31. oktober 2019

‘Har aldrig været nok for Trumps modstandere bare at prøve at slå ham ved det næste præsidentvalg’

Der er flere opstramninger i det citerede oprids. Trump har eksempelvis aldrig sagt at ‘hans forførelsesteknik bestod i at gribe fat i kvinders underliv’, han har ikke gjort ‘grin med en handicappet’ endsige opfordret publikum til at ’slå’ tilhørere’. I forhold til McCains heltegerning i Vietnam, påpegede Trump – i overensstemmelse med sandheden, at hans heltegerning var at blive skudt ned og taget til fange. De fleste af historierne skyldes manglende journalistisk goodwill, og man kan selvfølgelig ikke fælde en folkevalgt præsident med myter.

I disse dage kan man læse Donald Trump tweetede et ‘Faked Photo of Hero Dog Getting a Medal’ (NY Times), at han muligvis ikke vidste billedet var photoshoppet, om Twitterlands reaktion, om at han muligvis har overtrådt loven ved at sætte navn på hunden etc. Der spinnes og spinnes, men det hele er forlængst gået i selvsving.

Kommentar af Mads Fuglede i Berlingske – Lige nu er det meget svært at forestille sig, at Trump bliver væltet.

Det er en særlig disciplin, blandt dem, der beskæftiger sig med amerikansk politik at erklære, at nu er Trump færdig. Trump var eksempelvis færdig, da videoen kom ud, hvor han forklarede, at hans forførelsesteknik bestod i at gribe fat i kvinders underliv. Trump var også færdig, da han fra en talerstol gjorde grin med en handicappet, og da han opfordrede sit publikum til at slå en af de andre tilhørere. Trump var færdig, da han nedgjorde John McCains status som krigshelt.

Da det blev fortalt, at Trump havde brugt tid sammen med tissende russiske prostituerede, var han selvfølgelig også færdig. … Lige fra starten var det en disciplin i disciplinen at forudse hvilken sag, der ville føre til, at Trump blev fjernet fra præsidentembedet via en impeachment-procedure. Det har aldrig været nok for Trumps modstandere bare at prøve at slå ham ved det næste præsidentvalg, man skulle helst se ham forvist fra Det Hvide Hus i nixonsk vanære.

I lang tid var det Mueller-rapporten, der skulle levere udfrielsen. Den er nu gledet i baggrunden til fordel for Trumps forsøg på at presse Ukraines præsident til at hjælpe med at finde snavs på Joe Bidens søn… Da den fungerende amerikanske ambassadør i Ukraine, William Taylor, under ed i Kongressen svor, at Trump selv aktivt søgte at bruge amerikansk militærhjælp som valuta for at opnå et personligt mål, mente man igen, at nu havde man det fældende bevis – »the smoking gun«.”

(Donald Trump på Twitter, 30. oktober 2019)

Oploadet Kl. 11:31 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105600/trackback

54 Comments »

 1. Uanset om det er billedmanipuleret. Det ligner da en vaks vaps. -Næsten lige så fin som Samson med det fine øre. Ingen tvivl om dens schäferaner.

  Kommentar by Nielsen — 31. oktober 2019 @ 11:45

 2. “Lige nu er det er meget svært at forestille sig, at Trump bliver væltet.”

  Selvfølgelig, for de fleste fornuftige amerikanere slår i dag kun over på CNN for at få sig et godt grin, mens det samme bestemt ikke kan siges om den danske presse og DR, der synes fast besluttede på aldrig at bringe gendrivelserne af CNN’s vilde påstande.

  Der er ikke noget at sige til, at CNN i dag scorer langt lavere i seer-ratings end ‘Ancient Aliens’, for sidstnævnte indeholder generelt langt flere ‘facts’.

  Kommentar by Kimski — 31. oktober 2019 @ 12:15

 3. Jeg mener hunden er en “belgisk schäfer” – En Malinois

  https://en.wikipedia.org/wiki/Malinois_dog

  Det var den samme type hund der blev stjålet på Årslev Kro sidste år.

  https://amtsavisen.dk/artikel/vm-hunden-hector-er-100-000-kroner-v%C3%A6rd-nu-er-han-stj%C3%A5let-fra-det-amerikanske-landshold

  Dygtig og modig hund – Jeg håber ikke den blev krigsindvalid…

  Kommentar by Thorbjørn — 31. oktober 2019 @ 12:29

 4. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by Bastardo — 31. oktober 2019 @ 12:35

 5. https://m.youtube.com/watch?v=4kh3ngzbUeA

  CNN-ludere indrømmer (på skjult kamera) at alt deres Russia, Russia, Russia er fis i en hornlygte. Alligevel fremturede de igennem mere end tre år, med de løgne.

  For nylig har Hellary Clinton beskyldt Tulsi Gabbard for at være “a russian asset”. Det var ikke klogt 😅

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. oktober 2019 @ 12:46

 6. Nåh ja, og de danske MSM er til at lukke op og skide i. Enhver ubegrundet beskyldning eller sindssyg påstand, der kan bruges til at svine Trump til, er guld for de spassere.

  Kan man virkelig ikke finde noget konkret på den mand? Han må sgu da have lavet noget griseri, som unødvendiggør alle løgnene?

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. oktober 2019 @ 12:49

 7. Og Trump-haderne fatter det ikke. Hver gang de udsender et angreb på Trump bliver Amerikanerne pisse af og deres stemme går selvfølgelig til Trump i en blanding af afsky for medierne og forståelse af at Trump kun vil det bedste for Amerika.

  Der er formodentligt ikke idioter nok i Amerika til at vælte Trump 2020. Måske er det for tidligt at sige tillykke Trump men jeg gør det alligevel!

  Kommentar by Santor — 31. oktober 2019 @ 12:59

 8. .

  Tænke sig at Trump også har været på uofficielt besøg i Danmark, hvor han gik rundt og stjal hunde, bl.a. på Årslev kro. Så kan man da godt forstå at Hillary Clinton og “demokraterne” i USA betragter ham som en kriminel præsident der bør afsættes hurtigst muligt. (12:29)

  Kommentar by TP — 31. oktober 2019 @ 13:01

 9. I øvrigt får vi nok et ÆGTE foto af Trump der dekorere den dejlige krigsveteran.

  Kommentar by Santor — 31. oktober 2019 @ 13:01

 10. Santor, iflg. MSM så tror Trump selv, at billedet er ægte, og så er det vel godt nok?

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. oktober 2019 @ 13:04

 11. Iøvrigt komisk med Ukraine/The Bidens. At de er bundkorrupte synes helt ligegyldigt. Det vigtige er at Trump er slem, fordi han afslører dem. Nøjagtig som da Hellary blev afsløret i, at have kompromitteret USAs sikkerhed med sin lemfældige omgang med følsomme informationer. Det var skam ikke Hellary, der var problemet – nej, det var dem, der afslørede hendes sjusk.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. oktober 2019 @ 13:07

 12. Hvad fanden er der galt med tissende russiske prostituerede?

  Kommentar by Revisoren — 31. oktober 2019 @ 13:34

 13. Medierne, og højtråbende meningsdannere får det til at se ud som om al fake-news kommer fra højrefløjen.

  Kommentar by k.m. — 31. oktober 2019 @ 14:01

 14. Den meget alvorlig del af historien om Trump:
  Han er ikke i lommen på nogen og ikke afhængig af den normale korruption i Washington.
  Endnu værre, set fra etablissementets/elitens synspunkt, han kender mange af deres hemmeligheder.
  Og det allerværste, i sin indsættelsestale lovede han at dræne “The Swamp”.
  Russiagate var et fuldtonet forsøg på statskup med deltagelse af FBI, CIA, DNC (Demokraternes National Committee) m.fl.
  Vi har her at gøre med en konspirationsteori , der efter Muellerrapportens offentliggørelse, nu er løftet til en kriminel efterforskning af de involverede.
  Vent og se. Måske var Obama bare en kriminel puppet fra Chicago.

  Kommentar by Sussi — 31. oktober 2019 @ 14:08

 15. Det kan ikke siges bedre end Mark Dice gør, slap af og nyd det – https://www.youtube.com/watch?v=-gfaSx9NZO0

  Kommentar by Piphans — 31. oktober 2019 @ 14:29

 16. Kim, jeg mener, at du kommer for let om ved Trumps tilsvining af McCain. McCains heltegerning var ikke blot at flyve livsfarlige bombetogter over Nordvietnam, men snarere hans optræden under det efterfølgende årelange krigsfangenskab. Nordvietnameserne tilbød af propagandagrunde at løslade ham, fordi hans far og farfar var admiraler, men han ville kun frigives sammen med sine medfanger.
  Imens sad Trump i USA og var i lære hos sin far som ejendomsspekulant. Han kunne desværre ikke selv deltage i krigen, fordi han havde fået ondt i sin hæl.
  Og helt aktuelt har Trump svigtet kurderne, da han ikke mente at have brug for dem længere, og truet Ukraine med også at svigte dem, hvis de ikke skaffer smuds om Biden.
  Jeg kan forstå, at kommentatorsporets Trump-fans er ligeglade med alt dette, men det er du da vist ikke, Kim?

  Kommentar by Gunnar Biering — 31. oktober 2019 @ 14:38

 17. MAGA!

  Kommentar by Revisoren — 31. oktober 2019 @ 15:00

 18. Det er en træls dag i dag! Der holdes dæmonfest i aften, halloween, nord Korea skyder raketter af, og det har fået nabolandene op af stolen. Californien har for første gang i historien “Extreme red flag Warning”, og Pelosi, den gamle ged, står lige nu og ævler om Jefferson og Thomas Payne, og ‘defending democracy’, men i virkeligheden er det en tale, som skal få Trump buhet ud af det hvide hus. Demokrati i USA. Det er en perverteret form for demokrati, USA har nu, hvor sorte, transer og homoer pr definition sættes på en piedestal, og hvor kristne i stor grad nu forfølges. Se denne historie fra FOX, som beretter om en 6 klasses pige (7th grade svarer vist til vores 6 klasse) havde uddelt nogle håndskrevne sedler med citater fra Det nye Testamente, og hun opfordrede dem, der ønskede, at samles ude ved flagstangen i skolegangen for at be og tale om Bibelen. Hun blev bortvist!!! Der er mange rystende historier i samme genre. https://youtu.be/T7C23eOVswI. Der bliver sandsynligvis borgerkrig, hvis de får Trump afsat, og jeg er ikke sikker på, at de ikke får held med det.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 31. oktober 2019 @ 15:30

 19. Gunnar Biering – jeg er enig i mange ting, (han byggede heller ikke muren eller satte Hillary i fængsel) du skriver, men det forlyder i USA, at hvis de får Trump afsat, så vil Hillary træde til! Det er en frygtelig ting, hvis det sker.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 31. oktober 2019 @ 15:35

 20. 😕 . . . der skulle stå: ved flagstangen i skolegården (skide automatik!)

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 31. oktober 2019 @ 15:37

 21. Gys! 229 Yea’s, og 194 Nay’s i House Votes lige nu! Een demokrat bliver da vist lynchet, for een Demokrat har stemt Nay. . Men der skal vist stemmes igen . De stemmer to gange. Det er ikke godt.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 31. oktober 2019 @ 16:17

 22. > Snusk
  Crooked Hillary har aldrig været andet end den person alle kan se hende som,hvis de gider åbne deres øjne. We came we saw he died,HA HA HA HA

  Kommentar by Nielsen — 31. oktober 2019 @ 16:47

 23. Gunnar Biering jeg mener du kommer lidt let hen over McCain/Trump forholdet.
  Han var en krigshelt, men også noget andet. Han var så lusket, at overgive det såkaldte Steel-dossier til FBI (som dog allerede havde det fra DNC), uden at advisere sin partifælle Trump. I senatet var hans nej stemme afgørende for at den nye sundhedsreform, der skulle afløse Obamacare, blev nedstemt. Han gjorde det imod sine egne valgløfter, kun for at undgå en sejr til Trump.
  Mht. kurderne, så kan det diskuteres, hvem der hjalp hvem.
  Da ISIS var nedkæmpet, var spørgsmålet om amerikanerne, skulle blive og ikke mindst hvor længe.
  Mht. Biden og Ukraine, så vender du tingene på hovedet. Meget af den såkaldte Russia-collusion konspiration fra 2016 i mod Trump, havde sit udspring i Ukraine.
  Det er derfor helt efter bogen, at Trump ønsker samarbejde fra Zelensky for at finde ud af sammenhængen.
  Det viser sig så, at Biden var bundkorrupt og at han praler med det offentligt.

  Kommentar by Sussi — 31. oktober 2019 @ 17:18

 24. Alt er tilladt med Trump.

  https://stickerland.dk/make-your-toilet-great-again-urinal-sticker.html

  Kommentar by wilty — 31. oktober 2019 @ 17:43

 25. Sikke en sød vovse, ham Trump er bare alle tiders, kan jeg godt se!

  Skulle han blive fjernet fra posten tror jeg Mike Pence har lige så gode chancer.

  Kommentar by Zatopek — 31. oktober 2019 @ 18:08

 26. >23. Sussi.
  McCain: Jeg er vist enig i det, du siger, men jeg skrev også kun om, at Trump helt vanvittigt hånede McCain, fordi han var blevet taget til fange (med brækkede lemmer efter flyet var skudt ned), mens Trump selv unddrog sig krigstjeneste. Det tyder da på en dårlig karakter.
  Iøvrigt er jeg enig med Trump i mange af hans synspunkter: Om masseindvandring fra den tredje verden, om Kinas misbrug af det vestlige frihandelssystem, om de lave europæiske forsvarsbidrag.
  Kurderne: Ja, selvfølgelig hjalp de og Vesten hinanden.
  Ukraine: Hvis Trump ønskede samarbejde om undersøgelser, skulle det vel foregå i officielt regi og for længe siden, og ikke som skjulte forberedelser til hans kommende valgkamp.
  Og hvad er det for noget med at trække de amerikanske tropper hjem? USA har formentlig verdens største militær, men hvis de kun skal sidde på deres kaserner i USA og vente på, at USA selv bliver angrebet, er de til ingen nytte.
  Min mening er, at Trump har mange gode konservative synspunkter (for tiden, han var jo tidligere Demokrat), men hans facon og karakter er forfærdelig, og han tænker for meget i pengebaner.

  Kommentar by Gunnar Biering — 31. oktober 2019 @ 18:25

 27. .

  Clintons kone, Hillary, var blevet en forfærdelig præsident. Skør, feministisk og krigerisk. Amerikanerne skal vist være glade for at de valgte Trump. Foreløbig har han også opnået gode resultater på mange områder.

  Kommentar by TP — 31. oktober 2019 @ 18:33

 28. Man kan ikke dømme Trump for at tænke i pengebaner. Det er da nødvendig for at holde en sund økonomi i USA.

  Kommentar by k. m. — 31. oktober 2019 @ 18:42

 29. > 26 Biering!
  Ukraine: Husk på, at Trump er USAs øverste kriminalbetjent og kan (lovligt) iværksætte de undersøgelser, han ønsker, både hemmelige og offentlige.
  Han bad i øvrigt Zelenskij assistere den offentlige anklager William Barr og Trumps personlige forsvarer Rudy Giuliani i deres undersøgelser om, hvad der forgik i 2016 i forbindelse med konspirationen mod Trump.
  Hvis Biden kommer i klemme i den sammenhæng, skal den så stoppes, fordi han er en af Demokraternes præsidentkandidater?
  I øvrigt ville det være guf for Trump, at stille op mod Biden. Han kunne jo lade sagen ligge, men i stedet tvinger han nu Demokraterne til at forsvare den åbentlyst korrupte Biden.

  Kommentar by Sussi — 31. oktober 2019 @ 19:36

 30. >27. Ja, det er ubegribeligt, at det amerikanske system endte med at give vælgerne valget mellem Hillary og Trump.
  >28. Økonomien skal være i orden, men penge er som bekendt ikke alt! Iøvrigt ser det vist ikke helt godt ud med USAs stærkt voksende statsgæld.
  >29. Nej, alt skal frem i lyset. Jeg kender jo ikke de skjulte kendsgerninger, men jeg har fået indtryk af, at det især er Bidens søn, der har problemer. Har Biden senior også?
  Iøvrigt har de fleste af os og vore ledere vel diverse kedelige historier med os. Det må være kombinationen af kvaliteter og fejl, vi skal bedømme. Og der mener jeg som sagt, at Trump ikke scorer ret højt.

  Kommentar by Gunnar Biering — 31. oktober 2019 @ 20:10

 31. Netop modtaget fra USA, men næppe noget vi kommer til at høre om i danske medier:

  Facts about Joe Biden and his Son Hunter:

  If ever there were a more worthy politician to circle the drain to oblivion, it is Joe Biden. He has been feeding at the public trough since 1972. That equates to 47 years out of his present 76 years of age.

  After graduating 506 out of a class of 688 at the University of Delaware, he entered Syracuse University of Law. During his first year there, he was accused of having plagiarized five of 15 pages of a law review article. Biden said it was inadvertent due to his “not knowing the proper rules of citation”, and he was permitted to retake the course after receiving an “F” grade, which was subsequently dropped from his record. This incident would later attract attention when further plagiarism accusations emerged in 1987. He received his Juris Doctor in 1968, graduating 76th of 85 in his class.

  So now that I have established that Joe and the truth were often times strangers, let’s explore how after a life in “public service” the notoriously cheap Joe Biden has amassed a net worth of 9 million dollars. That’s right: $9,000,000.00! And in case you think his wife has been a big money maker, I would like to point out that she is nothing more than a glorified school teacher. That “Dr.” she so proudly displays before her name is merely academic and has nothing to do with medicine. AND it turns out his Ukrainian scheme was not the first time Creepy Joe strong armed his way into hush money for him and his cocaine loving son. Which is exactly why Robert Hunter Biden, secured a prestigious direct commission to the U.S. Naval Reserves in 2012 as a public affairs officer. The program recruits civilians without prior military service who have “special skills that are critical to sustaining military operations.” Hunter Biden’s primary qualification for the cushy part-time job was his last name. The power of nepotism came in handy when he was forced to seek not one, but two waivers, to secure the job.

  Ordinary applicants have to meet age restrictions (under 40 at the time he sought the position, now 42). He was 43. Then Hunter needed a second waiver to get a pass for prior cocaine use. Granted! Only six public affairs officers received such direct appointments from the Navy Reserves that year. Amazing, isn’t it, that there wasn’t a single other applicant in America (population: 327 million) with a clean drug history and proper age eligibility to take the slot.

  But for all that string-pulling effort, Hunter Biden barely served a year. After testing positive for — wait for it — cocaine during a random drug test, he was discharged quietly in February 2014. The hush-hush deal, undisclosed until a whistleblower told The Wall Street Journal eight months later, was yet another perk of Biden patronage. So was his immunity from any investigation or review of his law license by the Connecticut bar. And so, too, was his quick career bounce back.

  A month after his humiliating discharge from our military, Biden’s coke-abusing party boy was appointed to the board of directors of Ukraine’s largest private gas producer, Burisma Holdings, owned by a powerful Russian government sympathizer, who had fled to Russia that year. It’s also the same company a top Ukranian prosecutor was investigating for corruption before he was fired — at the behest of Creepy Joe, according to Joe himself, who bragged about threatening to withhold $1 billion in loan guarantees to Ukraine during a Council of Foreign Relations speech in 2018.

  After reporting earlier this month that Ukrainian officials are still probing the shady company and its dealings with Baby Biden, The Hill’s John Solomon proposed pointed questions for the Democratic presidential front-runner: “Was it appropriate for your son and his firm to cash in on Ukraine while you served as point man for Ukraine policy? What work was performed for the money Hunter Biden’s firm received? Did you know about the Burisma probe… (and) should you have recused yourself?”

  Similar queries apply to Hunter Biden’s other position at investment firm Rosemont Seneca, which snagged a $1 billion deal in 2013 with the Communist Bank of China, just days after Creepy Joe had met with China’s president Xi Jinping.

  This is all part of crooked pattern in the Biden family finances. Hunter’s first job, acquired after Joe Biden won his 1996 Senate reelection bid in Delaware, was with MBNA, the credit card conglomerate and top campaign finance donor to then Sen. Biden. The elder Biden secured his custom-built, multimillion-dollar house in Delaware’s ritziest Chateau Country with the help of a leading MBNA corporate executive. Biden went on to carry legislative water for MBNA in the Senate for years.

  Hunter became a “founding partner” in the lobbying firm of Oldaker, Biden and Belair in 2002. William Oldaker was Papa Biden’s former fundraiser, campaign treasurer and general counsel. Under Oldaker’s tutelage, Hunter lobbied for drug companies, universities and other deep-pocketed clients to the tune of nearly $4 million billed to the company by 2007.

  Hunter held a top position at Paradigm Global Advisors, a hedge fund holding company founded with Creepy Joe’s brother, James, and marketed by convicted finance fraudster Allen Stanford. Hunter oversaw half a billion dollars of client money invested in hedge funds while remaining a D.C. lobbyist. The ill-fated venture went bust amid nasty fraud lawsuits.

  Hunter also served on the board of directors of taxpayer-subsidized Amtrak, for which his father secured a $53 billion high-speed train initiative.

  After a life filled with fraud and service, this nasty old man has the temerity to run for our nation’s highest office. Ever the narcissist he positions himself in front of the camera almost daily and lies his head off about anything he thinks will secure his nomination. Except for now. Get ready for the big flush, Joe!

  Kommentar by Henrik Wegmann — 31. oktober 2019 @ 20:26

 32. >31. De ubehagelige sager om Hunter Biden stod nu i selveste Berlingske forleden. Hvad Joe Biden angår, er han åbenbart ikke noget akademisk lys, og han har åbenbart hjulpet sin søn frem, men ellers står der vel ikke noget kriminelt om ham?
  Tænk, hvad man kunne sige af negative ting om f.eks. Churchill!

  Kommentar by Gunnar Biering — 31. oktober 2019 @ 20:43

 33. Hysteriet om at Trump svigtede kurderne virker temmelig falsk. Ingen allierede lande ville alligevel løfte en finger for kurderne, heller ikke de europæiske stormagter, men havde det fint med at lade amerikanerne blive hængende uden egentlig folkeretlig mandat og uden noget strategisk formål i den syriske sump.

  Danmark har også vist sig ret så ligeglad med kurderne. Danmarks eneste bekymring går på, om ISIS-terrorister kommer tilbage til Danmark. Det samme med de andre europæiske lande.

  Tyrkiet er trods alt stadig et NATO-land og hævder legitim ret til ikke at blive angrebet af militante kurdiske separatister over den tyrkiske grænse. Hvis det skal ændres, skal europæerne lægge op til, at Tyrkiet smides ud af NATO. Heller ikke det vil man.

  Men være hysterisk over Trump – det kan man finde ud af for fulde gardiner.

  Kommentar by traveler — 31. oktober 2019 @ 21:34

 34. Gunnar Biering — 31. oktober 2019 @ 20:43

  De ubehagelige sager om Hunter Biden og farmands udnyttelse af sin politisk magt er vist ikke fuldt ud belyst endnu. Her er Berlingske næppe det store sandhedvidne, men hæmmes af en fjendtlig holdning til Trump. Ukrainerne arbejder vist på sagen. At Joe Biden ikke noget akademisk lys, er ikke en undskyldning for korruptionslignende magtmisbrug.

  Kommentar by traveler — 31. oktober 2019 @ 21:42

 35. De røde massemedier er som altid igennem historien ægte fake news, om man så må sige. Løgn og latin fra morgen til aften, ren gift for folket men danskerne elsker det, de elsker at blive forført af skandaler så de kan føle sig forargede og bedre end andre.

  Kommentar by LarsB — 1. november 2019 @ 00:26

 36. Da den fungerende amerikanske ambassadør i Ukraine, William Taylor, under ed i Kongressen svor, at Trump selv aktivt søgte at bruge amerikansk militærhjælp som valuta for at opnå et personligt mål.
  Løgne-Mads spreder MSM talking points i en lind strøm. Som fik han betaling for sine løgne.

  Ukraines demokratisk valgt Præsident Zelensky vidste intet om, at militærhjælpen blev tilbageholdt. Intet. Det har han selv erklæret, løgne-Mads Fuglerede. Desuden er den leveret. Ukraine kan forsvare sig, hvilket de ikke kunne få hjælp til af Obamma-lama-Barry from Kenya.

  Hvorfor er det ikke kongressens udgangspunkt, at Præsident Zelenskys officielle udtalelse er sandfærdig? Ved Obamma-lama-Barry ambassadøren mere om telefonsamtalen end de 2 implicerede?
  Desuden ved vi alle, hvad der blev sagt, fordi Præsident Donald J. Trump har offentliggjort samtalen i sin helhed.
  Viola, Løgne-Mads. Du er en jublende idiot.

  Kommentar by Anonym — 1. november 2019 @ 00:39

 37. Gunnar Biering, ved du hvorfor No-Name McStain omtales SONGBIRD? Eller, hvorfor han var normal af udseende ved hjemkomsten til USA, hvor alle de andre, var levende udsultede skeletter?

  Hvad var Bill-the-Rapist Clinton’s undskyldning for ikke at deltage i krigen?

  Kommentar by Iznogut — 1. november 2019 @ 00:47

 38. Obama-lama-Berry of kenya ambassadør ved mere om telefonsamtalen mellem Præsident Donald J. Trump og Præsident Zelensky end dem?

  De har begge udtalt, at der ikke var noget pres som Løgne-Mads Fugleæde beskriver og som Obama-lama-Barry of Kenya ambassadøren hævder.
  Vi ved, at de 2 Præsidenter har ret. Hvorfor?
  Fordi telefonsamtalen er offentliggjort.
  Selv Løgne-Mads Fugleæde kan læse den og blive lidt klogere på sit “ekspert område”.

  Skvat.

  Kommentar by Iznogut — 1. november 2019 @ 00:51

 39. Kurderne er tilhængere af kommunisme og vil have deres eget diktatur. Hvorfor i verden skulle amerikanerne hjælpe dem i den henseende?
  Hvorfor gør EU-SSR ikke en skid?

  Kommentar by Iznogut — 1. november 2019 @ 00:54

 40. Gunnar Biering: Trump var Democrat? Næh, vist ikke. Men han har doneret til politikere fra partiet.
  Før Reagan var The Democrat Party (på overfladen) lidt mindre satanistisk end efter. Under W.Bush var NWO i kontrol med begge fløje.

  Kommentar by Iznogut — 1. november 2019 @ 01:14

 41. Gunnar Biering: Du er undskyldt.
  Jeg har været inde på din blog og læst nogle af dine rablerier. Du følger jo ikke med og ved kun, hvad andre mener, at du skal tro på.
  Har du hørt om løgne-pressen?
  Har du hørt om Fake News?

  Du er som sagt undskyldt. Din uvidenhed har ingen grænser.

  Kommentar by Iznogut — 1. november 2019 @ 01:35

 42. Sagen vil under alle omstændigheder dø på republikansk modstand, men har så opfyldt sit formål for Demokraterne og medierne med at holde deres had mod Trump vedlige.

  Da Demokraterne sætter nye standarder for nedrighed og løgnagtighed, bliver det interessant, hvor meget payback Republikanerne vil tillade sig næste gang, der bliver en Demokratisk præsident. En boomerang ligger og lurer. Kun mediernes ulyst til at kritisere Demokraterne vil kunne dæmpe boomerangen.

  Kommentar by traveler — 1. november 2019 @ 13:31

 43. traveler, det er jeg nu ikke så sikker på. Der er blandt konservative/republikanere en modvilje mht. at synke ned på det niveau, som “de progressive” befinder sig på.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. november 2019 @ 14:04

 44. Trump could get away with murder. Sådan tænker og mener alverdens nationalistiske proletarer om deres fører. Også her på Uriaspesten.

  Kommentar by Kurt Olsen — 1. november 2019 @ 17:21

 45. Kurt, det var bare totalt sejt skrevet. Nu tør jeg ikke skrive på UP længere, fordi din udskamningsteknik fungerer så overbevisende.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. november 2019 @ 21:17

 46. >41. Min mening om Trump har jeg dannet mig udfra hans egne autentiske udtalelser. Han er nok konservativ, men af personlighed er han en kræmmer, der får Lars Løkke til at ligne en Frelsens Hær-frivillig.
  Hans politik om at trække tropperne hjem til USA giver ingen mening. Hvis de på et tidspunkt skal kæmpe, må det være i både USAs og dets allieredes interesse, at det foregår så tæt på modstanderen som muligt: I Sydkorea, i Østeuropa osv.
  De sparetal, han slynger om sig med, giver heller ikke mening. Hvis han trækker tropperne hjem, skal de jo ikke afskediges, så det er kun eventuelle merudgifter ved udstationeringen, der kan spares.
  Hans handelskrig også mod Europa virker heller ikke fornuftig. Men han ønsker åbenbart ikke at bruge de muligheder, som f.eks. WTO giver ham for at forhandle. Very bad!
  Hvad svigtet af kurderne angår, har vestmagterne jo for mange år siden stillet dem et eget land i udsigt, kommunisme eller ej. Det er også det, de har kæmpet for, og det burde USA støtte. Det er også en dårlig politik at svigte sine hidtidige allierede, uanset hvad. Det drejede sig ovenikøbet kun om nogle få tusind amerikanske soldater.
  Nu må vi se i de kommende dage, hvad John Bolton vil sige om Trumps og hans folks samtaler med ukrainerne.

  Kommentar by Gunnar Biering — 1. november 2019 @ 22:49

 47. Gunnar Biering – McCains kræftsvulst er en usungen helt.

  Kommentar by Tøhø — 1. november 2019 @ 23:00

 48. Gunnar Biering, du er undskyldt. Med warmonger John Bolton slår du hovedet på sømmet. Du er helt blæst.

  Soldater i USA er hjemme ved familie og venner. Det var et valgløfte at bringe tropperne hjem. Promise made – Promise kept.

  Du bør afholde dig fra at dumme dig mere på POTUS og hans genialiteter, som få og slet ikke dig, forstår.
  En kræmmer? Du godeste gud hvor er du nedrig. Han arbejder gratis og millioner over hele verden nyder godt af hans hårde arbejde. Ingen krige siden Bama-lama og Killery forlod regeringen. Velda?

  Iøvrig er der rally i Tupelo, Mississippi i aften. Men, du venter vel på, at blive fortalt, hvad du skal tro og mene?
  https://www.youtube.com/watch?v=Waiv97AJzQ0

  Kommentar by Iznogut — 1. november 2019 @ 23:27

 49. Hell Yeah, Tøhø.

  Kommentar by Iznogut — 1. november 2019 @ 23:30

 50. Kurt Olsen = Carsten Jensen

  Kommentar by Revisoren — 2. november 2019 @ 11:15

 51. Den gamle afdankede kommunist og såkaldte skuespiller Jane Fonda, er ifølge flere medier blevet anholdt foran kongressen i USA, hvor hun deltog i en klimademonstration.

  Den 81-årige Fonda udtaler, at hun er blevet inspireret af Greta Thunberg.

  Den senile kælling har altid spillet på det forkerte Hold.
  Som bekendt var hun varm tilhænger af det kommunistiske styre under Vietnamkrigen…

  Kommentar by Revisoren — 2. november 2019 @ 18:12

 52. Gunnar Biering: “Hans handelskrig også mod Europa virker heller ikke fornuftig. Men han ønsker åbenbart ikke at bruge de muligheder, som f.eks. WTO giver ham for at forhandle. Very bad!”

  EUs toldsatser på US-produkter har i årtier været urimeligt høje, og Trump er den eneste, der reelt har gjort noget for at skabe lige vilkår. Måske har han virket lidt grov, men hvis man ikke kan opnå resultater på den pæne måde, så må der andre metoder til.

  Kommentar by Hr. Snusk — 3. november 2019 @ 10:07

 53. En lige så latterligt oppustet nar som Mussolini. Og begge diktatoriske.

  Kommentar by Kurt Olsen — 3. november 2019 @ 15:48

 54. Sagen er den at journalistisk venstreparti aldrig er kommet sig over ærgrelsen over det at Donald Trump vandt valget over pressens lille darling, Hillary Clinton. Derfor al den hån og spot.
  Jeg håber på at Trump får fire år mere i Det hvide Hus.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 3. november 2019 @ 20:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper