27. oktober 2019

Hummel-milliardærer protesterer imod skole-sammenlægning: “Mine børn skal ikke betale prisen.”

I 2012 blev rigmanden Christian Stadil og hans gravide kone røvet af ‘bandemedlemmer’ i København, og som en konsekvens heraf satte han ‘360 graders overvågningskameraer på sit hus og en tung port’. Han flyttede til en arkitekttegnet naturskøn herlighed i Holte, en lille gåtur fra Vangeboskolen – en liljehvid folkeskole.

Ekstra Bladet fortæller, at Stadil-parret er en del af en protest mod skolesammenlægninger, da Rudersdal Kommune planlægger at sammenlægge Vangeboskolen med Nærum Skole, kommunens mest multikulturelle. “Mine børn skal ikke betale prisen”, fortæller konen til Ekstra Bladet, og er det ikke en liljehvid privatskole i nærheden, så ejer han Thornico, der lige har købt et palæ på Svanemøllevej, der tidligere har tilhørt grevinde Alexandra. Uanset hvad der sker, så kommer overklassen aldrig til at betale den fulde pris.

Fra Ekstra Bladet – Skolekrig i whiskybæltet: Klar til demonstration.

“Såvel rige og kendte som almindelige danskere er gået i krig mod Rudersdal Kommune, der har besluttet at slå en række af kommunens skoler sammen. …

Blandt kritikerne er Alice Stadil, som er gift med Hummel-milliardær Christian Stadil. De har børn på Vangeboskolen, der skal lægges sammen med Nærum Skole, når byrådet onsdag vedtager planerne. …

– Det er jo ikke tilfældigt, at vi har valgt Vangeboskolen. Det er ikke kun, fordi den ligger tæt på. Det er også en lille skole, og det synes jeg er utrolig tiltalende, siger Alice Stadil.

Hun peger på, at det er let at løse konflikter forældrene imellem, fordi de kender hinanden, og hun frygter, at parrets fire børn bliver spredt på flere skoler…

Hvis disse ændringer sker, så må vi ud og søge det private, og det synes jeg er ærgerligt, for jeg vil gerne bakke op om den danske folkeskole, så længe det ikke er et dårligere valg end det private. Mine børn skal ikke betale prisen, siger hun.”

(Grafik via DinGeo.dk: Vangeboskolen: 97,4 pct. / Nærum Skole: 83,1 pct.)

“Hos os forsøger vi at skabe en kultur. En dagsorden for at ville mere end bare os selv. Det er vores grundfilosofi, at vi skal gøre noget for andre. Også selvom de bor mere end 10.000 km væk. I Afghanistan f.eks… Vi har alle et samfundsansvar. … Vi er alle verdensborgere.Vi kan ikke læsse det over på det politiske system eller det offentlig og sige: Løs det! Det er for tyndt. … Vi er på mange måder kun lige startet, men vi er i gang. Det her er vores ansvar. Vi kalder det: Good company karma.” (Christian Stadil, 2011)

Oploadet Kl. 12:17 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105441/trackback

44 Comments »

 1. Problemet med skolesammenlægning af små velfungerende skoler skyldes
  Kommunernes Landsforening (KL) som af økonomiske grunde, en gang for alle ,har besluttet at skoler skal have 800 til 1000 elever.

  Kommentar by Per K. — 27. oktober 2019 @ 12:36

 2. .

  Ja, lad os endelig tage ansvar for hele verden, samtidig med at vi ignorerer hvis Danmark synker ned i dyb elendighed, netop på grund af politikeres uansvarlighed. Læste lige om et plejehjem hvor en dødssyg eller døende dansker blev nægtet en sodavand. Og tusinder af andre eksempler på hvordan det danske samfund bliver mere og mere umenneskeligt kunne nævnes. F.eks. var to danske piger på 3½ år og 12 år ved at blive trampet ihjel af heste, som de faldt af, da “berigere” i bil kastede kanonslag hen til hestene, der gik i panik.

  Sammenlægning af skoler er endnu en rød taktik som skal påtvinge danskerne lukninger, nedskæringer og nærkontakt med muslimer/islamister. Noget som minister Pernille R-Theil vist går varmt ind for.

  Kommentar by TP — 27. oktober 2019 @ 12:40

 3. .

  Tallene for social og faglig trivsel ovenfor, er garanteret manipulerede eller gætterier.

  Kommentar by TP — 27. oktober 2019 @ 12:43

 4. LOL
  Good company karma hjælper sgu ikke noget hvis børnene bliver stukket ned af barbarenes afkom.

  Kommentar by John Sorensen — 27. oktober 2019 @ 12:55

 5. Jeg er nu ikke sikker på, at det handler om meget andet, end at forældrene ønsker fordelene ved at børnene går på en lille skole. De ikke-danske elever på. f.eks. Nærum Skole hedder nok nærmere Dominique, Chantal, William og Susan, end de hedder Khalid, Fatima, Muhammed og Jahmat.

  Disse ressourcestærke overskudsforældre kæmper i det mindste for deres børns skolegang.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. oktober 2019 @ 13:08

 6. Ja, ja, verdensborger Stadil. 16.9 procent perkere – det er virkelig for slemt

  Kommentar by BB — 27. oktober 2019 @ 13:12

 7. Når noget sker som i ovennævnte artikel så kan eliten godt få taletid i de statsstøttede medier, men hvis det er en stakkels kassedame der vil gøre opmærksom på at de indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister genere hendes børn i skolen så er der ingen reaktion på hendes problem man må håbe at problemerne flytter stemmer til Ny Borgerlig og Stram Kurs, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. oktober 2019 @ 13:15

 8. Han har pengene til “gated community”
  Det han tusindvis af danskere ikke, og må leve med lortet.
  Nu er forsvarsministeren bekymret for russisk net-chikane af udsendte soldaters familier. Så lukkes der igen ned for truslen fra Islam

  Kommentar by k. m. — 27. oktober 2019 @ 13:30

 9. Læs og nyd historien om socialdemokratiske Magnus Heunicke, der brugte årevis på at tale varmt for mere indvandring, men hen imod slutningen fik en migratnt-teltlejr i baghaven – med ekstrem vold og tyverier i nabolaget til følge. Heunicke flyttede naturligvis, for man kan jo ikke leve med de konsekvenser man selv skaber.

  Dette er blot en anden variant; man kan argumentere, at familen Stadil nok er mindre skyldig i problemet end Heunicke.

  Kommentar by Quark — 27. oktober 2019 @ 13:34

 10. “good company karma”….he he…..eller bare karma idiotiske dhimmi

  Kommentar by redneck — 27. oktober 2019 @ 13:56

 11. Quark: http://www.uriasposten.net/archives/74423

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. oktober 2019 @ 13:58

 12. Til oplysning er Rudersdal en borgerlig kommune hvor både borgmester og viceborgmester er fra Venstre. Kommunen er meget veldrevet, men hovedparten af de sociale boliger i den gamle Søllerød kommune ligger i Nærum. Det er også her man træffer en dame i niqap når der skal demonstreres; Beduintelte fra varme lande er et dagligt syn, men med 83,1% danskere i skolen, skal man jo ikke klage i Nærum. Springet op til de 97,4% er dog stort.

  Kommentar by ino — 27. oktober 2019 @ 14:00

 13. Tillykke Stadil, det er kun et spørgsmål om tid før du alligevel bliver beriget af multikulturen. Du kan lige så godt starte kampen for Danmark nu og kæmp så for ALLE Danskerne og ikke kun for dine egne børn, risikoen er at ingen kommer dine børn til hjælp når de får hjælp behov.

  Det gælder i øvrigt alle Danskere. Start kampen nu, I kommer alligevel til at betale jeres del, uanset hvad. Jo længere I venter, des højere bliver prisen!

  Kommentar by Santor — 27. oktober 2019 @ 14:03

 14. […] […]

  Pingback by Landsholdsspiller under islams faner: Mathias Zanka støtter Tyrkiets Erdogan – Free Speech Blog — 27. oktober 2019 @ 14:08

 15. Kommentar by Hr. Snusk — 27. oktober 2019 @ 13:08

  Niks, de hedder netop Khalid, Fatima, Muhammed, Jahmat o.lign.

  Også i Nordsjælland har vi taget “vores” del af uLøkkens tvangfordeling af kulturberigere – der er ikke længere nogen steder at flygte hen.

  Selv om man skulle lykkedes med at finde en mere eller mindre ubeboet ø og dér skabe et dansk samfund, så vil der ikke gå fem minutter før den første gummibåd lægger til og en flok nasserøve og fødemaskiner vil råbe “asyl”.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 27. oktober 2019 @ 14:10

 16. #14 Migranter… shit! Troede sgu at Nærum stadig var ok. Men det forklarer naturligvis også det markant højere fravær.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. oktober 2019 @ 14:12

 17. Jamen Stadil dog.

  Som ægte multikulti verdensborgere kan du og fru Alice da vel ikke have det fjerneste imod, at jeres små lyshårede poder skal “lege” sammen med Muhammed, Aisha og Mustafa?

  Alt andet er jo rendyrket racisme og højrepopulisme, ikke sandt?

  Kommentar by Revisoren — 27. oktober 2019 @ 14:15

 18. Kommentar by Hr. Snusk — 27. oktober 2019 @ 14:12

  Lyngby og Valby er det næste Nørrebro.
  God tommelfingerregel: Besøg den lokale VUC. Det afspejler lokalområdet om 10 år. Husk peberspray, hvis du tager forbi VUC Lyngby.

  Kommentar by Fascist — 27. oktober 2019 @ 14:35

 19. https://www.berlingske.dk/virksomheder/massivt-flertal-af-danskere-vi-er-noedt-til-at-aendre-livsstil-og

  “Næsten otte ud af ti danskere mener, at udfordringerne med klimaet kun bliver løst, hvis vi alle sammen tager ansvar for at opføre os bæredygtigt, mens flere end syv ud af ti danskere mener, at vi er nødt til at ændre livsstil og skære ned i forbruget, hvis vi skal redde klimaet.”

  otte ud af ti er skidebange for klimaet.

  Vi ved også at de fleste vælgere stemmer på partier der vil have mere indvandring. Det er nok også otte ud af 10 danskere.

  Nu siger jeg ikke at Chr. Stadil er ene om at redde klimaet, men hvor kan han, og hans børn tænke på at spare? hvis vi alle sparer som klimatosserne siger vi skal, så ville han nok ikke være millionær.

  Gennemsnitstemperaturen må helst ikke stige, eller allerhøjest 1,5 grad hvis det ikke kan være anderledes.
  Skal vi ikke også holde verdens befolkningstal på det nuværende ?

  nåh nej, det kræver jo effektiv børnebegrænsning, fy da, sikke en grusom tanke.

  Frederikshavn kommune inviterer til at blive grøn ambassadør.

  Folk er skide ligeglade med at Danmark rendes over ende af Islam.

  Mediernes massive bearbejdning om klimaet bærer frugt, så nu flokkes dumme danskere om veganer-mad og tøj af genbrugsplast.

  Kommentar by k.m. — 27. oktober 2019 @ 14:47

 20. @ k.m.: Reinfeldt er afslørende i denne video. “Vi behøver overstatslighed, for ellers kan vi ikke løse “klimakrisen.” https://www.youtube.com/watch?v=wi9JEhNHMr4

  Det er omvendt: Klimakrisen er opfundet for at skabe mere overstatslighed.

  Kommentar by BB — 27. oktober 2019 @ 15:57

 21. Alice og Christian Stadil er Breaking Bad. Det kan ske for enhver. Det er overlevelsesinstinktet, der tager over, når mennesker er livstruet. Det aktiveres også, når deres børn er livstruet. Elementær biologi.

  Politisk korrekte meninger skal man ikke tage så alvorligt. Der er en almindelig ‘feel-good’ tilbøjelighed, hvis man ikke tilhører den laveste underklasse. Folk, der – også ehvervsmæssigt – er afhængige af deres omdømme, er bange for at blive dømt af medierne, vennerne og naboerne, hvis de udtaler sig politisk ukorrekt. Angst æder sjæle op. Helvede er de andre!

  “Reptilhjernen kontrollerer livsvigtige funktioner via det autonome nervesystem. Da der ikke er noget sprog i denne del af hjernen er impulserne instinktive. Det vigtigste for at sikre livet/artens overlevelse er føde, parring og flugt.

  Tænker man på funktionen af reptilhjernen, er den vigtigste opgave at checke omgivelserne for at finde ud af, hvad der foregår, for at kunne melde alarm, så den pågældende organisme kan overleve.

  Disse mekanismer har vi mennesker stadig med i vores hjerne på godt og på ondt. Det handler om sikkerhed og overlevelse.”

  Kommentar by A-mad — 27. oktober 2019 @ 16:16

 22. Skole og hvad deraf følger af opkrævelser fra skattevæsenet er forældres ansvar. Hold jeres børn LANGT væk fra staten hvis i kan.

  Kommentar by Nielsen — 27. oktober 2019 @ 16:32

 23. – det er jo Buddha-kapitalisten! Ham der profilerede sin virksomhed på at støtte Tibets fodboldlandshold, men så begyndte han at handle med kineserne.. :-(

  “Danskerne har fået nye naboer” https://bss.au.dk/insights/samfund-2/2019/danskerne-har-faaet-nye-naboer/

  Kommentar by anno — 27. oktober 2019 @ 16:36

 24. “Mine børn skal ikke betale prisen”. Men det kommer de jo nemt til alligevel. Måske ikke i første omgang, men så senere. Når kulturen, velfærden og samfundet bryder sammen, ligesom i Argentina, Venezuela, Libanon, Sverige og Balkan etc. Hvorefter demokrati, velfærd og sikkerhed bliver byer i Rusland og Afrika.

  Det er latterligt, at den typiske dansker nu er mere bekymret og bange for klimaet, end for besættelsen af Danmark. Vejret er som det plejer at være, med de variationer vi har haft de sidste 1OO år, 2OO år og 5OO år. Men DR slår nu alarm hver gang det regner eller blæser et eller andet sted, og DR gør hver eneste vandpyt til et varsel om at vi alle snart drukner pga. højere vandstand.

  Men chancen for at man som dansker bliver skadet eller dræbt af vejret, er minimal. Derimod er risikoen for at blive skadet eller slået ihjel af rødradikal politik og masseindvandring (og hvad den giver af mangeartede konsekvenser) tårnhøj, og trusselsniveauet vokser og vokser. For hver dag kommer vi tættere på et Danmark i flammer.

  Kommentar by TP — 27. oktober 2019 @ 16:39

 25. Det Stadil oplever er at Karma er en bitch og at der absolut findes sådan noget som en Karma-boomerang.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 27. oktober 2019 @ 16:43

 26. .

  Vi kommer også tættere og tættere på en fjendtlig og hensynsløs overtagelse af vores land. “Berigerne” kræver og kræver, penge, service, boliger, kvinder, pensioner, skoler, lægehjælp og underkastelse.

  Og udlandet køber op af vores firmaer, ejendomme, landbrug, sommerhuse og statslige institutioner. Eller Christiansborg sælger ud af folkelige værdier, eller forærer vores serum- og vaccine-fabrikker, togfabrikker, varmeværker, energi-selskaber og meget andet væk til Saudi-arabien, Kina og andre lande.

  Vores demokrati er en vits.

  Kommentar by TP — 27. oktober 2019 @ 16:52

 27. OT, men den virker som sædvanligt ikke:

  ISIS Leader Al-Baghdadi ‘Died Like a Dog’; ‘Whimpering, Crying, Screaming All the Way’
  https://www.breitbart.com/national-security/2019/10/27/al-baghdadi-died-like-a-dog-whimpering-crying-screaming-all-the-way/

  Kommentar by Kimski — 27. oktober 2019 @ 17:10

 28. “Uanset hvad der sker, så kommer overklassen aldrig til at betale den fulde pris.”

  Sig det til Anders Holch Povlsen.

  Kommentar by np — 27. oktober 2019 @ 17:14

 29. Buddhisten Christian er blot en marionetdukke for sin far, Thor Stadil, der reelt styrer hele koncernen.

  Buddhisten Christian bruges bare som et led i markedsføringen, for at give virksomheden et “menneskeligt” ansigt udadtil…

  Kommentar by Revisoren — 27. oktober 2019 @ 17:58

 30. Ved skolesammenlægningen sparer kommunen penge, fordi flere vil gå på privatskole. For kommunen er privatskolen nemlig ca. 20 % billigere.
  Så jo flere der flyttes til privatskole jo større er besparelsen – for kommunekassen.
  Os, der værdsætter uddannelse må så betale de ca. 24.000 kr. ekstra pr. barn pr. år.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 27. oktober 2019 @ 19:27

 31. Vi kan naturligvis alle morer os over den tyktflydende dobbeltmoral, og helt ærligt det skal vi også have lov til.
  Men baggrunden er helt anderledes alvorlig, der går ikke mange år før et større og større antal skoler får en større og større andel af muslimer. Det vil betyde at flere og flere danske forældre sender deres børn i privatskole! Mine egne børn gik på privatskole og jeg vil give min højre arm for at mine engang kommende børnebørn også skal gå der! Med flere og flere muslimske børn i folkeskolen vil undervisningen langsomt, men sikkert indrette sig derefter og det skal mine kommende børnebørn ikke opleve! Lærerstandens svaghed overfor muslimske forældres krav er allerede i dag udbredt og det bliver kun værre! Folkeskolen bliver kun for muslimer og så dem der ikke har råd til privatskole.
  Politikernes løsning lader til at være tvangsintegration af danskerne ikke af muslimerne.

  Kommentar by Den Nervøse — 27. oktober 2019 @ 20:17

 32. Velkommen i klubben Onkel Stadil. How goes it med Bjørne Banden?

  Kommentar by Nielsen — 27. oktober 2019 @ 20:43

 33. Hvis du lige kan fange dyne Lars på den varme linie,kan han sikkert give dig din egen nøgle til den danske skole. hø hø

  Kommentar by Nielsen — 27. oktober 2019 @ 20:46

 34. Hvis jeg havde børn og havde så mange penge som Stadil, så ville mine børn aldrig komme i nærheden af den danske folkeskole.

  Socialistiske argumenter om solidaritet og samfundssind lader mig fuldstændig kold. Det er MEGET længe siden børn fik en god grunduddannelse i folkeskolen.

  Selv gik jeg i skole i firserne og led under, at jeg ikke besad hverken flokmentalitet eller viljen til at lade andre tænke for mig.

  Selv uden den uudholdelige multikultur, var firsernes folkeskole intellektuelt klaustrofobisk, moralsk forkastelig og sjælsdræbende. Sandhed, virkelighed og Retfærd er begreber der havde trange kår. I stedet herskede propaganda, ensretning og dyrkelse af det menneskefjendske.

  Hvis nogen undrer sig over, hvorfor danskerne i dag ikke siger fra over for ødelæggelsen af deres land, behøver man ikke skele længere end til folkeskolen i firserne.

  Kommentar by Mackety — 27. oktober 2019 @ 21:55

 35. # Mackety

  Enig. Danskerne er med racismekampagner og løgne om berigelse m.m. indoktrinerede på samme måde som svenskerne, til passivt og føjeligt at lade sig udskifte og etnisk udrense. Som en skrev: Regimet driver os rundt og rundt i manegen, og håber at så mange danskere omkommer undervejs, at de kan få den befolkning de ønsker.

  Borgens rødbrune djævle, feminister og falske humanister arbejder på at udskifte vores oplyste og kristne værdier og kultur med formørket islamisme og barbari.

  Tag f.eks. den lesbiske minister Joy Mogensen som er tilhænger af moske-byggerier og “familier” med faderløse børn. Og ellers er der jo Pernille Skipper og Pernille Rosenkrantz og mange andre politikere som går ind for blodrød fascisme.

  Kommentar by TP — 27. oktober 2019 @ 22:20

 36. .

  Det med at Danmark, som udgør en totusindedel af klodens overflade, skal redde og være forbillede for hele verden, er storhedsvanvid og hjernedød humanisme/kommunisme. Det betyder f.eks. intet for verdensklimaet, om Danmark udleder lidt mere eller mindre co2. Hele co2 kampagnen er gak-gak og løgn, beregnet på at fremme visse “forretninger” og særinteresser, og på at narre og forvirre befolkningen, så den lettere kan udnyttes og undertrykkes.

  Co2 vrøvlet afleder også opmærksomheden fra afrikanisering og islamisering, der styrer Europa i retning af kaos, terror, borgerkrig og folkemord.

  Kommentar by TP — 27. oktober 2019 @ 22:33

 37. “mine børn skal ikke betale prisen”. Okay, hvis børn skal så? Jeres medarbejderes børn? Børn af danskere som har stemt på alt andet end DF?

  Hvad er det for en pris, der skal betales? Er der nogle journalister til stede???

  Kommentar by Iznogut — 28. oktober 2019 @ 00:40

 38. Snart vil vi se ham gøre “gode” ting med at være positiv og gavmild over for brune og sorte. For at reparere på denne hændelse. Hans børn vil være solidt placeret i en dansk privatskole. Langt fra perkerne.

  Kommentar by Torsten — 28. oktober 2019 @ 08:51

 39. Den “brune skole” er kun med 16,9% ikke-danskere… hvad hyler han over? Vi har skoler i DK hvor 95%+ er brune

  Kommentar by redneck — 28. oktober 2019 @ 09:36

 40. Herregud redneck, det er jo bare de fattige danskeres børn der “må betale prisen”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. oktober 2019 @ 09:41

 41. Den rapporterede andel af indvandrere på DinGeo er misvisende og for lav. På skoler, hvor jeg VED, at der går flere “frø af ugræs føget over hegnet”, rapporterer DinGeo stadig 0,0% indvandrere.

  Kommentar by Hertz — 28. oktober 2019 @ 09:58

 42. I min 𝑓𝑎𝑖𝑙𝑒𝑑 𝑐𝑖𝑡𝑦 kommune oplyser de slet ikke andelen af ikke-danskere i de forskellige skoler.

  Kommentar by Træt — 28. oktober 2019 @ 11:35

 43. I øvrigt kan jeg til eventuelle interesserede fortælle, at der den 30. oktober 16:30 vil blive afholdt demonstration imod skolesammenlægningerne foran Rudersdal Rådhus Øverødvej 2, Holte

  Der er en facebook gruppe, som hedder “stop skolesammenlægning”, hvis man vil vide mere.

  Kommentar by T. H. — 28. oktober 2019 @ 22:48

 44. # TH 22.48

  Ja, der er al mulig grund til at demonstrere mod de afskyelige spareøvelser der nu skal gå ud over mange skoler. Til stor skade for de danske børn. I forvejen er hundredvis af skoler blevet lukkede. Alle mulige former for infrastruktur og offentlig service forringes med korte mellemrum. Vi danskeres vilkår og velfærd, liv og sikkerhed angribes uafbrudt af Christiansborgs gamle partier.

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 00:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper