19. oktober 2019

Erica, 24 år: “… fint, at man har ytringsfrihed, men jeg synes ikke, at det er okay at kritisere religion.”

Berlingske har været en tur på Blågårds Plads, og talt med forskellige om Rasmus Paludan og ytringsfrihed. 36-årige Nady Mahmoud er den eneste der skråsikkert tilkendegiver, at det ikke skal være ‘ulovligt’, mens de fire øvrige væver løs. Paludan ‘provokerer’, og ‘det skal han ikke have lov til’, fortæller 68-årige Hanne Leth. I samme boldgade er 31-årige Jeppe Hybschmann, der mener at ‘alle former for magt’ skal kunne kritiseres, men at “… man skal passe på med at være meget hård mod noget, som har stor følelsesmæssig betydning for mange mennesker”.

Værst er 18-årige Lou Mynte og 24-årige ‘Erica’. Lou mener ikke Rasmus Paludan skal have til at demonstrere på Blågårds Plads, når ‘intentionen’ er ‘at provokere’. Direkte adspurgt, om man skulle forbyde provokationer, vender hun på en tallerken og problematiserer forbud mod ‘Loyal to Familia-symbolet’: “Det synes jeg er problematisk, for så er der jo ikke ytringsfrihed.”

“Nej. Så længe man gør det på en anstændig måde, hvor man respekterer, at nogle ting er tilladte og andre forbudte i bestemte religioner, er det fint. Respekten for at der er nogle grænser, er nok det, der er vigtigst for mig. … det handler om respekt. Det er fint at sige, hvad man vil, men inden for nogle rammer, hvor man stadig tager hensyn til folk og forskellighed. … Jeg bor lige her på Blågårds Plads og har tænkt meget over, at Loyal to Familia-symbolet er blevet ulovligt. Det synes jeg er problematisk, for så er der jo ikke ytringsfrihed. (Lou Mynte, 18 år)

‘Erica’ tager dog prisen. Game set and match

“Man skal ikke blande sig i, hvad folk tror på. Det er selvfølgelig fint, at man har ytringsfrihed, men jeg synes ikke, at det er okay at kritisere religion. … Hvis man er ligesom Paludan, så kunne man godt gøre det ulovligt.. Heldigvis er der få af dem. Det ville måske være nemmere, og der ville være mere plads til, at vi alle sammen kan få lov til at være her. … Det kunne da være fint at få en bøde, så kunne det måske undgås… Man burde i hvert fald få en dummebøde. Det kan vel også give folk lidt eftertanke til, hvordan vi skal behandle hinanden.” (Erica, 24 år)

(Non-binære Lou Mynte Andersen på Facebook, 2018)

Citater sakset fra Berlingske, 17. oktober: Reaktioner fra Blågårds Plads: Provokerende religionskritik bør give en dummebøde (kræver login).

Oploadet Kl. 11:29 af Kim Møller — Direkte link79 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105182/trackback

79 Comments »

 1. Uanset hvad de synes, skal de rette ind efter grundloven. Længere er den ikke.
  Gør de ikke det, skal politiet sørge for at de kommer til det.
  Det kan jo ikke hjælpe, at der forøves vold på en lovlig anmeldt fredelig demo.
  Synes de ikke om det kan de jo holde sig væk. Men det er de jo ikke intelligente nok til at forstå.

  Men hva fahn. Det er jo også der Enhedslisten og De Radikales rakkepak holder til.

  Har i hørt: https://youtu.be/peM1NvV4omM
  Fra tinget, Den skal i høre.

  Kommentar by Charles Nielsen — 19. oktober 2019 @ 11:51

 2. Der bliver flere og flere dumme svin i Danmark, der mener ytringsfrihed kun gælder for dem selv.

  Kommentar by k. m. — 19. oktober 2019 @ 11:54

 3. Jeg bliver nød til det.
  OT
  Fredag d. 18. okt. 2019 – kl. 19:35
  Opdateret fredag d. 18. okt. 2019 – kl. 19:41
  Fyns Politi har fredag aften valgt at aflyse partiet Stram Kurs’ rigskongres.

  Det bekræfter Fyns Politi over for Ekstra Bladet.

  – Jeg har ikke yderligere kommentarer. Der kommer en meddelelse ud om lidt, fortæller den vagthavende kommunikationsmedarbejder.

  Det var meningen, at partiet skulle have afholdt rigskongres, der svarer til det, andre partier kalder landsmøde, lørdag. Det skulle være sket på Hotel Park i Middelfart fra klokken 9.30.

  Mere på: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/politiet-aflyser-stram-kurs-kongres/7838596?fbclid=IwAR2t6RIUbC6p_qMOXNE173wNkeIbjcGcMIVgiT1rWKop5Dd0fPsqWvQUuwk

  Kommentar by Charles Nielsen — 19. oktober 2019 @ 11:56

 4. Hvis der skulle deles dummebøder ud på nørrebro ville alle de venstreorienterede tumper der bor der blive meget fattige meget hurtigt.

  Kommentar by Per — 19. oktober 2019 @ 12:06

 5. JA mod dumhed må selv guderne kæmpe forgæves. Dumhed, fejhed, navlebeskuende egoisme. Det er og har altid været kendetegnet på venstrefløjen. De kan den orwellske dobbelttænkning til ren guldmedalje, og man kan godt undre sig over, at de ikke rummer bare lidt selvindsigt.

  Kommentar by piusXII — 19. oktober 2019 @ 12:21

 6. Yes Erica, og det er lige netop derfor at jeg mener at valgretsalderen burde være 30 år for mænd og 32 år for kvinder.

  Det er pinligt når “unge mennesker” blamere sig på den måde. Hendes argumenter giver jo ingen mening, overhovedet!

  Kommentar by Santor — 19. oktober 2019 @ 12:27

 7. Endnu et par strålende eksempler, på den slags unge mennesker vores dybt venstredrejede og feministiske undervisnings institutioner pumper ud i massive mængder hvert eneste år: Fuldstændigt ubrugelige for arbejdsmarkedet, dummere end snot, og 100% procent afhængige af et system, som de samtidigt målbevist forsøger at ødelægge.
  https://www.youtube.com/watch?v=5_5quJu_QcE

  Kommentar by Kimski — 19. oktober 2019 @ 12:45

 8. Spild af tid. De kunne være gået direkte til HisButtItch, og afskrevet deres manifest.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. oktober 2019 @ 12:55

 9. Der var engang jeg var venstreorienteret. Af den meget anti-religiøse ateistiske slags. Nu er jeg naturligvis blevet en fornuftig nationalkonservativ, men det gør stadig ondt at se den slags neoreligiøs småfascisme fra venstrefløjen. Jeg forlod ikke dem, de forlod mig. Eller også var venstrefløjens agenda aldrig “anti-religiøs”, men anti-vestlig oikofobi.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 19. oktober 2019 @ 13:08

 10. Idioter.

  Kommentar by Ewing — 19. oktober 2019 @ 13:12

 11. 6 & 7:

  I tager ordene ud af munden på mig.

  De to nørrebrogede gimper er lysende eksempler på, hvorfor kun voksne skal have stemmeret.

  Kommentar by Bastardo — 19. oktober 2019 @ 13:12

 12. Ja, det er også for galt, at de interviewede nørrebro-borgere taler imod danskernes grundlovssikrede ytringsfrihed. De skal fratages deres grundlovssikrede valgret, skal de!

  Valgretsalderen kan til enhver tid ændres ved lov. Den interviewede Hanne Leth er 68 år. Ny valgretsalder må derfor ligge derover. Det er plejehjemsbeboerne, som skal sikrer fremtidens Danmark.

  Dette var en ironisk kommentar, hvis nogen skulle være i tvivl.

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 13:40

 13. Hvad er dette ?

  https://www.facebook.com/events/733981537052918/

  Kommentar by Ewing — 19. oktober 2019 @ 13:56

 14. Sjovt np, har du også tænkt over hvordan landet ser ud når de unge i artiklen er på plejehjem hvis de får deres vilje?

  Kommentar by Per — 19. oktober 2019 @ 13:59

 15. Tjae… De er jo bare gamle tilhængere af den ytringsfrihed vi havde indtil 2017, hvor blasfemiparagraffen blev ophævet og hvor det VAR ulovligt at brænde Koranen og havde været det siden 1866. Og når man så spørger på Nørrebro, er overraskelsen kun endnu mindre.

  Det som kan være interessant i den rundspørge er, hvor mange svargivere der reelt svarer, at de synes kritik af islam skal være forbudt, forklædt som kritik af religion. Det skjulte tal tror jeg er langt højere og mere interessant. Har de samme personer fx. også fordømt Pussy Riot, der krænkede den russisk-ortodokse kirke?

  Kommentar by Fascist — 19. oktober 2019 @ 14:16

 16. # 6,7 og 11.

  Enige, kun voksne etniske danskere over 25 år burde have stemmeret. Indvandrere skulle tidligst kunne få statsborgerskab efter 15 år efter indrejse, og kun hvis der ingen kriminalitet eller arbejdsvægring havde været i den tid. Ved voldskriminalitet, mordforsøg og mord burde statsborgerskabet straks annulleres. For at få styr på feminismens undergravende virksomhed, burde feministerne og feltmadrasserne fratages stemmeretten indtil videre.

  Nå, men for at være mere realistisk: Kun et ægte og DIREKTE demokrati kan i længden forhindre Danmarks undergang. Vi skal ud af EU og bruge Schweitz og England som forbilleder på det punkt. Og så skal vores grænser genoprettes og alle kriminelle afrikanere og arabere sendes retur, om det så skal være med faldskærm. (Eller vi må have fængsler nok, så man er bag tremmer indtil man rejser frivilligt) (Og hvis udviste sniger sig ind, skal det koste mindst et års hårdt strafarbejde)

  Nå, men det er heller ikke realistisk, med de idioter vi har i FT og DR mv. Som ikke har det mindste ønske om at beskytte fredelige borgere mod blodtørstige bander.

  Meget tyder derfor på at vi danskeres fremtid bliver vold og mord, terror og udskiftning/folkedrab. Helt ligesom i Libanon, Sverige, Frankrig og Balkan.

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 14:20

 17. Per kl. 13:59

  De er ikke nogen trussel mod Danmarks forfatning. Lovgivningen går i den stik modsatte retning i disse år. Danskernes ytringsfrihed og ret til at kritisere religion er forøget, efter blasfemiparagraffen er blevet afskaffet. Det er det, som har muliggjort Rasmus Paludans gastronomiske udfoldelser med “koran a la bacon”. Jeg så gerne en lidt mere begavet religionskritik.

  Er de interviewede nørrebro-borgeres holdninger i øvrigt ikke forventelige? Hvis man som etnisk dansker bosætter sig på Nørrebro, går man nok ind for multikultur osv. Ligesom de, der bosætter sig på Christiania, har et liberalt forhold til euforiserende stoffer.

  Jeg begræder i øvrigt, at Nørrebro har udviklet sig til et ghettolignende område. Det er surrealistik, at Assistens Kirkegård, hvor nogle af den danske guldalders store personligheder er begravet, ligger midt i det hele.

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 14:27

 18. Når Berlingske og DR osv. taler med nogen, udvælger journalisterne de svar de bedst kan lide. Andre svar forties. Derfor er den slags spørgeundersøgelser altid utroværdige. Især når man véd at medierne igen og igen lyver lige så stærkt som en hest kan rende eller en raket kan flyve.

  Og husk at de fleste redaktører er tilhængere af Marrakech-aftalen, selvom den er en slags dødsdom over Danmark.

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 14:29

 19. # 14.27: “De er ikke nogen trussel mod Danmarks forfatning”

  Hvis de overtolerante og konfuse pladderhumanister med deres radikale og infantile idéer ikke er en trussel mod Danmark, hvad er de så? Eller hvem hentyder np til?

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 14:35

 20. Michael J kl. 14:35

  Danmark er ikke Nørrebro. Det er endog meget vanskeligt at ændre Danmarks grundlov. Det kræver overvældende flertal både i folketing og den danske befolkning.

  Og hvem vil stemme for at begrænse ytringsfriheden? Hvem vil give sig selv mundkurv på?

  Forbud mod religionskritik vil også medføre forbud mod kritik af kristendommen. Den ret vil ateisterne og de venstreorienterede nok nødig miste.

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 14:51

 21. # 14.51:

  Der er noget Danmark uden om Nørrebro, og grundloven er vanskelig at ændre. Det er vi vist nogle stykker der vidste i forvejen. At de røde gerne vil begrænse ytringsfriheden og retten til at kritisere islams koran og krigsideologi mest muligt, er åbenlyst. Og i forvejen er kristendommen stærkt svækket, og domineret af røde, ateistiske og indvandringsbegejstrede præster og biskopper. Så der er ikke længere brug for at kritisere kirken. Den er infiltreret og i fuld gang med at støtte invasionen og besættelsen.

  Mon ikke dine analyser er temmelig ubrugelige?

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 15:08

 22. np
  et diktatur blæser på grundloven. Sagen om Paludan er efterhånden så grotesk at der må være udstedt ordre fra højeste sted.
  Politiet kan ikke længere forsvare sig med at “der foreligger en trussel mod Paludan”.

  Når politiet har så klar viden, så gå da for helvede efter dem der truer Paludan og få dem retsforfulgt.

  Politiet kan lige klare det her !
  https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/konflikt-i-lille-vildmose-to-frihedsberoevet-af-politiet/416e8a8d-02df-4a09-ab9f-5298aac2b2ed
  “- Jeg er rigtig rystet. Det er grænseoverskridende at blive fjernet fra sin egen jord. Jeg har jo ikke tævet nogen, stået i vejen for nogen eller gjort noget, jeg ikke må. Derfor er det simpelthen så grænseoverskridende, at man ikke kan få en forklaring. Hvorfor må kommunen bare bruge politiet på denne måde, siger Hanne Houmann Jensen efter friberøvelsens ophør.”

  Kommentar by k.m. — 19. oktober 2019 @ 15:18

 23. Som middelaldrende husker jeg hvordan Skandinavia var før masseinnvandringen, vil ikke si at alt var trygt og perfekt men forskjellen er likevel skrikende.
  De unge har jo ikke opplevd noe annet enn multikultur så de værste er helt klart folk på min egen alder og eldre, vi som husker en annen normalitet.
  I Oslo var det spesielt mye vold natt til i dag,de to største tabloidene nevner det ikke med et ord!

  Kommentar by Oslo/Norge — 19. oktober 2019 @ 15:18

 24. Michael J kl. 15:08

  “At de røde gerne vil begrænse ytringsfriheden og retten til at kritisere islams koran og krigsideologi mest muligt, er åbenlyst.”

  Forslaget om afskaffelse af blasfemiparagraffen blev fremsat af Enhedslisten. Alle det daværende folketings partier pånær Socialdemokratiet stemte for lovforslaget.

  Enhedslistens ordfører på området, Bruno Jerup (Ø):

  “Det er glædeligt, at et stort flertal nu ønsker at afskaffe paragraffen. Det kan betyde, at vi kan få en mere fri og fordomsfri diskussion om religioner. Vi mener, at religiøse tankesæt lige som alle andre tankesæt skal kunne udsættes for kritik.”

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 15:21

 25. Jeg fatter simpelthen ikke at i overhovedet gider tage stilling til det ekstreme niveau af solipsisme, der så åbenlyst dominerer tankegangen hos en af kommentatorerne her på tråden, lige fra det første svar og fremover.

  Men lad os da bare tage en snak om grundlovens urørlighed nu, i lyset af at Rasmus Paludan har fået frataget sine grundlovssikrede rettigheder TO gange i løbet af ugen der gik.

  Så slipper vi også for at forholde os til det tråden lægger op til, når det nu er så svært bare at ignorere vedkommendes mentale navnepilleri.

  Kommentar by Kimski — 19. oktober 2019 @ 15:28

 26. k.m. kl. 15:18

  Omvendt. Hvis politiet tillod at demonstrere. Hvis Rasmus Paludan blev udsat for et attentatforsøg under demonstrationen. Hvis offentligheden bagefter fandt ud af, at politiet lå inde med oplysninger om et muligt attentatforsøg på Rasmus Paludan.

  Hvad tror du så reaktionen så ville være?

  Mit bud: Et ramaskrig, og at hele politiledelsen ville blive fyret.

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 15:33

 27. Hvis politiet tillod Rasmus Paludan at demonstrere.

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 15:34

 28. Kommentar by Kimski — 19. oktober 2019 @ 15:28.

  *navlepilleri, naturligvis.

  Kommentar by Kimski — 19. oktober 2019 @ 15:39

 29. Michael J:
  “Indvandrere skulle tidligst kunne få statsborgerskab…”

  Hvad laver en radikal rødgardist på Uriasposten?

  Kommentar by Fascist — 19. oktober 2019 @ 15:46

 30. Enten er man født Morten i Danmark af danske Hanne og Ole, eller også er man ikke dansker og skal ikke være dansk statsborger. Der er ingen skam i at have turistvisum eller arbejds- og opholdstilladelse. Der naturligvis er betinget af pinlig ren straffeattest og 100% selvforsørgelse.

  Kommentar by Fascist — 19. oktober 2019 @ 15:48

 31. # 14.27 : “De er ikke nogen trussel mod Danmarks forfatning.” Hvad er det for noget voldsforherligende venstreorienteret sludder og fordrejning? De er i den grad en trussel. De er repræsentanter for venstrefløjen – der ligesom du – er nogle feje hunde, for venstrefløjen er i den grad en trussel. Måske ikke i første omgang mod vores forfatning, men de er i den grad en trussel mod vores samfund med deres voldsparathed, og hvem ved på sigt også mod vores forfatning. Det er typer som np, der i det skjulte hylder volden, men som fordrejer, der er farlige for demokratiet.

  Kommentar by piusXII — 19. oktober 2019 @ 15:57

 32. @23 Oslo/Norge
  Præcis! Det er den normalitet, tillid og frihed vi har mistet for at “kunne rumme” indvandrere.
  Vi har nu utryghed, mistillid og overvågning af borgerne, som breder sig nonstop over Europa, hvor end indvandrerne bliver flere, eller slår sig ned i nye flokke.

  Kommentar by Zatopek — 19. oktober 2019 @ 16:27

 33. @np: “Er de interviewede nørrebro-borgeres holdninger i øvrigt ikke forventelige? Jeg begræder i øvrigt, at Nørrebro har udviklet sig til et ghettolignende område.”

  Jo deres holdninger er forventlige, og det samme er de konsekvenser som du selv nævner en ud af mange af bagefter. Nørrebro er virkeliggørelsen af hvad der sker med et samfund når den slags snotnaive og semi-totalitære mennesker får lov at indrette det, og det eneste positive ved den bydel er den præventive effekt den har på resten af landets vælgere når de ser resultatet i medierne næsten hver dag.

  Hvis nørrebro var en ø uden broer ville jeg dog syntes at det var helt fantastisk at venstreradikale kunne få lov at bo i deres drømmesamfund sammen med deres gerningsmænd, og nyde det til de blødte ud af alle kropsåbninger. Men desværre går konsekvenserne af deres totalitære idioti også ud over mange andre som IKKE har bedt om det, inklusiv de indvandrere der egentlig gerne ville væk fra islam, men som nu er tvunget til at blive mere fundamentalistiske, fordi venstrefløjen hjælper grupper som hitzb-it-tahrir imod kritik og dermed giver dem mere magt i lokalområdet. Flot nørrebro, som sædvanligt..

  Kommentar by Per — 19. oktober 2019 @ 16:28

 34. np 15:33

  En mand er idømt fængselsstraf for at true Zenia Stampe.
  Det var lige ud ad landevejen, og politiet risikerede ikke at komme i bad standing hos gadens parlament.

  Det her stået på i lang tid, og politiet har været så massiv tilstede ved alle Paludans aktioner, at de helt sikkert ved hvor trusler mod Paludan kommer fra, ligesom politiet kender styregruppen i venstrefløjen – så hvad venter de på ?

  PET’s opgave er sgu da at illiminere en alvorlig trussel, inden der sker noget alvorlig

  Der foregår et eller andet skjult, og jeg tænker med gru på dengang dansk politi blev sat ud af spillet, umiddelbart efter tyskernes besættelse.

  Kommentar by k.m. — 19. oktober 2019 @ 16:41

 35. Gud fri mig vel.
  Paludan må ikke fornærme muslimerne! Men muslimerne må godt fornærme os danskere, eller er der noget jeg har misforstået?
  Noget kunne tyde på at ytringsfriheden vejes på to forskellige vægte, hvad enten du er muslim eller dansk! Eller er det bare igen igen voldsmandens veto?
  Selve den oprindelige kerne i ytringsfriheden er intet mindre end religionskritikken!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. oktober 2019 @ 16:45

 36. Nu rykker det underbemandede politi også ud til steder hvor stram kurs IKKE er, efter at politiet selv i strid med grundloven forbød dem at være der: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/politiet-talstaerkt-til-stede-efter-aflysning/7839103

  Prøver de mon bevidst at gøre sig selv til grin? I så fald virker det fremragende.

  Kommentar by Per — 19. oktober 2019 @ 16:51

 37. Ha, Nørrebronx Kopenhagen har indført Svenske tilstande, alle der residere på Nørrebronx skal straffes for landsskadelig psykisk og fysisk vold mod fædrelandet, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. oktober 2019 @ 16:57

 38. k.m. 16:41

  PET vurderer, at der er en meget alvorlig terrortrussel mod Rasmus Paludan. Andet ved vi ikke.

  Der kan være tale om udenlandske terrorister. Efter Muhammedkrisen kom der udenlandske terrorister til Danmark for at myrde tegnerne og foretage terrorangreb på Politikens og Jyllands-Postens fælles redaktionslokaler på Rådhuspladsen.

  Måske er PET sammen med andre udenlandske efterretningstjenester i færd med at forhindre forestående terrorattentater på Rasmus Paludan?

  Det er ikke lige ud ad landevejen.

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 17:03

 39. Det er noget, der har undret mig.

  De muslimske terrorister har være efter Salman Rusdie, muhammedtegnerne og det satiriske magasin Charlie Hebdo og deres relative uskyldige islamkritik …

  Ved Rasmus Paludans demonstrationer bliver koranen både kastet, brændt og tilberedt med bacon.

  Enten har verden ændret sig meget på får år, eller også sker der noget forfærdeligt lige om lidt. At Rasmus Paludans med deres manglende omtanke for situationen kommer til at støtte dette med deres angreb på politiet, er mig en mindre gåde.

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 17:25

 40. Den tager jeg lige en gang til:

  Enten har verden ændret sig meget på få år, eller også sker der noget forfærdeligt lige om lidt. At Rasmus Paludans tilhængere med deres manglende omtanke for situationen kommer til at støtte dette med deres angreb på politiet, er mig en mindre gåde.

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 17:27

 41. HAHAHA – og disse mennesker har sendt sig selv ud i krig med islam :-)

  Kommentar by BB — 19. oktober 2019 @ 17:36

 42. # np

  Dit problem er at du bagatelliserer problemerne. Loven siger at det er lovligt. Gaden siger det modsatte. Hvad gælder så np?

  Du mener ikke at der er en trussel mod Danmarks forfatning?
  Hvorfor tester du det så ikke? Tag med til Stram Kurs demonstration, få taget billeder af Redox og bliv forfulgt af AFA i privaten.
  I medierne vil du fremgå som nazist og i visse dele af landet vil du være fredløs (næsten som i gamle dage). Hvis voldelige muslimer får nys om hvem du er, kan du forvente flere bank hvis de fanger dig alene.
  (og du behøver ikke teste det, du kan jo bare læse her på UP og lære af andres erfaringer)

  Det bedste er; du behøver ikke at være enig med Paludan eller sige noget. Bare det at kritisere Islam er nok.

  Hvordan kan du ikke forstå det?

  Kommentar by Realist — 19. oktober 2019 @ 18:00

 43. # Realist 18:OO

  Ja, jeg forstår heller ikke den måde np’s stiller tingene op på. Vi er igang med en debat om aktuelle trusler mod danskerne, og så kommer np med at der ikke nogen trussel mod Danmarks forfatning. Det er der selvfølgelig ikke lige her og nu, formelt set, fordi det er en meget lang procés at ændre grundlovens paragraffer.

  Men det er vist en stråmand, for at aflede opmærksomheden fra de yderst alvorlige og højaktuelle trusler mod danskerne, i form af stigende mængder af vildledende kampagner, økonomisk uansvarlighed, skyderier, knivstik, røverier, bomber og hverdagsterror m.m.m. Også på mig virker det som om np vil bagatellisere og snakke udenom relevante emner.

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 18:34

 44. Fascist har naturligvis ret. Dansk statsborgerskab skal kun være forbeholdt efterkommere af danskere.

  Udlændinge skal kun kunne tildeles forskellige grader af opholdstilladelse, og den nuværende højeste grad “permanent” skal erstattes med “ikke fornyelseskrævende”.

  Alle opholdstilladelser skal administrativt bortfalde ved en vis grad af lovovertrædelse, omvendt proportional med graden af opholdstilladelse.

  Ikke noget med betinget udvisning, nej x måneders fængsel, så er det farvel.

  Aktivistiske dommere skal, som i Polen, før landet lod sig banke på plads, afsættes.

  Alle, ved lov tildelte statsborgerskaber skal omstødes, og alt efter hvilke lande de berørte kommer fra ændres til forskellige grader af opholdstilladelse.

  Personer fra muslimske lande og deres efterkommere placeres i laveste eller næstlaveste grad, hvor mere end 1 måneds fængsle eller 5000 kr i bøde medfører udvisning.

  Kommentar by Træt — 19. oktober 2019 @ 18:45

 45. Achmed, get the stones!

  Islam is right about women.

  Kommentar by Stirner — 19. oktober 2019 @ 19:08

 46. Realist kl. 18:00

  “Loven siger at det er lovligt. Gaden siger det modsatte. Hvad gælder så np?”

  Loven.

  Jeg er enig med dig i, at ytringsfriheden i praksis er under pres i Danmark, men det skyldes altså ikke nogle ikke særligt reflekterede yngre kvinder på Nørrebro, men islamiske terrorister.

  Det koster at stå frem med kontroversielle budskaber. Det gælder for hele det politiske spektrum. k.m. nævner tidligere i tråden, at en mand er idømt fængselsstraf for at true Zenia Stampe.

  Der er i øvrigt mange meningsdannere, som kritiserer islam, for eksempel for de mange forbud og kvindeundertrykkelse. Det gør de mig bekendt uden repressalier.

  Endelig vil jeg sige noget, som måske vil få nogen helt op i det røde felt. Jeg ved det naturligvis ikke, men jeg kunne forestille mig, at mange af Nørrebros små forretningsdrivende principelt er enig i, at religion skal kunne kritiseres, men at de også skal kunne passe deres arbejde. Tillad mig som tilhænger af den protestantiske arbejdsetik at være enig.

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 19:25

 47. Indtil videre er alle forslag om en strammere kurs kun ønskedrømme. For de gammelkendte partier har absolut ingen planer om at hjælpe eller beskytte den danske befolkning. Det radikale parti er langt værre end selv den værste rockerbande eller afrikanske/arabiske bande, hvad skadelige påvirkninger af de danske borgere angår. Og de radikales brunrøde medløbere (næsten alle i FT) er lige så slemme.

  Listen over hvad politikerne har begået af overgreb, udskejelser og magtmisbrug, af svigt, forsømmelser og forræderier, er lang som et ondt år. Og Marrakech-traktalen lægger op til etnisk udrensning af det danske folk. Vi danskerne er nutidens jøder, armenere og libanesere.

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 19:44

 48. @np: “ Ved Rasmus Paludans demonstrationer bliver koranen både kastet, brændt og tilberedt med bacon. Enten har verden ændret sig meget på får år, eller også sker der noget forfærdeligt lige om lidt. At Rasmus Paludans tilhængere med deres manglende omtanke for situationen kommer til at støtte dette med deres angreb på politiet, er mig en mindre gåde.”

  Skyd på budbringeren, venstrefløjens go-to argument. Det vi støtter er retten til at kritisere en religion der befaler dens tilhængere at dræbe dem der kritiserer den. Derudover mener vi at grundloven står over både allah og diverse politichefer der misbruger deres magt som de har lyst til, vejledt af en islamist. (asmaa abdol hamid, ansat som rådgiver for fyns politi i muslimske anliggender, uvist af hvilken grund)

  For hvis du tænker lidt over det, så ved du også godt at et lille hotel i en lille by som middelfart langt fra muslimske problemområder ikke er nogen uoverkommelig bevogtningsopgave for politiet, uanset om hele islamisk stat så havde dem på listen.

  Derfor er det naturligvis nærliggende at betvivle politiets reelle motiver her, især når de insisterer på ikke at tale med pressen om det overhovedet. Det er 95% sikkert fordi de ved at de er på meget tynd is juridisk, og så lægger de et røgslør over det hele ved at sige “terror” og “PET” som små trylleord der skal få folk til at gyse og ikke stille spørgsmål, når sandheden nok nærmere er at de bare er røvtrætte af paludan og vil lukke kæften på ham og besværet med moddemonstrationerne, grundlov eller ej.

  Enten melder de klart ud hvad det drejer sig om, eller også fyrer justitsministeren den politichef, inklusiv ham i københavn som har blokeret stram kurs fra at demonstrere i dagevis uden noget officielt grundlag. Man kan ikke bare mumle “terror” og så tro at alle rettigheder og spørgsmål så forsvinder.

  Er der så en reel terrortrussel i middelfart som de ikke kan skaffe mandskab nok fra resten af landet til at håndtere skal jeg nok æde mine ord igen, men det utroværdige pis der holder ikke en millimeter i et demokratisk land med rettigheder for frie borgere, hvis vi stadig bor i sådan et. Jeg tillader mig efterhånden at tvivle, og det burde du også gøre uanset hvor meget du hader paludan. For næste gang er det dine ord der bliver ulovlige.

  Kommentar by Per — 19. oktober 2019 @ 19:49

 49. Rettelse, jeg tror ikke engang de brugte ordet “terror” til at fjerne stram kurs fra gaden 3 dage i træk i kbh, bare ordet “trussel”. Hvad fanden dækker det over?? Er det ali der har råbt noget om paludans mor, eller er det en fatwa fra mellemøsten sendt til alverdens lejemordere? Ingen ved det, for det er hemmeligt nemlig.. Shhhh, ingen spørgsmål tak, hilsen “vores” politi.. Hvis man ikke kan se noget problem her, så er man en del af det.

  Kommentar by Per — 19. oktober 2019 @ 20:00

 50. #46 np

  Og mit svar lyder, loven gælder kun så længe den bliver håndhævet!
  Fx. så gælder loven om maskeringsforbud ikke for venstreorienterede små-fascister.

  De værste håndhævere er islamiske terrorister, men de ikke særligt reflekterende kvinder er repræsentative for venstrefløjen, og måske også højrefløjen.
  Det er almene holdninger. Mange af dem jeg mødes med går med på at Paludan skal fratages ytringsfriheden (utroligt nok), fordi han provokerer? De er alle sammen enablere af de voldelige.

  Man må ikke true folk. Det skal koste.

  Mange kritiserer ekstreme (ærlige) muslimer, men få kritiserer Islam. Der er mange der er truede, og eller myrdede. Jyllandsposten kritiserede Islam som helhed (Muhammed) engang….

  Kommentar by Realist — 19. oktober 2019 @ 20:05

 51. […] Se også Erica, 24 år: “… fint, at man har ytringsfrihed, men jeg synes ikke, at det er okay at kritiser… […]

  Pingback by Ericas knæfald for islam – Free Speech Blog — 19. oktober 2019 @ 20:09

 52. Kommentar by Træt — 19. oktober 2019 @ 18:45

  Du glemmer det vigtigste:
  100% selvforsørgelse. Det kan sgu være ligemeget, om en hjemmegående shariaheks har fået en bøde på under 5000 kroner, hvis hun får 30.000 kroner i kontanthjælp, førtidspension og børnepenge. Desuden forstår jeg ikke, hvorfor man skulle gå på kompromis med straf af udlændinge. Hvis en udlænding, selv en værdsat fremmed, kører over for rødt – mener du så seriøst, at han bare skulle blive?

  Kommentar by Fascist — 19. oktober 2019 @ 20:12

 53. Hellere 10 udvisninger for mange end én for lidt.

  Kommentar by Fascist — 19. oktober 2019 @ 20:13

 54. Per kl. 19:49

  “For hvis du tænker lidt over det, så ved du også godt at et lille hotel i en lille by som middelfart langt fra muslimske problemområder ikke er nogen uoverkommelig bevogtningsopgave for politiet …”

  Jeg har ikke indsigt i politimæssige bevogtningsopgaver og om Fyens Politi har de nødvendige udstyr og mandskabsressourcer.

  “Man kan ikke bare mumle “terror” og så tro at alle rettigheder og spørgsmål så forsvinder.”

  Det er oplagt, at Nye Borgerlige kalder justitsministeren i samråd om, at Stram Kurs’ generalforsamling er blevet aflyst af politiet. Men de er vist faldet i søvn.

  “For næste gang er det dine ord der bliver ulovlige.”

  Som sagt går det logivningsmæssigt kun en vej. Blasfemiparagraffen er for et stykke tid siden blevet afskaffet, og jeg har ikke fantasi til at forestille mig, at den bliver genindført.

  Kommentar by np — 19. oktober 2019 @ 20:13

 55. # 46
  “Jeg er enig med dig i, at ytringsfriheden i praksis er under pres i Danmark, men det skyldes altså ikke nogle ikke særligt reflekterede yngre kvinder på Nørrebro, men islamiske terrorister.”

  np viser her et glimrende eksempel på venstrefløjens løgnagtighed. JO, ytringsfriheden er NETOP under pres pga. venstrefløjen. Hvis bare ALLE vesterlændinge stod sammen overfor islam, herunder ALLE aviser, ALLE politikere, så ville islam overhovedet ingen trussel være. Men fordi venstrefløjen udøver 5. kolonnevirksomhed, så er ytringsfriheden under kæmpe pres.

  “Det koster at stå frem med kontroversielle budskaber. Det gælder for hele det politiske spektrum. k.m. nævner tidligere i tråden, at en mand er idømt fængselsstraf for at true Zenia Stampe.”

  np lyver endnu engang. Nej, det er IKKE hele det politiske spektrum, der er ramt. Hvem fra venstrefløjen har brug for politibeskyttelse? Og alle ved, at hvis man ytrer sig med sympati for Paludan og NB så har man ingen karriere inden for det offentlige. np er et strålende eksempel på den løgnagtighed, som venstrefløjen excellerer i.

  Kommentar by piusXII — 19. oktober 2019 @ 21:19

 56. For at komme helt ned til kernen, man kan mene om Paludan hvad man vil, men han har ikke gjort noget ulovligt ved at demonstrerer, kaste med koranen, eller ville den ind i det bacon Jacob Ellemann elsker! Det er oven i købet lovligt at brænde koranen. Det er i alle tilfælde lovligt at brænde biblen, det gjorde man på DR for nogle år siden og kan man brænde biblen på TV, så kan man vel også brænde koranen!
  Blasfemiparagraffen er afskaffet og uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det kun muslimer og venstreradikale, der gør og har gjort noget ulovligt og kan de bevises at Enhedslisten har en finger med i spillet, så må de straffes for det!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. oktober 2019 @ 23:12

 57. # Den nervøse kl. 23.12

  Danskerne har efterhånden grunden til at være både urolige og dybt bekymrede. Der skæres så hårdt ned på alt med offentlig service, velfærd og sundhed, at det ikke kan undgå at få tragiske konsekvenser for de fleste danskere. Sparekravene til kommuner, skoler, hospitaler, forsvaret, politiet, tog- og bustransport og meget mere, er så voldsomme, at det får barske konsekvenser. Og indvandrerne fylder mere og mere.

  I Sverige er pengene ved at slippe op, og mange blevet isoleret ude på landet, fordi busserne er sparet væk, eller det er blevet livsfarligt at køre med bus. I byerne er der nu bombeeksplosioner med korte mellemrum. Tre bomber i Stockholm på een nat. Indvandrere smider folk ud af deres lejligheder og flytter selv ind. Politiet kan slet ikke følge med længere. Antallet af overfald, røverier, voldtægter og morder er oppe i utrolige højder. Regeringen er begyndt at lade folk arrestere hvis de siger noget negativt om regeringens politik. (Snaphanen)

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 23:52

 58. ….voldtægter og mord er oppe i utrolige højder.

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 23:53

 59. Al infrastruktur smuldrer derovre. Og store svenske firnaer er begyndt at flytte væk fra Sverige. Med massefyringer til følge. Lavtlønnede, pensionister og syge lider mest, men hele middelklassen har også udsigt til en dramatisk nedtur.

  Kommentar by Michael J — 19. oktober 2019 @ 23:59

 60. Lou Mynte Erica: Så du mener ikke, vi skal have retten til at kritisere religion? I så fald, skulle du stadig føde dine børn i smerte, du skulle tie stille i forsamlinger, som Mathilde Fibiger så hårdhændet fik at føle, du kunne måske være tilhænger af fri abort, som aldrig kunne blive en realitet, da du måtte ikke sige det højt, for i så fald krænkede du menneskesynet hos mange kristne, der ville anse dig for at være en barnemorder osv osv osv.

  Ved du, hvad du trænger til Lou Mynte Erica? En røvfuld og alle forsøgerkasser smækket i med et brag foran næsen på. Du er ganske simpelt ikke den frihed værd, andre har kæmpet så hårdt for, og som du æder løs af morgen, middag aften, uden så meget som at overveje at sige “Tak for mad”

  Kommentar by Margrethe — 20. oktober 2019 @ 06:24

 61. https://solidaritet.dk/stop-normaliseringen-af-den-yderste-hoejrefloej-og-fascismen/?fbclid=IwAR1pjeiTkAwOjF-l0h0r-XRl-JuhyntzNl03WTlt2s2eUGp3AnTex03Yjjo

  “Brug ytringsfriheden til at overdøve hadet.
  Alle skal kunne være på gaden og i det offentlige rum uden at blive lagt for had.”

  Den siger vist alt om niveauet på venstrefløjen

  Kommentar by k.m. — 20. oktober 2019 @ 08:12

 62. Efter at kommunisterne med løgne og ordlege har fået afkristnet hjemmene, skolerne, kirkerne og hele samfundet, så det i stedet for kristendom er løgn, ateisme, nihilisme, kommunisme, feminisme og radikal pladderhumanisme der kendetegner samfundet, ligger alle traditioner, værdier og fundamenter mere eller mindre i ruiner, og al moral og samvittighed er blevet udhulet.

  Standhaftige danskere har bevaret deres fornuft og hæderlighed intakt. Men alt for mange har ladet sig smitte af den rødbrune syge.

  Barnemord på samlebånd, tyverier, løgnekampagner, hetz mod ægte nationalkonservative der ønsker at bevare Danmark, hetz mod mænd, især hvide mænd, dårlig behandling af forældre, arbejdsløse, syge og ældre, børn og unge….børnehaver, skoler og universiteter der hjernevasker skolebørnene og indoktrinerer de studerende…. systematisk splittelse og opløsning af familier, forhånelse af ofre for uretfærdighed, vold og mord, løftebrud, svig og forræderi… løgne der udgives for at være videnskab, alt sammen er det noget som præger samfundet mere end nogensinde før. Alle mulige former for hykleri, ondskab og perversitet er i vækst.

  Det er sådan det går, hver gang kommunisme og nihilisme fører an. Og nu er vi så kommet til den slutning som er det normale for rødbrune fascistiske samfund: dekadence, opløsning og forfald, terror og folkemord. Se hvad Merkel gør ved Tyskland, socialisterne ved Frankrig og feministerne ved Sverige.

  Kommentar by Michael J — 20. oktober 2019 @ 10:22

 63. Endnu en syg spasser dansker der burde bindes til en bænk i den lokale ghetto.

  Kommentar by Piphans — 20. oktober 2019 @ 10:30

 64. Michael J eller TP eller hvad du nu hedder idag; jeg kan skrive et simpelt lille computerprogram, der kan producere tekster, som den du har postet kl 10:22, og i 90% at tilfældene vil andre læsere ikke kunne se forskellen. Du har skrevet 10 kommentarer ud af 63 i denne tråd alene…

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2019 @ 11:02

 65. Barbarernes tid – 4O års massiv politisk svindel – invasionen er en national katastrofe – velfærdssammenbrud og klimaskat på vej – (snaphanen osv.)

  Kommentar by Michael J — 20. oktober 2019 @ 11:13

 66. […] Se også Erica, 24 år: “… fint, at man har ytringsfrihed, men jeg synes ikke, at det er okay at kritiser… […]

  Pingback by Lærer på gymnasial uddannelse: Islamkritiske tegninger skal ikke udgives – Free Speech Blog — 20. oktober 2019 @ 12:11

 67. Så brændte off topic sammen igen, så læs det her: politidirektøren der ansatte asmaa abdol hamid er radikal politiker: http://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/10/fyns-politi-ansatte-berygtet-islamist.html

  Og tag også lige det link med til den fynske betjents læserbrev som jeg nåede at smide i off topic før HTML-anno-1995-uriasposten stod af. Begge dele er interessant læsning for dem der tror at fyns politi er objektive overfor stram kurs. En imam i en synagoge ville være mere neutral end en fynsk politibetjent.

  Kommentar by Per — 20. oktober 2019 @ 12:25

 68. Hr. Snusk har 100 % ret.

  Alexander Beaumont aka TP aka Bent Nielsen aka Ole Jensen m.fl. er nu “genopstået” under det nye alias “Michael J”.

  Det er ellers kun et par dage siden, at trollen TP “truede” med at holde en længere pause fra Uriasposten, da trollen åbenbart var blevet pigesur…

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2019 @ 13:04

 69. Hvad nu om man kunne faa styret udsagnene fra diverse unge tilbage til et Dansk baseret paa 2 koen,4 racer,et minimum af historisk kendskab,en fortaaelse af definitionen paa racisme ,nazisme og ingen gradboejet ytringsfrihed plus at islamofobi er “opfundet” ord og ikke Dansk, tilsat en del rettidig omhu

  Kommentar by dunk — 20. oktober 2019 @ 13:28

 70. @66 Per,
  No fucking surprise.
  Strisserne er danskernes fjende præcis som de var det under anden verdenskrig, og præcis som de var det inden anden verdenskrig.
  Red Danmark- fyr det danske politi.

  Kommentar by Piphans — 20. oktober 2019 @ 13:38

 71. #66 Per
  “Islamisten Asmaa Abdol-Hamid er stadig ansat hos Fyns Politi, hvor hun ved sin ansættelse fik over 10.000 kroner mere i løn om måneden end politibetjentene i den fynske politikreds. Fyns Politi forstår at belønne islams tilhængere.”

  Av min retfærdighedssans! Er der nogen der kan fortælle hvad hun har udrettet? Jeg antager at vi havde hørt om succeser hvis de ellers eksisterede. Hvilke broer har hun lige bygget?

  Kommentar by Realist — 20. oktober 2019 @ 14:17

 72. @Realist: Hun har sikkert udrettet meget, for muslimerne. Men ja det ville være ret interessant med en liste over hvad. Det ville heller ikke undre mig det mindste om hun har været medvirkende årsag til at stram kurs fik forbudt deres møde i middelfart, for at “politiet ikke mister troværdighed i de udsatte miljøer” som ham betjenten jeg nævnte i off topic skrev.

  Jeg tror fyns politi har vurderet at de ikke ville kunne komme længere i vollsmose hvis de beskyttede det møde, og så valgte de at gå muslimernes ærinde istedet for danskernes. Så længe de nægter at udtale sig til pressen vil det være min teori.

  Kommentar by Per — 20. oktober 2019 @ 14:52

 73. Per (og andre), nu har Morten Uhrskov jo meldt Fyns Politi for brud på Grundloven, og hvis ikke anmeldelsen bliver afvist (hvilket jeg har en stærk formodning om), så burde der komme nogle interessante forklaringer ud af retssagen.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2019 @ 15:21

 74. Lars andersen på youtube har også lige anmeldt politichefen på fyn og lavet en video med hans navn og alle de paragraffer han har brudt. Han burde begynde at svede lidt nu, og med god grund.

  Kommentar by Per — 20. oktober 2019 @ 15:30

 75. Er igang med den, og jeg kan desværre se at Lars Andersen deler min pessimisme mht. om der kommer noget ud af anmeldelsen. Han kender nok systemet bedre end undertegnede lægmand.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. oktober 2019 @ 16:17

 76. Der har tilsyneladende ikke været så mange skyderier, bomber, drab og voldtægter som “normalt” i den sidste uges tid.

  Har alle muhammedanerne være hjemme på skatteyderfinansieret efterårsferie i deres respektive shithole hjemlande?

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2019 @ 17:17

 77. Sig mig er man helt fra koncepterne på Blågårds plads??. Tror man virkeligt at religion er noget ophøjet, som er fredhelligt og står over alt andet??. Nej!, absolut ikke!!!. Religion er en gudetro, som kun har værdi for dem, som dyrker den. For alle os andre er dette inderligt ligegyldigt. Religion skal kunne tåle at blive forhånet og fornedret, som alle andre samfundsanliggender. Alt dette postyr er udelukkende, for ikke at “krænke” muhammedanere. Hvis denne tendens fortsætter bliver vi alle vel spærret inde, hvis vi bare kommer til at slå en skid forkert.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 20. oktober 2019 @ 17:49

 78. OT:

  Den fedladne blondine Christina Egelund forlader nu Liberal Alliance i protest over partiets såkaldte drejning mod en mere “konservativ” retning.

  Mon ikke frøken Egelund snart er at finde hos de Radikale eller i Gøglerpartiet?

  Kommentar by Revisoren — 20. oktober 2019 @ 18:44

 79. Og Danmarks Radio fortsætter ufortrødent med at spamme de sagesløse seere med endnu mere propaganda for “fredens religion”.

  I aften på DR2 kl. 22.15:

  “Sarahs niqab-fængsel. Ramt af burkaforbuddet.

  I dag er Sarah Ali droppet ud af sin uddannelse, og har isoleret sig derhjemme.
  For hun går med niqab, og hun vil ikke tage den af.
  Politikerne ville ellers gøre hende fri, da de vedtog en lov, der forbyder, at man tildækker sit ansigt, mens man færdes på offentlige steder.
  Men det modsatte er sket. Hun føler sig i fængsel i sit hjem, efter hun blev ramt af burkaforbuddet.”

  Husk stor brækspand!

  Kommentar by Revisoren — 21. oktober 2019 @ 18:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper