18. oktober 2019

Chikane efter Redox-artikel: “Socialforvaltningen modtager en anonym henvendelse om hans datter…”

Søren K. Villemoes har begået en lang læseværdig artikel omhandlende venstreekstrem chikane mod de to identitære aktivister Jeppe Veibel Jensen og Christoffer Skibild, samt Daniel Beattie, den identitære aktivist bag ‘Storm over Europa’. Hvor Redox’ rolle kunne være tilfældigt i de første to eksempler, så kommer der i interviewet med Beattie nye detaljer frem, der indikerer en klar forbindelse mellem Researchkollektivet Redox og Antifascistisk Aktion. Jeg har skrevet om emnet i ti år, og husker et lignende indslag på P1 tilbage i 2016: “Hverken Redox eller Antifascistisk Aktion er vendt tilbage på Orienterings henvendelser om at medvirke her i radioen.”

Jeg kan kun anbefale at købe Weekendavisen, og læse hele artiklen – Ingen racister i vores gader (kræver login).

“… Daniel Beattie, der blev slået ned på Nørrebrogade i maj, har også oplevet chikane. … Sidste sommer har han mødtes med en bekendt i Ørstedsparken og er på vej alene mod Nørreport Station, da han opdager at blive forfulgt af en gruppe sortklædte mænd. Han søger tilflugt i en 7-Eleven, hvor gruppen står udenfor i nogle minutter, før de forsvinder. Da han bevæger sig ud igen, er de pludselig tilbage, og han må søge ly på en café. Her formår han at få en taxa til at komme hjem, fortæller han til Weekendavisen.

Da Redox i marts publicerer en større artikel om Beattie, der blandt andet udpeger ham som Generation Identitærs bagmand (en position han selv nægter at have), indeholder artiklen et billede af ham i Ørstedsparken taget på lang afstand med et kamera. Det er fra samme dag, han blev forfulgt.

Efter Redox’ artikel oplever Beattie en anden ubehagelig episode. Socialforvaltningen modtager en anonym henvendelse om hans datter og ser sig nødsaget til at starte en sag. Ifølge en aktindsigt i sagen er den anonyme borger ‘bekymret for [datterens, red.] trivsel grundet fars stærke tilknytning til det højreekstremistiske miljø, hvor far er talsmand for en organisation kaldet Generation Identitær. Underretter hævder at være vidende om, at [datteren] bliver taget med til diverse højreekstremistiske rallies. Underretter beskriver en episode, hvor far bliver antastet af venstreradikale og må flygte sammen med [datteren] i den nærmeste 7/11.’

Den sidste detalje er bemærkelsesværdig, mener Daniel Beattie.

Den historie havde jeg ikke fortalt særlig mange, og én ting havde jeg slet ikke fortalt nogen: at jeg gik ind i en 7-Eleven. Men det er med i indberetningen. Derfor tænker jeg, at det må være nogen, der var til stede den dag eller nogen med forbindelse til de mennesker, der har lavet indberetningen,’ fortæller Beattie, der erklærer sig rystet over episoden. …

Hvad er relationen mellem researchkollektivet Redox og militante grupper som AFA? Officielt findes den ikke. … En byretsdom fra 2013 viser dog, at der i hvert fald dengang eksisterede et personsammenfald mellem AFA og Redox. … Den dømte hævdede i byretten, at AFA og Redox intet har med hinanden at gøre.

Men er det sandt? Er det tilfældigt, at mennesker, der ser sig selv beskrevet med navn og billede på Redox’ hjemmeside, oplever chikane, trusler, hærværk og vold?

En sag, der for nylig blev afgjort i Presse­nævnet, kan måske give svar på dette spørgsmål. I sagsakterne fremgår det, at Redox har et exitprogram for højreekstremister – akkurat som AFA. Kilden, der ikke gennemførte dette exitforløb, fik sin identitet offentliggjort på Redox’ hjemmeside. Redox skriver i et svar til Pressenævnet:

‘Vi har gennemført utallige af disse exitforløb uden problemer og uden at kilderne nogensinde er blevet afsløret. Det var [Klager]s eget valg at afbryde processen og i stedet omgås med aktive nazister.’

Det efterlader et centralt spørgsmål. Har journalistgruppen Redox sit eget exitforløb for højreekstremister, eller er der tale om det samme exitforløb, vi stødte på tidligere, da AFA krævede, at Christoffer Skibild skulle deltage i et exitforløb, før chikanen mod ham på Nørrebro ville stoppe?

Er det Redox, der har sendt et svar til Presse­nævnet, eller er det AFA? Det får vi ikke svar på. For hverken AFA eller Redox har reageret på Weekendavisens henvendelser.”

(Antifascistisk Aktion og Researchkollektivet Redox, Amager, 12. oktober 2019)

“Vi er bevidste om diverse beskyldninger på forskellige blogs, og vi er pt i færd med at undersøge mulighederne for at føre en injuriesag mod disse blogs.” (Redox om Uriasposten, maj 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105147/trackback

40 Comments »

 1. Og politisk støttes hele banden af enhedslisten, men de vil jo nok sige:

  “I er awesome”
  Pernille Skipper

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 18. oktober 2019 @ 12:43

 2. https://ekstrabladet.dk/112/article4573662.ece
  “hacker sagen”

  Kommentar by k. m. — 18. oktober 2019 @ 12:53

 3. En grim bande! De er landsforrædere, og en dag vil vores fjender, deres venner – jihadisterne – tage sig ‘kærligt’ af dem 😬 Vi ved, hvordan jihadister behandler homoer og kvindagtige mænd.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. oktober 2019 @ 13:00

 4. ‘If You’re Taking Flak, You’re Over the Target..’

  Kommentar by Kimski — 18. oktober 2019 @ 13:02

 5. ‘Bunkeren’ ses, som de sidste 8 år, stadig i den blå jakke! Gemmer sig, også som vanligt, bag en kameralinse.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. oktober 2019 @ 13:03

 6. Kaldes dem fra “Identitære” nu for aktive nazister af de røde ekstremister. Det er da fuldkommen forrykt og latterligt. Det eneste Identære er “skyldige” i er at protestere mod islamisering, afrikanisering og udslettelse af Danmark som danskernes land. Begrebsforvirringen hos AFA og Redox. Vi er helt nede på sinkestadiet.
  Eller betales de for at opføre sig idiotisk?

  Kommentar by Michael J — 18. oktober 2019 @ 13:23

 7. Hvem skriver den fedladne Redox/AFA fotograf, Simon Bünger Paulsen til, når han ikke tager billeder?

  Hvad er hans rolle egentlig? – for det virker ikke som om han blot tager billeder…

  Kan man iøvrigt arbejde med børn, hvis man er medlem at en organiseret voldelig venstreekstrem organisation som AFA eller arbejder for deres efterretningsvirksomhed Redox?
  – Jeg vil synes, at det er mærkeligt om disse ting er forenelige.

  Kommentar by Polka — 18. oktober 2019 @ 13:32

 8. Det er lidt utroligt at Politi og Domstolene tillader en stasi-lignende voldelig efterretningstjeneste at operere frit her i Danmark.

  Hvorfor bliver der ikke set ind til det, Nick Hækkerup?

  Vi opgav retten til begå selvtægt og hænge folk på torvet da vi overlod “retfærdigheden” til den Danske 3-delte magt!

  Kommentar by Santor — 18. oktober 2019 @ 13:33

 9. Mon S. Bünger har en aftale med politiet om at være letgenkendelig i sin blå smølfe-jakke? næsten alle andre gadekrigere er jo sorte og maskerede

  En der skiller sig så meget ud kan jo undgå knippelsuppe, hvis helvede bryder løs.

  Kommentar by k.m. — 18. oktober 2019 @ 13:37

 10. De eneste nazister, jeg ka’ få øje på, er det bundfald og pibekrads på.
  Foruden den allestedsnærværense gl.klamme somikkel/rundetrunte?(hvis navn jeg lykkeligt har fortrængt) og så den blå AFA-smølf med sin sorte penisforlænger. Tænker, at hans grimme blå jakke efterhånden må lugte retti retti lækkert, foruden ikke at være det kvikkeste valg, hvis man vil optræde diskret. Eller skal vi lave vendingen om til:
  “Skæg og blå JAKKER”?!
  Hvor er det useriøst af “Socialistforvaring” at godtage udokumenterede stikkeroplysninger – og så fra dwn kant af – med mindre hele organisationen decideret er gennemsyret og infiltreret af AFfAldet – hvilket man ikke helt kan afvise.
  Tilbage står et fromt ønske om, at de en skønne dag, må smage deres egen medicin – eller det der er værre. Hint:
  Hvis de nu maler hvide dødningehoveder på deres sorte uniformer, ka’ de ligne flotte sørøverflag i toppen af allah landets kraner. Den dag de har hjulpet deres venner til magten

  Kommentar by White knight — 18. oktober 2019 @ 13:49

 11. ….på foto’et

  Kommentar by White knight — 18. oktober 2019 @ 13:50

 12. Hvorfor er det politiet altid “hygger” sig med voldspyskopaterne fra ANTIFA og har totalt foragt overfor dem de demonstrerer mod der er ganske fredelige?

  Hvilke instrukser bliver der udstikket oppefra?

  Kommentar by Dennis — 18. oktober 2019 @ 13:50

 13. Skønt billede af de kommende socialdemokratiske ministre, super.

  Kommentar by Piphans — 18. oktober 2019 @ 14:01

 14. Enhver liste og oplysning om forbryderne er velkommen. De skal bestandigt fremvises, opspores og anmeldes for deres samfundsfjendtlige opførsel. enhver socialovertrædelse skal også umiddelbart anmeldes. Kriminalitetshistorik, ægtestand og skatteskyld skal også oplyses.

  Kommentar by Hul igennem? — 18. oktober 2019 @ 14:05

 15. Har aldrig forstået, hvorfor man skal kunne indberette sådan noget anonymt. Hvis et barn virkelig bliver voldtaget af en pædofil far, vil jeg med stolthed ligge navn til anmeldelsen. De eneste tilfælde, er vel der, hvor det er rendyrket chikane. Hvor er det usselt at angribe folks familier og børn.

  Kommentar by Fascist — 18. oktober 2019 @ 14:06

 16. At Redox stadig eksisterer er ganske enkelt en skændsel for vores retssamfund.

  Det er ligeledes en skændsel at AFA fortsat ikke er blevet forbudt ved grundlovens §78 stk. 2, for der har sjældent eksisteret et mere klokkeklart eksempel på en “forening” der præcist opfylder beskrivelsen:

  “Foreninger, der virker eller søger at opnå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkene, bliver at opløse ved dom.”

  Alle definitionerne er opfyldt: opnå mål ved vold, check. Anstiftelse af vold, check. Anden strafbar påvirkning, check. Anderledes tænkende, check.

  Der mangler kun det sidste: opløsning ved dom.

  Kommentar by Quark — 18. oktober 2019 @ 14:21

 17. > Har aldrig forstået, hvorfor man skal kunne indberette sådan noget anonymt.

  Divide and conquer. Og så er det også billigere, hvis borgerne melder hinanden, selvom det så giver nogle falske positiver og lidt dybe ridser i retssikkerheden.

  Kommentar by Quark — 18. oktober 2019 @ 14:30

 18. Jeg glæder mig til, at højrefløjen indser, at snak ikke er nok, og dermed beslutter sig for at give disse rotter én på snottuden, så det kan mærkes for eftertiden. Det er jo dét, de trænger til. De er nogle perfide rotter, der skal have nogle smæk.

  Kommentar by Voltzejn — 18. oktober 2019 @ 14:46

 19. Jeg forstår ikke at det skal være nødvendigt at beskytte sig imod kræfter som AFA og Redox, bare fordi man ikke har deres holdninger. Ja, jeg ved godt at den forrige regering sammen med Socialdemokratiet med accept fra DF skar ned på politistyrken for at bruge dem til beskyttelse af forskellige pinger samt grænsekontrol.
  Grænsekontrol, hvad med at uddanne et særligt politikorps til, udelukkende, at varetage den opgave.
  Danmark er snart ved at udvikle sig til en bananrepublik.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 18. oktober 2019 @ 14:50

 20. Simon bünger er et omvandrende bevis på at der ikke eksisterer voldelige højreradikale i noget problematisk omfang i danmark, for så var han da kommet galt afsted for længe siden.

  Resten af den flok er beviset på at der ikke eksisterer noget troværdigt politi i danmark.

  Kommentar by Per — 18. oktober 2019 @ 14:53

 21. Kommentar by Quark — 18. oktober 2019 @ 14:30

  Der er intet galt i at borgere melder borgere… men anonymt? Why?

  Kommentar by Fascist — 18. oktober 2019 @ 16:35

 22. Voldsanstiferen Simon Bünger fra Rexox står nærmst manisk og sms’er, når han ikke tager 2000 billeder til stasi-arkivet, når han dukker op og laver sit åbenlyse landsforræderi.

  Simon havde helt sikkert fået tip mht. Scandza arrangement d. 12-10 hvorefter han videregav oplysningerne til Konfront der åbenlyst står for vold og koordinere voldsmændene fra AFA osv. i Danmark.

  Kommentar by Torsten — 18. oktober 2019 @ 17:06

 23. “Totalitære tumper”

  https://ekstrabladet.dk/opinionen/madskastrup/totalitaere-tumper/7838396

  Kommentar by wilty — 18. oktober 2019 @ 17:10

 24. 17 – Voltzejn – helt enig!! Selv gamle pensionistkællinger kan klare de dersens anorektiske hashvrag 😬

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. oktober 2019 @ 17:15

 25. Apropos! Denne artikel er lige nu i EB https://ekstrabladet.dk/opinionen/madskastrup/totalitaere-tumper/7838396

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. oktober 2019 @ 17:17

 26. Wilty 17.10 – du kom mig i forkøbet! Jeg havde ikke set, at du linkede til artiklen. I øvrigt en vildt fed og skarp artikel !

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 18. oktober 2019 @ 17:22

 27. Jeg har sagt det før og siger det gerne igen. De autonome antifascister og medlemmer af socialistisk ungdomsfront skulle have nogen læsterlige tæsk.
  Og socialdemokraterne skulle have det samme dobbelt op.
  Venstre er et lydparti.
  Konservative er et homo parti.
  Og de radikale er de samme landsforrædere som for 70 år siden.

  Kommentar by Nielsen — 18. oktober 2019 @ 18:30

 28. Før Danmark kom med i Schengen-samarbejdet havde vi et fuldt fungerende effektivt korps af toldere, der stod ved grænsen 24/7. De blev sparet væk. Nu bliver betjente sendt til grænsen i en halvhjertet indsats. Regner man sammen på, hvad der før blev brugt på toldere og hvad der nu bruges på betjente ved grænsen, vil man se, at der kun bruges en brøkdel på grænsekontrol i dag. Så få tolderne tilbage og lad betjentene komme hjem til citronmånen.

  Kommentar by popeye — 18. oktober 2019 @ 18:52

 29. Når tid kommer er der nok en eller anden PET mand har navnene på alle de der fascister fra antifa og tilhørende slæng. Så i princippet er det jo ikke noget problem.

  Det er kun et spørgsmål om tid før det rammer dem selv!

  Kommentar by Santor — 18. oktober 2019 @ 19:42

 30. @29 Hele ledelsen hos PET er styret af regimet. Vi kan kun håbe på nogle menige medarbejdere der er loyale over for danskerne. ANTIFA er regimets forlængede arme ligesom løgnepressen. Hvis Danmark var styret af danskere så var ANTIFA udslettet.

  Kommentar by Torsten — 18. oktober 2019 @ 20:08

 31. Allahs Facistiske Arme.

  Hvad siger Justitsministeren?

  Kommentar by Bastardo — 18. oktober 2019 @ 20:27

 32. Enhedslisten er een stor byld, som skal fjernes.
  Og det sammen med Muslimer der ikke vil Danmark og Antifascistisk Aktion og Researchkollektivet Redox.

  Hvor man da kommer til at hade dette lort.

  De skal fjernes men alle tilrådighed stående midler, helst uden at vække for megen opsigt.

  30. Bastardo
  Han er Socialdemokrat.

  Kommentar by Charles Nielsen — 18. oktober 2019 @ 21:12

 33. 17. Og 21. Quark og Fascisten. Anonymiteten skal være mulig. Folk kan finde på at begå vold mod en indberetter. Indberettere er ikke beskyttede i udvidet betydning.

  Når det er sagt, så er nok en langsigtet gevinst, når de bløde og røde socialforvaltninger får et moralsk problem. De her antifascister og såkaldte antiracister kan næsten kun være anmeldere, når der begynder at gå systematik i det i forhold til Identitær, NB, SK osv. Der er grænser for hvor længe, man vil kunne holde sandheden ude.

  De kommer til at langsomt undergrave og destruere sig selv. Men indtil videre kommer det til at gå ud over mange mennesker i den kamp.

  Kommentar by Uno — 18. oktober 2019 @ 21:14

 34. Venstreradikale ser jo blandt andre Ceausescu som et af deres store forbilleder,så kan de tages seriøst? Nej, naturligvis burde de ikke blive taget seriøst.

  Enhver med nogenlunde forståelse for succesrige samfund ved jo, at socialisme/kommunisme i sin fuldendte form altid fører til et totalitært samfund, hvor befolkningen masseovervåges, modstandere holdes nede med vold og magt, landet gældssættes og befolkningen gør til sidst oprør mod den armod, den totalitære stat har bragt over landet. Dette uden undtagelse.

  Den opmærksomme læser kan nu selv drage venstreradikalisme og islamisme i Europa ind i ovenstående.

  Vi er i 2019 og der er stadig mennesker, som mener at socialisme og kommunisme er det endelige mål samt at islam er godt for verden. Steep learning curve er ikke hvad de mennesker har haft, tværtimod.

  Der er håb for Danmark og Europa, dog. Blandt andet takket være unge patrioter som Generation Identitær.

  Kommentar by Dansk Stolthed — 18. oktober 2019 @ 21:42

 35. Præsident Donald J. Trump har udnævnt 184 dommere, heraf 2 højesteretsdommere. Alting tager sit udgangspunkt i rigtigt el. forkert. Lovligt el. ulovligt.

  AFA og deres stasi-central Redox er dybt ulovlige og forkerte i adfærd og fremgangsmåde. Hvorfor går det? Dommere….

  Levebrødspolitikere holder korrupte dommere ved magten. Hvorfor? De lader embedsværket bestemme – også ved hjælp fra satanisternes højborg i Bruxelles.

  Kommentar by Iznogut — 19. oktober 2019 @ 01:00

 36. Det er rendyrket stikkeri, usselhed og ondskab, når rødfascisterne vil pudse social-systemet på børn, for at ramme danskere der er modstandere af Danmarks islamisering og undergang. For i nutidens Danmark føres der en kommunistisk børnepolitik, som går ud på at børn helst skal statsopdrages, mens forældre helst skal undertrykkes, mistænkeliggøres og skubbes tilside. Derfor skal der ikke meget til før man tvangsfjerner børn fra deres forældre. Alle mulige påskud er blevet brugt. Derfor kan AFAs anonyme svindel-anmeldelser nemt få tragiske følger for de børn hvis forældre man indgiver falske anklager imod. Børn og forældre er næsten 1OO% retsløse overfor familiebureaukratierne.

  Husk Tavakoli-sagen og “Næstved kommune tvangsflytter 11-årig fra sin familie”. (film)

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 07:05

 37. Mads Kastrup skriver i sin kommentar, nu leder, om de fascistiske voldssociopater i AFA, at idioterne fra det daværende Ungdomshus på Jagtvej 69 jævnligt smadrede blandt andet McD på Runddelen.

  Skæbnens ironi ville, at selvom McD lige dér indkøbte dyre Arne Jacobsen-stole, måtte filialen lukke kort efter rydningen samt nedbrydningen af det såkaldte Ungdomshus.

  Enhver, der før den tid besøgte den pågældende McD vil vide, at det primære klientel ved ca. 12-tiden var sønderbombede og bagstive sortklædte idioter fra Ungdomshuset. Der nok var lidt trætte af husets ensformige veganermad.

  Nok derfor, rydningen gik så fint, da ‘brugerne’ sov brandert/skævert eller noget ud om morgenen/formiddagen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 19. oktober 2019 @ 07:09

 38. Uno/Fascisten,

  Som minimum bør man kræve, at den myndighed som modtager stikkererens stikkeri, er bekendt med stikkerens identitet. Hvis vi ikke kan få den retssikkerhed, at vi har krav på at møde vores anklager, så må vi tage til take med at stikkeren i det mindste står til ansvar for sine handlinger.

  Dernæst kunne man sørge for, at falske anmeldelser medfører en betydelig straf.

  For hvorfor skal der være forskel på fx at lave en falsk anmeldelse for voldtægt på den ene side, og lave en falsk anmeldelse om børnemishandling på den anden side?

  Kommentar by Quark — 19. oktober 2019 @ 08:49

 39. Til daekkede ansigter uniformeret fremtraenden,modig i flok,hvor dybt kan man synke de er som “mobberne” i under skolen

  Kommentar by dunk — 19. oktober 2019 @ 11:31

 40. Kunne man ikke forære lorteøen Amager til AFA/Redox og deres åndelige “brødre og søstre” fra Hizb ut-Tahrir og omegn?

  Her kan de så i fred og ro oprette deres kommunistiske/islamistiske kalifat/paradis, som de jo så stærkt længes efter.

  Alt bliver naturligvis for egen regning og risiko, og uden nogen som helst hjælp fra det omgivende “kapitalistiske, højreradikale og islamofobiske” samfund…

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2019 @ 13:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper