17. oktober 2019

Metz om Europas sidste diktatur: “… Ungarn, både Hviderusland og Ungarn, og så småt også Polen.”

Om et par uger er det slut med at høre Radio24syv, og det er godt, for selvom kanalen blev etableret som et alternativ til P1, så er forskellen ikke så stor. Man kan eksempelvis høre Georg Metz som ung med de unge venstreorienterede i ‘Det lille Mememageri’, og onsdag eftermiddag var han der igen i kulturprogrammet AK24syv.

Metz skulle have testet sin paratviden, og blev blandt andet spurgt om hvilket land der var Europas sidste diktatur. Svaret var Lukashenkos Hviderusland, men den tidligere leninistleders diktaturstat kunne ikke stå alene, måtte man forstå. Ungarn var også et ‘halvdiktatur’, og ’så småt også Polen’. To nationalstater der regeres af konservative partier, der qua den kommunistiske fortid priser selvstændighed, og undsiger kulturfremmed indvandring. Helt efter folkets ønske.

Radio24syv-vært: Hvilket land bliver kaldt Europas sidste diktatur? Hviderusland, Rumænien, Albanien eller Bulgarien?

Georg Metz, forfatter: Der siger man jo normalt Hviderusland, men der bliver det jo sværere og sværere fordi, der er flere lande der efterhånden byder sig til som halvdiktaturer. Så det er lidt forældet, det der spørgsmål. Hvis jeg skulle sige noget i dag, så ville jeg sige Ungarn, både Hviderusland og Ungarn, og så småt også Polen.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105142/trackback

55 Comments »

 1. Ja ja Georg Metz gid jeg kunne kalde dig Danmarks sidste kommunist! Men da der er adskillige tilbage og desværre også nytilkommende, er det desværre ikke muligt.
  Men du er måske den mest arrogante debattør jeg har hørt, du har en tendens til at dem du er enige med er begavede, men, mellem linjerne, dem du er uenig med er ubegavede, lader du dine lyttere forstå! Du siger det ikke altid direkte, kun når der er tale om DF så bobler du over! Det er muligt at Ungarn og Polen ikke er ideelle demokratier, men det er f.eks Sverige og Frankrig heller ikke. Selve den svenske valgproces er udemokratisk og Frankrig er i permanent undtagelsestilstand, netop pga. naive globalister som dig! Man skal være ualmindelig faktaresistent for ikke at se, at både Sverige og Frankrig er ved at bryde sammen under globalismens åg! Skabt af netop sådan nogen som dig! Nuvel du vil formodentligt ikke svarer, for du nedlader dig sikkert ikke til at diskuterer på Uriasposten!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. oktober 2019 @ 13:22

 2. Georg Metz, er en rød tåbe. Utrolig, at han får taletid, med alt det ævl, som han lukker ud.

  Kommentar by Ewing — 17. oktober 2019 @ 13:36

 3. EU er diktaturet. Her udstedes dummebøder til medlemslande, og nationale regeringer er næsten handlingslammede, fordi næsten alt, først skal godkendes i EU.

  Kommentar by k.m. — 17. oktober 2019 @ 13:41

 4. Georgdrengen tilhører skaren af STORE røde humanister, der fornærmet tilsviner alt og alle, hvis ikke det går liiige efter det krumme snudeskaft.
  Du er Danmarx ALLERrummeligste Georg, hjemme på liljehvide Østerbro –
  næst efter rummeligheden selv:
  Carsten Prettyboy J.

  Kommentar by White knight — 17. oktober 2019 @ 13:51

 5. De fire kristne, europæiske lande udråbes til diktaturer, men vært og gæst undgår omhyggeligt at kritisere det muslimske Albanien. Det sidder på rygraden.
  Se det er islamisering.

  Kommentar by Sådan er det jo — 17. oktober 2019 @ 14:15

 6. # Ewing 13.36

  Du har ret i at Metz er en rød tåbe, der ævler og vrøvler. Men det er netop vrøvleriet der får medierne til igen og igen at være mikrofonholdere for ham. Er man en hel- eller halvskør dumrian og pervers rød klovn er det meget lettere at få taletid eller spalteplads, end hvis man er normal. DRs og mediernes moral og fornuft er helt i bund.

  Hviderusland som den sidste diktaturstat? Jamen resten af Europa er da ikke demokratisk eller på vej mod mere demokrati. Tværtimod bevæger både Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig og måske også England, sig i retning af mindre og mindre demokrati. Både Danmark og Sverige er allerede fjernstyrede halvdiktaturer, hvad man kan se af at
  Christiansborg konstant ignorerer og undergraver folkets interesser og værdier, tryghed og frihed m.m.

  Inden længe kan hele Vesteuropa være en mellemting mellem Libanon, Afrika, Hviderusland og Sovjet-unionen.

  Kommentar by Michael J — 17. oktober 2019 @ 14:30

 7. At Polens, Ungarns, Tjekkiets og Slovakiets regeringer og befolkninger ikke ønsker at blive invaderet og besat af berigere og terrorister, er åbenbart nok til at EU og mediernes kommunister og socialister ønsker at hetze mod dem.

  Kommentar by Michael J — 17. oktober 2019 @ 14:40

 8. Polen har lige haft valg og det konservative parti Pis (ja det hedder det altså) vandt 49, et eller andet % af stemmerne, så den konservative opbakning får Georg Metz svært ved at modbevise. Noget tilsvarende er tilfældet i Ungarn og Tjekket. Det er muligt at Georg Metz ikke bryder sig om det, men det er altså mere demokratisk end her, hvor der, uden at spørge befolkningen, importeres røde vælgere, som så efterhånden er så mange at de er udslagsgivende ved et valg! Det har jeg svært ved at accepterer som demokratisk!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. oktober 2019 @ 15:15

 9. Georg Metz tager fuldstændigt fejl. Ungarn, Polen og andre østlande bør have deres fulde ret til at lovgive som det passer dem.
  Nej, det er EU, der som en anden diktator blander sig i snart sagt ALT som de enkelte lande foretager sig.
  Jeg forsvarer, fuldt ud Englands brexit bestræbelser.
  Gid det vil lykkes.
  Danmark, Polen og Ungarn bør være de næste.
  Eu vil som følge af dette komme til at virke som en vingeskudt and, som, ynkeligt, vil falde til jorden.
  Hvad MELD og FELD angår, burde OLAF snarere undersøge al det snyd, humbug og bedrag, som foregår bag kulisserne i de store paladsser i Bruxelles og Strasbourg, frem for de pebernødder, som MELD og FELD påstås at gøre sig skyldige i.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 17. oktober 2019 @ 15:37

 10. Metz mener nok, vi har demokrati i Danmark fordi det er has rød-grønne venner, der sidder på flæsket i København og Bryssel.

  Kommentar by BB — 17. oktober 2019 @ 15:55

 11. Rottekongen småpisser igen i rottereden.. nå, snart er den død.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. oktober 2019 @ 16:12

 12. Metz.. ((()))

  Kommentar by Voltzejn — 17. oktober 2019 @ 16:23

 13. En mere passende betegnelse end halvdiktatur er Orbáns egen: illiberal demokrati.

  På sigt kan EU nok ikke rumme Ungarn og Polen. Det er en kulturkamp, der foregår i Europa, og den følger det gamle jerntæppe, selv gennem det genforenede Tyskland.

  Hvad skal man egentlig med borgerrettigheder, uafhængige domstole og medier, når man kan få et bybillede renset for alle andre farver end hvid? – spørger jeg ironisk.

  Det er imidlertid befolkningernes eget valg. Jeg synes, at man skal respektere kulturforskellene mellem øst og vest (og nord og syd). Man må sige, at det går virkelig dårligt med at eksportere det vestlige liberale demokrati til resten af verden.

  https://www.dr.dk/nyheder/udland/spoergsmaal-og-svar-hvad-betyder-pis-sejren-polen-og-eu

  Kommentar by np — 17. oktober 2019 @ 16:24

 14. Georg Hetz er en selvhadende smovs som Krasnik og Pundik m.fl., forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Carlo Di Napoli II — 17. oktober 2019 @ 16:32

 15. Man forstår udemærket at Ungarn agerer som de gør imod flygtninge agendaen.
  Det er mindre end 150 år siden de smed tyrken/osmaniske rige ud af landet, så de husker endnu historien …

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Anonym — 17. oktober 2019 @ 16:40

 16. Hviderusland slår mig, efter et par besøg, som et rigtig godt og velordnet land. Orden og tryghed i gaderne. Pæne, ordentlige, tilsyneladende tilffedse mennesker, der ikke har den vestlige europæeres tomme fortabte blik. Jeg kunne godt unde folk en spadseretur en solskinsdag i foråret I Gorkij park Minsk. Trygge og pænt klædte europæiske familier nyder vejret og forlystelserne. Det er som det Danmark jeg husker fra 80’erne. Jeg fik næsten tårer i øjnene ved tanken om det vi har tabt. Hviderusland kalder sig for “Den jævne mands stat” og jeg tror det holder et godt stykke hen ad vejen, selvom der, I et autoritært styret land altid vil være nogen der føler sig undertrykte.
  Sjovt nok er det sådan jeg ofte føler mig I Danmark)), som konservativt menneske! På de afgørende parametre (tryghed og befolkningsudskiftning) er jeg ret sikker på at Hviderusland er mere velregeret end DK.
  Mit yndlingscitat fra Lukashenko er hans svar til en journalist der netop forholdt ham anklagerne om at være diktator. Han svarede: “Hellere diktator end bøsse!” (Med henvisning til vestens regeringer og almene bøssebegejstring.

  Kommentar by Fra den yderste kyst — 17. oktober 2019 @ 16:49

 17. Fra Den Store Hukommelse:

  ”Har du helt glemt, at vi danskere selv opførte os som serbere overfor slesvig-holstenerne i forrige århundrede?”
  (Åbent brev til udenrigsminister Niels Helveg Petersen for at fremme en international indgriben i Kosovo).
  (Rolf Bagger, journalist + forfatter, i Berlingske Tidende, 1.7.1998). En påstand, der intet belæg har i virkelighedens verden.)

  ”Danmark bør arbejde for at ændre flygtninge konventionen, så den også dækker dem, der flygter for elendighed og underudvikling. Der er mennesker, der er truet på deres liv af hungersnød, sygdom og bundløs fattigdom. Dansk Folkeparti vil skabe et indtryk af, at man kan stoppe tilgangen af mennesker til Europa. Men de fleste ved deres fulde fem ved godt, at det kan man ikke.”
  (Anita Bay Bundegaard, (Radikal), journalist, Udviklingsminister, Weekendavisen, 23.2.2001).

  ”Retssagen mod Lars Hedegaard er nødvendig, og vi har for få af dem. Hans udtalelser stigmatiserer. De fører til farlige meninger. Det er ikke nok at imødegå hans argumenter, som man gør efter den amerikanske model. Vi har ikke den slags selvcensur (…) den må påtvinges.”
  (Anita Bay Bundegaard, lederskribent på Politiken i anledning af racismesagen mod LH i 2009, Weekendavisen nr.11/2015, ”Samfund” s.4 artikel af journalist Søren Villemoes ”Dagbog fra en uriaspost,” og i antologien om Trykke-Frihedsselskabet ”Først med det værste.”

  ”Tænk på, hvad vi kan lære af muslimerne, jeg synes, at vi skal lade verdens flygtninge vælte ind over vore grænser, og labbe al deres kultur i os”.
  (Gregers Dirckinck-Holmfeld, journalist,TV-vært, EkstraBladet 3.10. 1986 og fra TV-showet ”Flygtning 1986).

  ”Men vi bør nok have med i betænkningen, at der skal være en generel henstilling til anklagemyndigheden om at rejse flere sager om racediskrimination – ikke blot om nazistisk propaganda”.
  (Bjørn Elmquist (tidligere Radikal), journalist på DR, i Jyllands-Posten 29.11. 1994).

  ”Selv om de (beregningerne over det voksende antal børn af fremmede) holder, er der ikke noget at frygte. Børnene bliver jo født som danskere.”
  (Bjørn Elmquist, (tidligere radikal), formand for Folketingets Retsudvalg, Jyllands-Posten, 1.12.1994.

  ”det sorte spøgelse fejer hen over Europa.”
  (Mette Fugl, journalist/tidligere DR. Hvor mange gange har man ikke hørt kvindemennesket messe fra Østrig (Jörg Haider), Holland (Pim Fortuyn), Frankrig (Le Pen) ja sågar Danmark (Pia Kjærsgaard), når befolkningerne ikke ville lade sig kolonisere!).

  ”Flere er på vej, ikke tusinder, ikke titusinder, heller ikke hundredtusinder, men millioner af flygtninge. Det er ikke synd for os. Det er synd for flygtningene. Og nej, vi skal snarere regne med en 20-30-års krise i Mellemøsten. Jo længere krisen varer, des flere flygtninge vil også melde sig ved vores kyster.
  Det korte af det lange er, at når en fremmed kryber op på stranden, kan han ikke skubbes i vandet igen. En principiel fordeling kan ikke ophæve det konkrete ansvar. Så længe intet ændrer sig til det bedre i de lande, folk flygter fra, vil flygtningestrømmen kun vokse. Den brutale virkelighed er simpelt hen, at uanset om vi tager 7.000, 100.000 eller 300.000, vil det ikke løse problemet, heller ikke hvis de øvrige europæiske lande tager tilsvarende ansvar på sig. Debat: Kun flere flygtninge – langt flere – er på vej til os i Europa.”
  (Anders Jericow, journalist, præsident Dansk Pen, Politiken 28.8.2014).

  ”Alt fra fremmedhadets ekstreme overdrivelser, tilbagevendende fordomsfuldhed og hyppige proportionsforvrængninger til hadefulde øgenavne og dæmoniseringen er blevet normaliseret i dagens Danmark. Det fører til stigende utryghed for dem, dæmoniseringen rammer, og risikerer at føre til vold og radikalisering blandt dem, som hadetale inspirerer.”
  (Anders Jerichow, journalist, præsident Dansk Pen, Jyllands-Posten kronik 1.11.2014 s.36 ”debat.”

  ”Men danske politikere ved også, at jo flere flygtninge Danmark tager, desto flere nye, mørklødede danskere får vi. For de bliver her jo nok, de fleste af dem. Og det bryder vi os ikke om i dette fattige, lille land. Ikke i 1938 og ikke i 1999.”
  (Martin Krasnik, journalist,Weekendavisen, 9.4.1999).

  ”Vi mener, at tilstandene efterhånden er ved at nærme sig tilstandene ved jødeforfølgelsen i 1920érnes Tyskland. Og hvis vi fortsætter meget videre, nærmer vi os et punkt, hvor flygtninge og indvandrere bliver tvunget til at spekulere over, hvordan de skal forsvare sig.”
  (Rune Engelbreth Larsen, journalist og forfatter, i Ekstra Bladet 6.1.2000 og Jyllands Posten 7.1.2000).

  ”Allerede i dag er det voldsomt ubehageligt for muslimer i Danmark at se sig omtalt så nedladende og fordømende, som det sker. Danske muslimer omtales som andenrangsborgere, og der er allerede debattører, der taler om, at vi skal have en udvandringspolitik.”
  (Knud Lindholm Lau, journalist, forfatter til ”Det Tredje Riges sprog” (2010), i Weekendavisen ”Samfund” nr.19/2018 s.02).

  ” Trods angrebene har Europa aldrig været sikrere. Holder vi hovedet koldt og lader være med at overreagere, er der ingen fare for, at terroren vil vinde.”
  (Bo Lidegaard, chefredaktør på Politiken, skrevet som leder dagen efter angrebet i Bruxelles, 23.3.2016).

  ” Sverige bliver atter dominerende stormagt i regionen, for Sverige tager efter alt at dømme imod alle disse ressourcestærke mennesker der ikke orker og heller ikke tillades varigt ophold i Danmark.
  Annoncer om et lille småligt, åndsforsnævret land der ikke evner at højne horisonten og agere på anden og bedre vis i en verden i opbrud end at smide bomber i knolden på efterhånden gudvedhvem og til hvilket formål. Lurvetheden i dette land understreges yderligere i nedlæggelsen af den kommission, der i det mindste kunne forsøge at udrede beslutningsprocesser og løgn og latin angående krigsdeltagelsen i Irak.”
  (Georg Metz, på sin side ”georgmetz.dk/det-hele-er-uhyre-indviklet-siger-loekke” den 12.9.2015).

  ” – at nationalstaten spiller på krigerske modsætninger mellem lande og handler om spisevaner, skikke, flag og fandens pumpestok.”
  (Georg Metz, journalist og kommentator i Information 1.1.2014 og Weekendavisen ”Opinion” s.13, nr.03, 2016).

  Andre røde korandisciple:

  ”Dansk Folkepartie´s vælgere er ”white trash” (hvidt affald), folk som ikke har kvalifikationer, ikke er integreret. Og det er en gruppe som simpelthen taler for dårligt dansk, skriver for dårligt dansk, er for dårlige til basale kundskaber til at kunne klare sig på arbejdsmarkedet. Det er folk som ikke har et levebrød, som ikke har kvalifikationer, som ikke er integreret i det danske samfund.”
  (Lars Trier Mogensen, i en debat mellem Henrik Qvortrup og DF Søren Espersen om DF vælgersucces, TV-2 News, 19.8.2013).

  ”Hverken Danmarks Statistik eller professionelle demografer vil påtage sig at udarbejde en prognose for antallet af udlændinge på længere sigt”.
  (Journalist Arne Notkin, i Weekendavisen 17/11 1989).

  ”Udlændinge og indvandrere er ikke mere kriminelle end danskerne generelt.”
  (Arne Notkin, journalist i Weekendavisen 17.11. 1988).

  ”For indeværende mener jeg, at vi åbent og kristeligt skal give vore lovlydige muslimske naboer hånden, fortælle dem, at de er velkomne i vor midte.”
  (Per Nyholm, journalist, Jyllands-Posten 11.1.2015 s.26 ”Undervejs”).

  ” I koret af ansvarsløse stemmer indgår mange såkaldt intellektuelle, rækkende fra præstinder til forhenværende professorer, hvis udsalgsvarer er fremmedhad, religionsangst og almindelig utålsomhed. Gang på gang har de taget fejl. Nylig hævdede de, at Tyskland stod i flammer, og at Sverige udgjorde en trussel mod Europa. Der er brug for civilcourage og for udsyn, ikke for småfacistisk jammer i kakkelovnskrogen.”
  (Per Nyholm, journalist, i JP 24.01.2016 s.28 ”Debat/Undervejs.).

  ” Situationen er ikke lig med, men får mig til at tænke på jødernes ankomst til de nazistiske koncentranslejre under Anden Verdenskrig. Bliver det næste, at vi trækker guldtænderne ud af munden på dem? ”
  (Per Nyholm, journalist, i anledning af regeringens lovforslag om, at værdier over et vist beløb skal konfiskeres når asylansøge søger til Danmark, i Jyllands Posten, ”Debat/Undervejs” s.26, 31.01.2016.

  ”At en højresejr i Italien vil inspirere autoritære kræfter fra Spanien over Vesteuropa og Centraleuropa til Norden, kan næppe diskuteres. Politiske parasitter æder sig ind på vore demokratiske og humanitære samfund.”
  (Per Nyholm, journalist, i Jyllands Posten ”Indblik” 04.03.2018 i anledning af valget d.d. i Italien).

  “Vi står foran enorme folkevandringer og en enorm indvandring. Og fra både vores egen og andre folk og nationers historie ved vi, at det fra til til anden kan være nødvendigt at udvandre og dermed befolke områder, som andre har haft for sig selv.”
  (Jes Stein Pedersen, journalist og studievært, Politiken 21.7.2015).

  ”At kæmpe for den såkaldte danskhed er en kamp mod vindmøller, for i fremtiden må vi vænne os til at leve i en kulturernes og mentaliteternes smeltedigel.”
  (Klaus og Mikael Rothstein, Politiken 20.10.1989).

  ”Jeg vil gerne have lov til at kalde Jesus en gammel pissekost.”
  (Mikael Rothstein, i Information 24.2.2005).

  ” Sagen er jo, at Dansk Folkeparti gennem årene har været stærkt medvirkende til at skabe en følelse af retfærdighed i brandstifternes formørkede hjerner. Jeg mener: Når Søren Krarup f.eks. kan sige, at islam ”rent logisk fører til et altædende had og en uhyggelig trang til at udrydde andre mennesker”, så må attentatmændene vel anse deres handling for at være et legitimt nationalt selvforsvar.”
  (Klaus Rothstein, journalist, i Weekendavisen 17.11.2006, udtalt efter brandattentat mod Islamisk Trossamfund, hvor det viste sig at være en 56-iraner, og i Uriasposten 15.10.2016).

  ”Det store influx af flygtninge i EU kalder på katharsis, dels for hjælpevillige mennesker med humanistisk-aktivistiske hjerter, dels for de nationaltsindede islamfober, der kræver lukkede grænser og mener, at vi er udsat for en muslimsk kolonisering af vesten.”
  (Klaus Rothstein, Weekendavisen ”Samfund” nr.38 s.6, 18.september 2015).

  ”Vi må tale om truslen indefra. Luk ikke øjnene for den folkestemning, som (enten voldeligt eller demokratisk) påstår at beskytte de europæiske værdier, men reelt er nationalistisk højreradikalisme på fremmarch, i visse situationer med egentlige fascistiske metoder. Den tendens lever på populistiske paroler, og hvis den får magt, som den har agt, er truslen indefra til ubodelig skade for det åbne og tolerante samfund.”
  (Klaus Rothstein, journalist, Weekendavisen ”Samfund” nr.41 s.8, 14.10.2016).

  ” Vore dages menneskesmuglere, er at sammenligne med de danske jøders redningsmænd under Anden Verdenskrig.”
  (Klaus Rothstein, journalist, i Weekendavisen 20.09.2017).
  ”Stort set alle demokratiske vaæg giver næring til de partier og bevægelser, der vil lukke maksimalt af for flygtninge. Flere og flere politikere opinionsdannere kræver ”re-migration”, altså udvisning af flygtninge (der menes muslimer). Den europæiske selvopfattelse som tolerancens og humanismens historiske arnested og højborg er under massivt pres. Med den nationalistiske, anti-humanistiske og religiøse fremdrift i Europa, vil det være befriende, hvis nogen ærligt sagde: Vi vil ikke være et tolerant kontinent.”
  (Klaus Rothstein, journalist, i Weekendavisen ”Samfund” nr.27/06.07.2018 s.2 ”Europas sjæl”).

  ”-vil beskrive, hvordan den europæiske højrefløj forsøgte at forhindre redningsaktionerne, og hvordan den italienske indenrigsminister fordømte de humanitære evakueringer som »taxiservice« for de illegale. Men historikerne vil også konstatere, at Læger Uden Grænser udførte et nødvendigt, ærefuldt og dybt anerkendelsesværdigt arbejde, hvor de ikke kun reddede flygtninge fra druknedøden, men også reparerede den europæiske værdighed.”
  (Klaus Rothstein, journalist på Weekendavisen ”Samfund” nr.30/26.07.2019 s.02 ”Grænseløst”).

  ”Den aften var jeg af den overbevisning, at Danmark ville være et dejligt land uden danskere. Jeg ville elske det, hvis det var fuldt af tyskere, arabere, italienere, englændere, amerikanere, afrikanere, kinesere, japanere, polynesere, grønlændere og lapper. Jeg tror også de ville synes Danmark var et dejligt land uden danskere. Man kunne flytte danskerne op til Grønland, der ville være masser af plads og ”alt for koldt til at trække bukserne ned og vise den store hvide røv frem.”
  (Morten Sabroe, journalist/forfatter, Politiken, 20.6.1999).

  ”-den perverse ide om, at Danmark er for danskere, og at udlændinge er ugræs, som uafladeligt fyger over hegnet, er konstrueret af kalkunske haner… .”
  (Jørgen Schleimann, journalist, Jyllands Posten 18.8.1992).

  ”Også før retsmødet i fredags var jeg klar over, at Dansk Folkeparti er en fremmedfjendsk og demagogisk skamplet på dansk politik. Nu ved jeg også, at dansk politiks to største skallesmækkende mimoser, Pia Kjærsgaard og Mogens Camre, er et par meget smålige personer.”
  (Tøger Seidenfaden, afdød chefredaktør på Politiken i anledning af en retssag om injurier mellem forfatteren Jan Sonnergaard versus Pia Kjærsgaard + Mogens Camre, Politiken 18.3.2001).

  ”Moskeer brændes ned. Skoler brændes ned. Jeg vil bare minde om, at Krystalnatten ifølge nazisterne selv blev iværksat, fordi en tysk diplomat i Paris var blevet dræbt af en jødisk aktivist. Muslimerne er i dag Europas jøder.”
  (Tøger Seidenfaden, afdød chefredaktør på Politiken, om muslimernes situation i Europa, Jyllands Posten 26.11.2004).
  NB. Sammenligningen er totalt forfejlet. Skoler bliver brændt ned i hele Europa af muslimer, og jøder chikaneres af muslimer.

  ”Mennesker, der skamrider den aktuelle sag til at lufte deres paranoia, deres hadefulde og rabiate verdensanskuelse, deres intolerante, indeklemte og smålige syn på millioner af medmennesker.)
  (Tøger Seidenfaden, nu afdød tidligere chefredaktør på Politiken, hvor han udvandrede fra Trykkefriheds-Selskabets arrangement til fordel for Lars Vilks i 2007, Weekendavisen nr.11/2015 s.4 i artikel af journalist Søren Villemoes).

  ”Nadia Nadim er nomineret til årets dansker i Berlingske. Den slags hædersbevisninger er der alt for mange af i Danmark til, at de får en egentlig betydning. Men med Nadia Nadim er der måske en chance for at gøre en undtagelse. Ikke for hendes skyld. Hun kommer sikkert til at bade sig i masser af priser fremover. Men for fædrelandets skyld bør hun blive årets dansker. Danmark har nemlig mere brug for hende, end hun har for os.”
  (Torben Steno, journalist, citeret af Berlingskes chefredaktør Torben Jensen 05.12.2017 ved overrækkelsen.

  ”De mænd – for de er så godt som alle sammen halvgamle mænd – som indgår i denne uhellige alliance af andenrangspolitikere, redaktører og skribenter, følte en kolossal tilfredsstillelse, da den samlede højrefløj sendte Nyrup og Co. til tælling ved valget i november 2001. De er aldrig blevet rigtig glade, disse gamle mørkemænd. Den indre svinehund, der endelig har fået lov til at komme frem, bliver jo aldrig mæt. Den vil altid have mere.”
  (David Trads, chefredaktør på Information, 2.12.2003).

  “Vi kan da i hvert fald sagtens tage lige så mange (asylansøgere), som svenskerne har taget, altså dobbelt så mange som på nuværende tidspunkt.”
  (David Trads, journalist i Deadline august 2015 og Uriasposten 2018).

  ” Et er, at Venstre har det som erklæret må, at holde flygtninge fra krige, heriblandt den ulyksalige Irak-krig, som partiet har medansvar for, ude. Værre er den fjendske og ubehagelige grundtone, som mistænkeliggør og ydmyger mennesker på flugt.
  Alt hvad Inger Støjberg, den såkaldte integrationsminister, siger om muslimske medborgere, er ekskluderende. Hendes generaliseringer er så langt fra liberale, at man skulle tro, hun var fra Dansk
  Folkeparti. Find en positiv ytring fra hende om muslimer, så giver jeg en is.”
  (David Trads, journalist, i Jyllandsposten ”Debat” s.24, 21.02.2016).

  “Rasmus Lindboe (journalist), David Trads (journalist) og René Karpantschof-leverede skyts til nedslagtningen som såkaldt ”ekspert” af Henrik Gade Jensen (HGJ), særlig rådgiver for kirkeminister Tove Fergo, hvor HGJ i 2003 (25.11.) i Information blev beskyldt for nazi sympati + højreekstremisme.
  David Trads der i 2003 var Informations chefredaktør, undskyldte først i 2012 på sin Facebook-profil: »Jeg undskylder hermed overfor Henrik Gade Jensen, at vi dengang bragte historien, og jeg undskylder, at jeg ikke tidligere har beklaget den, skulle det vise sig, grundløse anklage«.

  “ Ingen – i hvert fald ingen jeg kender – mener, at vi bare skal byde alle velkommen. Der er grænser for, hvad vi kan håndtere. Det mener de fleste – og det mener jeg også. Den traditionelle humanisme, hvor vi siger velkommen til alle, der banker på vor dør, har tabt.”
  (David Trads, journalist, i Politiken og Jyllands Posten ”Debat” s.28, 29.12.2017). Utroligt at man skal høre noget sådant fra en lystløgner! En mand der gang på gang har prist multikulti-samfundet.

  ”Nationer som Tyskland og Sverige er kommet længere end de fleste i kampen for at civilisere deres samfund. Derfor hænges de også i stigende grad ud som ”konfliktsky” og ”politisk korrekte”. Populistiske partier gør det ikke lettere for selv de mest forhærdede at lufte deres fordomme, ja, at glemme, at de overhovedet er fordomme.”
  (Peter Wivel, Korrespondent i Berlin, Politiken, 1.6.2014).

  Et pluk af danske journalisters hjernetomme udgydelser, disse de selvgratulerende efter-og glatsnakkere, som danske medier – både papir + digitale – har så rigeligt af. De fleste af dagens journalister er politiske kommissæer for venstresnoet tankegang, og for en stor dels vedkommende mentalt underfrankeret.
  Det har aldrig været studenterhuen, der har trykket koblet af danske journalister.
  Brugtvognsforhandlere, journalister og advokater, tre faggrupper der historisk har kæmpet om titlen som dem, der opererer i landets mest utroværdige brance, men de bliver markant overgået af politikerne.

  Mange af dagens journalister, har tilsyneladende glemt det, der for ganske får år siden var et kardinalpunkt, i al journalistik, nemlig research/efterprøvelse. Ligegyldigheden for fakta og efterprøvelse af informationer, har gjort journalistikken til en afdeling af underholdningsindustrien.

  Kommentar by der Adler — 17. oktober 2019 @ 17:13

 18. Georg Metz er helt væk, han er opslugt af politisk korrekthed og fatter slet ikke at lande som Polen og Ungarn rent faktisk lytter til deres befolkning. En befolkning som har været i tæt kontakt med ikke bare kommunismens undertrykkelse, men i høj grad også med det osmanniske kalifats islamisering. Befolkningen gider ikke det vestligt politiske pladderhumanistiske syn på livet, men vil hellere sørge for deres eget folkeslag.

  Kommentar by Draugr — 17. oktober 2019 @ 17:52

 19. Venstrefløjen kan ikke Meme, selv med statsstøtte.

  Kommentar by Jens — 17. oktober 2019 @ 18:08

 20. Vær nu søde ved Georg; han har jo spildt sit liv på en livsløgn som blev klemt ud mellem røvballerne på en gammel tysk horebuk – En dovendidrik, der ligesom Georg, ikke rigtigt har drevet det til noget af betydning – Man må vel forstå, at Georg som sin livsbane (agerende Marxistisk penisforlænger/futteral) – ønsker at ødelægge det Karl ikke formåede. Hvor ynkeligt!?

  Kommentar by T. Flodur — 17. oktober 2019 @ 18:32

 21. # Den nervøse 15.15

  Ja, man kan til nød forstå at de røde gerne vil importere kulturfremmede som de derefter lefler for, ud fra en beregning om at de så nok stemmer rødt. Men hvorfor importerer V, K og DF også berigere i læssevis? 2O15 til 2O19 fik Lars Quisling og bøssedonpappen importeret over 1OO.OOO ekstra evighedsturister, uden at DF protesterede. Og Thulesen Dahl accepterede også Marrakech. Viser forløbet ikke at V, K og DF slet ikke er borgerlige partier, men brunrøde partier forklædt som borgerlige. Altså en slags falske partier bestående af svindlere.

  Kommentar by Michael J — 17. oktober 2019 @ 19:08

 22. Demokrati kan jo defineres på flere måder. Liberaldemokrati nægter eksplicit at sætte nationalt skadelige, “grundlæggende principper” til afstemning. Trods en vis valgsvindel synes Lukasjenko at nyde større støtte blandt sit folk, end nogen nylig dansk statsminister nyder blandt danskerne. Hvorfor mon? “I believe it is important for both Russia and Europe that Belarus is a sovereign, independent state where Europeans can feel at home.” -Lukashenko

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 17. oktober 2019 @ 19:21

 23. Danmark har importeret 1 mio fremmede ( frakker er fra folketingsspørgsmål stillet af DF Martin Henriksen). Og det er UDEN at spørge folket – konventionerne bestemmer- ikke folket og det er IKKE demokrati!!!

  Kommentar by H. Nielsen — 17. oktober 2019 @ 19:42

 24. Danmark har importeret 1 mio fremmede ( tallet er fra folketingsspørgsmål stillet af DF Martin Henriksen). Og det er UDEN at spørge folket – konventionerne bestemmer- ikke folket og det er IKKE demokrati!!!

  Kommentar by H. Nielsen — 17. oktober 2019 @ 19:43

 25. NoPoint afslører sig selv, ved -ligesom med klimaløgnen- ureflekteret at gentage løgnepressens mantra

  Hvad skal man egentlig med borgerrettigheder, uafhængige domstole og medier, når man kan få et bybillede renset for alle andre farver end hvid? – spørger jeg ironisk”

  Borgerrettigheder: Bøsser skal have ret til et katolsk kirkebryllup
  Uafhængige domstole: Dommere fra dommerkasten, der går tilbage til den direkte Moskvastyrede kommunisttid, skal være urørlige, på trods af at de kan nedlægge veto mod alle love som er vedtaget med parlamentarisk flertal. (Ligesom danske domstole, der konsekvent giver muslimrabat og kun udnytter straframmen når etniske danskere begår tankeforbrydelser og forbrydelser uden offer)
  Uafhængig presse: Tyskejede aviser og tv-stationer, der, som vort hjemlige journalistiske venstreparti, uafladeligt politiserer mod nationalkonservativ politik, og et nationalt tv, der takket være “armslængdeprincippet” kan gøre det samme, med en urørlig kommunistsik direktion.

  Og ja, det er en udsøgt befrielse at gå rundt i en moderne storby, med alt hvad hjertet begærer, og ikke se en eneste neger eller muslima med tørklæde.

  Har NoPoint overhovedet skrevet et eneste ærligt kritisk ord om den muslimske invasion i Danamrk og Europa?

  Kommentar by Træt — 17. oktober 2019 @ 19:52

 26. Metz…hmmm har i fået læst op på hvem de ledende bolshevikker var og hvem der finansierede dem?

  Kommentar by Torsten — 17. oktober 2019 @ 21:28

 27. Skulle i dag passere pladsen foran Horsens Rådhus, da jeg nærmede mig hørtes der råb i en megafon, tænkte at det var underholdning i forbindelse med efterårsferien men det viste sig at være kurdiske islamister med flag og bannere der demonstrerede mod Tyrkiets Erdogal, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 17. oktober 2019 @ 21:55

 28. Træt kl. 19:52

  Det korte svar er, at hvis man er kritiker af totalitarismen inden for islam, så må man nødvendigvis også være kritiker af totalitarisme eller begyndende totalitarisme i alle mulige andre former.

  Det er bøvlet at være demokrat, og det kan være en svær øvelse at holde den lovgivende, dømmende og udøvende magt adskilt. Det samme gælder frihed, når den også skal gælde for dem, man er uenige med.

  I den forstand kan diktatur synes langt enklere. Tidligere i tråden er der en, som roser Lukasjenkos Hviderusland. Jeg kom til at tænke på de danskere som flyttede til Francos Spanien. Der findes en kendt dansk sang om dem. Jeg skal undlade at citere fra den.

  Kommentar by np — 17. oktober 2019 @ 22:01

 29. Metz glemmer vist de meget meget onde slovakker. Der findes ikke én eneste moske i Slovakiet.

  “Slovakia is the last member state of the European Union without a mosque.[3] In 2000, a dispute about the building of an Islamic center in Bratislava erupted: the capital’s mayor refused such attempts of the Slovak Islamic Waqfs Foundation. ” (Wiki)

  —————–

  Takker endnu engang Ørnen for Den Store Hukommelse. Egentlig havde jeg lykkeligt glemt/fortrængt Anita Bay Bundegårds eksistens. Det var der nok en grund til…

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. oktober 2019 @ 22:03

 30. np, så vi har valget mellem islamisering/afrikanisering eller diktatur og totalitarisme?

  Kunne vi danskere ikke blot fortsætte vores demokratiske samfund uden indblanding fra alle mulige idioter udefra?

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. oktober 2019 @ 22:08

 31. Selvfølgelig er det ikke godt, at Radio 24syv stopper. Den radio lukkede mange stemmer ind i debatten. Om lidt bliver her stille. Så kværner kun Orientering på P1 og lignende programmer. At Georg Metz får lov at blamere sig er da kun i vores interesse.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. oktober 2019 @ 22:29

 32. Hr. Snusk kl. 22:08

  ” … så vi har valget mellem islamisering/afrikanisering eller diktatur og totalitarisme?”

  Nej, sådan stiller jeg det ikke op. Jeg mener, at vi skal vælge den bøvlede vej og ud fra et demokratisk ståsted og med demokratiske midler bekæmpe islamisering.

  Kommentar by np — 17. oktober 2019 @ 22:36

 33. Jeg har lige siddet og set Georg Metz på Deadline DR2. Udsendelsen handle om Den gamle kommunist Jan Stages noget tvivlsomme omgang med sandheden. En ung journalist angreb ved den lejlighed Georg Metz’s generation af journalister, og Metz forklarede at man ville stikke blår i øjnene på sig selv hvis ikke man var klar over at der blev pyntet på historierne og så kom indrømmelsen – målet helliger midlet – Det er vi nogle stykker, som udemærket vidste! Vi har haft en generation af ultrarøde journalister, som ud over en lemfældig omgang med sandheden også indoktrinerede befolkningen! -målet helligere midlet – dengang var det ekstra slemt, for ud over den trykte presse var der kun en eneste kanal nemlig DR.
  Ud over enkelte lyspunkter, er niveauet ikke meget bedre i dag, ofte værre!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. oktober 2019 @ 23:24

 34. Altså ligesom i Visegradlandene, hvor befolkningerne ad demokratisk vej, har skaffet sig ledere, som netop arbejder på at forhindre islamisering og indblanding fra overstatslige, ikke-demokratiske institutioner.

  Fint.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. oktober 2019 @ 23:26

 35. #33 var til np…

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. oktober 2019 @ 23:26

 36. #32 Den Nervøse, Jan Stage og hans kumpaner blev også til et emne i Q&A på 24syv. De har inviteret Karen Thisted i studiet, og som forventet bagatelliserer hun uærligheden samtidig med, at hun glorificerer datidens journalisters alkoholiserede verden. (start 19:30)

  https://www.24syv.dk/programmer/qa/56685692/hvorfor-tilbad-journalistkoryfaeer

  Ikke at jeg vil anbefale at lytte til det. Hun er pisseirriterende og temmelig manisk at høre på.

  Kommentar by Hr. Snusk — 17. oktober 2019 @ 23:40

 37. Hr. Snusk kl. 23:26

  Nej, vi skal ikke udskifte det danske liberale demokrati med Ungarns og Polens illiberale hybrid.

  Jeg tror ikke, at vi danskere ville trives i et autoritært samfund, hvor eksempelvis den katolske kirke spiller en dominerende rolle.

  Vi er vant til, at vi kan kritisere autoriteter, og at minoriteter og anderledes tænkende ikke bliver forfulgt af statsmagten.

  Kommentar by np — 18. oktober 2019 @ 00:03

 38. np, du mere end insinuerer at man ikke kan kritisere magthaverne i Polen og Ungarn, og at minoriteter og anderledes tænkende bliver forfulgt. Det samme kan jeg høre og læse i MSM, men det bliver sjældent, grænsende til aldrig, anskueliggjort med eksempler. Kan du fortælle lidt om, hvilke urimeligheder der foregår, som vi ikke bliver udsat for her i landet?

  Kommentar by Hr. Snusk — 18. oktober 2019 @ 00:32

 39. # Adler, kl. 17.13: Tak for den lange genopfriskning af hvad tomhjernede og korrupte skiderikker og forrædere som David Trads, Per Nyholm, Anita Bay, Rothsteins, Peter Wivel, Bo Lidegaard, Morten Sabroe, Krasnik, Elmquist, Jericow, Rolf Bagger osv. har fyldt naive og godtroende danskere med i tidens løb.

  Det sørgelige er bare at listen kunne være meget længere. Lars Quisling, Marianne Jelved, Joy Mogensen, Stine Bosse, Pernille R-Theil, Sofie Carsten, Pernille Skipper, Uffe Elbæk, Østergaard og mange andre marxistiske/ socialistiske/europatiske anti-danskere er ikke med på listen. Men dem kan vi måske få en liste over senere. Det bliver et stort arbejde at nævne alle der har gjort sig bemærket som røde lejesvende, hyklere og forrædere. De to som har boltret sig med at kalde danskerne “skimlede kældermennesker” og “indre svinehunde” er jo ej heller nævnt ovenfor.

  Der er ingen tvivl om at en stor og bred sammensværgelse står bag planerne om at nedtromle, udskifte og udrydde danskerne.

  Kommentar by Michael J — 18. oktober 2019 @ 00:41

 40. Tomhjernede? Ordene “skøre og korrupte” dækker nok bedre.

  Kommentar by Michael J — 18. oktober 2019 @ 00:49

 41. Havde Anders Fup Rasmussen opført sig som Viktor Orban,ville han muligvis have aspireret til en statue i stedet for den skamstøtte han rettelig fortjener for at være ansvarlig for flere end 50 soldaters død på den af USA valgte slagmark. Et krigshelvede som var både grundlovstridigt og “unconstitutional” = I strid med den amerikanske grundlov.
  Danske soldater skal forsvare dansk jord og angribe fremmede. Intet andet.
  Hvis ikke,er de i fjendens sold,foranlediget af fremmede magter.

  Kommentar by Anonym — 18. oktober 2019 @ 05:43

 42. Havde Anders Fup Rasmussen opført sig som Viktor Orban,ville han muligvis have aspireret til en statue i stedet for den skamstøtte han rettelig fortjener for at være ansvarlig for flere end 50 soldaters død på den af USA valgte slagmark. Et krigshelvede som var både grundlovstridigt og “unconstitutional” = I strid med den amerikanske grundlov.
  Danske soldater skal forsvare dansk jord og angribe fremmede. Intet andet.
  Hvis ikke,er de i fjendens sold,foranlediget af fremmede magter.
  Og Porno Mette er et klamt fruentimmer at have som diktator o DANMArk
  i Danmark eller hvordan dagens diktaturer formulerer dem grafisk.
  Som og der er også nogle nordiske vendinger,at efterlade lidt overvejelse.

  Kommentar by Nielsen — 18. oktober 2019 @ 05:47

 43. #38
  Besynderligt med den store repræsentation af folk med jødisk baggrund? Er det en form for dødsdrift, der får dem til igen og igen at råbe hurra for islamismen og islamismens medfølgende jødehad, ja had mod alt fornuft?
  Georg (jødiske mellemnavne) Metz er bare endnu en numseslikker og lakaj for udslettelsen af den judæokristne vestlige kultur.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. oktober 2019 @ 05:58

 44. Hvorfor nævner ingen Erdogans diktaturlignende styre i Tyrkiet, som jo stærke politiske kræfter gerne vil have optaget i EU. Tyrkiet betragtes jo så EU-egnet, at EU-domstolen for nyligt har underkendt det danske demokrati og påtvinger Danmark familiesammenføringer fra Tyrkiet.

  Jeg vil også mene, at Tyskland og Sverige har så store interne sikkerhedsproblemer, at deres demokratier og ikke mindst ytringsfriheden indskrænkes stadig mere. Men så længe det er de politisk korrekte, der står for indskrænkningerne, så bekymrer det ikke det medie-politiske parnas.

  Kommentar by traveler — 18. oktober 2019 @ 07:39

 45. Der Adler
  Jeg ka’ se, du har fået hele synagogen med.
  Og resten: Hele den radigale menighed.
  Det er en streng omgang at kæmpe sig igennem.
  Hvis ikke man vidste bedre. Ku’ man forledes til at tro forstanden sidder i forhuden. Der så rigeligt mangler hos førstnævnte og deres helt uforskyldt udskammede – må vi forstå – naboer nede fra sandkassen.
  De radigale?
  De er blot komplet idioter. Som de har været det siden Arilds tid.
  Imponerende konsistent, det må man gi’ dem.
  “Roses den som roses bøyr”
  Personligt, ville jeg skide blanksværte, hvis jeg var bemeldte personer.

  Kommentar by White knight — 18. oktober 2019 @ 08:27

 46. @ 43 White knight

  Ja, de er godt repræsenterede, som @ 41 “Hul igennem” så rigtigt påpeger, ret besynderligt, især når man ved, at det meste chikane mod europæiske jøder, kommer fra muslimsk hold!
  Måske en form for flagellantisme.

  ” Personligt, ville jeg skide blanksværte, hvis jeg var bemeldte personer.”

  Kan kun sige: Der går en lige linie fra Rane Jonsen, over Corfitz Ulfeldt til 9.april 1940 og til Margrethe Vestager/Marianne Jelved/Zenia Stampe/Jens Rohde og Det Radikale Venstre. Partiet er blevet løbedreng for usselheden, nedrigheden, undermineringen og løgnen, for at pleje egne snævre partiinteresser. Partiets start i 1905, blev finiansieret af direktør Herman Heilbuth – kendt fra Landmands Bankens krak -, og som modydelse fik han politisk indflydelse, til skade for Danmark. At skade Danmark, har fra partiets start i Odense, været en hovedhjørnesten i Det Radikale Venstre´s politik.

  Som intet andet dansk politisk parti, lever Det Radikale Venstre til fulde op til de tre store S-er: Selvglade, Selvgode, Selvretfærdige, som de i deres selvfedme går rundt og skilter med, hvor de kan komme af sted med det. Med vanlig radikal arrogance og bedreviden, bliver der set ned på andre, der har en anden mening. Dette akrobatagtige og indbildske parti, hvis varemærke er at være en indædt modstander af alt som har jordforbindelse. En radikal er ikke et medmenneske, men et modmenneske.

  At være radikal er nemlig en følelse, en sjælelig tilstand, såre dobbeltbundet og krævende, både for balancenerven, ordforrådet og den aldrig svigtende og til enhver tid fleksible samvittighed.
  Her råder det radikale – i egen optik – visionære menneskesyn, hensynsfuldheden, solidariteten, indsigten, sømmeligheden, fornuften og ikke mindst godheden og ubøjeligheden, så man kan føle sig så selvretfærdigt varmt og vel til mode.

  Hensigten er, at de kan føle sig uhyre ophøjede, kosmopolitisk visionære, tolerante, rummelige, inkluderende e.t.c., men også det kroniske storhedsvanvid, den radikale oppustede bedreviden, verdensfrelseri, anti-dansk politik, muslimsk-logrende, fromme meninger og indbyggede bedrefølelse, og frem for alt varmtluftsballonen “humanisme” og “det gode menneskesyn,” som de radikale ikke mener man kan overlade til ”hoben.” De er typiske repræsentanter for skolelærer-og præstedøtresegmentet.

  At være radikal er noget særligt, og noget mere end de andre, da de mener at besidde en indsigt og klarsyn som ikke er andre forundt, og som har belæring behov. At puste sig op med utopier og ønskedrømme, som ender med at blive en livsløgn, fordi man nægter at se realiteterne i øjnene. De radikale kan altid kendes på glorien og den fornærmede hønserøvsmund.

  De radikale mener at have frikort til at nedgøre og stigmatisere dem, som de ikke deler synspunkter med. Meget ofte bringer det mindelser om middelalderens djævlebesatte mennesker, der også blev skingre, virkelighedsfremmede og farlige. De ynder at føre sig frem som der Schulmeister, der skal belære andre.
  De radikale er som den trætte fader, der alligevel finder at han bør gøre sin pligt over for de håbløse tungnemme børn, der ikke ved deres eget bedste. Det tragiske og triste er, at det har så store omkostninmger for den etniske dansker.

  Opblæst nar er et godt ord at betegne de radikale, men tosse er bedre. Disse intellektuelle tosser er nemlig en del af den herskende elite og deres ideologi. De er om nogen, eksponent for det korrekte mennesyn, uanset omkostningerne, politisk/menneskeligt.
  Det vil sige, en ideologi der har sat rammerne for, hvordan den politiske virkelighed skal forstås. Det multikulturelle samfund er af det gode, og andre forestillinger er forkerte. Eller sagt på en mere direkte måde: Kultureliten forsøger systematisk at få kontrol over bevidstheden om den multikulturelle udvikling ved at gøre disse tanker politisk korrekte. Tossen er derfor en del af den elite, som forherliger multisamfundet og den idealistiske humanisme, og som på den baggrund kaster smuds på danskernes eget syn på deres kultur. De ”hjemligt-hadende” radikale nedgører danske normer og værdigrundlag, for de mener at kende verden så meget bedre, end deres forbenede og forstenede landsmænd, der i radikal optik bevæger sig i slammet som et andet kældermenneske, sagt af rendestenens ukronede konge, Carsten Jensen.

  Det næsten lugter, at lufte ”danskheden”, men har man den frækhed ikke at være enig i vurderingen, så bliver man beskyldt for et mørkebrunt menneskesyn der er ”udansk. Okay, hvis noget er ”udansk”, så må der også være noget ”dansk”! Den såkaldte ”elite”, er at betegne som de europæiske folkeslags bødler.

  Kommentar by der Adler — 18. oktober 2019 @ 10:25

 47. Der er intet besynderligt over, at jøderne forsøger at fylde Europa med muslimsk og afrikansk affald. Jøder har Israel. Planen er som sagt, at hvide mennesker skal udslettes. Og grunden til, at de vil udslette os, er fordi vi er den eneste forhindring for, at de kan opnå verdensherredømme. Hvide mennesker er intelligente, organiseret og bestemte, og det forhindrer jøderne i at nå deres mål.

  Forstå det nu, folkens. Det står sort på hvidt i jødernes egne religiøse tekster. De lever og ånder for at opnå totalt verdensherredømme. De ønsker at styre verden med hård hånd fra Jerusalem, og de er godt på vej til at lykkes med det.

  Jøderne er IKKE vores venner. De er ulve i fåreklæder. Vær nu søde at forstå det.

  Kommentar by Voltzejn — 18. oktober 2019 @ 11:13

 48. # Adler 1O.25

  En fremragende beskrivelse af de radikale og vel også flere andre partier som halvvejs eller helvejs er deres medløbere, f.eks. V, K, SF, S og bøssernes badutspringer parti. Men når de radikale hele tiden kalder sig humanister, verdens- og klima-reddere, er det for at skjule at de i virkeligheden er en samling kommunister, europater, rødfascister og folkemordere.

  De er “dygtige” når det gælder om være ignorant, lyve og vende tingene på hovedet, som 17.13 påviser. Deres løgnagtighed er patologisk, korrupt og samvittighedsløs. Tiden siden 19868 har jo også vist at de tager fejl igen og igen. Som da de anbefalede at stemme ja til EF/EU, som da de mente masseindvandring ville berige Danmark, og som da Jelved varmt anbefalede at skiftet kronerne ud med euroer. (det gav store prisstigninger på dagligvarer i EU-landene)

  De kalder sig selv intellektuelle og er propfulde af politisk korrekte ord som de har lært udenad, men at de samtidig er skøre, psykopatiske og dumme som snot, er grunden til at de kan holde sig selv ud. Ellers ville de skamme sig så voldsomt, at de ville begå kollektivt selvmord.

  Kommentar by Michael J — 18. oktober 2019 @ 11:28

 49. # Voltzejn 11.13

  Der er rigtig nok en lille gruppe jøder som har knald i låget. Men langt de fleste jøder er skikkelige mennesker som ikke har ondt i sinde overfor danskerne og europæerne. Og forfølgelsen af dem i Tyskland, Polen og Rusland var barbarisk og dybt uretfærdig. Hitler var en radikaliseret socialistisk galning.

  At f.eks. de radikale er en lille gruppe af ondskabsfulde tosser, gør jo heller ikke alle danskere til ondskabsfulde tosser.

  Kommentar by Michael J — 18. oktober 2019 @ 11:38

 50. Kommentar by Michael J

  Nej, det er flere end du tror. Se denne samling af tweets fra diverse “hverdagsjøder”:

  ia800908 dot us dot archive dot org/29/items/TheEuropeanManTweetArchive/The%20European%20Man%20-%20Tweet%20Archive.pdf (skift dot ud med .)

  Næsten 1200 eksempler på, hvordan de sidder og spiller hvide, så snart de skal nedgøre og udskamme hvide – så det fremstår som om, at de blot er selvhadende hvide.. Og så snart det gælder noget andet, er de pludselig jøder.

  Og det skal lige siges, at jøder ikke er hvide – det opfatter de ikke engang sig selv som.

  Kommentar by Voltzejn — 18. oktober 2019 @ 11:49

 51. Og her er blot et eksempel på, hvordan de organiserer sig rundt omkring i verden og undergraver os:

  youtube dot com/watch?v=iNbfyL1w4Fg

  Ikke alle jøder er sådan, men langt de fleste er. De er meget ligesom muslimer, udover, at de ikke stabber dig i ansigtet – men i ryggen.

  Jøder har også et ord for “vantro” – Det er “goy” eller “goyim” (goyim er flertal). Det er ligesom muslimernes “Kuffar”.

  Men vend den om.. Hvor er alle de jøder, der taler hvide menneskers sag? – De forventer konstant, at vi skal slikke røv på Israel og have ondt af dem, men hvornår hører man nogensinde jøder snakke om, at befolkningsudskiftningen i Europa er forfærdelig og at den må stoppes? Sådan ca. aldrig.

  Kommentar by Voltzejn — 18. oktober 2019 @ 11:53

 52. Jeg har atter engang læst fyldige indlæg, skrevet af Adler, og jeg er ikke spor overrasket over at der stadigvæk, efter murens fald, findes så mange nyttige idioter som dem han/hun lister op.
  Jeg har kun ros til overs for den energi Adler lægger i sine beretninger, tak for det. Stoffet burde være tvangslæsning for de politikere og andet godtfolk, som endnu ikke har forstået alvoren i den muhammedanske og socialistiske galskab.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 18. oktober 2019 @ 15:50

 53. Det bliver en god dag når radio24syv lukker. Det er da rent tidsspilde at lytte til det selvhøjtidelige, overvurderede og ensidige propaganda. Rent flueknepperi.

  Kommentar by popeye — 18. oktober 2019 @ 18:57

 54. “53 popeye
  Sådan må du sandelig ikke sige popeye, så bliver #31 Morten endnu mere ked af at hans hjertebarn radio 24syv lukker. En kanal der kun er 95% rød og kulturradikal er åbenbart lige hvad Morten efterspørger. Hvorfor tegner han mon ikke et netabonnement på “Berlingske”? Her vil han netop få de 95% socialisme og kulturradikalisme han åbenbart stortrives med.

  Kommentar by bjarne binee — 18. oktober 2019 @ 19:53

 55. De to afdankede kulturradikale tosser George Metz og Mogens Lykketoft er gamle barndomsvenner og skolekammerater.

  Hvem er overrasket?

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2019 @ 13:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper