5. november 2019

Rådhuspladsen, København, 3. november 2019: ‘Vi elsker Muhammed’

Sidste sommer kom Nye Borgerliges Mette Thiesen til at opstramme en historie om shariavagter på Rådhuspladsen, og efter en månedlang medie-hetz angribes hun stadig dagligt på sociale medier. Man må godt fejle, blot ikke hvis man tilhører højrefløjen og skriver om Islam og indvandring.

En Urias-læser har sendt mig en række mobilfotos fra en islamisk-religiøs demonstration på Rådhuspladsen, søndag aften. Jeg kan intet finde i medierne, og der vil intet komme, med mindre en dansk buschauffør kører forkert eller en DF/NB-politiker problematiserer islamiseringen på Facebook.

Mere end tusinde Koran-tro muslimer i et kønsopdelt optog i det centrale København, og det omtales ikke engang.

Opdate. Minhaj-ul-Quran har lagt et par livestream-videoer op fra deres ‘Milan’-march 2019: I & II.

(Foto: Minhaj-ul-Quran på Facebook, 3. november 2019)

Oploadet Kl. 01:20 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105669/trackback

51 Comments »

 1. Det er overhovedet ikke sikkert at profeten har eksisteret. Men det fortælles om ham, at han var en karavanerøver, som i ledtog med andre ernærede sig ved at overfalde og hærge og plyndre. Han havde i den forbindelse ikke noget imod at iværksætte og udføre folkedrab og massedrab, torturere, begå voldtægt og forlyste sig med småpiger.

  Den største højtid i islam – ramadanen – har sine rødder i en periode, hvor der ikke var så meget at overfalde og hærge og plyndre. Og hvor profeten fik besked om, at det ville være en god idé at spænde livremmen ind. Det skal fejres!

  Hvis nogen elsker profeten, så må spørgsmålet nødvendigvis være – hvorfor? Hvad er det lige der gør, at profeten ikke er nederen?

  Kommentar by BE — 5. november 2019 @ 01:57

 2. Optoget var foranstaltet af den pakistanske fundamentalistsekt Minhaj ul Quran, nok mest kendt af os for sagen om Mona Sheiks karriere i De Radikale.

  https://da-dk.facebook.com/pg/minhajulquranDK/posts/

  Buschaufføren og hans kørelærer, som ville overhale et andet optog på Nørrebrogade, tror jeg ikke på var af dansk oprindelse. Er der overhovedet danske chauffører på busruterne ad Nørrebrogade og Frederikssundsvej?

  Kommentar by perhag — 5. november 2019 @ 02:27

 3. Sig mig hvad sker der i Danmark ? hvem er de , hvad er det for en demo” ?

  Kommentar by knud johansen — 5. november 2019 @ 02:33

 4. For noget andet apropos busrute.
  https://www.bt.dk/krimi/hoejlydt-skaenderi-i-bus-foerte-til-overfald-af-16-aarige-pige

  Kommentar by Anonym — 5. november 2019 @ 02:45

 5. Når man ved hvad de repræsenterer, så er det jo som at betragte en legemliggørelse af Dante’s beskrivelse af Inferno udspille sig midt i København.
  “it is the realm of those who have rejected spiritual values by yielding to bestial appetites or violence, or by perverting their human intellect to fraud or malice against their fellowmen.”

  Eller som den frafaldne forfatter Leon Uris så rammende beskrev det i bogen ‘The Haj’..

  “So before I was nine I had learned the basic canon of Arab life. It was me against my brother; me and my brother against our father; my family against my cousins and the clan; the clan against the tribe; and the tribe against the world. And all of us against the infidel.”

  “Islam is unable to live at peace with anyone. We Arabs are the worst. We can’t live with the world, and even more terrible, we can’t live with each other. In the end it will not be Arab against Jews but Arab against Arab. One day our oil will be gone, along with our ability to blackmail. We have contributed nothing to human betterment in centuries, unless you consider the assassin and the terrorist as human gifts. The world will tell us to go to hell.”

  “Islam is going to turn this world inside out before this century is out, and you’d better have enough guts to deal with it.”

  Kommentar by Kimski — 5. november 2019 @ 02:57

 6. For dem der ikke kender københavn så godt kan jeg tilføje at ekstra bladet, politiken, og jyllandsposten alle har deres redaktionsvinduer lige ud til rådhuspladsen.

  Kommentar by Per — 5. november 2019 @ 04:13

 7. I modsætning til de revolutionære kommunister i Enhedslisten, så fifler Islamisterne, i det mindste, ikke med hensigten med deres politik.

  Efter afslutningen af WW2 påberåbte den tyske befolkning sig uvidenhed gældende de Nazistiske grusomheder – Men den går ikke her til lands; her får vi, flere gange dagligt, dugfriske påmindelser om hvad der venter os. Den service fra Islamisternes side kan vi bestemt ikke klage på! – Så når islamiseringen af Danmark om lidt er en realitet, så gælder der ingen undskyldninger.

  Kommentar by T. Flodur — 5. november 2019 @ 04:20

 8. ¤

  FRA VELFÆRDSSTAT TIL TERRORSTAT PÅ UNDER SYV ÅR!

  For fem eller syv år siden var Sverige stadig en ret fredelig og velfungerende velfærdsstat. Men det er Sverige bestemt ikke mere. I de svenske byer springer bomberne nu med korte mellemrum, (der er eksplosioner der river facaderne af politi-stationer og beboelsesejendomme),

  der er masser af skyderier, knivstik, hjemmerøverier og bestialske overfald i gaderne, politiet og retsvæsnet har mistet kontrollen, den ene kommune efter den anden går fallit og konkurs, velfærden er halveret, hospitalerne/sundhedsvæsnet er raslet ned i kvalitet, og mange byer ligger øde hen så snart mørket falder på. Kun gadebander, hjemløse og bevæbnet politi og militær er at se, plus biler der skynder sig afsted.

  Selv i landdistrikterne hersker utryghed. Overalt i Sverige lurer voldsmænd og mordere på forbipasserende fodgængere. Eller forbryderne hærger i busser og tog eller på jernbanestationerne, i skolerne eller på hospitalerne. Eller de begår landevejs røverier.

  Mængden af overfald, røverier, voldtægter og mord er kommet op i rekord-højder. Skoler, huse og butikker i flammer, og bilbrande, er noget helt almindeligt. (hundredvis af skoler, tusindvis af biler er blevet brændt af) Medierne fortæller kun hvad de politisk korrekte mener at svenskerne “kan tåle” at høre. Og nu er regeringen begyndt at forfølge folk….. der siger sandheden om invasionen af “berigere”….. med gestapo- og nazi-agtige metoder.

  Svenskerne er blevet totalt svigtet af deres egne regeringer. Politikernes “humanisme” var ikke andet end et dække over kommunisme og feminisme samt kortsynet dumhed, ondskab og forræderi.

  Vi danskere kan lære meget af Sverige. Eller foretrækker vi at sove videre?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. november 2019 @ 06:00

 9. PS: Alle forudsigelser om at indvandringen først kunne blive et problem for svenskerne om 3O-4O år, er gjort til skamme. Prognoserne og statistikkerne blev brugt til at narre svenskerne.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. november 2019 @ 06:03

 10. Uhyggelige billeder, der på demonstrativ vis tegner den farlige udvikling vore politikere har sat igang. Den hastige og sikre overtagelse af vores land af fredens og frihedens religion. Medierne, der er sammenspiste med de ansvarlige politikere, går meget stille med dørene. De gør hvad de kan for at tilsløre kendsgerningerne, så vælgerne ikke skal blive opskræmte.

  Det er godt at vi har alternative medier der kan vise os sandheden, når mainstreammedierne svigter.

  Kommentar by JC — 5. november 2019 @ 06:45

 11. Jeg antager at de marcherede på motorvejen UD af Danmark, ellers giver optoget ikke rigtig mening.

  Kommentar by Zatopek — 5. november 2019 @ 06:57

 12. Det er vigtigt, at det bliver dokumenteret. De demonstrerende gør ikke noget ulovligt, men de er nok ikke ubevidst om, at det kan opfattes som en utryghedsskabende magtdemonstration i et sekulariseret land.

  Det kunne en journalist jo spørge en af de mange demonstranter om. Hvad tror du danskerne tænker, når de ser jer demonstrerer? Hvad er din kommentar til, hvis nogen bliver bange?

  “TP” skifter i øvrigt i dette kommentarspor alias til “ALEXANDER BEAUMONT”. Kommentaren er off topic – den samme enslydende meddelse gentaget tusindvis af gange før her på sitet. Det er godt, at det ikke er min blog.

  Kommentar by np — 5. november 2019 @ 07:22

 13. MSM er i en dybt alvorlig krise, de er gået fra at være formidlere af væsentlige nyheder til at være folkeopdragere! Det er et kolossalt svigt, væsentlige nyheder nedprioriteres, hvis ikke de passer ind i det tendentiøse journalist univers, ovennævnte religiøse/politiske demonstration er et eksempel, og ligegyldigheder opprioriteres, for at tilpasse sig den journalistiske dagsorden! F.eks klimavenlige madopskrifter, elle historier om at en svensk teenager ikke kan finde vej hjem fra Chile, fordi hun ikke vil flyve.
  Befolkningen har for længst opdaget det, mediernes oplagstal rasler ned, og journalisternes troværdighed følger oplagstallene.
  Det er efterhånden velkendt, eller burde være det, at 80% af journalisterne stemme rødt et flertal endda mørkerødt. De påstår naturligvis, at det ikke påvirker deres journalistik, men helt ærligt, hvor dumme tror de vi er?

  Kommentar by Den Nervøse — 5. november 2019 @ 07:53

 14. Ellers en fin mulighed for indfangning og bortkørsel af rosset. Hælde dem på det Fælles Europæiske transportsystem, hvor hvert land stiller med lokomotiver til vognene til næste grænse, på vejen til Tyrkiet.

  Kommentar by Hul igennem? — 5. november 2019 @ 07:56

 15. Var der nogen flyvende kanonslag? Var der voldelige fascister, som angreb? Var politiet nødt til at lægge en jernring omkring for at beskytte mod primitive menneskers overfald? Nå ikke. Jamen så ved vi, hvem der er virkelighedens fascister, selvom de påstår det modsatte. Ikke fordi jeg er overrasket – men det viser TYDELIGT hvor hykleriske ANITIFADA og andre ligesindede jubelidioter er, inkl. ham forfatteren, der lige fik sine 15 minutters berømmelse, da han modtog en pris. Jeg ville gerne se ham i front af en kristen demonstration i et muslimsk land. Så ville hans ord om statsracisme give mening.

  Kommentar by Realist — 5. november 2019 @ 08:33

 16. HVIS nu der havde været et velfungerede højreorienteret terror netværk i Danmark havde optoget nok fået lidt ekstra kolorit… En gummiged med sænket skovl og speederen i bund f.eks? Eller en sniper fra eet af hustagene? Eller måske bare et par kanonslag og et par liter syre?

  Konklusion: Der eksisterer ikke højreorienterede terrorceller i Danmark

  Kommentar by redneck — 5. november 2019 @ 08:35

 17. @Realist, vores indlæg krydsede hinanden, helt enig

  Kommentar by redneck — 5. november 2019 @ 08:38

 18. Fantastisk. np kommer med et ikke-relativiserende indlæg. 1 ud af 20 er bedre end ingenting.

  —————-
  Min egen mening:

  Tænk hvilken nytte en vred lastbil kunne have gjort af nytte i går.

  Kommentar by Træt — 5. november 2019 @ 08:38

 19. Pædofeten har fødselsdag

  “Minhaj ul Quran International Danmark inviterer til Fredsmarch på Søndag d. 3. november 2019 i anledning af Profeten Muhammad’s (Salallahu Aleihi wa aali hee wasallim) Fødselsdag.”

  Hvert år den på den 12. Rabi Al-Awwal, som er den tredje måned i Hijra-kalenderen, fejrer sunni-muslimer profeten Muhammeds fødselsdag, også kaldt mawlid al-nabi (arabisk for profetens fødsel, red.). I år falder datoen på den 10. november.

  Shia-muslimer fejrer den samme helligdag, dog på den 17. dag i Rabi Al-Awwal

  https://www.religion.dk/viden/i-dag-er-det-muhammeds-foedselsdag

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 5. november 2019 @ 09:03

 20. Bent Jensen havde en andenhåndskendskab fra en -underjorden- forskning omkring Muhammed (I JP for nogle få år tilbage). Muhammed som en person har nok aldrig eksisteret, men det har været en Titel- “Den ophøjede” – “Profeten”-, så når man referere til Muhammed i Hadith (og Koran), så drejer det sig højst sandsynligt om flere personer….Hvilket også logisk kan fremvises i, at I det tidsrum der er beskrevet, var Muhammed ikke et navn der blev brugt (Altså omkring Hadith og Koran tidspunktets beskrivelse). Man kan jo også fremvise det i at efter Muhammeds død var der flere klanleder, og den officielle forklaring siges der at det var- Uthmann- der samlede Koranen (Guds ord- samles af en Klan Leder…?????). Hvem der så skulle være efterfølger blev der et skænderi om, og Ali tabte- blev dræbt-, men blev helgenkåret af Shia (Alis- parti) muslimerne. Shia Islam. Det er så blevet en miskmask religion i en blanding af Jødedom og kristendom, som nok har været en undskyldning for at røve og plyndre vantro, og opkræve dhimmiskat. Læg mærke til tidsrummet for Biblen, som blev samlet i Konstantinobel og religionen Islams opståelse. Lige i samme tid. Khalif (Islamisk pave) værdigheden har så ligget og simret frem og tilbage.

  Det altoverskyggende problem er at Islam alene i sin konstruktion er en -usekulær diktatorreligion, som minder uhyggeligt meget om Nazismen i dens konstruktion, samme Førerprofet princip, og samme Jødehad-, eller i det hele samme had til den frihed alle andre har, og også kristenthad. Det personlige medmenneskelige ansvar fralægges til fordel for individs underkastelse af den religiøse selvforståelse. Verden deles op i rene-urene, tro-vantro og de sidste (Urene-vantro) skal bekæmpes på den ene eller anden måde. De vantro er 2 rangsmennesker, og hvis man identificere sig med dem og kan lide Deres frihed og religion, så kan man i nogle lande blive dødsdømt. Der er altså ikke frihed til at forlade Denne idiotreligion uden at det har uhyggelige koncekvenser internt (Dødelige nogengange), så den sociale spændetrøje, giver religionen en psykosocial umulighed for at udvide mentaliteten til en mere fredelig medmenneskelig side. Der er 4 retsskoler blandt Sunni(Sædvane) muslimer, og Shiamuslimerne har Deres egen, som minder om de andre retsskoler, og alt der falder udenfor, bliver dømt som vantro. Derfor kan Islam slet ikke fornyes eller udvikle sig i henhold til virkeligheden, imodsætning til Kristendommen, hvor den medmenneskelige relation er ligeså vigtig som troen på Gud og Jesus. Der er ingen kærlighed i Islam til Medmennesket. Kun underkastelse af individet i henhold til Guds vilje igennem Profetidealet.

  Man kan ikke -integrere- islam i frihed og demokrati. Da det er en – usekulær diktatorreligion- .Enten indser vi det og bekæmper denne religion, eller vi mister friheden og Demokratiet. Det er ikke både/og- Det er enten/eller.

  Derfor Støt SIAD. Danske Europamission. Generation Identitære. DDF. DDL. Trykkefrihed. eller andre lignende organisationer der bekæmper Islam. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. november 2019 @ 09:42

 21. (PS. :Kristendommen er også mere løsflagrende med 4 evangelier, og giver også mere og bredere åndelig tolkningsmuligheder end den bogstavstro Islamtolkning blandt retsskolerne)

  Kommentar by Michael Unna — 5. november 2019 @ 09:45

 22. Idiotien er total i Mohammedanmark.
  Stram Kurs 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 5. november 2019 @ 09:51

 23. .

  Den rablende feminist “np” har nu ved flere lejligheder afsløret sig selv som en varm tilhænger af indvandring, afrikanisering og islamisering. Men påstår at hun er konservativ og på danskernes side. Det er hun ikke. Hun er konvertit, kommunist, dørmåtte eller feltmadras for “berigerne”. Se bloggen om en blåøjet verdensfrelser/vi hader dig dit fede svin, læs de nederste indlæg hvor “np” afslører sig selv.

  Hendes mange mærkelige, perfide, hykleriske og whatabout-indlæg har altså deres forklaring i at hun er agent for indvandringsindustrien og “berigerne”.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. november 2019 @ 09:59

 24. np er en dygtig manipulator, måske en journalist der mangler “kvalitetstid” på redaktionen.

  De demonstrerende gør ikke noget ulovlig! nå OK, så vidt jeg kan se blokerer de offentlig vej, hvor trafik er dirigeret uden om, men så har politiet givet lov til kønsopdelt shariaoptog.
  Rasmus Paludan bliver jaget væk fra pladser eller fortov, han går aldrig ud på offentlig vej ved sine talrige demonstrationer.

  stol ikke på np

  Kommentar by k.m. — 5. november 2019 @ 10:06

 25. msm var længe om at fange historien om hende der smed væske på Rasmus Paludan, og de starter med at efterlyse hendes navn, noget de kunne have læst på Uriasposten, men så langt rækker opfindsomheden ikke i de skattefinansierede medier.

  Kommentar by k.m. — 5. november 2019 @ 10:23

 26. # 20 Michael Una
  Tak for det, let forstaaeligt og flydenede Dansk,faktuel informatgion, men om du saa bukkede det i neon og klippede det ud i pap saa fatter 70% stadigvaek ikke et dyk, eller mener de, der er flere penge i den nuvaerende eskalerende tilstand ,eller er de bare skvattede

  Kommentar by dunk — 5. november 2019 @ 10:56

 27. #15 Realist
  Hej Realist du bruger mit ‘Navn’. Udover det ser vi ud til at være ret enige :)
  Dog stemmer jeg på Paludan så længe han stiller sig i skudlinien. Som jeg ser det er han med til at trække fokus over på det væsentlige: Det voldelige element i Islam.

  Det er vel ikke dig der kaldte sig ‘Realisten’? Eller er det en tredje?

  Hilsen Realist.

  Kommentar by Realist — 5. november 2019 @ 11:23

 28. Kan kun gætte…
  https://m.stiften.dk/artikel/%C3%B8jenvidne-til-knivdrama-i-bruuns-galleri-kniven-var-lige-s%C3%A5-stor-som-min-underarm

  Kommentar by Anonym — 5. november 2019 @ 11:49

 29. Her er det hollandske svar på IS dhimmien frank jensen.
  https://www.youtube.com/watch?v=9Ly-T1BNQbw
  Stram Kurs 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 5. november 2019 @ 12:50

 30. […] Danskerne betaler selv for den stigende islamisering, og politikere, migranter og kommunalt ansatte står bag.Se også Rådhuspladsen, København, 3. november 2019: ‘Vi elsker Muhammed’ […]

  Pingback by Kampen om traditionerne: Julen er IGEN aflyst på Nørrebro – Free Speech Blog — 5. november 2019 @ 12:56

 31. I Tyskland har både spontantana och planerade typer av muslimska “demonstrationer” pågått ett bra tag och inget av detta nämns i tysk media. När man som vit gick i centrala Hamburg innan 9/11 tittade muslimerna på mig och andra vita som det var dags att få halsen avskuren. Ett uppträdande som i vissa delar av Malmö är vanligt förutom att det exploderar massiva bomber, skjuts med automatvapen på öppen gata, mördas folk med automatvapen, säljs narkotika helt öppet från bilar som körs av muslimer och där rån och våldtäkter sker varje dag.
  Jag är fundersam, hur kan en muslimsk analfabet och vida känd pedofil som saknar normal intellektuell förmåga och kapacitet sätta ihop en hel bok som rättfärdigar hans illdåd mot icke muslimer. Vad säger det om hans följare som hyllar en pedofil, mördare som hatar icke muslimer och som var analfabet. Jag har aldrig hört att en muslim blivit fälld i Sverige eller något annat land för rasism eller hatbrott och dessa brott finns dokumenterade.

  Kommentar by Kevin — 5. november 2019 @ 14:04

 32. Når dagen oprinder, så bør vi dele de fremmede fjender op i to grupper.

  Gruppe 1
  Den første skal består af alle dem, som gerne vil lade sig udrejse til et muslimsk land. Et muslimsk land efter eget valg. Gruppens medlemmer skal naturligvis opsige deres danske statsborgerskab inden udrejsen.

  Vi skal hjælpe gruppens medlemmer økonomisk og moralsk, samt udvise almen respekt overfor dem.

  Gruppe 2
  Den anden gruppe skal bestå af alle dem der ikke vil udrejse til noget som helst land. Denne gruppe skal underlægges tvang til udrejse. Uanset hvad denne tvang indebærer.
  Ingen nåde her.

  Kommentar by Michael Nielsen — 5. november 2019 @ 14:16

 33. Realist #27. Hvis du har brugt navnet fra før 2008 (ca) kom du først. Jeg har måske bare ikke brugt det så meget i dette forum, men i alle andre sammenhæng, hvor der er brug for et realistisk syn på tilværelsen. Kan godt ske, jeg måske har skrevet “Realisten” et par gange (ubevidst). Mvh ;-)

  Kommentar by Realist — 5. november 2019 @ 15:28

 34. Havde det været højreradikale eller nazister, ville de manipulerende massemedier naturligvis omtale en sådan march, men Muhammeds racistiske og fascistiske overtro får selvfølgelig fripas. Helt efter den nye drejebog. Dvs. medierne har taget parti og beskytter invasionen, det er længe siden de forsvarede friheden og talte den almindelige bekymrede borgers sag. Allermest bekymrende er dog, at vælgerne stadig ikke reagerer på dette åbenlyse svigt men fortsat lader sig narre og lulle i søvn, planen der er i gang er ellers så tydelig for enhver. Man spørger sig selv, hvor langt vil de gå i bedraget, hvad skal der dog ske mere af uhyrligheder før der reageres. Koste hvad det vil, der synes at være klare ordrer for at gennemføre islamiseringen, det er dermed det ultimative landsforræderi.

  Kommentar by LarsB — 5. november 2019 @ 16:36

 35. k.m. kl. 10:06

  “nå OK, så vidt jeg kan se blokerer de offentlig vej, hvor trafik er dirigeret uden om, men så har politiet givet lov til kønsopdelt shariaoptog.”

  Ifølge grundloven har vi som borgere religions- og forsamlingsfrihed. Man kan kontakte politiet og fortælle, at man vil demonstrere et givent sted og givent tidspunkt. Det er så op til politiet at godkende demonstrationen. Gør de det, er det en lovlig anmeldt demonstration. Demonstrerer man uden politiets godkendelse, kan politiet ophæve demonstrationen. Det ved du naturligvis.

  Når Paludan nogle gange forhindres i at demonstrere, så skyldes det, at der ifølge PET er en alvorlig trussel imod hans sikkerhed (og her taler vi næppe om angreb med kanonslag og gullig væske, men om terrorister fra udlandet). Politiet kan ikke garantere for hans sikkerhed. Det synes jeg, at man bør acceptere. Eller ønsker du, at Paludan skal dø “martyrdøden”?

  I øvrigt fatter jeg ikke personangrebene på mig. Ofte er det bare facts fra anerkendte kilder, jeg refererer. Det bliver udlagt som, at jeg er venstreorienteret og tilhænger af masseindvandring, hvilket er helt gakkelak. Jeg må jo slutte, at for nogen er virkeligheden et problem. Det er hele systemet, I er oppe imod. På den måde minder I jo om den yderste venstrefløj.

  Det kan jeg ikke deltage i som midtsøgende konservativ.

  Jeg forstår i øvrigt heller ikke ønsket om et ekkokammer, hvor man uden modsigelse kan komme med den ene fordomsfulde kommentar efter den anden.

  Alle ser på virkeligheden med deres eget særlige blik. Der er lige så mange sandheder som der er øjne. Det hedder også pluralisme. Det er en tradition, vi har her i Norden, i modsætning til de lande som ligger under for islams tyranni. Den skal vi beskytte og bære ind i fremtiden til vores efterkommere.

  Kommentar by np — 5. november 2019 @ 16:43

 36. SimoNP73

  Kommentar by Træt — 5. november 2019 @ 16:54

 37. ¤

  Den rødradikale og anti-danske feminist “np” skriver det ene hykleriske og underlødige indlæg efter det andet, for at skade Uriasposten, for at afspore og sabotere debatterne, for at chikanere andre bloggere, for at mindske antallet af læsere og bloggere, men hun kan slet, slet ikke forstå at vi er flere som ikke bryder os om hendes femte-kolonne og what-about virksomhed. Nu spiller hun uskyldig, og satser vel på at Uriaspostens læsere har en dårlig hukommelse.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. november 2019 @ 16:59

 38. ALEXANDER BEAUMONT kl. 16:59

  Hvad med at du fulgte reglerne for god debat-skik og kun benyttede et alias?

  Kommentar by np — 5. november 2019 @ 17:34

 39. ¤

  # “np”

  Du følger jo ikke selv nogensomhelst regler, men opfører dig som en anarkist, nihilist og afstumpet femtekolonne troll. Så mon ikke du skal være den sidste til at belære andre om god skik og brug. Så vidt jeg kan se skriver du på samme måde som et par andre feminister, så er du ikke bare en hykler hele vejen igennem. Og at du går ind for mere indvandring og islamisering viser at du IKKE er på danskernes side, selvom du påstår at være det.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. november 2019 @ 18:44

 40. Det er squ uhyggeligt du. Og ikke et eneste msm har omtalt det. Bor man ikke lige i Kbh. opdager man det ikke. Islamiseringen skrider planmæssigt frem.

  Kommentar by popeye — 5. november 2019 @ 19:03

 41. ALEXANDER BEAUMONT kl. 18:44

  Du kan komme med dine stråmænd her fra og til dommedag.

  Hvis der er nogen, der er anarkist, så er det dig med din kritik af hele the establishment: politikere, grundlov, valgresultater, videnskabsfolk og politi.

  Jeg står for det stik modsatte: lov og orden, retssamfund, demokrati, konservatisme etc.

  Men man kan ikke snakke fornuft med dig. Du er psykisk syg. Du er et resultat af, at der de sidste mange år er blevet sparet på psykiatrien, og at psykisk syge går frit omkring og bor iblandt os normale. I en bedre verden burde du være indespærret, fikseret og medicineret, så din omverden kunne være fri for dine vrangforestillinger og dit fornærmende dårlige sprog og ringe historiske viden.

  Kommentar by np — 5. november 2019 @ 19:19

 42. Der er tre grundlæggende spørgsmål, man ikke vil/ tør stille:

  1. Hvem er de ?
  2. Hvorfor er de her?
  3. Hvad vil de ?

  Nå man ikke længere stiller dem, er det fordi man ikke længere ser grund til at stille dem. Det er jo indlysende!

  Kommentar by Uno — 5. november 2019 @ 20:54

 43. Så de elsker muhammed. Jeg hader ham og alle hans følgere. Og jeg ved at jeg ikke er ene om det. De fleste normalt tænkende mennesker ved at muselmænd er noget man snarest muligt skal skaffe sig af med. Hvis de ikke ved det,opdager de det snart,det skal langt over en halv million af slagsen her i landet nok vise dem.

  Kommentar by Nielsen — 5. november 2019 @ 21:34

 44. Hvem står bag invasionen og ødelæggelsen af den hvide race?
  Hvem er vi oppe imod?
  En usynlig fjende som kontrollerer medierne og politikerne.

  Kommentar by Bragesen — 6. november 2019 @ 05:36

 45. http://www.respublica.dk har professor dr. i islamologi Mehdi Mozaffari redegjort for de ihvertfald tre tungtvejende grunde til hvorfor en rettroende muslim (og dermed ideologien islam) ikke kan opføre sig demokratisk.

  Kommentar by Kirsten Damgaard,psykolog — 6. november 2019 @ 14:00

 46. Det er skamfuldt, at der i 2019 stadig er så mange der tilbeder en pædofet som Mohammad.

  Kommentar by KafirHarbi — 6. november 2019 @ 14:44

 47. #33 Realist
  Du kom først så. Fra nu af hedder jeg Realist2.

  Kommentar by Realist2 — 6. november 2019 @ 15:16

 48. I Malmö fungerar det så att de allra mest radikala islamister är muslimska kvinnor oavsett om de är kurder eller inte är invirade i en sopsäck och jag antar att det är så på andra platser också men jag kan ha fel.

  En annan sak är att de mest radikala muslimerna tittar på dig, nr de passerar, de ska med sin låga intelligens försöka ta reda på om du är rasist eller inte för det är man om man tittar tillbaka. En muslim anser att han är högre stående och att du ska titta ned i marken när du passerar dem. Så när du tittar tillbaka är du enligt hans ramverk. en rasist…stora ord för en muslimsk analafabet.

  Kommentar by Kevin — 6. november 2019 @ 15:31

 49. I Malmö fungerar det så att de allra mest radikala islamister är muslimska kvinnor oavsett om de är kurder eller inte är invirade i en sopsäck och jag antar att det är så på andra platser också men jag kan ha fel.

  En annan sak är att de mest radikala muslimerna tittar på dig, nr de passerar, de ska med sin låga intelligens försöka ta reda på om du är rasist eller inte för det är man om man tittar tillbaka. En muslim anser att han är högre stående och att du ska titta ned i marken när du passerar dem. Så när du tittar tillbaka är du enligt hans ramverk. en rasist…stora ord för en muslimsk analafabet.

  Kommentar by DF — 6. november 2019 @ 15:31

 50. Kevin, nogen gange håber jeg, at Sveriges undergang bliver Danmarks redning. Der må være grænser for, hvor slemt det bliver derovre, uden at de danske MSM fortsat kan ignorere det.

  Det er nu 16 år siden at jeg sidst har holdt ferie i Sverige, og det bliver nok ikke anderledes.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 16:57

 51. Hvordan synes du selv det går i den såkaldte hovedstad, Bingo Frank?

  Kommentar by Revisoren — 6. november 2019 @ 19:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper