28. oktober 2019

Anti-racisten ‘Zanka’, en del af Erdogans anti-kurdiske kampagne: ‘Fædrelandet er jer taknemmlig’

I en tid hvor Champions League-kampe med stikordet ‘Say no to racism’ indirekte propaganderer for multikultur (endsige masseindvandring), og problematiserer alt der kan krænke sarte sjæle i den forbundelse, så skal man ikke mange kilometer ind i Lilleasien før det modsatte budskab køres utilsløret frem.

Fra TV2 Online- ‘Zanka’ med til at hylde tyrkisk militær før kamp – ekspert advarer mod overfortolkning.

“Mathias ‘Zanka’ Jørgensen er kommet i vælten på de sociale medier på grund af billeder, der er blevet delt på sociale medier. Billeder viser, at den danske forsvarsspiller og resten af Fenerbahce-holdet inden kampen mod Denizlispor 20. oktober varmede op i en t-shirt, hvor der stod ‘Vatan Size Minnettar’. På t-shirten var desuden trykt et logo af en militærmand, der gjorde honnør. ‘Fædrelandet er jer taknemmlig’, kan teksten oversættes til.

Det kan anses som problematisk, da det kan tolkes som en form for propaganda for landets militære aktioner. Og det har fået flere brugere på sociale medier til tasterne. De skriver blandt andet, at ‘Zanka’ står i en skidt situation. De mener, at det står i skarp kontrast til spillerens stærke holdninger mod racisme…

(Anti-racisten Mathias ‘Zanka’ med Erdogan-tro budskab: ‘Fædrelandet er jer taknemmlig’; Foto: Yenisafak)

Oploadet Kl. 14:09 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105477/trackback

25 Comments »

 1. Muslimer ud af Danmark
  Støt og Stem Stram Kurs
  Møgdyr han vi nok af.

  Kommentar by Charles Nielsen — 28. oktober 2019 @ 14:43

 2. Fedt mand, og rigspolitiet vil have flere til at anmelde had forbrydelser, intet for stort-intet for småt

  Kommentar by k. m. — 28. oktober 2019 @ 14:47

 3. .

  Idag og igår har/havde den blinde høne, EB, som også kan finde et korn, et par udmærkede artikler og læserbrev om den “nordkoreanske” eller “kinesiske” overvågning af befolkningen som Chrborg lægger op til, og om den asociale politik der udfoldes overfor utallige danskere.

  Netaviserne er fulde af dårlige/barske/ ildevarslende nyheder om den situation Danmark befinder sig i.

  Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 15:08

 4. …og læserbreve

  Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 15:10

 5. Rasmus Paludan er en lyserød Enhedsliste-engel sammenlignet med Racistkongen Erdogan og hans tusindvis af tyrkiske kebabsnedkere på Nørrebro, der hader danskere, kurdere, europæere, amerikanere, isralere… indsæt selv alt andet – undtagen den overlegne race tyrken. Hitler kunne blive en fandens populær politikker i dag, hvis han var muslim.

  Kommentar by Fascist — 28. oktober 2019 @ 15:17

 6. Hvad med om han selv tog hjem og kæmpede for hans eget land?

  Kommentar by Santor — 28. oktober 2019 @ 15:18

 7. @5. Jeg mener at have hoert/laest at Hitler, hvis doed heldigvis viste sig at vaere et faktum, faktisk den dag idag nyder en ikke ringe anseelse i dele af den muslimske verden. Ildevarslende for at udtrykke det mildt…

  Kommentar by krassisten — 28. oktober 2019 @ 15:38

 8. # k.m.

  15.o8 var en reaktion på at du skrev om “hadforbrydelser”. Det jeg mener er at så længe statsmagten er retfærdig og venligsindet, er det fint med overvågning, så røvere og bøller lettere kan fanges, men hvis staten går hen og bliver skør eller ondsindet, kan overvågning hurtigt blive til en trussel mod demokratiet og samtlige borgere. For så kan næsten alt, fra påklædning og cigaretrygning til snak med “forkerte” personer og ophold “forkerte” steder, gøres til noget strafbart, statsfjendtligt eller “hadforbrydelse”.

  I Sovjet-unionen kunne det at have vist en udlænding/turist vej, i Moskva og andre store byer, føre til mange års fængsel….. i Cambodia kunne besiddelsen af briller, cowboy-bukser eller en bog resultere i henrettelse. I Tyskland kunne personer der blev udpeget som jøder, også blive myrdet af statsmagten. I Rumænien var der også strenge straffe for nærmest ingenting.

  Det eneste som i længden kan beskytte et folk er ægte og direkte demokrati. Og det har vi jo ikke i Danmark.

  Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 16:09

 9. TP
  Meget peger i en bestemt retning, men det er svært at finde den rygende pistol der beviser at staten, politi/domstole og medier har rottet sig sammen om at afskaffe det danske folk

  Kommentar by k. m. — 28. oktober 2019 @ 16:46

 10. Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 16:09.

  “men hvis staten går hen og bliver skør eller ondsindet, kan overvågning hurtigt blive til en trussel mod demokratiet og samtlige borgere.”

  Bliver??? Vi har allerede overskredet det punkt for længe siden…

  Kommentar by Kimski — 28. oktober 2019 @ 17:37

 11. # Kimski 17.37

  Er tilbøjelig til at give dig helt ret. Vi lever under et regime der er forrykt. Feminiseringen er ligesom i Sverige gået fuldstændig over gevind. Radio- og tv-nævnet er blot eet eksempel af utallige.

  Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 17:44

 12. Det er vel nærmest overflødigt at nævne, at den talentløse neger med de gambianske rødder er slyngveninde med den venstreradikale væmligbo Peter Falktoft…

  Kommentar by Revisoren — 28. oktober 2019 @ 18:01

 13. # k.m. 16.46.

  Ja, den rygende pistol findes ikke, undtagen som et puslespil hvor tusinder af kendsgerninger/oplysninger til sammen danner et mønster, som klart peger i retning af at flertallet af politikere og journalister går ind for afrikanisering, islamisering og folkeudskiftning. Fuldføres deres program, får vi samme onde skæbne som svenskerne og libaneserne.

  Kommentar by TP — 28. oktober 2019 @ 18:03

 14. Bliv ved med at dokumentere det,så siger jeg i kor:Danmark for danskere.

  Kommentar by Nielsen — 28. oktober 2019 @ 18:24

 15. Zanka reklamerer for folkemordere og krigsforbrydere! – Hagekors og Waffen SS næste gang?

  Terror-kaliffen Erdogan er nu valgt ind i Fenerbahces bestyrelse:

  “Det politiske forhold i Mathias Zanka Jørgensens klub Fenerbahce er nu rykket helt ind i bestyrelsen.

  I weekenden blev Tyrkiets præsident, Recep Tayyip Erdogan, på en generalforsamling tildelt en plads i det vigtige organ i Fenerbahce, og efterfølgende var der disse ord at hente fra klubpræsident Ali Kocs:
  »Alle ved, hvor meget De (præsident Erdogan, red.) elsker fodbold. Alle ved også godt, hvor meget De har hjulpet hele Tyrkiet og den tyrkiske liga. Alle ved også, hvor god en Fenerbahce-mand, De er.«

  https://www.bt.dk/fodbold/erdogan-valgt-ind-i-zankas-klub-det-er-ikke-alle-tyrkere-der-synes-det-er-det

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. oktober 2019 @ 18:24

 16. Der kører en fed SK livestreaming på youtube. Paludan tager pis på “taberne”.

  Kommentar by k. m. — 28. oktober 2019 @ 18:55

 17. For noget andet
  https://ekstrabladet.dk/112/frygt-for-radikalisering-truede-med-at-skaere-hovedet-af-dronningen/7851641

  Kommentar by P — 28. oktober 2019 @ 19:07

 18. Hey Zanka,

  Har du hørt om det armenske folkedrab?

  Kommentar by Revisoren — 28. oktober 2019 @ 19:18

 19. Jeg har ALDRIG brudt mig om Zanka – men, men men: I denne sag tror jeg faktisk ikke, at han har haft noget valg. Gad nok se hans fremtidsudsigter i klubben, hvis han sagde fra. Jeg tror alle i denne sammenhæng ville gøre som ham – like it or not.

  Kommentar by Realisten — 28. oktober 2019 @ 19:29

 20. Zanka støtter åbenlyst vold og mord. Han burde fyres fra landsholdet omgående og placeres i skammekrogen, så vi kunne udsætte ham for al mulig spot og spe. Sådan en i….! Hvor er ramaskriget i de folkefjendtlige humanistiske medier?

  Kommentar by piusXII — 28. oktober 2019 @ 19:39

 21. “Fædrelandet” – smid 30 000 tyrkere i Danmark hjem hvor de hører til

  Kommentar by BB — 28. oktober 2019 @ 19:56

 22. Tyrkere hører hjemme i Tyrkiet- og betalt fodbold er opium for folket.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. oktober 2019 @ 20:46

 23. […] Islams magtfulde næve får bedre og bedre greb om Danmark for hver dag, der går.Se også Anti-racisten ‘Zanka’ en del af Erdogans anti-kurdiske kampagne: ‘Fædrelandet er jer taknemml… […]

  Pingback by Har politiet tabt magten? Rasmus Paludan evakueret efter angreb med kanonslag. – Free Speech Blog — 28. oktober 2019 @ 20:58

 24. Based perker er stolt etno-nationalist. Boomer Bjarne i Uriaspostens kommentarspor er stadig fatsvag nationalkonservativ og vil ofre sin datter til førstkommende neger-abe. Båt-båt

  Kommentar by Børge-Muhammed — 29. oktober 2019 @ 00:35

 25. # 2O:58

  Ja, lov og orden er i frit fald. Invaderes ens sommerhus eller tilbygninger til en gård/et hus/ et firma af “berigere” og man ringer efter politiet, kommer de måske og måske ikke. Men selv hvis politiet når frem, beder de blot de udlændinge der har begået indbrud, hærværk og tyveri, om at gå deres vej. Resultatet er at efter nogle timer kommer de kulturfremmede tilbage, og flytter igen ind i sommerhuset, og man slipper ikke af med dem. Fordøren være smadret helt, og huset kan være totalt raseret indvendig.

  Men det er nok ikke politiets skyld at det er blevet sådan. Reglerne for deres virke overfor udlændinge er åndssvage. Og de er måske kun to mand eller een mand og en lille kvinde overfor fire, fem, seks eller syv stride kulturfremmede der godt kender deres rettigheder. Dem har de jo flere af end vi danskere.

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 00:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper