24. oktober 2019

Jens Philip Yazdani om højreradikale, der mobiliserer og gør sig ‘klar til kamp’, ‘træner kampsport ‘

Jens Philip Yazdani er ikke mere medlem af Socialistisk Ungdomsfront, men han lyder nu stadig som arketypen på en revolutionær. Når 28 procent af danskerne vil have muslimer ud af landet, så har det intet at gøre med muslimers opførsel, men om ‘Nedskæringspolitik’ og ‘neo-liberalismen’. Alt skal pinedød presses ind i Karl Marx.

Det ville være rart, hvis der fandt ‘en art højreradikal vækkelse’ sted i Danmark i disse år, men det er der desværre ikke rigtigt noget der tyder på. Modstanden mod islamisk indvandring er konstant, men modarbejdes demografisk af den fortløbende befolkningsudskiftning. Kommentar af Yazdani hos Jyllands-Posten, hvor han uvist af hvilken årsag har en blog – Vi har et problem med højreradikalisme i Danmark.

“Hele 28 pct. faktisk, der i en undersøgelse, som Mandag Morgen publicerede i går, erklærede sig enten helt eller delvist enig i, at muslimske indvandrere skal sendes ud af landet. … De 28 pct. er nemlig ikke bare umælende, anonyme ofre; det er personer, der også er begyndt at organisere sig og gøre klar til kamp.

Vi ser det med højreradikale ungdomsorganisationer, der mobiliserer – og for eksempel træner kampsport på lejre. Vi ser det med højreradikale partier, der opstilles til Folketinget, hvor nogen vælges ind, mens andre vrages kun få stemmer før spærregrænsen. …

Jeg nærer ingen illusioner om, at Majbritt er nazist. Selvfølgelig er hun ikke det. … hun er en del af en bredere radikalisering – en art højreradikal vækkelse.

Hun siger: ‘[Politikerne] er ude på en befolkningsudskiftning, sådan ser jeg det’ og bliver dermed et ekko af konspirationsteorien om ‘Den store udskiftning’. En teori, der før hende er fremsat af højreradikale terrorister såsom manden bag Christchurch-angrebet – og helt for nylig, Dansk Folkepartis Martin Henriksen, ligesom den undervejs har givet næring til Rasmus Paludan og hans projekt om et racerent Danmark.

Hun er ikke alene. Hun er nok heller ikke farlig i sig selv. Men hun er en del af en farlig fortælling – af en farlig højreradikalisering. … For hvad er egentligt grunden til Majbritts frustration, der giver sig til udtryk i højreradikale termer?

Nedskæringspolitik. Simpelthen. … Det er ikke muslimerne skyld, at vores ældre bliver svigtet. Det er ikke muslimerne skyld, at der ikke er nok pædagoger til vores børn. Det er ikke muslimernes skyld, at politikerne laver nedskæringer… Det er neo-liberalismens skyld.

(Jens Philip Yazdani på Twitter, 16. oktober 2019)

Oploadet Kl. 01:54 af Kim Møller — Direkte link77 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105369/trackback

77 Comments »

 1. Den usædvanlige høje kriminalitets -og voldtægtsfrekvens som besætterne fra islams sørgelige lortehuller udgør, kan benægtes i en blog hos JP. Ingen problem. Løgnepressen har kronede dage.

  Monstro løgne-Jens tør kigge lidt udenfor Danmarks grænse og se, at barbarerne med krigsideologien i bagagen har samme adfærd, uanset hvor de invaderer?
  Måske derfor, at de er uønsket?
  RP projekt om et racerent Danmark? Løgne-Jens er jo en komplet idiot.

  Kommentar by Iznogut — 24. oktober 2019 @ 02:38

 2. Gætter på at omkring 98% af de etniske danskere, ønsker perkerne en hurtig død under borgerkrigen

  Kommentar by WhatIf — 24. oktober 2019 @ 03:18

 3. Den store udskiftning? Uanset hvad man mener om begrebet og ordvalget, så er befolkningsudskiftningen ikke en konspirationsteori, men et matematisk følge af migrationen og demografien! Selv venstreorienterede demografer må indrømme at det er tilfældet. Det bliver bare pakket ind i floskler, som at det gør heller ikke noget, bare det sker langsomt! Og det kan man jo så være enig i eller ej, men udskiftet det bliver vi!
  Som konservativt tænkende menneske ser jeg det, som enhver generations pligt at afleverer landet, nationen om du vil, i samme stand, som de selv modtog det, helst bedre, men det gør vores generation ikke! Vi har fyldt Danskernes eneste sted, de kan kalde hjem op med Arabere og Afrikanere med en helt anden kultur end vores! Det er simpelthen en forbrydelse

  Kommentar by Den Nervøse — 24. oktober 2019 @ 03:31

 4. Som Asger Aamund udtaler så er den Danske velfærdsstat tynget af en udgift på ikke mindre end 36 millarder til de uintegrerbare indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister, dertil kommer udgifter til retsvæsenet forsvarsadvokater uduelige tolke fængselsvæsenet politiet samt udrejsecentrene, jo jo politikerne har ruttet med skatteborgernes penge og samtidig undgået indgreb mod sliksmuglere og vanvidsbilister, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. oktober 2019 @ 04:35

 5. udgiften er, som alle ved, nu over 300 milliarder årligt og voldsomt stigende

  Kommentar by WhatIf — 24. oktober 2019 @ 04:54

 6. !

  Ja, det virker underligt at mange igen og igen citerer det officielle tal på 36 milliarder kr. Er de bange, naive eller hvad? Det rigtige tal er langt over 2OO milliarder i alt, og nærmer sig omkring 3OO milliarder. Hvorfor så citere svindel-tallet på 36? Den officielle løgn bør vel ikke gentages af fornuftige danskere som HAR gennemskuet at Christiansborg ligesom DR, TV2 og papiraviserne er en løgnefabrik.

  Tallet på snart ca. 3OO milliarder kr. til “berigerne” og asylanterne, forklarer jo også meget bedre, hvorfor nedskæringer, afgifter, gebyrer, besparelser, lukninger og forringelser hagler ned over danskerne. Der er en naturlig og logisk sammenhæng mellem udgifterne til indvandring, og det at kommuner, hospitaler, skoler, ældreforsorgen, forsvar og politi osv., osv. bliver pålagt den ene spareøvelse efter den anden.

  Der er nu tæt på 1 million utaknemmelige, krævende, kostbare og stridbare kulturfremmede i vores land, og de koster i snit 2OO.OOO kr. pr. stk. i forsørgelse, gratis boliger, gratis pensioner og gratis alting. Gang selv med 1 million. Og så er der udgifterne til retsvæsnet, skolerne, sundhedsvæsnet osv., osv.

  Yazdani-Jens er som en skriver, en løgnagtig komplet idiot. Og dansker er han jo heller ikke. Vel en 3.G AEH’er?

  Men hvad mener han med at Pia K. har bevæbnet banditter som hun har forbandet?

  Kommentar by Michael J — 24. oktober 2019 @ 05:40

 7. .

  Oveni de kendte berigere, har vi så alle de ukendte, uregistrerede berigere som hele tiden myldrer ind i vores land, fordi grænsebevogtningen er hullet som en si. Især om natten. Der er mange tusinder af dem nu. De tager ophold i ubeboede huse, i ghettoer, i tomme sommerhuse, i campingvogne, både, i lader, stalde, garager, kældre, lofter og på trappeopgange. Bliver de taget i indbrud, hærværk og tyveri, bliver de ikke sendt ud af landet, politiet lader dem bare gå i mange tilfælde. Og bliver de sigtet for overfald, voldtægt, hjemmerøverier, svindel, stenkast og påsat brand, får de som regel også lov til at blive. Straffene er oftest en hån mod ofrene, og de fleste udvisninger er jo slet ikke effektive.

  Det handler ikke bare om smadring af økonomien, velfærden, infrastrukturen, skolevæsnet, pensionerne, ældreforsorgen og hospitalsvæsnet, nej, Christiansborg har iværksat en etnisk udrensning af danskerne, et folkemord swedish style!

  Kommentar by Michael J — 24. oktober 2019 @ 05:55

 8. https://ekstrabladet.dk/112/politi-overfaldet-med-stenkast-i-boligomraade/7844939

  Kommentar by k. m. — 24. oktober 2019 @ 06:23

 9. Ja Terror, krig, undertrykkelse, kamp for undertrykkelse imod frihed, Selvvalgte Ghettoer hvor danskere chikaneres, såkaldte æresdrab, Bandeopståen, voldtægter, parallelsamfund. etc etc….Det store problem er højreradikalisering (mener en Idiot fra Venstrefløjen i SUF). Støt SIAD etc. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. oktober 2019 @ 06:54

 10. Det er mere end evident, at der der en befolkningsudvskiftning igang, så prøv at hive lommeregneren frem og beregn noget statistik på, hvad de over 1 mio. aborter bla. har ført med sig og læg dertil onde sindssyge magtpersoners forræderiske globalisters planer lagt i de hemmelige loger hævet over demokrati og transparens.

  Prøv at kigge på symbolerne det fremkommer i det offentlige rum – journalister fortæller ikke noget, for de er en del af råddenskaben.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 24. oktober 2019 @ 07:06

 11. Han skal ikke integreres, han skal hjem…

  Kommentar by Revisoren — 24. oktober 2019 @ 07:31

 12. Venstrefløjens parole er :”tryk avler modtryk”
  Den bruges som undskyldning for at tæske fredelige medborgere de ikke er enige med.

  Yazdani har åbenbart et problem med at folk vågner op og lærer selvforsvar.

  Politiet har opgivet, sikkert fordi de også er infiltreret af fjenden, så Yazdani ryster måske i bukserne over, at der bliver slået igen, når venstrefløjens tæskehold prøver at sætte dagsordenen.

  Erdogan nøjes ikke med at spille stor mand i Syrien, han sender imamer til Danmark for at prædike Islam i moskéer opført og betalt af Tyrkiet.

  https://www.berlingske.dk/danmark/erdogans-imamer-har-fri-adgang-til-danmark-og-opfordres-til-at-agere

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2019 @ 07:44

 13. Piphans er bare en yallah.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. oktober 2019 @ 08:29

 14. Skal det nu gøres til et problem, at unge danskere træner selvforsvar?
  Der er masser af eksempler på, at de tilrejste dyrker kampsport, og i mange tilfælde har man set kampsport som et middel til at gøre dem til gode samfundsborgere.
  Khalid Alsubeihi så kickboksning som vejen til et ærligt liv.
  Subbhi Hassan var leder af en ungdomsklub, der tilbød thaiboksning og styrketræning.
  Rushy Rashids brødre har dyrket kampsport på højt niveau.
  Omar el-Hussein var en talentfuld thaibokser.
  Lors Doukajev dyrkede boksning. inden han blev bombemand.
  Selvom fodbold ikke regnes som en kampsport, kan man altid overfalde dommeren eller bruge hjørneflaget som våben.

  Kommentar by Henning — 24. oktober 2019 @ 08:34

 15. Jens Philip Yazdani skriver:

  “Det er ikke muslimerne skyld, at vores ældre bliver svigtet. Det er ikke muslimerne skyld, at der ikke er nok pædagoger til vores børn. Det er ikke muslimernes skyld, at politikerne laver nedskæringer… Det er neo-liberalismens skyld.”

  Forklaringen skal søges et helt andet sted, nemlig kommunernes udligningsordning.

  De rige kommuner har på papiret masser af penge via skatteindtægter. Alligevel må de spare på tilbud til børn, unge, ældre og handicappede, fordi pengene skal sendes videre til fattigere kommuner. Det hjælper ikke meget at sætte kommuneskatten op. Pengene ryger videre til udkantsdanmark.

  Velkommen til virkelighedens verden, hvor der ikke findes nemme løsninger. Det er hverken neo-liberalismen eller muslimer, som tvinger kommunerne til at spare på velfærd, men kommunernes udligningssystem som sikrer sammenhængskraften i Danmark og mindre ulighed mellem land og by.

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 08:50

 16. p4nord har også Ekstra Bladets meningsmåling på programmet, om de 28% der vil udvise muslimer.
  En journalist spurgte en dame på gaden i Sæby og hun svarede “det er helt vildt”(i institutionen)bare det med maden! og ender med at sige

  “hvis de ikke vil spise vores mad, må det tage deres eget med hjemmefra”

  Mistroen til muslimer er der, men der mangler lige det sidste kick til at forme en samlet modstandsbevægelse

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2019 @ 08:58

 17. np 08:50

  er du en muslimsk muldvarp på Uriasposten ?

  Du kan da ikke for alvor mene det ikke er muslimer som presser velfærdsstaten i bund?

  De reelle tal holdes skjult, men vi er vel over 200 mia. i udgifter til muslimske nassere i Danmark. Det har ikke noget med udligningssystemet at gøre.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2019 @ 09:03

 18. Han er en sølle nar, der udstiller sin uvidenhed med sine forvrøvlede skriblerier. Man kan undre sig over, at JP og andre gider lægge spalteplads til. Måske tjener det et højere formål, nemlig at få udstillet for dårlige argumenter hans politiske fløj efterhånden står tilbage med.

  Kommentar by Holger_Danske — 24. oktober 2019 @ 09:16

 19. k.m. kl. 09:03

  Hold venligst op med personangrebene. Det er det næst-nederste niveau i arguments-pyramiden. Vil du befinde dig der?

  “De reelle tal holdes skjult, men vi er vel over 200 mia. i udgifter til muslimske nassere i Danmark.”

  Har du en kilde? Eller er det bare en følelse, fornemmelse eller konspirationsteori, du har?

  “Det har ikke noget med udligningssystemet at gøre.”

  Jeg bliver nødt til at gentage: Har du en kilde? Eller er det bare en følelse, fornemmelse eller konspirationsteori, du har?

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 09:27

 20. np
  Det du skriver er helt ude i hampen, og jeg kan ikke tage mig af hvad du “føler” om mit svar. Du dokumentere ikke en skid, men kræver en masse af mig.
  Den stopper jeg her, ellers ender tråden i det sædvanlige trolleri

  Kommentar by k. m. — 24. oktober 2019 @ 09:50

 21. Jens Philip skriver Politiken-meninger i Politiken-Vest. So whats new?

  Kommentar by Bastardo — 24. oktober 2019 @ 09:50

 22. ” Vi ser det med højreradikale ungdomsorganisationer, der mobiliserer – og for eksempel træner kampsport på lejre.”

  Hvilke højreradikale ungdomsorganisationer træner kampsport?

  ” Det er ikke muslimerne skyld, at vores ældre bliver svigtet.”

  Penge kommer ikke bare ud af den blå luft, der skal produceres varer, som kan sælges. Det eneste de fleste muslimer producerer er udgifter. Når muslimen kræver ind, så må pengene tages fra andre områder, det er ret elementært, men selfølgelig ikke for en ræverød halvhjerne, der tænker med det forkerte hoved.

  Kommentar by der Adler — 24. oktober 2019 @ 09:54

 23. Sygt nok at han alligevel beskylder Pia K for at bevæbne disse rotter.. Så er man godt nok tabt bag en vogn, haha.

  Kommentar by Voltzejn — 24. oktober 2019 @ 10:06

 24. `

  Skal vi ikke een gang for alle faslå at “np” selvfølgelig er en radiGAL “trol”, en feministisk debatsabotør, en rød femtekolonne eller en muslimsk muldvarp. Hun påstår om sig selv at hun er en ægte konservativ, men hun er da højst konservativ ligesom de skabsradikale papkasse-konservative.

  Her tager hun afstand fra personangreb. Dem har hun ellers selv brugt i stort omfang. Og hendes medsammensvorne har gjort det samme.

  Her prøver hun primitivt og plumt at skabe tvivl om de astronomiske udgifter til indvandringen, ved at forlange dokumentation for noget som er enkelt og indlysende. Her spiller hun dum. En ynkelig måde at argumentere på.

  Iøvrigt har en lang række af bloggere påvist at hun er utroværdig og løgnagtig.

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. oktober 2019 @ 10:11

 25. Awaiting moderation. Hvorfor nu det?

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. oktober 2019 @ 10:12

 26. Jens vrøvler.

  Kommentar by Johnson — 24. oktober 2019 @ 10:15

 27. Har “np” nu mere ucensureret ytringsfrihed end vi andre?

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. oktober 2019 @ 10:16

 28. -> Bent Nielsen

  Det er filteret, som fanger. Muligvis fordi du bruger nyt alias på en emailadresse, der bruges af anden debattør. Det er dårlig debatstil. Man kan skifte alias, men flere aktive alias’er går ikke.

  Kommentar by Kim Møller — 24. oktober 2019 @ 10:17

 29. k. m. kl. 09:50

  Tsk tsk. Det er dig, som har alle de harmdirrende følelser med hensyn til de “muslimske nassere”. Ja, det kalder du dem, til trods for at de betaler moms og skat som alle os andre.

  Jeg refererer såmænd bare fra en kampagne fra konservative borgmestre i de rige kommuner, som nøgtern fremstiller kommunalpolitikernes utaknemmelige situation, når de skal dele pengemidler ud. De råder ikke over en stor del af deres egne skatteindtægter, som de på grund af udligningssystemet skal sende af sted til fattigere kommuner. At der må spares på velfærden i disse kommuner, skyldes altså udligningssystemet.

  Men det gælder ikke kun de rige kommuner med konservativt styre.

  Københavns Kommune er nok den kommune i Danmark med flest indvandrere. 1 milliard kr. skal de af med til den kommunale udligning. På den anden side har vi Lolland, som man ikke forbinder med indvandrere, men med stor arbejdsløshed blandt etniske danskere. Lolland modtager 885 millioner i støtte fra den kommunale udligning. Jeg vil ikke stille det sådan op, men nogen kunne påstå, at den københavnske grønthandler Muhammed støtter den lollandske arbejdsløse fabriksarbejder Bjarne.

  Den største udgift på kommunernes udgifter er de sociale ydelser. Da de etniske danskere er i flertal, koster de naturligvis mest. Det, at udgifterne til de sociale ydelser er så store i Danmark, problematiseres til stadighed af borgerlige politikere. Det ville være en udfordring for det danske samfund selv uden indvandrere. Der er ikke nogen post på kommunernes budget, som hedder udgifter til indvandrere eller “muslimske nassere” som du kalder dem, da det ville være ulovligt.

  Taldokumentation fra følgende artikel:

  https://www.dr.dk/nyheder/politik/se-kortet-saa-meget-vinder-eller-taber-din-kommune-paa-manglende-udligning

  “Den stopper jeg her, ellers ender tråden i det sædvanlige trolleri …”

  Tak, fordi du giver dig selv mundkurk på.

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 10:26

 30. 10:17 Takk for det MrKim right, så er vi da enige om det, husk alle: Ingen dobbeltkonsonanter, soldater eller kampgrupper, kun enkeltaliaser også Kimski etc

  Kommentar by WhatIf — 24. oktober 2019 @ 10:31

 31. Der er fælles computere overalt, på skoler, biblioteker, sportshaller, væresteder, private hjem, universiteter, kaserner, politistationer osv. Hvorfor skal det være et problem om nogen bruger en fælles computer eller hver sin? Hvorfor falder du folk i ryggen ved at sladre om hvordan de organiserer sig? Du burde være 1OO% diskret med personoplysninger, ellers kan vi bloggere ikke stole på dig. I forvejen er det et ret utaknemligt job at være med her, så hvis du vil blokere os, er vi ret ligeglade. Vi er i forvejen trætte af alt det brokkeri og bøvl vi har med bloggere som “np” og hendes medløbere.

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. oktober 2019 @ 10:37

 32. At “np” igen og igen prøver sig frem med stråmænd, udenomssnak og bortforklaringer, er hendes seneste indlæg her gode eksempler på. Hun lyder ret meget som en partisoldat fra de radikale eller enhedslisten.

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. oktober 2019 @ 10:48

 33. […] (Mere om velfærdsmigranten Mohamad Alnabhan her)Se også Iranske Jens Philip Yazdani om højreradikale, der mobiliserer og gør sig ‘klar til kamp’, ‘t… […]

  Pingback by Er Mohamad Alnabhan politisk forfulgt? Faren rejste til Danmark lang tid før familien. – Free Speech Blog — 24. oktober 2019 @ 10:57

 34. Ud med det iranske kneppeaffald og i fængsel med alle dem der er skyldige i islamiseringen af Danmark.

  Kommentar by Piphans — 24. oktober 2019 @ 11:01

 35. 2. WhatIf
  Dit gæt er rigtig. !!!!!!!!!!!

  12. k.m. fra bt
  Det vil Asmaa-Abdol-Hamid-Banden aldrig komme ud for, når de besøger Vollsmose.

  15. nb. “Det er ikke muslimerne skyld, at vores ældre bliver svigtet.
  Du har ret:
  Det er vælgernes og deres valgte politikere der har skylden.
  Det er jo ikke muslimerne der har importeret sig selv, VEL. ? Men alligevel bliver vi Danskere nød til at fjerne lortet, både udenfor og inden for borgen.

  Kommentar by Charles Nielsen — 24. oktober 2019 @ 11:26

 36. -> Bent Nielsen

  “Der er fælles computere overalt, på skoler, biblioteker, sportshaller, væresteder, private hjem, universiteter, kaserner, politistationer osv. Hvorfor skal det være et problem om nogen bruger en fælles computer eller hver sin? Hvorfor falder du folk i ryggen ved at sladre om hvordan de organiserer sig?”

  Jeg skrev ikke noget om fælles computere (eller IP-adresse). Jeg skrev at du ‘bruger nyt alias på en emailadresse, der bruges af anden debattør’. Det er helt okay, at skifte alias, men jeg accepterer ikke at debattører bruger flere aliaser eller skifter efter forgodtbefindende.

  Reglerne er ikke målrettet dig, men hvis du har fulgt min moderation her på siden, så vil du vide, at jeg slår hårdt ned på enhver der spilder min tid. Med andre ord: Kan du ikke leve med det, så find et andet sted at debattere.

  Kommentar by Kim Møller — 24. oktober 2019 @ 11:37

 37. NP(ja helt klart en islamisk troll) refererer til en “Kampagne” med konservative borgmestre!
  Google selv “konservativ” politikere/kolbøtter af den kaliber findes ikke i DK mere.
  Og topmålet af idioti er “Taldokumentation” fra DR, ja Danmarks Radio,
  den burde hedde “Regimets Propaganda Kanal”
  Det medie hvis ypperste funktion er at politiserer, vildlede ved at undlade. Se bare deres “nyheder” informationer omkring Venezuela, Brexit, Spanien, Indvandring i DK, Trump, SKAT, Politiet og ikke mindst EU.

  Jens er bare endnu en “Lefttard”!

  SIAD. Ud af EU/FN. Stem NB! Støt SK. P.

  Kommentar by Piotr — 24. oktober 2019 @ 12:02

 38. Piotr kl. 12:02

  Min opfordring til at standse personangrebene skal også gælde dig.

  Kampagnen, jeg referer til, er denne:

  https://www.bt.dk/politik/storkoebenhavn-i-oproer-mod-jyderne-vi-vil-ikke-betale-mere

  Borgmestre i de rige nordsjællandske kommuner, hvoraf de rigeste er konservativt eller borgerligt ledet, har været særdeles aktive i kampagnen.

  Tallene, som gengives i fakta-bokse i DR’s artikel stammer fra beregninger fra Økonomi- og Indenrigsministeriet.

  Bedre held næste gang.

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 12:29

 39. #29 np
  Udligning mellem danske kommuner gør ikke Danmark fattigere, omkostningerne højere eller servicen dårligere samlet set. Den skal sikre at serviceniveauet og faciliteter er det samme i alle kommuner.

  Derimod hæver indvandrere omkostningerne og gør servicen ringere og dyrere, f.eks. pga behov for tolkebistand og ekstra sagsbehandling. Dertil kommer alle mulige andre omkostninger, kriminalitetsbekæmpelse, sociale omkostninger, tvang om overvågning af alle danskere og andre indskrænkninger af personlige frihed.

  Kommentar by Zatopek — 24. oktober 2019 @ 12:33

 40. Gid man kunne hive Philip Yazdani ind i taleradio med et nationalkonservativt udgangspunkt og udstille hans mangler. Men sådan noget ser vi formentlig aldrig i Danmark.

  Den nye taleradio er endnu en omgang “konstruktiv journalistik”

  Kommentar by Dennis — 24. oktober 2019 @ 12:45

 41. Drengen bliver jo selv mere og mere ekstremistisk skinger i sin retorik. En vaskeægte galning.

  Kommentar by LarsB — 24. oktober 2019 @ 13:02

 42. Zatopek kl. 12:33

  “Udligning mellem danske kommuner gør ikke Danmark fattigere, omkostningerne højere eller servicen dårligere samlet set.”

  Det er nok for enkelt stillet op. Virkeligheden er, at mange borgere i hovedstadsområdet mærker besparelser på børne-, ungdoms-, ældre- og handicapområdet. De besparelser kunne formentlig undgås, hvis kommunerne disponerede over en større del af deres egne skatteindtægter.

  “Derimod hæver indvandrere omkostningerne og gør servicen ringere og dyrere …”

  Jeg vil gerne blive klogere. Har du noget dokumentation? Som jeg sagde allerede i begyndelsen: indvandrerne betaler 25 procent moms og ejendomsskatter eller husleje som alle os andre. Fjern de indtægter fra stat og kommuner. Det gør ikke den offentlige service større.

  Til sidst: Det er utroligt, at jeg skal gøre opmærksom på det, men det bliver jeg nok nødt til, da de usaglige personangreb sikkert vil fortsætte: Jeg er kritiker af masseindvandringen og islam. Men samtidig har jeg en realistisk tilgang til virkeligheden. I på den yderste højrefløj gør jer selv en kæmpe bjørnetjeneste ved at dæmonisere konservative og nationalt sindede som mig og andre. Havde det ikke været for jer, så havde de borgerlige ikke tabt regeringsmagten grundlovsdag 2019.

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 13:04

 43. np
  lad os sige du har to målebægre.
  Bæger 1 indeholder 2L vand. Bæger 2 er tom.
  Nu hælder du en halv liter fra 1 over i 2.

  Hvor meget vand har du nu i alt ? forudsat du ikke spilder en dråbe

  Enten er du dum, eller også forsøger du at slippe af sted med løgn om dansk økonomi ved at henvise til udligningssystemet kommunerne imellem.

  Og den med at grønthandler Muhammed i København sender penge til arbejdsløse Bjarne på Lolland er igen forsøg på at gøre muslimske Muhammed til et bedre menneske end danske Bjarne.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2019 @ 13:11

 44. np siger: “jeg vil gerne blive klogere”

  Ja, det er tiltrængt, men en umulig opgave.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2019 @ 13:15

 45. # Kim Møller

  Ja, OK og godt ord igen. Da du jo har ret i 99,9% af det du skriver i dine debatoplæg, hvis ikke 1OO%, vil jeg indrømme at jeg måske har misforstået et eller andet. Og det er jo rigtigt at du ikke har oplyst noget der kan være til skade for sagen, så jeg trækker min kritik tilbage.

  Men angående dårlig debatstil vil jeg dog lige bemærke, at den dårligste debatstil, set med mine øjne, er når visse bloggere indsender stribevis af løgnagtige debatindlæg, personangreb, vildledende oplysninger, kommentarer der fordrejer og forvansker virkeligheden, betvivler indlysende og nagelfaste sandheder om indvandringens tårnhøje økonomiske og menneskelige omkostninger, om kommunismens frygtelige forbrydelser osv. De bloggere som boltrer sig med den slags, bør modsiges og udstilles, og jeg og mange andre er glade for at du giver plads og frihed til at korrigere deres falske og landsskadelige påstande. Når DR og TV osv. kører frem, er der jo ingen muligheder for at svare, modsige og lægge sandheder og kendsgerninger på bordet.

  Så jeg/vi er ikke i tvivl om at du gør en heroisk og yderst anerkendelsesværdig indsats for at galskab og barbari ikke skal besejre og udslette vores civilisation og nation, folkehjem og fædreland.

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. oktober 2019 @ 13:28

 46. k.m. kl. 13:11

  Lad mig prøve at forklare med dit eget billede:

  De tilbageblevne 50 haletudser i bæger 1 raser over det manglende vand og råber, at det er muslimernes skyld. Det er det så ikke, men “luksus-service” til de 10 haletudser i bæger 2.

  Jeg sagde netop, at jeg ikke ville stille det op som, at det var den muslimske købmand i København, som bidrager til den arbejdsløse fabriksarbejder på Lolland.

  Jeg synes, at indvandringen har været for stor i Danmark. Men jeg synes, at vi skal skelne mellem dem, som yder et stykke arbejde og ikke kræver særbehandling af deres kultur, og så de kriminelle …

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 13:31

 47. Tråden blev afsporet ved np`s snak om kommuners udligningsbeløb.

  Der er næsten hver dag eksempel på at udlændinge angriber danskere, herunder politiet, så nu efterlyser politiet udvidet overvågning med ansigtsgenkendelse.

  Det forhindrer ikke voldspsykopater i at angribe i flok. Bare se på AFA der maskerer sig til ukendelighed, UDEN politiet håndhæver tildækningsforbudet.

  Kommentar by k.m. — 24. oktober 2019 @ 13:40

 48. k.m. kl. 13:40

  “Tråden blev afsporet ved np`s snak om kommuners udligningsbeløb.”

  Nej. Tråden blev afsporet ved dit usaglige personangreb på mig kl. 09:03.

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 13:47

 49. At 43:
  Bjarne på Lolland sender penge til Muhammed i København.
  Muhammed i København sender penge til Muhammed i Tyrkiet.

  Kommentar by Bastardo — 24. oktober 2019 @ 13:52

 50. np
  Hold nu din kæft kværulant, og læs igen hvad du selv skrev 08:50

  Kommentar by k. m. — 24. oktober 2019 @ 13:54

 51. Bastardo kl. 13:52

  Ja, og vand løber op ad.

  Jeg har nok introduceret et for vanskeligt emne på bloggen. De københavnske og nordsjællandske borgmestre havde heller ikke succes med deres kampagne.

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 14:02

 52. `

  Feministen “np” bliver mere og mere utrolig og utroværdig. Eller skal vi sige frækkere og frækkere.

  Hun skriver eller har tidligere skrevet at hun er konservativ, at hun ved det forstår at man er hævet over politik, (hun politiserer alligevel), at hun er modstander af indvandring og islam, (hun forsvarer begge dele), at hun er nationalt sindet, at hun er modstander af personangreb, (som hun selv har anvendt talrige gange), at “berigerne” og evighedsturisterne betaler skat og moms, (hvorfra fik de mon pengene til det?), at deres kriminalitet ikke er værre end danskernes, hun kalder kritikere af den svenske feminisme for psykopater og sindssyge, osv.

  Hun står i sine egne hyklerier, usandheder og vrøvlerier til halsen. Modargumenter preller af som vand på en gås.

  k.m. har ret i at det er en umulig opgave at gøre “np” klogere.

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. oktober 2019 @ 14:22

 53. np fungerer som EGRsystemet på en bil.

  Ved at fortynde den friske indsugningsluft med udstødningsgas nedsættes iltmængden til rådighed for forbrændingen, og der dannes derved færre af de uønskede kvælstofilter (NOx’er)

  Her i debatten spørger hen ind til ligegyldige detaljer, for at afspore diskussionen, som i de kendte dialoger “To mand på en flåde” med Keld og Dirch og “Opinionsundersøgelsen” med Buster Larsen og Marguritte Viby.

  Vi, der var aktive på 180Grader.dk, kender stilen fra Simon73 (Ban-as Hother Hansen)

  Kommentar by Træt — 24. oktober 2019 @ 15:17

 54. Træt kl. 15:17

  “for at afspore diskussionen”

  Hvilken diskussion? Der er ingen diskussion mellem kommentatorerne i de første 14 indlæg i tråden.

  I mit eget indlæg, nr. 15, kritiserer jeg Jens Philip Yazdani og hans argument om “neo-liberalisme”. Jeg oplyser om, at den egentlige grund til, at kommunerne er nødt til at spare, er den kommunale udligning.

  Derefter bliver jeg overfaldet med det ene personangreb efter det andet. Og du fortsætter dem ved at sammenligne mig med en bilmotor, et revynummer og en venstrefløjsdebattør (gætter jeg på).

  Det skal dog siges, at Zatopek argumenterer og ikke benytter sig af personangreb og stråmænd.

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 15:53

 55. > np — 24. oktober 2019 @ 08:50

  Her er for eksempel en ting, vi ikke er enige om. Jeg anerkender, at udligningsordningen koster de rige kommuner, men:

  1) Nogle “rige” kommuner har samtidig en høj andel af muslimske indvandrere (ganske enkelt fordi ghettoerne koncentreres der) og dermed har de blot en *ekstra* udgift. Udligning OG sociale udgifter.

  2) De “rige” kommuner, som ikke har en høj andel af indvandrere, har muligvis et højt beløb i udligning – men ikke samme pres på sociale udgifter.

  Man kan ikke forklare faldet i velfærd med udligningsordningen alene. En del af årsagen skal også findes i det højere pres på velfærd i kommuner – både de som modtager og afsender udligninger. Og ser vi på det pres er det forhåbentlig ganske klart, at flere tilkommende nydere, som ikke tilsvarende yder, betyder netto-nedgang i den individuelle borgers adgang til velfærd.

  Og, tror jeg, det er i større omfang end udligning og påvirker begge parter involveret i udligningen både direkte og indirekte.

  Kommentar by Quark — 24. oktober 2019 @ 16:18

 56. > Det [at betale velfærden] ville være en udfordring for det danske samfund selv uden indvandrere.

  Men det er alt andet lige en større udfordring MED. Rent matematisk.

  Kommentar by Quark — 24. oktober 2019 @ 16:21

 57. Som jeg flere gange skar ud i pap for pghn og Simon73, så er hver eneste krone brugt på muslimske indvandrere en unødig udgift.

  Kommentar by Træt — 24. oktober 2019 @ 17:32

 58. Quark kl. 16:18

  Årsagen til kommunernes klemte økonomi er i første række flere ældre og børn med særlige behov i folkeskolen.

  Det er eksempelvis ikke flygtninge, der presser budgettet. Kommunerne får tilskud fra staten til denne post.

  Nogle borgere i de rige kommuner i København og Nordsjælland forstår ikke, at når de betaler så meget i indkomstskat, at der skal spares på den kommunale service. Jeg har været meget overrasket over, hvor meget den kommunale udligning fylder i budgetlagkagen f.eks. i forhold til de sociale ydelser, som – indrømmet – indvandrerene og deres efterkommer modtager en mindre del af. Den kommunale udligning er uretfærdig, som den er nu, når borgere i andre kommuner med lavere skatter får en højere kommunal service.

  Ifølge Finansministeriet koster indvandringen statskassen 28 milliarder om året. Blandt andet fordi 50 procent af de ikke-vestlige indvandrere ikke er i arbejde.

  Det er et stort beløb, men det er ikke det, som kommer til at vælte Danmarks for øjeblikket bundsolide økonomi.

  Faktisk taler erhvervslivets organisationer for mere indvandring, da vi mangler både højtuddannet og ikke-faglært arbejdskraft.

  Det er jeg dybt uenig i, for jeg mener, at de er blinde over for den negative kulturelle påvirkning fra islam, som indvandrerne bringer med sig.

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 18:08

 59. np
  Stop nu, for din egen skyld, så du ikke ødelægger dig selv i fejlvurderinger og spredning af urigtige oplysninger

  Kommentar by k. m. — 24. oktober 2019 @ 18:37

 60. Ja, de venstresnoede “stakler”. Synd er det bare at de er “nødt” til at gribe til vold og terror, for at kunne manifestere sig.
  Så tænk lige på den behandling som Den danske Forening ved dens start i 1988, da de, på fredelig vis, forsøgte at mødes. Stort set ingen ville lægge lokale til dem, og da de endelig fandt et, blev de beverfet med sten og andet modbydeligt kasteskyts.
  Samme behandling overgår NB og SK i dag. Jo, de “stakkels” autonome banditter går skam ind for demokratiske rettigheder, bare det ikke gælder andre end dem selv. Politiet forbød for nyligt Stram Kurs at holde rigsmøde i Middelfart med en undskyldning om “sikkerheds problemer”.
  Tænk på, hvis det var de autonome, som fik den behandling, oh, hvilket ramaskrig ville det ikke medføre. SK holder deres møde på Christiansborg i stedet for.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 24. oktober 2019 @ 19:43

 61. k. m. kl. 18:37

  Op med humøret. Du skal være taknemmelig for, at jeg ganske gratis oplyser dig om indviklede samfundsforhold.

  I nat vil du drømme om den kommunale udligning og som konsekvens vågne som et nyt menneske.

  Det vil være gråvejr og muligvis regne.

  “Det er ikke muslimernes skyld,” vil du tænke glad.

  “Det er den kommunale udlignings skyld. Det siger np. Så det er sandt.”

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 19:54

 62. `

  Er feministen “np” andet end en efterplaprer af løgnefabrikkernes propaganda? Hun synes ikke at have een selvstændig tanke om hvad der foregår i Danmark.

  Og hun forsøger hele tiden at bilde os noget ind ang. økonomien, indvandringen og kriminaliteten osv. Hendes påstand om at berigerne kun koster 28 milliarder kr. pr. år, er ikke bare naiv, men direkte fjollet. Og bliver ikke bedre af at der henvises til finansministeriet.

  Og Danmarks økonomi er ikke bundsolid, men trængt. Som det fremgår af utallige besparelser, nedskæringer og forringelser.

  Kommentar by Bent Nielsen — 24. oktober 2019 @ 20:03

 63. Dansk Erhverv giver 24.9.2019 udtryk for, at Danmarks økonomi er bundsolid.

  “Det er meget imponerende og viser med al tydelighed, at dansk økonomi har bundsolide balancer i øjeblikket.”

  https://www.danskerhverv.dk/presse-og-nyheder/nyheder/storste-overskud-pa-de-offentlige-finanser-i-11-ar/

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 20:44

 64. np bliver aldrig godkendt som sporhund
  “hen” kan ikke holde snuden i sporet, og koncentrere sig om opgaven

  Kommentar by k. m. — 24. oktober 2019 @ 21:32

 65. np er Marguritte Viby i sketchen “Opinionsundersøgelsen”, hvor Buster Larsen ihærdigt prøver at forklarer hvad det er, mens hun farer ud ad en tangent på hver eneste sammenligning med gåsens begrebsverden.

  En dummeflad og “hold kæft kælling” var på sin plads i begge tilfælde.

  Kommentar by Træt — 24. oktober 2019 @ 22:14

 66. Undskyld r’et i slutningen af forklarer

  Kommentar by Træt — 24. oktober 2019 @ 22:15

 67. Jeg noterede mig i formiddags en del notater, da jeg læste JENS PHILIP YAZDANI´s blog i JP, tillige med kommentarsporet.

  Men at poste dem her, venter jeg en ombæring med, da Topic jo jo længst er løbet af sporet.
  Jeg ser dog, at UPs eneste retmæssige blogger, udover snaphanen og vist nok en enkelt mere med blåt profilnavn, Kim selv, er kommet mere på banen og jeg håber oprydningen lykkedes;
  så UP igen kan blive stedet, hvor vi fint og respektfuldt kan debattere og kommentere, ud fra hvad (kendte) profiler skriver og ikke ud fra deres subjektive meninger om andre, under skiftende profiler.

  Jeg håber du bliver i sadlen Kim, således at vi igen får UPs kommentarspor tilbage (ca, et år), til hvor temaer og holdninger kunne ytres, debatteres og udfordres, UDEN at kommentarer til Blogoplæg/flydende debat blev saboteret af personangreb, der INTET har at gøre, med meninger/kommentarer til de blogtemaer som du sætter On Topic.

  Kommentar by M.S. Carstens — 24. oktober 2019 @ 22:24

 68. > np — 24. oktober 2019 @ 18:08

  > Ifølge Finansministeriet koster indvandringen statskassen 28 milliarder om året.

  Hmm, så vidt jeg ved er det officielle tal minimum 36 milliarder i direkte udgifter, og denne sammenregning tager ikke højde for indirekte omkostninger (friplads, sygehus, etc.) og har heddet 36 millarder i mange år efterhånden. Det reelle tal er, må vi formode, noget højere – men regnes af én eller anden grund ikke ud for os.

  > Det er et stort beløb, men det er ikke det, som kommer til at vælte Danmarks for øjeblikket bundsolide økonomi.

  Danmarks stats årlige budget er, i 2018-tal, omtrent 1100 millarder.

  36 millarder er – indtil videre – 3% af vores lands samlede budget.

  Det er næsten et halvt sygehusvæsen hvert år (2019-tal, 77 mia/år).

  Det er ikke en ubetydelig postering.

  > Faktisk taler erhvervslivets organisationer for mere indvandring, da vi mangler både højtuddannet og ikke-faglært arbejdskraft.

  1. Vi modtager ikke højtuddannet arbejdskraft fra muslimske lande, generelt.
  2. Den arbejdskraft vi modtager, er åbenbart ikke nødvendig (hvis 50% stadig kan være udenfor arbejdsmarkedet).
  3. Mere konkurrence om de ikke-faglærte stillinger går ud over vores lands ikke-faglærte og har tilsyneladende kun som formål at trykke lønnen.

  Den undskyldning brancheorganisationer for erhvervsliv bruger, når de siger de vil have mere indvandring, er ganske virkelighedsfjern. Den indvandring, vi har modtaget de sidste 30 år, har ikke været en hjælp for at opnå besættelse af fx ikke-faglærte stillinger. Så hvorfor fortsætter de deres ønske?

  Helt grundlæggende, så har vi én af to situationer:

  * Enten er indvandringen en netto-udgift
  * Eller også trykker den ufaglærte lønninger

  Den eneste rimelige løsning… er mindre indvandring.

  Og så har vi ganske rigtig slet ikke talt om det kulturelt-moralske problem, som i længden er endnu mere destruktivt end både løntrykkeri og sociale udgifter.

  Kommentar by Quark — 24. oktober 2019 @ 23:38

 69. K.M. i #43 rammer Trolden nP lige i r.. nånej, lige i nakken!
  Konservative bogmestre findes ikke i DK! de er alle røde levebrøds-politikere. Se bare hvordan de skifter parti ved kommunevalgene, for at få deres personlige ønsker opfyldt, læs. de fedeste ben.

  Og det er præcis hvad kampagner går ud på, produceret af hvilken som helst kolbøtte, levebrødspolitikere, at påvirke borgerene med deres våde drømme&ønsker, i bedste fald visioner, om at bruge endnu flere af borgernes skattemidler.

  Hvad DR undersøger, måler på og udgiver er ofte direkte løgn! speciel i National Økonimiske sager, idet vigtige tal bliver fordrejet eller udeladt!
  DR er ejet af Regimet, betalt af en tvangs inddrevet licens, bestemt henover hovedet på borgerne, ja, netop af Regimet! NICE!

  Søde Np, om du er direkte dum eller bare naiv radigal, tjaeeebombom,
  det vil tiden vise! Der er heldigvis nogle patrioter på dette “site”

  SIAD! Ud fa EU&FN. Stem NB! Støt SK. Direkte Demokrati NU!
  P.

  Kommentar by Piotr — 24. oktober 2019 @ 23:50

 70. Af nP 20:44:

  Dansk Erhverv giver 24.9.2019 udtryk for, at Danmarks økonomi er bundsolid.

  “Det er meget imponerende og viser med al tydelighed, at dansk økonomi har bundsolide balancer i øjeblikket.”

  https://www.danskerhverv.dk/presse-og-nyheder/nyheder/storste-overskud-pa-de-offentlige-finanser-i-11-ar/

  Kommentar by np — 24. oktober 2019 @ 20:44

  Np nu må du faneme stoppe!

  P.

  Kommentar by Piotr — 24. oktober 2019 @ 23:54

 71. >13 Hul igennem? 08:29
  Er du på stoffer?

  Kommentar by nielsen — 25. oktober 2019 @ 04:52

 72. Please don’t feed the trolls. np er en sådan

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2019 @ 05:06

 73. Bent Nielsen 13:28
  Du bør skelne mellem blogger(e) og kommentatorer.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2019 @ 05:29

 74. M.S. Carstens’´22:24
  Jeg gør dig venligst opmærksom på at lykkeedes er datidsformen af lykkes.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2019 @ 05:43

 75. Bent Nielsen = TP = Michael J = Alexander Beaumont = Ole Jensen med mange flere…

  Kommentar by Revisoren — 25. oktober 2019 @ 07:45

 76. Revisoren = “np” = quark = diverse røde og feminiserede bloggere, der hader dansksindede danskere.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. oktober 2019 @ 14:34

 77. Nu stoper du, TP. Det er DIG, der bruger aliaser, og selv efter Kim udtrykkeligt har fotalt dig at det IKKE ER OK med flere samtidige aliaser, eller at hoppe fra alias til alias igen og igen.

  Kim, vil du venligst gøre noget ved TP-problemet nu! Det er simpelt hen ikke acceptabelt at han bliver ved.

  Kommentar by Quark — 25. oktober 2019 @ 18:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper