30. oktober 2019

Red Barnets ‘Plads til alle’-succeshistorie, der gav TV2-indslag: Syriske Dawoud udvist efter voldsdom

For tre år siden bragte TV2 Nyhederne en succeshistorie baseret på Red Barnet-projektet ‘Plads til alle’. Hovedpersonen var ’14-årige Dawoud’, der var ‘i lære som dansker på fodboldbanen’. Integration via fodbold så ‘ud til at virke’, og derfor var DBU gået med i projektet.

Dawoud Dawoud kom i medierne igen for et halvt års tid siden i forbindelse med en voldsepisode i Kerteminde. Samme med vennerne Casper Enslev og Patrick Pedersen angreb han Peter Friis, der havde fotograferet gruppen med sin mobiltelefon foran Bog & Ide. Dawoud kastede en flise i ryggen på manden, og stikker ham med en tømrerblyant. TV2 satte hverken navn eller etnicitet på angrebets primus motor, der sigtes for vold. Det endte dog godt: Dawoud Dawoud blev i sidste uge udvist af Danmark.

(Red Barnet-projektet ‘Plads til alle’, 10. marts 2016)

(TV2 Fyn, 9. marts 2016: Fodbolden får 14-årige Dawoud til at glemme krigen i sit hjemland)

(Retten i Odense, 23. oktober 2019)

Fra Dommen…

“Opholdsgrundlag og Iængde
Dawoud Dawoud fik den 4. juli 2014 opholdstilladelse i Danmark efter udIwndingelovens § 9, stk. 1, nr. 2 som familiesammenfert, indtil den 4. juli 2016. … Den 30. juni 2017 fik pågældende afslag på forlængelse af sin opholdstilladelse, idet der var givet urigtige oplysninger i forbindelse med den oprindelige opholdstilladelse. Dawoud Dawoud fik samtidig en udrejsefrist til den 8. august august 2017. Dawoud Dawoud søgte den 2. oktober 2017 om asyl. Den 18. januar 2018 fik pågældende opholdstilladelse efter udlændingelovens § 7, stk. 1 indtil den 18. januar 2020.”

“Retten anser på baggrund af vidneme Friis, Klokker og Weylandts forklaringer samt videoovervågningeme Dawoud som klart den førende i forhold til den udøvede void. På baggrund of det indledningsvise overfald, hvor alle de tiltalte deltog, og på baggrund af at alle de tiltalte herefter løb og gik efter Friis og råbte og skreg og gjorde udfald og dermed også medvirkede til den vold, der alene var udøvet af Dawoud, er de alle tre skyldige i overtrædelse af straffelovens § 244 ved at have tildelt Friis adskillige slag og spark på kroppen og i ansigtet.

Derimod findes Enslevs og Pedersens medvirken ikke at udstrække sig til Dawouds kast med flisen og stik med tomrerblyanten, idet det ikke er bevist, at deres forsæt til vold rakte hertil. Disse to handlinger er det således alene Dawoud, der er skyldig i. Idet kast med en tung flise på kort afstand mod Friis, der blev ramt af flisen, er af særlig farlig karakter, findes Dawoud tillige skyldig i overtrædelse af straffelovens § 245.

Der er ikke grundlag for at nedsætte straffen eller lade den bortfalde som følge af bestemmelserne i straffelovens § 248 eller § 82. Retten bemærker i den forbindelse, at det er lagt til grund, at det er de tiltalte, der indleder den fysiske konfrontation, og at hverken det forhold, at Friis forinden har taget eller forsogt at tage et billede of enten de tiltalte eller knallerten, eller at han, da han blev angrebet af dem alle fire, svingede med tomrerblyanten og herved ramte Dawoud, er en grov fornærmelse eller et uretmæssigt angreb, ligesom der ikke er tale om en slagsmålslignende situation, men et angreb på Friis.”

Retten tager udvisningspåstanden til følge i medfør af udIændingelovens § 26, stk. 2, jf. § 24, nr. 1 jf. § 22, nr. 6 og § 24, nr. 2 da udvisningen ikke med sikkerhed vil være i strid med Danmarks internationale forpligtelser. Retten har herved lagt vægt på at tiltalte er voksen, at han har haft lovligt ophold i Danmark i ca. 1 år og 8 måneder, at han i 2018 tillige blev dømt for ikke bagatelagtig kriminalitet og endelig at han ved denne dom blev betinget udvist. Indrejseforbud fastsættes i medfør af udlaendingelovens § 32, stk. 2, nr. 1 til 4k”

—-

“Thi kendes for ret:

Tiltalte Dawoud Dawoud skal straffes med fængsel i 3 måneder.
Tiltalte udvises of Danmark. Tiltalte palægges indrejseforbud i 4 år. Indrejseforbuddet regnes fra udrejsen eller udsendelsen.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105536/trackback

25 Comments »

 1. .

  Det er da altid noget at han blev udvist. Så er der trods alt ind i mellem fornuftige afgørelser i retssystemet. Men hvorfor indrejse-forbud i kun fire år? Han er en vaneforbryder, (tidligere dømt for ikke bagatelagtig (altså alvorlig) kriminalitet. Han burde ALDRIG komme tilbage til Danmark. Men det kommer han jo nok alligevel. Måske allerede om få uger eller måneder? Grænsen til Tyskland er jo hullet som en si.

  Hele forløbet er det sædvanlige. Igen og igen viser det sig at den “vellykkede integration” er usandhed, og igen og igen skjuler man når forbrydelser er begået af indvandrere. Og i masser af tilfælde tager man mildt og lempeligt på selv sadister og mordere, især når de er indvandrere.

  Dawoud er sikkert skør, ondskabsfuld eller svagt begavet, eller alle tre ting, for han er asylant og har fået en venlig og gavmild behandling af Danmark/danskerne. Det er en yderst utaknemmelig opførsel han har udvist.

  Red Barnet ledes i dag af en kommunist fra Enhedslisten. Alt i alt er der grund til den yderste skepsis overfor Red Barnet og hele godhedsindustrien, (incl. Røde Kors osv.) som jo foregår på danskernes bekostning, og under anvendelse af den ene løgn og fortielse efter den anden fra industriens og DRs side etc.

  Bliver udvisningen mon nogen sinde effektiv?

  “Plads til alle” er opskriften på statsbankerot, svenske rædsler og folkemord på danskerne. Dem vil der ikke være plads til hvis de rødradikale og skabsradikale galninge og landsforrædere får lov til at fremture.

  Kommentar by TP — 30. oktober 2019 @ 03:48

 2. .

  “Danmarks internationale forpligtelser” og “konventionerne” er blevet flittigt brugt af Marianne Helved og lignende landsforrædere, men når man stadig kan bruge FN-konventionerne, skyldes det kun Christiansborgs usle svigt overfor danskerne. Rest-FN er i dag domineret af muslimer/islamister, og det er skandaløst og forræderisk at konventionerne ikke forlængst er opsagt og annulleret. Iøvrigt er der mange lande hvor man ignorerer det selvmodsigende vrøvl om MR der kommer fra rest-FN. (rest-FN = Fejlslagne Nationer)

  Kommentar by TP — 30. oktober 2019 @ 03:58

 3. “Tiltalte pålægges indrejseforbud i 4 år.”

  Det eneste man opnår med et caveat som det er, at de vender tilbage, og næste gang lykkes det dem så at slå en eller anden ihjel, hvorefter de pludseligt får fandens travlt med at finde en lufthavn selv.
  Derefter går hele udleveringsmøllen i gang, og man skal igen bruge penge på en retssag, før de igen tildeles en begrænset udvisning.

  Eksemplerne ude i Europa er mange, og der er ikke langt imellem dem.

  Kommentar by Kimski — 30. oktober 2019 @ 04:06

 4. Domsudskriftet viser mest af alt, at man bare kan søge om asyl, når opholdstilladelsen udløber og på den måde få minimum 2 års ophold mere.

  Kommentar by Larsen — 30. oktober 2019 @ 04:31

 5. Han bliver aldrig sendt hjem.

  Kommentar by Johnson — 30. oktober 2019 @ 06:23

 6. Hvad fanden er det for nogle taberdanskere der hænger ud med sådan en koranabe?

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. oktober 2019 @ 06:37

 7. Hvorfor kun udvisning i 4 år? Så kommer han jo igen!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. oktober 2019 @ 07:03

 8. Bare rolig, ham slipper vi aldrig for – det er syndt for ham, vi får en særlov …

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 30. oktober 2019 @ 07:13

 9. “afslag på forlængelse af sin opholdstilladelse, idet der var givet urigtige oplysninger i forbindelse med den oprindelige opholdstilladelse.”

  Hvornår er de begyndt på det?? For der så er der vist omkring 1/2 million mennesker der skal have checket deres opholdstilladelse.

  Kommentar by Per — 30. oktober 2019 @ 08:43

 10. What to say?

  “Red barnet” arbejder ud fra den fantasi at alle er ordentlige mennesker, men virkeligheden er en anden. Ønsketænkning ændre ikke på de faktiske forehold.

  Kommentar by Santor — 30. oktober 2019 @ 09:02

 11. Betinget udvisning og indrejseforbud i xx år er ikke den potter pis værd

  Kommentar by redneck — 30. oktober 2019 @ 09:12

 12. Red Barnet og medierne undskylder ikke.

  De leder efter næste rollemodel der kan sælge aviser

  Kommentar by k.m. — 30. oktober 2019 @ 09:52

 13. *km
  Rigtigt, der kunne skrives tykke bøger om alle de velmenende og naives rollemodeller, som er faldet stygt igennem.

  Kommentar by Den Nervøse — 30. oktober 2019 @ 10:03

 14. For det første så kommer den perker sikkert aldrig ud af Mohammedanmark og for det andet, hvor er straffen til dem som har importeret psykopat perkeren til Danmark.
  Vi kommer aldrig videre hvis de ansvarlige aldrig bliver stillet til ansvar, det er hver gang kun almindelige danskere der må betaler prisen.

  Kommentar by Piphans — 30. oktober 2019 @ 10:26

 15. Danmark frit og ud af slave-konventionerne.

  Danmark bør kun overholde “Danmarks internationale forpligtelser” over for lande, som har underskrevet og som selv overholder forpligtelser.

  Disse internationale forpligtelser er jo kun underskrevet af nogle Europæiske lande. Det giver åbenbart resten af verdens lande rettigheder til at snyde og udsuge Europa og dets oprindelige befolkning.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 30. oktober 2019 @ 10:45

 16. .

  Massemedier som DR og TV2, Pollertiken osv. skjuler og fortier systematisk hvad indvandrerne fra Afrika mv. begår af forbrydelser. Men lad os gætte på 1OO forbrydelser pr. dag, fra overfald, røveri, voldtægt og vanvidskørsel til stenkast, svindel, indbrud, hærværk, tyveri, knivstik og påsat brand. Det bliver så 36.5OO forbrydelser pr. år. Forbrydelser som nok påvirker mindst 5O.OOO danskere negativt, idet det jo også påvirker pårørende, hvis en i familien rammes af overfald/knivstik/projektiler.

  Måske er tallet 1OO forbrydelser pr. dag alt for lavt. Det kan vel sagtens være 5OO eller 1OOO. Hvis vi lægger alle de indirekte konsekvenser af indvandringen til, er det nok to eller tre millioner danskere som påvirkes negativt, ubehageligt eller katastrofalt af kommunisternes, europaternes, feministernes og “humanisternes” hjernedøde/bundkorrupte/familiefjendske/landsforræderiske politik. (mange af ofrene gennemskuer dog ikke hvordan tingene hænger sammen)

  Det man kan fastslå med sikkerhed, er at Christiansborg og medierne opfører sig landsskadeligt, de er folkefjendske og fulde af galskab, svig og ondskab. (det er derfor Titanic-Danmark ligger dybt i vandet og risikerer at kæntre)

  Og nu har man lige bevilget 25O millioner kr. til en radiostation som kun har eet formål: propaganda for mere indvandring. Chrborg er et hæsligt foretagende der konstant diskriminerer og pisser på tusinder af lønmodtagere, boligsøgende, trafikofre, voldsofre, fraskilte mænd, faderløse børn, invaliderede soldater, patienter og pårørende, langtidssyge arbejdsløse, hjemløse, pensionister og gamle danskere på plejehjem, osv. Selv uskyldige danske børn og unge sjofles på 117 måder.

  Decideret pengesvineri beløber sig nu til ca. 5OO milliarder kr. om året.

  Kommentar by TP — 30. oktober 2019 @ 11:12

 17. […] Endnu engang er en repræsentant fra kultureliten og den hadske venstrefløj blevet sat på en piedestal. Nordisk Råds samlede budget er på knap en milliard kroner, og de danske skatteydere betaler lidt over 20 procent af den ufattelige sum penge.Se også Red Barnets ‘Plads til alle’-succeshistorie, der gav TV 2-indslag: Syriske Dawoud udvist efter v… […]

  Pingback by Prismodtager amok foran statsministeren: Danmark er racistisk! – Free Speech Blog — 30. oktober 2019 @ 13:26

 18. Udvist til Syrien (kan ikke lade sig gøre de facto) i 4 år…

  Men det lyder selvfølgelig godt.

  Kommentar by Fascist — 30. oktober 2019 @ 13:55

 19. Red Barnet – mon ikke direktøren Johanne Stalin Nielsen har et ledigt værelse til Dawoud hjemme i kælderen i liebhavervillaen i Valby?

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2019 @ 15:09

 20. Red Barnet er en gemen terrororganisation.

  Punktum.

  Kommentar by Revisoren — 30. oktober 2019 @ 16:30

 21. Ja men vi har gudskelov Asmaa Abdolhamid. Hun kommer da aldrig til at begå kriminalitet. Det vil Muslim Haarder som blev hyret ind af paki Rushy da garantere for.

  Kommentar by Nielsen — 30. oktober 2019 @ 17:04

 22. Udvisning for bestandigt er den eneste mulighed for at have bragt et menneskeliv i fare.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 30. oktober 2019 @ 19:48

 23. Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 30. oktober 2019 @ 19:48

  Drøm videre…

  Kommentar by Fascist — 31. oktober 2019 @ 14:17

 24. Til Fascist, det gør jeg så!!!!.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 31. oktober 2019 @ 19:40

 25. Drengen havde en betinget udvisning i forvejen og er nu “udvist” i fire år… Han må ikke engang være i landet selv uden dom, men er det alligevel. Det fremgår selv af dommen. De domme er ikke noget som helst værd. Dawoud Dawoud er i Danmark om 30 år og hans fem børn bliver danske statsborgere, lige som hans 25 børnebørn, 125 oldebørn, 625 tipoldebørn og 3125 tiptipoldebørn. Om fem generationer har Dawoud Dawoud alene sin helt egen almennyttige ghettoforening. Og han er kun en fisk i havet. Hverken Folketinget eller Danmarks Domstole vil sende ham hjem – indtil videre er det kun noget, de har sagt. Hvad er ord værd, når det ikke sker?

  Kommentar by Fascist — 1. november 2019 @ 16:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper