29. oktober 2019

Radio4: “Hver lørdag eftermiddag skal sanger, musiker og sangskriver Isam Bachiri tale om religion…”

På sin helt egen syrede måde, er det godt med rene linjer. Så kan de kalde det P1, Radio4 eller Loud. Adskillige af Radio24syvs mange magasinprogrammer fortsætter på andre (statsstøttede) medier, og det kommer radikale Jens Rohdes panikangst ikke til at ændre på. I øvrigt tankevækkende, at den største danske kritiker af pressefriheden i Orbans Ungarn, er villige til at bryde ‘alle ideer om armslængde’ herhjemme, for at redde Radio24syv. ‘Just follow the money’, som det lyder i All the presidents men (1976). Dine penge, Deres medier.

Et symptom på en skattefinansieret magtdemonstration omtalt hos Politiken – Tro på det!: Isam B får sit eget program på Radio4.

Hver lørdag eftermiddag skal sanger, musiker og sangskriver Isam Bachiri tale om religion og det at være et troende menneske på den nye Radio4, der ved midnat på torsdag overtager FM-sendetilladelsen fra Radio24 syv.

’Tro på det!’, hedder programmet, der ifølge pressematerialet handler om, hvad det vil sige at være et troende menneske, og hvordan troen bliver en relevant del af vores liv.

Isam Bachiri, der går under kunstnernavnet Isam B, var medlem af gruppen Outlandish i 20 år. I 2015 indtalte han Koranen som lydbog på dansk. … Ifølge programchef på Radio4, Rikke Hedman, handler det nye program »ikke om islam« men om at være et troende menneske og hvad man skal bruge troen til.”

(Isam Bachiri, Abdul Wahid Pedersen mfl., ‘Danish Muslim Aid på Facebook, 14. juni 2018)

Oploadet Kl. 14:18 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105525/trackback

28 Comments »

 1. Vejrvært Nina Bendixen går fra TV til Radio 4, i et nyt “klimatosse”program

  Kommentar by k. m. — 29. oktober 2019 @ 14:35

 2. Mæh mæh siger fårene.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. oktober 2019 @ 15:08

 3. Så kan det blive Ramadan i Danmark …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 29. oktober 2019 @ 15:35

 4. Så vidt jeg har forstået, så får denne landsforædder også sit eget program på Radio4:

  Christian Friis Bach (født 29. april 1966) var generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp fra 2017 – 2019. Han er tidligere undergeneralsekretær i FN og før det medlem af Folketinget, hvor han fra 2011 – 2013 var minister for udviklingsbistand i regeringen Helle Thorning-Schmidt. (wiki)

  Godt nok et stygt CV!

  Kommentar by Hr. Snusk — 29. oktober 2019 @ 16:07

 5. Er gode gamle Abdul Wahid Pedersen blevet medlem af Outlandish?

  Kommentar by Revisoren — 29. oktober 2019 @ 16:29

 6. Bisam rottens program om tro er skatteyder betalt knæfald for islam der ikke er en tros samfund men en sekt der indoktrinere indavlede retarderede kriminelle korandyrkende terrorister der nu har fået deres egen mikrofon i de Danske skatteyder betalte medier, politikerne er alle landsforrædere fra en kant af, er det egentlig lovligt at give en terrorsekt taletid i offentlige medier, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. oktober 2019 @ 17:10

 7. Ååh nej!! Forestil jer, at det var en kristen, der skulle have et trosprogram!? Hvilket ramaskrig, der ville blive, måske også lynchning. Vi er på vej i kloakken og hænger bare akkurat i med det yderste af fingrene.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 29. oktober 2019 @ 17:11

 8. “Ifølge programchef på Radio4, Rikke Hedman, handler det nye program »ikke om islam« men om at være et troende menneske og hvad man skal bruge troen til.”

  4 Islamister prædikere religion, men det har intet med Islam at gøre!

  Rikke hvor gammel er du og hvor dumme tror andre mennesker er?

  Siad. Ud af EU/FN! Direkte Demokrati NU! Stem NB! Støt SK.
  P.

  Kommentar by Piotr — 29. oktober 2019 @ 17:48

 9. Troende, uanset trosretning, mener fejlagtig de er bedre mennesker,fordi de har en “Gud” til at vejlede.

  Kommentar by k. m. — 29. oktober 2019 @ 17:57

 10. Hold da kæft, der gik ikke engang en uge før de bekendte kulør. Prøv lige at overveje HVOR lidt politisk modstand der er fra den borgerlige fløj, når man SÅ selvsikkert kan gå ud og lave sharia radio for statsmidlerne!

  Hvorfor i ikke forstår at der mangler et reelt højreorienteret medie i danmark med egenproduceret indhold fremfor copy/paste fra deres medier er mig en daglig gåde.

  Kommentar by Per — 29. oktober 2019 @ 18:39

 11. Blot endnu en kujon-handling fra vores regering i forsøget på at tøjle islams psykopater.

  Der er langt billigere og mere effektive metoder der kan tages i brug for at sætte islam skakmat. Start med massive hjemsendelser og trap op indtil Danmark atter er på Stram Kurs!

  Kommentar by Santor — 29. oktober 2019 @ 18:48

 12. Nr. 2 fra venstre kunne godt ligne en krydsning af et menneske og en ged.

  Kommentar by M.P. — 29. oktober 2019 @ 18:56

 13. .

  Kanalen LOUD er da soleklart i strid med grundloven, hvis den begynder at sende reklamer og propaganda for en ideologi/religion som anvender vold, dødstrusler og mord for at fremme sine mål.

  Men nu er politikerne måske også ligeglade med grundloven, selvom de har skrevet under på at ville overholde den. I forvejen er de jo ligeglade med danskernes tryghed, frihed og sikkerhed.

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 18:59

 14. Selv om jeg skal være med til at betale for galskaben, kunne jeg ikke drømme om at lytte til lortet. Den perker har status af overkæleperker på DR, som spiller idioten adskillige gange hver dag.

  Kommentar by Knud Madsen — 29. oktober 2019 @ 19:04

 15. # Per, 18.39

  Vi er trods alt nogle stykker som udmærket forstår at der mangler en dansksindet og reelt højreorienteret radio- og tv-station. Men hvad kan almindelige mennesker gøre, hvis de ikke har millioner i ryggen? Kan der startes en indsamling til en sendestation i Polen?

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 19:20

 16. Radio 4 synes at lægge op til, at kun følgende holdninger er tilladte:

  – Tvivler man eller er man uenig i den menneskeskabte klimakrise, er man dømt ude som klimabenægter.
  – Vi skal gå forrest som foregangsland i klimaløsninger, også selvom det ingenting betyder, og ingen uden for Vesten vil efterligne os.
  – Naturkatastrofer skyldes pr definition klimakrisen og ikke politiske fejldispositioner (f.eks. oversvømmelser fordi man spare på budgettet for kloakrensning, eller skovbrande fordi man prioriterer naturskov, hvor brandbælter gror til osv)
  – At være et troende menneske er at være muslim, og mener man, at det er gudsbespottelse eller krænkende, er man dømt ude som islamofob.
  – Sprænger en terrorist en bombe, er han højreradikal, og hvis ikke, er han psykisk syg.
  – EU og andre internationale magtcentre står for den nødvendige politik pr definition, og er man uenig, er man populist.
  – Mener man, at danskerne har prioriteret ret til Danmark som deres hjemland, er man racist eller sikkert nazist.
  osv

  I Radio 24/7 var der i det mindste en vis åbenhed for forskellighed og debat. Eller måske blev de langsomt mere modne til at lade andre og velfunderede holdninger komme til orde. Med Radio 4 kommer den sorte reaktion tilbage for fuld hammer. Det kan ikke gå hurtigt nok med at få slukket for sin DAB-radio.

  Kommentar by traveler — 29. oktober 2019 @ 19:34

 17. .

  Per, Santor, k.m., kimski, den nervøse, Piotr m.fl.

  Er det ikke utroligt at kommunister og rabiate feminister stadig har magt og indflydelse? Hvorfor har vælgerne ikke forlængst smidt dem på porten?

  Se de rødes galskab: kvinder skal maskuliniseres, og mænd skal feminiseres. Eller gøres til undermennesker.

  Og der er nu ikke mere to køn, men mindst 25 forskellige.

  Hjemmets fred og normale familier er nu under angreb året rundt. Det samme er privatlivet, sundhedsvæsnet og den personlige frihed m.m.

  De vil styre klodens klima ved brug af milliarder og atter milliarder af kroner til co2-regulering, selvom co2-“truslen” er løgn, svindel og humbug.

  De vil have at radigal globalistisk næstekærlighed skal omspænde hele jorden. Og de vil have at resterne af vores retsstat skal udbredes til alle lande i Afrika, Mellem- og Fjernøsten.

  Og de er ved at udskifte vores økonomi med statsbankerot og endeløse nedskæringer og besparelser. For nu vil Christiansborg have endnu flere utaknemmelige og krævende “berigere” til at flytte til Danmark.

  Vores demokrati, kultur og civilisation arbejder de på at bytte ud med direktiver fra Berlin og FN, med censur, tyranni, barbari, gangstervælde og svenske eller libanesiske rædsler.

  Og som kronen på værket vil de nu udskifte danskerne med arabere og negre, indtil alle danskere er fordrevet eller myrdet/etnisk udrenset.

  Er det ikke tydeligt at mange politikere og DR-journalister mfl. er kriminelle tosser som hører hjemme i en gummicelle eller et fængsel?

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 20:13

 18. Så må vi håbe receptionisten ikke viser for meget patter eller skulde når han er på vej i studiet…så tiltet hans religiøse reptilhjerne jo som bekendt

  Kommentar by redneck — 29. oktober 2019 @ 20:19

 19. #

  Traveller, 19.34: Du rammer lige i plet med dit signaliment af Radio 4.

  Kommentar by TP — 29. oktober 2019 @ 20:21

 20. Hold da op hvor islam kommer ind alle vegne— og så Isam B, den islamist.

  Kommentar by IES — 29. oktober 2019 @ 21:04

 21. Alt radio privatiseres; så dør islamisterne, socialisterne og nasserne, da ingen udover småforsamlinger vil betale for deres kanalers reklamer.
  Skatteplyndringsradio stopper først når der ikke er flere penge at stjæle.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. oktober 2019 @ 22:18

 22. Større betydning end….
  https://ekstrabladet.dk/sport/sport_paa_vrangen/set-af-millioner-stopper-da-hun-taber-hijab/7852787

  Kommentar by P — 29. oktober 2019 @ 23:17

 23. En sang i Højskolesangbogen og en programværttitel på baggrund af islam. Hvor meget skal tages i røven af tilbederne af den store luderbog? En ting er at dagligt at være utilpassede indvandreres apologeter og beskyttere, et andet er at være dem, der direkte lukker islam ind som overherredømme.

  Kommentar by Uno — 30. oktober 2019 @ 00:12

 24. Nu er den da ved at kamme over,er Danskerne totalt resistente mod nogle meget kedelige fakta angaaende islam

  Kommentar by dunk — 30. oktober 2019 @ 00:40

 25. Jeg har det rigtigt svært med muslimer, ikke på grund af race, men på grund af adskillige erfaringer med kriminalitet begået af muslimske indvandere, så sørgeligt er det. Det drejer sig om skyderi i familiemedlemmers umiddelbare nærhed, om røveri, om flere tyverier mod familiemedlemmer, om alvorlige trafikforseelser og råddent kørsel, og adskillige tilfælde af almindelig svindel og ubehagelige tilråb til kvindelige familiemedlemmer, og et voldtægtsforsøg mod en datter i bekendtsskabskredsen.
  Så Jørgen Goul Andersen, det kunne såmænd være derfor at jeg er blandt dem der gerne vil sende muslimer ud af landet!
  Problemet med tro er at det ikke altid er noget der foregår bag hjemmets fire vægge. Specielt muslimers tro indebærer ringeagt for andres tro eller mangel på samme. Det indebærer at de mener sig berettiget til at behandle os som det skidt de træder på og det til trods for at de som gruppe betragtet ikke klarer sig særligt godt. De forlanger respekt, uden at gøre sig værdig til respekt! Respekt er altså ikke noget man kan forlange, det er noget man skal gøre sig fortjent til! Folk kan godt være bange for aggressive oppustede bandemedlemmer, men tag ikke fejl, det er ikke respekt!
  Endelig er islam kun for en lille del en religion, det er en fascistisk politisk ideologi!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. oktober 2019 @ 01:11

 26. #22 P, denne spændende historie kan du heller ikke leve uden. Burka G er bare så fantasktisk:

  https://www.bt.dk/kendte/emil-thorup-overrasket-over-sms-fra-burhan-g

  “Sammen med beskeden har han sendt tre emojis, der græder af grin og tre hjerter, fortæller Jacob Riising.

  Og det er noget, som høster værdsættelse.

  »Nåååårh,’ lyder det prompte fra Ibi Makienok, som også er gæst i programmet, og hun bakkes op af Emil Thorup.

  »Han er så sød,« lyder det fra ham.”

  Fordummelses-TV.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. oktober 2019 @ 05:28

 27. Billedet forestilleer 4.-klasse elever i en dansk folkeskole med deres lærer (t.h.). Dem som din søn efter skoleårets afgang møder gående ad fortorvet imod ham. Den bebrillede hjælpeklasseelev til venstre er muligvis ikke til stede,og næppe ej heller læreren,men man ved aldrig. Men skadeedyrene i midten klarer nok at sætte sig i respekt overfor din søn. Og hvem ved? Måske kommer han til at mærke den fulde effekt af Gammeltofternes kulturberigelser.

  Kommentar by Nielsen — 30. oktober 2019 @ 17:23

 28. Ja, atter et eksempel på islamiseringen af Danmark. Vi skal, og betaler endog for det med djævelens vold og magt, prop fodres med islams lære.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 30. oktober 2019 @ 20:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper