

  Efter sigende (kilde: fysikeren Jens Martin Knudsen) forsøgte teologerne også at håne og naragtiggøre Galilei og det heliocentriske verdensbillede.

  “Uh,” sagde de, mens de lod, som om de var ved at falde omkuld, “hvordan kan det være, når jorden bevæger med høj hastighed omkring solen, at vi ikke falder af?”

  Uvidende som de var, kunne de ikke skelne mellem acceleration og konstant hastighed.

  Analoge argumenter hører man fra nutidens klimaskeptikere. De eneste, de gør til grin, er sig selv.

  Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 19:33

 46. Kimski kl. 19:27

  “Slut herfra.”

  Tak, fordi du giver dig selv mundkurv på.

  Herefter kan den saglige debat, fritaget fra dine underlødige og konspirationsteoretiske kommentarer, forhåbentlig fortsætte.

  Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 19:40

 47. Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 19:40.

  Go fuck yourself, så hårdt og smertefuldt som muligt, np.

  Kommentar by Kimski — 11. oktober 2019 @ 19:47

 48. NP og flere andre kunne med fordel se den video jeg talte om, især eksemplerne på tidligere tiders klimaadvarsler i slutningen af den. I 1975 lød det eksempelvis fra forskerne at “GLOBAL COOLING” ville slå os alle ihjel hvis vi ikke gav dem flere penge..

  Mønsteret burde være til at få øje på, for de fleste.

  Kommentar by Per — 11. oktober 2019 @ 19:59

 49. Per kl. 19:59

  “NP og flere andre kunne med fordel se den video jeg talte om …”

  Hvis det er videoen af Paul Joseph Watson, du refererer til …

  Lad os først lige tjekke, hvem Paul Joseph Watson er:

  “Paul Joseph Watson (born May 24, 1982) is an English far-right YouTube personality, radio host, writer, conspiracy theorist and antifeminist. He has been described as ‘alt-right’ by multiple sources. Although as late as July 2016 he called himself alt-right, he no longer accepts that label and considers himself part of the ‘New Right.’

  Watson’s career emerged through his work for conspiracy theorist and radio host Alex Jones. As editor-at-large of Jones’ website InfoWars he helped promote fake news and advocated conspiracy theories such as the claim 9/11 was a government cover-up, the chemtrail conspiracy theory, and the New World Order. Subsequently reaching a significant audience, both Watson and Jones altered their focus. Presently their commentary is mainly focused on criticizing feminism, Islam, and left-wing politics.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Joseph_Watson

  Lad os endelig lytte til YouTube-fænomenet Paul Joseph Watson i stedet for til den etablerede naturvidenskab :-)

  Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 20:17

 50. Np – 20.17 – ja, videnskaben, som tror, at vi stammer fra aberne, og alt er sjovt nok evolveret til mennesker, millioner af forskellige plante, dyre og fuglearter 😮 Videnskaben, som siger, vi har været på månen 😂 Videnskaben, som siger, at CO2 er skyld i klimaforandringer. Jep! Lad os endelig lytte til dem. Jeg foretrækker Mike Decker, mark Dice, Richie From Boston, endtime survivors, stranger than fiction news til enhver tid! Der er truthers, og der er løgnere. MSM, NASA, pavedømmet osv hører under løgne og globalistkategorien. Så: Nej tak! Lær selv at undersøge sagerne, np, fx kunne du læse “Owning the Weather by 2025”, hvis du kan finde den. Du sover nok ikke godt derefter.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 11. oktober 2019 @ 20:31

 51. @ np 11. oktober 2019 @ 18:37

  Der er ikke noget der hedder konsensus inden for videnskab. Det er en tillagt værdi fra journalistisk side. Videnskab handler kun om fakta!

  Konsensus betyder : “overensstemmelse”, “enighed” og videnskaben ( metoden ) er ligeglad med hvem og hvor mange der er “enige” men holder sig strengt til fakta!

  Kommentar by Santor — 11. oktober 2019 @ 20:37

 52. .

  Jeg forstår mindre og mindre at Uriasposten tillader en troll og debatsabotør som “np” aka “Quark” mfl. at ødelægge den ene debat efter den anden. Hun er arrogant og påståelig, vrøvler og vrøvler og er irriterende tidsspilde. Som man kan se ovenfor søger hun konstant at provokere, og mange er dødtrætte af hende. Det er vel ikke UPs opgave at være talerør for tosser, hyklere og kommunister?

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 21:03

 53. Santor kl. 20:37

  “Der er ikke noget der hedder konsensus inden for videnskab.”

  Når jeg siger, at der er konsensus om, at klimaforandringerne er menneskeskabte, refererer jeg til en videnskabelig undersøgelse, som konkluderer, at 97 procent af klimaforskerne er enige om, at klimaforandringerne er menneskeskabte.

  Den australske klimaforsker John Cook, som har lavet undersøgelsen, anvender selv ordet konsensus:

  “Efter at vi i første omgang selv havde inddelt alle studierne, inviterede vi forfatterne til at kategorisere deres egne studier efter samme princip. Denne selvstændige metode gav os et resultat på 97,2 procent konsensus. Det invaliderer fuldstændig kritikken efter min mening.”

  https://videnskab.dk/naturvidenskab/er-97-procent-af-forskerne-enige-om-at-klimaforandringer-er-menneskeskabte

  Men ellers er jeg enig med dig. Naturvidenskab handler ikke om konsensus. Den handler om “cool facts”, som jeg også redegjorde for i en tidligere kommentar.

  Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 21:06

 54. Når no point inddrager Wikipedia for at miskreditere Paul Joseph Watson, så ved man hvad vi har at gøre med.
  Simon Ban-as Hother Hansen eller en klon deraf

  Kommentar by Træt — 11. oktober 2019 @ 21:12

 55. @NP: Ja jeg kunne naturligvis have sagt mig selv at du ville kritisere budbringeren fremfor at forholde dig til emnet. Udover det så var det faktisk den etablerede videnskab han bruger som eksempel, hvilket var hele pointen. Det går ikke så stærkt oppe på øverste etage hvad?

  Kommentar by Per — 11. oktober 2019 @ 21:22

 56. .

  Det er også “np” der skrev at landbruget er overflødigt, og at Gretha Thunberg og Eva Selsing er ens, og for nogen tid siden var hun ude i et frådende forsvar for feminismen, selvom den har medvirket til Sveriges ødelæggelse og mangedoblet kriminalitet i Tyskland og Frankrig mv. Og hun påstår at dansksindede er ekstremister og psykopater m.m. og at klimaskeptikere er til grin, og at de ingen forståelse har for sand videnskab. (i modsætning til co2-fantasterne?) Hun har også været ude i et forsvar af VK-politik og Marokko traktaten.

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 21:26

 57. .

  “np” sidder åbenbart også klar med pre-fabrikerede indlæg som det 21.16. Hun er helt klart en troll fra en radiGAL gruppe.

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 21:29

 58. Videnskab.dk, Hmmmm !

  Kommentar by Santor — 11. oktober 2019 @ 21:40

 59. .

  Det afsløres nu af 24nyt.dk at EU sort på hvidt har fastslået at Marokko-traktaten forpligter Danmark til at modtage endnu flere “berigere”. Et lækket dokument påviser at Lars Quisling manipulerede med sandheden.

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 21:50

 60. TP aka Bent Nielsen aka osv. kl. 21:26

  Det er stråmænd en masse.

  Lad os bare tage den første: Jeg har aldrig sagt, at landbruget er overflødigt. Jeg citerede en nu afdød politiker for at have sagt: Landbruget er noget, vi vælger at have. Underforstået: Det kan ikke løbe rundt af sig selv økonomisk. Vi må derfor støtte det. Det var som svar på, at nogen påstod, at landbruget er vores vigtigste indtægtskilde i Danmark, hvilket ikke er korrekt. Jeg skrev endvidere, at jeg naturligvis går ind for, at vi i Danmark skal have landbrug, men at vi i fremtiden må finde mere bæredygtige løsninger. Kvælstof fra landbrug ødelægger dyrelivet i vores vandløb og nære farvande. At tage vare på naturen er en konservativ mærkesag.

  På samme måde kunne jeg en efter en aflive resten af dine stråmænd.

  Et godt råd: Hold op med at ødelægge debatten med dine til ulidelighed gentagne personangreb på mig og andre debattører.

  Kommentar by np — 11. oktober 2019 @ 21:53

 61. .

  “np”, du påstår, lyver, vrøvler og bortforklarer i eet væk. Og startede selv med personangreb. Og nu har jeg vist brugt tid nok på dig.

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 22:09

 62. Quark — 11. oktober 2019 @ 18:26 :

  Du er ikke ene!

  Kommentar by M.S. Carstens — 11. oktober 2019 @ 22:31

 63. .

  Sjovt som “np”, Quark og fru Carsten og et par stykker mere altid arbejder sammen om at hetze dansksindede bloggere, der er modstandere af kommunisme, feminisme og Danmarks besættelse, afrikanisering og islamisering.

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 23:07

 64. .

  Merkel accelerates the Kalergi plan in Europe. Se Black Pigeon. Tusinder af danske patienter er omkommet pga. dødssyge “reformer”, læs overlæge Niels Høibys bøger og “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”.

  Kommentar by TP — 11. oktober 2019 @ 23:23

 65. Klimahysteriet løber snart tør for penge. I følge FNs generalsekretær Antonio Guterres kører løgnefabrikken med et underskud på mindst 230 mio. dollars og løber tør for penge hen imod slutningen af oktober.

  Skrige-Fedte-Mette skal sende flere penge, snart. Lur mig om det ikke sker.

  Kommentar by Iznogut — 12. oktober 2019 @ 00:53

 66. Til geniet “np”. Thorium er – hvad?
  Kan vi redde verden ved at forurene langt, langt mindre, udlede næsten ingen CO2 og gøre strøm nærmest gratis i tusinde år?

  Nej, siger “de kloge” og bygger endnu en vindmølle. En fugledræber, der kræver mere energi at bygge end den nogensinde i hele sin livscyklus kommer til at producere.

  Landbruget giver og mad på bordet. vindmøller slår mennesker og dyr ihjel.
  Jeg foretrækker landbruget og Thorium.

  Kommentar by Iznogut — 12. oktober 2019 @ 01:07

 67. “Den megen varme skyldtes blandt andet et højt indhold af CO2 i atmosfæren, som kom fra blandt andet aktive vulkaner.”

  Jep, vulkaner udleder megen CO2, hvilket derfor kan undre, at FN har valgt at udelade udledning af CO2 fra vulkaner fra regnskabet over CO2.

  Kommentar by Henrik Gøtke — 12. oktober 2019 @ 01:44

 68. .

  Feministen “np” og lignende typer går vildt meget op i klimaet og co2.

  Men er det klimaet som besætter vores land? Er det klimaet som overfalder, voldtager, knivstikker eller skyder i gaderne? Er det klimaet som kaster sten på politiet, brandvæsnet og ambulancerne?

  Er det klimaet som brænder biler af, laver røverier eller kører vanvidskørsel? Er det co2 som påfører os enorme udgifter til forsørgelse, gratis boliger, gratis skoler, gratis alting? Er det co2 som terroriserer og myrder?

  Er det klimaforandringer som overbelaster politiet, retsvæsnet og fængslerne?

  Er det co2 som har bragt Sverige ud i frit fald?

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 02:00

 69. Til “np”

  Nu er sagen den, np, at på samme måde som klimafanatikere i dag prøver at tvinge løgnen om global opvarmning ned i halsen på os gennem konsensus, så prøvede kritikere af Einstein’s Relativitetsteori også dengang at angribe hans relativitetsteori gennem konsensus. Bogen “Hundert Autoren Gegen Einstein” skulle gennem konsensus modbevise hans relativitetsteori. Til dette havde Einstein ikke andet at sige end: “Hvorfor 100? Hvis I havde haft ret ville en have været nok”.

  Kommentar by Henrik Gøtke — 12. oktober 2019 @ 02:04

 70. Når tåber refererer til de 97% og til konsensus, så ved man bare, at det ikke er værd at spilde tid på. Til gengæld giver det en fornemmelse af den flokmentalitet og dumhed, som folk som Galileo og Bruno stod overfor, dengang da 97% af videnskabsfolkene havde skabt konsensus om det “faktum” at Jorden er flad.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. oktober 2019 @ 02:28

 71. *np
  Er du der nu igen, med dit Erhard Jacobsens citat!
  Landbruget står for 60% af den danske handelsbalance.
  Landbruget giver eksportindtægter for 157 mia. kroner.
  Landbruget beskæftiger 190000 mennesker direkte og indirekte.
  Landbruget får EU støtte, som vi, hvis vi ikke havde landbruget, skulle have betalt alligevel. Spørg bare briterne, det har ikke meget landbrug, og betaler derfor uhensigtsmæssigt meget til EUkassen og selvom briterne havde forhandlet sig til en rabat, så er det alligevel derfor vi har Brexit.
  np du er vist lille troll!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. oktober 2019 @ 08:27

 72. .

  Enig med O2:O4 og O2:28.

  FN i dag er ikke hvad FN var før i tiden. Der er al mulig grund til at være meget skeptisk overfor alle FNs (konsensus) udmeldinger. Det er det samme med EU, DR og Christiansborg.

  Iøvrigt var der jo en gang hvor de lærde og enhver var 1OO% overbeviste om at solen kredsede rundt om jorden.

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 08:40

 73. > Det er vel ikke UPs opgave at være talerør for tosser, hyklere og kommunister?

  Lige så lidt som det er UPs opgave, at være din personlige opslagstavle. Forstå det dog!

  Kommentar by Quark — 12. oktober 2019 @ 09:43

 74. Den Nervøse kl. 08:27

  “Landbruget står for 60% af den danske handelsbalance.”

  Nej.

  Landbruget står for 60 % af OVERSKUDDET på Danmarks handels-balance. Og det er noget ganske andet.

  Det danske udenrigsministerium udnævner dansk eksports styrkesektorer til at være (2017):

  Transportsektoren: søtransport og maskiner og transportmidler. Medicinalindustrien. Rejseindustrien. IT. Bygge- og anlægstjenester. Energi (olie og brændselsstoffer).

  Danmark har naturligvis også en stor eksport af fødevarer, men ikke alle varene er landbrugsprodukter, f.eks. øl, som Danmark fortsat ville kunne produceres uden dansk landbrug.

  De danske landbrugorganisationer overdriver landbrugets betydning for den danske økonomi, som Detektor har vist.

  “Alex Dubggard (lektor ved Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi på Københavns Universitet) påpeger, at beskæftigelsestallet for landbruget ifølge Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomis beregninger i stedet for 200.000 ligger på omkring 95.000 arbejdspladser. Og i forhold til eksporten står landbruget og en række følgeerhverv ikke for 150 milliarder kroner i indtjening om året men derimod for omkring 80 milliarder kroner.”

  Kommentar by np — 12. oktober 2019 @ 09:52

 75. TP etc.

  > Sjovt som “np”, Quark og fru Carsten og et par stykker mere altid arbejder sammen om at hetze dansksindede bloggere, der er modstandere af kommunisme, feminisme og Danmarks besættelse, afrikanisering og islamisering.

  “Correlation is NOT causation”

  Nu kan jeg kun svare for mig selv, men årsagen til, at jeg klager over dig, er ikke dine holdninger. Det er – som jeg har skrevet dusinvis af gange til dig før! – at du betragter Uriasposten som din personlige opslagstavle, at du bruger dobbeltkonti og på den måde fylder alt, alt for meget. Jeg talte sammen for en uges tid siden, og der fyldte du 90% (!!!) af tråedene med dine sædvanlige udgydelser. Dine uendelige opremsninger af ting, du mener kommunist-feministerne har ødelagt.

  Jeg gider snart ikke demnetere det mere, for du læser det tydeligvis ikke:

  Jeg er hverken feminist eller kommunist. Jeg stemte faktisk Stram Kurs. Det er ikke din holdning, jeg er imod. Det er omfanget og den konstante gentagelse af holdningerne – uden reelle fakta! – der generer mig. Og nu mere og mere dine ækle personangreb og forsøg på at sværte mig og andre.

  Kommentar by Quark — 12. oktober 2019 @ 09:52

 76. 64 – og hvad så?? Tusindvis af patienter er ikke nok for satanist globalisterne. Det er sjovt at se, at folk vitterligt ER hjernevaskede til kun at kere sig om tre sølle ting: velfærd, politik, indvandring! Men så er fokus også væk fra det faktum; at mange millioner vesterlændinge står til masseudryddelse. Desuden kan Tyrkiet starte 3 verdenskrig nu, men det tænker ingen af publikum herinde på. . Er der vild med Dans i aften ?? 🙄

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2019 @ 09:56

 77. Tak for opbakning her og andre steder, M.S. Carstens. Og Revisoren, hvis du læser med her. Jeg beklager til jer og andre, at det skaber noget støj og ikke just er on-topic, men jeg mener det er ganske vigtigt at få hvis ikke sat en stopper for, så i det mindste få begrænset TP etc. til én konto. Ligesom alle vi andre debattører.

  Kommentar by Quark — 12. oktober 2019 @ 09:58

 78. Jeg tror, at np og TP er een og samme person. Personlighedsspaltet.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2019 @ 09:59

 79. # Quark

  Jeg er som altid 100 % enig, og du har min fulde opbakning!

  Kommentar by Revisoren — 12. oktober 2019 @ 10:11

 80. .

  Mon ikke “np”, Quark, fru Carsten og et par stykker mere er een og samme person. De bruger samme slags bogstaver, samme slags alfabet, mange ord og vendinger går igen, de er enige om at mene det samme, de bruger UP som deres egen private opslagstavle, de angriber andre for at fylde for meget og for gentagelser, men selv skriver de “dusinvis af gange” om det samme, fremførr igen og igen det samme bavl og kværulanteri, de afsporer den ene debat efter den anden, og ind i mellem er de lige kolde, kyniske og afstumpede overfor de tragedier og lidelser som danskerne påføres af uduelige, korrupte og forræderiske politikere og journalister. De er også enige om at feminismen er OK.
  De provokererer igen og igen, og klynker når de får svar på tiltale.

  Og deres agressive personangreb er altid rettet mod dansksindede modstandere af EU, FN, besættelsen, afrikaniseringen, islamiseringen, co2-løgnen og diskrimineringen af danskerne. (vi er nu 3. klasses borgere i vores eget land, på adskellige områder)

  IFØLGE DERES EGEN LOGIK: “np” = Quark = Carsten = et par stykker mere.

  Det kan da også være de er hver for sig. Det er jo egentlig totalt ligegyldigt.

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 10:56

 81. Helt ærligt, TP. Det er så gennemskueligt, så lavt et niveau du præsterer. Logik er tydeligvis heller ikke din stærke side. Det driver ned af væggene med patos og insinueringer. Appel til følelser, igen og igen og igen.

  Og jeg har LIGE OVENFOR forklaret dig, at “correlation is not causation” så hvorfor pokker bliver du ved med at begå den samme logiske brøler?

  Kan du slet ikke erkende, at det muligvis – bare muligvis! – er lidt af et problem, at du sidder med 5 eller flere pseudonymer og fylder 90% af trådene med den samme agitation, de samme konstante henvisninger, de samme anklager?

  Kommentar by Quark — 12. oktober 2019 @ 11:14

 82. .

  Hej, Quaek, hvad med “np”s og dit eget lave niveau? Hvad med dine egne evindelige og kværulantiske gentagelser? Hvad med at holde op med at angribe og forfølge bloggere som du påstår du deler holdninger med?

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 11:26

 83. TPs indlæg ovenfor kan koges ned til “hvad med dig selv”.

  Med andre ord “ja, jeg er det, du siger – men det er du også seee-heeeelv, buuuhuuuu”.

  Den går muligvis i børnehaven men sgu ikke blandt voksne mennesker.

  Kommentar by Quark — 12. oktober 2019 @ 11:36

 84. > Hvad med at holde op med at angribe og forfølge bloggere som du påstår du deler holdninger med?

  Slet dine alias-kontoer, så kan vi snakke.

  Kommentar by Quark — 12. oktober 2019 @ 11:37

 85. Følg kommunisternes helt åbne organiserede voldforherligelse live her: https://konfront.dk/stop-scandza-forum/

  Kommentar by Torsten — 12. oktober 2019 @ 11:44

 86. Trollen der gemmer sig bagved Alexander Beaumont aka TP aka Bent Nielsen aka Ole Jensen m.fl. er en pestilens for Uriasposten.

  Hvad ville der ske, hvis alle kommentatorer benyttede 5-6 forskellige aliaser, og dagligt spammede samtlige tråde med fuldstændig enslydende indlæg?

  Mon ikke Uriasposten hurtigt ville miste de fleste læsere?

  Kommentar by Revisoren — 12. oktober 2019 @ 11:45

 87. Det er set i bagspejlet, efterhånden tragisk at se Uriaspostens kommentarspor.
  Hvad Kim Møller skal gøre, kan jeg ikke sige, men mage til udstilling af egoer må man sørme lede efter, måske Ekstra Bladets ‘Nationen’ holder samme klasse.

  Kommentar by peerpede — 12. oktober 2019 @ 13:04

 88. I stedet for at rød-imam hypno, sine egne, skulle rød støtte en nuke røvfuld til Kina, der booster kul pt…

  Kommentar by Gaflen — 12. oktober 2019 @ 13:17

 89. Og kinas jobslaver er rød totalt ligeglade med, hyklersyge som altid. Og ft svarer stadig alting med det hellige ord, bekymrende, ha ha ha

  Kommentar by Gaflen — 12. oktober 2019 @ 13:19

 90. Ren logik er sk, der alene vil sundhedsbedre lokalt, hvad med mere statsstøttet filtre på biler,

  Kommentar by Gaflen — 12. oktober 2019 @ 13:22

 91. Redning af vores unikke grundvandsvand ved straksstop af værste pesti-er? Alm fornuft fremfor rød-inva kult og krænket a/s..

  Kommentar by Gaflen — 12. oktober 2019 @ 13:25

 92. IMPEACH samtlige politikere i den forrige og den siddende regering i Danmark for de har blod på hænderne og de er til skade for vores land.

  Kommentar by Piphans — 12. oktober 2019 @ 13:30

 93. Og tak for urias og spor, kold frisk morgengry i rødforplumret ulæselig msm bullcrab. Politisk død over rød og inva

  Kommentar by Gaflen — 12. oktober 2019 @ 13:33

 94. Gaflen kl. 13:17

  Det er en misforståelse, at de røde har ejerskab af forbedringer inden for miljø og klima. Næsten hele den blå blok støtter regeringens mål om at reducere CO2-udledningen med 70 procent i 2030. Selv Danmarks bondeparti Venstre.

  https://jyllands-posten.dk/politik/ECE11659762/ellemann-slaar-fast-venstre-stoetter-regeringens-klimamaal/

  Kommentar by np — 12. oktober 2019 @ 13:38

 95. .

  “Med fuldstændig enslydende indlæg”. Er “revisoren” dum eller lystløgner?

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 13:48

 96. Røds ulogik, siger at klimakataztrofen vil vare 100 år frem men lægger op til at den via hysteri vil stoppe imorgen?! Tragikomik…

  Kommentar by Gaflen — 12. oktober 2019 @ 13:56

 97. Np..så sandt, men som df gigant valgfiasko så handler politik om vælgere, ikke fornuft. Det er tvang. Rød invas dumheddikta

  Kommentar by Gaflen — 12. oktober 2019 @ 14:00

 98. .

  Den klima-religiøse feminist “np” antyder ovenfor at planen om at reducere co2 med 7O% er en forbedring af miljø og klima. Men der er ikke tale om nogen forbedring, men om en udgift på mange milliarder spildte kroner = flere skatter. Klodens klima forbedres ikke, Danmarks klima forbedres ikke, for det hele er bluff og humbug. Det evner “np” bare ikke at gennemskue.

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 14:01

 99. Beviset, om man vil, er at fornuftpartiet sk, ikke kom ind. Rød er så forkælet at kun en krig giver dem fornuft. Og den er her, slowcook inva

  Kommentar by Gaflen — 12. oktober 2019 @ 14:05

 100. Angående off topic-debatten om “TP” og hans mange aliasser. Det er blevet oplyst, at aliasserne er oprettet under den samme emailadresse.

  Fra en tråd, hvor “TP” brugte aliasserne “Ole Jensen”, “P Jensen” og “F Jensen”:

  Kim Møller: “Nuvel. F Jensen er dit fjerde alias i dag (samme ip/email). Kan jeg få dig til at bruge det samme hver gang. Det andet er dårlig debatstil.”

  F Jensen: “Vi er flere som skriver i fællesskab fra samme computer. Jeg finder det er dårlig stil at hænge dine egne tilhængere ud. Vi havde forventet fuld diskretion. Resultatet kan blive at vi slutter al deltagelse.”

  Kim Møller: “Altså.. Der er oprettet forskellige profiler under samme specielle emailadresse. Jeg har 15 års erfaring i at gennemskue den slags, og havde jeg tid, så ville jeg stensikkert kunne finde sproglige dupletter blandt de omtalte profiler. Det gider jeg ikke. Hold dig til en profil, eller find et sted uden moderation af nogen art.”

  http://www.uriasposten.net/archives/98417

  Kommentar by np — 12. oktober 2019 @ 14:11

 101. TP=Alexander Beaumont=np= måske Ole Jensen.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2019 @ 14:39

 102. TP/F Jensens kommentar om at “Vi er flere som skriver i fællesskab fra samme computer” minder mig om en sjov fortælling fra Det Nye Testamente (Den besatte i gerasenernes land), hvor Jesus møder en mand, som vi i dag nok ville betegne som skizofren.

  Jesus spurgte om hans navn.

  Den besatte svarede: “Legion er mit navn, for vi er mange.”

  Fortællingen ender med, at Jesus giver tilladelse til, at mandens onde ånder farer i en svineflok på cirka 2.000 individer, som derpå styrter ud over en skrænt og ned i afgrunden.

  Well, ingen af os menige kommentatorer har Jesu magt, så “TP” og hans onde ånder kommer nok til at hærge trådene i en rum tid fremover.

  Kommentar by np — 12. oktober 2019 @ 14:42

 103. *np
  Øl er også et landbrugsprodukt, man bruger byg og humle!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. oktober 2019 @ 15:38

 104. Handlede denne tråd ikke om vores fælles uundværlige fædrelands-samlingspunkt, nemlig det mægtige demokratiske DR, og dets troværdige sobre journalistik?

  Uriasposten er et af de få frie steder på nettet, så lad os værne om det 🙏

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 12. oktober 2019 @ 16:09

 105. Ja og dette her.
  Hvad sker der når f.eks. polerne skifter plade.? Hvilket de har gjort mange gange i jordens historie.
  Det nuværende polplacering skete for 780.000 År siden.
  Nordpolen bevæger sig i øjeblikket i retning af Sibirien, med stor hast.
  .
  Polskifte
  Der har været mange magnetiske polskifter igennem jordens historie. De har skiftet mere end 100 gange, som vi kan spore i undergrunden. Det kan man se ved at undersøge klipper med jernindhold, hvor man kan se i hvilken retning jordfeltet har været, på det tidspunkt da klipperne blev dannet. Der dannes hele tiden nye klipper f.eks. omkring vulkaner.

  Mere på: https://www.nbi.ku.dk/spoerg_om_fysik/astrofysik/livets_mulige_undergang/

  Klimahystaderne kan godt pakke deres svindel, og Gretha føder dermed en Tun.

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. oktober 2019 @ 16:15

 106. .

  Er de 2OOO svin genopstået som “np”? Noget tyder på det.

  Iøvrigt sært, logisk, påfaldende eller pudsigt at man kan få et helt kobbel af feminister og røde eller radigale kværulanter efter sig, hvis man prøver at forsvare Danmark, danskerne og den sunde fornuft. Det er åbenbart en dødssynd i enkelte bloggeres øjne.

  “np” som skiftevis påstår at landbruget er overflødigt og nødvendigt, som ikke kender forskel på Grethe Thunberg og Eva Selsing, som ikke fatter et kuk af co2-halløjet, er førerhund eller førerulv i koblet, som på mig virker som en flok tosser. Kan I virkelig ikke se at I ødelægger debatterne, som især burde dreje sig om den snigende, men hastigt fremadskridende ødelæggelse af Danmarks fremtid. I demonstrerer jo uafbrudt (bortset fra hykleri med mellemrum) at det rager jer en papand, om Danmark går rabundus ligesom nabolandet.

  Eller I saboterer debatterne med vilje.

  I minder om de vælgere som er så tykpandede, at de efter i årevis at være blevet snydt og bedraget, stadig stemmer på de samme gamle og vamle partier….

  og som er så tykpandede eller uvidende, at de stadig ikke har opdaget at kommunistisk politik plus masseindvandring er en stor trussel, og en langt større trussel end co2.

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 16:24

 107. Trollen der gemmer sig bagved Alexander Beaumont aka TP aka Bent Nielsen aka Ole Jensen m.fl. har i tidligere indlæg fortalt om sine oplevelser som psykiatrisk patient, og at personen er ludoman m.m.

  Måske kan hr. Møller søge om tilskud hos kommunen, hvis han fortsat lader trollen udfolde sig i samtlige tråde…

  Kommentar by Revisoren — 12. oktober 2019 @ 16:41

 108. Kære Iznogut, først nu læser jeg dine kommentarer (00:53, 01:07). Kl. 01 sov jeg, og hele formiddagen og det meste af eftermiddagen har jeg haft andre gøremål. Vi er helt enige med hensyn til atomkraft. Danmark burde have forsket i thoriumenergi lige siden Niels Bohr. Jeg har altid ment, at Danmark skulle bygge 3-4 moderne kulkraftværker samt to atomkraftværker. Kul kan vi købe billigt i Polen, og uran kan vi købe (billigt?) i Grønland. Så ville Danmark have meget lave el-priser, og vor industri ville være konkurrencedygtig med Kina.

  Kommentar by Ole Madsen — 12. oktober 2019 @ 16:52

 109. Jeg tilslutter mig fortsat Quark og Revisoren og bakker fuldkommen op, tillige med bøn til Kim Møller, at han må finde tid til, at få lukket enhver IP-konto der optræder med forskellige profilnavne.
  Det er, for mig at se, den eneste måde, til at UP igen kan blive det seriøse debat-forum, som det var indtil for ca. et år siden.

  Jeg tilbyder, nu og her, igen, igen, TP-erne, at henvende sig til Kim Møller for at få afklaret, om andre end jeg selv skriver under min IP-adresse.
  TP-erene vil få svaret nej!
  Kan TP / TP-erne sige det samme?

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2019 @ 17:09

 110. Hvis man skulle være i tvivl om, at CO2-hysteriet er en erstatningsreligion, så kan man jo tage et kig på NBCs side, hvor man kan bekende sine klimasynder:

  https://www.nbcnews.com/news/specials/climate-confessions-share-solutions-climate-change-n1054791

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. oktober 2019 @ 17:44

 111. For Quark og feministerne “np” og fru Carsten og et par stykker mere er det et kæmpestort og altoverskyggende problem, om nogen arbejder tæt sammen, arbejder ud fra en fælles manual, og skiftes til at skrive ind om ting de er enige om, alt efter hvem der har bedst tid. Alle Danmarks øvrige problemer er for feministerne bagateller i sammenligning.

  Det vil ikke forbavse mig hvis de selv sidder i AFA eller et rødt kollektiv, og prøver på at afspore og chikanere UPs debatter mest muligt. Og har man kritiseret feminismen og kommunismen, har man dem på nakken resten af tiden. Og nu vil de så have Kim Møller til at være sladrehank.

  Hvor er det dog sølle, at de i en tid hvor Danmark vipper på kanten af en dyb afgrund, ikke har noget bedre eller vigtigere at tage sig til.
  Det er jo faktisk helt til grin.

  Hvis “np” osv. så var klogere end os andre, kunne man forstå at hun gerne ville belære, korrekse og irettesætte os, men hun har jo selv afsløret at der er meget hun ikke forstår. Så hun er næppe den rette til at belære andre.

  Quark er altid klar til at forsvare feministerne. Ham eller hende om det.

  Men det er ynkeligt at disse feminister overhovedet ikke interesserer sig for HVAD der skrives, men udelukkende er optaget af HVEM der skriver hvad. De bliver ved og ved med kværulantisk og pernittengrynet fnidder-fnadder, men de voksende trusler mod danskerne ignorerer de.

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 18:30

 112. https://sv.wikipedia.org/wiki/Furuögrund#Landhöjningen hæves med 9 millimeter om året pga landhævning som følge af, at den op til 3 km tykke indlandsis smeltede væk og vægten af is nu ikke trykker landjorden ned, bortset fra på Grønland. Sverige får en ny landforbindelse med Finland ved Kvarken om 2.000 år, og der dannes en 32.000 kvkm ferskvandssø nord herfor, som før var en del af brakvandshavet Østersøen. Hele den del af vor planets nordlige landområder, der er fri for indlandsis nu, hæver sig, også Region Hovedstaden og Jylland omkring Århus og nord herfor. Vores problem er ikke stigende havniveau, men derimod stigende indvandring af uciviliserede, primitive barbarer, som er parasitter, som alle hader europæerne, og som ikke har ændret opførsel i 2.000 år. Det er vores reelle problem.

  Kommentar by barfbag — 12. oktober 2019 @ 19:08

 113. .

  Ser nu at “revisoren” 16.41 heller ikke er bleg for at stikke en løgn for at nedgøre en blogger hvis meninger ikke passer “revisoren”. For det er jo direkte løgn at der er blevet skrevet om “sine oplevelser som psykiatrisk patient”. Der er blevet skrevet om iagttagelser som læger, sygeplejersker og pårørende har indhøstet. Og der er blevet henvist til artikler om sundhedsvæsnets nedtur/deroute/forfald. Det med ludomani er “np”s opfindelse.

  Kan man ikke skrive om sygdom og svigt af patienter, uden selv at være syg? Naturligvis kan man det. Spiller I dumme eller er I dumme?

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 19:10

 114. TP er syg. Meget syg. Søg læge omgående. Bare et godt råd. God bedring!

  Samtidig kan vi andre glæde os over, at Danmark vandt 1-0 over Schweiz i Parken!

  Skål!

  Kommentar by Revisoren — 12. oktober 2019 @ 20:37

 115. Hold nu kæft, TP!! Jorden kan være på vej til 3 verdenskrig, så der er andet at tænke på! Følg med i udenlandske nyheder! Mange danskere går rundt i en boble, hvor de tænker ‘fred og ingen fare’. Alle skærmydsler kan snart tage sig latterlige ud. Det med de tyrkiske svinehunde, der nu praler af at ha dræbt 450+ kurdiske helte, Skam få de! Og skam til orange trump for at have trukket sig ud! Europa tør ikke gøre noget, for de tror, at Tyrkiet så vil åbne kloakken og overdænge os med is svin. Som om de ikke gør det i forvejen. Ved nogen herinde, at millioner af amerikanere tror, at der snart smides en atombombe i USA? Ragnarok venter!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 12. oktober 2019 @ 21:10

 116. Med anbefaling fra en på OT, vil jeg videregive anbefalingen, om at nyde denne video:

  https://www.youtube.com/watch?v=qDnzj2k3nXU

  fra en MAND der GØR noget for Danmark IRL *SS*

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2019 @ 21:44

 117. #

  Enig med Barfbag om at den stigende indvandring er vores reelle og største problem. Indstrømningen af berigere og besættere, som er fjendtligt indstillede overfor danskerne, er katastrofal. Borgens kommunister, europater, pladderhumanister og feltmadrasser har med deres storimport af skumle og farlige kulturfremmede, vist at de er dumme som snot, splittergale eller dybt korrupte.

  Også enig med Løsriv Jylland i at nu er der brugt tid nok på feministen og klimatossen “np”, så jeg stopper med at svare hende og hendes medsammensvorne for denne gang. Og stopper de deres provokationer og vildledende indlæg, hører de ikke mere herfra.

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 22:05

 118. Fatter ikke klima tosseriet for ikke så længe siden var det ozon som ville lægge næsten hele verden øde og nu vand !!!
  Nej vores største udfordring er nok velfærdsturister som strømmer hertil bare for at udnytte vores velfærdssystem !!!
  Og så tror eller bilder vores politikere os ind at vi kan rede jorden med en reduktion på 70% co2 i stedet for at lukke for indvandringen som er langt dyrer en det de sparer på en 70% reduktion af co2 som til gengæld er totalt urealistisk !!!
  Samtidig bruger de oceaner af penge på at flytte vores plastaffald til sydligere egne sammen med at vi modtager tonsvis af plastaffald fra andre lande total spild med mindre de er EU tilskud i plast affald !!!
  Luk grænsen og ud af EU så tror jeg vi ville klare os langt bedre

  Kommentar by Holger Danske — 12. oktober 2019 @ 22:37

 119. Back to topic, så har jeg lige skrevet følgende, andet sted på nettet:

  “Hvis fyldte brækposer batter noget for biologisk genanvendelse, burde Harun Demirtas indkassere en “nordisk klima-nobelpris!
  Tag blot tidligere fakta med i erindringen:
  https://freespeechblog.ch/2019/07/13/selv-i-familien-thulesen-dahl-trives-hadet-til-danskerne/
  Men ret beset for VORT land, burde han have taget imod Pernille Thiesens tilbud om en betalt flybillet hjemlandet eller skatteydernes tilbud om repatriering og bruge evnerne de´r, til indføring af nul-børns-politik for enhver, der forpester jordkloden med islamisk tankegods i arvemassen!
  Så ville han have trumfet Gretha Thunberg og blevet den sande vinder af verdens klima-nobelpris for al evighed!!
  Og skulle menig vestlig borger kunne få et ord med i sagen, skulle han da bestemt også tildeles nobelfredsprisen for al evighed!!!”

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2019 @ 22:38

 120. Ps.
  Anledningen til mit skriv kan bl.a. ses på:
  https://www.document.dk/2019/10/12/tyrkiske-harun-demirtas-erklaerer-at-han-er-flygtning-men-tager-paa-ferie-i-hjemlandet-tyrkiet/

  Kommentar by M.S. Carstens — 12. oktober 2019 @ 22:46

 121. # fru Carstens

  Dejligt at se, at du er tilbage igen i absolut topform!

  Kommentar by Revisoren — 12. oktober 2019 @ 22:55

 122. TP fortsætter sine fortællinger fra den indbildte virkelighed, TP befinder sig i. Jeg håber fortsat Kim slukker for TP.

  Kommentar by Quark — 12. oktober 2019 @ 23:09

 123. > Det vil ikke forbavse mig hvis de selv sidder i AFA eller et rødt kollektiv, og prøver på at afspore og chikanere UPs debatter mest muligt.

  Det ville være sjovt, hvis det ikke var så sørgeligt. Det er nærmest ubegribeligt, hvordan man kan projicere så meget. TPs aliaser, bare dem jeg kender til:

  P Jensen
  F Jensen
  Ole Jensen
  Bent Nielsen
  Alexander Beaumont
  Og så TP

  Hvis vi et kort sekund rent hypotetisk leger med på den bizarre fortælling, TP gerne vil have os til at tro på, så har vi at gøre med en gruppe på minimum seks personer, der bruger samme email-adresse, sidder ved samme computer, og koordinerer deres “indsats”, så 18 af døgnets 24 timer er dækket.

  Seks personer under samme tag, alle med samme udtyksform, samme idiosynkrasier, samme vendinger og besynderligheder i den måde der fx skrives talord.

  Det er den historie, TP gerne vil have os til at tro på. Så dumme tror TP at alle vi andre er. Jeg er ærligt talt lidt fornærmet. Og forundret over, at TP stadig forventer vi andre tror bare en milimeter på hans bortforklaringer.

  Kommentar by Quark — 12. oktober 2019 @ 23:21

 124. Kære Ole Madsen, Ja, sund fornuft ville bringe Danmark og danskerne langt, vidt og bredt.

  Korrupte politikere og embedsmænd lakker heldigvis mod enden. Der er håb forude.

  Kommentar by Iznogut — 12. oktober 2019 @ 23:38

 125. – når katten er ude.. træls..

  Kommentar by anno — 12. oktober 2019 @ 23:49

 126. .

  DR P1 omtaler nu klimaet som om vi allerede har en klima-krise og en klima-katastrofe. Og fortæller at mange danske børn allerede er meget bange for hvad co2 vil gøre ved os alle sammen. Og man interviewede en klima-“ekspert” eller klima-fanatiker der kunne “oplyse” at der bliver brug for store forandringer i byerne, og for at folk spiser færre bøffer, bruger færre penge på tøj og mobil-telefoner, kører mere på cykel eller i busser og tog, og i det hele taget indstiller sig på en mere spartansk levevis.

  Kort sagt, vi kan lige så godt indstille os på et hårdere skattetryk, på masser af “grønne” afgifter, og på at klima-fanatikerne skal bestemme over vores hverdag ned i mindste detalje. Iflg. DR er det altsammen kun til vores eget bedste, og vores fremtid vil blive dejlig rød, øh, jeg mener grøn, og via mindre forbrug får vi råd til at betale mere i co2-skat, så staten kan redde os allesammen fra at drukne.

  Lyder det ikke sødt, at om 2O-3O år vil vi undgå at drukne pga. de fremsynede politikere som jo kun vil os det allerbedste. Fra nu af og til ca. 2O5O vil vi alle kunne føle os ganske trygge. Takket være FT og DR.

  Eller er DR er globalist satanisternes førende løgnefabrik?

  Kommentar by TP — 12. oktober 2019 @ 23:52

 127. Imponerende at meterologerne kan regne vejret ud om 50 år, når de ikke kan regne den rigtig ud for i morgen ??

  Kommentar by Bilka — 13. oktober 2019 @ 00:28

 128. .

  Det som Quark har så pissetravlt med, dag efter dag, sammen med andre feminister, kan vendes mod ham eller hende selv. Sidder Quark, “np”, fru Carsten og de øvrige fra den anti-danske femtekolonne under samme tag, eller mødes de jævnligt?…. for at kunne hidse hinanden op til at spamme samtlige debatter med deres elendige, fjollede ævl om at hvis folk samarbejder om at danne en modvægt til de debat-sabotører, trolle, kommunister og radikale galninge som arbejder på at dominere disse debatter og mere end det, så er disse folk en stor trussel mod al fri og demokratisk debat.

  Quark har selvfølgelig ret i at det er Danmarks største og alvorligste problem, at man endnu ikke har fået lukket munden på dem der er modstandere af EU-fjernstyring, EU-censur, Marakech, feminister, feltmadrasser og rødbrune fascister, og som protesterer mod politik der kan ende i Danmarks undergang og danskernes udryddelse. De sidste to ting er selvfølgelig uden betydning, det er langt vigtigere at kunne ævle sig ind på og nedgøre bloggere, som tillader sig at forsvare det danske folks interesser. Den slags racister og fascister bør naturligvis sværtes til, mistænkeliggøres, censureres og udelukkes.

  Ja, Quaeks kvækkerier og “np”s skældsord og dumheder viser sandelig at de er de sande fyrtårne og patrioter, der gerne viser vejen fremad mod det perfekte samfund.

  Ikke een gang har de søgt at argumentere mod det vi har skrevet for at påvise hvilket misregeret og misrøgtet land Danmark er blevet. Måske fordi vi kun fortæller sandheden, som det er svært at argumentere imod. Det eneste disse kværulanter kan komme med, er at det er helt forfærdeligt hvis nogen skriver i fællesskab. Det gør de et kæmpenummer ud af.

  Danmark er et truet land, og danskerne et truet folk. Vores land er blevet et propaganda-land, og vi kan snart komme til at dele skæbne med andre fejlslagne lande. Det er hvad trollene, kommunisterne og klima-alarmisterne vil have os til at glemme.

  At mange bloggere har påvist at “np” vrøvler, at co2 hysteriet bygger på løgn, at indvandringen er en dødelig trussel mod danskerne, at borgens samlede politik er katastrofal, preller fuldstændig af på disse feminister. De har kun een ting i hovedet, at mistænkeliggøre bloggere som advarer mod det vanvid som snart kan opsluge alt og alle.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 00:30

 129. .

  …personer med samme udtryksform, samme idiosynkrasier, samme ord og vendinger, samme besynderligheder…… jamen det er jo en perfekt beskrivelse af at “np” = Quark = fru Carsten = diverse andre fra det radikale, røde og feministiske overdrev.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 00:37

 130. Rettelse til 23.52: Eller er DR globalist satanisternes førende løgnefabrik?

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 00:57

 131. Endnu et “hvad med dig selv” oppustet til at fylde en A4-side.

  Kommentar by Quark — 13. oktober 2019 @ 07:51

 132. .

  Rundt omkring i samfundet findes der jo folk som er marxister, radigale, klimatossede, kriminelle, fjendtligt indstillede overfor danskerne, kugleskøre, ondskabsfulde, lystløgnere, feminister eller svagt begavede mv. De samme typer finder man selvfølgelig også på nettet. Nogle af dem som deltager i UPs debatter, deltager først og fremmest for at spolere debatterne, eller for at fremlægge syge fantasier.

  Officielt er Danmark et højtillids-samfund. Men hvem kan man i grunden stole på? Det er ikke mange. De politiske og toneangivende “eliter” kan man ihvertfald ikke stole på. Man kan stole på sine børn og forældre, men hvad med familie-sammenholdet, kan man regne med det? Nu hvor kommunisterne har fået kvinderne til at kræve skilsmisse i tide og utide. Skilsmisse-procenten er steget fra 1-2% til op omkring 75%?

  Der er mange som arbejder på at undergrave samfundet. Det sidste nye er som bekendt DR-løgnene om berigelse, faldende kriminalitet og dommedagsagtige klimaforandringer i nærmeste fremtid m.m. Hertil kommer Marokko-traktaten og andre tiltag, som kan blive skæbnesvangre
  for vores fremtidsudsigter.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 07:51

 133. ->Løsriv Jylland!19:20. “over 100 mio døde træer i Californien, 2017” beviser ikke noget. Heller ikke “over 100 mio døde mennesker i verden, 2017”

  Klimaet har altid ændret sig.

  “Den lille istid og industrialiseringen
  Ekstremt kolde vintre, tilfrosne bælter og korte regnvåde somre med dårlig høst. Perioden fra starten af 1300-tallet til 1850-erne kaldes populært for ”den lille istid”. Gennemsnitstemperaturen var omkring 1,5 grader lavere end i dag. Dermed er ”den lille istid” den koldeste periode siden den ”rigtige” istid.(Nationalmuseet)

  “en klimaændring, der betød, at den gennemsnitlige temperatur faldt omkring 1,5 grad. Det medførte hungersnød mange steder i Europa. Det var derfor en svækket europæisk befolkning, der fra 1347 blev ramt af den værste pest-pandemi i Europas historie.” (Gyldendal)

  Hvis der er en klimaændring i gang nu, er det ikke bevist, at den er menneskeskabt. Men mange tror den er menneskeskabt, fordi det hos dem udløser deres religøse instinkt. En såkaldt vækkelse som under den sorte død. Den værste pest-pandemi i Europas historie, blev af mange opfattet som Guds straf for menneskets synder. Ligesom de klima religiøse gør det i dag. I dag kalder de det blot ikke længere Guds straf over menneskene, men vejrets straf over den kapitalitiske produktions måde. Religionen er i dag kommunismen, hvor kapitalismen er Satan. Det er forskellen.

  Kommentar by A-mad — 13. oktober 2019 @ 08:50

 134. Nå, så er alle patienterne på den psykiatriske afdeling vågnet, og TP aka Alexander Beaumont aka Bent Nielsen aka Ole Jensen er gået i gang med dagens dont med at spamme og sabotere samtlige tråde på Uriasposten.

  Hr. Møller er en ufattelig tålmodig mand…

  Kommentar by Revisoren — 13. oktober 2019 @ 09:33

 135. Terrororganisationen Dansk Flygtningehjælp afholder den årlige landsindsamling den 3. november.

  Det er en god anledning til at få sat ansigt på landets værste væmligboere og feltmadrasser…

  Kommentar by Revisoren — 13. oktober 2019 @ 09:45

 136. Fra forsideartikel i Jyllandsposten d.d. om Regeringens klimamål:

  “Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Klimaminister Dan Jørgensen, der er til klimamøde i Costa Rica”.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 13. oktober 2019 @ 11:02

 137. A-mad kl. 08:50

  “Klimaet har altid ændret sig.”

  Det er en gammel traver, du hiver ud af stalden. En af fem myter blandt klimaskeptikerne. Her bliver den (og de andre fire myter) skudt ned af en professor:

  “Den første myte er, at ‘Klimaforandringer er bare en del af en naturlig cyklus.’

  Palæoklimatologien peger på, at de seneste 150 års forandringer er usædvanlige og ikke naturlige, skriver den britiske professor. Nogle gange nævner skeptikere en køligere periode kendt som ‘den lille istid’ for at argumentere for, at Jorden blot er ved at komme sig efter en usædvanlig kølig periode.

  – Problemet er, at både ‘den lille istid’ og middelalderens varmeperiode ikke var globale hændelser, der fandt sted samtidig over hele kloden, men blot regionale klimaudsving i blandt andet det nordvestlige Europa, østlige Amerika, Grønland og Island, skriver professor Mark Maslin i artiklen på Videnskab.dk.”

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/videnskab_og_teknik/forsker-slagter-fem-klima-myter/7827334

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 11:02

 138. TP kl. 07:51

  Nu er den psykisk syge kommentator igen på banen med misinformation. Lad os tage et eksempel:

  “Skilsmisse-procenten er steget fra 1-2% til op omkring 75%?”

  Nej. Skilsmisseprocenten er cirka 46 procent.

  Det er en forskel på 29 procent point fra TP’s fantasi-tal. Det betyder naturligvis ikke noget for det syge sind. 75 og 46 er det samme.

  https://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2013/NR139_1.pdf

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 11:15

 139. .

  # A-mad har ret, der var en lille istid gennem flere århundreder, og så var der en mini-istid i fyrrerne, som var med til at redde Rusland fra at blive løbet over ende af de tyske invasionstropper. Det var så hamrende koldt at tyske soldater frøs ihjel i tusindvis, fordi den gale kansler i Berlin, Adolf, havde sendt dem afsted uden vinterudstyr. Herhjemme kunne man køre i bil over Storebælt, så tyk var isen. Så sent som i firserne havde Danmark nogle meget kolde vintre med masser af sne, og kulden kan sagtens vende tilbage, hvis solens udstråling mindskes en smule.

  Lidt varmere vejr behøver ikke at være nogen større ulykke, og lidt koldere vejr ej heller. Klima- og co2-galskaben er et gigantisk svindelnummer. Folk bør selv læse bøger (bedst fra før 2O15) om solens varierende bestråling af jorden.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 11:24

 140. “TP” kl. 11:24

  “Folk bør selv læse bøger (bedst fra før 2O15) om solens varierende bestråling af jorden.”

  Også den myte bliver skudt ned af professoren:

  “Den anden myte, som forskeren afliver, er, at ‘hvis der er klimaforandringer, så skyldes de solpletter.’

  Solpletter er faktisk voldsomme nok til at kunne ændre klimaet på Jorden. Men ved hjælp af satellitter kan forskerne se, at mængden af solenergi, der har ramt Jorden siden 1978, ikke er gået opad. Derfor kan solpletter ikke være skyld i den globale opvarmning, skriver Mark Maslin.”

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 11:29

 141. np

  stopper du aldrig ?

  Enhver “professor” kan få trykt en artikel om klimaet. En løgn bliver ikke til sandhed, uanset hvor tit den siges.

  Jeg har lige læst en artikel på focus.de, hvor man advarer mod ko-mælk. Alternativet er åbenbart soja-drik, men hvor klimavenlig er det?
  Der skal jo en helvedes masse landbrugsjord til at dyrke soja, så kom lige med et co2 regnskab for den.

  Klimatosserne går fuldstændig amok. Hør blot den norske pige, der blev lagt for had på nettet fordi hun postede et billede af en aftensmad med hestekød, lavet ud af den hest, hun måtte aflive fordi den havde fået en uoprettelig skade. Klima og kødfanatikere sender hende dødstrusler fordi hun bruger det gode kød i sin private husholdning.

  Kommentar by k.m. — 13. oktober 2019 @ 11:29

 142. .

  Nå, så er “np” atter i gang med at belære og korrekse folk og tildele dem diagnoser. Ja, ja, når man er Thunbøf-fan, fra den yderste venstrefløj og dertil afstumpet/ondskabsfuld feminist, så er det vel noget man ikke kan lade være med. Og så forstår “np” jo også hele tiden at finde nogle “professorer” frem fra RUC eller tilsvarende røde skoler i udlandet. Det er jo dygtigt. Stor pige.

  Hvad skilsmisser angår, er der mange flere end det fremgår af de officielle statistikker. F.eks. er der de papirløse ægteskaber der går i opløsning. Der har aldrig før været så mange faderløse børn og retsløse fædre som i dag. Og mødre favoriseres helt vildt, og belønnes økonomisk for at opløse og splitte familien. Det har de røde sørget for.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 11:38

 143. k.m. kl. 11:29

  Du må skelne mellem videnskabelige autoriteter og aktivister med en politisk dagsorden.

  Jeg er lige som du kritisk over for de sidste.

  Naturvidenskab er som nævnt tidligere i denne tråd kolde facts. Videnskabelige artikler bliver bedømt af fagfæller (peer reviewed), inden de bliver publiceret, og læst og efterprøvet efter publikation.

  Jeg tvivler ikke på den naturvidenskabelige metode.

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 11:45

 144. .

  Iøvrigt ret pudsigt, at hvis man fremlægger oplysninger eller argumenter som ikke passer “np”, så udnævnes man til at være “psykisk syg”. Kan det tænkes at det er “np” selv som har en diagnose så svær, at hun skriver fra et psykiatrisk opholdssted? Nej, det er selvfølgelig utænkeligt. “np” er ualmindelig sund og rask, og dertil klog og alvidende.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 11:46

 145. TP kl. 11:38

  Som psykisk syg har du problemer med autoriteter.

  Her er det Danmarks Statistik og 97 procent af alle klima-forskere.

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 11:52

 146. TP kl. 11:46

  “Iøvrigt ret pudsigt, at hvis man fremlægger oplysninger eller argumenter som ikke passer “np”, så udnævnes man til at være “psykisk syg”.”

  Nej. Det er det, at du bruger flere aliasser og har et tydeligt forvrænget virkelighedsbillede, som får mig til at slutte, at du er psykisk syg.

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 11:56

 147. “Du må skelne mellem videnskabelige autoriteter og aktivister med en politisk dagsorden.”

  Det er netop det man ikke kan, fordi de efterhånden er fedtet ind i den samme dagsorden.

  Kommentar by k.m. — 13. oktober 2019 @ 12:10

 148. .

  Ja, når man ikke er klima-tosse ligesom “np” så har man naturligvis et “forvrænget virkelighedsbillede”. (I Sovjet-unionen blev man som ikke-kommunist betragtet som psykisk syg af Kreml og systemet)

  Og hvis man er flere der samarbejder, ligesom “np” og hendes medsammensvorne, så er man selvfølgelig også helt forkert på den.

  Det sjove er så at “np” leverer den ene vrangforestilling efter den anden. Såsom at Thunbøf og Eva Selsing er ens, at landbruget er overflødigt, at Marokko-traktaten er OK, at co2 er en voldsom trussel, at klima-skeptikere er uden uddannelse, at feminismen er et stort gode for Danmark og Sverige, at marxisme er vejen frem, at normale mennesker er paranoide eller psykopater hvis de er uenige med “np”, at “professorer” fra RUC osv. er eksperter i alting, at overlæger som advarer om tusindvis af unødvendige dødsfald som følge af “reformer”, nedskæringer og forringelser, ikke er værd at lytte til, at masseindvandringen ikke er noget stort problem, osv., osv.

  “np” stopper aldrig med at belære de dumme som ikke forstår det dejlige ved marxismen og klima-tosseriet.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 12:38

 149. TP kl. 12:38

  Det er endnu et bevis på dit forvrængede virkelighedsbillede, at du sammenligner naturvidenskaben og den naturvidenskabelige metode med det kommunistiske styre i Sovjetunionen.

  Resten er stråmænd, som jeg har tilbagevist.

  Eller er det stråmænd? Du tror tilsyneladende selv på dine urigtige påstande. Psykisk syge har i sagens natur nedsatte kognitive evner. Du formår tydeligvis ikke at at læse og forstå en tekst og gengive den korrekt.

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 12:56

 150. .

  “np”, du er latterlig, og ikke værd at spilde tid på. Jeg har kun svaret for at påvise at du er en rød troll og en manisk debatsabotør. Men nu er det slut med at bruge tid på dig i denne omgang.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 13:11

 151. TP kl. 13:11

  “Men nu er det slut med at bruge tid på dig i denne omgang.”

  Det tvivler jeg på. Du har ingen fri vilje, i og med at du er syg. Det er din psykiske sygdom, som styrer dine utallige indlæg under forskellige alias.

  Snart vil du føle en klaustrofobisk følelse ved at være “TP”, så ydmyget som du i dette alias er blevet i dette kommentarspor.

  Derefter begynder du på en frisk som “Ole Jensen” eller “Alexander Beaumont”.

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 13:23

 152. Galilei og klimaforandringer er to væsens forskellige ting.

  Galilei fremførte en sandhed om fysik, som altid havde eksisteret ligesom f.eks Newtons love.

  Klima ændringerne derimod er hypoteser baseret på statistiske modeller. De er ikke en empirisk sandhed, som altid har eksisteret. De er en forudigelse baseret på de valgte forudsætninger. Man kan tro at dem eller lade være. Kun fremtiden vil vise, om forudsigelsen kommer til at passe. Hvis man kender lidt til statiske modeller, ved man, at de ofte kører i grøften. Oftest pga af forkert datainput eller forkert valg eller vægtning af parametre, eller fordi forudsigelse simpelthen ER umulig. I sidstnævnte tilfælde må religion tage over. (Religion har ikke de samme strenge krav til verifikation af teorierne)

  Skræmmende profetier bliver sjovt nok næsten altid positivt modtaget på Bjerget dvs af det venstreorienterede kleresi og præsteskabet i statens TV og radio. De lever af at skræmme livet af folk?:-)

  Man behøver ikke at tro på dem. Man kan lade være med at sige det til nogen og så vil kun en løgnedetektor test kunne afsløre én. Så vidt kommer det næppe?

  Kommentar by A-mad — 13. oktober 2019 @ 13:24

 153. A-mad kl. 13:24

  “Klima ændringerne derimod er hypoteser baseret på statistiske modeller. etc.”

  Det er så den 5. myte blandt klimaskeptikerne, som den britiske professor i den linkede artikel tilbageviser.

  “Og så er vi nået til den sidste myte, der bliver slagtet af den britiske forsker: “Klimamodellerne er alligevel så usikre, at de slet ikke er til at regne med”

  Klimamodellerne er meget forskellige, og ingen enkelt model kan i sig selv betragtes som 100 procent korrekt, skriver den britiske forsker.

  Men modellerne bliver konstrueret og kalibreret uafhængigt af hinanden, og derfor står resultaterne endnu stærkere, når modellerne viser det samme

  – Der er mere end 20 store, internationale centre, hvor nogle af verdens klogeste mennesker har bygget og driver modeller, der indeholder en enorm mængde kode, som repræsenterer den allernyeste forståelse af klimasystemet, skriver professor Mark Maslin i artiklen på Videnskab.dk.

  Når man lægger vores samlede videnskabelige viden sammen, understøtter videnskaben ‘på ingen måde’ den fortsatte benægtelse af klimaændringerne, skriver den britiske professor.”

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 13:34

 154. Np, dine troll spoils er ikke svar på nogen af de rejste spørgsmål.

  Kommentar by A-mad — 13. oktober 2019 @ 13:45

 155. Det er interessant, som tiderne skifter. Men kan egentligt tale om et ‘paradigmeskift’ i klimavidenskab, for før år ca. 2000 var varmeperioden i Middelalderen (ca. år 900- 1300) almindeligt anerkendt blandt forskere som et globalt fænomen, ikke bare i Europa. Dengang havde man stærke indicier for varmere globale temperaturer, f.eks. fra sedimenter i Japan, havoverfladetemperaturer i Sargassohavet og iskerner fra Antarktisk, og O2-isotoper fra Grønland, Irland, Tyskland, Schweiz, Tibet, Kina, New Zealand og andre steder, plus træringe fra mange steder rundt om i verden – alle bekræftede tilstedeværelsen af en global middelalderlig varm periode osv. Det ville også være en besynderlighed, dersom Europa helt isoleret over flere hundrede år kunne have et helt anderledes klima end resten af verden. Et fænomen, som man i hvert fald ikke genkender i dag, hvor klimaet hænger sammen globalt set.

  Så det må være kommet som en overraskelse, da en gruppe klimaforskere på et ret spinkelt grundlag fra træringe-undersøgelser begyndte at fjerne både den middelalderlige varmeperiode og den lille istid, og begyndte en ‘harmoniseringsproces’, så målte data rundt omkring blev omskrevet til korrigerede data, der underbyggede det nye ‘paradigmeskift’, hvor den menneskeskabte CO2-opvarmning brød igennem som den altdominerende magtfaktor. Tilbage ligger tusindvis af videnskabelige artikler fra før ‘paradigmeskiftet’, som nu er smidt på lossepladsen, idet det nu hedder sig, at der er næsten 100% konsensus blandt klimaforskere om den menneskeskabte globale opvarmning.

  I videnskab sker paradigmeskift fra tid til anden, men ikke nødvendigvis altid til en bedre forståelse af naturen. Der er mange eksempler på fejlagtige teorier, der først forlades eller korrigeres til noget bedre 50-100 år efter, at de blev knæsatte som sandheden. Så hvem ved?

  Ingen kan påstå, at f.eks. Svensmark laver dårlig klimaforskning, men han resultater nedtones af parnasset på en ret så ignorant måde. Svensmark og andre såkaldte kontroversielle forskere er inde på, at CO2 (og metan) har marginal betydning som drivhusgas (og virkningen forsvinder eksponentiel med stigende CO2 koncentration), mens vanddamp er den dominerende drivhusgas, og at der er en klar forbindelse mellem det globale skydække og temperaturen. Den globale opvarmning i slutningen af 1900-tallet kan f.eks. forklares ved en reduktion i det globale skydække. Ifølge Svensmark er den kosmiske stråling drivkraften bag skydannelse og dermed klimaet. Andre glæder sig over den stigende CO2, da det er føde for planter, der rent faktisk sulter efter CO2, og en stigende CO2-koncentration tilskrives øget høstudbytte rundt omkring, en grønnere Sahara-ørken mv.

  Kommentar by traveler — 13. oktober 2019 @ 13:45

 156. “Your comment is awaiting moderation.” Hvorfor nu det?

  Kommentar by traveler — 13. oktober 2019 @ 13:47

 157. Np, dine trollerier svarer ikke på nogen af de rejste spørgsmål. Derfor er de blot afsporing. Hold venligst op med det!:-)

  Kommentar by A-mad — 13. oktober 2019 @ 14:09

 158. A-mad kl. 13:45

  Det er det da. Du så tvivl om klima-videnskaben, fordi den bl.a. baserer sig på statistiske modeller. Du får som svar, at modellerne bliver konstrueret og kalibreret uafhængigt af hinanden, og at det får de enslydende resultater til at stå stærkere.

  Hvem er det i øvrigt af os to som er en troll her? Du som kalder den etablerede naturvidenskab for religion og kommunisme!

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 14:20

 159. Selvfølgelig ændrer klimaet sig.
  Overordnet er der de såkaldte Millankovitch-cycles, der beskæftiger sig med jordens stilling i forhold til resten af solsystemet og universet. De giver anledning til ændringer af klimaet med perioder på op til 100 tusinder af år og mere.

  Dernæst er der ændringer i selve solen, der udaftil ses som ændringer i hyppigheden og positionen af solpletter. Zharkova og andre har beskæftiget sig med dette, og påvist perioder på fra 10 år og op til 400 år. Maunder har lagt navn til tidlig forskning i dette.

  Endelig er der jordens egne aktiviteter såsom vulkansk aktivitet (som iøvrigt sikkert hænger sammen med de første to), havstrømme, og en masse andet.

  Det, der undrer nogle, er, at klimaet trods alt dette er meget stabilt, og det skyldes — tadaa: Vand, som virker som en regulator. Strømmer der meget varme ind til jorden, så fordamper der meget vand, som bliver til skyer, der dæmper indstrålingen, og omvendt. Denne, den mest afgørende faktor i klimaet, ser klimatosserne helt bort fra. Sikkert fordi indsigten er svær at opnå, og iøvrigt også er uden betydning for dem – folk skal jo bare fyldes med løgn.

  Dette er skrevet af en pensioneret professor i systemteori. Klimaet er jo som sagt et system.

  Kommentar by Svend — 13. oktober 2019 @ 14:37

 160. Svend kl. 14:37

  Så begynder vi forfra. Guds spildte ord på Balle-Lars.

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 14:40

 161. np — 13. oktober 2019 @ 14:20. Det er dig der er en troll. Du svarer ikke på spørgsmålene, men troller videre.
  Klima ændringerne er hypoteser baseret på statistiske modeller. De er ikke en empirisk sandhed, som altid har eksisteret. De er en forudigelse baseret på de valgte forudsætninger. Man kan tro at dem eller lade være. Kun fremtiden vil vise, om forudsigelsen kommer til at passe.
  Statistiske modeller tager ofte fejl. Det bekræfter du sådan set indirekte:-)

  Kommentar by A-mad — 13. oktober 2019 @ 15:23

 162. .

  Hu hej hvor det går.

  Tre “berigere” overfaldt 19-årig med knive og jernrør. Mand kørt ned med vilje. Folk skubbet ned på skinner foran frembrusende tog. 3O biler brændt af på eet døgn. Bombeeksplosion ved pizza-butik. Skyderier flere steder i København, Odense og Århus. Hundredvis af danskere nægtes førtidspension trods alvorlig sygdom, berigere tildeles førtidspension på stribe uden at fejle noget. Hospitaler og kommuner skal spare milliarder. Stadig flere unge bliver narkomaner. Migrant-svindelsager, vanvidskørsel, voldtægter og -røverier overalt i landet. Regeringen har besluttet at bruge milliarder af kroner på co2 og på vejret i afrikanske lande.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 15:27

 163. A-mad, husk nu at det ikke forholder sig sådan, at man automatisk har ret hvis man kan postulere noget, som ikke besvares. Det sagte bliver ikke sandt blot fordi det ikke modsiges.

  Desuden kan alle, der læser med, selv konstatere at der netop bliver svaret ret så konkret på det centrale argument, du forsøgte at anvende. Det er netop de ting du tvivler på, der bliver imødegået.

  Anywho, jeg gør mig ingen illusioner om at overbevise nogen hverken den ene eller anden vej. Folk, der har deres viden fra et youtube rabbit-hole, er ikke mulige at tale til fornuft.

  Kommentar by Quark — 13. oktober 2019 @ 15:35

 164. A-mad kl. 15:23

  En gang til for prins Knud:

  Én klima-model kan i sig selv ikke betragtes som 100 procent korrekt. Men hvis MANGE uafhængige klima-modeller viser det samme resultat, så er der meget stor evidens for resultatet.

  Det er i øvrigt betegnende, at du afviser statiske modeller som et redskab for naturvidenskaben. Sandsynlighedsregning og statistik er etablerede områder inden for matematikken.

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 15:39

 165. …og TP er komplet off-topic igen, som sædvanlig, med den sædvanlige maniske gang opremsninger af ting, TP mener er for galt. Ingen fakta, ingen tal dog! Det har TP lært ovenfor, at man ikke skal gøre. At når man bruger fantasi-tal, ser man ret så dum ud når man bliver afsløret.

  Kommentar by Quark — 13. oktober 2019 @ 15:41

 166. statiske modeller -> statistiske modeller

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 15:43

 167. .

  TP er sikkert autist eller lignende. Det samme med hendes mange aliasser og feminist-veninder.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 15:43

 168. Quark kl. 15:41

  Nu må vi ikke blive for enige. Jeg håber, at der er noget, vi er uenige om :-)

  Kommentar by np — 13. oktober 2019 @ 15:46

 169. .

  Rettelse: “NP” er sikkert en personlighedsforstyrret autist, og det er nok det samme med hendes mange aliasser og feminist-veninder, som f.eks. Quark.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 16:03

 170. .

  Det er ret skægt at Quark som igen og igen skælder ud over OT-indlæg, selv indsender massevis af OT-indlæg.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 16:06

 171. np,

  Sandt nok – men du kunne nu også godt lige anstrenge dig lidt og påtage nogle rabiate holdninger, det er lettere at være uenig med. Afvise lidt videnskabelig evidens hist og pist. Give a dog a bone!

  Kommentar by Quark — 13. oktober 2019 @ 16:07

 172. Glemte lige at bemærke, at det er sjovt TP er så personlighedsforstyrret efter sin massive brug af pseudonymer, at TP kom til at kalde np for… TP. Når man konstant skriver sine egne pseudonymer, kan det jo komme til at smutte med muskelhukommelsen. Bortset fra det så er det lidt ironisk, at i selvsamme indlæg beskylder TP np for at være en personlighedsforstyrret autist.

  Er der noget TP kan, så er det at projicere. Det er nærmest en automatreaktion!

  Kommentar by Quark — 13. oktober 2019 @ 16:10

 173. .

  Jeg blev distraheret af et par børn der spillede indendørs bold. Det var selvfølgelig en frygtelig fejl. Skal aldrig gentage sig, hvis det lykkes mig at bortadoptere børnene. Ellers må jeg evt. finde frem til en boldfri zone.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 16:21

 174. np 15:39. Ja, men du svarer ikke på spørgsmålene.

  Klima ændringerne er hypoteser baseret på statistiske modeller om fremtiden. De er ikke empiriske sandheder som f.eks tyngdeloven. De er en forudsigelse baseret på de valgte forudsætninger.

  Man kan tro på dem eller lade være. Kun fremtiden vil vise, om forudsigelsen kommer til at passe.

  Statistiske modeller tager ofte fejl. Det bekræfter du sådan set igen.

  Dette er forkert: “hvis MANGE uafhængige klima-modeller viser det samme resultat, så er der meget stor evidens for resultatet”. Det er forkert.

  “Evidens er ikke det samme som bevis….mange forveksler evidens med bevis. Men det er to forskellige ting,« siger Karsten Juhl Jørgensen.

  »Bevis er noget definitivt. En endegyldig sandhed(…) I stedet for at finde endegyldige beviser kan forskere sandsynliggøre, at en hypotese er sand ved at lave rigtig meget forskning af høj kvalitet (…) En hypotese er en antagelse – et forslag til en forklaring på et fænomen.”

  Klippet fra Videnskab.dk. 12 juni 2019

  Kommentar by A-mad — 13. oktober 2019 @ 16:23

 175. “Jeg blev distraheret af et par børn, der spillede indendørs bold.”

  Lad mig gætte: Hedder “børnene” Alexander Beaumont og Ole Jensen?

  Kommentar by Revisoren — 13. oktober 2019 @ 16:41

 176. A-mad,

  Der er både tale om historiske (statistiske) analyser og progonoser. Men det er ikke kun prognoserne, vi taler om her. Det er i lige så høj grad, hvis ikke højere, den historiske evidens. Er der for eksempel evidens for at sige, at jorden gennemgår mini-istider? Nej, for per definition er en istid ikke lokal – og det har som np påpeger for dig, historisk set været lokale nedkølinger (og desuden ikke nok nedkøling til rigtig at kvalificere som istid… men det kan så diskuteres).

  Det andet sæt evidens – solpletternes aktivitet og indvirkning på temperaturen her på jorden – har også evidens. Historisk, statistisk evidens.

  Pointen er, at findes der overvægt af evidens i én retning så kræver det ret konkrete videnskabelige *beviser* (definitionen betyder noget!) eller en overvægt af modsatrettet evidens.

  Hvad angår solpletters aktivitet og virkning på temperaturen her på jorden kan jeg henvise til “Kommentar by Svend — 13. oktober 2019 @ 14:37”. Vand i dets forskellige former, og cyklus imellem formerne, betyder uendeligt meget mere, end du måske lige tror!

  Kommentar by Quark — 13. oktober 2019 @ 16:42

 177. Quark 16:42. OK, det er forstået. MEN “Evidens er ikke det samme som bevis…mange forveksler evidens med bevis. Men det er to forskellige ting,« siger Karsten Juhl Jørgensen” som nævnt. Sådan er det også efter min mening. Det er sagens kerne. Ikke mere herfra…:-)

  Kommentar by A-mad — 13. oktober 2019 @ 17:07

 178. A-mad, den er jeg med på. Der er bare det ved det:

  Hvis der er evidens, men beviser er påkrævet, for at acceptere klima-ændringer – så skal der tilsvarende et bevis eller overvægt af modsatrettet evidens til for at afvise den eksisterende evidens.

  Hvis evidens er tilstrækkeligt, er den rationelle og videnskabeligt forsvarlige konklusion, at der mere sandsynligt end ikke, foregår (menneskeskabte) klima-ændringer.

  Man kan ikke, fx, afkræve naturvidenskabelige *beviser* samtidig med, at man accepterer (begrænset) modsatrettet *evidens*. Det er ikke objektiv/videnskabelig tænkning.

  Og så kan vi endda diskutere, om der overhovedet er tale om modsatrettet “evidens” (givet af 97% når samme konklusion kan vi dårligt give de 3% ret, medmindre vi er vilige til at inddrage nogle ret heftige konspirationsteorier).

  Kommentar by Quark — 13. oktober 2019 @ 18:20

 179. OK, det er også forstået. Men modsatrettet “evidens” er heller ikke det samme som modsatrettet bevis. Derfor. Fortsat god søndag, Quark og np, og alle andre her på Uriasposten. Ikke mere herfra i denne uge :-)

  Kommentar by A-mad — 13. oktober 2019 @ 18:45

 180. .

  Makkerparret “np” og Quark kører parløb som sædvanlig, eller det “np” der skriver under to navne? De lyder meget ens.

  Hvis Quark ikke er “np” kan man næsten få ondt af ham/hende. Hen har jo fået TP og aliasser på hjernen. De synes at plage hen dag og nat. Man må da håbe for hen at det ikke ender med apoplexi. Eller er hen så stor en psykopat at hen kan vrøvle løs i månedsvis uden at få stress af nogen art?

  Eller er Quark bare så sindsforvirret, at hen opfatter sig selv som feministernes skytshelgen og superhelt, der utrætteligt forsvarer alle feminister mod onde mennesker der kritiserer feminister og betragter dem som en slags kommunister og fascister, eller idioter.

  I sin egen fantasi forestiller Quark sig tilsyneladende at hen har afsløret en frygtelig sammensværgelse mod Danmark. Et komplot hvor dansksindede bloggere er så onde, dumme, u-uddannede og sindssyge, at de vover at tvivle på co2-truslen. En tvivl der hurtigt kan føre til jordens undergang. Oveni har de den uhørte frækhed at forsvare det danske folks interesser og fremtid. Og yderligere kan de finde på at kritisere indvandringen, EU, FN, DR, og de gamle partier. Det er jo fuldstændig psykopatisk.

  Så man forstår jo godt at Quek beskylder komplot-magerne for alt muligt, og appellerer til UP om at udelukke disse danskere der er så onde og åndssvage, at de ikke værdsætter “np”s udgydelser og udviklingen hen mod libanesiske tilstande.

  Og så har TP endda tilladt sig at være betænkelig ved den voksende kriminalitet. Hvad er det dog for noget? Den er sgu da berigende!!

  Bør vi ikke alle samle sammen, så vi kan sende Quark en mega stor pakke tudekiks?

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 18:58

 181. .

  Efter min og andres mening er det bloggere som Svend, A-mad, Traveler. k.m., barfbag, Holger Danske, Kimski og flere andre der har fat i den lange ende hvad co2 angår. “np” fylder mest, men der er ingen substans i hendes indlæg. De er ikke andet end efterplapring af hvad diverse røde “professorer” har sagt. “np” er bare en tom tønde eller ekko-maskine.

  Kommentar by TP — 13. oktober 2019 @ 19:12

 182. Nu gider vi ikke høre mere om dine vrangforestillinger, TP.

  Kommentar by Quark — 13. oktober 2019 @ 19:58

 183. PS. ANOTHER CLIMATE SCIENTIST WITH IMPECCABLE CREDENTIALS BREAKS RANKS: “OUR MODELS ARE MICKEY-MOUSE MOCKERIES OF THE REAL WORLD”
  SEPTEMBER 26, 2019

  “In his book The Global Warming Hypothesis is an Unproven Hypothesis, Dr. Nakamura explains why the data foundation underpinning global warming science is “untrustworthy” and cannot be relied on”

  “Today’s ‘global warming science’ is akin to an upside down pyramid which is built on the work of a few climate modelers. These AGW pioneers claim to have demonstrated human-derived CO2 emissions as the cause of recently rising temperatures and have then simply projected that warming forward. Every climate researcher thereafter has taken the results of these original models as a given, and we’re even at the stage now where merely testing their validity is regarded as heresy.

  Here in Nakamura, we have a highly qualified and experienced climate modeler with impeccable credentials rejecting the unscientific bases of the climate crisis claims. But he’s up against it — activists are winning at the moment, and they’re fronted by scared, crying children; an unstoppable combination, one that’s tricky to discredit without looking like a heartless bastard ”

  DATA FALSIFICATION
  When arguing against global warming, the hardest thing I find is convincing people of data falsification, namely temperature fudging. If you don’t pick your words carefully, forget some of the facts, or get your tone wrong then it’s very easy to sound like a conspiracy crank
  But now we have Nakamura.
  The good doctor has accused the orthodox scientists of “data falsification” in the form adjusting historical temperature data down to inflate today’s subtle warming trend”

  “Nakamura writes: “The global surface mean temperature-change data no longer have any scientific value and are nothing except a propaganda tool to the public.”

  The climate models are useful tools for academic studies, he admits. However: “The models just become useless pieces of junk or worse (as they can produce gravely misleading output) when they are used for climate forecasting.”

  “Climate forecasting is simply not possible, Nakamura concludes, and the impacts of human-caused CO2 can’t be judged with the knowledge and technology we currently possess. The models grossly simplify the way the climate works.”

  Kommentar by A-mad — 14. oktober 2019 @ 14:56

 184. Kilde: ELECTROVERSE. MONDAY, OCTOBER 14, 2019

  “Dr. Mototaka Nakamura received a Doctorate of Science from the Massachusetts Institute of Technology (MIT), and for nearly 25 years specialized in abnormal weather and climate change at prestigious institutions that included MIT, Georgia Institute of Technology, NASA, Jet Propulsion Laboratory, California Institute of Technology, JAMSTEC and Duke University.”

  Kommentar by A-mad — 14. oktober 2019 @ 15:11

 185. A-mad,

  Jeg har et par pointer, kan lige opsummere i punktform:

  1) Nakamura anerkender, at der er sket en fordobling af CO2.
  2) Nakamura selv inddrager ting som vand(damp) og albedo som faktorer i systemet. Det er netop noget, jeg tidligere nævnte for dig: modellerne ER netop ikke detaljerede nok til også at tage disse ting med i betragtning.
  3) Nakamura nævner præcis den forskel, jeg var inde på – statististisk analyse vs. prognose. Jeg er i nogen grad enig i, at de nuværende modeller ikke har tilstrækkelig forudsigelseskraft til at vi bør reagerer med panik.

  Jeg må dog også bemærke følgende:

  * De eneste kilder jeg kunne finde på Nakamura er fra urenomerede kilder og bærer alle stort set identisk ordlyd (“the icoloclast is Dr. Nakamura…”)
  * Det materiale, der refereres til, er en bog på japansk med et essay om Nakamuras egne oplevelser med mangelfulde modeller.
  * Ifølge de refefrater og citater jeg kunne finde, er Nakamura meget konfrontationel, kategorisk og formulerer det fx sådan, at enhver forsker som bruger klimamodeller, ikke er “honest” (altså lyver).

  Givet at der endnu ikke findes en engelsk oversættelse af Nakamuras essay synes jeg vi bør klappe hesten. Der er en vis risiko for, at de mest spidse citater er taget delvist ud af kontekst – set i lyset af, at Nakamura selv anerkender mængden af CO2 er fordoblet, at CO2 har en effekt på klimaet, og at Nakamura så sent som i 2013 selv foretog en (forkert) forudsigelse af koldere klima på den nordlige halvkugle fra 2015, ved at bruge…

  …klimamodeller som prognoseværktøj.

  (ja, jeg laver faktisk research når jeg støder på den slags ekstraordinære og konfrontationelle udtalelser)

  Kommentar by Quark — 14. oktober 2019 @ 18:08

 186. ang. TP-erne:
  Jeg noterer lige annos kommentar nr. 93 på
  http://www.uriasposten.net/archives/105053#comments
  ang. TP-ernes “trussel” om at forlade UP.
  – Ja, det er nok for godt, til at være sandt.
  TP har jo flere gange har betegnet sig selv som “blogger” og er flere gange blevet opfordret til netop at oprette den (rendyrkede) blog som må være idealtet.
  Det skal hermed igen være en anbefaling til TP & co :-)
  – og der må da være stor opbakning til, ift. TPs egene meldinger, om hans “enestående” meninger, moderationsevner og kvalifikationer og ift. TP & co´s evig tilbagevende kritik af såvel Kim Møllers indsats og UPs lay out.
  GO on TP & co; verden og berømmelsen venter ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. oktober 2019 @ 01:36

 187. Ja, Quark 18:08. Så er den der igen. Jeg kender ikke Nakamura udover artiklen, men hans mening flugter med min: “The models just become useless pieces of junk or worse (as they can produce gravely misleading output) when they are used for climate forecasting.”
  “Climate forecasting is simply not possible, Nakamura concludes, and the impacts of human-caused CO2 can’t be judged with the knowledge and technology we currently possess. The models grossly simplify the way the climate works.”

  Der mange andre kompetente forskere, der ikke er overbeviste af disse forudsigelser baseret på statiske modeller. De er ikke objektive observationer/empiri men prognoser om fremtidens vejr. Længere er den ikke for mig.

  Jeg ønsker dig godt arbejde med den research, du laver om forskellige kritiske klima udtalelser.

  Kommentar by A-mad — 15. oktober 2019 @ 17:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper