25. oktober 2019

Facebook: 15-årig jødisk pige chikaneret ud af skole – “… ridset hagekors ind i pigens stol i klassen”

“Den er 100 procent fake”, skriver en Facebook-ven, men det er der intet der tyder på, hvis man graver lidt dybere. Lene (Gilsgaard) Nordstrøm eksisterer, hun er efter kommentarene at dømme ikke en højreorienteret netkriger, men har blot ikke lyst til at være centrum for en større mediehistorie. Hun giver i kommentarsporet flere detaljer, og kalder eksempelvis den 15-årige pige for ’søde R*’. Alle involverede kommer fra Herlev.

“I går gik en pige ud af Mathildes klasse…

Vi er dybt rørte, vrede, frustrerede, magtesløse, ulykkelige og følelsen af uretfærdighed fylder.

Hun trivedes i klassen, havde det godt i pigegruppen og er en af de sødeste og fornuftigts piger, vi kender. Hun er en pige med gode værdier, en loyal ven, vellidt, velopdragen, pligtopfyldende, dygtig, flittig, sød, hjælpsom og med den sjoveste humor.

Hun mangler i klassen, i pigegruppen❤️

Hun kunne ikke længere gå i klassen eller på skolen.

Fordi hendes far er israeler.

Da pigen kom til vores piges klasse omkring 4. klasse, var hun flyttet fra en anden kommunal skole i nabo byen. Der blev hun jagtet af en gruppe af muslimske børn, som hjemmefra blev fyldt med had mod jøder og had mod Israelere. Børn som bl.a. jagtede hende, for at klippe hendes hår af.

For nogle uger siden blev familiens private hjem udsat for hadske breve i post kassen og på trappen foran huset. Breve med hagekors og hadske budskaber. Få dage efter var der ridset hagekors ind i pigens stol i klassen på vores datters skole, hvor forældrene nu føler sig utrygge ved at lade hende fortsætte.

I går sagde hun farvel til veninder og en dejlig dagligdag på en skole, hvor hun havde det godt og trivedes. Her skulle hun gå resten af sin folkeskole tid og afslutte til sommer med sine veninder og klassekammerater. Det er ødelagt for hende nu.

Den aften familiens hus blev udsat for hadske breve, havde der været had prædiker i flere moskeer i storkøbenhavn mod det jødiske folk.

Jeg er i chok. Vi er i chok.

Min datter er i chok og en spirende vrede er begyndt at vokse i hendes 15 årige hjerte. En vrede, som er skabt af det had, hun nu har oplevet mod hendes elskede veninde og hendes familie.

Jeg er i chok over, at det sker i Danmark. Jeg har ikke flere ord.

Danmark skal være et sted, hvor vi kan leve i fred og fordragelighed med hinanden uanset etnicitet og hvilken religiøs overbevisning man har ❤️🙏❤️”

(Lene Nordstrøm på Faccebook, 23. oktober 2019)

“David Hirschorn Ja David😥 det er så trist og skræmmende. Har også tænkt på jer❤️ Da pigen var udsat for første gang at blive kaldt ‘jødesvin’, og ‘hvis du nogensinde kommer tilbage i skolen, dræber vi dig’, havde hun vores yngstes alder 😥😥” (Lene Nordstrøm)

“Du må gerne dele! Vigtigst af alt kan vi tage ordentligt hånd om det, når det sker! Vi skal ikke begynde at hade alle muslimer, for det er jo kun en lille gruppe, som er fyldt med dette had. Vi skal markere som samfund, politikere, lærere, forældre osv. at vi ikke vil finde os i det! Det skal stoppes🙏❤️🙏” (Lene Nordstrøm)

“Jeg græder sgu også😥❤️ og også over søde R*❤️❤️ at hun skal opleve det😥” (Lene Nordstrøm)

“En kommentar til Lenes opslag . Jeg mærker så meget vrede , vrede over , at et barn skal udsættes for dette . Vrede over at en familie ikke kan føle sig trykke i deres eget land . Jeg mærker tristhed og atter tristhed . Jeg mærker angst for fremtiden . Hvad sker der og hvor bevæger vi os hen . Mine tanker går også hen til at disse mennesker som foretager sig sådanne had aktioner mod en anden trosretning . Jeg ønsker at disse mennesker skal finde deres hjerter og deres kærlighed samt respekten til Andre medmennesker og deres tro .❤️” (Pia Gilsgaard Nordstrøm)

“Det er på alle måder så urimeligt og uforståeligt!! Og uretfærdigt. Freja græd og græd igår – både over ‘tabet’ af en vidunderlig klassekammerat, men også i frustration og magtesløshed.” (Kirstine Munk Lund)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105409/trackback

69 Comments »

 1. Nej nej, det er ikke ALLE muslimer. Det er kun 90%.

  Men Lene Nordstrøm, du er jo selv inde på det: mange moskeer i DK er fyldt med jødehad og de lærer det hjemmefra. Det er et kulturelt problem, ikke et personligt problem. Så hvad vil du gøre ved det?

  Forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Quark — 25. oktober 2019 @ 11:25

 2. nej, det er sgu godt nok…. spelt mødrene er triste og i chok men samtidig godt opdragede “det er kun en lille gruppe”… “Vi må ikke hade muslimer” og trumfen “jeg ønsker at disse mennesker skal finde deres hjerter og deres kærlighed samt respekten til Andre medmennesker og deres tro”

  Man kan næste høre hvor Cafe latte’n skvulper i glasset over sådan en tale ikke? Forargede og samtidig forstående, ååh så forstående.

  Havde kællingerne nosser holdt de deres børn hjemme indtil ballademagerne var smidt ud.

  Kommentar by redneck — 25. oktober 2019 @ 11:27

 3. Ork…det bliver meget værre…det bliver fremtiden for vores børn og børnebørn…frygten, rædslen, afmagten og ødelagte livsbetingelser…!

  Måtte der komme en bundvending så de skyldige kan blive indfanget, dømt og opleve deres endeligt i et fængsel eller foran pelotonen!

  Kommentar by Black Watch — 25. oktober 2019 @ 11:28

 4. “for det er jo kun en lille gruppe” er efterhånden en lige så forbandet forudsigelig reaktion fra danskerne, som beskrivelsen af gerningsmændene er det.

  Jeg har lige set en video på pernille vermunds facebookside, hvor mette thiesen står på folketingets talerstol og bander af IS krigerne. Halvdelen af kommentarene er fra danskere der mener at tonen er usmagelig, og at IS krigerne jo også er mennesker som det er synd for! Jeg er ved at kaste op over at bo i det her land.

  Stram kurs’ demonstration forbydes i strid med grundloven for 10’ende dag i træk senere i dag. Flere vil fejre det end begræde det. Fuck danmark, seriøst.

  Kommentar by Per — 25. oktober 2019 @ 11:35

 5. Islam og hjertesymboler på nettet burde forbydes.

  Kommentar by Michael — 25. oktober 2019 @ 11:36

 6. Hagekors? Så er det nok de berygtede højreekstremister, og sagen kan bruges til fokusforskydning af dem, der måtte have lyst til det.

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. oktober 2019 @ 11:45

 7. Det hjalp ikke på humøret at læse kommentarene på facebook opslaget, det er et væg til væg tæppe af kvinder der understreger hvor mange søde muslimer de kender. At de så alle sammen dyrker en religion der vil dræbe jøder er åbenbart ligegyldigt, for de er jo så flinke overfor dem.. De sindssyge kællinger kommer til at udrydde hele europa.

  Kommentar by Per — 25. oktober 2019 @ 11:48

 8. Men det er en åben tråd, så hvis nogen vil gå ind og forklare dem hvad islam siger om jøder syntes jeg da ikke at man bør holde sig tilbage..

  Kommentar by Per — 25. oktober 2019 @ 11:50

 9. En “lille gruppe” siger de altid om problemerne, i dette tilfælde er det vel ca 50% som hader jøder så er det længe siden da bare var en lille gruppe

  Kommentar by Prebber — 25. oktober 2019 @ 11:54

 10. Spørgsmålet er hvad de der “kvinder” vil gøre for at undgå den slags racisme i fremtiden.

  Sidde og tude på FB? – Det skalfedt hjælpe. Hvad med at gøre noget konstruktivt så som at forlange de skyldige fjernet fra skolen eller endnu bedre fjernet fra Danmark?

  Jo mindre de gør des mere får de af det samme i fremtiden. Når jøderne er forsvundet fra skolen bliver de næste ofre piger i al almindelighed.

  Når pigerne er forsvundet bliver det de svage drenges tur og så videre. Der er kun en løsning og det er at fjerne “de unge” efter første forseelse og helst så langt væk som muligt!

  Kommentar by Santor — 25. oktober 2019 @ 12:35

 11. `

  Da nazisterne jagtede jøderne, og myrdede løs på harmløse, fredelige og fattige jøder overalt i Europa, var alle enige om at nazisterne var en samling idioter og forbrydere af værste art.

  Når det er muslimer og islamister der jagter jøder, er det selvfølgelig noget helt andet. Så har det ikke noget med islamisme at gøre, men er blot et udslag af at nogle enkelte få forvirrede arabere og afrikanere ikke har fået dialog-kaffe nok, integrations-ydelser nok eller væmligboer- og feltmadras kærlighed nok. Og det undskylder jo alt, også ondskab overfor skolepiger.

  Når berigerne og evighedsturisterne er færdige med at jagte jøder, vil de for alvor koncentrere sig om at jagte danskere. Indvandringens konsekvenser vil bare blive værre og værre, blodigere og blodigere.

  Christiansborg og medierne vil ikke forsvare os. For så var de begyndt på det forlængst. Tværtimod vil de flerdoble indvandringen. Ligesom Sverige er Danmark på vej mod sammenbrud og etnisk udrensning = massedød og folkemord.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. oktober 2019 @ 12:37

 12. I det mindste har de Israel som en nødløsning. Sådan en nødløsning har de fleste danskere ikke.

  Kommentar by KafirHarbi — 25. oktober 2019 @ 12:58

 13. “Vi skal ikke begynde at hade alle muslimer, for det er jo kun en lille gruppe, som er fyldt med dette had.”

  I så fald må det være verdenshistoriens mest hyperaktive “lille” gruppe, med en særdeles afslørende fortid, der fuldt ud understreger deres holdninger helt op til i dag.

  “Due to their large number of volunteers, Handschar Divisions were the largest of Hitler’s 38 Waffen-SS Divisions.”
  https://billionbibles.org/sharia/hitler-muslim-brotherhood.html

  Kommentar by Kimski — 25. oktober 2019 @ 12:59

 14. Hvor er DR, TV2, P1, JP, EB, Berlingske, Polititken, information, … i denne sag??

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 25. oktober 2019 @ 13:07

 15. Monstro at Stram Kurs får flere medlemmer i takt med, at virkeligheden oplyser alm. mennesker om realiteterne ved barbarernes indtrængen i Danmark?

  De skal sendes hjem. UD med krigsideologiens underkastede fremmede.

  Kommentar by Iznogut — 25. oktober 2019 @ 13:21

 16. >Redneck 11:27
  Din sidste sætning er for så vidt rigtig. Men hvis du drager konsekvenserne ville ridefogederne nok miste endnu en af deres “gode” begrundelser for at stjæle vore penge og ekspropriere vores ejendomme Nemlig den åndsvage “du får jo undervist dine børn” Vrøvl og latin. Undervisning i skoler,læreanstalter og hvad dertil hører er ikke undervisning,men indoktrinering. Tilsyneladende har vi ikke skolepligt,men undervisningspligt. Men ve dig hvis du insisterer på at undervise dine poder selv. Så tropper dialogJeppe og hans lystige medløbere i socialforvaltningerne rundt omkring op og tvangsfjerner dine børn. Det gør de på trods af at mange børn end ikke lærer at læse,skrive og regne i kommunernes børnefarme. Nogen gange heller ikke selv om de skulle tilhøre et af mindretallene i storbyskolerne,nemlig etnisk danske børn.

  Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2019 @ 13:23

 17. Det vi oplever her er ikke andet end venstre side af the Bell Curve i dens evige krig mod højre side. I Danmark levede denne venstre side i bedste velgående selv lige efter krigens slutning, og den har nu sit faste tag i størstedelen af befolkningen, den del nogle af os kalder janterne.

  Det evige spørgsmål, som ingen beskæftiger sig med, er: Hvorledes afvæbner vi venstre side i deres evige krig mod højre side?

  Kommentar by Svend — 25. oktober 2019 @ 13:37

 18. Måske Jørgen Goul Andersen burde læse dette! Han kan åbenbart ikke forstå hvorfor danskerne vil af med muslimerne. Hvordan kan man være samfundsvidenskabelig professor uden at fatte hvad der sker omkring en? Vi er efterhånden mange, flere og flere, som har dårlige, rigtig dårlige personlige erfaringer med muslimer.
  Jørgen Goul Andersen læser åbenbart hverken kriminalitetsstatistiker, hvor muslimer fylder rigtigt meget, eller opinionsundersøgelser hvor muslimers holdninger helt tydeligt fremgård!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. oktober 2019 @ 13:44

 19. Danmark skal være et sted, hvor vi kan leve i fred og fordragelighed med hinanden uanset etnicitet og hvilken religiøs overbevisning man har,Skrives der.

  Dette er og bliver ren utopi, indtil vi Danskere får Islammerne fjernet, sammen med de satans bedehuse. For satan, noget lort, politikerne og deres vælgere har lavet.

  Er der nogen der har hørt om, Asmaa-Abdol-Hamid-Bandens Politifuldmægtig er buret. Pga Overtrædelse at Grundlovens §78.

  Jeg håber Paludan takker nej til tilbudet på borgen, for gør Rasmus Paludan ikke det, taber han muligves stemmer.

  Det er Politiet der står for beskyttelsen, for grundloven påbyder, De skal og ikke Christians borgs tykke mure.

  Kommentar by Charles Nielsen — 25. oktober 2019 @ 14:06

 20. Lene har forstået det – og så alligevel ikke.

  Kommentar by Johnson — 25. oktober 2019 @ 14:23

 21. Ouroboros, som vi kender den fra norrøn tid, symboliseret ved Jormungandr, midgårdsormen… det er sgu sjovt når ting bider sig selv i halen.

  Kommentar by Norden — 25. oktober 2019 @ 14:24

 22. Måske hun skulle skrive til IsraAid og bede dem holde op med at hjælpe muslimer ind i Europa …

  Kommentar by Jens Larsen — 25. oktober 2019 @ 14:32

 23. Datterens skolegang er ødelagt, det er hende der må flygte, og de tror stadig vi kan leve fredelig side om side.

  Dem der har lavet opslaget stemmer nok Radikale Venstre næste gang.

  Kommentar by k.m. — 25. oktober 2019 @ 14:56

 24. @18
  “Hvor er DR, TV2, P1, JP, EB, Berlingske, Polititken, information, … i denne sag??”

  Det er jo ikke en nyhed. Og slet ikke en konstruktiv nyhed.

  Men hvis nu nogle Generation Identitær børn havde hevet i et tørklæde, så havde de været over det som fluer på en …..

  Kommentar by BE — 25. oktober 2019 @ 15:27

 25. Bent Nielsen kl. 12:37

  “Da nazisterne jagtede jøderne, og myrdede løs på harmløse, fredelige og fattige jøder overalt i Europa, var alle enige om at nazisterne var en samling idioter og forbrydere af værste art.”

  Det er grov historieforfalskning.

  Længe før Hitler havde Europa en forfærdelig historie med jødeforfølgelser. Nazisternes jødeforfølgelser førte til opblussen af antisemitisme i andre områder af Europa.

  Ved Evian-konferencen, 6–15 Juli 1938, svigtede hele verden de jødiske flygtninge. Fra Wikipedias artikel:

  “Hitler’s expansion was accompanied by a rise in vicious and violent anti-Semitic fascist movements across Europe and the Middle East. Significantly antisemitic governments came to power in Poland (from 1935 the government boycotted its own Jewish population), Hungary and Romania, where Jews had always been second class citizens.”

  “The result of the failure of the conference was that many of the Jews had no escape and so were ultimately subject to what was known as Hitler’s “Final Solution to the Jewish Question”.”

  https://en.wikipedia.org/wiki/%C3%89vian_Conference

  Kommentar by np — 25. oktober 2019 @ 15:53

 26. @ Kommentar by Nielsen — 25. oktober 2019 @ 13:23
  For såvidt enig. Vi har selv børn i folkeskolen, heldigvis i et hvidt kvarter. Men indoktrineringen foregår naturligvis upåagtet, og vi er begyndt at undervise børnene hjemme når de skal til “temadage om klimaet” og andet bavl. Det holder nok ikke i længden men vi føler da vi gør noget, og børnene får en reel undervisning de dage hvor min kone tager fri fra arbejde eller de kommer hjem til bedstefar

  Kommentar by redneck — 25. oktober 2019 @ 16:07

 27. – Ingolf, Wharif mfl.

  Hvis der går jødehad i en historie om jødehad, så ryger I ud når jeg rammer en pc efter job.

  Kommentar by Kim Møller — 25. oktober 2019 @ 16:20

 28. Hvor er den såkaldte undervisningsminister Rosenkrantz Theil henne i denne sag?

  Nå, den venstreradikale voldspsykopat er vel travlt beskæftiget med at indrette sin nye lystejendom på Bogø…

  Kommentar by Revisoren — 25. oktober 2019 @ 18:34

 29. 4 – Per – en dag går det op for danskerne, hvilke udyr de her tager i forsvar. Det er udyr, jordens pest. Jeg har set billeder af halshuggede og korsfæstede syriske børn. Jeg glemmer aldrig billedet af en onkel, der med vanvid i øjnene holder kroppen på en lille halshugget 2-3 årig pige i fin blomstret blå kjole op. Uden hoved!! Skåret af kunne man se! Det var Daesh, lede møghunde! Selv al-Qaeda tog afstand fra Daesh. Mange danske kællinger er som Nazi-tøserne, der også lå i med fjenden. De fik som fortjent, det håber jeg også vor tids nazi-tøser får. Danmark kommer til at se jøderne daffe til Israel, og vi står tilbage med muhammedanerne. Ak og ve! Lad os håbe, der er en del kurdere i dk.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. oktober 2019 @ 18:36

 30. #33:Kim Møller: ” – Ingolf, Wharif mfl.

  Hvis der går jødehad i en historie om jødehad, så ryger I ud når jeg rammer en pc efter job.
  Kommentar by Kim Møller — 25. oktober 2019 @ 16:20

  Min kommentar: Når kvinder bliver overfaldet osv. af den simple grund, at de er vantro kvinder, kan det sagtens følges op af kommentarer her på siden om, hvilken ansvar kvinder selv har generelt, når de stemmer, som de gør, kvindeorganistatiner forsvarer muslimer osv, uden at du galper op af den grund over dette “kvindehad”. Fair nok.

  Men nix bix om noget af det samme må siges om jøder, hvis organisationer, indiskutabelt forsvarer muslimer lige så ihærdigt. Ikke noget med at grave dybere for at få svar på spørgsmålet: Hvorfor?

  Det gjorde Ingrid Carlqvist, og fik samme behandling, som de ismalofile blandt PK’erne.

  Du er en lige så stor hykler, Kim Møller. Derfor:

  Good Beiurut her fra. IQ’-en har større ting at blive brugt til end netbaserede bønnemøder, hvor en flok mænd – altid same shit – sidder i rundkreds og mastuberer hinanden via tastaturet. Uden at ændre på en hujende fis. Der skal man til Rasmus Paludan for at finde en mand, der reelt gør et prisværdigt forsøg på.

  Jagten på sandheden, der aldrig kommer for en dag med hellige ukrænkelige, blinde plette på nethinden, hvor jøder, er for nogle, hvad muslimer for andre, er livet for kort til.

  Her hvad Ingrid Carlqvist erfarede, da hun begyndte at researche på de hellige og defor ukrænkelige:

  https://redice.tv/red-ice-radio/scandal-in-sweden-when-ingrid-questions-the-unquestionable

  Kommentar by Margrethe — 25. oktober 2019 @ 18:45

 31. Det er sørgeligt, at jøderne forlader både USA og Europa i stor stil. Det fortæller msm selvfølgelig ikke. De hader nemlig jøderne! Det er meget dygtige mennesker, som forlader Europa, højt uddannede kirurger og speciallæger, professorer osv, det håber jeg, at folk tænker over. Jøderne bidrager til vore lande, og det er ikke jødiske bander m pistoler og knive, eller feje pædosvin og gruppevoldtægtsmænd fra denne lillebitte befolkningsgruppe, vi skal frygte! Vi ved alle godt, hvilke racer og ideologier volden følger i kølvandet på. .

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. oktober 2019 @ 18:46

 32. Skrækeksemplet Sverige viser hvor galt det går, når bl.a. rød/Radikale kvinder ødelægger et samfund.

  Kommentar by k. m. — 25. oktober 2019 @ 18:57

 33. Hvis muslimer kan skære hovedet af uskyldige kristne børn, kvinder og mænd og sprætte gravide kristne kvinder op og rive deres baby ud af maven på dem, så kan de sku også ridse et hagekors ind i et stykke træ.
  Stram Kurs 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 25. oktober 2019 @ 19:40

 34. @41
  Ps.
  Men uanset hvem der har gjort det, så er det en skændsel mod det stakkels uskyldige pigebarn.

  Kommentar by Piphans — 25. oktober 2019 @ 19:41

 35. Piphans – Stram Kurs kan ikke redde dk fra undergangen. Politik er nyttesløs overfor et aparte, voldelskende og morderisk folk. Det bevises dagligt i jordens affaldsdynge, Mellemøsten og muhammedanske Afrika – og i Europa, hvor mange mennesker dagligt må bøde for vanvittige politikeres masseimport af hadefulde islamister. Politikerne er i bund og grund psykopater, helt uden empati for egen befolkningsgruppe.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. oktober 2019 @ 19:55

 36. `

  Langt de fleste almindelige jøder er lige så trætte af “berigerne” som vi andre. Og langt de fleste jøder har været gode borgere i Danmark. De har aldrig haft bander til at overfalde os eller brænde vores biler af osv. Der er nogle enkelte jøder, eller små grupper, der er skøre og ondskabsfulde, men det ændrer ikke ved at langt de fleste er harmløse og fredelige.

  Nogle ret små grupper af danskere har samlet sig i skøre og ondskabsfulde partier som enhedslisten, bøssepartiet og radikale, men trods det er langt de fleste danskere fredelige og harmløse.

  Det er ikke rimeligt at generalisere så firkantet ud fra nogle smågrupper, at man vil have at alle jøder, alle jyder eller alle danskere skal forfølges, interneres og straffes.

  Hvis jøderne havde invaderet vores land, og truede os med udplyndring, fordrivelse, terror og udryddelse, var sagen en ganske andet. Men det er som bekendt ikke tilfældet: jøderne har aldrig optrådt som en fjendtlig styrke overfor Danmark.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. oktober 2019 @ 19:58

 37. …var sagen en ganske anden.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. oktober 2019 @ 20:00

 38. Stakkels pige, så hold dog op med at blive ved med at stemme på alle de taber partier der lukker lortet ind.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. oktober 2019 @ 20:29

 39. `

  Iflg. BT (blind høne kan også finde et korn) meddeler at bare i de første 8 mdr. af dette år er der blevet brændt over 6OO biler af i Kbhvn, Århus og Odense mv. Det svarer til ca. 9OO biler i 2O19.

  Også antallet af skyderier, knivstik, indbrud, hjemmerøverier, voldtægter og bombeeksplosioner m.m. er oppe i rekordhøjder.

  Så vil regeringen tvinge 7O danske soldater til at sætte liv og helbred på spil i Mali, langt nede i Afrika. Det vil man bruge mange millioner af kroner på.

  Nogle steder i Danmark er varmeregningerne steget med 6O-75% på 1 år.

  Selvom renterne er faldet til O eller minus 1, når man har penge i banken, opkræver skattevæsnet stadig 8% i rente, plus gebyrer, af skatteborgere der er blevet arbejdsløse eller syge, og som ikke er i stand til at betale.

  Politiet er overbebyrdet, og dropper derfor tusindvis af sager om indbrud, hærværk, tyverier, svindel, overfald og grov vold m.m.

  Her går det godt, fru kammerherreinde.

  Kommentar by Bent Nielsen — 25. oktober 2019 @ 20:36

 40. Der skal ikke mange stikord til, før rotterne(jødehaderne) vælter op af kloakken.

  Kommentar by k. m. — 25. oktober 2019 @ 20:52

 41. Voltzein – du er en Tåbe! Hvor mange jøder sidder der i EU? Hvor mange jøder sidder der i UN? (Hvor mange af dine fascistoide venner, muhammedanerne, sidder der i UN)?Hvor mange jøder sidder der i det irakiske parlament, eller hvad de nu har? I Syriens? Osv osv. I middelalderen gav man jøder skylden for alt muligt, fordi man var misundelig på dem.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. oktober 2019 @ 21:05

 42. Voltzejn
  Nævnte jeg nogen ved navn?
  Nej, men dum som du er afslørede du dig selv som ægte jødehaderne
  Den bliver stående i den store hukommelse

  Kommentar by k. m. — 25. oktober 2019 @ 21:42

 43. @46 Løsriv Jylland
  Du har fuldstændig ret, men det er vores eneste politiske værn.

  Kommentar by Piphans — 25. oktober 2019 @ 22:13

 44. Der er, alt i alt, kun e´t ord at fatte
  og det er ordet VANTRO!
  -> uanset om man er kristen, buddhist, jøde, asatro, ateist eller andet, så gælder følgende pligtige livopgaver for ENHVER muslim:
  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924
  og skulle en muslim formaste sig, til at tænke, føle eller forsøge andet (udenfor Taqiya*), er vedkommende selv at regne, som stående øverst på listen!

  KOranens ord SKAL tages dødsens alvorligt, for følger de den ikke selv, HELT bogstaveligt!, kan de gå ind og se deres skæbne på ovenstående link, blot med den forskel, at nu er deres nærmeste/kæreste der står med pligten!

  * Taqiya er den islamistiske tilladte løgn og kan ligeså læses og forstås! på ovenstående link, ved at taste det ind i søgeordsfeltet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. oktober 2019 @ 22:19

 45. Voltzejn, din lille muhammedaner-klapperslange! Læs denne artikel: https://www.google.dk/amp/s/www.middleeastmonitor.com/20160513-new-report-breaks-down-the-israel-lobby-in-the-european-union/amp/. Det passer ingen steder med din påstand. Kan du ikke forstå, hvad: “Først lørdagsfolket, dernæst søndagsfrokost” betyder?? Hvem vil du helst regeres af? Saudere? Syrere? Iranere? Israelere? Jeg er på jødernes side – 100% – og jeg håber, at Israel jævner Vestbredden og Gaza med jorden en skønne dag! De skal have det gamle Israels grænser tilbage.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. oktober 2019 @ 22:23

 46. Læs koranen (fandens bog). Det står der altsammen.

  Kommentar by Bastardo — 25. oktober 2019 @ 22:30

 47. Voltzejn: Dem, der Arbejder på at udslette os ER godt i gang. Det er såmænd mestendels USA, men også EU og FN. Kald det NWO, Illuminati eller Deep State. Det er alle dele, som samarbejder. Her er een af metoderne: fluor i vand, baby-drikke osv i USA og uk. Opfundet af nazisterne under 2 verdenskrig. Et neurotoxin. https://youtu.be/GqstwfKGzPI Tjek så Monsanto, også kaldet the most evil Company in the World. Genmanipulerede grøntsager og såsæd. Og de har, sjovt nok, opfundet aluminiumsresistente kornsorter osv. ABC Australia har lavet en lang og meeeget kritisk dok om dette væmmelige firma. Mange amerikanere er rasende på Monsanto, og landmænd tvinges til at købe fra Monsanto nu. Der er mange flere ting, fx farlige vacciner. Det er USA, ikke Israel, som står bag nogle af de ondeste ideer mod befolkningsgrupper, som simpelthen ikke kan have andet mål end at reducere klodens befolkningstal. Uvidenhed er farligt, det ser vi også i spørgsmålet om netop muhammedansk indvandring og forkvaklede venligboere; de krammer dem, som kommer for at gøre det af med os som folk og nation. Placer skylden hos de skyldige!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 25. oktober 2019 @ 22:43

 48. Så skrider det hele igen på Urias!

  Kommentar by Black Watch — 26. oktober 2019 @ 00:14

 49. De rødsnoede journalister har travlt herinde. Linker et væk til deres løgnemedier o.l. ulødige steder.
  En ung pige er truet, mobbet og terroriseret ud af en DANSK folkeskoleklasse. Det er kernen. Forklar mig igen, hvad fanden hun har gjort alverdens muh-slimes og deres rødsnoede medløbere?

  Sitan’s diciple er massivt i Danmark. Takbir messer de og svinger lystigt krumsablen.

  Kommentar by Iznogut — 26. oktober 2019 @ 00:23

 50. Kim Møller — 25. oktober 2019 @ 16:20:

  Det haster vist, så må du snarest få fyraften og komme velbeholden tilbage til UP.

  Kommentar by M.S. Carstens — 26. oktober 2019 @ 00:25

 51. `

  DEN STØRSTE og mest aktuelle trussel mod danskerne er vel Christiansborg og de korrupte forræderpartier og medier. Dernæst er der EU og rest-FN samt godheds- og indvandringsindustrien. Der fylder vores land med notorisk livsfarlige islamister, som soleklart er i gang med at besætte vores land,

  i samarbejde med hundredvis af skin-hellige “humanister”, feminister, kommunister og andre landsforrædere.

  De indstrømmende asylsøgere, kulturfremmede og evighedsturister har allerede indledt en guerilla-krig mod vi danskere, og de lægger ikke skjul på at de agter at fratage os alt, vores land, byer, kvinder, penge, velfærd, tryghed, frihed, sundhed, sikkerhed og fremtid.

  Det er nok muligt at der også er andre trusler mod vi danskere, men ingen trussel er lige nu større eller mere aktuel end Christiansborgs og mediernes kommunistiske og landsskadelige politik. Man ønsker at udplyndre, tyrannisere, fordrive og udrydde os. Man har indledt en rødnazistisk stedfortræder-krig mod danskerne.

  Voltzein kan teoretisk set have ret i noget af det han siger, for der findes også jøder der er forrykte, men hvordan man end stiller det op, så er Christiansborg her og nu den største trussel. Vi regeres af feminister, kommunister, (R, SF, enhedslisten, badutspringerne mv., falske borgerlige (V og K) og diverse pampere som Thulesen Dahl mv.

  Enhver kan ved at læse netaviser som Uriasposten, den korte, 24nyt.dk, Snaphanen og Document.dk mfl., konstatere

  AT stedfortræder- og guerilla-krigen ER begyndt,

  AT de gamle partier er ved at forære vores boliger, penge, velfærd, byer og landskaber osv. væk til arabere og negre,

  AT danskerne er ved at blive til 3. og 5. klasses borgere i deres eget land,

  AT familieværdierne og alt med retssikkerhed undergraves systematisk.

  (Aldrig har der været flere opløste og splittede familier, aldrig før har der været så mange retsløse forældre og faderløse børn, aldrig før så mange danskere på lykkepiller, stoffer og angstdæmpende medicin)

  AT en befolkningsudskiftning foregår lige for øjnene af os

  AT sundhedsvæsnet er kraftigt forringet, med store lidelser og tusinder af unødvendige dødsfald til følge.

  AT nedskæringer og spareøvelser hagler ned over den danske del af befolkningen

  At den personlige økonomi, frihed, sundhed og sikkerhed undergraves systematisk

  AT vi nærmer os kaos, sammenbrud og svenske tilstande.

  Der er ikke brug for konspirationsteorier her. Beviserne for at de gamle partier og medier er fulde af hykleri, løgn, galskab, ondskab og forræderi, hober sig op. De findes i tonsvis.

  Listen over angreb og overgreb på danske borgere og familier er kilometer lang. Kun de blinde, døve, korrupte og tossede kan eller vil ikke se at Danmark har kurs mod vanvid og endeløse rædsler.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. oktober 2019 @ 01:02

 52. >WhatIf
  Not ok. Hvis du vil opfinde ord, Skal du nok finde på nogle der er forståelige. -Som koranklods istanpuler eller luderbog/krigsmanual.

  Kommentar by Nielsen — 26. oktober 2019 @ 01:16

 53. Desuden har Fritz allerede opfundet dumsker og Mohammedanmark som ikke er en mønt,men vores land set fra en pessimists synspunkt. Eller måske var det Abdullah Terkelsen.

  Kommentar by Nielsen — 26. oktober 2019 @ 01:19

 54. Voltzejn, dette interview på trunews forklarer en del af billedet, om hvordan våben og andet endte i hænderne på vestlige støttede terrorister.
  https://youtu.be/RVHi8JKNVz4

  Kommentar by Jan huus — 26. oktober 2019 @ 01:56

 55. Altid godt at læse forskellige syn på verden, og nej at sende muslimer ud af dk er ikke en løsning i sig selv, men det er et nødvendigt sted at starte.
  Gad vidst hvornår det tredje tempel bliver genopbygget? Det skal nok sætte fut i gaden dernede i det hellige land.

  Kommentar by Draugr — 26. oktober 2019 @ 02:56

 56. K I M hvor er du ?

  Kommentar by HMAK — 26. oktober 2019 @ 08:04

 57. Når man har levet i en lyserød løgnfuld drømmeverden, og selv troet på den, må man vel tage konsekvenserne. Når man, med Islam, ikke vil se i øjnene, hvad man har med at gøre, men bortforklare virkeligheden, så må man tage konsekvenserne. Islam er og bliver en, usekulær diktatorreligion (med et Førerprofet ideal- også kaldte Muhammedanisme- ligesom Maoisme, Stalinisme, og især Nazisme, med det samme Jødehad), og vil man ikke indse det, men putter hovedet i busken og taler- Integration, og mangfoldighed, fordi ens fejhedsmoral forbyder at se virkeligheden (i spejlet), jamen så må man tage konsekvensen. Når Danskerne ikke stemte mere på Paludan, Stram Kurs, nye borgerlige, og DF, så må de tage konsekvensen. Når de ikke bakker bedre op om DDF, SIAD, DDF, Generation Identitære, Trykkefrihed, Dansk Europamission etc etc, så må de tage konsekvensen Den politiske fejhedsmoral har levet fedt i mindst 2-3 årtier. På trods af at vi har sendt soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af Islam. Dum er dum- dum må betale. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. oktober 2019 @ 08:08

 58. Man hører aldrig om en muslimsk pige der mobbes ud af skolen af etnisk hvide danskere.
  Skulle det ske, vil nogen blive halshugget eller skolen brændt af.

  Her er det en pige af jødisk afstamning, og da overtager rotterne Uriasposten med deres syge jødehad og vrøvl om hvem der styrer medierne.

  Der er forsvundet en række kommentarer. Ikke fordi jeg har klaget over det der skrives om mig, men rækken af røvhuller, som både hader Uriasposten og os der jævnlig skriver her, viser hvilket kaos der venter Danmark.

  Kommentar by k.m. — 26. oktober 2019 @ 08:32

 59. Hold da kæft, sølvpapirshattene har holdt fest hele natten…

  Kommentar by Revisoren — 26. oktober 2019 @ 09:27

 60. Kom sent hjem. Rødvin med den langbenede eller moderere jødehad på bloggen? Hun vandt.

  Kommentar by Kim Møller — 26. oktober 2019 @ 09:34

 61. .

  Det er blevet foreslået at der oprettes en radiosender i Polen, Schweitz, Ungarn eller internationalt farvand, til at forsvare det danske folks interesser, ved at oplyse om hvad der sker i Danmark, og om hvad der er ved at ske med danskerne, som følge af Christiansborgs og mediernes svigt og udskejelser. Man kunne f.eks. sende nogle radioaviser hver dag kl. 7, 8, 9, 12, 18, 21 og 23. Men kan det lade sig gøre?

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. oktober 2019 @ 09:38

 62. Bent Nielsens sidste tre kommentarer har været 100% off-topic og består af de samme tirader som altid. Ingen respekt for så meget som forsøge at holde sig til emnet.

  Kim Møller har mindst to gange tidligere – 4. februar i år og igen igår, 25. oktober – forklaret “Bent Nielsen” (alias TP, Alexander Beaumont, Michael J, P Nielsen, F Nielsen, Ole Jensen) at det at skifte aliaser som andre skifter underbukser, nogen gange flere på én dag, ikke er OK.

  Når Kim Møller påtaler det, siger TP i bund og grund “jeg er uenig, se på de andre, DET er den dårlige stil!” og fortsætter derefter ufortrødent.

  Ingen respekt for Kim Møller – altså, TP foregiver at respektere Kim, men hans handlinger viser meget tydeligt det modsatte.

  Jødehadet er et problem på UP men den maniske multiprofil TP er også.

  Kære Kim – vil du ikke nok gøre noget ved denne multiprofil-bruger?

  Kommentar by Quark — 26. oktober 2019 @ 10:45

 63. Der er 100 % opbakning til Quark herfra!

  Kommentar by Revisoren — 26. oktober 2019 @ 11:31

 64. `

  Den radigale feminist “np” har en trofast radigal meningsfælle og medsammensvoren i form af Quark, som igen og igen angriber og kritiserer kommentarer og indlæg der forsvarer Danmark og danskerne mod politisk galskab og ondskab. Quark som vel er “np”s veninde eller søster, parti-kammerat eller “np” selv, trygler nu Kim Møller om at blokere for de dansksindede og ægte konservative indlæg som “Quaek” ikke kan lide.

  Ouaek-kvæk er nok den mest komiske og inkonsekvente af alle bloggere. Hun indsender massevis af OT-indlæg, og tuder, hyler og jamrer over at andre også sætter OT-indlæg på, selvom de varierer debatten og tit bringer nyttige og værdifulde oplysninger frem.

  Ligesom “np” er kvæk-kvæk propfyldt med hykleri, kværulanteri og usandheder. Hun beskylder f.eks. andre for at mangle respekt for KMs redigering, men demonstrerer igen og igen at hun mener at hun er meget klogere og bedre til at redigere end KM.

  Det er meget påfaldende at kvæk-kvæk aldrig har angrebet feminister, kommunister, fascister, jødehadere, røde, radikale eller anti-danske bloggere, men kun dem som forsøger at oplyse om hvor groft danskerne svigtes, snydes og misregeres af de gamle partier. “np” som 1O-12 forskellige bloggere har kaldt utroværdig, usaglig og løgnagtig, har kvæk-kvæk aldrig kritiseret.

  Quark eller kvæk-kvæk har også jamret over at hun blev opfattet som en radigal kværulant, og som en der igen og igen blev udsat for modsvar og kritik. Men hvis man lader hende i fred, går der ikke lang tid før hun igen går til angreb.

  Det er en raffineret form for debatsabotage, både “np”, quark og hvad der ellers er af trolle, autister, kommunister, feminister og femte kolonne i “np”s følge, udøver. De sørger for at den ene debat efter den anden afspores med hyklerisk kværulanteri. Hvad der skrives og oplyses om, interesserer dem ikke et hak. De er kun ude på at pådutte folk diagnoser, skældsord og nedgørende beregnelser. På typisk rød facon sætter de lus i skindpelsen.

  Iøvrigt er mine indlæg kl. 12.37, 19.58 og 1.O2 da ikke OT som quaek påstår! Hun vrøvler eller lyver med andre ord. Og 12.37 er heller ikke grov historie-forfalskning som “np” påstår 15.53.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. oktober 2019 @ 13:08

 65. PS: Det vil ikke undre mig hvis quaeks sidste udfald skyldes, at jeg har forsvaret jøderne mod diverse beskyldninger.

  Kommentar by Bent Nielsen — 26. oktober 2019 @ 13:14

 66. Jeg gentager – Kim, vil du ikke nok gøre noget ved problemet?

  Kommentar by Quark — 26. oktober 2019 @ 14:07

 67. – Bent Nielsen

  Hvis døgnet havde flere timer ville jeg lave en undersøgelse af kommentarsporets personfikserede. Din procent er høj. Skriv om emnet, og stop med at spamme med personfnidder.

  Kommentar by Kim Møller — 26. oktober 2019 @ 15:16

 68. Det er kun en lille del af muslimer, som hader jøder og kristne. Er det nu det??. Hvis vi går tilbage i historien, 2. verdenskrig, eksisterede der en varm forbindelse i mellem Hitler og stormuftien i Jerusalem, Haj Amin al Husseini, som begge havde en drøn om “endløsung”, udryddelse af, især jøder. Denne drøm sidder stadig i de fleste palæstinensere. “Mein kampf” er, så vidt jeg ved, stadig bestseller i bl.a. Gaza. Så jeg ved snart ikke hvad man skal tro.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 27. oktober 2019 @ 02:26

 69. Hvis du starter med at gengive de fakta du har her og nu,og ikke de gamle nyheder,er du godt på vej til at tro sandheden. Det er over 10 år siden jeg læste at Mein Kampf (store begyndelsesbogstaver jvfr. tysk retskrivning) er du godt på vej til din rette tro. hitler brugte ganske vist muhammedanerne i banksternes krig,men han brugte jo også italienere og japanere! Der var vist også noget med en eller anden dansker,som valgte side. Huskes kan i al fald <Hr Nyrup. Vi skulle jo tage stilling mellem englands uvilje mod kommunister og de andres.

  Kommentar by Nielsen — 27. oktober 2019 @ 21:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper