17. oktober 2019

Den yderste venstrefløjs mytomani: Rosa Lund om Identitær, Blankholm om ‘Stram Kurs-medlemmer’

Jeg har tidligere skrevet om Rosa Lunds løgn om Identitær under debat på P1, men nyd endelig Lars Andersens telefoninterview med hende desangående. Hun kunne have sagt: ‘Jeg formulerede mig upræcist’ eller ‘Jeg fortalte mig’, men vælger at smække røret på, da hun forstår at tomme ikke-svar, ikke ligesom er nok.

I går bloggede jeg om Laura Na Blankholms bizarre læserbrev om Anahita Malakians. Selvom hun er en del af ‘Foreningen Ansvarlig Presse’, skrev hun følgende…

“Hvor var den folkelige forargelse og opbakning fra Christiansborg, da Stram Kurs-medlemmer ydede hærværk på Bwalya Sørensen fra Black Lives Matter Danmarks hjemmeadresse?”

Stram Kurs kommenterer postulatet på Facebook.

“Albert Scherfig og Laura Na Blankholm kommer i dag i Dagbladet Information med løgnagtige og usande påstande om, at medlemmer af Stram Kurs skulle have begået hærværk mod zambiske Bwalya Sørensens bopæl. …

Partileder Rasmus Paludan udtaler: ‘Vi må som parti overveje en injuriesag mod de to venstreekstremister, med mindre de trækker deres løgne tilbage. Der er intet, absolut intet, belæg for denne grundløse og uhyrlige påstand.

Laura Na Blankholm er i øvrigt en kendt venstreekstremist, der bl.a. plejer omgang med den kendte voldsmand Rune Eltard Sørensen… Albert Scherfig, også kendt venstreekstremist, er ifølge Bwalya Sørensen den ansvarlige for at ‘håndtere politiet’, når den zambiske alenemor begiver sig ud på gaden og demonstrerer mod hvide mennesker.

(Bwalya Sørensen overfaldes af hvide supremacister på åben gade, cirka – Amager, 12. oktober 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105131/trackback

30 Comments »

 1. Er der nogen der ved hvorledes Bwalya Sørensen kom til Danmark? Hendes efternavn tyder jo på at hun er eller har været dansk gift.

  Kommentar by Niels Ebbesen — 17. oktober 2019 @ 10:51

 2. 1. Niels Ebbesen
  Enig.
  Proforma ægteskab. Manden har ikke været for klog, hun lokkede ham nok i fordærv.

  Dette overfald, er det kommet på tuben. ??

  Kommentar by Charles Nielsen — 17. oktober 2019 @ 11:29

 3. Bwalya Sørensen er en afrikansk etnocentrist. Bare se på hendes Afrika amulet om halsen.Afrika og afrikanere er universets centrum,-andre er barbarer. Hun bliver ikke i Afrika. Logikken er som alle etnocentrister er, at hun har ret til hele verden. Folk, der modsætter sig er racister. Jeg så på twitter et interview med to afrikanere i Italien. Det fortalte om hvor udvalgte afrikanere var, hvor meget mere intelligente de var i forhold til andre. Der skulle heller ikke være grænser fra afrikanere, der skulle ikke være en ejendomsret hvis en afrikaner så man havde noget de gerne ville have.

  Jeg går udfra store dele af højrefløjen er enig. De taler jo konstant om “ideologen islam” som problemet og må have det fint med, at Europa bliver oversvømmet med afrikanere,-bare de ikke er muslimer. Ved, at tale om islam udgår man også en racisme anklage fra den utopiske venstrefløj, som nyder så stor respekt hos islam kritikerne. Multikulturen er ok bare det ikke er muslimer.

  Kommentar by CCC — 17. oktober 2019 @ 11:46

 4. Rettidig omhu, erstattet med nazisme ,islamofobi,racisme, et roderi

  Kommentar by dunk — 17. oktober 2019 @ 12:04

 5. Vi må finde en løsning på Bwalya Sørensens problemer. Måske noget med en flyvemaskine over Zambia – og en faldskærm. En stor faldskærm – hun ser ud til at være lidt overvægtig.

  Kommentar by BE — 17. oktober 2019 @ 12:06

 6. -> ccc

  “Jeg går udfra store dele af højrefløjen er enig. De taler jo konstant om ‘ideologen islam’ som problemet og må have det fint med, at Europa bliver oversvømmet med afrikanere,-bare de ikke er muslimer. Ved, at tale om islam udgår man også en racisme anklage fra den utopiske venstrefløj, som nyder så stor respekt hos islam kritikerne. Multikulturen er ok bare det ikke er muslimer.”

  Hvis det er nærværende blog du tænker på, så påpeger jeg stilfærdigt at jeg siden 2013 har skrevet tusindvis af posteringer relateret til indvandringen, og herunder arkiveret 3442 af dem i kategorien ‘Multikultur’. Formentligt flere end i kategorien ‘Islam’.

  Synes debatten er frugtesløs. Folk der foragter’ islamkritikere’ er typisk folk der mener Islam er et mindre problem end ‘jøde/Israel’. I mine øjne har de en skrue løs, også selvom de tilhører højrefløjen eller kalder sig nationalist.

  Kommentar by Kim Møller — 17. oktober 2019 @ 12:09

 7. # “- bare de ikke er muslimer”??

  Det må de da gerne være ifølge de mange uduelige politikere og de fleste tåbelige vælgere.

  Men muslimer eller ej, hvis Europa oversvømmes af “berigere” fra Somalia, Congo, Marokko, Centralafrika, Sydafrika, Mali, Sudan, Nigeria osv., og en række arabiske lande, så er Europa under alle omstændigheder dømt til at ende som fattiggård, slagmark og forbryder-paradis.

  Står det til Merkel, Ursula og Ylva, og vores egne danske regeringer, er det sådan det snart skal ende. Det står nøje beskrevet i Kalergi-planen og Marokko-traktaten at den europæiske befolkning skal udskiftes med afrikanere og arabere.

  Statsterror, statsbankerot, krig og blodbade ser ud til at blive Europas fremtid, nu hvor politik-kvinder og “humanister” bestemmer fart og retning.

  Kommentar by Michael J — 17. oktober 2019 @ 12:27

 8. Jeg er overbevist om at big mama Soerensen ville foele sig langt bedre tilpas et eller andet sted paa samme laengdegrad, SYD for aekvator…

  Kommentar by krassisten — 17. oktober 2019 @ 13:06

 9. Der ville ikke være de store problemer, hvis der var kommet 600.000 friske, arbejdsduelige nordmænd til Danmark.

  Islam skiller sig ud som en umulig størrelse, der aldrig vil fungere i Danmark.

  Medierne har flere gange fortalt at kriminaliteten falder, men her i 12 radioavisen lyder det at politiet ikke kan nå at håndtere mange sager inden for tidsfristen.

  Både myndigheder og medier må have pyntet på sandheden, siden politiet pludselig er så overbelastet.

  Kommentar by k.m. — 17. oktober 2019 @ 13:12

 10. Jeg er på paludans side langt det meste af tiden, men jeg må nok alligevel fraråde manden at åbne æsken med injuriesager… Lad os bare sige at det nok ret hurtigt kunne komme til at give bagslag;)

  Udover det holder stram kurs rigskongres om 2 dage i middelfart, der ligger en åben invitation på deres facebookside. Måske bør urias lige checke konfront & co for evt moddemonstrationer? Det er langt fra nørrebro, men de laver jo nogle gange en bustur for sortklædte fascister når de trænger til lidt frisk luft og kan få 3F til at betale billetten.

  Ellers har stram kurs her kl 13.30 tilsyneladende fået tilladelse til at demonstrere igen kl 15 i dag på nørrebro, men lad os nu se. Jeg tror blandingen af efterårsferie på nørrebro og et presset politi godt kunne få PET til at se terrorister igen som i de sidste 3 dage.

  Kommentar by Per — 17. oktober 2019 @ 13:33

 11. […] […]

  Pingback by Socialdemokratiets ny reklamekampagne er blevet lækket før tid – Free Speech Blog — 17. oktober 2019 @ 13:37

 12. @CCC: “Bwalya Sørensen er en afrikansk etnocentrist.”

  Bwalya sørensen er en stor fed dobbeltmoralsk racist. Jeg tror det var freespeechblog der skrev om det, (prøv at søge på hendes navn på siden) men for nyligt slettede hun ALLE hvide personer fra sin venneliste på facebook, med den begrundelse at “hun havde indset at hun havde det bedst sammen med sorte” eller noget i den stil. Jeg tror faktisk det var værre end det, men jeg kan ikke huske det ordret.

  Kommentar by Per — 17. oktober 2019 @ 13:48

 13. @CCC nu er det at være etnocentrist nødvendigvis ikke dårligt, man skal bare ikke gøre det i andre folks lande eller kontinenter.

  Kommentar by Dennis — 17. oktober 2019 @ 14:15

 14. Man ‘yder’ ikke hærværk, for hærværk er ikke en tjeneste. Hærværk er en forbrydelse, følgelig ‘øver’ eller ‘begår’ man hærværk.

  Kommentar by Sådan er det jo — 17. oktober 2019 @ 14:23

 15. -> Per

  Jeg har aldrig forstået at ‘man’ ikke påpeger overfor negre som Bwalya Sørensen og Mary Consolata Namagambe, at forudsætningen for at de kan opleve (noget som de oplever som) racisme, er at de opholder sig i lande, hvor de udgør et racemæssigt mindretal. I deres hjemlande, derimod, ville det være meget, meget usandsynligt om de skulle diskrimineres imod på baggrund af deres race.

  Kommentar by Niels Ebbesen — 17. oktober 2019 @ 14:52

 16. Ud med hende.

  Kommentar by Ewing — 17. oktober 2019 @ 14:54

 17. #13 Niels, racisme har da intet at gøre med, hvem der er i flertal eller hvem der er en minoritet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. oktober 2019 @ 15:09

 18. Når man ser Rosa Løgn, Blanke Laura og bræklyden Bwaaaaaalya, forstår man først rigtigt Europas svøbe(og årsagen til, at nogen mener, vakuumet skal fyldes op med berigere): BARNLØSHED

  Kommentar by White knight — 17. oktober 2019 @ 15:37

 19. Bwalya Sørensen is just a black baboon.

  Kommentar by jrp — 17. oktober 2019 @ 15:41

 20. -> Hr. Snusk

  Er du uenig i at chancen for at man bliver diskrimineret imod på baggrund af sin race, vokser når man interagerer med folk af en anden race? Og tilsvarende, mindskes når man interagerer med folk af sin egen race?

  Kommentar by Niels Ebbesen — 17. oktober 2019 @ 15:55

 21. Niels Ebbesen,

  > Er du uenig i at chancen for at man bliver diskrimineret imod på baggrund af sin race, vokser når man interagerer med folk af en anden race? Og tilsvarende, mindskes når man interagerer med folk af sin egen race?

  Jeg er uenig, men det er afhængigt af kontekst og gælder kun vores egen kontekst: i vestlige lande er sandsynligheden for at blive diskrimineret imod på baggrund af etnicitet højere, hvis man er en del af majoritets-etniciteten. Alle andre steder i verden er det omvendt.

  Kommentar by Quark — 17. oktober 2019 @ 17:42

 22. Er der ikke noget markarbejde til fru B. Sørensen? Hun ser stærk ud.

  Kommentar by Uno — 17. oktober 2019 @ 18:05

 23. Er du sikker på at Bwalya ikke er Idi Amin? eller måske hans tvilling.

  Kommentar by Piphans — 17. oktober 2019 @ 21:39

 24. #18 Niels, nej jeg er enig. Havde læst din tekst forkert. Krænkelsesnegrene skal nok finde noget, som de kan opfatte som racisme, alene fordi de er omgivet af ikke-negre.

  Iøvrigt har Quark en pointe når det kommer til reel diskrimination i Vesten – den er som regel rettet mod os vesterlændinge.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. oktober 2019 @ 22:32

 25. Gevalia Sørensen er og blir’ en sur kaffe neger.

  Skrub ud og lav noget kaffe Bwalya.

  Kommentar by grove city, ohio — 17. oktober 2019 @ 23:15

 26. Bwalya er alenemor til 4 børn (med 3 forskellige mænd) og på overførselsindkomst.

  Hvem er disse mænd ?

  Kommentar by Ewing — 17. oktober 2019 @ 23:18

 27. *Ewing
  Er det noget du ved, eller er det noget du tror?
  Hvis det er sandt, er det et udmærket bevis på hvorfor hun aldrig skulle være kommet hertil landet, hun vi være en evig byrde for de hvide mænd hun hader så inderligt!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. oktober 2019 @ 23:31

 28. Desuden vil de fire unger sandsynligvis have en gennemsnits-IQ på 80-85, så dem skal vi nok heller ikke forvente for meget af. Med mindre de kan spille fodbold naturligvis.

  Tanzania: IQ 71

  https://www.worlddata.info/iq-by-country.php

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. oktober 2019 @ 00:37

 29. […] Søren K. Villemoes fra Weekendavisen har skrevet en interessant artikel (betaling) om Redox og AFA / Antifascistisk Aktion ‘s chikane af og overfald på medlemmer af Generation Identitær (i artiklen nævnes Jeppe Veibel Jensen, Daniel Beattie, Christoffer Skibild og Aurelija Aniulyte fra Generation Identitær) på Nørrebro i København. Artiklen er skæmmet af en fuldstændig uvedkommende, fejlagtig og politisk korrekt passus om Stram Kurs. Men læs den alligevel. Villemoes antyder meget kraftigt, at der er en direkte forbindelse mellem erklæret voldelige AFA og Redox, der udadtil giver indtryk af kun at være en venstreorienteret kreds af journalister. Læs artiklen her. (Illustration: Portræt af journalist Søren K. Villemoes med flere) Se også Den yderste venstrefløjs mytomani: Rosa Lund om Identitær, Laura Na Blankholm om ‘Stram Kurs-med… […]

  Pingback by Free Speech Blog — 18. oktober 2019 @ 12:12

 30. Er det en tehætte, som den deforme neger har på hovedet?

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2019 @ 16:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper