14. oktober 2019

Istanbul: Politiet konfiskerede Borussia Mönchengladbach-flag, da de indeholdt ‘kristne symboler’

Mens europæiske lande næsten på ugentlig basis straffer fodboldklubber for ethvert optræk til noget der kan tolkes som racisme, så eksisterer der en helt anden virkelighed udenfor postmodernismens beskyttede værksted. Her en historie fra sidste uge, omhandlende en Europa League-kamp mellem Istanbul-klubben Basaksehir FK og tyske Borussia Mönchengladbach, der blev spillet på et af byens store stadions, blot ti kilometer fra Bosporus, der adskiller Europa fra Lilleasien. Fra – Tyrkisk politi beslaglægger fodboldfaner med kristne symboler.

“Tyrkiets kristne arv går helt tilbage til det første århundrede e.Kr., men de tyrkiske myndigheder i det overvejende muslimske land har tilsyneladende et anstrengt forhold til kristne symboler.

I sidste uge fik tyske fans af den tyske fodboldklub Borussia Mönchengladbach frataget deres faner forud for en kamp mod den tyrkiske klub Basaksehir F.K. i storbyen Istanbul.

Det tyrkiske politi konfiskerede fanerne, fordi de afbildede byen Mönchengladbachs våbenskjold, og det indeholder kristne symboler, herunder kors.

… Det er ikke første gang, at religiøse symboler i fodbold vækker ballade i Tyrkiet. I 2007 spillede den italienske klub Inter Milan i Istanbul med et rødt kors på en hvid baggrund på holdtrøjen. Ifølge merkur.de vakte trøjen vrede i Tyrkiet og blev beskyldt for at krænke muslimers følelser, da korset bar mindelser til tiden under de kristne korstoge.”

(Merkur.dk, 6. oktober 2019, Türkische Polizei kassiert Gladbach-Fahnen aus religiösen Gründen…)

Oploadet Kl. 10:12 af Kim Møller — Direkte link33 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105060/trackback

33 Comments »

 1. .

  Det kan næppe vare længe før det danske flag, dannebrog med de røde felter og det hvide kors, bliver udråbt som racistisk. Det kan næsten undre at rødfascisterne og de radikale endnu ikke har krævet korset fjernet, og erstattet med hammer og segl.

  Kommentar by TP — 14. oktober 2019 @ 10:20

 2. Man skal snart overveje Tyrkiets medlemskab af NATO.
  De starter på egen grund militær aktion i et andet land.

  Man vil stoppe våbensalg til Tyrkiet. Jeg foreslår total stop for import af varer fra Tyrkiet, og turistrejser til diktatur staten.

  Kommentar by k. m. — 14. oktober 2019 @ 10:20

 3. Rester af islamiske erobrings krige på kristen, europæisk jord, kombineret med islamisk intolerance overfor anderledes troende og uerobrede giver det groteske resultat, at osmannernes Tyrkiet og Israel er medlemmer af UEFA.

  Derfor ville jeg også være overrasket, hvis UEFA tager fat i denne sag, da “vores alles” politiske moderorganisation EU jo allerede – med succes – har brugt mægtigt mange ressourcer på, at afmontere det eneste sekulære, muslimske lands beskyttelse mod islamismen, så Erdogan og Co. nu kan sætte turbo på, i alle henseender og nok så små, vejen mod sultanatet. Og her skal UEFA nok sørge for at arbejde i samme retning, som den hånd, der kærligt støtter dem i alskens politiske og helt non-sportslige kampagner.

  I stedet bliver vi nok fortsat “fodret” med historier om vore kommende landsmænd fra homo erectus´ kerneland Afrika, som rundt om på de grumme stadions hører “abelyde” og tilkastes bananer. Og det er jo ikke engang at stikke hovedet i busken, det er skam alvorlige problemer!!

  Kommentar by Henrik Larsen — 14. oktober 2019 @ 10:29

 4. Fjerner tyrkerne så også den grimme halvmåne fra deres flag, nu det vækker grimme minder om Jihad?

  For den sags skyld er tyrkerne jo kun i Tyrkiet på grund af Jihad, så måske burde de også fjerne sig selv fra Tyrkiet, så de ikke krænker kristnes følelser. Tyrkiet er gammelt græsk og armensk land.

  Kommentar by Henrik — 14. oktober 2019 @ 10:32

 5. .

  En eller to MILLIARDER arabere og negre ønsker at flytte til Europa, og EUs Merkel, Ursula og Ylva vil intet gøre for at stoppe dem. Tværtimod. Man hjælper dem med at komme over Middelhavet. Se Snaphanen osv.

  Kommentar by TP — 14. oktober 2019 @ 10:53

 6. >TP kl. 10.20
  Det kan man sige, de allerede har krævet. Det gav jo et helvedes hus, da der kom et dannebrog op at hænge i Danmarks parlament:
  http://m.bt.dk/politik/efter-vild-debat-nu-er-dannebrog-pillet-ned-igen

  Kommentar by Hertz — 14. oktober 2019 @ 10:58

 7. Nå så muslimerne føler sig krænket over kristne symboler!
  Jeg føler mig krænket over muslimske symboler i Danmark.
  Moskeer, bønnemøde på Rådhuspladsen, Morten Østergaard, Hizb-ut Tahrir march og møde kønsopdelte møde på Nørrebro, tørklæder, Niqab, Pernille Skkipper og Burkaer.

  Kommentar by Den Nervøse — 14. oktober 2019 @ 11:09

 8. Og imens sidder et lille land i mellemøsten og klukker der slet ikke har den totale kontrol over USA’s præsident og politikere på begge fløje og slet ikke har gavn af alle krigene i mellemøsten. Og når de samtidig kan få den falske opposition i Danmark til at kalde de åbenlyse landsforrædere på “venstrefløjen” for rødfascister, så bliver det ikke bedre!

  Kommentar by Torsten — 14. oktober 2019 @ 11:36

 9. Hvorfor plejer man overhovedet omgang med disse djævletilbedere? Lad dog være med at spille bold med satanerne.
  Jeg fatter heller ikke at nogen overhovedet tager på ferie i det skodland, og oven i købet kommer hjem og piber over, at man er blevet snydt, igen, igen.
  Stol aldrig på en muhamedaner. Jeg har efter 50 års kendskab til disse afarter af menneskeheden stadig til gode, at blive glædeligt overrasket.

  Kommentar by Knud Madsen — 14. oktober 2019 @ 12:19

 10. Med det argument at det “bar minder til tiden under de kristne korstog” kan vi så sige, at ehvert islamisk symbol krænker kristnes følelser, fordi de minder os om de utallige islamiske erobringer af kristent land. De erobringer, der var årsag til korstogene.

  “Han krænker mig!” skreg bøllen mens han tævede sit offer.

  Kommentar by Quark — 14. oktober 2019 @ 12:20

 11. Hvis vi skulle konfiskere mellemøstlige genstande i Danmark, skal vi starte med at konfiskere alle folkekirker og anholde folkekirkepræsterne. Den eneste forskel på kristendom og islam er, hvornår de kom hertil fra mellemøsten. Just saying.

  Kommentar by Fascist — 14. oktober 2019 @ 13:33

 12. Perker OT

  Regeringen beder Folketinget hastebehandle lovforslag, der skal gøre det muligt administrativt at frakende fremmedkrigere med dobbelt statsborgerskab deres danske statsborgerskab.

  Det vil betyde, at Danmark kan frakende fremmedkrigere deres statsborgerskab, mens de befinder sig i udlandet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. oktober 2019 @ 13:45

 13. SUNNI, GÅR I PÅ HÆNDERNE

  HILSEN GUD

  Kommentar by Anonym — 14. oktober 2019 @ 14:08

 14. Husk det er fredens religion der starter alle krige, først og fremmest i Mellemøsten.

  Kommentar by k.m. — 14. oktober 2019 @ 14:47

 15. Man hader mere og mere Islam og Tyrkiet og de andre lortelande.

  OT
  Jeg har lige uploaded en video om vores patriot.
  Link.
  https://youtu.be/uj8FvPX6Um8
  Paludan evakueret fra Nørrebro, (07.10.2019)

  Politi påkører Moddemonstranter under voldelig ballade ved den første af de 21 fredelige Paludandemoer.
  Rasmus Paludan har nu været på Nørrebro igen. Det betyder som regel voldelige optøjer til følge.
  Se blot: Det gik ud over en uheldig kommunist, hvis røde Christianercykel forhåbentlig er gået i udu.
  De Autonome: (kommunisterne facisterne, antifaér og muslimer) kan ikke opføre sig ordentlig.

  Støt og Stem Stram Kurs (P)

  Kommentar by Charles Nielsen — 14. oktober 2019 @ 16:33

 16. #12 k.m. ja USA prøver bare at stoppe dem og indføre demokrati, ikke sandt?

  Kommentar by Hr. Snusk — 14. oktober 2019 @ 16:51

 17. Som en rest fra Tyrkiets kristne fortid som det Østromerske riges kerneland sidder patriarken af Konstantinopel stadig I Istanbul. Men kristne må ikke missionere, patrarkatets præsteseminar er lukket og det er forbundet med store omkostninger i livet at tilhøre den sørgelige ene procent af der er tilbage af Tyrkiets oprindelige kristne befolkning.

  Imens I Danmark: Er det omkring 28 statsstøttede moskéer Tyrkiet efterhånden har her i landet?!

  Jeg er sikker på at den slags total uretfærdighed, dumhed og svaghed ikke er efter det danske folk dybeste vilje…men hvordan får vi omstyrtet det regime der vanrøgter og svigter vores land og som lader fjenden oprette sine kaserner iblandt os?

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 14. oktober 2019 @ 16:59

 18. .

  Bliver Danmark lige som Sverige og Libanon, spørger net-aviserne. Mængden af skyderier, knivstik, bombesprængninger, voldtægter, hjemmerøverier, indbrud, påsatte brande, vanvidskørsler, mord og mordforsøg har nået et ekstremt omfang.

  I Danmark blev “en mand” straks løsladt af dommeren, selvom han havde stukket en ubevæbnet mand i brystet, hovedet og ryggen, så ofret mistede en liter blod og kun overlevede pga. hurtig lægehjælp.

  Kommentar by TP — 14. oktober 2019 @ 17:03

 19. .

  Fra den yderste kyst: det ser tungt ud efterhånden. Folkekirken styres af røde biskopper, DR af rendyrkede kommunister, og borgen domineres af levebrødspolitikere, løftebrydere, feminister, pampere og vatnisser/ skvadderhoveder, F.eks. Lars Quisling, Maria Rørby Rønn, Joy Mogensen, Pia Dyhr, Pernille R-Theil og Thulesen Dahl.

  Kommentar by TP — 14. oktober 2019 @ 17:13

 20. Danskerne er efterhånden så blæste i hovedet, at man imødekommer det ene krav efter det andet, hvorved vi underminerer egne værdier. Danmark og ca.80 pct. af danskerne er en omgang pudseklude, med en rygrad som en vandmand. Hvor må muslimen grine i sit skæg og lange kofter, og gnide sig i sine beskidte hænder over danskens dumhed og leflen for en formørket ørkenreligion.
  Man hører aldrig om danskere, der giver muslimen kamp til stregen!

  Kommentar by der Adler — 14. oktober 2019 @ 17:36

 21. Fascist.
  Det må være forbigået din opmærksomhed at kristendommen er betydelig ældre en isslam.
  Bibelen præker ikke død og ødelæggelse over frafaldne, ej heller at ikke følgere skal slås ihjel.
  Bevares, katolikkerne har ikke ligget på den lade side op i gennem middelalderen, men det har vi fjeret os fra. Reformationen you know.
  Koranen er uforbederlig/ uforanderlig og dens tilbedere anser dens ord for evig sandhed.
  Folk der banker hovedet i jorden fem gange om dagen og render rundt med en kronisk hjernerystelse, kan man ikke forvente fornuftig tankegang fra.

  Kommentar by Finn A. Skov — 14. oktober 2019 @ 19:05

 22. se de første 10-15min af Aftenshowet fra i dag, alle 3 i studiet ville have is børnene hjem til Danmark, den ene en politikken fotograf blev meget harm til sidst da hans verdens opfattelse blev udfordret af en besked på Facebook hvor en mente det modsatte. det er must see

  Kommentar by Prebber — 14. oktober 2019 @ 19:40

 23. Perkeren og fodboldspilleren Cenk Sahin har mistet sit job, efter han har udtrykt støtte til det tyrkiske militær og dets offensiv i Syrien.

  – Sport og politik skal ikke blandes sammen.

  Sådan lød ordene fra den tidligere amerikanske speedskater og cykelrytter Eric Heiden tilbage i 1979, da han modsatte sig den amerikanske præsident Jimmy Carters ønske om at boykotte OL i Rusland på grund af politiske uenigheder, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. oktober 2019 @ 20:02

 24. Det er muligvis lidt off topic, men den socialdemokratiske regering bør roses for sit initiativ til at frakende fremmedkrigerne (lig med danske muslimer som kæmper for Islamisk Stat) deres danske statsborgerskab.

  Jeg tvivler på, at det var sket under en Venstre-ledet regering. Så måske var der trods alt en højere mening med valgresultatet grundlovsdag 2019?

  Jeg er konservativ. Men jeg er stor nok til at anerkende det konservative og nationale element, som altid har været hos Socialdemokratiet, når vi fraregner nitterne Jens Otto Krag, Anker Jørgensen, Svend Auken, Poul Nyrup og Helle Thorning.

  Lad os ikke kun fokusere på forfaldet. Danmark er dejligt – livet er skønt.

  Kommentar by np — 14. oktober 2019 @ 20:16

 25. Ja det er godt nok en fredelig religion de har sig der … Meget tolerant. Rummelig endda.

  Prøv lige at overvej at USA har lånt Tyrkiet brintbomber … Måske det var på tide at få dem hjem her efter Erdogan har taget styringen.

  Det anslås at Tyrkiet har ca. 50 stk. B61 brintbomber på lager. Med en styrke på 340 kiloton. Til sammenligning var ‘Fat Man’ bomben der blev smidt over Nagasaki på 21 kiloton.

  Kommentar by Realist — 14. oktober 2019 @ 21:13

 26. .

  Lidt udpluk fra dagens medier: Knivstik i S-tog. VKs og DFs plan om at nedrive 3OOO familieboliger bare i Århus, møder modstand. 13-årig pige overfaldet af fire indvandrere. Muslimsk kvinde blev lykkelig for at høre at hun havde dræbt otte børn med bombe. 58-årig dansk kvinde myrdet i sit hjem, vistnok af udlænding? 2O-årig dansker tæsket af 5-6 berigere. Flygtningehjælper myrdet af flygtning. Dansk idioti når den er værst: om 117 køn, kønshysteri, og co2hysteri. Dræbt mand fundet i lade. Isabella Arendts familiepolitik er varm luft. Påkørt efter besøg hos McDonald og dræbt med vilje. Dansk soldat dræbt af flugtbilist. Sundheds-styrelsen afviser kritik af in-effektiv behandling af flåt-smitte. Sundhedsvæsnet skal “effektiviseres” endnu mere. Mange overfald i week-end’en. Løsladt straks trods sigtelse for mordforsøg.

  Kommentar by TP — 14. oktober 2019 @ 21:20

 27. Bandeperker OT nu overhaler København jo Malmø med håndgranatspeæbgning og skyderi hver dsg.

  Mandag aften er politiet er talstærkt til stede i perkerområdet omkring Toftegårds Plads, efter man har fået en anmeldelse om skyderi.

  Det oplyser Københavns Politi på Twitter mandag aften, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 14. oktober 2019 @ 22:07

 28. TP, dagens invasionstal? Det er godt at høre at masseselvmordet skrider frem…

  Kommentar by Lider af danskhed — 14. oktober 2019 @ 22:12

 29. OT Muhamedansk hverdagsterror, denne gang i 2660.

  Hovedstadens Beredskab var mandag aften til stede i Brøndby, hvor der udbrød brand i fire køretøjer.

  Det bekræfter Hovedstadens Beredskab til B.T.

  Det drejer sig om tre biler og en lastbil, som lige nu står i flammer på en parkeringsplads i Tybjergparken i Brøndby. Flammerne kan ses på lang afstand, oplyser Hovedstadens Beredskab på Twitter.

  Ingen personer er kommet til skade som følge af brandene, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 15. oktober 2019 @ 08:39

 30. Gal som en tyrk. Hr. Snusk, du er 3 år bagud. USA startede (bemærk datids endelsen, okay?).
  Satanisterne tabte til Præsident Donald J. Trump og tingene har kun ændret sig til det bedre – lige siden 20. jauart 2017.

  From dark to light.

  Kommentar by Iznogut — 15. oktober 2019 @ 13:14

 31. Vi får sgu travl med at konfiskere halvmåneflag, pestilenserflag og ISIS flag, næste gang 10.000 tilbagestående hulemænd i nattøj marcherer på Nørrebrogade i Kbh. vildt svingende med snotkludene.
  Det må vel være læren efter, Hitlogan inddrog alle kristne flag forleden?
  Nååh nej.
  Vi er sgu så suicidalinkluderende at det aldrig vil forekomme – i en foreseeable future.

  Kommentar by White knight — 15. oktober 2019 @ 15:32

 32. Iznogut, pointen var bare at muslimerne bestemt ikke har været ene om at sætte muslimistan i brand.

  Om det er jo heller ikke sådan, at USA trak sig ud i januar ’17. De har aldrig udført så mange droneangreb, som under Trump – især i Afghanistan og Pakistan. Øget involvering i krigen i Yemen. Salg af våben for 400 mia. USD til Saudierne. Og selvfølgelig forsatte angreb mod Assad-styret indtil for nylig.

  Men de har ikke selv indledt nye krige. Og støtten til “moderate oprørere” i Syrien er stoppet. Så noget positivt er der da sket.

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. oktober 2019 @ 19:24

 33. Hvad med at boykotte tyrkisk fodbold, indtil tyrkerne, og accepterer forstår at der findes andet end halvmåne.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 16. oktober 2019 @ 19:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper