23. oktober 2019

Redaktør kritiserer artikel om AFA-vold: Ofrene kunne have ‘begået noget ulovligt’, “… man ved aldrig”

For nogle dage siden bloggede jeg en artikel fra Weekendavisen med ordene ‘Chikane efter Redox-artikel’. Det viser sig at journalisten bag artiklen, nu også er mål for venstrefløjens vrede. En ‘Jonas Jay’ påpeger, at Weekendavisens Søren K. Villemoes er søn af Lars Villemoes, der i 1990’erne skrev kritisk om den yderste venstrefløj, og derfor modtog dødstrusler. Det gør sønnen inhabil, må man forstå.

Endnu værre er nedenviste kritik fra journalist Claus Kragh, tidligere Berlingske, nuværende redaktør hos Mandag Morgen – magasinet bag anti-fakenews-siden ‘TjekDet’.

“Jeg forstår heller ikke, at Collignon og Villemoes begge lægger hovedet på blokken i forhold til, at Generation Identitær ikke har begået noget ulovligt. Ikke at jeg personligt kender til, at de har gjort det. Men man ved aldrig. (Claus Kragh, 22. oktober 2019)

(Claus Kragh på Facebook, 22. oktober 2019; NB: Opdateringen er slettet, se citat herunder)

“… jeg er ikke venner med Beattie og havde aldrig mødt eller haft en privat samtale med ham, før jeg skrev den artikel.” (Søren K. Villemoes. 23. oktober 2019)

“Jeg kan kun sige, at Søren Villemoes og jeg ikke kender hinanden og at jeg aldrig havde mødt ham før eller havde haft en privat samtale med manden før denne artikel blev skrevet.” (Daniel Beattie, 23. oktober 2019)

“Jeg begik den store fejl at skrive, at Søren Villemoes var personlig ven med Daniel Beattie. Det havde jeg ikke belæg for. Sagen var, at de to er venner på Facebook, hvilket jo helt klart noget andet.” (Claus Kragh, 23. oktober 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105345/trackback

17 Comments »

 1. Og hvad så om de VAR personlige venner, Claus Kragh?

  Guilt by association er tilsyneladende ekstremisternes foretrukne anklage.

  Kommentar by Quark — 23. oktober 2019 @ 12:19

 2. Lars Villemoes skrev dengang, såvidt jeg husker, om Blekingegadebanden. I Dagbladet Information.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. oktober 2019 @ 12:27

 3. Claus Kragh burde skrue op for selvkritikknappen og ned for mudderkastningen.

  Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 23. oktober 2019 @ 12:39

 4. !

  Nå, så en bevægelse som protesterer mod masseindvandring, besættelse, kæmpekriminalitet, ruinering af velfærd, befolkningsudskiftning og folkemord “er en af tidens største trusler mod freden i det danske samfund”…..

  Det er hvad Claus Kragh ude at sige. Er manden hjernevasket rødfascist, eller er han en politisk og psykopatisk galning?

  For dem der truer freden og livet i Danmark er da slet ikke G. I. De forsvarer jo tværtimod freden og livet. Claus Kragh vender da fuldstændig tingene på hovedet. Hans forsøg på mistænkeliggørelse af G.I. er da noget af det mest perfide, åndssvage og latterlige der længe har været lagt frem.

  Dem der vil Danmarks fred, frihed og fremtid til livs, er da langt mere Christiansborg, DR og TV2 osv. Hvorfor angriber Claus ikke dem? Fordi det er der ikke penge i?

  Claus lyder som en korrupt og anti-dansk ekstremist når han skriver som han gør.

  Kommentar by Michael J — 23. oktober 2019 @ 13:17

 5. Venstrefløjens politiske terror tager til i styrke i Tyskland
  https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/linke-aktivisten-stoeren-politiker-auftritte-verteidigt-die-freie-rede-65537304.bild.html

  Kommentar by k. m. — 23. oktober 2019 @ 13:54

 6. Hvor er det bare tarveligt at GI organiserer fysisk træning for sine medlemmer, det er da racistiskt at kunne forsvare sig mod AFA og andet voldeligt afskum. Du er dummere end snot, Klaus Kragh.

  Kommentar by Johnson — 23. oktober 2019 @ 14:37

 7. Ja, Henrik Petersen 12:27. Såvidt jeg husker blev Lars Villemoes kendt for at have været medvirkende til at afsløre Blekingegadebanden.

  “Da Blekingegadebanden i 1988 blev anholdt, fandt Dagbladet Informations chefredaktion (Lars Hedegaard og Peter Wivel), at Lars Villemoes – på daværende tidspunkt musikanmelder – var den rigtige til at grave videre i sagen. 13. maj 1989 blev hans første artikel trykt, “Fighterne og de nyttige idioter”. Men Lars Villemoes’ artikelserie udløste en voldsom kritik fra personer på venstrefløjen, der fortsatte i flere år efter.”

  “I Dansk Journalistforbund var holdningen til Villemoes’ arbejde også negativ, og hans skriverier blev fremhævet som eksempler på dårligt journalistisk håndværk. På forsiden af fagbladet Journalisten 27. september 1989 var overskriften “Bærer han retssikkerheden i graven?”, rettet mod Villemoes, som sammen med kollegaen Jacob Andersen blev genstand for en høring arrangeret af Dansk Journalistforbund og Retspolitisk Forening.”

  “I sine bøger om Blekingegadebanden anerkender Peter Øvig Knudsen Villemoes for hans banebrydende journalistiske arbejde.”

  Klip fra wiki (hvor flere af hetzerne mod Lars Villemoes er nævnt)

  Kommentar by A-mad — 23. oktober 2019 @ 15:41

 8. Tak A-mad 15:41
  Nej, Villemoes fik ikke just popularitetsprisen de år trods sit fremragende arbejde. Informations- og Politiken-læserne hadede ham, det samme gjorde Journalistforbundet. Han burde have haft Cavling-prisen, meeeen…..

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. oktober 2019 @ 16:17

 9. Apropos Blekingegadebanden så er det tidligere medlem Torkil Lauesen også skribent på det berygtede venstreradikale netmedie Konfront.

  Så vidt jeg husker, var det også politimorderen Torkil Lauesen, der blev belønnet af Ritt Bjerregaard med en topstilling i Københavns kommune…

  Kommentar by Revisoren — 23. oktober 2019 @ 16:24

 10. “Det er ikke mange politiske organisationer, der organiserer fysisk træning”.
  Ja, det er sgu for galt! Det kunne jo være mange på venstrefløjen faldt fra, hvis deres hjerner fik frisk ilt til systemet.

  Kommentar by O — 23. oktober 2019 @ 16:27

 11. “Same old song” fra socialistloonierne “Jeg går ind for ytringsfrihed,men…” Man bliver så træt.

  Kommentar by Nielsen — 23. oktober 2019 @ 16:53

 12. Off topic. https://soopllc.com/blog/book-ideas/in-defense-of-democracy-by-anne-marie-waters/
  Har brug for 2.000 stemmer. Anne Marie Waters er leder af det politiske parti For Britain.

  Kommentar by barfbag — 23. oktober 2019 @ 19:31

 13. Godt nok er det en OT. Har i hørt, dagens gode nyhed. Lidt er også godt.

  Overskriften er meget passende, men nok ikke for Morten Mellemøsten, Koran-Sofie og Skippe. Samt Asmaa-Abdol-Hamid-Banden, Ja de kendes jo også.

  https://jyllands-posten.dk/premium/international/ECE11705824/koeletrailer-med-39-lig-bar-et-klistermaerke-den-ultimative-droem/
  23.10.2019 KL. 19:45
  Køletrailer med 39 lig bar et klistermærke: ”Den ultimative drøm”
  Den britiske premierminister kalder chokerende fund for »en utænkelig tragedie«. Politiet mener at vide, at lastbilen er kommet til Storbritannien via Belgien.

  Potten kræver login:

  Jeg må vedgå at disse kulturberigere fik ”Den ultimative drøm”
  Det behager mig særdeles udmærket, for så tæller de ikke med i volds statistikkerne.
  Nu spilder myndighederne tiden på, at finde spor af Zyklon B.

  Havde muslimerne opført sig ordentlig og efter dansk lov og værdier var det noget helt andet.

  Husk: Man skal altid gøre sig fortjent, til lidt medfølelse.
  Muslimer ejer det ikke, så skal muslimerne heller ikke forvente det.

  Kommentar by Charles Nielsen — 23. oktober 2019 @ 20:50

 14. !

  Dybt skræmmende udvikling i Sverige – se Snaphanen

  Blæse være med fattige og almindelige mennesker – se Den korte avis

  Dystre nyheder – Document.dk og 24nyt.dk

  8OO til 1OOO procent i rente om året på kviklån var ikke åger, 2o11-2o19, iflg. politikerne og juristerne/dommerne.

  Kommentar by Michael J — 23. oktober 2019 @ 23:25

 15. Det er en borgerpligt at stoppe med at arbejde og indlede den fysiske træning til nedkæmpelse af de 179 nazister i folketinget og alle deres nazistiske venner i den danske nazistiske journalist-, politiker- og dommerstandstand her op til borgerkrigen mod den nazistisk kuppede stat i Danmark og den øvrige del af planeten, hvor nazisterne har erobret magten.

  Når borgerkrigen starter under afvisningen af det globale forsøg på nazistisk statskup i USA, så skyldes det at der allerede fra Det Hvide Hus er indkaldt en kvart million reservister til marinen, klar til at afvise det nazistiske kupforsøg sammen med de langt over 300 millioner sværtbevæbnede patriotiske amerikanere

  Kommentar by WhatIf — 24. oktober 2019 @ 03:53

 16. Papiraviserne har mange mærkelige undskyldninger når de skærer ned i bemandingen, de vil ikke erkende at kisten er købt og klar til bisættelse af papiraviserne men håber på politisk indgreb der skal give dem flere penge, den enkle årsag til nedgangen er at læserne har gennemskuet deres løgne og fake news, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. oktober 2019 @ 05:03

 17. Den enkelte journalist sidder fastlåst i sit verdensbillede.

  Ham her tror selv, at han tilhører de progressive, men er ikke andet end et undertrykkende borgerskab, der ikke tager sig af særlig meget af volden, men kan i samme åndedrag kæde GI med højreterrorisme.

  Kommentar by Uno — 24. oktober 2019 @ 07:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper