26. oktober 2019

Ny LA-pressechef flytter fra Nørrebro: “Min bil blev smadret… Jeg har ikke lyst til at bo der længere.”

Først meldte Christina Egelund sig ud, og i denne uge mistede Liberal Alliance et af fire sæder i Folketinget, da Simon Emil Ammitzbøll meldte sig ud. Han fortæller til DR Nyheder, at han ønskede ‘en mere værdi-liberal retning’, modstand mod ‘Støjberg-linjen’, og her var han uenig med partiets nye leder Alex Vanopslagh.

Liberal Alliances nye presse- og kommunikationschef hedder nu Anne Kirstine Cramon. Lejlighedsvis gæst i ‘Det vi taler om’ på Radio24syv, blandt andet da panelet fornyligt diskuterede Rosa Lunds rosenrøde udlægning af den demokratiske pluralisme på Nørrebro. Den eneste opponent var Thomas Heurlin, der formentligt stadig er blind af ideologi, selvom han har forladt den kommunisme han i sine unge år blev skolet i på Lenin-skolen i Moskva. I dag bor han i ‘en kæmpe villa i ambassadekvarteret i Hellerup’. Fra ‘Det vi taler om’, 11. oktober 2019.

Ditte Okman, Radio24syv: Hørte I i øvrigt Rosa Lund i P1 Debat her for et par dage siden?

Jacob Steen Olsen: … Nørrebro er mange ting… Altså jeg føler mig sgu ikke særlig tryg når jeg sidder ved min frisør, og kigger ud af vinduet, og så står der en masse sortklædte fyre, der ganske vist ikke længere kan have rygmærker på… men de er da uniformerede som om det var et privat vagtværn. Eller flår døren til den bil min kæreste sidder i nede på Blågårds Plads, fordi – jeg er lige inde ved dyrlægen, og så råber de ind i hovedet på ham: ‘Du skal ikke sidde her!’. Fordi de mener, at han er en forklædt politmand. Det synes jeg jo ikke er trygt. … der er bare det her skide bandeproblem, som man ikke har taget hånd om. Og så er der nogle autonome som går rundt og råber ‘Reclaim the streets’ – fra hvem, spørger jeg så bare. …

Thomas Heurlin: Nu har jeg gået der hver eneste dag i snart fyrre år, der er ikke noget at være bange for…

Jakob Steen Olsen: – Nej, men det er altså ikke fedt, at det er bander som står på hjørnerne. Det er da ikke fedt.

Thomas Heurlin: – Jeg er virkelig modstander af bander, men jeg har da aldrig været personligt bange for nogensomhelst, og har som sagt været der stort set hver eneste dag i fyrre år.

Jakob Steen Olsen: Jeg bor der! … Nørrebro er et fint og dejligt sted at bo, der er bare nogle problemer, som man stadigvæk ikke har fået bugt med.

Anne Kirstine Cramon: Altså, jeg har også boet på Nørrebro, forskellige steder i mange år, og nu bor jeg ret tæt på Blågårds Plads, og jeg vil sige, i forhold til at Thomas ikke har følt sig utryg; jeg føler mig utryg.

Jakob Steen Olsen: Jeg bryder mig heller ikke om, at når jeg cykler der, så står der nogle, og jeg ved godt at det ikke er guds bedste børn. Og jeg ved at de er en del af et benhårdt kriminelt miljø, præget af vold og udnyttelse af andre menneskers svagheder. Jeg bryder mig ikke om at cykle fordi dem – det er helt tydeligt, at de står der for at signalere ‘vi ejer gaden’, og det gør de i en vis forstand.

Anne Kirstine Cramon: – Der er biler, der kommer kørende megastærkt, fem mennesker der vælter ud, og ind i en baggård… Der var tre uger nu her, hvor jeg simpelthen var ved at pakke mine ting og forlade det. Min bil blev smadret. Der var en bil der var parkeret to biler væk fra min, der blev brændt af, og min kæreste afbrød et overfald, med en far der stod og simpelthen tævede sin datter på åben gade, lige nede foran hvor vi bor. Og hvor er også kommer en gruppe hen, der hænger ret meget ud der omkring vores hoveddør, og står og siger: ‘Hvorfor blander du dig? Hun har ikke gjort som sin far sagde.’ Altså hvor politiet kom, og det endte i sådan en biljagt ned ad Rantzausgade og ud på Åboulevarden. Altså, hvor jeg bare tænker ‘Det er bare ikke et særlig fedt sted at være. Ligesom luften dirrer bare af dårlig stemning.’ …

Men der er jo et problem… især Enhedslisten er meget uenige i at Nørrebro er tabt, og så er der nogen på den yderst højrefløj der siger, at det er den. Men altså, jeg flytter. Jeg er ved at finde ud af, hvad jeg skal. Jeg har ikke lyst til at bo der længere. Jeg synes simpelthen det er for… for… der er bare en dårlig ‘vibe’ derude. Jeg vil gerne væk derfra.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105194/trackback

57 Comments »

 1. Thomas Heurlin har aldrig været værd at høre på. Men sådan var Radio 24syv – en radio, der gav “ætertid” til mange stemmer. Og dét – langt mere end en “borgerlig miniradiostation” nød den danske, offentlige debat SÅ godt af! Verdenklasse … Et unikt dansk kulturprodukt.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 26. oktober 2019 @ 12:13

 2. Det må være sarkasme, Morten.

  Kommentar by Kim Møller — 26. oktober 2019 @ 12:19

 3. Det er værd at bemærke, at Thomas Heurlin trods sin bopæl i det fashionable Hellerup befinder sig på den yderste venstrefløj.

  Han har tidligere fortalt i Radio24syv, at han stemmer på Enhedslisten, og til skodmediet Zetland har han fortalt, at han i sine unge dage var rødglødende kommunist, og var på en såkaldt “lenin-skole” i Moskva.

  Han er således prototypen på en kystbanesocialist…

  Kommentar by Revisoren — 26. oktober 2019 @ 12:35

 4. “Hvid flugt” fra sharia-områderne.

  Og mere flugt fra LA:

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/naestformand-forlader-liberal-alliance/7848518

  “Mai Christiansen har brugt 10 år og 4 måneder i partiet, hvoraf 9,5 måneder har været som næstformand.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. oktober 2019 @ 12:56

 5. Det “Morten” skriver vedr. Radio 24syv er sarkasme, desværre er Morten bare ikke særlig god til det. Morten! Sarkasme og ironi skal være bidende men elegant. Du smører alt for tykt på. Din sarkasme er gumpetung, skåret ud i pap og bøjet i neon. Hvor er viddet? Letheden? Elegancen? Jeg forstår til fulde dit behov Morten for at spidde Radio 24syv, men du må arbejde mere med stilen. Din sarkasme er så kluntet at nogle læsere forledes til at tro. at du virkelig mener det du skriver. Øv dig og held og lykke fremover Morten!

  Kommentar by bjarne binee — 26. oktober 2019 @ 13:02

 6. Nørrebro er tabt! Det er Folketinget også, som det er sammensat lige nu

  Kommentar by k. m. — 26. oktober 2019 @ 13:05

 7. Gad vide hvornår det begynder for alvor at gå ud over nogen fra Enhedslisten og gad vide hvordan de så reagerer?

  Kommentar by Den Nervøse — 26. oktober 2019 @ 13:08

 8. Han er allerede Flygtning i sit eget land.
  Flyt til Ålborg og se at lortet breder sig ud over det hele.
  https://www.bt.dk/krimi/mand-efterlyses-for-voldtaegtsforsoeg

  Kommentar by k. m. — 26. oktober 2019 @ 13:12

 9. Den snakkende – vi kunne også kalde det den vrøvlende – klasse er i panikflugt fra Nørrebro og Nordvest, hvilket næppe kan undre.

  Så er der blot de hvide, der ikke sådan lige har råd til at flytte til Hellerup, hippe Vesterbro eller Ny Nordhavn. De må jo så underkaste sig shariadiktaturet.

  Multikulti på Nørrebro???? Der er ca. lige så multikulturelt som fx omkring Hermannsplatz i Neukölln i Berlin, nemlig monokulturelt.
  Med mænd i truende gangart (I kender den godt, sådan steroidgorilla-agtigt og svingende med skuldrene fra side til side, helst i flok) og svært tilhyllede kvinder.

  Skrevet i inderligt had til Gammeltoft-Hansen og især de radikale, der i 1983 inviterede negre og arabere (læs: muslimer) indenfor i rå mængder. Og lagde grunden for nedbrydning af et dansk tillidssamfund.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. oktober 2019 @ 13:27

 10. `

  Nørrebro (og Malmø) viser hvordan København og mange andre byer kan komme til at se ud om et par år eller fem.

  På Nørrebro er det blevet farligt for en dansker at bevæge sig rundt. Bare det at være dansker, kan være årsag til at man bliver overfaldet.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. oktober 2019 @ 13:30

 11. Selv mindes jeg Heurlin for i sladreprogrammet at sige at han “røg” hver dag; det var ikke normal tobak de talte om.

  Kommentar by ino — 26. oktober 2019 @ 13:31

 12. Kommentar by Den Nervøse — 26. oktober 2019 @ 13:08

  Mit gær er at det allerede går hårdt ud over dem. Bunden af kommunistsammenrendet (de 98%) bløder ud af røven, når Ali bliver trængende (i lettere overført betydning). Men de vil, grundet total hjernevask, til deres død påstå at det ikke gør ondt. Top 2%, som har røvrendt de 98% nyttige idioter, ER flyttet…

  Kommentar by Lider af danskhed — 26. oktober 2019 @ 13:31

 13. Herregud, så længe hun ikke er blevet voldtaget eller myrdet, har kebaben jo næsten været en gratis omgang. Det er tydeligt at se, at Valby er næste område, der står for tur. Butiksskiltningen er allerede begyndt at overgå til arabisk med kønsadskilte frisørsaloner.

  Kommentar by Fascist — 26. oktober 2019 @ 13:50

 14. Tja, om de røde benægter at det gør ondt, selvom de bløder ud af bageste hul, må vel være deres egen sag. De tænker vel som Jacob Holdt, at de har fortjent det pga. hvidhedsprivilegier, eller noget.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. oktober 2019 @ 13:54

 15. Confucius says, ‘man who finds himself at bottom of hole and can not get up, must stop digging’.

  Kommentar by Kimski — 26. oktober 2019 @ 13:56

 16. Det bedste ved Nørrebronx er at det ligger lige for fødderne af lands politikerne, de kulturradigale, den kaglende kulturelite samt rigspolitiet og de statsstøttede medier, alligevel holder disse personer kæft når det drejer sig om de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. oktober 2019 @ 14:04

 17. Kommentar by ino — 26. oktober 2019 @ 13:31.

  Nej, der er efterhånden meget der tyder på, at alliancen mellem de to grupper mest af alt er baseret på stoffer; hvem der har dem og hvem der er afhængige.

  Kommentar by Kimski — 26. oktober 2019 @ 14:10

 18. # Fascist

  Hvis du har ret i, at Valby er næste islamiserede bydel, vil vi nok snart se Johanne Stalin Nielsen sætte sin liebhavervilla på Bjørnsonsvej til salg.

  Måske flytter hun så op til Skrigeskinken i det kridhvide Hareskovby, eller ned til sine veninder Rosenkrantz Theil og Botox Helle på Bogø?

  Kommentar by Revisoren — 26. oktober 2019 @ 14:13

 19. Fryder mig uendeligt, når godhedens apostle ikke kan lide duften i deres eget paradis – og ikke mindst fordi de udstiller deres egen uovertrufne egoisme, når de bare flytter og lader de stakler, der ikke har råd til den luksus det er bare at kunne flytte, blive tilbage i det lort de efterlader sig … og hvis der er tale om ejerlejligheder, så sælger de velvidende om den elendighed, der følger med i købet. Lavere kan menneskeheden ikke synke!

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 26. oktober 2019 @ 14:13

 20. Du behøver ikke tage længere end til Aalborg hvor en ung pige sammen med hendes kæreste ledte efter et toilet! En mand af anden etnisk herkomst end dansk, var så venlig at vise vej til et toilet, hvorpå han overfaldt kæresten brækkede hans kæbe og forsøgte så at voldtage pigen.
  Ja politikerne passer sandelig på Danmark og danskerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. oktober 2019 @ 14:26

 21. Jalving har også tabt sutten i sit seneste forsvar for radio 24-7.

  Blot fordi DDR 𝙨𝙡𝙚𝙩 ikke lod nationaltsindede stemmer komme til orde var der ingen grund til at glæde sig over at de fik 3% taletid i 24-7.

  De b̴o̴r̴g̴e̴r̴l̴i̴g̴e̴ bullshit glødende radigale Cordua og Steno var kendetegnende for journalistisk venstrepartis eneret over medierne.

  Kun Kirsten Birgit lyste virkeligt op.

  Kommentar by Træt — 26. oktober 2019 @ 14:26

 22. Stram kurs er på nørrebro lige nu hvor 50% af de forbipasserende understreger at nørrebro skam er tolerant, så længe man tænker præcist det samme som alle andre på nørrebro.

  Kommentar by Per — 26. oktober 2019 @ 14:33

 23. Træt, Kisser har fået tilbud om at fortsætte på … Zetland, af alle steder.

  Tidligere idag læste jeg en artikel om, hvordan Sebastian Dorset blev kontaktet to dage før deadline for ansøgningen om radiokanalen. Loud havde slet ikke noget konkret at komme med, men alligevel mente Radiorådet, at Loud og 24syv “stod lige” på satireområdet.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. oktober 2019 @ 14:45

 24. Hr.Snusk! når man ser på hvem der sidder i TV&RadioNævnet, de samme radigale Djøf-svin(ja, sorry!) der sidder på de fede ben i Slots&Kultur Styrelsen, jamen så kunne den afgørelse da ikke blive anderledes!

  Det er Regimet i sin pureste form, der beskytter&sørger for sine egne!
  Således at Regimets medlemmer, ikke behøver at komme i kontakt med virkeligheden el. endsige bo i en ghetto.

  Det er korruption og alligevel påstår de venstre-radikale at vi har demokrati! NOT!
  Hvorfor er det meriterende at være cand.jur. for at side i TV&Radio-Nævnet? er det noget man kan vælges til?

  Regimet kører os pT rundt i manegen med større&større fart, i håbet om at vi ikke overlever, så de kan få den befolkning de Ønsker!
  Bevis? LOUD´s website er et billede af 4 perkerdrenge! det siger alt!

  SIAD! Stem NB! Stør SK! Ud af EU/FN! Direket Demokrati NU!
  P.

  Kommentar by Piotr — 26. oktober 2019 @ 15:46

 25. Indtil videre må vi trøste os med at “regimet” heller ikke overlever Islam.

  Kommentar by k. m. — 26. oktober 2019 @ 15:54

 26. De rige vil ikke have deres børn i perker-skoler
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/skolekrig-i-whiskybaeltet-klar-til-demonstration/7847682

  Kommentar by k. m. — 26. oktober 2019 @ 15:57

 27. https://fyens.dk/artikel/slag-i-maven-og-spark-i-hovedet-14-%C3%A5rig-overfaldet-p%C3%A5-vej-hjem-fra-ishockey

  Stram Kurs og Nye Borgerlige 90 mandater

  Kommentar by k. m. — 26. oktober 2019 @ 16:02

 28. `

  Hvornår begynder de almindelige vælgere mon at forstå at vores demokrati synger på sidste vers, hvis der ikke snart kommer andre boller på suppen.

  Kommunister, europater, feminister, feltmadrasser og pladderhumanister har kørt folkestyret i sænk, og vi lever nu under et halvtotalitært regime som meget snart kan udvikle sig til et rent rædselsregime.

  Rædsler og tragedier foregår allerede mange steder. Men endnu mest i det skjulte. Men det kan hurtigt blive sådan at selv de blinde og døve vil mærke jorden brænde under sig.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. oktober 2019 @ 16:24

 29. Frøken Cramon må tage en kammeratlig samtale med Pernille Skipper.

  Hvem husker ikke, at Pernille-pigen sad og fodrede ænder i sin grønne øko-baggård på Nørrebronx, mens Blågårds Plads lignede krig i Gaza-striben, da hædersmanden Paludan brændte krigsmanualen af?

  Det hører jo ligesom med til charmen ved at bo i en storby.

  Bare spørg Londons islamistiske borgmester Khan…

  Kommentar by Revisoren — 26. oktober 2019 @ 16:48

 30. Kommentar by Bent Nielsen — 26. oktober 2019 @ 16:24

  Glem det, over halvdelen af vælgerne lever på nas og tror det hele er de onde riges skyld. De kommer ikke til at indse at de har stemt os alle ihjel.

  Kommentar by Lider af danskhed — 26. oktober 2019 @ 19:23

 31. En dag er der bare ikke et andet sted at flytte hen . . .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 26. oktober 2019 @ 20:29

 32. Det var sgu ikke mange linjer dansk MSM ofrede på valget i Canada i den forgangne uge.

  Men det var jo også deres kæledægge Justin Tradeau, der “vandt” valget.

  Den klamme dhimmi Trudeau kan nu fortsætte sit arbejde med at forvandle Canada til endnu et islamiseret shithole…

  Kommentar by Revisoren — 26. oktober 2019 @ 20:37

 33. Jeg synes, at vi nationalkonservative og indvandringskritiske skal indtage Nørrebro. Skal vi tage krigen nu, eller skal vi vente til det bliver værre? Hvordan organiserede man sig tidligere? Der er masser af inspiration at hente.

  Kommentar by Uno — 26. oktober 2019 @ 20:47

 34. Uno, forskellen er, at bare på Nørrebro er der flere perkere og negre, end der totalt set var tyskere i hele landet for 75 år siden. Og så er der alle 5.-kolonne-svinene oveni.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. oktober 2019 @ 21:25

 35. Virkeligheden rammer lynhurtigt og vilkårligt og er skide ligeglad med hvem man har stemt på eller hvem man er.

  Du har selv lavet suppen, nu må du så selv slubre den i dig, Thomas Heurlin!

  Kommentar by Santor — 26. oktober 2019 @ 21:41

 36. De Radikale rester i LA, bliver sorteret fra, det kan kun være godt.

  Kommentar by Charles Nielsen — 26. oktober 2019 @ 22:57

 37. “der er bare en dårlig ‘vibe’ derude” ha ha ha! åh i er ikke andet end små bitches i jeres egen bydel og i kan ikke gøre en skid ved det, og bliv væk fra min by, her er i heller ikke velkommen. Nørrebro er for galninge og tosser.

  Kommentar by Flaskeposten — 26. oktober 2019 @ 23:04

 38. ´

  Der er adskellige gode, skarpe og fornuftige kommentarer i denne blog.

  Blot et enkelt citat: “Regimet kører os rundt i manegen i større og større fart, i håb om at vi ikke overlever, så de kan få den befolkning de ønsker”.

  Hos Snaphanen og 24nyt.dk skriver de nu om at Danmark og Sverige er mis-regerede lande på vej mod samme rædsler som i Libanon.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. oktober 2019 @ 23:51

 39. Hvis ikke myndighederne snart får stoppet dette vanvid, ender det med at vi, danskere, ikke kan være nogen steder. Politiet tør ikke længere vise sig, brandvæsenet ligeså. Det samme gælder ambulancer. Vollsmose er også et lysende eksempel. En skam at flertallet ikke snart vågner op, og stemmer på enten NB eller SK, men deres hukommelse må være særdeles kort. Forstå det hvem der kan. Jeg kan ikke!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 27. oktober 2019 @ 02:04

 40. Og så længe perkerne stemmer på røde partier og straks belønnes med ekstra i posen.

  Kommentar by P — 27. oktober 2019 @ 06:18

 41. # Allan, o2:o4

  Nu ved vi jo ikke hvor mange stemmer Stram Kurs fik. Og man nægter Rasmus Paludan at se de stemmesedler der blev kasseret!! Der kan jo have været rigtig mange som stemte på partiet, men som har været udsat for valgfusk af røde tilforordnede, som blot har behøvet at sætte en streg eller et ekstra kryds, for at ugyldiggøre en stemmeseddel. Nye Borgerlige kan have været udsat for det samme. Det er jo mærkeligt at opinions-undersøgelser viste en ret stor tilslutning til Stram Kurs, og at vælgertilslutningen så faldt dramatisk på selve valgdagen.

  Ja, det kan meget nemt snart blive sådan at vi danskere ikke kan være nogen steder, uden at være truet eller i livsfare. Både direkte og indirekte er invasionen og besættelsen ved at udvikle samme forhold som i Libanon, hvor titusindvis af ikke-islamister er blevet terroriseret eller myrdet. Christiansborg vil som bekendt have endnu flere og mange flere fra Afrika ind i vores land.

  Næsten 1OOO biler vil være brændt af inden året er forbi. Allerede nu er det sådan at forældre ikke véd om deres sønner og døtre kommer hjem i god behold, hvis de skal i skole, tager i byen, eller skal ud at rejse med bus eller tog.

  Men DR og TV2 mv. ævler videre om at danskerne er verdens lykkeligste folk i verdens frieste, klogeste, bedste og tryggeste land. At vi har fuld fart frem for at blive en kopi af Libanon eller Sverige, fortier de.

  Kommentar by Bent Nielsen — 27. oktober 2019 @ 07:38

 42. Ditte Okman er noget så sjældent som en journalist med et borgerligt grundsyn kombineret med en dosis vildskab. Et dejligt indslag i den ellers så grå fodformethed.

  Kommentar by traveler — 27. oktober 2019 @ 08:17

 43. SÅ FAT DET DOG !. Der sker ingen positiv udvikling i Danmark hvad angår de voldsomme problemer med muslimske borgere og den opløsning af vort land som disse borgere medvirker til.
  Danmark skal have styrket den 4. statsmagt, nemlig medierne. Vi skal have en landsdækkende radio/tv-station som kan levere en objektiv og neutral nyhedsdækning – og som vil lade almindelige upolitiske mennesker komme til orde om deres holdninger og bekymringer. Et medie helt uden manipulation af deres borgere og helt uden de mange fake news som i dag leveres især af TV2, lidt mindre af DR og de mange andre statsstøttede aviser.

  Vi mangler en Berlusconi i Danmark, som vil investere sine penge i et borgerlige medie.

  Kommentar by Erik Skifter — 27. oktober 2019 @ 10:23

 44. Hvorfor siger Cramon, hun vil væk? Hun er pt opført på Krak i København K

  Kommentar by BB — 27. oktober 2019 @ 10:31

 45. @43
  Uden at vide nærmere om Cramon så er hun vel flyttet fra Blågårds Plads til Kartoffelrækkerne – en verden til forskel.

  Kommentar by traveler — 27. oktober 2019 @ 11:11

 46. # Erik Skifter

  Du har ganske ret. Men Berlingske lagde sig jo ud med Mærsk Møller, som derpå blev så træt af avisen, at han solgte sin aktiemajoritet, hvorefter avisens kvaliteter smuldrede væk, og i dag har vi kun en rød Belgiske Tidende, som giver pokker i om Danmark overlever. Og om der findes nogen som kan og vil etablere en ordentlig og effektiv folkeoplysning, er desværre tvivlsomt. Men bare en million eller to til Uriasposten og andre netaviser kunne måske også hjælpe noget?

  Men ellers er der vel kun løbesedler, pjecer og breve tilbage?

  Kommentar by TP — 27. oktober 2019 @ 12:03

 47. Erik 10.23 – et sådant medie ville blive lukket af politisk korrekte allerede på åbningsdagen. Censuren er til for at lukke munden på højrefløjen, kritikerne af NWO, og de kristne. Nej, vi mangler et vildt militær, der går ind og kupper syge, fallerede stater som: UK, Frankrig, Sverige, Norge, Danmark, Grækenland, Tyskland osv. Den er gal over hele linjen. Og ja! Paludans stemmer har der helt sikkert været fiflet med. Hvordan er det muligt, at de stort set alle steder landede på noget med 1.8. Liiige under grænsen. Men Paludan kan ikke redde et land, der ikke vil reddes.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 27. oktober 2019 @ 12:04

 48. .

  Har lige set på de sidste par dages nye opslag hos Snaphanen. Der var noget om at Malmø, Gøteborg og Stockholm og andre svenske byer er ved at udvikle sig til mono-kulturelle helveder. Noget om at borgerne er ved at være som kogte frøer, og nogle tanker om det kollektive selvmord som hjernevaskede svenskere er i gang med.

  En ny radiostation kunne evt. placeres i Polen, hvor den næppe vil blive angrebet af kommunister og lignende.

  Kommentar by TP — 27. oktober 2019 @ 12:21

 49. Forleden dag skar en muslimsk galning hovedet af sin kone, lige midt på åben gade i Tyskland, MSM var selvfølgelig overvejende tavse herom præcis som kvinden nu er. Man er vel godt mørbanket af masseindvandringen. Det er kun et spørgsmål om tid, før noget ligende også sker herhjemme på gader og stræder, med de efterfølgende undskyldende klagesange fra den naive og alt tilgivende godhedsindustri. Islamismens onde islamisering er jo så godt som perfekt tilvejebragt efterhånden, med politisk hjælp, den er i dag bedre integreret del af samfundene end muslimer generelt er det.

  Kommentar by LarsB — 27. oktober 2019 @ 15:00

 50. TP, radiostation i Polen? Sig mig, hvilket årti befinder du dig egentlig i? En sådan Radio Frit Danmark ville i så fald skulle sende på et af AM-båndene, og hvem lytter til AM-radio i vore dage? Ingen!

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. oktober 2019 @ 15:03

 51. 𝙍𝙖𝙙𝙞𝙤𝙨𝙩𝙪𝙙𝙞𝙚𝙩 kunne vel placeres i Polen og sende streaming/podcast via nettet.

  Kommentar by Træt — 27. oktober 2019 @ 15:45

 52. De danskere, der vil være “nyttige idioter” for de fremmede på Nørrebro kan nok blive boende – indtil videre…..

  Kommentar by Nissen — 27. oktober 2019 @ 17:48

 53. Kan hele den lallende balance ikke få job på Politiken Vest som udenrigskorrespondenter? Hvem ved? Måske de ad åre kan blive indkaldt som eksperter på statsradiofoniens tv-cirkus (med rejser betalt forstås) På den måde vil de kunne reklamere for dem selv sådan lidt ligesom Marianne Helved og prinsesse Pestager af Neuropa gør det.

  Kommentar by Nielsen — 27. oktober 2019 @ 20:52

 54. https://www.bt.dk/samfund/ahmed-akkari-vi-tager-slet-ikke-de-kraefter-alvorligt

  Kommentar by P — 28. oktober 2019 @ 12:18

 55. Radio 24/7 skulle oprindelig være et borgerligt modstykke til DR/P1´s venstresnoede radio og blev “opfundet” af Per Stig Møller (K) – og i og med, at Belingske vandt udbuddet – troede alle vel, at dette ville blive tilfældet. Men den tidligere direktør på DR og nuværende koncernchef på Berlingske Lisbeth Knudsen – selv venstresnoet – ville det åbenbart anderledes og ansatte sin gamle kollega, kommunisten Jørgen Ramskov som leder af den nye radio. Efter en tumultarisk start med masser af begynderfejl og amatørisme, så fandt Radio 24/7 sit nuværende ståsted, nemlig at være et talerør for venstrefløjen og den muslimske befolkning. Og alt det, der har med borgerligheden at gøre, var pist borte. Så det der forhåbentligt afgår ved døden den 31. oktober er en ræverød, muslimsk medløbende radio med ræverøde værter og journalister. Det bliver en glædens dag.

  Kommentar by Jørn Kjær — 28. oktober 2019 @ 12:31

 56. # Jørn Kjær

  Lisbeth Knudsen fratrådte sin stilling som koncernchef på Berlingske i 2015, og hun er i dag chefredaktør på skodmediet Mandag Morgen…

  Kommentar by Revisoren — 28. oktober 2019 @ 19:29

 57. https://ekstrabladet.dk/ferie/vil-have-turisterne-ud-af-indre-by-i-koebenhavn/7851298

  Kommentar by Anonym — 28. oktober 2019 @ 22:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper