29. oktober 2019

Forsker: Hvis vi vil sikre Danmark mod terror, skal vi importere IS-jihadister, “… rehabilitering af alle”

Statens vigtigste opgave er at garantere borgernes fysiske sikkerhed, og det bør selvfølgelig trumfe luftige principper. Ingen ansvarlige politikere har lyst til at importere Syrien-jihadister, og det forstår man godt, for deres navn vil blive husket den dag en bombe springer på Nørreport Station. For venstreorienterede forskere som Maja Touzari er ‘folkestemning’ per definition af det onde, og det hele er blot et rollespil for karriereakademikere.

Kommentar af Maja Touzari hos Dansk Institut for Internationale Studier – IS-fremmedkrigerne og deres familier skal hjemtages, inden de undslipper.

“Regeringen har meldt ud, at destabiliseringen af situationen i det nordøstlige Syrien efter den tyrkiske invasion gør, at man ønsker at hastebehandle et lovforslag, der vil forhindre IS-fremmedkrigere i at vende tilbage til Danmark ved at fratage dem, som besidder dobbelt statsborgerskab, deres danske indfødsret. Lovforslaget begrundes med hensyn til statens og befolkningens sikkerhed og ligger i forlængelse af den tidligere regerings politik om at lade danske IS-fremmedkrigere forblive i konfliktzonen fremfor at hjemtage dem til retsforfølgelse og overvågning i Danmark.

… Den slags strategier bør dog udarbejdes i overensstemmelse med risikoanalyse og i overensstemmelse med retsstatens principper, fremfor på folkestemning.

FN’s sikkerhedsråd og Pentagon har i samklang med førende forskere på området såsom David Malet og Daniel Byman, advaret mod, at der vil være større risiko for, at IS-fremmedkrigere kan udgøre en trussel mod staters sikkerhed og undgå straf, hvis de forbliver i udlandet, end hvis de bliver hentet hjem. Der peges i analyser om emnet på, at det er væsentligt nemmere for nationale sikkerhedstjenester at sikre stater mod den trussel IS-fremmedkrigere, kan udgøre, hvis de har dem under opsyn, end hvis de forbliver i en uforudsigelig konfliktzone, vender tilbage til IS eller går under jorden. Hvis regeringen ønsker en langstrakt strategi for at beskytte landets sikkerhed og straffe fremmedkrigerne, vil det altså være en mere pålidelig løsning at bringe dem og deres familier hjem til rettergang, overvågning og rehabilitering. …

Blandt internationale sikkerhedsinstitutioner og førende forskere hersker der enighed om, at hvis vi ingenting gør for at sikre disse personer, vil det kun gøre en dårlig situation værre. Hvad der fremstår som den mest langstrakte, holdbare og sikreste løsning er derfor en kontrolleret hjemtagelse, overvågning, rettergang og rehabilitering af alle IS-fremmedkrigere og deres familier.”

(Maja Touzari, tidligere anti-israelsk aktivist for ‘International Solidarity Movement’)

“… Maja Touzari, der i 2004 rejste til Hebron for at støtte den palæstinensiske kamp mod Israel. Hun blev ramt af en gummikugle, og kom hjem til København og Ungdomshuset. I dag er hun Ph.d.-studerende ved Dansk Institut for Internationale Studier, og ekspert i mellemøstlige oprørsbevægelser.” (Uriasposten, 2015)

Oploadet Kl. 01:11 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105494/trackback

32 Comments »

 1. .

  Sådan talte de ræve for de gæs, at gæssene tilsidst lukkede rævene ind. Hvorefter alle gæssene fik bidt halsen over.

  Husk nu hvad Sverige har bevist: Politiserende kvinder og feminister er i ni af ti tilfælde rablende gale eller stærkt underbegavede.

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 01:36

 2. Forsker? Snarere politisk aktivist! Jeg håber virkelig ikke hun er på løn betalt af skatteyderne. Er det tilfældet vil jeg øjeblikkeligt holde op med at betale skat!
  Enten er hun ond eller også er hun naiv, eller værste fald begge dele!
  Hvornår er det lykkedes at rehabiliterer islamiske terrorister? Måske kan historien påvise et par eksempler, men historien kan påvise langt flere eksempler på det modsatte, og jeg har ikke lyst til at danskerne skal være forsøgskaniner.

  Kommentar by Den Nervøse — 29. oktober 2019 @ 01:36

 3. Skal vi sikre kvinderne mod voldtægt, skal vi importere muh-slimes. Tja, tænk engang..

  Kommentar by Iznogut — 29. oktober 2019 @ 01:49

 4. Nakkeskud og cirkelspark er eneste løsning på Mohammedanmarks problemer med importerede psykopater voldtægtsforbrydere mordere og terrorister og mohammedanske landsforrædere.

  Kommentar by Piphans — 29. oktober 2019 @ 02:00

 5. Eksisterer statens terrorstøtte kaldet “århus-modellen” egentlig stadigvæk?

  Kommentar by Per — 29. oktober 2019 @ 03:10

 6. Med de “rigtige” meninger kan du altid få en ph.d. hos Dansk Institut for Internationale Studier.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 29. oktober 2019 @ 04:05

 7. Jeg noterer mig, ikke uden en vis snert af humor, at den modige aktivist, Maja Touzari, blev “såret” i ryggen, så mon ikke hendes “aktivisme” mest har været af den konsekvent afbøjende type, man også kalder “at stikke af”, når problemerne overstiger éns evne til at overskue de langsigtede konsekvenser af egne handlinger og synspunkter?

  Har Maja mon overvejet, at en terror eksplosion i ens umiddelbare nærhed ikke er helt så nem at malke for offer-opmærksomhed, som den dånende diva gør det på billedet, når man er død?

  Kommentar by Kimski — 29. oktober 2019 @ 06:03

 8. Giv dem deres eget område de kan leve i med deres sharia islam. Send alle ekstremister dertil. Så kan de myrde hinanden.

  Kommentar by Anonym — 29. oktober 2019 @ 06:22

 9. Atså det er simpelthen så idiotisk at det burde være forbudt. Det er direkte selvmord. Man fralægger ethvert menneskeligt ansvar for disse…subjekter…. og tror formynderisk ansvarsfrit på et totalt idiotisk plan, at man kan trylle en anden mentalitet overfor de folk, som er blevet hjernevasket, til at hade vores frihed. Vi må bede og håbe at ingen tager den slags idioti alvorligt. (En monthy Python vittighed værdig). Støt SIAD. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. oktober 2019 @ 06:41

 10. Danske politikere/myndigheder/retsvæsen kommer ikke, blot i nærheden af, at kunne løfte en seriøs bevisbyrde mod disse såkaldte fremmedkrigere – Et forsøg på retshåndhævelse vil, forudsigeligt, blive en grotesk farce og en ydmygelse af den danske anklagemyndighed. Forestiller man sig, ærligt talt, at en dansk statsadvokat skulle kunne udfærdige et (bulletproof) anklageskrift omfattende forbrydelser udført i langtbortistan (og omegn) – Hvad/hvordan? – Hold kæft hvor er det naivt!

  Hvis det er den slags forskning DIIS disker op med, så stop med øjeblikkelig virkning al økonomisk støtte til dette foretagende. Og indles så, aldeles omgående, retsforfølgelse af Maja Touzari Greenwood for landsskadelig virksomhed! – Den bevisbyrde burde til gengæld være overskuelig!?

  Kommentar by T. Flodur — 29. oktober 2019 @ 07:53

 11. https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=Rehabilitering

  Rehabilitering er noget man kan tilbyde butikstyve, tilskadekomne eller bagtalte folk.
  Det er useriøst at bruge ordet i forbindelse med hardcore muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 29. oktober 2019 @ 09:38

 12. Er de to debile fruentimmere Maja Touzari og Mica Oh mon slyngveninder?

  Kommentar by Revisoren — 29. oktober 2019 @ 09:47

 13. I teorien har damen ret – men praksis/fakta siger noget HELT andet. Og det er problemet med mange såkaldte forskere og eksperter: De lever i deres egen teoretiske verden uden føling med virkeligheden. I teorien er socialismen også en god ting. Men har man i praksis set det fungerer bare ét sted?

  Problemet med at leve i en drømmeverden er, at man en dag bliver nødt til at vågne op til virkeligheden.

  Kommentar by Realist — 29. oktober 2019 @ 09:52

 14. Rehabillitering i danmark = Flere penge til integrationsprojekterne, “eksperterne”, og stemmer til de røde partier.

  Follow the money.

  Kommentar by Per — 29. oktober 2019 @ 10:05

 15. Mental afføring af den art, fr. Touzari præsterer, betales i dyre domme af danske skatteydere.

  Kommentar by Crass Børsting — 29. oktober 2019 @ 10:07

 16. tillæg til 13. Crass Børsting- Og ikke kun med penge men også med fremtidig sikkerhed og nedbrydning (med terror og undertrykkelse) af retsstaten pga idiotintegrationsidealet, som ingen gang har på jorden, fordi man overbebyrder den med sine idiotidealer.

  Kommentar by Michael Unna — 29. oktober 2019 @ 10:19

 17. #7 Kimski, spot on igen-igen 👍

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. oktober 2019 @ 10:21

 18. Jaaa, eller hvad med at lade dem stå til ansvar for deres handlinger, nede i de fucking lande de er begået i?
  Der er noget dybt perverst i at udvide det danske retssystem til hele verden.

  Iøvrigt “ekspert i mellemøstlige oprørsbevægelser” mere “en del af mellemøstlige oprørsbevægelser”.

  Kommentar by Realist — 29. oktober 2019 @ 10:29

 19. Af jord er de muligvis kommet, til sand kan de for min skyld blive. Kan ikke se en eneste begrundelse, med rod i den sunde menneskeforstand, for at “rehabilitere” dette civilisationens affald, og da slet ikke paa vores breddegrader…
  @7.”Daanende diva” , den var sgu go’ !

  Kommentar by krassisten — 29. oktober 2019 @ 10:50

 20. Slaget tabt jamen saa tilbage til kontant og “trauma” hjaelp og lokal vold ,godt nok ikke saa sjovt som at gaa til forsamlinger hvor de enten selv,eller deres faeller skaerer halsen over paa fanger, eller braender dem i bure, for s let ikke at tale om kvinde slavemarkedet. Krapyl

  Kommentar by dunk — 29. oktober 2019 @ 11:37

 21. Vi kan knap nok finde ud af at behandle VORES egne soldater der pådrager sig krigstraumer og så skal vi samtidig “behandle” en folk fanatiske islamister der har myrdet og voldtaget i en pervers religions vegne der vil skide os en lang march.

  Nej, det tror jeg ikke bliver en realitet.

  Det er den mest bagvendte logik jeg nogensinde har hørt. Folk fjerner sgu da heller ikke låsen på deres hoveddør for at forhindre indbrud!

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2019 @ 12:40

 22. Jeg vil fremover køre på cykel uden lys og reflekser, for at mindske risikoen for påkørsel på de mørke landeveje.

  Og ryge to pakker smøger om dagen, så jeg ikke får lungekræft.

  Og så vil jeg leve udelukkende af McDonalds, for jeg ønsker ikke at blive tyk.

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. oktober 2019 @ 15:32

 23. Nej tak, de skal blive hvor de er sammen med deres hjernevaskede horeunger, det er den bedste sikkerhed. Det er direkte forrykt at lukke dem ind igen, i den politiske egoismes fæle navn, her er allerede omkostelige udfordringer nok. Nu må vanviddet sgu få en ende, man er vel som borger og vælger herre i eget hus.

  Kommentar by LarsB — 29. oktober 2019 @ 16:12

 24. Når man i Danmark end ikke, for hovedparten, formår at opklare islamisk betinget hverdagsterror på gader og stræder, eksekvere en udvisningsdom eller blot at håndhæve kontanthjælpslovens betingelser over for islamistiske hættemåger, hvordan i al verden kan man da forestille sig, at Danmark har kapacitet, til at håndtere individer fra iSlams mest hårdkogte, internationale, bestialske, terror- og tortur aktivister?

  Det kan kun være LAV-IQ-ere fra segmentet af de røde ismer og RV+ og det viser/beviser, at det her nævnte segment, består af, selviscenesatte, godhedsapostle, der, selv langt ind i voksenalderen, ikke har formået, at frigøre sig af pubertetens naivisme.

  Kommentar by M.S. Carstens — 29. oktober 2019 @ 17:50

 25. Diis er åbenbart tilholdssted for folk med islamistiske sympatier. Og en god finansieringskilde for deres islamvenlige propagandavirksomhed. En anden af deres ansatte er den Mona Sheikh, der blev smidt ud af de Radikale på grund af sine islamistiske holdninger. Hun er flittigt benyttet af DR som ekspert og sandhedsvidne.

  Kommentar by JC — 29. oktober 2019 @ 18:28

 26. Maja Touzari var modig at demonstrere mod de Israelske besættere. Jeg har set andre aktivister blive skudt i hovedet eller dræbt.
  Støt palestinenserne, så de bliver derhjemme!
  Men hun må have en hjerneblødning hvis hun mener IS terrorister skal rehabiliteres i Europa. De skal være glade for at få lov til at leve overhovedet, en flygtningelejr er allerede alt for godt til dem.

  Kommentar by Zatopek — 29. oktober 2019 @ 18:39

 27. Der eksisterer ikke noget land ved navn Palæstina, og der eksisterer ikke noget folk ved navn “palæstinensere”…

  Kommentar by Revisoren — 29. oktober 2019 @ 20:55

 28. “Maja Touzari hos Dansk Institut for Internationale Studier”
  Er I klar over at der er over 100 ansatte i DIIS?
  “Drain the Swamp!”

  Kommentar by A-mad — 29. oktober 2019 @ 21:50

 29. #27 Du refererer vel hånende til manglende juridisk status for de Israelsk besatte områder og deres befolkning. Det betyder ikke at Palestina og palæstinenserne ikke findes. De mennesker er trods alt ikke luft.

  Kommentar by Zatopek — 29. oktober 2019 @ 22:24

 30. Revisoren — 29. oktober 2019 @ 20:55.

  Tak :)

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2019 @ 22:39

 31. https://www.jewishpress.com/news/breaking-news/christians-in-pa-attacked-by-fatah-forced-to-pay-muslim-tax/2019/04/28/

  “Fatah activists entered the village driving wildly, shot and threw firebombs at buildings, causing damage to property.

  The assault came as a revenge attack following a complaint submitted to the police by a local woman against the son of senior Fatah official Khalil Razeq, whom she claimed drove recklessly and violently and almost hit her son and herself.”

  Ikke nok med det, men de kristne skulle også betale jizya.

  Dejlige venner du har Zatopek 👍 Lige en tand mere sindssyge end de ortodokse jødiske svin, som angriber kristne og vanhelliger deres kirker og mindesteder i Israel.

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. oktober 2019 @ 23:14

 32. Jeg fristes næsten til at erklære mig som tilhænger af dødsstraf, når jeg tænker på de umenneskelige lidelser disse udskud har udsat uskyldige mennesker for. Nakkeskud foran en massegrav vil vel kunne betegnes som en passende straf til disse “danske” landsforrædere.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 30. oktober 2019 @ 20:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper