22. oktober 2019

Radikaliseret folkelighed: Extinction Rebellion bekender kulør – ‘Climate Struggle = Class Struggle’

Fornyligt bragte Konfront et langt angreb på ‘Extinction Rebellions action consensus’, der eksempelvis har fået dem til at undskylde voldelige aktioner. Klimakampen skulle være ‘interlinked’ med systemkritik, og klimaaktivister skulle være mere målrettet mod kapitalisme, og demokratiets normsæt.

Ligeom ‘Venligboerne’ lynhurtigt blev en NGO for åbne grænser, så indtager og radikaliserer den yderste venstrefløj systematisk folkelige bevægelser. “Hvis du ser nogle rigtig-rigtig nedefra mobiliserende bevægelser, så kan du altid være sikker på, at der sidder en kommunist i toppen.”, som SF’eren Margrethe Auken formulerede det. Vi så det under COP15 for ti år siden, og højrefløjen ser det på forskellige måder på gadeplan.

Herunder et foto delt af Extinction Rebellion Danmark: ‘Climate Struggle = Class Struggle’. Ligesom ‘MeToo’-bølgen på mange måder var en kamp imod den hvide mand, LGBT-hysteriet en kamp mod gældende normer og ‘anti-racismen’ en kamp imod den hvide majoritet, så er klimakampen i praksis en kamp for global økonomisk omfordeling. Højere skattere til arbejdende danskere. For miljøets skyld… og arbejderklassen.

“How do we shift from being an overwhelmingly white and middle-class movement to centring those who have been excluded? And without tokenism, or requiring disabled, working class and people of colour to do the work that those with more privilege should have done long ago? “ (XR Scotland, citeret af Extinction Rebellion Danmark)

(XR Rebellion Scotland-billede, delt af Extinction Rebellion Danmark, 20. oktober 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105284/trackback

28 Comments »

 1. Jamen det er fuldstændig korrekt, bare se på Fyns politi.
  Red Danmark fyr dhimmi-strisserne, de har altid været danskernes fjende præcis som islam er.

  Kommentar by Piphans — 22. oktober 2019 @ 10:34

 2. Og imens de gør alt dette, sidder vi og brokker os på internettet… Just saying.

  Kommentar by Per — 22. oktober 2019 @ 10:45

 3. “så indtager og radikaliserer den yderste venstrefløj systematisk folkelige bevægelser.”

  Jep, startende med feminismen i 60’erne, for det åbnede helt automatisk dørene for alt hvad der kom bagefter. Man tog simpelthen Marx’s Class Struggle teori og overførte den direkte på forholdet mellem mænd og kvinder. Det var så effektiv en strategi, at man har benyttet sig af den lige siden, og altid med den hvide mand i den foretrukne rolle som skurken.

  Hvad jeg så ikke helt fatter er, at vi ikke har givet dem lige præcis hvad de forventede fra en ende af, og levet op til deres værste forventninger, siden det modsatte ikke har gjort fanden til forskel, ja, faktisk bare har forværret tingene.

  Kommentar by Kimski — 22. oktober 2019 @ 11:15

 4. Kimski — 22. oktober 2019 @ 11:15

  Fordi “højrefløjen” ikke er aktivister. Det nærmeste man kommer er GI og Rasmus Paludan og de bliver bekæmpet på alle måder fascistsvinene kan komme i tanke om.

  Kommentar by Santor — 22. oktober 2019 @ 11:47

 5. Kommentar by Santor — 22. oktober 2019 @ 11:47.

  Korrekt, og det er faktisk trist, for løsningen er både enkel, genial og ligger lige for. Den kræver ikke engang deltagelse af majoriteten, bare nok til at alting går i stå:

  Lad være med at gøre noget som helst. Bliv hjemme, køb ind til et par uger, forbered dig på det der kommer, og nyd så samværet med familien.

  Det varme vand forsvinder omkring kl.11, fordi kraftværkerne ikke får tilført nyt brændstof.
  Strømmen ryger derefter af samme årsag, og folk begynder at fryse.
  Maksimalt 2-3 dage inde, så begynde de første supermarkeder at løbe tør for essentielle fødevarer.
  Og inden der er gået en uge, så sidder et fyldt folketing og gennemfører love, de ikke i deres vildeste fantasi havde kunnet forestille sig, fordi infrastrukturen nærmer sig et totalt kollaps.

  Du kan ikke anholdes fordi du nægter at arbejde, og hvem skal overtage din plads, når det os der opretholder og vedligeholder systemet fra en ende af?
  De venstreorienterede?
  Muslimerne?

  Magten er vores, den har altid været vores, vi skal bare række ud og tage den.

  Kommentar by Kimski — 22. oktober 2019 @ 12:09

 6. Engang havde kapitalisterne energiselskaber vanskeligheder ved at få godkendelser til vindmølleparker og solcelleprojekter. Det var også svært at overbevise forbrugerne om prisstigninger mod lavere forbrug. Disse problemer har de kontrollerede dyr, som venstrefløjen er, fået løst ganske fint.

  Kommentar by Fascist — 22. oktober 2019 @ 12:12

 7. Alle de mange klimaskatter er lige så meget svindel som Britta Nielsen’s.

  De siger pengene går til grøn omstilling, men økonomien i møller og solvarmeanlæg er snart sådan at de gøres uden tilskud.

  Hvor går pengene hen ? hvis ikke korrupte svindleres lommer

  Kommentar by k.m. — 22. oktober 2019 @ 12:16

 8. Klima-hysteriet, feminismen, kommunismen, indvandringsindustrien, EU, FN, DR, co2-skræmmekampagnerne, godhedsklikerne, “meetoo” og al radikal snak om berigelse, humanisme og menneskerettigheder, alle disse bevægelser fænomener har en fælles basis, et fælles fundament. Et fundament der består af løgn, bedrag, pæleorm, råddenskab og forfalskede “videnskabelige” fakta. Borgerne franarres og frarøves gigantiske beløb og deres personlige frihed og velfærd, via organiseret hykleri og svindel omkring co2, kvindesagen, konventionerne, MR osv.

  Tænk hvis vælgerne gad sætte sig mere ind i hvad der foregår bag facaderne. Så kunne vi måske få noget af demokratiet tilbage.

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 13:29

 9. alle disse bevægelser og fænomener

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 13:30

 10. Bemærk iøvrigt at Røde Kors nu til en skyhøj løn har ansat stalinisten Johanne S-N fra Enhedslisten som deres frontfigur. Og se de sidste nye, barske og hårrejsende nyheder på net-aviserne.

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 14:03

 11. OT
  https://youtu.be/rz77yASomdA
  Fyns Politi har overtrådt grundlovens § 79, (22.10.2019

  Kim, jeg synes denne bør høres.
  Ytringsfrihed og forsamlingsfriheden er blevet krænket på det groveste af det Korankyssende Fynske politi. det såkaldte Asmaa Abdol-Hamid Banden.

  Jeg drømte her i nat at Paludan var blevet likvideret af Asmaa Abdol-Hamid´s Bande. Heldigves passede drømmen ikke og dermed har Danmark og Danskerne en chance for at overleve befolkningsudskiftningen. Drømmen forsatte med at VI Stolte Danere tog affære og handlede hurtig med at afstemme urene, til et Kommando Raid.
  Hvad den gik ud på vil jeg overlade til den enkelte at drømme om, ligeledes som jeg. Det eneste jeg kan sige: Der skete noget.!

  Gad vide hvor mange Partiledere der vil komme og demonstrere foran Yarden i Odense. De bør komme alle sammen, for de der ikke kommer har afskrevet ytringsfriheden og forsamlingsretten §79, samtidig vedgår de der ikke kommer til Demoen Danmarks befolkningsudskiftningen.

  Så ser vi.

  Kommentar by Charles Nielsen — 22. oktober 2019 @ 14:44

 12. Læste for et par uger siden i Berlingske, at en række røde fagforeninger med 3F i spidsen “kræver”, at den nye socialistiske regering indfører klimaskat på kød og flyrejser m.m.

  Jamen det skal jo nok hjælpe deres lavtlønnede medlemmer til en bedre tilværelse…

  Kommentar by Revisoren — 22. oktober 2019 @ 14:45

 13. 11 forsat
  Husk: Politikerne har underskrevet Grundloven for at kunne komme på tinge. Så lav os se om de bryder grundloven endnu engang.
  Så ser vi.

  Kommentar by Charles Nielsen — 22. oktober 2019 @ 14:51

 14. !

  Ytringsfriheden og demokratiet blev vist også krænket på det groveste af Pape papkasse (fra det “konservative” parti, ha ha ha), som lod politi-patruljer rykke ud for at lægge redaktører af to netaviser i håndjern. De blev arresteret tidligt om morgenen og fragtet ind til politigården, hvor de vistnok blev anbragt i venteskabe i et par timer. Imens ransagede man deres boliger og beslaglagde deres computere. Det er hvad nogen har kaldt gestapo-metoder, eller kinesiske metoder. Flere uger efter havde de arresterede stadig ikke fået deres ting tilbage. Det var noget med at de var (uretmæssigt) mistænkt for at have udsendt eller videresendt oplysninger eller billeder vedrørende de to nordiske kvinder der fik halsen skåret over i Marokko. (samtidig med at Lars Quisling var i Marokko for at underskrive Merkels traktat). To islamistiske mord man ønskede så lidt omtale af som overhovedet muligt.

  Hvis Pape evt. ikke vidste noget om de planlagte anholdelser, er det selvfølgelig meget beklageligt at han er blevet mistænkt for at have godkendt politi-aktionerne. I så fald er der nogen der skylder ham en undskyldning. Men hvem stod så bagved overgrebene?

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 16:24

 15. # Quark

  Jeg er sgu ikke TP. Jeg har godt nok lånt nogle formuleringer og sætninger fra diverse indlæg som jeg fandt velskrevne. Har bemærket at du er “np”s drabant eller medsammensvorne. Ti-tolv forskellige bloggere har beskrevet “np” som utroværdig eller direkte løgnagtig. Men du har forsvaret hende hele vejen igennem, og har aldrig kritiseret hende med eet ord. Spiller du en slags dobbeltspil? Og hvorfor denne mærkelige og emsige stikker-mentalitet hvor du igen og igen angiver andre for at få dem udelukket, selvom alt hvad de skriver er rigtigt, eller ihvertfald ikke løgn. Hvorfor vil du redigere på Kim Møllers vegne? Er du klogere og dygtigere end ham?

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 16:43

 16. Fra en af grundlæggerne af Extinction Rebellion:

  “Extinction Rebellion is not about the climate”

  https://medium.com/@plaosmos/extinction-rebellion-isnt-about-the-climate-42a0a73d9d49

  TP, i stedet for at komme med alle de vrangforestillinger forklædt som spørgsmål om mine hensigter, så kunne du jo prøve at læse de ting, jeg skriver.

  Kommentar by Quark — 22. oktober 2019 @ 16:55

 17. Det der undrer mig er, hvorfor gør MSM mest brug af såkaldte eksperter, hovedsageligt på venstrefløjen, det gælder bl.a. omkring klimaet, men også i indvandrer debatten. Derfor vil anbefale læsning af f.eks. Klimarealitet og forskellige alterne tidsskrifter omkring asyl og migrant spørgsmål. Der kan nævnes Uriasposten, Den Korte Avis, Kulturradikalisme Smadrer Danmark, Snaphanen mmm. De skriver uafhængigt af de politiske strømninger. Derved får man meget at vide som MSM fortier eller spreder løgnehistorier om.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 22. oktober 2019 @ 17:39

 18. OT:

  Liberal Alliance er tilsyneladende i total opløsning.

  Flere medier beretter, at den lille biseksuelle smølf Simon Emil Ammitzbøll med fistelstemmen nu også har meldt sig ud af partiet.

  Mon han endnu en gang danner et nyt parti?

  Kommentar by Revisoren — 22. oktober 2019 @ 18:17

 19. Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 13:29

  Du kommer tættere og tættere på sandheden. Når du først finder ud af, at ét bestemt folkefærd er fundamentet, så er du ved at være i mål. :)

  Kommentar by Voltzejn — 22. oktober 2019 @ 19:15

 20. @19 Jeg tror redpilling processen blandt mange herinder er ved at eksplodere…mon de tænker tanker som: hvorfor væltede det ind med perkere under en borgerlige regering + DF som støtte parti? Hvorfor er alt dette sket under “demokrati” og mon “demokratiet” kan stoppe det? Uha, de tænker mange forbudte tanker snart, som de siden barnsben er blevet vasket til ikke at tænke!

  Kommentar by Torsten — 22. oktober 2019 @ 19:21

 21. Kommentar by Kimski — 22. oktober 2019 @ 12:09

  Du har fuldstændig ret. Der findes ikke en mere effektiv metode til at få folketinget i tale. Der kunne vendes op og ned på meget allerede før nytår. Men det kommer ikke til at ske foreløbigt, for de fleste har bundet sig selv til en kæmpe gæld og tør ikke gøre en skid. De overser bare at ventetiden før det frygtelige opgør bare forværrer situationen.

  Kommentar by Lider af danskhed — 22. oktober 2019 @ 19:49

 22. #5 Kimski, tænk på “gær-krisen” i ’98. De få dage det varede, viste meget tydeligt hvor tyndt et lag fernis, der adskiller vores pæne civiliserede samfund fra totalt kaos. Jeg mistede meget af min tiltro til det gode i mennesker i de dage. Situationen var ikke i nærheden af at være alvorlig, men blev klart værre end nødvendigt pga. idioternes hæmningsløse og hensynsløse ragen til sig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 22. oktober 2019 @ 20:15

 23. Kimski, du har ret, og det er også det, nogen har sagt længe

  Kommentar by WhatIf — 22. oktober 2019 @ 21:17

 24. Bemærk 911 i mit forgående indlæg, tak for alt her på siderne

  Kommentar by WhatIf — 22. oktober 2019 @ 21:18

 25. Da jeg så billeder fra Kims tidligere indlæg om Skandza Forum, så tænkte “Åh nej – er vi da ikke kommet videre”. 30 år er der forløbet siden murens fald og så ser vi de kommunist faner i gadebilledet.

  Men der er så åbenbart stadig et behov for at bekæmpe kommunisme og det skulle såmænd ikke undre mig om mange af de nutidige idiotiske samfundsdebatter har sin oprindelse her.

  Folk bør til stadig advares, som det gøres her i den dystopiske roman 1984:

  “Hvis du vil danne dig et billede af fremtiden, så forestil dig en støvle, der tramper på et menneskeansigt – for bestandigt.”

  Kommentar by T. H. — 22. oktober 2019 @ 22:19

 26. Hele klimadebatten er designet til at erobre dagsordenen, på den måde kan måske undgå at tale om de virkelige problemer. Det har desværre været en uhyggelig succes, for aldrig har vi da haft et så rødt folketing!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. oktober 2019 @ 22:52

 27. Den skotske bærme tsk tsk.
  -Og det forlyder at Mullah Østergård og Porno Mette,som lige nu styrer Danmarks sikre kurs mod undergang og dhimmistatus gør virkelighed af at lukke taleradiopropagandasenderen fireogtyve 7. Vi må alt i alt sige at det bliver dejligt at slippe for at høre på skadedyrene Nima Zamani og Rushy Rashid. At tænke sig at Fyns politi har sådan en kkriminel familie på lønningslisten. Jo dumskerne lader sig blindt løbe over ende af pødofeten muhammeds lystige barbarer.

  Kommentar by Nielsen — 22. oktober 2019 @ 23:12

 28. Det er desværre sandt og rigtigt som der skrives i oplægget til debat, at de røde fascister indtager, indfiltrerer, overtager og radikaliserer enhver folkelig bevægelse, hvis det er dem muligt. Og det er det tit, fordi de ankommer forklædt som humanister, søde piger, borgerlige, ansvarlige og idealistiske danskere. Og de ankommer i grupper så de kan støtte hinanden. De hjælpes også på vej af idioterne, de overnaive, uvidende og historieløse, som er lette at besnakke, og som hurtigt får sympati for “humanisterne”. Det er derfor ingen let sag at undgå infiltration af kommunister og lignende.

  Tag Joy Mogensen, Isabella Arendt, Pernille Weiss, Stine Bosse, Maria Rørby Rønn, Schal Holberg, Pernille Skipper, R-Theil og 2OO andre af samme slags. De er muligvis ikke fanatiske kommunister, men de gavner alligevel rødfascisterne med deres tåbeligheder og himmelråbende naivitet. De går både fascisternes og islamisternes ærinde, og medvirker til at Danmark snart kan blive et samfund af den mest djævelske art.

  Snaphanen har lige nu noget om det svenske etablissement. Det er uhyggelig læsning.

  Kommentar by Michael J — 22. oktober 2019 @ 23:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper