27. oktober 2019

Lille korsnæb, Frøslev Plantage, 27. oktober 2019

Det regner stort set på alle mine fridage, og i dag besluttede jeg mig for at ignorere vejrliget. Vi kørte en tur over grænsen (som jydere nu engang gør), og tog en afstikker til Frøslev Plantage for måske at gense Rødrygget tornskade. Efteråret gav mig intet at arbejde med, og eneste nævneværdigt blev Lille korsnæb. Desværree blot okumentationsfoto, se evt. her.

Efter Frøslev gik turen til Christiansfeld, der ville have været en stor oplevelse en varm sommerdag. Under studietiden på Dansk Center på Byhistorie læste jeg alt om de danske købstæder, og husker Christiansfelds særlige historie. Byen har blot 2-3000 indbyggere, og ligner lidt et levende museum, lidt ala Den Gamle By i Århus.

(Mindesten for Gendarm Aksel S. Hansen, Kruså, se evt. Arkiv.dk; NB: Mobilfotos)

“Skudt paa sin post 19.9 1920”

(Lindegade, Christiansfeld)

“Christiansfeld blev i 1771 oprettet som en herrnhutisk koloni efter tilladelse af Christian 7., og kongen tildelte desuden kolonien visse privilegier. Foruden ti års frihed for told og skat fik byen tilladelse til at drive handel og håndværk under yderst fordelagtige vilkår. Udvandrerne fra den pietistiske brødremenighed i Herrnhut anlagde byen på bar mark. Christiansfeld blev ofte betegnet som en håndværkerby, og på et tidspunkt skal byen have haft hele 21 håndværksfag repræsenteret i det sluttede samfund, som flækken må siges at have været.” (Danmarkshistorien.dk)

“Med beliggenheden mellem kongeborgen Koldinghus og Haderslev, på kongevejen ned gennem Jylland, var det Brødremenighedens hensigt, at her skulle ligge et hotel, der ikke alene skulle tjene menighedens gæster, men også byde fornemme vejfarende og selskaber på et hotel af megen høj standard.

… At hotellets også har haft kongehusets bevågenhed gennem tiderne ses af de talrige besøg, som kongehuset og hoffets medlemmer har aflagt. Christiansfelds grundlægger var jo Christian VII. …

Ser man på kongerækken af besøgende på hotellet har alle konger bortset fra perioden 1864-1920 – været hotellets gæster, nogle af dem flere gange, som f.eks. Kong Chr. X, der efter genforeningen i 1920 besøgte hotellet næsten hvert år indtil 1939.

Hotellet har også været rammen om mange nationale begivenheder gennem tiderne. Således sluttede napoleonskrigen med fjendens hovedkvarter på hotellet, det var kosakgeneral Tettenborn og hans 3.000 vilde kosakker, der befandt sig i byen 7-16. januar 1814.

Under den første slesvigske krig 1848-1850, drog kong Frederik VII med ministre og Hestgarden ind på hotellet den 15. april 1848. … Under 1864 krigen blev der afholdt en sejrparade med efterfølgende festmiddag den 3. juli 1864 på hotellet, her var den tyske Prins Friederich Karl af Preussen gæst. Våbenhvilen mellem Danmark og Preussen/Østrig blev forhandlet natten mellem 17-18. juli 1864 i værelse nummer 10 på hotellet. Til minde om dette er værelset indrettet med portrætter af forhandlerne, den danske oberst Kaufmann og den tyske oberstløjtnant Stiele, samt resultater af forhandlingen – Christiansfeldkonventionen. …

Under kongebesøget den 26. maj 1933, fik Kong Christian X, kronprins Frederik og den kongelige familie forevist tavlen, hvorunder kongen udtalte bl.a. til Brødremenigheden: ‘De skal bevare Brødremenighedens skikke og særpræg’. (Historisk Atlas)

(Gudsageren, Brødremenighedens kirkegård)

Oploadet Kl. 21:28 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105455/trackback

27 Comments »

 1. Er enig i at Christiansfeld er noget særligt i forhold til Danmarks historie, men ved gennemkørsel af byen kan den godt virke stille og støvet og det er måske værre efter at motorvejen er anlagt, da jeg for ca. 25 år siden kørte igennem Christiansfeld fik jeg lyst til at stoppe og købe en honningkage sikken en skuffelse det var den tørreste honningkage i hele mit liv, den blev kasseret selv om den var dyr, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 27. oktober 2019 @ 22:38

 2. Tak Kim, du viser sider af Danmark som stikker dybere end de sidst tilkomne trends. Jeg glæder mig over at være født på denne fine plet i verden og vil forsvare den til min dødsdag.

  Kommentar by FrafaldenModerat — 27. oktober 2019 @ 23:25

 3. Helt ærligt Kim… Christiansfeld som en slags den gamle by i Århus?

  Jeg var godt nok ikke i byen her i weekenden men sidst jeg checkede var der hverken udklædte statister, arbejdende værksteder, hestevognskørsel eller lignende!

  Derimod er Christiansfeld en omegnsby opslugt i Kolding Storkommune. Og Kong Kolding, alias borgmester Jørgen Pedersen har sørget for at suge alt liv til hovedstaden Kolding. Dog er der faldet en cykelsti af til Christiansfeld til den nette sum af 24 millioner! Men så er der også sti i hver side af vejen så de 5-8 daglige cyklister har plads at boltre sig på

  Kommentar by redneck — 27. oktober 2019 @ 23:29

 4. Kommaet i indskriften på porten ind til Gudsageren er lidt af en cliffhanger. På den anden side af porten står fortsættelsen:

  “Det oprejses i uforkrænkelighed.”

  1 Kor 15 42

  Strenge protestanter. Måske derfor de tørre honningkager? Forfulgt af katolikker. Fandt et fristed i Danmark. Kierkegaards inderlighed (som virker fremmed for nogle danskere) skyldes måske påvirkning fra herrnhuterne.

  Kommentar by np — 28. oktober 2019 @ 00:29

 5. Kaffen var ellers sat over…

  Kommentar by Michael Sjøberg — 28. oktober 2019 @ 00:53

 6. Danmark har en fantastisk historie, og tak for påmindelsen om denne lille bys historie. Sådan et sted skulle man bo. På indgangen til kirkegården står der, “det såes i forkrænkelighed”, og de færreste aner nok sammenhængen. Det er om de troendes død og opstandelse, kun de troendes: “Det, der såes i forkrænkelighed, skal oprejses i uforkrænkelighed”, altså i herlighed.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. oktober 2019 @ 00:56

 7. Np var så klar over sammenhængen. Havde ikke set din kommentar.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 28. oktober 2019 @ 00:57

 8. Næste gang I kigger derned, vil jeg (selvfølgelig) anbefale Dybbelmølle, Sønderborg, Gråsten, Møgeltønder og Rømø. Der er også Knivsbjerg (tyske mindretals hjemsted), og Skamlingsbanken, hvor man kan se over til det dengang tabte land. Efter hårde år med fjendskab imellem Tyskerne og Danskerne i grænseområdet- Schleswig/Holsten- fra 1848 til 1920, vil jeg sige at vi/de har et smukt harmonisk samarbejde nationer imellem. Men igen. De er også begge kristne folk af rod. Støt SIAD.etc. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. oktober 2019 @ 07:41

 9. Frøslev/fårhuslejren.
  Æ vold der var forsvarsværk imod syd som dannevirke. Men også et mod nord da sønderjylland var tysk.
  https://oldtidsglimt.dk/location/til-forsvar-mod-fjenden/

  Kommentar by P — 28. oktober 2019 @ 09:02

 10. .

  Tavlen på hotellets gavl minder om krigen i 1864, som Danmark tabte, selvom den let kunne have været vundet. Den kostede i første omgang frygtelige tab blandt de danske soldater, og sidenhen omkom over 6OOO sønderjyder som følge af arvefjendens erobring af den sydlige del af Jylland. Vores hær var ekstremt dårligt udrustet, materiellet var håbløst forældet, af sparehensyn, og krigsminister Lundbye og politikerne var, også dengang, kendetegnet ved himmelråbende mangel på kompetence, ansvarlighed og fornuft.

  Sønderborg, en åben by uden egentlig militær betydning, blev terror-bombet af preusserne.

  Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 11:27

 11. TP kl. 11:27

  “… selvom den let kunne have været vundet”

  Har du en kilde, som understøtter denne i mine øjne stærkt tvivlsomme påstand?

  De to seneste historiske fremstillinger af krigen 1864 er af henholdsvis historikerne Rasmus Glenthøj og Tom Buk-Swienty.

  Rasmus Glenthøj argumenterer for, at man fra dansk side kunne have håbet på, at en krig ville løse det slesvigske spørgsmål én gang for alle, ikke i form af en sejr, men via de neutrale stormagters mægling.

  Tom Buk-Swienty argumenterer for, at hvis den danske hær havde trukket sig fra Dybbøl inden angrebet fra den overmægtige hær af østrigske og prøjsiske soldater, lige som den havde trukket sig fra Dannevirke, så ville det måske have været muligt at holde Als. Og det kunne måske have givet et andet resultat ved fredskonferrencen i London.

  Men ingen af de to historikere hævder, at Danmark kunne have vundet krigen 1864, og slet ikke “let”.

  (I det ovenstående parafraserer jeg fra omtaler af de to historikeres bøger).

  Kommentar by np — 28. oktober 2019 @ 13:19

 12. Ang fugle

  Morten DD Hansen(Molslaboratoriet/Naturhistorisk Museum) søger billeder af fuglen Krognæb, der efter sigende er kommet til Østjylland fra den russiske tajga

  Hold øje og puds linsen på kameraet

  Kommentar by k.m. — 28. oktober 2019 @ 13:29

 13. .

  PS. til 11.27

  Hvis den danske hær havde været ordentligt forberedt og udstyret i orden, var krigen i 1864 sandsynligvis blevet vundet. Man vidste fra 1848-5O krigen som vi vandt, at en ny krig sagtens kunne være under opsejling, men alligevel sløsede politikerne/magthaverne tiden bort i årene fra 5O til 64. Vores kanoner var forældede, geværerne var forældede, forsyningstjenesten var dårlig, hærens organisation i uorden, Sjællænderne overlod til jyderne at kæmpe, og kortsynede besparelser førte til at kanonerne var kortrækkende og upræcise, så tyskerne i ro og mag kunne bombardere Dybbøl-skanserne, uden at vi kunne svare igen. Den sjællandske mangel på solidaritet førte til at den danske hær var i undertal, og kynismen overfor jyderne førte yderligere til at dårligt uddannede og tarveligt udrustede styrker kun kunne affyre eet skud for hver gang tyskerne kunne affyre tre.

  De danske tab var på 4.7OO faldne, fire gange flere end hvad tyskerne havde af tab. Det var prisen for regeringens nærighed.

  En usselhed der medvirkede til Tysklands samling, og senere nok ret sikkert endte i 1. og 2. verdenskrig. For havde tyskerne (og østrigerne) tabt, havde Bismarcks storhedsvanvid antagelig ført til hans fald, og krigene 187O og 1914 mod Frankrig osv. var måske aldrig blevet til noget, fordi et opsplittet Tyskland ikke kunne føre angrebskrige i den skala, hvor man med kæmpehære angreb nabostaterne.

  De danske soldater kæmpede dygtigt og heltemodigt, men blev massakreret ved Dybbøl og på Als, fordi de blev svigtet, snydt og forrådt af regeringen. Og af bureaukrater, som bl.a. nægtede forposter brænde til den vagtild de havde brug for, for ikke at blive stivfrosne.

  Hele folket blev bedraget, for Dannevirke-grænseværnet var 97%-99% illusion, et opreklameret politisk fupnummer. Og skanserne ved Dybbøl var dårlige og svage. Og i realiteten umulige at forsvare. Bare ved Dybbøl omkom 719 menige og 37 officerer. Og mange hundreder fik uhyggelige kvæstelser.

  Allerede midt i april var det klart at et stormløb ville blive et blodbad på danskerne, men det tog regeringen ingen hensyn til, kynisk overlod man soldaterne til deres skæbne: at blive lemlæstet eller dræbt for ingenting. Forslag fra militære chefer om at flytte hæren blev afvist.

  Magthavernes svigt den gang var frygtelige. Men de svigt der foregår nu om dage er endnu værre og helt vanvittige og uhyrlige. For nu agter Christiansborgs partier at forære hele Danmark væk til barbarer. Et forræderi som rammer ikke bare tusinder af soldater og politifolk, men cirka fem millioner danskere.

  Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 14:48

 14. np — @ 13:19
  Du skal lade være med at fodre den mangehovedet TROLL med svar. Du bidrager selv til at holde skadedyret i live.
  Det er for at friste til modsigelser, der kræver yderligere debat, at troll’ens ukorrekte indlæg er skrevet. Personangreb og halve og kvarte sandheder er et par af troll’es våbner.
  Troll’e og jødehad hører ikke hjemme i Uriaspostens debatter, men det er hr. Møllers blog, så det er op til ham at vælge om han synes det er ok med denne forurening.

  Kommentar by Henning Jensen — 28. oktober 2019 @ 14:56

 15. TP kl. 14:48

  Det er kontrafaktisk historie, og så længe du ikke kan henvise til anerkendte historikere eller kildemateriale, som taler for din påstand, så er den uden vægt.

  Man kan eksempelvis ikke bare påstå, at den danske regering blot kunne have oprustet militært, man må også sandsynliggøre, at der var økonomi og politisk vilje til det. Ellers er det bare fantasi, lige som din uhyrlige påstand om, at det nuværende Christiansborgs politiske partier agter at forære hele Danmark væk til barbarer.

  Kommentar by np — 28. oktober 2019 @ 15:14

 16. Henning Jensen kl. 14:56

  Jeg vil overveje dit kloge råd.

  Kommentar by np — 28. oktober 2019 @ 15:16

 17. .

  Det er vel stadig tilladt at forsvare sig mod på diverse hetzere:

  “np”, og hendes radigale fans, medløberne Henning Jensen, Quark og revisoren, som igen og igen udtaler sig om ting de ikke véd ret meget om, kan man vist godt mistænke for selv at være trolle, skadedyr og femte kolonne. Hvad er der ukorrekt i mine indlæg herover? Påvis det på saglig vis hvis I kan. (men det evner I jo ikke!!!)

  Bemærk at det ikke er mig der angriber “np” osv. Jeg besvarer blot deres hykleriske og perfide skriverier, som aldrig er rettet mod radigale, rødfascister og “anti-racister”, men kun mod dansksindede demokrater som ønsker EU-fjernstyringen samt invasionen og besættelsen af Danmark stoppet.

  At de prøver at så splid, og at de er for indskrænkede til at forstå hvordan min/vores gruppe arbejder, er jo ikke vores fejl. Det er ikke os som ønsker at afspore debatterne. Lader “np” & co. os i fred, hører de aldrig fra os. Nu har de to verbale overfald ovenfor, og mens de kritiserer OT-indlæg fra andre, sparer de aldrig selv på OT-skriverier som det 14.56. Dobbelt-moral så det basker.

  Begge indlæg, 11.27 og 14.48 passer med KMs oplæg om de historiske minder i Chrfeld.

  Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 15:37

 18. Skyttegravskrig på Uriasposten.
  Jo, størstedelen af Folketinget er ved at forære Danmark væk til griske boligspekulanter og religiøse anti-demokrater

  Kommentar by k. m. — 28. oktober 2019 @ 16:37

 19. Som tidligere nævnt har TP aka Alexander Beaumont aka Michael J aka Bent Nielsen aka Ole Jensen m.fl. i tidligere indlæg beskrevet sine oplevelser som psykiatrisk patient.

  Måske burde man overveje, om det er en god idé, at disse syge kolbøtter har adgang til internettet?

  Kommentar by Revisoren — 28. oktober 2019 @ 17:54

 20. Hvad ville der ske med Uriasposten, hvis alle andre kommentatorer benyttede trollen TP’s metode?

  Trollen TP gemmer sig bagved 5-6 forskellige aliaser, som hun flittigt skifter imellem, og hun spammer dagligt samtlige tråde med stort set enslydende indlæg, hvilket gør, at alle andre interessante og læseværdige indlæg drukner totalt i mængden af spam.

  Ja, det er hr. Møllers blog, og han bestemmer suverænt, og må karakteriseres som en meget tålmodig mand…

  Kommentar by Revisoren — 28. oktober 2019 @ 18:38

 21. Tak for fortællingen om Christiansfeld, Kim – jeg kendte fx ikke til den særlige historie med ti års skatte- og toldfrihed.

  Kommentar by Quark — 28. oktober 2019 @ 20:41

 22. .

  Vi lever i sære tider, men forhåbentlig er det stadig tilladt at forsvare sig verbalt, når man overfaldes verbalt.

  Feministen “np” aka Quark aka Henning Jensen aka Revisoren aka diverse andre feminister/kommunister er fulde af løgn, sure opstød og ondskabsfulde bemærkninger.

  Tag f.eks. 17.54. Det er en tyk sort løgn at TP eller Bent N mv. nogensinde har skrevet at de selv har været patienter. Derimod er der blevet skrevet om hvad overlæger, sygeplejersker og pårørende har oplevet i sygehusene. Men feministerne fatter ikke at man kan skrive om hospitalsvæsnet uden selv at være syg. Eller de forvrænger med vilje. At vores kritik af skandaløse forhold ikke står alene, kan enhver overbevise sig selv om ved at læse bøger og net-sider om hvordan kvaliteten er dalet i sundhedsvæsnet gennem lang tid. Feministerne forstår heller ikke at det er i alles og deres egen interesse at S-V fungerer ordentligt. (Iøvrigt, hvorfra har Revisoren viden om hvorvidt TP er dame eller mand?)

  Enslydende indlæg? Nej, igen en løgn!

  Sagen er at feministerne ønsker at få bortcensuret alle indlæg der kritiserer feminisme, kommunisme, EU, Merkel, FN, velfærds-smuldringen, svineriet med skatteborgernes penge samt invasionen/besættelsen. De leger debatpoliti og bønfalder KM om at udelukke meninger og oplysninger de ikke kan lide.

  Prøv at se på hvad de disker op med af ævl pga. kl. 11.27 og 14.48. Som ikke indeholder noget usandt, usagligt, irrelevant eller forkert om krigen i 1864.

  Se hvordan de hyklerisk anklager andre for at skrive OT-indlæg, selvom de selv boltrer sig i OT-skriverier.

  Hvis de ikke gik til angreb igen og igen, ville det give nogle bedre debatter. De er kun med for at betvivle, forstyrre, forvirre og afspore.

  “np” er af både Pius XII, Kimski, k.m. og flere andre meget forskellige bloggere, blevet betegnet som selvmodsigende, utroværdig, løgnagtig og leflende for radigal politik. Og som en der prøver at bortforklare og bagatellisere invasionen af kulturfremmede arabere og afrikanere. Men hendes medløbere bakker hende 1OO% op.

  I dag kalder hun kritik af Chrborgs landsskadelige politik for “uhyrlig”. Både “np” og hendes radigale feminist-veninder og medsammensvorne omtaler andre bloggere som sindssyge, psykopater, skadedyr, idioter og syge kolbøtter osv.

  Det med argumenter evner de ikke, i stedet slynger de om sig med løgne, diagnoser og skældsord. Og den rabiate feminist “np” som går ind for “berigelse” osv. (selvom hun ind i mellem lader som om hun er ægte nationalkonservativ) har de ALDRIG kritiseret.

  Læs selv på nettet om hverdagsterror, velfærdens udhuling og om S-V’s nedskæring, deroute, forfald, nedtur og delvise sammenbrud. Vi farer ikke med løse rygter. Og det er ikke os der begynder skænderierne.

  Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 20:56

 23. .

  Forøvrigt har jeg brugt tid nok på jer. I kan bare ævle videre, alt det I vil. Fremover vil jeres kværulanterier ikke blive besvaret.

  Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 21:14

 24. Er der nogen der har set TP’s spændetrøje?

  Kommentar by Revisoren — 28. oktober 2019 @ 21:18

 25. Ang. TP — 28. oktober 2019 @ 20:56 :

  TP har da aldrig skrevet om psykiatrien! eller hvor???
  Men ok, som insider ved han måske en del om aliasserne?

  Jeg finder det dog mærkeligt, at TP bruger andres psykiatriske oplevelser, til at forsvare sig selv, i mangel af bedre?

  – er det virkelig okay for TP selv, at bruge disse, som svar på tiltale, for hvad TP selv står for?
  Jeg finder det usmageligt og jeg syntes virkeligt, at TP her misbruger svage i samfundet, for at hævde sig selv!
  -> altså hvis TP ikke kan undskylde sig selv, i sin aktivitet her på UP, med en, ganske legitim, behandlingskrævende diagnose?

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. oktober 2019 @ 02:23

 26. # fr. Carsten

  Man forsvarer de svage og de syge ved at afsløre hvordan de svigtes eller mishandles af “systemet”, og det får du så til at man misbruger dem. Du må da være enten dum eller snotforvirret. Og altid bakker du din siamesiske tvilling, feministen “np”, op.

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 15:13

 27. TP — 29. oktober 2019 @ 15:13:

  Det kan du da så sandelig have ret i, men at “afsløre” det ved, at henvise til andres beretninger, som du jo gør, i og med at det IKKE er dig TP, der har profilnavn til kommentatoren der skrev om det, i et forsvar mod dine egne projektioner ud på andre kommentatorer/kommentarer, understreget min kommentar 29. oktober 2019 @ 02:23

  Hvad hjælper det, med gentagelser af det som er sagt på nettet/blogs, frem for at smøge ærmerne op tage fat om tingene og følge dem til dørs/tilbyde aktivt støtte/hjælp til selvhjælp/…?
  – altså at gå den slagne vej og FOR de ramte, at få hevet de egocentrerede ud/op til skue, som (aldeles overvejende venstrefløjsstemmer) der sidder og meler egen/venners kage, på bekostning af de ramte?
  Selv har jeg ført en del kommunale, tunge og på alle måder omkostningsfulde, sager på den konto og på egen regning og jeg har flere i gang, som bla. omfatter en af de største servicevirksomheder inden for person og autoforsikring, ligestilling for handicappede iht. handicapkonventionen og, når kræfterne er der, en ganske pæn mængde afgørelser fra Ankestyrelsen, som MODSAT lovens klare ord, har givet kommunale venstrefløjs-medløbere ret i, at tilsidesætte loven, TIL TRODS FOR både DF, V, K og S på udvalgsposterne (altid med medløb fra EL), lige som jeg er gået aktivt ind i politik, med mine sidate kræfter, for NETOP at få udryddet det lort du beskylder mig for!

  Her på UP kender vi nok hver især til de personlige følger af den førte politik, som segmentet af de røde ismer og RV+ har infiltreret sig i på alle planer i samfundet, så det behøver man ikke at gentage i en lang uendelighed, når der her på UP, som før, var/er mulighed for, UNDER ET, at samles om at få stoppet og vendt de katastrofale følger af 68eren.

  Siden du/ ALEXANDER og alle de andre af dine “venner” kom på UP for nu knap et år siden, har I hylet op om dit og dat (som i har hørt/erfaret???) og beskylder andre her for alverdens projektioner af jer selv, mens i til ENHVER opfordring om forklaring/fakta/link til efterfølgelse/optagelse af Jeres fremførte, KUN kommer med svar som det du, TP/I, her gav:
  TP — 29. oktober 2019 @ 15:13

  Det er SQ ynkligt, at ville stå som “hærføre” for noget(alle aliaserne), på en andens blog!, med udskamning af andre, i åbenlyse projektioner, når du/I end ikke formår, at komme med REAL-LIVE initiativer, som andre kan koble sig op på eller se en nytte af!

  RYST DOG OP, med HVAD du/I gør IRL/ude på gaden/i foreninger/på hjemmefronten/arbejdspladsen/ …, i stedet for, at klandre andre for det som du/I efterfølgende selv fremfører som værende dit/Jeres???

  Kom dog ind i kampen, i stedet for at stå som egocentriske forældre og råbe ad dommeren, for fejlbedømmelse af Juniors målforsøg på fodboldbanen, når det er UEFA? der fra oven har vedtaget, at bolden, for enhver, SKAL ind mellem de to målstolper hvis der skal være mål.

  ………

  Ps.
  Høflig og respektfuld, som jeg altid er over for andre kommentatorer på Kims blog/ i seriøs debat på nettet, lader jeg profilen TP stå, som det folk selv må tro om ham/dem og tiltaler derfor fortsat med-kommentatorer ved deres profilnavn/indrømmede alliaser.
  Mvh. M.S. Carstens ;-)

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. oktober 2019 @ 23:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper