25. oktober 2019

Om Jacob Holdt: “Altså det første resultat af hans livsfilosofi om at sige ja, det er at blive voldtaget.”

Første bind af Jacob Holdts erindringer kan købes på Politikens Forlag for 350 kroner, og det synes jeg er lige i overkanten, når nu jeg kun ville købe den for hans beskrivelse af analvoldtægten, der forenede ’sorte og hvide’. Sekvensen blev oplæst af Ditte Okman i forrige udgave af ‘Det vi taler om på Radio24syv’.

Jacob Holdt er taknemmelig for voldtægt

"Det første resultat af hans livsfilosofi om at sige ja, det er at blive voldtaget."

Det, vi taler om undrer sig over historien bag titlen på Jacob Holdts nye bog 'Om at sige ja'.

Lyt med i Det, vi taler om: https://24syv.co/ho

Slået op af 24syv i Tirsdag den 22. oktober 2019

“Med et ja-budskab. Ja til livet og integration mellem sorte og hvide…” (Jacob Holdt)

Oploadet Kl. 00:40 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105393/trackback

41 Comments »

 1. Man er jo ikke engang overrasket over at han sagde tak for voldtægt af en stor sort fyr, han fik jo bare hvad de fleste af alle de racistiske hvid-skyld typer drømmer om. Men er det stadig hans tur til usa dengang i 70’erne eller hvornår det nu var som han malker her i 2019? Jeg har aldrig forstået hvorfor det bliver ved med at være interessant for nogen, er det ham selv der bliver ved med at invitere sig selv i medierne?

  Kommentar by Per — 25. oktober 2019 @ 01:18

 2. Det lyder ikke engang, som om han politianmelder voldtægten! Jacob Holdt er indbegrebet af hvide menneskers afskyelige oikofobi.

  Kommentar by Jens Larsen — 25. oktober 2019 @ 02:52

 3. Well den sidte idiot er næppe født.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2019 @ 02:57

 4. Nielsen — 02:57

  Jo Nielsen, jeg tror faktisk at Jacob Holdt er den sidste idiot der er blevet født; det kan vel ikke blive værre (?) – Skulle han ikke være den sidste, og her lader vi tvivlen komme ham til gode, så sætter han i hvert fald nye standarder indenfor begrebet idioti!

  Kommentar by T. Flodur — 25. oktober 2019 @ 03:42

 5. Han er jo permanent skadet af at være præstesøn

  Kommentar by BB — 25. oktober 2019 @ 03:52

 6. `

  Medierne dyrker jo ligefrem det abnorme, skøre, sygelige, perverse og selvdestruktive. Det er derfor Jacob Holdt og andre tosser har så let ved at få sendetid og spalteplads. Hvis han havde været rasende og deprimeret over at være blevet voldtaget af en neger, havde han ikke været nær så interessant, og så var han jo også blevet udråbt til at være racist.

  Men nu er han blevet et eksempel til efterfølgelse. Jacob Holdt er den store og ædle helgen som straks tilgiver vold og voldtægt. Han bør naturligvis være forbillede for alle danskere.

  Jacob Holdt er beundringsværdig. Eller er han halvvejs eller trekvart idiot og bøsse? Det lyder næsten sådan.

  Det som medierne ikke siger ligeud, men det som er den manipulerende
  hensigt eller underliggende agenda, det er vel at vi allesammen bør begynde at betragte overfaldene på danske kvinder, og voldtægten af hele Danmark, som en skjult velsignelse som vi nærmest bør være taknemmelige for.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. oktober 2019 @ 04:33

 7. `

  7OO kr. for den politisk korrekte Jacob Holdts erindringer I og II om at rejse rundt og fotografere afrikanere. Ja, det må siges at være i overkanten, for ikke at sige helt til grin.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. oktober 2019 @ 04:40

 8. Fin analogi over det som de danske politikere har sagt, ‘ja, tak, meget mere af det, tak!’ til, på vegne af det danske folk.
  Og som majoriteten så yderligere understregede, ved at stemme som de gjorde ved sidste valg.

  Personligt tror jeg bare, jeg vil holde mig til højt belagt smørrebrød, men jeg går så heller ikke rundt med skyldkomplekser over min hudfarve, eller en udtalt selvmordstrang, som jeg har svært ved at kontrollere.

  Kommentar by Kimski — 25. oktober 2019 @ 04:40

 9. Et udmærket eksempel på Vestens perversitet og dekadence. Det er hans individuelle trang til at ophøje sig selv, som går forud for alle andre, der stadig synes det er yderst ubehageligt at blive voldpulet af en neger. Eller hvilken som helst race for den sags skyld.

  Kommentar by Uno — 25. oktober 2019 @ 05:29

 10. Jeg mener der er en der (vistnok) her på bloggen fortalte, at nogle af hans historier var fantasi grundlagt på en rigtig baggrund. Blandt andet historien om at han skulle have været i seng med en kvinde (til en kendt leder) lige efter dennes begravelse….
  Vi lader denne hippie være i fred med sit univers. Det værste var hans bortforklaring om Grøndlændernes etniske udrensning fra Gellerup. Såvidt jeg er orienteret har han konverteret til Islam. Så er I advaret.
  Støt SIAD. Fortsat god fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. oktober 2019 @ 06:43

 11. Tjek det her: https://www.facebook.com/lene.eriksen.31/posts/10157030671951137

  Kommentar by Michael — 25. oktober 2019 @ 07:04

 12. Den analvoldtagne hippie hjalp ligeledes den yndige islamist Sherin Khankan med at etablere hendes såkaldte “kvindemoske”.

  En vaskeægte dhimmi af værste skuffe…

  Kommentar by Revisoren — 25. oktober 2019 @ 07:27

 13. @5 BB, Ja, det er nok lidt der kæden er hoppet af, næstekærlighed i yderste potens.

  Kommentar by Johnson — 25. oktober 2019 @ 07:54

 14. Hans filosofi om at sige ja, går igen flere steder i bogen American Pictures. Jeg har læst den hurtig 1. gang, men skal helt sikkert igennem igen, for at indprente de mange indtryk.

  Holdt virker som en splittet person, der på den ene side virker højt begavet, på den anden side bindegal.

  Jeg er langt fra enig i hans syn på “den hvide mand” kontra minoriterer, f.eks. muslimer som ikke kan påstå at være en minoritet med 1,6 milliarder tilhængere.

  Kommentar by k.m. — 25. oktober 2019 @ 08:13

 15. I det mindste lider Jacob Holdt og andre gamle hippier ikke af krænkelseskultur. Ellers havde fri sex og porno osv. heller ikke eksisteret siden dengang.
  For min skyld kan han vende den anden kind til som han vil, mit problem er med indvandring, det er ikke med hippier eller antiracisme som sådan. Jeg er selv antiracist, men også identitær europæer som ønsker et trygt samfund. Afrikanere er smukke i Afrika, Libanesere er smukke i Libanon, men ikke i Danmark.

  Kommentar by Zatopek — 25. oktober 2019 @ 08:32

 16. https://www.information.dk/moti/anmeldelse/2015/09/jacob-holdts-40-aar-gamle-amerikanske-billeder-genanmeldt

  Kommentar by k.m. — 25. oktober 2019 @ 08:36

 17. Endnu et fugleskræmsel på lallernes ødemark..

  Kommentar by Hul igennem? — 25. oktober 2019 @ 08:58

 18. Er hans voldtægtshistorie ægte? eller kun en fantasi?

  Jacob var en stor, formentlig fysisk stærk mand i sine unge dage, og han kunne jo have sagt NEJ.
  Kun han selv kender sandheden, men jeg er skeptisk og det kan være han ligefrem har nydt turen, og så er det vel ikke voldtægt.

  Kommentar by k.m. — 25. oktober 2019 @ 09:57

 19. Nu siden han har tid til at skrive så meget er “Analen” nok ødelagt.

  Voldtægten skete garanteret, da han bad til Allah.

  Kommentar by Charles Nielsen — 25. oktober 2019 @ 10:15

 20. Fra Den Store Hukommelse:

  ”Ved at tænke positivt om ghettoernes voldsmænd og indvandrerbander kan jeg være med til, at disse føler sig elskede og inkluderede og dermed selv får overskud til at praktisere næstekærlighed.” (Jacob Holdt, JP 27.7.2013).
  Må vi bede om en trommehvirvel.

  Manden er en lystløgner og svindler, det blev afsløret i Weekendavisen for et par år siden. Alt det han påstod at gøre af velgørenhed i Afrika, viste sig at være fup + fiduser.
  Hvorfor bliver han ikke opsynsvagt på toiletterne i Ørsted-parken!

  Kommentar by der Adler — 25. oktober 2019 @ 11:06

 21. For nogle er en posted selfie sammen med en burkaklædt eller “flygtning” nok til at overbevise alle vennerne om ens godhed.

  Men Jacob Holdt tager den til “the next level”. Han sætter barren højt og den nye standard indenfor de kredse er nu officiel.

  1. En fremmed mands erigerede lem i sin anus.
  2. Farven skal ihvertfald være sort.
  3. Du skal bagefter poste oplevelsen og være glad og taknemmelig.

  Den bliver svær at slå, men er ikke umulig. Der er stadig plads til forbedringer, og kan udbygges yderligere. Din familie med kone og børn kunne kigge på, eller sælg hus og hjem og send pengene til mandens fattige familie, eller hvorfor ikke blive dobbelt så taknemmelig og tage en ekstra negers lem i munden samtidig. To fluer med et smæk.
  Hvis verden skal forbedres så er der brug for individer som Jacob Holdt.

  Kommentar by Men dog ! — 25. oktober 2019 @ 11:14

 22. Radikale hippier som Holdt lever i en drømmeverden der ikke har meget med virkeligheden at gøre. Som f.eks. deres drømmerier og idéer om de kloge og ædle vilde sorte/brune og de dumme og onde hvide. De er selv hvide, men mener om sig selv at de er særlig kloge, gode og ædle, når de vil have de hvide til at udskifte deres hvide civilisation med sort og brunt barbari fra afrikanske og arabiske lande.

  Mærkværdigvis er de sorte og brune ikke særlig taknemmelige overfor de hvide “humanister”, multi-kulti fortalere og godtroende verdensfrelsere. Hvad man tydeligt kan se af hvordan somaliere, congolesere, pakistanere, tyrkere, nigerianere, marokkanere, syrere, irakere og afghanere osv. opfører sig i Frankrig, Tyskland, England, Sverige, Norge og Danmark, hvor de overfalder, røver, mishandler, afbrænder, knivstikker og myrder i et omfang og tempo så man tror det er løgn.

  Den brutalitet, blodtørst og sadisme hvormed landene nu hærges “takket” være feministerne, feltmadrasserne og de radikale “gutmenchen”…… udstiller at de rødblå “humanister” er en samling idiotiske dagdrømmere uden fornuft og uden jordforbindelse.

  Så langt er de kommet ud i deres godheds-fanatisme, at deres samlede politik er en blanding af galskab, ondskab og forræderi. Som er ved at skubbe Skandinavien og Europa ned i en kogende heksekedel af vold, mord, terror, kaos og krig.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. oktober 2019 @ 11:31

 23. Udvidet udgave – se nederste afsnit

  Radikale hippier som Holdt lever i en drømmeverden der ikke har meget med virkeligheden at gøre. Som f.eks. deres drømmerier og idéer om de kloge og ædle vilde sorte/brune og de dumme og onde hvide. De er selv hvide, men mener om sig selv at de er særlig kloge, gode og ædle, når de vil have de hvide til at udskifte deres hvide civilisation med sort og brunt barbari fra afrikanske og arabiske lande.

  Mærkværdigvis er de sorte og brune ikke særlig taknemmelige overfor de hvide “humanister”, multi-kulti fortalere og godtroende verdensfrelsere. Hvad man tydeligt kan se af hvordan somaliere, congolesere, pakistanere, tyrkere, nigerianere, marokkanere, syrere, irakere og afghanere osv. opfører sig i Frankrig, Tyskland, England, Sverige, Norge og Danmark, hvor de overfalder, røver, mishandler, afbrænder, knivstikker og myrder i et omfang og tempo så man tror det er løgn.

  Den brutalitet, blodtørst og sadisme hvormed landene nu hærges “takket” være feministerne, feltmadrasserne og de radikale “gutmenchen”…… udstiller at de rødblå “humanister” er en samling idiotiske dagdrømmere uden fornuft og uden jordforbindelse.

  Så langt er de kommet ud i deres godheds-fanatisme, at deres samlede politik er en blanding af galskab, ondskab og forræderi. Som er ved at skubbe Skandinavien og Europa ned i en kogende heksekedel af vold, mord, terror, kaos og krig.

  ……………………………………..

  Man kan endda udpege de særligt gode, de særligt ædle, de særligt hellige typer.

  Det er sådanne politikere som minister Joy Mogensen, som går ind for moske-byggerier og faderløse familier. Som minister Pernille R-Theil der er tilhænger af kommunistisk skolepolitik. Som Lars Quisling som mener at Marokko-traktaten er supersmart. Som Isabella Arendt der gerne ser mere islamisering af vores land. Som Pernille Skipper der går ind for leninisme og stalinisme, og dermed familiefjendsk lovgivning. Som Morten Østergård der ikke kan få indvandring nok. Som Uffe Elbæk der heller ikke kan få indvandring nok. Som Pia Dyhr, Stine Bosse, Pernille Weiss og Sofie Carsten der varmt anbefaler mere EU, mere afrikanisering, mere gavmildhed overfor berigerne og besættelsestropperne. Og dermed yderligere forringelser på velfærds- og sundhedsområderne.

  Alle de hellige godheds-politikere ignorerer konsekvent de titusinder af tragedier deres globalistiske næstekærlighedspolitik påfører danskerne.

  Fortsæt selv listen over verdensfrelserne.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. oktober 2019 @ 12:11

 24. venstrefløjen ser altid de sorte og muslimer som undertrykte.
  Det er historieforfalskning, i hvert fald hvad USA angår, for der har også været ekstrem fattigdom i den hvide del af befolkningen.

  https://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/usa-genopdager-den-oversete-hvide-underklasse

  Kommentar by k.m. — 25. oktober 2019 @ 12:54

 25. Hver sin fornøjelse!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. oktober 2019 @ 12:59

 26. Jacob Holdt? – lystløgner, bedrager, svindler, KGB-agent?

  https://da.wikipedia.org/wiki/Jacob_Holdt#Kritik

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. oktober 2019 @ 13:15

 27. Holdt påstod også engang, at de sorte i USA måtte spise jord for at overleve!

  Det mest overraskende er faktisk at han har fået spalteplads og sendetid. Det siger jo i den grad noget om medierne.

  Kommentar by Vakse Viggo — 25. oktober 2019 @ 13:22

 28. En gang løgner for cool cash, fame and attention – altid løgner.

  Ingen neger gider pule dit knoglede røvgaf Jacob Hold-så-inde-din-skide-lystløgner.

  Kommentar by Iznogut — 25. oktober 2019 @ 13:33

 29. # 15 Ingolf
  Jeg synes ikke man kan kalde Jacob Holdt arbejdssky, han arbejde da i en årrække for KGB og tjente gode penge der. Om han huskede at oplyse dette til skattevæsenet ved jeg selvfølgelig ikke. Nå, det er selvfølgelig også yderst respektabelt i Holdts omgangskreds og i hans fanklub at arbejde for KGB.

  Kommentar by bjarne binee — 25. oktober 2019 @ 14:58

 30. Han får virkelig udtrykt kvintessensen af, hvad der er galt med hippiefilosofien, og hvad konsekvensen af den i praksis altid vil være!
  Hvilket fornemt eksempel på, hvor dyrt det koster et menneske at svigte sine egne instinkter for en syg ideologis skyld.
  Havde han haft en sund etik og turdet tro på, at det er OK at have den lyst man har, havde han fået en smertefri nat med en dejlig pige.

  Kommentar by Sådan er det jo — 25. oktober 2019 @ 17:17

 31. Det må være en ret satansk kirke, den sorte homo kom i, for evangeliske kristne er ikke bæskubbere! Period! Der er så ekstremt mange satanister i USA, så det er en gru. Jacob Holdt ligner en meget forstyrret person, og det har intet med kristen næstekærlighed at gøre at blande racer og kulturer. Tværtimod. Da tyrkerne stod uden for Wien for 500 år siden, var der mange flere kristne, og det var kristne adelsmænd, der betalte både liv og gods for at slå tyrken tilbage. Dengang lykkedes det. Det gør det ikke i dag, bla pga forskruede anti-kristne idioter som Jacob holdt!!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. oktober 2019 @ 20:06

 32. Udbrændt livskunstner taler ud…

  Kommentar by Jern Henrik — 25. oktober 2019 @ 20:13

 33. At han har fået et frivilligt skud i analen, må han sådan set selv om, men man kan ærgre sig over at han ikke samtidigt blev smittet med aids – for er der nogen, der – ikke bare er grim som bare fanden – men også så usympatisk, som man kan forestille sig – så er det Jacob Holt. Jeg korresponderede med ham for år tilbage bl.a. om hans muslimskmedløbende forsvar for denne befolkningsgruppe – uanset hvilke uhyrligheder de begav sig af med – “De er jo også mennesker som dig og mig”. Vorherre bevares. Nej – det er de ikke. De tilhører en ideologi, som går ud på at tilrane sig alt i et givet land – og så ellers forsøge at udrydde de oprindelige befolkninger. Se blot på Libanon. Indtil borgerkrigen i 1975 var 80% af befolkningen kristne og resten en blanding af muslimer og andre religiøse retninger. I dag er 80% af befolkningen muslimer og resten en blanding af kristne og andre trosretninger. Sådan kommer det også til at gå i de europæiske lande, hvis ikke vi snart strammer om invasionen far MENA-landene. Og den løbende udvikling støtter bl.a. Jacob Holt og ligesindede. Føj.

  Kommentar by Jørn Kjær — 25. oktober 2019 @ 20:31

 34. Gamle fjols.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. oktober 2019 @ 20:32

 35. Hvem kan fortænke neger bøssen(en sort pape) i at knalde en lille blond dansk trækkerdreng?

  Kommentar by Piphans — 25. oktober 2019 @ 23:14

 36. Manden er jo idiot, QED..

  Kommentar by A. Nysted — 25. oktober 2019 @ 23:38

 37. Her er et sammendrag af de afsløringer som MK og HU var ophav til.

  https://www.bt.dk/danmark/jacob-holdt-fanget-i-ny-loegn-fondsmidler-blev-ikke-brugt-til-hospital-i-afrika

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 26. oktober 2019 @ 07:38

 38. Pudsigt nok har Holdt ikke selv fundet på historien om den 134-år gamle eks-slave.

  I 1967 fortalte Charlie Smith hemmeligheden bag sin høje alder til Time Magazine: Undgå grøn mælk og tilberedt mad.

  http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,899657,00.html

  Kommentar by MartinH — 26. oktober 2019 @ 17:20

 39. Denne historie er ligeså overbevisende som den om den 134 år gamle slave. Folk er så dumme og dovne, at han ikke engang gider prøve at gøre sine løgne troværdige.

  Kommentar by Winged Hussar — 26. oktober 2019 @ 21:39

 40. Tak til alle dem der har hevet hans løgnehistorier frem. Det er jo grotesk det her.

  Kommentar by Realist — 27. oktober 2019 @ 11:46

 41. Skal den gamle KGB-agent ikke snart balsameres?

  Han har altid gjort hvad han kunne, for at skade sit eget folk.

  Hvem er interesseret i, hvad denne forræder mener?

  Kommentar by Jern Henrik — 28. oktober 2019 @ 08:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper