30. oktober 2019

Værdiladet ordvalg, Ekstra Bladet: “… havde Paludan ikke prædiket ret længe”, “…hans tro disciple”

Journalister er skolet i at tilstræbe objektivtet, og formulerer sig derfor neutralt. Det er derfor Washington Post kan kalde den afdøde Islamisk Stat-leder Abu Bakr al-Baghdadi for en ‘austere religious scholar’ (streng religiøs lærd). På samme måde, bare omvendte, oser foragten for Stram Kurs ud af Ekstra Bladets dækning af angrebet på Rasmus Paludan, søndag i Tingbjerg. Fra EB.dk – Paludan angrebet med kanonslag (ved Christina Ehrenskjöld).

“Partileder for det højreekstreme parti Stram Kurs Rasmus Paludan måtte under politiets beskyttelse flygte fra sin egen demonstration i boligområdet Tingbjerg i København. … Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet havde Paludan ikke prædiket ret længe, før angrebet blev indledt.

– Han stod i den midterste af to afspærringer. På et tidspunkt bad en betjent ham om at stille sig ind i den inderste afspærring, og så fløj der pludselig et kanonslag over taget fra bygningen bag ved ham og sprang. Han lignede en, der tænkte ‘hvad skete der lige der,’ fortæller Ekstra Bladets udsendte.

Ifølge ham sprang det næste kanonslag ret tæt på både Paludan, hans tro disciple og flere politibetjente.

Da det tredje kanonslag bragede gennem luften, tog politiet ikke nogen chancer. … Lige bag ved Paludan fik et af kanonslagene en rude til at revne.”

(Stram Kurs’ Rasmus Paludan angrebet med kanonslag i Tingbjerg, 27. oktober 2019; Foto: Youtube)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105531/trackback

15 Comments »

 1. Gad vide hvornår Pernille Skipper bliver omtalt som den kontroversielle venstreekstreme partileder for det yderste venstre?

  Man kan mene om Paludan hvad man vil, men han har bevist flere ting.
  1. Der er steder i Danmark hvor ytringsfriheden er sat ud af kraft, steder hvor en lovlig partileder ikke kan stille sig op og fremlægge sit i øvrigt lovlige program!
  2. Der er områder i Danmark hvor statsmagten ikke længere har voldsmonopolet.
  3. Der er steder i Danmark hvor myndighederne ikke kan beskytte landets borgere.
  4. Der er steder hvor retten til at demonstrerer ikke længere er gældende.
  5. Ledere af islamkritiske politiske partier og andre markante profiler fra de samme partier, kan ikke leve uden beskyttelse af PET.

  Det er ting ingen politiker kan nægte, måske med undtagelse af den faktaresistente Karsten Hønge.

  Kommentar by Den Nervøse — 30. oktober 2019 @ 02:35

 2. Prøv med: Redepisseren Christina Ehrenskjöld fra det statsfinansierede åndelige fallitbo Ekstrabladet betragtede med fryd demokratiets ophør. Det forlyder ikke om Christina er i stand til at skabe et produkt som nogen vil købe frivilligt.

  Kommentar by Lider af danskhed — 30. oktober 2019 @ 03:05

 3. Fun Fact: Efter Anden verdenskrig var der ca. 60.000 danske kvinder der blev slæbt ud i gaderne og klippet skaldede, for at have plejet omgang med Værnemagtens soldater.

  Vi får brug for en fandens masse flere sakse næste gang, måske skulle man overveje at investere i nogle aktier på det marked, hmm…

  Kommentar by Kimski — 30. oktober 2019 @ 03:40

 4. .

  Hvis et kanonslag rammer tæt på en person, kan det kvæste eller dræbe personen. Politiets bevogtning af Rasmus Paludan bør åbenbart også omfatte bagsiden af bygninger, eller deres tage, hvorfra kanonslag kan kastes. Er det blå kanonslag som militæret anvender i øvelser til markering af granatnedslag mv., eksploderer de med næsten samme kraft som en håndgranat. Både politifolk og Rasmus kunne være blevet alvorligt skadet.

  Det må være på tide at udvide politi-styrken, og kun med etniske danskere. Vores retsstat ligger allerede delvis i ruiner, og det ender helt galt hvis politiet bliver ude af stand til at beskytte danskerne og de nye partier mod besætterne og det nye “herrefolk”.

  Se hos Snaphanen hvordan politiet er trængt i defensiven i Sverige, hvor almindelige svenskere er ved at være fredløse og retsløse pga. kommunisternes og feministernes hovedløse politik de sidste ti-femten år.

  Kommentar by TP — 30. oktober 2019 @ 04:14

 5. #1 – Den Nervøse: Helt rigtig betragtning. Op til valget blev Rasmus Paludan konsekvent omtalt som “Den racismedømte …” endda inden dommen var stadfæstet. Men hvor ofte hører man “Den hærværksdømte og voldsparate …” når talen falder på Pelle Dragsted fra – ja, netop: Enhedslisten.

  Jeg er ikke Rasmus Paludan fan på nogen måde – men den der enøjede vinkling gør mig dyb harm, så jeg næsten kunne finde på at stemme på ham i trods.

  Kommentar by Realist — 30. oktober 2019 @ 07:55

 6. Drengestreger. Var det for at markere, vi kan når vi vil. Ellers var der nok brugt rigtig håndgranat eller bombe.

  Kommentar by P — 30. oktober 2019 @ 08:29

 7. Det er da altid noget at de ikke antydede at det var folk fra Stram Kurs der kastede kanonslagene.

  I sidste ende gør det hverken fra eller til, Stram Kurs skal nok komme på tinge og derefter er det kun et spørgsmål om tid før de vokser sig store nok til at få den indflydelse de fortjener!

  Kommentar by Santor — 30. oktober 2019 @ 09:10

 8. Det er mærkeligt, at Ekstrablads journalisten Christina Ehrenskjöld opfatter Rasmus Paludan som prædikant og taler om hans tro disciple. Det betyder, at hun opfatter Stram Kurs som en religiøs bevægelse, som burde være beskyttet i henhold til Grundloven. Men den beskyttelse gælder åbenbart efter de venstreorienteredes mening kun for én bestemt ‘religion’, og det er ikke den danske Folkekirke.

  Kommentar by Ole Madsen — 30. oktober 2019 @ 10:06

 9. “Den østtyske delstat Thüringen er ikke hele Tyskland. Alligevel er resultatet fra søndagens delstatsvalg skingert.
  Med rekordhøje 31 procent til Die Linke på den yderste venstreflanke
  og
  rekorddeprimerende 24 procent til AfD på det demokratiske spektrums højre yderkant var der historiske vælgerprygl til de tyske regeringspartier.”

  https://www.information.dk/udland/leder/2019/10/spd-ligner-parti-opgivet-tage-alvorligt?fstln

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 30. oktober 2019 @ 10:23

 10. > Jørgen Nielsen 10:23

  24% er nu noget mere, end DF, der næppe kan karakteriseres som højre yderkant, nogen sinde har opnået. Så Information har dog fattet en smule.

  Hvis man læser tysk og tyske medier, er det imponerende, som Die Linke i dén grad må slå knuder på sig selv for på den ene side at virke migrantvenlige, på den anden side må gøre rigtig meget for at stå som garant mod yderligere indvandring af muslimer, negre og arabere.

  Die Linke står – af historiske årsager – stærkest i de tidligere DDR-delstater, hvor migrationsbølgerne i dén grad er den store fjende hos befolkningen, hvor arbejdsløsheden er højere end i de tidligere vesttyske delstater. Thüringen er i øvrigt den rigeste af de tidligere DDR-delstater.

  Negrene osv. søger derfor primært til de to rige delstater Bayern og Baden-Württemberg samt til den folkerigeste delstat Nordrhein-Westphalen, hvor deres klaner i forvejen bor.
  Det er derfor også i NRW, at risikoen for voldtægt og vold fra migranternes side er størst.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. oktober 2019 @ 13:30

 11. #7. Ja, hvis ikke magteliten (medier, politiske establishment, efterretningstjenesten) fupper dem ude som sidste gang.

  Kommentar by LarsB — 30. oktober 2019 @ 13:40

 12. Man bør huske på, at det som bekendt er den islamofile gammelkommunist Poul Madsen, der er såkaldt chefredaktør på lokumsprøjten Ekstra Bladet.

  I mandags skrev tossen i dagens leder, at Pernille Vermund stod og “flæbede” på talerstolen ved NB’s landsmøde.

  Ekstra Bladet modtager hvert år 17.500.000 kroner i statsstøtte, hvortil kommer momsfritagelse…

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2019 @ 15:15

 13. Det er blot hvad man kan forvente af Poul Madsens og Hans Engells luderavis. Er den ikke også fagbevægelsens foretrukne reklamemedie efter Aktuelt, 24 Timer og hvad deres trykkerier til at lokke mindrebemidlede til deres marxistiske påhit gennem tiderne har heddet? Det nyeste vrøvl og vås trykt på papir arbejderbladet har heldigvis også vist sig grundløst. Dens læsere kan prise sig at de kan hente Samvirke i deres lokale brugs. Den byder på spændende historier iblandet deres sædvanlige propaganda. Og brugsforeningens medlemmer betaler selv for trykningen over dividenden.

  Kommentar by Nielsen — 30. oktober 2019 @ 15:40

 14. En hurtig søgning viser, at den lille underfrankerede “journalist” Christina E. er uddannet på kommunistfabrikken RUC fra 2002-2008.

  Hvem er overrasket?

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2019 @ 17:04

 15. AFA og den øvrige venstrefløjs demokrati opfattelse i en nøddeskal.
  Hvor når indser disse kvart hjerner at der er andre end dem, som har ret til at ytre sig??. Jo, demokratiet her i Danmark “fungerer skam fint”.
  “HURRA; HURRA;HURRA”?!. Paludan, bare fortsæt!, du har min største velsignelse!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 30. oktober 2019 @ 19:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper