1. november 2019

Feminist: Dele af venstrefløjen bifalder en kønsideologi, hvor ‘følelser’ trumfer ‘observerbare forhold’

Kønsdebatten på den yderste venstrefløj er underholdende. Her et uddrag af en længere artikel af Amanda MacLean, der er oversat til dansk fra trotskistiske Weekly Worker. Set hos Dagbladet Arbejderen – Kønsideologi er baseret på fejlbehæftet videnskab.

“Lad mig starte med at give nogle få eksempler på kønsideologiens nylige landvindinger:

I 2019 tillod Boston Marathon folk, der var ‘tildelt mandligt køn ved fødslen’, at stille op som kvinder, selvom de hverken var under hormonbehandling eller opererede.

Store dele af venstrefløjen accepterer og efter-plaprer ukritisk en ideologi, hvor individets subjektive følelser vinder over objektivt observerbare forhold.

Martina Navratilova, lesbisk fortaler og tennisstjerne, blev droppet af en LGBT+ sportsorganisation, fordi hun stillede spørgsmålstegn ved inklusion af mænd i kvinders elitesport.

I Canada er 16 kvindelige kosmetologer blevet sagsøgt for at nægte at voksbehandle penis og testikler på en, der angiveligt er transkvinde.

Phillip (alias Pippa) Bunce, administrerende direktør ved Credit Suisse og – ifølge sin twitterprofil – en ’stolt far og ægtemand”, er pt. nr. 21 på outstanding.orgs liste over de 50 mest succesrige erhvervskvinder, og fik sidste år en tilsvarende hædersbevisning af Financial Times.

… Venstrefløjens svar har ikke været at gå på barrikaden for lesbiske og andre kvinders og pigers rettigheder. I lighed med alle de politiske mainstream-partier har den i stedet undertrykt debatten og stemplet enhver, der stiller spørgsmål eller giver udtryk for bekymring, som transfobisk, indskrænket og, sært nok, fascistisk.

Der er ikke nogen debat. Transkvinder er kvinder, transmænd er mænd, ikke-binære køn er ægte og gyldige. Hvis man så meget som stiller spørgsmålstegn ved disse udsagn, hævdes det at være en trussel mod transkønnedes blotte eksistens.

… Debattens intensitet skyldes kønsideologernes hårde insisteren på, at transkvinder bogstaveligt talt er kvinder. Ikke ‘æreskvinder’ eller mænd, der lever som kvinder, eller som ligner kvinder – som det har været den gængse opfattelse hidtil – men bogstaveligt talt kvinder. Vi får at vide, at transkvinder er en kvindetype på præcis samme måde som sorte, handicappede eller lesbiske kvinder er det. Derfor er det at ekskludere transkvinder fra kvinders rum og rækker moralsk set det samme som at ekskludere sorte eller handikappede kvinder. Som konsekvens heraf fik Vancouvers Rape Relief Centre, som kun er tilgængeligt for kvindelige klienter, i marts fjernet sin økonomiske støtte, da den transkønnede aktivist Morgane Oger argumenterede på præcis denne måde.

… Var Ogers succes med at udfordre Vancouvers Rape Relief Centre rimelig? Det kommer an på, hvad du lægger i ordet ‘kvinde’. Eller for den sags skyld i hunkøn og hankøn. … Ifølge Oger er den biologiske kvinde en myte. De, der indtager den modsatte holdning, insisterer på, at ordbogens definition beskriver virkeligheden: En mand er et voksent menneske af hankøn, og en kvinde er et voksent menneske af hunkøn.

Men en vigtig kerne i kønsideologernes argument er, at en transkvinde er en kvinde, og altid har været det, uanset om vedkommende tager hormoner eller gennemgår operationer. Med andre ord: en intakt mand er bogstaveligt talt en kvinde, hvis han selv tror, han er det. Det baseres på hans selvoplevede ‘kønsidentitet’, som påstås at være en pålidelig indikator på køn, og som hævdes at være uafhængig af det biologiske køn.

Det faktum, at store dele af venstrefløjen ukritisk accepterer og efterplaprer en ideologi, hvor individets subjektive følelser vinder over objektivt observerbare forhold, er et tegn på, at vi har opgivet den fysiske, materielle realitet som vores politik er baseret på, og erstattet den med en subjektiv individualisme som er fremmed for enhver klasse-baseret analyse.

Biologisk køn er stadig en af de store globale undertrykkelsesakser: Pigefostre aborteres selektivt, kvinder slavegøres og handles i prostitution, pigers kønsorganer skamferes og syes sammen, piger i fattigdom nægtes uddannelse – alt sammen på grund af deres køn. De nigerianske piger fra Chibok blev ikke spurgt, hvordan de identificerede sig, før de blev kidnappet og voldtaget. Hvis man ikke anerkender biologisk køn, bliver det umuligt overhovedet at omtale sexisme og ikke mindst at forstå eller bekæmpe det.

Venstrefløjen må holde op med at lade som om, at biologisk køn hverken eksisterer eller har en betydning. Den biologiske kvinde er ikke en myte – hun er virkelig, hun er her – og hun er vred.”

(Phillip Bunce, administrerende direktør i Credit Suisse. En af klodens 50 mest succesrige forretningskvinder)

Oploadet Kl. 00:31 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105622/trackback

34 Comments »

 1. Det leder unægteligt tanken hen på andre sexistiske særheder, såsom kønskvoter forbeholdt toppen af erhvervene, kønsfordelen i strafudmålingerne, forfordeling af kræftforskningsstøtten, samt skattefinansieringen af organisationer som KVINFO uden et modstykke, bare for at nævne et par stykker.

  Så selv om jeg har lidt svært ved at se, hvad de nigerianske piger fra Chibok har med vestlige kvinders ligestilling at gøre, så er der vel egentligt kun graden af den overordnede galskab til forskel.

  Kommentar by Kimski — 1. november 2019 @ 04:53

 2. Det er sære tider vi lever i, virkeligt sære!
  Hvis jeg tror jeg er en Løve skal jeg så lukkes ind i løveburet i Zoologisk Have eller indlægges på en anstalt?

  Kommentar by Den Nervøse — 1. november 2019 @ 07:26

 3. Løveburet ER en anstalt.

  Kommentar by Peter Buch — 1. november 2019 @ 07:44

 4. Det sjove er, at efter godt hundrede år, hvor feminister har kæmpet for at kvinder skulle have adgang til alle mandlige enemærker, så er det pludselig et problem, når mænd kræver den samme adgang til kvinders ditto.

  Man har i årtier lavet små kvinde-ghettoer i samfundet (kvindesport, bedste kvindelige erhvervsledere, bedste kvinde-dit og bedste kvinde-dat), hvor kvinder der ikke kunne få priser for at være bedst ude i samfundet kunne gemme sig i kvinde-ghettoerne og få præmier for at være nogenlunde OK bare fordi de samtidig var kvinder – fordi de lå i toppen af feltet hvis man frasorterede alle mænd.

  Tag Vasa-løbet i Sverige for et par år siden, hvor en kvinde hidsede sig op over at hun ikke fik samme præmie som bedste mand, og endte med at få det – på trods af at der var 121 andre mænd der var hurtigere end hende, men som ingen præmie fik fordi de ikke var kvinder.

  Elite-kvinderne har det fint med kvinde-ghettoen, for hellere være konge i et lille land end gennemsnit i et stort. Og så skulle alle så ellers lade som om at bedste kvinde-dit var lige så godt som bedste mande-dat.

  Se balladen, da John McEnroe blev tvunget til at udtale sig om hvor Venus Williams (bedste kvindelige tennisspiller) ville ligge hvis man så bort fra køn. Han gættede forsigtigt på, at hun vel ville være rangeret som nummer 4-600. Gråd og tænders gnidsel, for hvordan kunne han dog påstå at mænd og kvinder ikke er ens?

  Hele balladen om transvestitterne i kvindesport drejer sig om, at de udstiller at kvindesport i stort omfang er et handicap-OL vi vedligeholder for at give os selv et indtryk af at kvinder er lige så gode til alt som mænd er. Når en gennemsnitlig mand træder ind i en kvinde-liga og dominerer i konkurrencerne bliver den illusion sværere at vedligeholde.

  Personligt har jeg det OK med f.eks. rene kvinde-hold. De bør bare konkurrere på lige fod med mande-hold i samme ligaer. Det danske kvinde-landshold i fodbold mod det danske mande-landshold, for eksempel. Så må vi se om det danske kvinde-landshold er lige så fantastisk som gud og hvermand forsøger at bilde os ind at det er.

  Jeg tror heller ikke, at “Danmarks Jernhårde Ladies” havde været helt så jernhårde, hvis de ikke havde kunnet nøjes med at spille mod kvindelige modstandere.

  Kommentar by Henrik — 1. november 2019 @ 07:45

 5. Problemet er ikke om der et han-stik, eller hun-stik mellem benene, men hvad der foregår i hovedet på folk.

  Der breder sig en sygdom, hvor tusindvis af mennesker får skøre tanker om al mulig. De lever sig ind i en fantasiverden hvor alting gøres så forvrænget og bizar som mulig

  https://www.berlingske.dk/aok/mica-oh-holder-oeje-med-om-din-halloween-udklaedning-er-kraenkende-det-er?fbclid=IwAR18oW88u_6_dvh_I339Y6RNmhlCNECWHBkYy-O6BGKnnOHMJzTQyrPd8O0

  Kommentar by k.m. — 1. november 2019 @ 07:49

 6. Når nu Muhammed gik i dametøj, skal profetessen så ikke toppe listen over kvindelige verdenserobrere?
  Det er tid til at gense David Woods mesterstykke af en video, “Muhammad, Cross-Dressing, and the London Muslim Patrol”.

  https://www.youtube.com/watch?v=UlSknRlQSqs

  Muhammed sad også ned og tissede.

  Kommentar by Sådan er det jo — 1. november 2019 @ 08:03

 7. Så nu er kællingerne blevet sure over konkurrence fra transfer?

  Kommentar by redneck — 1. november 2019 @ 08:13

 8. Lucy Clayton kunne nu godt få min oversavede ud af pickup truck en, men ellers er listen sgu nogle nandhaftige madammer. Gad vide om Pippi er den eneste mand i dametøj

  Kommentar by redneck — 1. november 2019 @ 08:18

 9. Wauw. Den er vist lige til Monthy Pyton. “Life of Brian”, hvor en protestbevægelse hele tiden må kønsforholde sig til enhver sætning (Eric Iddle, som hele tiden fremviser et sært fornærmet udtryk, når man glemmer det). Eller “Meaning of Life”, hvor en kvinde lige efter fødslen spørger til Barnets køn (Lige efter det har mødt – Fosterskræmmeren-), og så bliver irrettesagt af en formynderisk sygeplejerske med ordene- Er det ikke for tidligt at sætte barnet i bås?- :-) :-) :-). Støt SIAD, Generation Identitære, DDF, DDL, (/Youtube) TR-TV. God fredag og weekend :-) . mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. november 2019 @ 09:39

 10. PS: Jeg vil dog lige tilføje at hun selvfølgelig har ret i den undertrykkelse af kvinder der finder sted i Afrika og i den Islamiske kultur er modbydelig, og skal bekæmpes (Omskæring…og påtvunget giftermål af 9 årige tøser). Læs: Lars Hedegaards bog “Muhammeds piger”. God weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 1. november 2019 @ 09:41

 11. .

  Hvis man ser godt efter, vil man nok konstatere at forskellen på mænd og kvinder er ret tydelig, hvis man har normalt syn. De mange mærkelige udtalelser fra hårdkogte feminister om at køn ikke findes, men er en fiks idé eller en social “konstruktion”, skyldes måske ganske enkelt at de er svagsynede og har brug for en kikkert eller et besøg hos øjenlægen. Eller kan det tænkes at feministerne selv lider af fikse idéer?

  Kommentar by TP — 1. november 2019 @ 10:17

 12. Øhh…jeg forstår ikke en skid, for Kukkuk Bunce ligner sku da en mand(tilmed en grim mand).

  Kommentar by Piphans — 1. november 2019 @ 10:18

 13. .

  Men spøg tilside. Feminismen er en variation af kommunismen, og den er dødsensfarlig. Feministerne forvrænger og voldtager enhver sandhed og virkelighed. Med deres syge og perverse vrøvl kan de skabe kaos alle steder, splitte utallige familier, og nedbryde og opløse enhver kultur og nation. Ihvertfald hvis de bakkes op af medierne. De foregiver at være velmenende humanister der er på de svages side, men de er iskolde, beregnende og ondskabsfulde. De er ikke normale kvinder, men psykiatriske eller psykopatiske tilfælde. Og deres “ideologi” er en ideologi fra helvede.

  Kommentar by TP — 1. november 2019 @ 10:29

 14. @ Kommentar by TP — 1. november 2019 @ 10:17

  Philip har sgu ellers nogle gode kasser på fotoet ;-)

  I skulle under jer selv at læse beskrivelsen af han/hun i linket. Det er hylende sjovt “newspeak” når man ved hun er en mand

  Kommentar by redneck — 1. november 2019 @ 11:01

 15. OT
  Dette skal ikke undre mig at det sker i Danmark også.
  SE blot det Fynske Politi. Eks. Asmaa Abdol Hamid.
  ———-
  Radikale muslimer infiltrerer politi og militær i Europa – fransk politi offentliggør choktal om politifolk, der er under mistanke.
  Mere på DKA.
  https://denkorteavis.dk/2019/radikale-muslimer-infiltrerer-politi-og-militaer-i-europa-fransk-politi-offentliggoer-choktal-om-politifolk-der-er-under-mistanke/

  Man kan ikke stole på politiet længere.

  Kommentar by Charles Nielsen — 1. november 2019 @ 11:13

 16. Jeg gad se reaktionen, hvis jeg gik ind i et damebad – fx i en svømmehal – og sagde “jamen, jeg føler mig da som kvinde”. Ud på røv og albuer – og med en masse vrede kvinder efter mig. Mon jeg ville få støtte og opbakning fra de der fimse-tosser?

  Kommentar by Realist — 1. november 2019 @ 11:25

 17. Kommentar by TP — 1. november 2019 @ 10:29.

  “Feministerne forvrænger og voldtager enhver sandhed og virkelighed.”

  Et godt eksempel fra teksten foroven, og noget der ekstremt tit bruges, er tricket hvor man i relation til kvinder i Vestens ligestilling bringer forholdende for kvinder i andre lande op som eksempler, som om de to ting på nogen måde kan sidestilles. Det er et bevidst manipulerende trick, der har til formål at fremkalde en vis emotionel reaktion hos læseren eller lytteren, som så udnyttes til at basere sine vestlige forholdsargumenter på, som om det er én og samme ting.

  Et andet flittigt brugt trick er, når man i spørgsmålet om mænd og kvinders præstationer, hiver den ene kvindelige anomali der kan følge med mændende frem, og derefter bruger hende som repræsentant for hvad majoriteten af kvinder kan. Et trick som trans’erne nu har sat en effektiv stopper for, i hvert fald hvad det fysiske angår, som jo nok er medvirkende årsag til antipatien.

  Man skal i det hele taget være sindssygt opmærksom på, hvad man generelt får af udmeldinger fra den side, for de er virkeligt dygtige til at manipulere med læseren/lytteren, og går ikke af vejen for at lyve om fakta, ved hjælp af falsificerede statistikker, links der ikke fører nogen vegne hen, eller viser sig at være baseret på tredje persons rygter, uden noget hold i virkeligheden. “Jeg havde en gang en onkel, hvis moster havde en niece, som..”- og så videre i den dur dér..

  Summa summarum så drejer det sig først og fremmest om at sikre sig flere penge fra Staten, både på det individuelle og det organisatoriske plan, og her betyder ‘Staten’ reelt mænd, da mænd betaler majoriteten af indkomstskatten.

  Hvis det i dag, efter at kvinders rettigheder er sikret ved lov, handler om kvinders rettigheder, så bør man absolut spørge sig selv om, hvorfor feministerne i den grad ser ned på en kvindes ret til at vælge et traditionelt liv som mor og husmor, eller hvorfor den massive eskalering af indvandrervoldtægter bliver mødt med øredøvende tavshed fra feministisk side?

  Ellers så kan man jo altid spørge sig selv om, hvordan dét at blive en lønslave på nogen måde kan være “frigørende”, eller hvorfor man bedst hylder kvinders feminine sider, ved at gøre dem til dysfunktionelle versioner af mænd?

  Kommentar by Kimski — 1. november 2019 @ 11:57

 18. .

  Hvad har feministerne og gak-gak humanisterne opnået?

  Feministerne, ligestillings-fanatikerne og kvindesagskvinderne rakker igen og igen ned på de normale mænd. Men uden mænds slid og slæb, heltemod og genialitet, havde feministerne haft det hårdt. Tag alle mændenes opfindelser, byggerier og teknologier m.m. væk, så var vi tilbage i jordhulerne og klippegrotterne.

  Feministerne angriber og undergraver også de normale familier. Pga. feministernes konstante hetz og propaganda mod traditioner, husmødre og mandlige forsørgere m.m., er skilsmissetallet MANGEDOBLET! Til skade for tusinder af børn og forældre.

  Feministerne undergraver også alt med kultur, økonomi, civilisation, velfærd, fred, sundhed og sikkerhed. Istedet vil de påtvinge os barbari, multi-kulti og jungleagtige tilstande.

  Feminister er som hovedløse høns. Deres tåbelighed og politik er altødelæggende og dødbringende.

  Læs om Merkel, Ursula, Ylva, Jelved, Zenia, Stine Bosse, Joy Mogensen og diverse Perniller på Chrborg.

  Kommentar by TP — 1. november 2019 @ 12:03

 19. Det ligner romerrigets sidste tid, selvfedme, vulgaritet, perversitet og seksuele orgier. I det hele taget tegn på opløsning og dekadence! Fuldstændigt ude af stand til at forsvarer sig og i øvrigt ligeglad med egen kultur og overlevelse. Det ligner det selvhad vi i dag ser på venstrefløje. Skam skam!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. november 2019 @ 12:58

 20. Kommentar by TP — 1. november 2019 @ 12:03.

  Hvis der nogensinde har været en Youtube video du simpelthen bare ikke må undlade at se, så er det den her.
  https://www.youtube.com/watch?v=1x5IqnT160o&t=4s

  Dette lille ‘ufrivillige’ sociale eksperiment har nu været afprøvet af fem forskellige nationer i alt, og resultatet har hver gang været nøjagtigt det samme. Hver eneste gang, uden undtagelser.

  Kommentar by Kimski — 1. november 2019 @ 13:03

 21. Jeg mødte for nylig en ansat i Føtex i Frederikshavn, en muslima.
  Måske en praktikant eller butikselev.
  Vedkommende var i hvert fald i Føtex personalepåklædning, men Islam står over butikkens dresscode, for hun var iført tørklæde.

  Føtex tør ikke sige nej til religiøs tvang, og vi kunder må finde os i lortet. Jeg kommer garanteret på forsiden af Nordjyske og Ekstra Bladet hvis jeg siger jeg ikke vil betjenes af en ansat der sætter sin religion over alt andet.

  Kommentar by k.m. — 1. november 2019 @ 13:22

 22. En sjov tanke (hvis man ikke ejer skyggen af forlegenhed):

  1. Du søger en stilling i toppen af erhvervslivet.
  2. Du har de bedste kvalifikationer, men er en mand. Kun kvinder optages pga. kvoter.
  3. Du opgiver dig som kvinde på din ansøgningen.
  4. Hvad sker der mon nu?
  Hvis de afslår din ansøgning kan man pudse LGBT bevægelsen på dem.
  Gøre det til et spørgsmål om transkønnet vs. kvindekønnet, her vinder transkønnet jo jf. krænkelseslisten.
  For hvem i alverden tror de at de er? Skal de bestemme hvad det vil sige at være kvinde. Har Carlsberg lyst til at tage den shitstorm? Mon ikke det er værd at få skiftet cpr-nummeret for den topstilling. Du behøves jo ikke andet, hvis dét overhovedet er nødvendigt.

  5. Den naturlige orden er genskabt (sagt med et glimt i øjet).

  Kommentar by Realist — 1. november 2019 @ 13:27

 23. Forsker om køn som social konstruktion: ‘Det var dybest set noget, jeg fandt på’

  https://www.bt.dk/samfund/forsker-om-koen-som-social-konstruktion-det-var-dybest-set-noget-jeg-fandt-paa

  En opfattelse, som de seneste år har vundet indpas i samfundet. En opfattelse, som en canadisk professor har brugt hele sin karriere på at bevise. En opfattelse, han nu siger, bare var noget, han fandt på.

  Kommentar by mb — 1. november 2019 @ 18:04

 24. Adm direktør er en CEO. Den øverst ansvarlige. En “head of global markets” er IKKE en adm dir. Det er en afdelingschef.

  Kommentar by nej — 2. november 2019 @ 09:52

 25. De fleste af kommentarerne afslører, at man ikke kan læse indenad. Kampzonen er mellem feminister og lgbt. Det er hele pointen.

  At folk ikke kan læse indenad, kan man vel takke Ritt Bjerregaard for?

  Kommentar by np — 2. november 2019 @ 11:14

 26. Var der forresten ikke noget med, at den nye røde regering vil forøge bevillingen til terrororganisationen KVINFO væsentligt?

  Det er jo trods alt vigtigere, at venstreradikale feminister får flere midler til deres særdeles vigtige og samfundsgavnlige “kønsforskning”, end at stakkels Arne får tidligere pension…

  Kommentar by Revisoren — 2. november 2019 @ 11:31

 27. Kommentar by redneck — 1. november 2019 @ 11:01

  Ja, teksten om Philip/Pippa Bunce (meget sigende med kælenavnet Pips) på ‘Women Role Model Lists 2019′ er helt uden for kategori i gakkethed. Hun er blevet nr. 21 på listen over ’50 inspirational women who are not yet senior leaders in an organisation but are making a significant contribution to gender diversity at work.’. Hun er altså ikke direktør, men hvilke kriterier, der gør hende til nr 21, er næppe til at gennemskue.

  Men hendes tilstedeværelse fortæller, at Credit Suisse er en så velsmurt finansiel maskine, at de sagtens kan have en så gakket person fritgående. Han/hun besidder også verdens længste jobtitel: ‘Head of Global Markets Technology Core Engineering Integrations Components’, hvilket underbygger indtrykket af ren løsgående pip.

  Kommentar by traveler — 2. november 2019 @ 12:18

 28. @11:14.

  Der har næppe eksisteret nogen ideologisk fraktion i de vestlige samfund, der har promoveret og støttet op omkring lgbt segmentet, som feministerne selv har gjort det.
  Mest fordi majoriteten af lesbiske også var at finde blandt feministerne.

  Konflikten opstod først da hankøns-trans’erne hoppede med på offerkarrusellen for ganske nyligt, så kønsideologerne ligger sgu som de har redt op til, igen-igen-igen.

  Men det er så efterhånden også blevet det eneste definerer dem, i alt hvad de har foretaget sig de sidste 60 år; den udtalt manglende evne til at overskue langtidskonsekvenserne af egne handlinger.

  Nå, ja, og så deres indædte had mod mænd, naturligvis.

  Kommentar by Kimski — 2. november 2019 @ 14:10

 29. Kimski kl. 14:10

  Det ændrer ikke på, at når nogen skriver en rigtig fornuftig artikel, så skal de ikke kritiseres, men roses.

  Fronterne ændrer sig markant i disse år. Borgerlig-liberale og store virksomheder er efterhånden de varmeste fortalere for queer. Senest er prinsesse Mary blevet protektor for pride. Nej, det er ikke noget, jeg har drømt.

  Derfor ser jeg det som et sundhedstegn, hvis traditionelle venstreorienterede og kvindesagsforkæmpere fastslår, at der kun findes to køn, og at mænd i kvindetøj ikke er kvinder, men mænd. I håbet om de vise ord spredes.

  Kommentar by np — 2. november 2019 @ 15:27

 30. I fortsættelse af kommentar kl. 15:27

  Det gælder i øvrigt også andre forhold.

  Når det viser sig, at Socialdemokratiet under Mette Frederiksens ledelse alt andet lige er mere indvandringskritisk, EU-kritisk og kriminalitetsbekæmpende end Venstre, skal jeg så som borgerlig og konservativt sindet kritisere Socialdemokratiet?

  Nej!

  Det er Venstre, som bliver nødt til at flytte sig, hvis de igen vil vinde borgernes gunst.

  I den forbindelse noterer jeg mig, at den radikaliserede liberale ideologi blandt borgerlige for tiden er i frit fald med LA’s kollaps og Radio24syv’s lukning.

  Om den ydmygende fjernelse af Lars Løkke fra Venstres ledelse betyder et kursskifte hen imod et mere nationalt sindet værdigrundlag, må tiden vise.

  Kommentar by np — 2. november 2019 @ 15:52

 31. Kommentar by np — 2. november 2019 @ 15:27.

  Jeg kommer aldrig nogensinde til at rose kvindesagsforkæmperne for noget som helst, tværtimod. Eller indgå i nogen form for alliance med dem, for den sags skyld. Deres notoriske uærlighed, maligne opportunisme, og konsekvente fremstilling af kønsdebatten som et ‘zero sum game’, placerer dem i mine øjne på en trusselsniveau fuldt ud på højde med Islam, uanset om jeg så måtte være enig med en enkelt artikel.

  Når du ganske rigtigt fremhæver, at de borgerlig-liberale og store virksomheder efterhånden er de varmeste fortalere for queer, etc, så spænder du reelt vognen foran hesten, for vi var ikke endt dér, hvis ikke grobunden allerede var blevet lagt af kønsideologerne.

  Kvinders rettigheder ER for længst sikret ved lov. End of story. Opstår der et problem, så går man til politiet og anmelder det. Det er det normale mennesker gør. Der er derfor intet der retfærdiggør “kvindesags”forkæmpernes fortsatte eksistens og statsfinanciering i Vesten.

  Med mindre du helt seriøst mener, at man skal tage man-splaining, man-spreading, eller om air-condition’eren skal stå på kold eller varm i sommermånederne, fordi kvinder ikke kan finde ud af at klæde sig professionelt på på arbejdsmarkedet, alvorligt. Eller konspirationsteorien om et ondsindet ‘patriarkat’, der i hemmelighed planlægger kvinders undertrykkelse, i en verden hvor den kvindelige stemmemajoritet samtidigt bestemmer alt.

  For det er fuldstændigt lige så skingrende vanvittigt, som påstanden om at mænd i kvindetøj er kvinder eller det modsatte.

  Kommentar by Kimski — 2. november 2019 @ 17:16

 32. Hun har lukket sin FB profil.

  Kommentar by Ewing — 2. november 2019 @ 21:50

 33. Forkert tråd. Undskyld.

  Kommentar by Ewing — 2. november 2019 @ 22:18

 34. https://www.bt.dk/politik/muslimsk-flygtning-mange-flygtninge-gider-ikke-arbejde

  Kommentar by Anonym — 3. november 2019 @ 11:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper