19. oktober 2019

Mads Kastrup om rødfascisme: “Vi taler om en venstrefløj, der nægter at forholde sig til sin egen vold.”

Fyens.dk skriver, at politiet har nedlagt ‘forbud mod Stram Kurs’ generalforsamling’ på et hotel i Middelfart, og selvom det i det lighed med det seneste demonstrationsforbud begrundes med sikkerhed, så er Grundloven reelt sat ud af kraft. Det skyldes trods alt næppe selverklærede ‘antifascister’, men nok nærmere deres uofficielle samarbejdspartnere. God leder af Mads Kastrup i Ekstra Bladet – Totalitære tumper.

“En artikel i Weekendavisen beretter om, at grupper fra den ydre venstrefløj efter forgodtbefindende truer og overfalder folk, der er højreorienterede. … Ofrene er tilsyneladende forinden blevet udpeget af venstrefløjsmediet Redox via en længere artikel om Generation Identitær, hvor medlemmerne blev afbilledet med navn.

Hertil må man spørge: Hvad er det nu, man kalder det, når enkeltgrupper i et samfund på grund af race, religion eller politisk overbevisning enten bortvises, straffes eller skal omvendes?

Vi taler om en venstrefløj, der nægter at forholde sig til sin egen vold. Den slags taler man ikke om på venstrefløjen. … På venstrefløjen er det upassende at tale om voldelige ‘antifascister’ og fænomener, der byder forestillingen om lykkelig mangfoldighed imod. Man tysser ytringer om volden i egen baghave og taler så højt, man kan, om godheden i fællesskabet.

… Det er sandt. Fascister er farlige. De er samfundsundergravende og en trussel mod det frie samfund. Og det er på tide, at venstrefløjsaktivisterne på Nørrebro intensiverer jagten på totalitært tænkende idioter, der arbejder på at omstyrte Danmark. Det kan gøres enkelt: De kan se sig selv i spejlet.

(Dennis Iversen, tidl. stabschef i Stram Kurs, på vej til et politisk møde, Amager, 12. oktober 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105172/trackback

21 Comments »

 1. Venstrefløjen sidder overalt på magten i Danmark, ukritisk får de voldelige taletid i de statsstøttede medier, de har stor indflydelse indenfor alt offentlig uddannelse samt er storimportør af uintegrerbare islamister og negere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. oktober 2019 @ 10:40

 2. De rødbrune venstrefløjsere nægter at forholde sig til virkeligheden, sandheden og deres egen vold og ondskab, i de tilfælde hvor de er psykopater. I andre tilfælde EVNER de ikke at forstå virkeligheden og realiteterne, fordi de er evnesvage, paranoide eller totalt hjernevaskede.

  Men een ting er gade pøbelen. Som kun er halvfarlig. Noget andet er de brunrøde fascister på Christiansborg som udgør en dødelig trussel mod hele det danske folk. Med de radikale, VK og bøssepartiet i spidsen er man jo ved at udskifte de civiliserede danskere med skydegale bander og barbariske besættelses-styrker.

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 11:02

 3. “Og det er på tide, at venstrefløjsaktivisterne på Nørrebro intensiverer jagten på totalitært tænkende idioter, der arbejder på at omstyrte Danmark. Det kan gøres enkelt: De kan se sig selv i spejlet.“

  Det kan ikke siges bedre!!!

  Kommentar by Realisten — 19. oktober 2019 @ 11:14

 4. Hele venstrefløjen inkl. radikale kommer med tiden til at mærke konsekvenserne af deres egen “godhed”, når lærere og pædagoger og sygeplejersker og ja stort set alle offentligt ansatte – hvoraf mange stemmer til venstre for midten – kommer i nærkontakt med islam. Eller når deres egne døtre og sønner bliver overfaldet. Så bliver de tvunget til at se sig selv i spejlet, men er det så for sent?

  Kommentar by piusXII — 19. oktober 2019 @ 12:30

 5. Venstrefløjens dårlige argumenter fører til vold når de “føler” sig nedgjorte, hvilket de altid gør når de taber en diskussion.

  Det er lav-IQ mentalitet, et forsøg på at hævde sig i en forsamling, her det Danske Demokrati, hvor de altid vil være underlegne på grund af deres mange selvmodsigende ideer og argumenter.

  De kan simpelthen ikke klare sig på andre måder. Det er så fascistisk som det overhovedet kan blive.

  Ps. Det samme gør sig gældende for islam og derfor har venstrefløjen let ved at se islam som en forbundsfælle bundet sammen af syge argumenter og dårlige ideer!

  Kommentar by Santor — 19. oktober 2019 @ 13:02

 6. Fokus på venstreradikal vold – Generation Identitær:
  https://identitaer.dk/2019/fokus-paa-venstreradikal-vold

  Kommentar by Kimski — 19. oktober 2019 @ 14:12

 7. Godt initiativ af Mads Kastrup. Men han kradser desværre kun i overfladen på toppen af isbjerget. Der er ikke kun et problem med tumper, som burde praktisere selvransagelse.

  Der er sympatisører og enablere i indflydelsesrige positioner langt uden for Nørrebro.

  Kommentar by BE — 19. oktober 2019 @ 14:33

 8. Einheitslistens fodsoldater.

  Kommentar by Johnson — 19. oktober 2019 @ 14:39

 9. #4 PiusXII: “Så bliver de tvunget til at se sig selv i spejlet, men er det så for sent?”

  Du glemmer vist deres evne til at fokusforskyde, og bebrejde alle andre end forbryderne. Det er Rasmus Paludans skyld. Det er tonen i debatten. Det er strukturel racisme. Forstsæt selv listen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. oktober 2019 @ 17:34

 10. Læg mærke til at stort set over alt i skolesystemet, nyhedsformidlingen og fagbevægelserne sidder gamle og nye kommunister på centrale poster.
  Skolesystemet indoktrinerer og fordummer.
  Nyhedsformidlerne, fordrejer, vinkler og udvælger nyheder som passer til deres kommunistiske dagsorden og de navnlig undertoner og specielt udelader nyheder som ikke passer til deres dagsorden! Det sidste er det mest ødelæggende.
  Ledelsesposter i fagbevægelsen er lette for dem at sætte sig på, for “demokratiet” er så inddirekte at det ikke længere er repræsenterer holdningen hos medlemmerne.

  Kommentar by Den Nervøse — 19. oktober 2019 @ 17:52

 11. Lømlerne er vel, for de flestes vedkommende, børn af byens venstreorienterede elite. Derfor sker der dem ikke en skid.

  Kommentar by popeye — 19. oktober 2019 @ 18:54

 12. “Rødfascisme” findes ikke. Det er en historisk kortslutning.

  Fascime og national socialisme var en modreaktion imod jødisk kommunisme som hærgede Europa efter 1917. Og da ANTIFA blev oprettet af netop jødisk kommunister, så var gadekampen for alvor reel men de især tyske veteratner vandt uden problemer. Vi snakker datidens parasittiske soyboys imod veteraner fra WW1 østfront som vestfront.

  ANTIFA eksisterer kun fordi der findes et falsk “demokrati” og at der findes folk der støtter det blindt. Uden det falske “demokrati” ingen ANTIFA. Uden det falske “demokrati” ingen masseimmigration. Tror i selv på at det regime der har været her alle årene med masseimmigration kan rydde op efter sig selv?

  Kommentar by Torsten — 19. oktober 2019 @ 19:05

 13. Sturmabteilung: I 1920 havde Hitler organiseret “ordenstropper” i München – De skulle være vagter ved politiske møder og genere modpartens talere. Året efter fik de navnet Sturmabteilung (forkortet SA) og under den populære Ernst Röhm blev de en stadig vigtigere del af NSDAPs magtstruktur – Er der en klokke der ringer?

  Kommentar by T. Flodur — 19. oktober 2019 @ 21:20

 14. Det kan godt være, at venstrefløjserne er uhelbredeligt inficeret med tro på egen ufejlbarlighed. Da bolschevisterne efter den russiske revolution fængslede partikammerater, som ikke var rettroende bolschevister, eller som slet og ret bare blev fængslet grundet systemets indbyggede vold, var der meget få af de fængslede, som frasagde sig deres tro på kommunismen. Selv i fængslerne bevarede man et politisk hierarki, hvor de fængslede kommunister var adelen og ikke regnede de andre indsatte for noget.

  Kommentar by piusXII — 19. oktober 2019 @ 21:31

 15. Hej Kim, tak for du gider gøre vores arbejde for os med at doxxe personer på din side, det er fandme i orden. 👌🏿👍🏾

  Kommentar by Redox — 20. oktober 2019 @ 08:33

 16. Hva’ fanden, mon den såkaldte chefredaktør Poul Madsen er bortrejst på efterårsferie, så censuren er sat ud af kraft?

  Det er jo trods alt Pølle Madsens gamle kampfæller og partikammerater, som Mads Kastrup her udstiller på fremragende vis…

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2019 @ 12:45

 17. Nørrebro fungerer som et slags frilandsmuseum for venstreradikale. Unge og yngre venstrefløjsere valfarter dertil på dannelsesrejse. Det er et sted, hvor man – i relativt ufarlige og trygge rammer – kan dyrke identiteten og tilværelsen som farlig og barsk revolutionær. Og slås med politi, lave hærværk og forfølge mere eller mindre imaginære fascister.

  De fleste forlader dog Nørrebro igen, når de er blevet lidt mere modne og fornuftige. Af hensyn til uddannelse og karriere. Familieforøgelse eller hensyn til børnenes skolegang kan også kræve luftforandring.

  Kommentar by BE — 20. oktober 2019 @ 13:43

 18. “Nørrebro fungerer som et slags frilandsmuseum for venstreradikale.”

  Yes Sir. Har du set Den Røde Plads?

  https://arkitekten.dk/2019/02/renovering-af-den-roede-plads/

  Komplet med Røde Stjerne og kyrilliske bogstaver. Jeg formoder at de kinesiske tegn er hentet direkte fra Maos Lille Røde.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2019 @ 15:25

 19. Som teksten fortæller blev den anlagt i 2012 – altså 23 år efter murens fald. De idioters virkelighedsopfattelse er ca. lige så tidssvarende og velfungerende som en Zastava Yugo 45.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2019 @ 15:27

 20. Den her begivenhed er et billede på hvor langt ude vi er i kulturkampen. Det er for det meste unge mennesker, som har været igennem vore uddannelses- og kulturinstitutioner.

  Og har fået at vide, at hvis man som dansker/europæer så meget som vover at formulere og varetage egne interesser i den her verden – på lige fod med alle andre – så er det den direkte vej til Auschwitz. Det forventes at man som dansker/europæer holder kæft, betaler ved Kasse 1 – og kommer ned på alle fire og tager hvad der kommer.

  Sådan er logikken. I det her tilfælde på gadeplan.

  Kommentar by BE — 21. oktober 2019 @ 08:58

 21. Ups.. Forkert tråd…. :-/

  Kommentar by BE — 21. oktober 2019 @ 08:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper