15. oktober 2019

Konfronts StopScandza-livedækning informerede om politiets færden, hang lokal beboer ud som nazist

I forbindelse med lørdagens Scandza-møde på Amager, havde Konfront.dk annonceret, at de ville dække arrangementet live. ‘#StopScandza’ var et samarbejde mellem Antifascistisk Aktion, Antifascistisk Unge og Revolutiuonære Antifascister, og hermed var banen kridtet op til konfrontation, politisk motiveret vold. Redox var også på gaden, men meget indikerer, at Konfront-paraplyen er endnu mere radikale end hedengangne Modkraft.

Jeg fulgte dækningen minut fra minut, og formålet med det hele fremgik klart: De ville oplyse ‘hvor fascister og pansere befinder sig’. Politiet var at betragte som (nazistiske) ‘hilfspolizei’. Eksempler: “Vær opmærksom på at der er en del politi i området. Også civilpansere!”, “Der er civilklædte pansere i metroen”, “Der er salatfade og hundepatruljer i Kurlandsgade.”, “Urobetjente er ankommet…” etc. Sådan skriver politiske aktører ikke.

I begyndelsen af live-dækningen blev der et par gange opdateret med billeder af nysgerrige fotografer. Det gik blandt andet ud over en gråhåret kvinde, der fik betegnelsen ‘nazi-nisse’. Opdateringen blev senere slettet. Det forstår man godt. Hun var blot en lokal beboer, der undrede sig over virakken i nabo-bygningen.

(Konfront på Twitter, 12., oktober 2019, ca. Kl. 12.43; NB: Collage)

(Oliebladsgade, Amager, 12. oktober 2019, Kl. 14.33)

Oploadet Kl. 20:32 af Kim Møller — Direkte link61 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105096/trackback

61 Comments »

 1. Nazister alle vegne. Hold da op. Det ord har fuldstændigt mistet sin oprindelige betydning.

  Iøvrigt, hvad gik det der Scandza møde ud på? Første hit på google giver et køkken firma, næste giver konfronts hjemmeside som påstår at det var et nazi-møde.
  Problemet er at de ikke har nogen troværdighed overhovedet. Så var det et rigtigt jødehadende nazi-møde, eller var det bare almindelige national konservative?

  Forvirrende tider vi lever i …

  Kommentar by Realist — 15. oktober 2019 @ 20:53

 2. Der er sket en markant radikalisering med Konfront. De er helt åbne omkring deres brug af vold – her beskrevet i en artikel: https://ibb.co/b3ZdkHW.

  Det kommer også til udtryk i praksis hvor voldorganisatorene ikke kan styre deres frustration og had over at politiet forhindre dem i at nå frem til konferencedeltagerne og udsætte dem for “ufred” og “uro”. https://ibb.co/JHpdDXB

  Det her er et skridt tættere på Gulag nu. Spørgsmålet er om regimet vil bremse det af frygt for at oppositionen vil vågne op for hurtigt og indse en ting eller to?

  Kommentar by Torsten — 15. oktober 2019 @ 21:30

 3. Carlo Di Napoli II — 15. oktober 2019 @ 21:10:

  Det blev allerede bekendtgjort og kommenteret af flere på OT i går.
  Der er en del, der følger/støtter/deler/debatterer SK/Paludan, men altså vælger egnede fore til det, i respekt for både Kims blogtemaer og for sig selv.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. oktober 2019 @ 21:32

 4. Undskyld, den kom i en forkert tråd!

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. oktober 2019 @ 21:34

 5. Der er nogen der lever i et fantasiunivers. Sikke et sprog, meget barnligt. Nogen trænger til at komme ud af barndommen.. enhedslistens vælgere fx

  Kommentar by Hul igennem? — 15. oktober 2019 @ 21:39

 6. Måske de skulle skifte navn til Infantil-listen? Det er jo meget oppe i tiden med pjatterier og barnlig overfladiskhed.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. oktober 2019 @ 21:43

 7. Det er da at ligge hindringer i vejen for politiets arbejde, og dermed strafbart. Tiltale?

  Kommentar by Hul igennem? — 15. oktober 2019 @ 21:47

 8. De nazistiske beoere,har bare at holde sig væk når Dragsted bynger og radio24syvs fotografpraktikant stiller op.

  Kommentar by Nielsen — 15. oktober 2019 @ 22:10

 9. 1-Realist
  Scandza favner ganske bredt, Greg Johnson driver “Counter-Currents” som kaller seg hvite nasjonalister,han er visnok bøsse men taler der ofte,vennlig mot jøder og/eller sionisme er han ikke, (han sa at han er sionist hvis det vil bidra til at alle jøder drar til Israel, er det vanlig?).
  Det er derimot Paludan som stod på talelisten i å, han var jo i Jerusalem og oppfordret til å rive al aqsa-moskeen, ikke for å gjenreise tempelet men for å bygge “bolig, eller noget”!
  Millenial Woes talte også, han er ganske militant men ikke dum, etter min mening, dog hetses han noen ganger for en tidlig video der han pratet om seksuell eksperimentering i sin pure ungdom.
  Tror nok at Scandza prøver å favne ganske bredt, men de heller nok mot rase/etno mer enn kultur/religion.
  Det er første gang antifa har kommet så merke møtestedet deres.

  Kommentar by Oslo/Norge — 15. oktober 2019 @ 22:23

 10. @Realist, Scandza Forum er en intellektuel konference for skandinaviske og europæiske nationalister. Det er ikke skabagtig konservatisme eller pinlig frikadelle-nationalisme, men europæiske mænd (og kvinder), der tør tænke frit. Google Mark Collett, Greg Johnson, Millennial Woes, som var blandt de annoncerede talere.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 15. oktober 2019 @ 22:26

 11. Fandens stavekontroll!
  Er det VENNLIG mot jøder å ville ha alle til Israel?
  Paludan sa “boligblokker eller noget”,og første gang antifa har kommet så NÆRME Scandza sitt venue!
  (nå ble venue til Henie,bra jeg sjekket)

  Kommentar by Oslo/Norge — 15. oktober 2019 @ 22:29

 12. Iflg. et par steder er Scandsa en finanskoncern der køber firmaer op. Er det ikke blot et forretnings-selskab med mange norske kroner i ryggen, pga. statstilskud og oliepenge?

  Bortset fra det er de voldelige socialister farlige, både for dem som er i nærheden af dem, og for resterne af vores demokrati.

  At de røde idioter hader politiet, er naturligt. For politiet (og hæren-hjemmeværnet) er vores sidste bolværk mod det totale anarki og forbrydervælde. Bare uheldigt at Christiansborg har pålagt politiet så mange regler, at det næsten er blevet ulovligt at beskytte ordentlige og fredelige danskere.

  Kommentar by Michael J — 15. oktober 2019 @ 22:42

 13. -12
  Scandza, ikke Scandsa.
  De autonome hater politiet fordi de står imellom de såkalte fascistene og dem selv, og noen ganger tar de deres cannabis.
  Merkelig at de prater om å styrte systemet når de faktisk opptrer som systemets stormtropper!

  Kommentar by Oslo/Norge — 15. oktober 2019 @ 22:53

 14. > Kommentar by Michael J — 15. oktober 2019 @ 22:42

  “For politiet (og hæren-hjemmeværnet) er vores sidste bolværk…”

  Der må jeg nok skuffe dig, alt er gennemsyret af socialdemokrater og politisk korrekthed – og vi ved efterhånden godt hvad det fører med sig.

  Vi kan kun regne med os selv – og den eneste gangbare løsning er et hjemsendelsesprogram for besættelsestropperne (muslimer, negere, sigøjnere og andet skidt!) og en massiv ‘udrensning’ i institutioner, styrelser og departementer af de røde. Det første er nok mere realistisk end det sidste, da vesteuropæiske borgerlige ikke tør tage institutionerne tilbage fra marxisterne.

  Kommentar by Polka — 15. oktober 2019 @ 22:59

 15. Det er skrapt at almindelige fredelige danskere nu risikerer at få en fjendtlig og voldelig behandling af både rødbrune socialister og brunsorte invasionstropper.

  Danskerne er ved at blive fredløse i deres eget land. Som politikerne kalder en retsstat og et yndigt smørhul, men hvor lov og orden er på vej ud, mens jungleloven er på vej ind.

  Kommentar by Michael J — 15. oktober 2019 @ 23:08

 16. -14 Polka
  Hva vil du gjøre med danske konvertitter til islam?
  Og skal negere til Afrika uansett hvor de er født? Og uansett hva de mener? Kristne negere? Jeg synes at du blander kortene!
  At de så kaller oss rasister om vi blander kortene eller ikke er en annen sak.

  Kommentar by Oslo/Norge — 15. oktober 2019 @ 23:11

 17. Mark Collett har en youtube-kanal:

  https://www.youtube.com/user/mark318i/videos

  Fornuftig mand, hvis synspunkter flugter med mange af dem, som jeg læser herinde.

  Scandza har også en, men der sker ikke ret meget:

  ht tps://www.youtube.com/channel/UCEQyrXrE9IgVuWWDwJpz1oA/videos

  I kommentarerne til deres seneste video, er der en, der fortæller at muslimer også var tilstede, for at tage billeder af deltagerne.

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. oktober 2019 @ 23:16

 18. Invasionstropperne hærger overalt. Tror det vil være klogt hvis vi danskere begynder at anvende alarmer overalt. Dels overfaldsalarmer som udsender meget kraftige sirene-lyde, dels alarmer i huse, boligblokke, sommerhuse, biler, campingvogne, kolonihavehuse og sejl- og motorbåde. Antallet af indbrud er helt enormt. Hvis politiet så også blev tildelt dobbelt så mange patruljevogne, kunne det vel blive en smule mere trygt at være dansker, i det mindste nogen tid endnu.

  Men selvfølgelig bliver politiet ikke tildelt flere resourcer på gadeplan. Men hvad med at give våbentilladelser til alle ikke-kriminelle danskere over 35 år?

  Kommentar by Michael J — 15. oktober 2019 @ 23:21

 19. En voldsom bølge af bilbrande går hen over Danmark. I Sverige afbrændes nu 2o-5o biler og to skoler – pr. dag! Mand dræbt af flugtbilist – kvinde dræbt af flugtbilist. Sverige styres af totalitære der har kriminaliseret at protestere mod mere indvandring.

  Kommentar by Michael J — 15. oktober 2019 @ 23:43

 20. 3. M.S. Carstens.
  ja og det er irriterende, for så kan vi andre ikke være med i debatten.

  Kommentar by Charles Nielsen — 16. oktober 2019 @ 00:07

 21. Hjemlige terrorister. Hvad de er og gør. Lovligt? Nej, jeg siger.

  Forbyd Enheitzlisten (Ø) og deres terrorister.

  Kommentar by Iznogut — 16. oktober 2019 @ 00:10

 22. Radikaliserede? Er de ikke tværtimod rodløse?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. oktober 2019 @ 02:36

 23. #9 Oslo/Norge
  Tak det var jo et lidt mere nuanceret billede. Det kunne jeg næsten regne ud, men jeg fandt ikke meget info. Det ligger nok på facebook og der holder jeg mig fra.

  Det virker til at de voldelige autonome er blevet mere desperate med tiden. Skidt med at der ryger nogle uskyldige i svinget. Eller også er de bare blevet mere ærlige.

  Kommentar by Realist — 16. oktober 2019 @ 06:05

 24. Jeg gider ikke slås med din kronisk defekte off topic side så du får linket her: https://www.bt.dk/krimi/pet-terrortrussel-mod-paludan-er-meget-alvorlig

  Er det mon muligt at få noget mere konkret at vide om den trussel? For umiddelbart stinker det langt væk af at politiet i kbh bare er trætte af paludan, og bruger det som en undskyldning for at lukke ham ned. Ikke fordi jeg ikke tror at nogen kunne finde på at true ham, men indsatslederen til de sidste mange demoer har været MEGET efter dem, i en grad så de endda blev anholdt for nyligt for at gå for langsomt!! Hvilken trussel udgjorde det, og for hvem?? Jeg stoler ikke en skid på dem, og slet ikke når bonnichsen taler dem efter munden.

  Kommentar by Per — 16. oktober 2019 @ 06:10

 25. Det er lige så slemt, eller endnu værre, at Rasmus Paludan ikke kan få lov til at se de stemmesedler der blev kasseret. Det er ret mystisk at hans parti ikke kom i FT. Det lugter af valgfusk. Men nu har indenrigsministeriet vel destrueret stemmesedlerne?

  Kommentar by Michael J — 16. oktober 2019 @ 06:37

 26. Scandza er erklærede Nationalsocialister, og de er lige så utiltalende som alle andre Socialister, Kommunister og andet sammenrend på venstrefløjen.
  MSM tager fejl når de betegner dem, som den yderste højrefløj. Både Fascisme og Nazisme udspringer af Kommunismen!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. oktober 2019 @ 06:44

 27. -Som får lov til at udvikles på grund af falske penges opfindere.

  Kommentar by Nielsen — 16. oktober 2019 @ 07:20

 28. #16 – Polka. Enig!

  Kommentar by Realisten — 16. oktober 2019 @ 07:55

 29. – Den Nervøse

  Det var ikke nationalkonservative, men en broget flok. Nogle identitære, AR’ere eller sket og ret etno-nationalister. De er ikke ‘erklærede narionalsocialister’.

  Har du hørt livestream fra arrangementet? Tror der gik tre timer før en tilhører nævnte ‘J-Q’ (mediefokus), hvad arrangøren fint skød ned. Der blev generelt sagt fornuftige ting fra talerstolen, men også noget jeg betragter som lidt for konspiratortisk. En ting tror jeg dog desværre er sikkkert. Hvis den demografiske udvikling vendes, så kommer oprøret ikke fra velfriserede akademikere, men fra et folkedyb der spiller med helt andre regler.

  Kommentar by Kim Møller — 16. oktober 2019 @ 08:06

 30. Glæder mig til at høre mere fra arrangementet.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. oktober 2019 @ 09:12

 31. Find lige ud af betydningen af ordet “virak!” Journalisterne har længe brugt det uden at forstå meningen!

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 16. oktober 2019 @ 09:54

 32. “Hvis den demografiske udvikling vendes, så kommer oprøret ikke fra velfriserede akademikere, men fra et folkedyb der spiller med helt andre regler.”

  Der er den der igen, den våde drøm om borgerkrig, muligvis lidt sløret.

  Gad vide, hvem folkedybet er? Er det farmand med grillgaffel bag ligusterhækken? Eller klientellet fra de brune værtshuse, bevæbnet med dartpile og billiardkøer?

  En ting er sikkert. Forsøg på revolte vil øjeblikkeligt blive slået ned af politi og militær.

  Man tager alvorlig fejl, hvis man tror demokratiet kun er en tynd fernis. Danskerne er rodfæstede demokrater. Ballademagerne på både den yderste højre- og venstrefløj får en lang næse.

  Kommentar by np — 16. oktober 2019 @ 10:31

 33. – np

  Jeg skrev:

  “En ting tror jeg dog desværre er sikkkert. Hvis den demografiske udvikling vendes, så kommer oprøret ikke fra velfriserede akademikere, men fra et folkedyb der spiller med helt andre regler.”

  Du kommenterer:

  “Der er den der igen, den våde drøm om borgerkrig, muligvis lidt sløret.”

  Træk vejret tungt. Få lidt ilt til hjernen.

  Opdate: Har indsat et længere citat.

  Kommentar by Kim Møller — 16. oktober 2019 @ 10:38

 34. Kim Møller

  Mit limbiske system er igen i ligevægt efter dit dementi af drøm om borgerkrig. Næsten.

  Kommentar by np — 16. oktober 2019 @ 10:48

 35. Hvis danskerne var mere skeptiske, hvis de tænkte selv og selv undersøgte hvad der er ret og vrang, eller op og ned, ville alle løgnekampagnerne om racisme, berigelse, integration, co2s farlighed, FNs menneske-rettigheder, konventionerne, faldende kriminalitet, EU fordele og strammere asylpolitik være fuldstændig til grin. Enkelte politikere og journalister er på folkets og fædrelandets side, men resten er professionelle hyklere og løgnere, der er på vej til at styrte os alle i ulykke.

  Kommentar by Michael J — 16. oktober 2019 @ 10:50

 36. “Danskerne er rodfæstede demokrater” skrives der ovenfor. Men er de nu stadig det? Er de ikke blevet manipulerede til at være som små mæhlam der uden mindste modstand lader sig æde af ulvene? Hvorfor beskrives forresten den spirende folkelige modstand mod udskiftning og etnisk udrensning så nedladende?

  Kommentar by Michael J — 16. oktober 2019 @ 10:58

 37. OT vigtig orientering.

  Politiet har mistet grebet om Nørrebro. D.v.s. At de ikke har magtmonopolet længere, men pøblen.
  Se mere på:
  https://hodjasblog.one/alvorlig-terrortrussel-mod-rasmus-paludan/#comment-28969

  Støt og Stem Stram kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 16. oktober 2019 @ 11:09

 38. Jeg vover at påstå, at venstrefløjen også fører an i klimahysteriet.
  Deres manipulation kører nu for fuld damp i skolekøkkener, hvor børn “opdrages” til at forkaste kød- og gå veganervejen.

  Danske børn blev også tabere, da snakken gik om frikadeller, efter krav fra et mindretal der lever efter religiøse forskrifter.

  Kommentar by k.m. — 16. oktober 2019 @ 11:13

 39. Charles Nielsen — 16. oktober 2019 @ 00:07:

  Temaet var, på daværende tidspunkt, out of topic.
  og således som Carlo Di Napoli II fremførte det på var også henhørende under OT, hvilket vi stadig er nogle der respekterer her på UP.

  ps.
  Måske derfor kommentaren blev fjernet, alt mens jeg skrev min, for det viste sig efterfølgende, at det ikke var den forkerte blog jeg havde postet den under.

  Kommentar by M.S. Carstens — 16. oktober 2019 @ 11:32

 40. * Kim Møller
  `J-Q’, etno nationalister, AR’ere
  Nu bliver det lidt for indforstået for mig.
  Etno nationalister kan jeg resonerer mig frem til, men det andet?
  Hvis ikke Scandza er national socialisme, hvad er det så?

  Kommentar by Den Nervøse — 16. oktober 2019 @ 11:46

 41. 38. K.m
  Den påstand holder jeg med dig i. Enig.
  Folk kan ikke se at der er stor forskel på Forurening og Klima. De tror nemlig det er ens.

  Næsten hele Danmark sige at klimaet er menneskeskabt, JEG siger Det er IKKE menneskeskabt.
  Jeg siger dermed, det ikke er altid flertallet har ret.

  Greta Thunberg, den gale tøs, skulle bare passe sin skole, men desværre har hendes forældre kørt hende i stilling, så hun kan forsyne sangerinden (moderen) med penge. De høje herre der har ladet sig forblænde af barnet er sandelig ikke forkloge.

  Prøv og tænk: Jorden har været så varm at der end ikke kunne være vand på den. Siden da har klimaet svunget ind til den stabile tilstand som er her nu, og det har taget ca 4 Mia år. Så tro endelig ikke at mennesket har noget som helst at sige, eller kunne gøre ved det. Så er man Satme for DUM.

  Hvad ville der ikke ske ved en polskift.??? Tja, så er det slut med brevdueflyvning.
  End sige trækfuglene + Monark-sommerfuglen som også trækker.!

  Inderst inde tror jeg det går i sig selv igen og derfor skal man koncentrere sig mere om miljøsvineriet. Plastic i verdenshavene, forskellige “gifte” plantet i jorden, dumpet i havene på store dybder.

  Det eneste mennesket kan være skyld i er: Hvis de ikke tænder for emhætten og fjerner stegeosen, må de fjerne lortet fra køkkenet, evt stuen også.
  Her henledes tanken på de store byer, med Smog.

  Jorden er IKKE en død planet, men en spillevende. Dette ses af Kontinentalforskydninger, de skiftende istiden gennem jordens levetid, Jordskælv, Vulkanudbrud, tsunamier og Polskift.

  Forurening kan der gøres noget ved, mennesket er nogle svin. Nogle mere end andre.

  se: https://videnskab.dk/naturvidenskab/hvornaar-kommer-den-naeste-istid
  Gå så ned og se Istiderne gennem de sidste 800.000 år.

  Så kan man virkelig se at der begåes et kæmpe klimasvindel. Flertallet som er så Dumme betaler med et stort smil, Medens vi andre bliver tvunget til at betale til svindlen.
  Så længe man er tvunget at skulle betale til: Klimasvindlen (XX Mia Kr/år.) og til de Nassende-uintergrerbare-kulturberigende-voldsaber (45 Mia Kr/år.),
  skal man snyde hvor man kan komme til det, særlig over for de elementer der står for svindlen og de som støtter de kulturberigende voldsaber, uden man skal have skyldsfølelse over det.

  Kommentar by Charles Nielsen — 16. oktober 2019 @ 11:48

 42. Prisen for indvandrernes og besætternes forplejning, gratis boliger og alle mulige andre gratis-ydelser, incl. politi og retsvæsen osv. er nu oppe på mindst 2OO milliarder kr. pr.år. At klima-kampagnen er løgn og svindel, finder man ud af ved at studere solens indflydelse og klodens klima siden fra tidernes morgen. Bemærk at solen aldrig nævnes af co2-tåberne.

  Kommentar by Michael J — 16. oktober 2019 @ 12:01

 43. #29, Kim: “Tror der gik tre timer før en tilhører nævnte ‘J-Q’ (mediefokus), hvad arrangøren fint skød ned.”

  Skød ned med hvad? Reelle fakta, om hvem der dominerer når det gælder ejerskabet af medierne?

  Hvis du vil vide, hvem der har magten, skal du se på hvem, der ikke må kritiseres.

  Men det bliver sgu ærlig talt lidt “Lord Voldemort” – grinagtigt med disse “J-Q” omskrivninger.

  “Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre”/George Orwell

  Kommentar by Margrethe — 16. oktober 2019 @ 12:02

 44. Jeg har ingen ide om hvad eller hvem Scandza er, men en kort googling viser et tegn/symbol med ubehagelige mindelser, præcis som identitæres symbol også giver associationer i retning af hagekors. De er ærlig talt selv ude om at blive nævnt i samme sætning som nazister.

  Kommentar by Michael — 16. oktober 2019 @ 12:15

 45. -32 np
  Ut fra din argumentasjon fremstår du som dypt uærlig intellektuelt sett.
  Eller dum som et brød.
  Har argumentert mot deg før og dette er siste gang jeg gidder: å advare mot en utvikling er faktisk DET MOTSATTE av å ønske de mulige konsekvenser av denne utvikling velkommen.
  Selv frykter jeg mest at islam overtar Europa nær sagt uten motstand overhodet, det frykter jeg mer enn voldelig konflikt.
  Lunch over og ut!

  Kommentar by Oslo/Norge — 16. oktober 2019 @ 12:39

 46. Oslo/Norge

  “Har argumentert mot deg før og dette er siste gang jeg gidder …”

  Tak, fordi du giver dig selv mundkurv på. I et civiliseret samfund bliver de vilde hunde i kælderen.

  Kommentar by np — 16. oktober 2019 @ 12:54

 47. -> Michael

  Nationalsocialisme er en ideologi. At venstrefløjen mener nationalstaten er højreorienteret nationalsocialistisk-kapitalistisk, ændrer ikke ved noget.

  Kommentar by Kim Møller — 16. oktober 2019 @ 14:02

 48. Hvor mange moskeer er der i Serbien?

  Nyder i øvrigt at være i Polen, hvor der ikke er en eneste perker i gadebilledet.

  Kommentar by Træt — 16. oktober 2019 @ 14:06

 49. Man kan vel være solidarisk med sine landsmænd, uden at være socialist? Lad ikke venstrefløjen eje definitionerne på positive menneskelige relationer.

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. oktober 2019 @ 16:50

 50. #44 Michael

  Hvordan ligner Identitær’s logo et hagekors?

  Kommentar by Realist — 16. oktober 2019 @ 19:20

 51. #47 Kim Møller, længere oppe bad du en anden om at tage en dyb indånding og læse indlægget igen. Det vil jeg nu bede dig om.
  #50 Realist, der er forskellige suspekte partier rundt om i verden, der gør det i forskellige sammensatte vinkler, Gyldent Daggry i Grækenland, som det mest fremtrædende. Det er den tradition jeg får fornemmelsen af, når jeg ser Identitærs mærke – selv om jeg er stort set er enig i deres holdninger.

  Kommentar by Michael — 16. oktober 2019 @ 20:13

 52. “… identitæres symbol også giver associationer i retning af hagekors.”

  Hvilken associationer får du så, når du ser hippiernes fredssymbol? Eller et Mercedes-logo?
  Seriøst Michael; ligner de ikke hagekorset mindst lige så meget som Identitærs symbol?

  Kommentar by Hr. Snusk — 16. oktober 2019 @ 20:31

 53. “… identitæres symbol også giver associationer i retning af hagekors.”

  Arrrh hvad?

  Kommentar by Lider af danskhed — 16. oktober 2019 @ 21:04

 54. Der er ikke ret mange pletter på solen – ifølge eksperter. Derfor vil der på et tidspunkt komme en global kuldeperiode uanset hvad politikere og skolebørn mener. Forbindelsen mellem de to fænomener blev påvist i 1700-tallet.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 16. oktober 2019 @ 21:17

 55. Nu spørger jeg lige dumt, men hvad er der galt med hagekorset? Jaja, I get it, Hitler var os danskere totalt underlegen, men hagekorssymbolet er stadig kerne europæisk. Vi burde bruge det noget mere.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 16. oktober 2019 @ 22:19

 56. I kan være sikker på at det store flertal til Scandza er redpilled og woke på JQ…det er kun jer frikadeller der sover bevist som ubevist

  Kommentar by Torsten — 17. oktober 2019 @ 09:54

 57. https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/arrangør-der-er-en-konkret-trussel-imod-paludans-liv/ar-AAIT4fW?ocid=spartandhp

  Terrortruslen mod Rasmus Paludan er så alvorlig, at han ikke fik lov til at tale på det nationalistiske debatmøde Scandza-forum, i KFUMs lokaler, på Amager i weekenden.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. oktober 2019 @ 10:27

 58. Uhadada.. Scandza? Jamen er de ikke onde antisemitter da? :D

  Er man begyndt at få færden af noget her på urias? Det var da dejligt!

  Kommentar by Voltzejn — 17. oktober 2019 @ 16:27

 59. Voltzejn — 17. oktober 2019 @ 16:27:

  Fik det ikke sat i citationstegn, men det var direkte kopi fra linker.

  Kommentar by M.S. Carstens — 17. oktober 2019 @ 23:15

 60. Charles Nielsen — 16. oktober 2019 @ 00:07 :

  Jeg takker!

  – at være aktiv på OT, må jo åbenbart kræve noget, som ligger uden for nogles formåen.

  Til gængæld er vi der rimelig fri, af visse TæppePissere ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. oktober 2019 @ 23:52

 61. # fru Carstens

  TæppePissere!

  Hahaha – fed humor!

  Kommentar by Revisoren — 22. oktober 2019 @ 07:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper