29. oktober 2019

Ahmed Akkari: Islamforskerne frygter “… bølger af had, hvis folk finder ud af, hvor galt det står til”

Ahmed Akkari har netop udarbejdet en såkaldt ‘refleksionsrapport’ for Tænketanken Unitos, der kan læses i sin helhed på Unitos.dk. Debatinterview af Troels Heeger i Berlingske – Ahmed Akkari: Integrationen af muslimer er en fiasko – og danske forskere lukker øjnene for problemerne (kræver login).

“‘Man skal gøre opmærksom på de kræfter, der modarbejder den forståelse. Det er dem, jeg kalder monopolister og traditionalister. De sætter sig på fortolkningen af religion og kultur, så man ikke er fri til at være den, man gerne vil være.’

Jesper Petersen kan ikke genkende Akkaris fremstilling af danske muslimers virkelighed. I en mail til Berlingske går Jesper Petersen i rette med den forhenværende imams udlægning.

‘Jeg må sige, at jeg finder Akkaris kritik noget besynderlig, eftersom jeg på Facebook netop citerer et stykke forskning, som han kan tilgå og argumentere imod, hvis han vil. Det synes dog, som om han blot fremsætter påstanden om, at forskerne tager fejl, og det er så det. Akkari har naturligvis nogle erfaringer fra de miljøer, som han har været en del af, men man kan ikke reducere islam til én persons oplevelser og fortolkning – sharia er eksempelvis meget mere mangfoldig, end Akkari fremstiller den. Der er naturligvis karismatiske imamer i Danmark, som har indflydelse – Akkari har været en af dem – men hverken Akkari eller den karismatiske imam er normen i Danmark.’

I dag underkender eller underspiller mange danske forskere ifølge Akkaris vurdering, hvor grelt det ser ud i de islamiske miljøer.

‘Forskerne får det til at lyde, som om alle er frigjorte. Det matcher ikke med billedet af, hvordan det egentlig fungerer. …’

Jeg er skuffet over den måde, forskerne udlægger tingene på. Enten ved de ikke mere, og det er farligt. Eller også er det, fordi de forsøger at nedtone problemerne.. Omvendt har jeg det sådan med de forskere, at jeg godt kan forstå, at de forsøger at nuancere billedet, fordi de mennesker, de skriver og taler med, har et så firkantet billede af islam og en lukket forestilling om, hvad en muslim er. Men jeg synes bare ikke, at forskerne gør Danmark eller muslimerne en tjeneste ved at undlade at fortælle, hvordan det hele foregår.’

Hvorfor skulle forskerne dog dække over problemerne?

Enten er de konverteret og prøver at hjælpe islam lidt. Eller også er de bange for bølger af had, hvis folk finder ud af, hvor galt det står til. Så prøver de at glatte ud. En tredje mulighed er, at de ikke ved noget. Men det tror jeg ikke på.'”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105501/trackback

29 Comments »

 1. Penge. Intet andet end egen personlig belønning driver “forskerne”. De leverer blot, hvad der betales for og promoveres.

  Ludere, med andre ord.

  Kommentar by Iznogut — 29. oktober 2019 @ 01:46

 2. At islam og kulturerne i mellemøsten er tabu hos vestlige meningsdannere bunder i nogle utopiske håb om, at de alle kan blive som os. Data som viser, at dette ikke kan lade sig gøre er derfor tabu. En masse viden er derfor tabu. Vi ser det ikke bare i forhold immigrationen men også militære interventioner i den muslimske verden de sidste 16.år som alle er gået galt. Enhver gymnasieelev kunne med adgangen til internettet set hvor fragmenteret disse “lande” var i etniske gruppe, religøse sekter, stammer og klaner. Men dette kan hverken “eksperter” eller journalister finde ud af. Dissse kulturer kan blive vestlige retsstater med demokrati bare vi får den slemme mand væk.

  Kommentar by CCC — 29. oktober 2019 @ 01:51

 3. Undskyld min totale uvidenhed, men er Ahmed Akkari ikke islamisten som rejste verden rundt og prøvede at ødelægge danskernes land?

  Kommentar by Piphans — 29. oktober 2019 @ 02:02

 4. .

  Forskere og professorer fra RUC og røde universiteter er alle udnævnt pga. deres kommunistiske holdninger. De er ikke mere forskere eller professorer end retarderede Maren i kæret og Børge fra Fjollerup, der begge blev smidt ud af folkeskolen pga. manglende evner. De røde kloge-åger har nok et lidt større ordforråd, men deres fornuft og overblik er tit på linje med åndsamøbers og åndspygmæers.

  Jesper Petersen er en ordjonglør, fup-forsker og politisk idiot. Eller er det Jesper P. fra socialakrobaterne der citeres her? I så fald er der blot tale om en ordjonglør og politisk narrehat der støtter “berigelsen”.

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 02:13

 5. 3. Piphans
  JO, netop.
  Men det ser ud til Ahmed Akkari her forbedret sig og har indset at Islam er noget rigtig lort.

  Men kære Danskere. Jeg ved ikke om Ahmed Akkari er konverteret, så stol aldrig på en Muslim.

  4, TP Enig

  Kommentar by Charles Nielsen — 29. oktober 2019 @ 02:34

 6. “Sharia er mangfoldig og leveret af karismatiske imamer”, hilsen den objektive forsker..

  Kommentar by Per — 29. oktober 2019 @ 02:56

 7. Der var iøvrigt en genial scene i stram kurs’ live sending fra nørrebros runddel i dag, hvor en ung autonom pige benægter at man ikke kan ændre på de x og y kromosomer man er født med. Hun blev rasende over at nogen kunne finde på at sige sådan noget, og brugte en halv time eller mere på at lire indstuderede venstreradikale floskler af. Hver gang hun skreg racist eller nazist af paludan fik hun det lige tilbage i fjæset, og hun var tydeligvis chokeret over at hendes udskamnings taktik ikke fungerede overhovedet:)

  Kommentar by Per — 29. oktober 2019 @ 03:05

 8. At være muslimskfødt er en skæbne. Primært er det et vilkår for kvinderne, de ingenlunde kan frigøre sig fra. Deraf de mange “tørklæde-krumspring”.

  Forskere der benægter dette bør kigges efter i sømmene. Akkari har ret.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 29. oktober 2019 @ 03:12

 9. Historieløst at tro man bare kan assimilere de korantro i et vantro samfund. Forsøget blev gjort med den spanske inkvisition, som endda brugte skrappere midler end integrationspolitikken i dagens Danmark. Her hvordan problemet blev løst i Spanien:

  http://synopsis-olsen.blogspot.dk/…/maurernes-fordrivelse-f…

  I 1609, havde Spanien fået nok. Skønt nogle adelsmænd foreslog at der skulle gives mere tid til assimilering, så var det dog åbenbart af selv efter 100 år ville det ikke ske. Andre i aristokratiet ønskede at benytte dem som billig arbejdskraft, men igen var deres demografiske spredning en betragtelig trussel.

  Filip den 3 erklærede en udvisning af alle Moriscos der var tilbage i Spanien. Dette førte til endnu et oprør der blev knust. De fik lov til kun at tage det med sig de kunne bære; og de blev tvunget til at betale for deres egen rejse. Efter at være landet i Nordafrika blev nogle af dem angrebet som besættere. Fra 1609 – 1614 blev omtrent hele Morisco befolkningen deporteret. Mange til Nordafrika, nogle til Frankrig.

  Kommentar by perhag — 29. oktober 2019 @ 04:26

 10. Ahmed Akkari forlod islamismen, hvilket havde store personlige konsekvenser for ham.
  I dag er Akkari een der ved ganske nøje hvad islamismen medfører.
  Hans bog “Farvel til islamismen” kan varmt anbefales til uvidende.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. oktober 2019 @ 05:56

 11. Kommentar by Piphans — 29. oktober 2019 @ 02:02.

  Jo, han gik i selvvalgt eksil på Grønland, 2008-2010, efter at hans bedrag med svinebillederne blev alment kendt under Muhammedkrisen. Vendte tilbage til Danmark efter et mellemliggende ophold i Libanon, som han i øvrigt er vendt tilbage til to gange trods sin asyl status, og undskyldte offentligt for svinebedraget i 2013.
  Disse udmeldinger førte så til trusler imod hans sikkerhed fra det muslimske parallelsamfund, og han måtte gå under jorden i en periode, indtil han i sommeren 2014 igen flyttede til Grønland.

  Måske har årene oppe på isen og i kulden hjulpet, som eneste muslim nogensinde, og fuldstændigt afskåret fra imamer og anden muslimsk indflydelse? Tanken er jo nærliggende…hvis man altså stoler på muslimer, hvilket desværre udelukker undertegnede, for jeg har kun ét land at satse på den slags hypotetiske spørgsmål.

  Kommentar by Kimski — 29. oktober 2019 @ 06:54

 12. Altså Islam er og bliver en – usekulær diktatorreligion med en Førerprofets ideal, som uden blusel minder præcist om Nazismen i dens had til Jøder. Samme Førerprincip, samme idiotiske undertrykkelse, man kaldte den før i tiden for Muhammedanisme- hvis man ikke indser det og bliver ved med at stikke hovedet i busken, jamen så må man jo gå til helvede. Hvis man ikke tager alle de folk, som har fået skældt Deres hæder og ære sønder og sammen, og som må leve under en beskyttelse, som Lars Hedegaard, Helle Merete Brix etc etc etc. DDF og SIAD alvorligt, jamen så har man da fortjent den civilisationkatastrofe der tydeligvis venter, alvorligt. Idiotisk har man leflet for den religion, som man sender soldater ud for at bekæmpe konsekvensen af (Her kan jeg ikke dybt nok udtrykke min foragt). Jamen så må man da selv tage konsekvensen . Logik. Socialpsykologisk logik. Akkari er guld værd (et omvendt mirakel), men ingen har brugt ham som vejledning. Jeg tillader mig at være arrogant overfor DR og den elite, som bliver ved med at putte hovedet i busken, at jeg mener bør glemme dem, og selv tage et ansvar, når vi har så ansvarsløse ledere, som er flintrende ligeglad med vores frihed og civilisation, at de ikke vil gøre noget, så jeg anbefaler man støtter. SIAD. DDF. DDL. Vi har ikke andet valg, hvis vi vil have vores børn til at arve det vi selv fik i arv fra især Winston Churchill. Længe leve den frihed vi fik som samfund. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. oktober 2019 @ 06:54

 13. Islam består af 1,6mia enlige ulve, og koranklodser hjælper ingenting.
  Bare se ham der ville myrde Dronningen og kongefamilien. Han er bare Én af mange der popper op uden vi er forberedt

  Det må være en planlagt at staten taler Islam ned og klimaet op.

  Kommentar by k.m. — 29. oktober 2019 @ 08:31

 14. en fjerde mulighed er, at disse “forskere” er for forfængelige til at indrømme, hvad de godt ved, nemlig at de har fejlet stort. Móske er det forhold, frygten for havd der sker hvis de indrømmer deres fejl, det eneste der holder flokken sammen.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 29. oktober 2019 @ 09:30

 15. Husker et ganske rørende indslag i TV-avisen for et par år siden, hvor Ahmed Akkari mødte Kurt Westergaard til et forsoningsmøde.

  Her undskyldte Akkari dybt sin tidligere opførsel overfor Westergaard.

  Man må håbe, at Akkari mener det oprigtigt, og at det ikke er en omgang taqiyya…

  Kommentar by Revisoren — 29. oktober 2019 @ 09:42

 16. @Asger Baunsgaard: Du forveksler fejl med bedrag, og de regner med det.
  Faktisk tjener de tykt på at lyve for befolkningen og har gjort det i årtier, når medierne og andre bruger dem som deres eget talerør for multi-kulturens glæder, og til at “modbevise” højrefløjen med fordrejninger, underdrivelser, og manipulationer i bestilte rapporter hvor konklusionen lå fast fra starten af. Derefter var deres opgave bare at få tallene til at passe så de kunne få deres løn og bonusser, eksempelvis ved at medregne alle vestlige indvandrere i kontrolgruppen når de undersøger muslimers integration hvorved sidstnævnte trækkes kunstigt op, eller stille spørgsmålene i en undersøgelse på en måde så de får de svar der er blevet bestilt.

  Disse menneskers primære job er som professionelle landsforrædere, ikke forskere og eksperter.

  Kommentar by Per — 29. oktober 2019 @ 09:57

 17. Hvad får Jesper Petersen ud af at lefle for og facilitere islams fortsatte udbredelse, det er dét man skal spørge sig selv om. Andre i tråden har allerede givet svare, det er logik for burhøns.

  Kommentar by Johnson — 29. oktober 2019 @ 10:06

 18. Sharia: Islam har i Sunni Islam 4 retsskoler. Hvor Hanifistiske er den mest nyancerede, imens Wahhabismen er den strengeste (Wahhabistiske er Den Saudi Arabiske tolkning). Så er der Shiamuslimer, som mener at Ali (Deres profets barnebarn) skulle være den sande Khalif (Shi ali- Alis parti). Vi taler har om en diktatorbog (“Mein Kamf”) Koran, om Guds bogstavstro ord, som de alle bliver hjernevasket med, og så er der Hadith, som gør det ud for andenhåndskendskab, hvad Diktatorprofetens (Idealet) gjorde hid og did i den og den situation.

  ALLE ANDRE ER VANTRO, SOM ÅBENBART TILLADER SIG AT HAVE FRIHED UDEN AT UNDERKASTE SIG IDIOTDOGMET FRA ISLAM. SÅ HVAD DE MENER ELLER SIGER ER FLINTRENDE LIGEGYLDIGT (FOR VI SKAL OP TIL 72 JOMFRUER, OG KNEPPE OS FA VID OS SANS NÅR VI DØR….PIGER DER DØR ER HELDIGE HVIS DE ER LESBISKE). I øvrigt er piger halvt så meget værd, så vi kan tillade os lidt af hvert, fordi der skal 4 vidner (mandlige) til, hver en uret der er overgået en kvinde. Muhammedanerne hader vores individuelle frihed, idet de mener det er -legaliseret lovløshed- i forhold til Islam. Individet er ligegyldigt i forhold Islams underkastelse, og demokratiet og frihed er af det onde i forhold til Islam.

  Muhammed har, som nogle forskere under jorden, i anonymitet har fremlagt, nok aldrig eksisteret, men er nok en Titel, der betyder den ophøjede- profeten- en form for klanleder, som inden i klanen nok har kunnet tillade sig lidt af hvert. Gifte sig fuldbyrdet med en 9 årig tøs etc etc etc. Paradisbeskrivelsen minder om et sted i det nuværende sydlige Syrien. Islam har nok opstået som en bogstavstyret religion, efter Biblen blev samlet i Konstantinobel – læg mærke til tidspunktet og Islams opståen parallelt. Man har søgt en legalisering for røveri. Mekka og Medina som de ørkenbyer de var, har været perfekte razzia steder. Man kan ikke belejre og udsulte ørkenbyer, som er opstået omkring en Oase, men man kan let lave udfald ud fra de byer. Så Muhammed som titel har nok drejet sig om flere personer, der er blevet gjort til Én person, som Guds sidste profet, og Koranen er blot et mix max omkring Biblen og især det Gamle testamente. Mere ikke. 4 Retsskoler og en Shia-islam. Det er sharia. Alt andet udlægning er svindel, humbug, Tayqiaa (løgn-forestillelse), og det sædvanlige apeacentløgn og DR samt MSM idioti fra busken.

  Hvis nogle (idiot) forskere har sagt noget andet? Jamen så nedlæg venligst de uddannelser, der har gjort dem til forskere. Hjertelig tak til Kim Møller for hans indsats for denne blog. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 29. oktober 2019 @ 10:12

 19. Er det ikke lidt for vildt at han betegner sharia som mangfoldig? Hvad fanden i helvede betyder det?
  Det er ikke kun håndsafhugninger, pisk og drab af frafaldne; det er også regler for personlig hygiejne. Ja og hvad så? Vi fokuserer sgu da på de første ting af en væsentlig årsag: Det hører middelalderen til og vi kan ikke have det i en retsstat!

  Hvad menes med ‘karismatiske imamer’?

  Kommentar by Realist — 29. oktober 2019 @ 10:12

 20. .

  Den kvikkere del af befolkningen forstod allerede for over 4O år siden, at indvandringen af såkaldte gæstearbejdere, fremmedarbejdere og berigere, kunne blive en stor belastning for arbejderklassen og middelklassen. Men socialdemokraterne og de radikale fremturede, bakket op af V og K, og i dag kan man beskue resultatet: et Danmark hærget af hverdagsterror/kæmpekriminalitet, smuldrende velfærd, arbejdsløshed, tusinder af voldsofre, narkomaner og høje skatter og afgifter.

  De kvikkere forstod også at EF/EU kunne udvikle sig til noget totalitært og meget uhyggeligt. De læste nemlig forordet mv. til Rom-traktaten, hvor der stod at “samarbejdet” skulle gøres så snævert som overhovedet muligt. Der var slet ingen stopklodser. Så var det jo ikke svært at regne ud at lille Danmark kunne komme i klemme mellem de store lande i EU. Bl.a. derfor var der 47% der stemte nej til EF, men 53% troede på de radigales propaganda om at de skulle stemme ja “for den daglige husholdnings skyld”.

  For 3O-4O år siden var der også danskere som indså at rødstrømperne, kvindesagskvinderne og feministerne aldrig ville få nok. Og de har jo fået ret. Ligestillingsfanatikerne fremturer stadig, selvom kvinderne forlængst har opnået ligestilling og mere til. I Sverige fik feministerne og “humanisterne” virkelig vind i sejlene via hjernevask og løgnepropaganda, og det er langsomt, men sikkert, lykkedes dem at forvandle Sverige til en vanvidsstat, en galeanstalt og et rædselskabinet.

  Feministerne og feltmadrasserne har ikke bare undergravet det svenske samfunds fred og sikkerhed, men også alle kulturelle og menneskelige værdier. Både i Sverige og Danmark har de skabt kaos mange steder i systemet, og de har smadret, splittet og opløst utallige familier, med hundredtusindvis af skilsmisser, familietragedier, faderløse børn og retsløse mænd til følge. Med “positiv særbehandling” af kvinder = “negativ særbehandling af mænd”, og med krav om “kvoter”, har politik-kvinderne møvet sig ind alle steder.

  Og nu stiller feministerne så op med 117 eller 25O forskellige køn, krænkelsesparathed og LGBTXYZWQ-tosserier og perversiteter.

  Fra 1989-9O burde enhver have forstået at kommunisme er rendyrket idioti og ondskab. Men naive vælgere er blevet ved med at hoppe på den røde propaganda om at de røde vil hjælpe almindelige mennesker og de svage (de gamle, børn og unge, de syge og de ulykkes-ramte). Gu’ vil de ej, de røde vil hellere udpine og udrydde dem som de ikke kan plyndre. Det er ikke uden grund at de kommunistiske socialister har rekorden i massemord på fredelige, sagesløse medborgere. Læs “Kommunismens sorte Bog” osv. (Eller er det islamisterne der har rekorden?)

  Overalt i Danmark kan man nu studere røde feministers hykleri, dumhed, ondskab og pladderhumanisme. De har infiltret skolerne, DR, TV2, folkekirken og talrige bureaukratier og institutioner. Se radio- og tv-nævnet hvor marxistiske kvinder dominerer totalt. (seks kvinder og tre feminiserede mænd) Læs om deres LOUD-vanvid.

  Ihvertfald kan vi fastslå at danske mænd i bred almindelighed har været, og er alt for naive og godtroende overfor kommunister, politiserende kvinder, godhedsindustrien og tilhængere af EU.

  Selv efter mange års forløb, er der stadig mænd der hopper på agitproppen om ligestilling, indvandrings-berigelse, EU-fordele, lykkelige skilsmisser, kvindeundertrykkelse og hvad de røde og radikale ellers disker op med.

  Hvis flertallet af danskere bliver ved med at være naive, godtroende og historieløse, hvis de fortsætter med at tro på gamle partier og politik-kvinder som har snydt og bedraget dem i årevis, vil Danmark uundgåeligt havne på historiens mødding. Vi er stærkt på vej mod at blive det næste Sverige, Libanon, Venezuela eller Somalia.

  Fortsætter flertallet med at snorksove, er det snart SLUT med Danmark.

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 10:36

 21. .

  Rettelse: Ihvertfald kan vi fastslå at danske mænd har været, og stadig er, alt for naive og godtroende overfor kommunister, politik-kvinder, indvandringsindustrien og tilhængere af EU.

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 10:45

 22. Ja, hr./fr. TP der var kvikke mennesker til for 40 år siden.

  Lad os mindes afdøde dyrlæge, Anders Thomas Riemann, med stor tak og ære ham ved at læse den artikel, som systemet i Dummark dømte ham for racisme for.

  https://fremskridtdk.wordpress.com/2009/04/03/assimilation-eller-permission/

  Kommentar by Karsten Lund — 29. oktober 2019 @ 10:55

 23. Der er flere grunde til at forskere udlægger deres undersøgelser som de gør, den vigtigste er nok karriererpleje, hvis de beskrev sandheden, som enhver selvstændigt tænkende person, ved selvsyn kan se, så ville deres videre avancement stoppe og enhver mulighed for at stige i hierakiet vil være forsvundet. Der sidder nogen på toppen, som for alt i verden ikke vil have sandheden frem. Det resulterer i tragikomiske forskningsresultater og fortvivlende naive udtalelser i MSM. For at lægge låg på kalder MSM. sådan noget for en konspirationsteori.
  En anden grund er at forskere, som beskæftiger sig med samfundsvidenskab, generelt er venstreorienterede. Det er typisk mennesker, der ikke kan klare naturvidenskabelige uddannelser, simpelthen fordi man der nødvendigvis må holde sig til fakta, mens inden for samfundsvidenskab, kan man i høj grad selv designe sine fakta og så får man naturligvis det resultat, som man på forhånd havde ønsket, eller også forsøger man, som Jørgen Goul Andersen her forleden, at bortforklarer uønskede resultater med at folk nok ikke alligevel mente det de svarede på den undesøgelse han selv havde designet! Ak ja.
  En tredje grunder er fuldstændigt, som Akkari skriver, et forsøg på at gyde olie på vandene, for hvad kunne reaktionen blive, hvis befolkningen opdagede sandheden? Problemet er bare at du kan skjule sandheden for folket en tid, men du kan ikke skjule sandheden for befolkningen hele tiden, så enten vil trykkogeren eksploderer eller også bliver de sagesløse og desværre også naive danskere, en dag præsenteret for et fait accompli fuldstændigt som svenskerne for ca. 10 år siden!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. oktober 2019 @ 12:01

 24. Landet bør tage imod al den hjælp det kan få her i nødens stund, fra alle muslimer der er vågnet op og har erkendt fupnummeret bag det uintegrerbare islams bagstræberiske og tyranniske uvæsen, også fra den gode Akkari som personligt synes at have knækket ondskabens kode. Hvorfor der ikke lyttes mere til deres advarsler, må være enten uvidenhed eller tossegodhed.

  Kommentar by LarsB — 29. oktober 2019 @ 16:08

 25. “Hvorfor der ikke lyttes mere til deres advarsler, må være enten uvidenhed eller tossegodhed”

  Tja, De Anstændige nægter at forholde sig til virkeligheden, og vi andre har fattet hvordan tingene hænger sammen, så vi behøver ikke Akkari. Så Akkari sidder mellem to stole.

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. oktober 2019 @ 16:35

 26. Lige præcis, sidder Akkari mellem to stole og taler med to tunger, han har ikke fravalgt islam.

  Kommentar by IES — 29. oktober 2019 @ 18:44

 27. Om han faktisk har fravalgt islam eller ej, er jeg også flintrende ligeglad med. Alene det at han har bekendt sig til en ideologi, der har ophøjet løgn og vold til dyder, gør ham for evigt utilgivelig.

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. oktober 2019 @ 20:27

 28. Interessant at overdyrlæge Riemann i artiklen fra 1980 henvist til af Karsten Lund ikke skelner mellem jødernes schægtning og muhamedanernes halalslagtning. Slagtemetoderne er vel også ens bortset fra bønnen som fremsiges:

  “For år tilbage slagtedes i kødbyen i København en del kreaturer til Mellemøsten under den såkaldte schæchtning og dertil hørende rituelle ceremonier. 3-4 stærke slagtersvende kastede sig over de fredelige dyr og væltede dem brutalt ned på stengulvet, hvorefter en messende ”præst” med en skarp kniv gemt bag ryggen sneg sig frem til dyret og med et dybt snit skar halsen over.

  Dyret måtte ikke skydes eller bedøves, som man normalt gør det før slagtningen, og kun forkroppen blev godkendt til føde for de rettroende, medens bagkroppen blev overladt ”de kristne hunde”.

  I 30´erne blev schæchtning forbudt, men er nu genopstået. F.eks. har man på et slagteri i Vendsyssel ansat en muhamedaner, hvis eneste opgave er at gennemføre schæchtningsritualet under slagtning og derigennem sikre eksport til hans rettroende racefæller. Metoden er rå, utiltalende og udansk.”

  1980 er endnu ikke 40 år siden, og faktisk var det ikke den artikel i bladet Fremskridt at Riemann blev racismedømt for. Tror Rune Engelbreth har ramt rigtigt ved at citere fra artikler i Erik Haaests Danske Tidende fra 1979:

  https://www.humanisme.dk/hate-speech/anders_riemann.php

  Anders Thorbjørn Riemann (1912-2004)
  Fremskridtspartiet, suppleant til Folketinget, amtsrådsmedlem i Nordjyllands Amt, kandidat til Europaparlamentet (1979)

  »De kommer anstigende – mange illegalt – i deres laksko og jakkesæt med hash, narkotika og prostitution i kølvandet. De nasser på vort sociale system og er i færd med at køre landet i sænk. Muselmændene står på spring til at overtage magten. Man gider ikke lære dansk, og de er ikke ordholdende.« (6.7.1979).

  NOTE: A. Th. Riemanns udtalelse førte i 1980 til dom for overtrædelse af den såkaldte racismeparagraf (Straffelovens § 266 b), der lød på ti dagbøder à 400 kr. REL.

  »Vi har ca. 50.000 fremmedarbejdere i Danmark bosat i store kolonier. Hovedparten tager kun lidt – eller slet ikke – del i arbejdet. De vegeterer som arbejdsløse på flittige og dygtige danskere, mens de gennem indvandring og børneavl formerer sig som rotter.« (16.5.1979).

  NOTE: A. Th. Riemann var den første, som blev idømt frihedsstraf efter racismeparagraffen, da han den 13. november 1981 blev idømt 14 dages hæfte for ovenstående udtalelse.

  I Fremskridtspartiets medlemsblad skrev Mogens Glistrup i 1985: »Sætter man sig virkelig ind i problemstillingen, indser man let det aldeles tåbelige og naive i de andre folketingspartiers gelasne opvartning af de asiater, som nu oversvømmer Danmark. Hvis ikke vælgerne styrker Fremskridtspartiet, kan det meget let være fortroppen for Koranens forlangende om, at muhammedanerne gennem hellig krig skal undertvinge de vantro. Selv om Riemann af domstolene blev straffet herfor, er det jo bl.a. en statistisk kendsgerning, at Asienfolkeslagene formerer sig langt stærkere end danskerne. Justitsmordet på Riemann var lige så uanstændigt som dommen af 22 juni 1633 over Gallilei for at påstå, at jorden er rund og ikke pandekageflad.« (Fremskridt nr. 7, 15.2.1985). REL.

  Kommentar by perhag — 29. oktober 2019 @ 21:54

 29. ” …… man kan ikke reducere islam til én persons oplevelser og fortolkning …… ” og lige netop derfor giver vi ikke fem potter pis for din fortolkning af islam, Troels Heeger!

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2019 @ 22:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper