20. oktober 2019

‘Stop Scandza’, KFUM-huset, Amager, 12. oktober 2019

Min deltagelse i Alternative för Sveriges møde i København tidligere på året, gav en masse fine billeder af den yderste venstrefløj, og jeg besluttede mig derfor at tage endnu en tur til København, i forventning om at se den militante ventrefløj fra tæt hold. Sikkerhedsforanstaltningerne var enorme, og da jeg kørte forbi Sundby Kirke på vej mod en parkeringsplads, var der sortklædte autonome overalt. På daværende tidspunkt, kendte jeg ikke engang det eksakte hemmeligholdte mødested, der viste sig at være KFUM-huset på Oliebladsgade ved kirken.

Bilen blev parkeret, og min rejsemakker og undertegnede gik med hastige skridt imod den belejrede bygning. Politiet havde afspærret vejen i begge ender, og vi skulle således igennem ‘gadens parlament’, for at komme ind på det sidste tomme stykke. En tætbygget mand spurgte aggressivt hvad vi skulle, og da han jo kunne være en civilbetjent, spurgte jeg spontant efter hans politiskilt. Så truede han os med tæsk, og kaldte efter forstærkning.

(Foto af samme, taget nogle timer senere)

Vi var få meter fra betjente, så jeg gik hurtigt udenom ham og måtte diskutere med en kvindelig betjent et minuts tid for at få lov til at fortsætte. Mit følge var omringet, men kom fri med politiets hjælp. En autonom råbte mit navn – så var dagen ligesom startet. Jeg har været i lignende situation tidligere, men var man uforberedt eller gangbesværet pensionist, så må det virkelig have været en ubehagelig oplevelse.

Scandza Forum havde annonceret fem talere, herunder Rasmus Paludan. Politiet forbød Paludan at deltage på grund af trusler, og den ene taler nåede af ovennævnte årsager ikke frem. Talerne er endnu ikke online, og jeg hørte dem kun med et halvt øre – emnet var ‘Nationalpopulism’. Selvom vi tydeligvis var ‘til højre’ for gængs nationalkonservatisme (Støvring/Uhrskov), så var det en broget flok i og omkring ‘Alt Right’, der vel kun var enige om at den nuværende udvikling fører til Europas endeligt. Debatten havde ikke helt samme kvalitet som talerne, som jeg sporadisk fulgte fra vindueskarmen med direkte udsigt til omkring 100 mere eller mindre maskerede.

Adskillige nåede ikke frem. Om de blev stoppet fysisk af sortklædte autonome, eller valgte ikke at tage chancen er uvist. Som nationalkonservativ var det hård kost, at høre talernes manglende tiltro til retsstaten og demokratiet, men flere forhold peger klart i den retning. De kunne ikke mødes offentligt, uden at risikere liv og levned. Konferencens seks timer blev afviklet helt uden mad og drikke! Cateringvognen blev omringet af autonome, og da chaufføren angiveligt blev spyttet på, turde han ikke fortsætte. Her var politiet ikke sin opgave voksen.

“Vores blokade betød desuden, at deltagerne til Scandza Forum ikke fik leveret deres mad, da nogle antifascister informerede catering-chaufføren om situationen, hvorefter bilen forlod stedet.” (Konfront.dk, 16. oktober 2019, se evt. sammes livedækning)

Det var også bizart at opleve, at mens Redox’ Simon Bünger fotograferede gæsterne forlade huset, råbte en betjent til en tilhører, der dækkede munden med et halstørklæde: ‘Vi har maskeringsforbud i Danmark’. Well, nu havde jeg hele eftermiddagen set maskerede voldsparate, måske ordensmagten skulle starte her. Bare en tanke.

(Researchkollektivet Redox’ Simon Bünger)

Martin Christensen, tidligere næstkommende i Stram Kurs, blev spyttet på ved ankomst, og jeg havde tilfældigvis kameraet fremme da Dennis Iversen, tidligere Stabschef i samme parti, forsøgte at komme ind, flere timer efter arrangementets start. Da han efter mødet fortalte en betjent, hvad han mente om deres arbejde, blev han kortvarigt tilbageholdt. Bemærk hvorledes Black Lives Matters Bwalya Sørensen ophidset deltog i chikanen.

(Dennis Iversen chikaneres af venstreekstremnister)

(- herunder Black Lives Matters Bwalya Sørensen)

Med frit udsyn til begge sider, kunne jeg iagttage hvordan de sortklædte antidemokrater iscenesatte ballade, da gæster ankom. De foretrukne mærker var foruden The North Face (som herunder), blandt andet Arc’teryx, Peak Performance, Helly Hansen og lignende. Adskillige supplerede med knophandsker, også kaldet ‘danskerhandsker’)

Konfronts livedækning faciliterede den antidemokratiske kamp online, og set fra hammer & segl-vinklen var det ubetinget en succes. Det er dog svært at gøre anonymt, og selvom adskillige – skræmt af kameraet, forsøgte at skjule ansigtet, så er det umuligt at gøre en hel eftermiddag. Jeg tog 4-500 billeder, og kun en brøkdel er medtaget i denne her post. Blev du truet af moddemonstrant, så send en beskrivelse, så finder jeg et foto.

(BZ-veteranen Susanne Dahl, nederst til højre: Se evt. I, II)

Anholdte

I

(Bemærk mobilen til højre)

II

III

Diverse

(Brandstifterbandens Anders Christtreu)

(Antifascistisk Aktion)

(Antifascistiske Unge)

(‘Sonny Rebel’ med Hammer & Segl)

(‘No border’)

(Dan Vidar Berg)

(Moddemonstration med Louis Vuitton-halstørklæde)

(Moddemonstrant med Kenzo-halstørklæde)

(Moddemonstrant med tørklæde, kirsebær-tema)

(Moddemonstrant med blå neglelak)

(‘ACAB’, All cops are bastards)

(Maskeringsforbud?)

(Pebersprays ad libitum)

Fotografer

(Redox’ Simon Bünger med entourage)

(Karl Villemoes, KaosTV; Se evt. her)

(Radio24syvs Maya Tekeli, se evt. tidligere post)

(Aleksander Klug, Ekstra Bladet, tidligere Murmur)

Gadens parlament

Nyhedsklip

“I forbindelse med uro ved en demonstration i Amagerbro-området har vi foretaget fire anholdelser. Vi er massivt til stede for at sikre den fortsatte ro. Vi har ikke yderligere for nuværende…” (Københavns Politi, 12. oktober 2019)

“Neeej se KFUM har 5 stjerner i deres google anmeldelse. https://www.google.com/search?q=kfum+sundby&oq=kfum+sundby&aqs=chrome..69i57j0l5.3269j1j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x4652534c07ddb4c5:0x5b3e2c040e0cdcf3,1 …,,,” (Konfront på Twitter, 12. oktober 2019)

“Jeg ved ikke, om de har betalt depositum, eller om vi modtager betaling. Men det er sådan set også underordnet, for vi vil ikke have blodpenge. Men der er da en udgift forbundet med det, for de har jo været derinde, så der skal stadig gøres rent, siger Jørgen Kvist til TV 2 Lorry.” (TV2 Lorry, 12. oktober 2019)

“I løbet af dagen oplevede vi nogle få voldsomme episoder med politiet, der benyttede vold og knippelslag til at beskytte Scandza Forum og dets deltagere. I disse situationer var vi som arrangører glade for at opleve, at alle stod sammen og passede godt på hinanden. Vi finder det forrykt at politiet i den grad agerer politisk, ved selv at tage initiativ til at være bodyguards for organiserede fascister. Samtidig blev vi moddemonstranter mødt af et uforberedt og aggressivt politiopbud, der ikke havde kontrol over situationen. Når vi kalder til demonstration for at stå sammen om værdier som mangfoldighed, alle menneskers ligeværd samt at yde modstand mod totalitære ideologier som vil bekæmpe selvsamme værdier, udøver vi vores politiske ret. Det må vi holde fast i, selv når politiet går fascisternes ærinde.” (Konfront, 16. oktober 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105115/trackback

85 Comments »

 1. Hold op, sikke mange tabere. Jeg føler med dem.

  Kommentar by Ewing — 20. oktober 2019 @ 18:06

 2. Ja, så er det DDR om igen. De autonome opfører sig, nøjagtigt som STASI i det tidligere Østtyskland. KNUS ALLE, SOM ER UENIGE MED OS.
  Jo, vi går “herlige” tider i møde.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 20. oktober 2019 @ 18:16

 3. Super godt dokumentationsarbejde .. lad os få rotterne op af kloakken så vi kan få sat navne på dem 😄

  Kommentar by Jan — 20. oktober 2019 @ 18:21

 4. https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/ny-ballade-ved-lille-vildmose-over-30-frihedsberoevet/5c32f2a1-194e-4f00-98fd-54d710469ff2

  Politiet anholder ikke, voldelig og tildækkede autonome

  Kommentar by k. m. — 20. oktober 2019 @ 18:41

 5. Kakerlakker foretrækker mørke…udsæt dem for skarpt dagslys, og navngiv insekterne.

  Kommentar by Kimski — 20. oktober 2019 @ 18:45

 6. Fantastisk flot dokumentation af landets venstreradikale afskum og udskrab.

  Det værste er dog, at vi alle via skatten er med til at finansiere dette menneskelige affalds underhold og opholdssteder med kontanthjælp, SU, mediestøtte, Ungdomshuset og BumZen m.m.

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2019 @ 18:54

 7. Hold da kæft hvor ser de usunde ud. Det ligner scener fra the walking dead.

  Kommentar by Hagmann — 20. oktober 2019 @ 18:57

 8. Både Støvring og Uhrskov er fine fyre, men det være forkert at have en tyrkertro på at demokratiet vil standse befolkningsudskiftningen. I England er det allerede mellem 40-50% af alle nyfødte der har fremmed baggrund, og ingen af de etablerede partier såvel som medierne ønsker at italesætte det som et problem. Det eneste der med rimelighed kan vende udviklingen er et militærkup. Formentlig foranstaltet af den rigtige gruppe patrioter.

  Kommentar by Morten/Realisten — 20. oktober 2019 @ 18:59

 9. ” … Det må vi holde fast i, selv når politiet går fascisternes ærinde.” (Konfront, 16. oktober 2019)

  Æhhh konfront, politiet er der kun fordi de ved at i og jeres støttere er VOLDELIGE, Såååå, knyt sylten.

  Kommentar by Santor — 20. oktober 2019 @ 18:59

 10. Du er så vild kim, fedt at du tog derhen og tog billeder af orkerne

  Kommentar by Kristoffer — 20. oktober 2019 @ 19:09

 11. Folkeskolen har gjort sit propagandarbejde grundigt

  Kommentar by BB — 20. oktober 2019 @ 19:10

 12. Sørgeligt at høre hvordan KFUM bøjer sig i støvet for de Røde, der på trods af det hader dem med uformindsket styrke. K’et i KFUM står åbenbart ikke længere for Kristelig men Kujon eller Kryster.

  Det må iøvrigt have været en meget solrig dag, siden så mange zombier har taget solbriller på?

  Kommentar by Hertz — 20. oktober 2019 @ 19:17

 13. https://www.youtube.com/watch?v=ynoZ2pliWX8
  Noget relateret.
  https://www.youtube.com/watch?v=CsMctb3E_HQ
  Via gatesofvienna.net

  Kommentar by Peter Buch — 20. oktober 2019 @ 19:24

 14. STORT TAK TIL AFA.
  Fedt at I laver ballade. Så gør I da lidt for kontanthjælpen.
  Tak til politiet for slapt arbejde, men godt skuespil. Det kan være svært, at lade som om man gør sit arbejde
  Og tak til Kim for de gode billeder. Men det ville være fedt, hvis du havde filmet dem med et go-pro bodycam. Super underholdning.

  Endnu engang tak til AFA og de andre bumser. Go’ stil med mærketøjet.
  Mere ballade næste gang og fyrværkeri.

  PS. Simon Bünger dit fede dyr.

  Kommentar by XXXXX — 20. oktober 2019 @ 19:35

 15. Scandza Forum har 4.videoer oppe fra mødet i København. En er relateret til Konfront balladen.

  https://www.youtube.com/channel/UCEQyrXrE9IgVuWWDwJpz1oA/videos

  Kommentar by CCC — 20. oktober 2019 @ 20:12

 16. Gode billeder af de ynkelige sociale tabere “Jeg er grim, jeg blev mobbet, ingen kan lide mig, det er kapitalismens skyld”

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 20. oktober 2019 @ 20:14

 17. Voldsbøllerne, ballademagerne og de såkaldt autonome må være ekstremt uvidende og historieløse, siden de i den grad formår at misforstå hvordan tingene hænger samen. Eller er de så underbegavede og paranoide, at de tror rød kommunisme og sortbrun socialisme er ideologier og bevægelser der vil frembringe retfærdige, civiliserede mw og menneskevenlige samfund?

  Kommentar by Michael J — 20. oktober 2019 @ 20:14

 18. Voldsbøllerne, ballademagerne og de såkaldt autonome må være ekstremt uvidende og historieløse, siden de i den grad formår at misforstå hvordan tingene hænger samen. Eller er de så underbegavede og paranoide, at de tror at rød kommunisme og sortbrun socialisme er ideologier og bevægelser der frembringer retfærdige, civiliserede og menneskevenlige samfund?

  Kommentar by Michael J — 20. oktober 2019 @ 20:26

 19. Dette bundskrab af bærmen burde sendes ud af landet sammen med muhamedanerne.
  Man må jo nok sige, at i denne tid går det lystigt frem for rødgardisterne i uhellig alliance med muhamedanerne, ikke mindst med tanke på, at Fyns Politi just har sat dele af Grundloven ud af kraft ved at forbyde Rasmus Paludan i at holde partikongres på muhamedanernes ordre

  Kommentar by Knud Madsen — 20. oktober 2019 @ 20:38

 20. Man er lidt naiv hvis man tror, at dette her løses i rammerne ad demokratiet og retsstaten i det omfang det har taget i mange europæiske lande. Det skulle være sket i 90erne hvis det skulle ske. Det er også lidt bizart, at tale om retsstaten fordi problemer er reelt set skabt på retsstaten opløsning med brug af menneskerrettighederne. Da loven af 1983 var i betænkning under et udvalg med en højesteretsdommer, sagdehan Danmark med dette her kom til, at give rettigheder til folk fra samfund man ikke havde magt over.
  Retsstaten er partikulær med borgerrettigheder til folk, der er underlagt statens magt. Med menneskerettigheder bliver den universel og global. Magt og ret opløses. Man skal give en ret til folk man aldrig har haft magt over alene fordi de er mennesker. Danmarks og andre europæiske landes juristriktion ender med at bliver global. Så, spar mig for det vås med på “retsstatens grund”. Disse her problemer har rødder i retsstaten opløsning. Retsstaten skabte legitimiteten omkring magten. Menneskerrettighederne ender med, at erodere den. Det er den erosion vi ser i Europa idag.

  Kommentar by CCC — 20. oktober 2019 @ 20:57

 21. Stærkt arbejde, Kim. Sjovt at se tømrerens lærlingeisoleringsengangshandsker på folk, der aldrig har haft et arbejde. Garvede tømrere og de andre på pladsen stopper meget hurtigt med at bruge dem, fordi de bliver fedtede og for besværlige at arbejde med. Det har disse folk uden arbejde tydeligvis ikke fundet ud af endnu – så de bruger dem i flæng. De bliver utætte ved den mindste smule fugt, så kan bestemt ikke anbefale kriminelle at bruge dem, da de er komplet værdiløse, hvis man vil undgå at leake DNA. Der kan umuligt være noget andet formål, end at det skal se “smart ud”. Det lokale byggemarked har helt sikkert ingen problemer med denne mode.

  Kommentar by Fascist — 20. oktober 2019 @ 21:00

 22. Der er ingen grund til, at FCK hader Brøndby andet end hadet, der er en undskyldning for volden. Det er tilfældigheder der har gjort, at disse arbejdsløse hooligans står der, og ikke på en tribune i stedet. Formentlig er adgangskontrollen og visiteringen blevet for grundig i fodboldverdenen, eller også er billetpriser på 100 kroner for dyre for kontanthjælpsmodtagere der ryger 100 gram hash hver dag, og det har medført massiv fremgang til voldsinstitutionen AFA, der er finansieret af Københavns Kommune og ikke af deltagernes egen brugerbetaling.

  Kommentar by Luca — 20. oktober 2019 @ 21:10

 23. Hold da kæft noget Ross.
  Fyn´s Politiboss er blevet anmelde af Lars andersen.
  https://youtu.be/nRdri-HS9Q4
  Politidirektør på Fyn politianmeldt for at forbyde Stram Kurs møde

  Se og hør den inden den fjernes.

  Det vil give Stemmer til Stram kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. oktober 2019 @ 21:15

 24. Så er der dømt tabertræf… sikke en ynkelig forsamling af hashrygende dreadloginficerede gennempiercede bybylder af en flok venstreekstreme facister. Tæsk skal de have, tæsk tæsk og atter tæsk…

  Kommentar by Jamensågådogvæk — 20. oktober 2019 @ 21:21

 25. Bortset fra alt det hedder de på svensk:
  Alternativ för Sverige,
  på engelsk:
  Alternative for Sweden.
  Hr. Møller blander de to muligheder sammen og det kan man ikke.
  Enten e eller ö…
  Tak.

  Kommentar by Peter Buch — 20. oktober 2019 @ 21:23

 26. Et rædselsgalleri. Imponerende, at De fortsat orker, hr. Møller. Tak igen i dag.

  Kommentar by Crass Børsting — 20. oktober 2019 @ 21:35

 27. Jeg kan ikke få øje på AFA-stifter Pelle Dragsted i ovenstående forbryderalbum.

  Var han til generalforsamling i grundejerforeningen?

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2019 @ 22:25

 28. Hahaha! Fantastisk collage af samfundets bylder i røven!! Der er også – surprise – en enkelt jihadist med logoet “No Borders” på kasketten. Uha! Der bliver mangel på fængselsceller, når forræderne skal indsamles en skønne dag.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 20. oktober 2019 @ 22:32

 29. Storartet fotodokumentation af ca samtlige socialnassende hærværkssortkjorter i Kbh. og omegn.
  Handskerne sås sidst , da en kvindelig betjent blev oversnavet af en burkaudklædt dåse..
  Ja, men , jeg vil gerne give en skærv til at oprette et fotoarkiv over samtlige kriminelle, et nationalt dokumentationscenter over kriminelle sortskjorter, og undersøge deres adresser og socialstand, herunder arbejdsundragelse og hærværk og samfundsterror.
  Derer mange imellem der ikke endnu er blevet retsforfulgt og fængslet.

  Kommentar by Hul igennem? — 20. oktober 2019 @ 22:50

 30. !

  Disse gadebøller er ikke andet end pøbel. Og de er trælse, møgirriterende og nærmest en samling forbrydere. Men de er nogle sølle eksistenser og kun et mindre onde i sammenligning med deres åndsfæller på Chrborg, i enhedslisten, bøsse-Uffes og de radiGALE partier. De skadevirkninger og ulykker som denne pøbel anretter, er jo ingenting i forhold til de enorme og fuldstændig katastrofale skadevirkninger som Chrborg påfører det danske folk.

  Pøbelen her består af tåber, idioter, narkomaner og psykopatiske/psykiatriske tilfælde. Men deres magt er meget lokal og meget begrænset. De kan være grove, voldelige og ondskabsfulde, men trods alt er de ingen stor katastrofe. De invaliderer og dræber ikke mennesker på samlebånd.

  Derimod er Chrborgs politikere en KÆMPEKATASTROFE. Og de skrækkelige og blodige virkninger af deres udskejelser er ikke noget lokalt, men er landsdækkende. Ud i den mindste afkrog og ind i hvert eneste familie rækker deres ondskab. Og de er en trussel mod alt og alle. For tusinder og atter tusinder af danskere er de en pestilens og en plage.

  Og den organiserede og systematiske galskab der udgår fra denne højborg for kommunister, europater, hyklere og tosser, har sendt frustration, ulykke, elendighed og død ind i utallige danske hjem.

  Og nu er de ved at opstarte en folke-udskiftning og etnisk udrensning = folkemord.

  Så lad os ikke glemme proportionerne i det som foregår i den yndige og højt besungne velfærdsstat.

  Kommentar by Michael J — 20. oktober 2019 @ 23:02

 31. …hver eneste familie

  Kommentar by Michael J — 20. oktober 2019 @ 23:04

 32. Det er en fantastisk god dokumentarisk billedserie*. Tak Kim!

  – en billedserie der viser*, at lav-intelligens ikke bare afsløres af indehaverens evner, til at få hjernecellerne til, at arbejde sammen på et plan, hvoraf der kan drages logisk en sammenhæng mellem realisme og adfærd, men så sandelig også står tydeligt at læse i evnen, /mangel på samme, til, at omsætte en, påtaget, rød/humanistisk/mangfoldig ideologi, til en understøttende adfærd/udtryksform.

  Det viser igen min berettigelsen af min konklusion:
  Segmentet af de røde ismer og deres medløbere adskiller sig ikke meget, fra IQen for 1400 års retarderende indavl.

  Men tænk; at det også kunne ske, fra 68erne og til nu?
  – at narko-markedet er steget proportionelt?
  og at det nu er bevist, at selv meget få ikke vestlige elever i en folkeskoleklasse vil få negativ indflydelse hele klassens fremtidige sociale status?

  – Nååå OK; så tror da pokker (eller tak) at man skal til Hovedstaden for at få syn for sagen!
  Det vi da ikke være længe, inden de andre ghettoramte storbyer vil kunne opleve lignende.

  *taksten kender vi.

  Kommentar by M.S. Carstens — 20. oktober 2019 @ 23:12

 33. # CCC 2O.57

  Det er helt rigtigt set. Vores retsstat er i opløsning. Hvad menneskerettighederne (MR) angår, fortolkes de nu (af rest-FN som domineres af muslimske lande) på måder som er så vidtgående, at der er tale om humbug, svindel og diskrimination. Hvide mennesker franarres og fratages i stigende omfang deres MR, mens mørke mennesker rask væk tildeles MR på de hvides bekostning. (de gives retskrav på boliger, pensioner og alt muligt andet, mens landenes egne borgere gøres retsløse eller til 3. klasses personer). På den måde behandles arabere og afrikanere som en slags overmennesker, mens europæerne gøres til undermennesker.

  Se feks. hvordan EU og Chrborg har forlangt/tilladt at berigere fra dag eet har langt større MR og borgerrettigheder end danskerne. Det er det samme i alle EU-landene, dog minus Ungarn, Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Grækenland.

  De oprindelige befolkninger udnyttes, undertrykkes og tyranniseres, men det camoufleres som humanisme og MR.

  Kommentar by Michael J — 20. oktober 2019 @ 23:35

 34. Man må sige. Den slags mennesker kun kan bruge “Røvfingeren”

  Politiet har mistet magtmonopolet.

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. oktober 2019 @ 23:50

 35. “Det var også bizart at opleve, at mens Redox’ Simon Bünger fotograferede gæsterne forlade huset, råbte en betjent til en tilhører, der dækkede munden med et halstørklæde: ‘Vi har maskeringsforbud i Danmark’”.

  Skal man forstå det sådan, at politiet i praksis assisterede den ekstreme venstrefløj med deres doxing/repression af politiske modstandere?

  Kommentar by Dansk - Skatteyder - Frustreret — 20. oktober 2019 @ 23:51

 36. 28. Løsriv Jylland
  Fængselsceller til forræderne behøves ikke.
  Der er 3 stolper der venter tålmodig i Ryvangen.

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. oktober 2019 @ 23:53

 37. Hammer og segl, siger vel alt. Personager som disse havde ligget i rendestenen i Sovjetunionen. Er de selv klar over det?

  Kommentar by Dansk Stolthed — 20. oktober 2019 @ 23:57

 38. Ser at flere af kakerlakkerne har taget shariaklud om hovedet. Ja, det er sikkert skidesjovt … når man selv kan bestemme, om man vil have kluden på eller ej.

  https://www.amnesty.org.uk/actions/iran-women-jailed-viral-video-forced-veiling-hijab-law

  “Iran: 55 years in prison for promoting unveiling”

  Det er så et af de mange smukke resultater, når venstreorienterede og koranaber samarbejder.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. oktober 2019 @ 00:13

 39. Terrorister på arbejde. Beskyttet af deres politikere og dommere.

  Dark to light. Tak Kim.

  Kommentar by Iznogut — 21. oktober 2019 @ 00:50

 40. Antifascister med en AK-47 tatoveret i ansigtet, som flager for en politisk ideologi der dræbte 100 millioner mennesker. Klart nok konfront, det er jer der er de gode..

  Godt arbejde kim.

  Kommentar by Per — 21. oktober 2019 @ 04:05

 41. “…stå sammen om værdier som mangfoldighed, alle menneskers ligeværd…”

  De her menneskers dagsorden er ensretning. Og kulturelle særpræg i vestlige lande skal bukke under og forsvinde fra jordens overflade. Og et land som Danmark skal blive en legeplads og kampplads for identitetspolitik fra alle verdenshjørner.

  Det har intet at gøre med at kæmpe for mangfoldighed og alle menneskers ligeværd.

  Kommentar by BE — 21. oktober 2019 @ 05:34

 42. Find np på billederne

  Kommentar by Træt — 21. oktober 2019 @ 06:02

 43. De prægtige unge mennesker på billederne er ikke så dumme endda. De er jo blot i gang med at samle akkreditiver til deres CV, så de kan få livsvarende, fede stillinger i DR.

  Kommentar by Voldposten — 21. oktober 2019 @ 06:35

 44. Tak for alle dine billeder. Må “Allahs Facistiske Aktionære” en dag blive ligeså forhadt for Deres Facistiske undertrykkelse af ytringsfriheden, som Den Danske Forening var i 80 erne og 90 erne.Fy for fanden for nogle selvretfærdige arrogante dekadente moralske voldspsykopater uden hjerne, som ikke har fortjent at leve i et frit samfund. Støt SIAD, Generation identitære, DDF, og trykkefrihed. Hjertelig tak til Uriasposten for dets arbejde. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. oktober 2019 @ 06:50

 45. Ballademagerne/”anti-fascisterne” taler om mangfoldighed og alle menneskers ligeværd. Men deres skøre tankesæt (no border osv.) vil føre til islamistisk monokultur, grov ulighed og brutal undertrykkelse af alle almindelige mennesker, som i Sovjetunionen, Kina, DDR, Cambodia, Rumænien, Congo, Uganda og Iran osv.

  (Hvor mange af disse røde typer her er mon vokset op uden familie, uden deres far, eller helt uden forældre, fordi staten og systemet længe har foretrukket enlige mødre og statsopdragelse af danskernes børn. Forældre er i tusindvis af tilfælde, af ideologiske årsager, blevet skubbet tilside til fordel for “eksperter” og røde pædagoger i røde institutioner)

  Læs “Kammerat Napoleon”, “1984”, “Fagre nye verden” og “Kommunismens sorte bog”.

  Kommentar by Michael J — 21. oktober 2019 @ 07:01

 46. ..De handlede vel bare efter ordre?

  Kommentar by Hul igennem? — 21. oktober 2019 @ 07:04

 47. Så skal der sættes navne på kneppeaffaldet.

  Kommentar by Torben — 21. oktober 2019 @ 07:14

 48. Eminent uriasjob, et hettit-hit. Åh, de grimme klamme kedelige fantasiløse ensrettede venstrefløjne..svin. For at være medlem skal man være klam, dum, historieløs og hysterisk brushoved…

  Kommentar by Gaflen — 21. oktober 2019 @ 07:15

 49. .. Og især usexet! Meget vigtigt, man er jo “fighter for..Hvad? Ego? Som jihads pseudo-ofrer man sig for den store idiot-sag. Plat hysterisk selfie folkebrøl. Lavpandet er mantraet…

  Kommentar by Gaflen — 21. oktober 2019 @ 07:21

 50. Hvorfor var paladinen ikke med som skærm? Tele-demokrati, haha.. Når man ser den middelalderpøbel, letforførte, dybt overtroiske, analfabeter, hætteklædte! til hekseafbrænding, så tænker jeg, her imellem står den næste Hitler, måske.. Vær vagtsom… Historien gentager sig, grædende..

  Kommentar by Gaflen — 21. oktober 2019 @ 07:28

 51. Læg mærke til at nogen af dem er ganske unge. Lige som muslimernes lillebror opdragelse. Nogen forældre burde ikke have haft børn.

  Nå, men pyt med det, trafikministeren er kaldt i samråd om el-løbehjul der flyder i gaderne. Det får voksne mennesker i ministerium og byråd tiden til at gå med, så jeg tænker hvem er mest skøre :
  de autonome eller de rige idioter i jakkesæt?

  Kommentar by k.m. — 21. oktober 2019 @ 07:31

 52. Flot reportage. Disse typer er et problem for demokratiet.

  Kommentar by Johnson — 21. oktober 2019 @ 07:52

 53. #41 BE, og så afslutningen på den sætning: “… udøver vi vores politiske ret.”

  Altså retten til at udpege andre mennesker, som værende “noget slemt”, hvorefter der naturligvis skal eksekveres en straf. Det mener de psykopater åbenbart er deres “politiske ret”. Vorherrebevares! Det må være en veganerret, kogt på fordærvet kål.

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. oktober 2019 @ 08:30

 54. ###OPRÅB TIL DANSKERE###
  ###FJENDEN ER I LANDET###

  Spred dette, så alle fremmede fjender og landsforrædere i denne artikel kan blive identifceret:
  http://www.uriasposten.net/archives/105115  

  Glem ikke at Konfront åbenlyst opfordrer og bruger vold 
  https://ibb.co/b3ZdkHW 
  https://ibb.co/JHpdDXB

  Skriv i kommentarsporet eller til https://twitter.com/uriasposten  

  Listen af identificerede fremmede fjender og landsforrædere: 
  Simon Bünger 
  Matters Bwalya Sørensen 
  Susanne Dahl 
  Anders ChristtreuSonny ‘
  RebelDan Vidar Berg
  Maya Tekeli
  Aleksander Klug 

  Kommentar by Torben — 21. oktober 2019 @ 08:46

 55. – Torben

  Klug og Tekeli er der med pressekort, og kan meget vel være på journalistisk opgave.

  Kommentar by Kim Møller — 21. oktober 2019 @ 08:51

 56. Den her begivenhed er et billede på hvor langt ude vi er i kulturkampen. Det er for det meste unge mennesker, som har været igennem vore uddannelses- og kulturinstitutioner.

  Og har fået at vide, at hvis man som dansker/europæer så meget som vover at formulere og varetage egne interesser i den her verden – på lige fod med alle andre – så er det den direkte vej til Auschwitz. Det forventes at man som dansker/europæer holder kæft, betaler ved Kasse 1 – og kommer ned på alle fire og tager hvad der kommer.

  Sådan er logikken. I det her tilfælde på gadeplan.

  Kommentar by BE — 21. oktober 2019 @ 08:59

 57. Ryd gaden – lufthavnen råder over nogle motherfuckerstore sneslynger.

  Kommentar by Træt — 21. oktober 2019 @ 09:18

 58. Borgerservice advarer danskere i Chile mod uroligheder.

  Danske medier har ingenting om det Uriasposten dokumenterer, selv om det er vores ytringsfrihed og forsamlingsfrihed der er på spil.

  Pøblen får lov at styre Danmark med trusler og vold, men DR og TV2 er mere bekymret for et par udenlandsdanskere eller turister i Chile

  Kommentar by k.m. — 21. oktober 2019 @ 10:10

 59. #57 Træt, de kunne jo begynde med en mindre folkemængde i lufthavnen:

  https://www.facebook.com/welcome2dk/photos/pcb.2236809336647913/2236809066647940/?type=3&theater

  Kommentar by Hr. Snusk — 21. oktober 2019 @ 10:17

 60. Tak for en yderst flot og veldokumenteret reportage. . .Det kan kun gå for langsomt med at få København løsrevet fra det øvrige DK. Vil svenskerne evt være interesset i at overtage?

  Kommentar by Kenny — 21. oktober 2019 @ 11:15

 61. Charles N – 23.53 – 😬 hehe! Sandt nok.Der er også mange kraner oppe over hele byen .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. oktober 2019 @ 12:01

 62. Træt – 06.02 – 😂 hahaha!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 21. oktober 2019 @ 12:02

 63. […] (Mere om udanske Mohamad Alnabhan her)Se også ‘Stop Scandza’, KFUM-huset, Amager, 12. oktober 2019 […]

  Pingback by Syrisk migrant belærer danskerne: Grundloven og politiets beskyttelse er ikke for Stram Kurs – Free Speech Blog — 21. oktober 2019 @ 12:36

 64. Endnu en gang tusind tak til Kim for det utrættelige arbejde med at dokumentere AFA-kommunisternes konstante angreb på demokratiske forsamlinger!

  Kommentar by Quark — 21. oktober 2019 @ 13:14

 65. Det er da et mindre mirakel, at din linse ikke flækkede med alle de tabere, du har udsat den for.

  Hvor ville det dog være forfærdeligt, hvis der en eller anden dag var en person der kørte en lastbil igennem en demonstration med disse rotter. Det må man endelig ikke håbe sker.

  Kommentar by Voltzejn — 21. oktober 2019 @ 13:57

 66. Det er vist det man populært kalder samfundstabere, det der, hold da helt kæft en flok zombier. lol

  Kommentar by LarsB — 21. oktober 2019 @ 14:18

 67. Det har nu vist sig at “kristne” Isabella Arendt, Ida Auken (R), Pernille R-Theil (S), Pia Dyhr (SF) og Pernille Weiss (K) er på helt samme hold hvad naivitet, uvidenhed og multi-kulti begejstring angår. Isabella appellerer nu direkte til muslimske vælgere. Alle fem taler nedladende om danskere og ligger på maven for “berigerne”. (24nyt.dk)

  Kommentar by Michael J — 21. oktober 2019 @ 14:32

 68. Man kan vel tillade sig at sige at de fem ovennævnte udgør en slags politisk overklasse-pøbel som er så “åndeligt” beslægtede med afaerne og no border idioterne, at eneste forskel er at de fem nok har udsigt til store ufortjente indkomster og formuer, mens de fotograferede gadetosser er og forbliver tabere. Men både de fine rige tosser fra partierne, og de knap så fine fattige tosser fra de røde gadebander, er alle til skade for samfundet.

  Kommentar by Michael J — 21. oktober 2019 @ 15:20

 69. Sultens slavehør har godt med fritid, og råd til købekaffe, grimme tatoveringer, mærketøj?
  En del har haft alkoholiserede mødre i deres fostertilstand, kan man se.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. oktober 2019 @ 16:40

 70. ..Faktisk noget af et frenologisk freakshow- der kan også være flere resultater af gentagen indavl imellem, også uden at de selv ved det.. Der findes typisk ikke en broget so, uden at der også findes en ligeså broget orne..

  Kommentar by Hul igennem? — 21. oktober 2019 @ 16:45

 71. Mange er adfærdspsykologisks tydeligvis ikke kommet godt igennem den anale fase, hvilket ofte viser sig ved sygelig opmærksomhedssøgen for enhver pris og patologisk nærighed, i overført betydning. Intet vil de give, de vil kun have, og kan ikke vise taknemmelighed.. kan ikke få nok.
  I tidligere tider havde en del formodentlig være under Åndsvageforsorgen til de blev 18 år, og frigivet, hvis de lod sig sterilisere.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. oktober 2019 @ 16:53

 72. Skyldes disse menneskers adfærd og holdninger mon jalousi over normale menneskers succes samt egne manglende evner og intelligens? Jo mere et samfund vækster og bliver mere og mere sikkert, jo mindre plads er der til disse typer. Derfor ønsker de status quo, og helst tilbagegang økonomisk og socialt, blandt andet ved at lukke horder af mennesker ind i landet. Mennesker som, hvis det er muligt, har endnu færre evner og endnu lavere intelligens end personerne på billederne herover. Muligvis.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 21. oktober 2019 @ 17:02

 73. !

  Hvem er i grunden de værste landsforrædere: politikere som Lars Quisling, Morten Østergård, Marianne Jelved, Gammeltoft-Hansen, Pernille skipper, Joy Mogensen, Ida Auken, Thulesen Dahl – – – eller de rødbrune gadetosser og feltmadrasser?

  Hos Snaphanen kan man se en undersøgelse som antyder at næsten 75% af danskerne stadig ikke fatter at islamismen først og fremmest er en krigs- og erobrings-ideologi og ikke en normal religion. Næsten 75% er så hjernevaskede eller sløve, træge og langsomme i hovederne, at de stadig ikke har forstået at Danmark er ved at blive invaderet og overtaget af fjendtlige besættelsesstyrker. Ivrigt bistået af de radikale rødfascister, galninge og folkemordere.

  Kommentar by Michael J — 21. oktober 2019 @ 17:10

 74. takker for din aktivitet, Kim

  Kommentar by Elis — 21. oktober 2019 @ 17:16

 75. Et par af dem ser ud til at befinde sig i grænselandet mellem politisk aktivisme og diagnose…

  Kommentar by Martin — 21. oktober 2019 @ 17:49

 76. Meget afslørende påklædning(er).

  Kommentar by WhatIf — 21. oktober 2019 @ 18:56

 77. Jeg har set videoer (youtube) af talerne fra Scandza, må sige at jeg ikke finder dem højreekstreme.

  Kommentar by Johnson — 21. oktober 2019 @ 21:00

 78. Desværre kan vi være sikker på at mange at disse personer er ansat hos DR og div. statslige institutioner om få år.

  Kommentar by Peter — 21. oktober 2019 @ 21:08

 79. Det er løgn hvad Kim Møller skriver i sit indlæg om at talerne ikke var lagt ud. Alle talerne fra Scandza Forum kan man høre på deres Youtubekanal her https://www.youtube.com/channel/UCEQyrXrE9IgVuWWDwJpz1oA

  Kommentar by Daniel — 21. oktober 2019 @ 22:15

 80. Om ikke andet, er modstanden mod mødet yderst veldokumenteret!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. oktober 2019 @ 22:44

 81. Ifb. med Hul igennem? — 21. oktober 2019 @ 16:40:

  – alkoholiserede, hashomtågede eller direkte på sprøjten kunne godt sammenlignes med tidsforløbet, fra 68ernes tabere og til deres børnebørn nu.
  -> alt under et; Den sociale arv lader sig ikke fornægte og meget ligner hinanden i resultatet. Havde de så for pokker da bare fået lidt fungerende hjerneceller med i arven, så de, rettelig, kunne rette deres fordringer/aversioner mod dem, som satte dem i verden, men ikke kunne give dem anden ballast til livet, end vi ser det her.

  Men vi kan nok ikke håbe på, at forældrene skammer sig over/fortryder svigtet af egne børn, for de lever jo stadig fedt på nas og egolyst, som var livsmålet for dem i sig selv.
  – og nu børnenes/børnebørnenes, der, som vi, må se i øjnene, at de´ levede højt, på at tiljuble; fjendens indtog og beslaglæggelse af Danmarks velfærd.

  Kommentar by M.S. Carstens — 21. oktober 2019 @ 23:02

 82. […] (Mere om Poul Bjørnholdt Løhde her)Se også Politiske hooligans […]

  Pingback by Sharialoven eller Grundloven: Hvem holder Fyns Politi med? – Free Speech Blog — 22. oktober 2019 @ 09:18

 83. Tak Kim Møller for denne reportage. Du gør et super stykke arbejde!

  Kommentar by Marco — 22. oktober 2019 @ 13:20

 84. Ser ikke mig, ser kun dig, dig, dig og dig

  Kommentar by WhatIf — 22. oktober 2019 @ 21:12

 85. Tak Kim

  Kommentar by Christian — 23. oktober 2019 @ 01:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper