5. november 2019

Venstreradikale Christine vil have ‘gratis’ hygiejnebind: “Menstruation er ikke et valg, man tager…”

BT har en historie om ‘Christine fra Tørring’, der mener det offentlige bør betale for hendes hygiejnebind, og minsandten om ikke Dansk Kvindesamfund og tildels ALternativet er med på ideen. BT fortæller ikke, at denne her Christine Vassaux Noe er tilknyttet revolutionære Solidaritet, hvor hun tidligere har luftet forslaget. Vi har således ikke at gøre med en frustreret enkeltperson, men en venstreradikal feminist fra det yderste overdrev.

Fra BT.dk – Christine irriteret over kvinde-udgift: ‘Det er træls og giver ingen mening’.

Det har været en kilde til frustration, når 24-årige Christine fra Tørring gennem årene har måttet købe bind og tamponer i sit lokale supermarked.

Ikke fordi hun er irriteret over at have menstruation. Men fordi hun mener, at det grundlæggende er absurd, at hendes menstruation skal koste hende eller andre kvinder så meget som en krone.

‘Det er træls, og det giver ingen mening, at kvinder skal betale det ekstra beløb. Menstruation er ikke et valg, man tager, så derfor kan jeg ikke se, hvorfor det skal være en økonomisk byrde,’ siger Christine Vassaux Noe:

‘Der er i forvejen stor forskel på, hvor meget mænd og kvinder tjener, og det bidrager til endnu større ulighed, at kvinder har den her ekstra udgift hver måned.'”

Oploadet Kl. 11:50 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105696/trackback

46 Comments »

 1. Jeg vil gerne have gratis øl. Tørst er ligesom menstruation ikke et valg man tager.
  Jeg glæder mig til at få såvel Dansk Kvindesamfunds som Klovnepartiets støtte.

  Kommentar by bjarne binee — 5. november 2019 @ 11:57

 2. Værnepligt er heller ikke et valg man tager. Så fuld lønkompensation for den indtægt der kunne være optjent ved et normalt arbejde.

  Kommentar by Gombert — 5. november 2019 @ 12:08

 3. Ellers meget nuttet tøs. Synd.
  https://bt.bmcdn.dk/media/cache/resolve/image_1240/image/138/1389445/23252294-christine.jpg

  Kommentar by SH — 5. november 2019 @ 12:13

 4. Jeg er så træt så træt af venstreradikale, eller såmænd venstrefløjen i almindelighed!
  Gratis Bind? The is no such thing as s free lunch! Og det gælder heller ikke bind eller som DF for nyligt foreslog “gratis” busbilletter i de større byer! Der er altid nogen andre,
  der skal betale! Men som venstrefløjen antyder bare ikke deres vælgere.

  Kommentar by Den Nervøse — 5. november 2019 @ 12:15

 5. ¤

  Det er kun idioter der tror at noget er gratis, når det indebærer at staten og bureaukkratierne skal administrere gratis-ydelser. Administration koster mange penge, og der er kun skatteborgerne til at betale. Det med “gratis” ydelser har kun mening når ydelserne går til borgere som på grund af sygdom, ulykke, arbejdsløshed eller lignende må betragtes som værende i en nødsituation.

  Det kan selvfølgelig godt siges at være en slags sygdom at være feminist, men det er vel nærmest en privatsag, og bør ikke dyrkes med statstilskud. (At feministerne i Dansk Kvindesamfund mv. så alligevel får millioner i statstilskud er så en anden sag, og egentlig en skandale, for feminisme er en slags kommunisme, som igen er verdens mest blodtørstige og dødbringende ideologi, lige efter islamismen.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. november 2019 @ 12:25

 6. Okay, vi prøver et lille regnestykke:

  Kvinde: Menstruerer i 30 år, een gang om måneden og bruger hver gang en pakke bind til 40kr (set hos Matas)

  12x30x40kr= 14400kr

  Mand: Får skæg som 15 årig og barberer sig til han dør. Regner vi med 10 år med hipsterskæg giver det ca 50 år med barbering. Et barberblad holder ca 2 uger og koster omkring 15kr (kvalitetsblad)

  50år x 26blade/årx15kr/blad = 19500kr

  Hvad er problemet?

  Kommentar by redneck — 5. november 2019 @ 12:30

 7. Hun har jo ret, og hun bør snarest starte en produktion af GRATIS bind til medsøstrene. Hvad venter hun på?

  Kommentar by Lider af danskhed — 5. november 2019 @ 12:31

 8. Køn er jo bare en social konstruktion, så Christinetøsen kan jo bare vælge at være en mand. Så slipper hun for at bruge omtalte hygiejneartikler, og får som bonus de patriarkalske hvidhedsprivilegier – bl.a. at finansiere skabagtige kællingers hysteriske vrangforestillinger.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. november 2019 @ 12:32

 9. Apropos denne artikel:

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/ekspert-om-kvindehadere-vi-mangler-bare-et-angreb

  Giv den gas drenge! 😆

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. november 2019 @ 12:35

 10. Jeg synes så til gengæld, at Christine fra Tørring skal betale mine kondomer for eftertiden, for det er jo ikke mig der bliver gravid.

  Hun kunne forresten også godt punge ud med dækningen til blomster, chokolade, biografbiletter, diskoteksbesøg, middage, smykker, og alle de andre ringe man som mand forventes at hoppe igennem, nu vi er i gang.

  Eller hun kunne bare fortsætte med at betale sin del af prisen, og så i øvrigt prise sig lykkelig over at være sluppet så let?

  Kommentar by Kimski — 5. november 2019 @ 12:38

 11. Kommentar by Hr. Snusk — 5. november 2019 @ 12:35.

  Du skylder mig et nyt keyboard. Jeg nåede lige ned til “Christian Mogensen, Center for Digital Pædagogik”, og nu er der the med honning over hele lortet.

  Kommentar by Kimski — 5. november 2019 @ 12:44

 12. Så, skal teenage drenge vel også har et tilskud til et abonnement på pornhub. Det er skulle onanere 3.gange om dagen i den alder er jo ikke et tilvalg teenage drenge har taget.

  Kommentar by CCC — 5. november 2019 @ 12:48

 13. Som venstreradikal feminist burde hun glæde sig over alle de penge hun sparer på sæbe og at barbere sin kropsbehåring.

  Kommentar by Per — 5. november 2019 @ 13:02

 14. Det er ikke andet end en distraktion, en afledningsmanøvre der skal få folk, i almindelighed, til at bruge tid på ingenting.

  Hvor er det altså træls at revselsesretten er blevet fjernet. Hvis der havde være en voksen til stede da tøsen udtalte sig ville hun have fået en hurtig kindhest og der ville ikke blive talt mere om det.

  I øvrigt kan man få bind for 32 øre stykket på Nemlig.com så hvad brokker hun sig over. Det er vel ikke noget der vælter budgettet for nogen.

  Og, så det helt åbenlyse som andre pointere – Der findes intet der er gratis, der er ALTID nogen der skal betale!

  Kommentar by Santor — 5. november 2019 @ 13:20

 15. Kimski, her er nogle muligheder:

  http://www.reviewgeek.com/2942/5-waterproof-keyboards-to-survive-coffee-spills-and-more/amp/

  Om de også kan klare syreindholdet i opkast, skal jeg ikke kunne sige. Iøvrigt så nægter jeg at betale for dit nye keyboard, for det var Santor der bragte DRs svineri ind på UP (off topic). Selv besøger jeg ikke slige smudssider, og du valgte selv at klikke på linket 😁

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. november 2019 @ 13:35

 16. Kunne hende den krævende so ikke bare blive fribløder? Det skulle være så progressivt…

  https://politiken.dk/magasinet/art5623095/Menstruationsblod-skal-ud-af-trusserne-og-ind-i-samtalen

  “Menstruationsaktivister” 😧

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. november 2019 @ 13:41

 17. BT synker dybere og dybere. Berlingske Tidende er også blevet en kvindeforherligende sprøjte.
  I følge Berlingske kan kvinder selv, men de skal åbenbart hjælpes.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 5. november 2019 @ 13:47

 18. Så må der vel skulle udleveres “gratis” toiletpapir til alle? “Gratis” briller til de svagtseende? “Gratis” mad og drikke til alle? “Gratis” brækposer ved læsning af feministiske læserbreve? Hygiejnebind er faktisk kun toppen af isbjerget!

  Kommentar by Thomas — 5. november 2019 @ 14:01

 19. Kommentar by Hr. Snusk — 5. november 2019 @ 13:35.

  Keyboardet overlever det nok, det er langt fra første gang. ;)

  Lige nu spekulerer jeg mest på, om ikke det er lykkedes at finde en værdig kandidat til ‘Årets Danske Cuck’-prisen, 2019, i Christian Mogensen, eller om han simpelthen er overkvalificeret, så en ny skala for åbenlyst sleskeri og indsmigring bør overvejes?

  Kommentar by Kimski — 5. november 2019 @ 14:01

 20. Javel saa, kunne der mon blive raad til at kompensere aeldre maend for alt det de har maattet laegge oerer til alle de gange deres partnere menstruerede, og holde dem skadesloese for al den humoersyge det blev forventet at de fandt sig i?

  Kommentar by krassisten — 5. november 2019 @ 14:03

 21. Ja, hun kan da bare blive intetkøn, eller lade være med at spise ret meget, så spare hun penge på kost og hendes menses forsvinder helt af sig selv.

  Kommentar by IES — 5. november 2019 @ 14:09

 22. ¤

  BT har i mange år har været en skod- og rendestensavis, og oplaget er sunket og sunket. Nu er BT så blevet nødt til at forære aviserne væk på hverdage, fordi bladet er blevet så ringe at næsten ingen gider købe det. Ind i mellem har BT bragt nyttige og fornuftige artikler, men det meste af tiden var BT et uge- og dameblad på avispapir med fjollede opdigtede historier og løgnekampagner.

  Nu er det blevet en BT-strategi at have lange serier af artikler om sinker, særlinge, bøsser, lesbiske transvestitter, krænkede feminister og hysteriske klima-tosser. Seriøs journalistik er undtagelsen. Inden længe lukkes bladet måske helt?

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. november 2019 @ 14:15

 23. Jeg troede at alle de venstreradikale feminister er friblødere, så hvad fanden er problemet?

  Kommentar by Revisoren — 5. november 2019 @ 14:25

 24. Jeg har da heller ikke selv valgt, at jeg skal trække vejret. Eller at jeg som menneske har brug for mad og vand. Hvorfor kommer staten ikke hver dag og leverer en stor pose fyldt med mad til mig? Jeg kan slet ikke se, hvordan det skal være en økonomisk byrde for mig, at jeg lever. Det har jeg da ikke selv valgt.

  Kommentar by AJ — 5. november 2019 @ 15:12

 25. Forkølelse er ikke valg jeg tager. Derfor vil jeg have gratis lommetørklæder. :)

  Kommentar by Nissen — 5. november 2019 @ 15:18

 26. Menstruation ER et valg man tager. Hvis hun bare holdt sig permanent gravid til hun ramte menopausen, så ville der ikke været noget problem der.

  Så er der denne guldklump: “Menstruation er ikke et valg, man tager, så derfor kan jeg ikke se, hvorfor det skal være en økonomisk byrde”

  Hun har ikke hjerne nok til at indse, at det ikke holder op med at være en byrde, bare fordi det ikke er hende selv der betaler – hun vil bare gerne have, at det er andre end hende selv der betaler regningen, nemlig mænd. Der mildt sagt heller ikke har truffet noget valg om at lade være med at menstruere.

  Kommentar by Henrik — 5. november 2019 @ 15:40

 27. Hon kan ju alltid byta kön till något annat. Tycker hon ska emigrera till Sverige. I Sverige är sjukvården “gratis” fast man får inte hostmedicin för det “kostar” samhället, pengarna måste ju gå till de mest behövande, de som kommer att vara parkerade på bidrag livet ut men det finns massor med pengar och tillgängliga vårdplatser för könskorrigeringar och fetmaoperationer för kvinnor.

  Förlorare och kommunister, bidragslosers, radikala ska hela tiden jämföra sig med andra när det gäller vad andra har och vad man själv inte har (man kan fråga sig vems fel det är att man själv är en förlorare?). Ingen av de kvinnor som jag har varit med, har någonsin citerat en feministisk teori eller anklagat män för att man är en förlorare. Alla de kvinnor som varit framgångsrika och jag varit med visste att allt handlar om att jobba hårt och vara produktiv men de kommer till en punkt då de inser att det kostar att vara framgångsrik och väljer oftast en annan väg.

  När det gäller kommunister (“socialister”) och feminister. Andra ska alltid dela med sig av det andra har. Jag har varit med om att den enda femininist jag varit med anklagat män hela tiden för allt möjligt bara för att de var män men när man som man bjöd henne på gratis dricka och mat så var hon tyst, då citeras det inga feministiska eller kommunistiska teorier. Man fick efter att ha bjudit henne knulla henne som man kände för men man fick lova att inte berätta det för någon (dubbelmoralen, eller hycklandet som är vanligt i Sverige och bland kommunister och feminister) och man undrar om det finns ett pris för hur man får knulla en feminist och kommunist…som hatar män, brukar det inte kallas för “prostitution”?

  Just feministen jag var med under ett kort tag fick jag höra att hon haft som affärsmodell att stjäla från män på olika sätt och när männen inte ville veta av henne, för att hon var en tjuv, spelade hon offer och polisanmälde männen i förhoppning om att det skulle trigga ett skadestånd. Samma upplägg som Assange blev utsatt för. Något som är vanligt i Sverige och Malmö. Om man i Sverige nämner att man vill gifta sig men att man vill skriva ett “prenup” innan så blir man “dumpad” för det finns ingen anledning att gifta sig eller bli tillsammans om man som kvinna inte tjänar på det ekonomiskt. Smartare att investera i sig själv än att kasta bort pengarna på en “manshatare”.

  Kommentar by Kevin — 5. november 2019 @ 16:08

 28. Her er minsandten en venstreekstrem feminist, der accepterer eksistensen af et biologisk køn.

  Kommentar by Jørgen Duus — 5. november 2019 @ 16:16

 29. Mænd er født med nogle større muskler og knogler, der kræver et større vedligeholdelsesfoder. Samtidig er det i vidt omfang dem der påtager sig det fysiske arbejde med større foderbehov til følge, så stillingen er vist omtrent lige, hvad angår kønsspecifikke udgifter.

  Kommentar by Michael — 5. november 2019 @ 16:39

 30. #24 Hr. Duus, ihvertfald så længe hun selv mener at kunne få noget ud af det.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. november 2019 @ 16:54

 31. Søg venligst privat støtte.

  Der er folk der giver al muligt til al muligt, hvorfor skulle der ikke være nogle der vil støtte hende?
  Personlig har jeg hørt værre…

  Kommentar by Peter Buch — 5. november 2019 @ 17:45

 32. Hvad med om man betalte for at hun kunne få fjernet indmaden i sit underliv… Så holder hun op med at menstruere, og vi slipper for eventuelt afkom fra hende. Win/win

  Kommentar by HrOlsen — 5. november 2019 @ 17:56

 33. For faen da snusk, du kom mig i forkøbet.
  Kan det kønsforvirrede pigebarn ikke bare skifte køn?
  Det kan jo klares med et pennestrøg, og der er frit valg på alle hylder.
  Hun kan jo skifte køn én gang om måneden, og barbere sig i mellemtiden, det gør de fleste kvinder alligevel for at holde kønsbehåringen nede.
  Hun kan vælge “intetkøn” så får hun hverken menstruation eller hår på brystet.
  Gud fader, verden er kørt af sporet!
  En hypotetisk situation:
  Hvis man i et kærligt øjeblik, piller lidt ved konen, som harmdirrende udbryder, er du homo!
  I aften er jeg en mand!

  Kommentar by Finn A. Skov — 5. november 2019 @ 18:03

 34. Alle der fødes og overlever lader sig føde.
  Uden at søge påduttet socialisme som udgangspunkt vil jeg hævde ALLE lader sig føde. Kvinder som mænd.
  https://www.dendanskesalmebogonline.dk/salme/102

  Kommentar by Peter Buch — 5. november 2019 @ 18:23

 35. Debatindlæg nummer 17982177 hvor en kvinde er sur, vred, frustreret og skuffet – og har forventninger og krav. Det er noget med at være et offer – eller noget med at nogle hvide mænd gør et eller andet, som alle hvide mænd skal holde op med omgående.

  Hvis en mand skulle finde på at skrive noget lignende den anden vej, så er han ynkelig eller klam eller patriarkalsk – og skal bare lukke røven.

  Jeg gider ikke høre på det længere.

  Kommentar by BE — 5. november 2019 @ 18:36

 36. Det der undre mig er hvordan fanden soen er sluppet ud af køkkenet. Der burde være en eller anden form for straf til familien for ikke at holde øje med kællingen.

  Kommentar by Piphans — 5. november 2019 @ 20:43

 37. Når de selv skal betale, går de ellers ind for menstruationskoppen.

  Bind og tamponer er undertrykkende … skabt af kapitalister.

  Men ikke hvis de er gratis.

  Kommentar by Casper — 5. november 2019 @ 20:49

 38. Redneck – 12.30 – fedt regnestykke 😂👍 Jeg synes heller ikke, at man skal betale for lokumspapir så. At skide er jo heller ikke et valg, man som sådan tager, men det er uundgåeligt.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 5. november 2019 @ 21:01

 39. At 22
  Er du sikker på, at det ikke er Politiken, du beskriver. Det lyder sådan.

  Kommentar by Bastardo — 5. november 2019 @ 21:03

 40. @6 redneck
  @34 Løsriv Jylland!
  Fuldstændig enig, spot on.

  Kommentar by Piphans — 5. november 2019 @ 21:31

 41. Temaet har, med få års mellemrum, været trofast italesat lige siden -68, hvor et (sikkert overset kvinfo-)individ bragte det op på MS første gang.
  Det var den gang, hvor “hippe” mænd var fuldkommen overskruet i pæren, både for oven og for neden, når kvinderne gik forrest med skilte-skriften “Ret til frie bryster på stranden” eller man hørte til de kommende orakler, hvis man var med på Thylejren eller andre eksotiske fridyrkende sommerlejre for 68erne,
  mens mangt en arbejdsydende sad og nød madpakken/fyraftensbajeren, til dagens side 9-pige/månedens ditto på vægen og lummer snak i skurvognen/kaffestuen/baglokalet og kvinderne selv måtte kæmpe mod tegningerne (lækre larver/kvinfo) i hverdagen, efter arbejdstid, på møder i børnehave, skole og hvor man ellers måtte kigge langt, efter mandlige deltagere/støttekrigere*, der også lige skulle have …. og en smurt madpakke med dagen efter.

  – tjaaa, så tænker jeg somme tider mit, når jeg ser kommentarer her/andre steder om hjerneløse kvindfolk fra venstrefløjen/kvinfo/..
  “men hun så sq lækker ud” “hende kunne jeg da ellers godt have …” eller “hun ser godt ud, hun får min stemme” “hende vil jeg godt se dagligt på TV”

  *mange kvinder valgte medløberrollen, for de så smarte ud og mændene kiggede langt efter dem.

  At “kvinder” igen, igen fører sig frem på temaet, viser for det første, at segmentet hænger fast i noget der ligner en uafsluttet pubertet og for det andet, at mændene griber chancen og forsøger/buster deres ego på de små, hvor mangt en anti-venstrefløjs-kvinde i sit stille indere, vrider hænderne modsat oven på hinanden, og spørge: Hvorfor fanen skal jeg så betale, til det du vil leve/lever af? – kom igen, når det ikke er skatten, der betaler din “løn”!

  Venstreradikale Christiner bør ties ihjel eller henvises til produktivt arbejde -> Da/DI mangler folk

  LUK RUC/uni for studier, der ikke er efterspørgsel på!

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. november 2019 @ 01:07

 42. Ps

  Hvad med om venstrefløjskvinderne/kvinfo/egocentriske kvindfolk begyndte, at interessere sig hverdagen uden for deres egen navle/næsetip, som f.eks.:

  https://nordjyske.dk/nyheder/thisted/jytte-beskyldte-kommune-for-uhumske-forhold-paa-plejehjem-nu-maa-hun-ikke-vaere-vaerge-for-sin-mor/835b2e32-0c0a-4455-93ad-ec7a3d09a6fe

  der ikke bare er sensations-historie, skal jeg hilse at sige, fra hverdagen for ældre/handicappede, der ikke har nogen, til at råbe op for sig?

  Men den slags interessere Venstreradikale/Christine sig nok ikke for, når andet er sååååå sort et problem i livet?

  Men jeg ville da meget gerne høre enstrefløjens/Christines svar på spørgsmålet?

  Kommentar by M.S. Carstens — 6. november 2019 @ 01:39

 43. Men altså .. vi har det alle hårdt ….. kan vi ikke lizzom bare gøre alting gratis??
  Så er der heller ikke nogen der sulter mere!

  Kommentar by Realist — 6. november 2019 @ 02:41

 44. https://www.bt.dk/samfund/a-kasseformand-slaar-alarm-frygter-udenlandsk-arbejdskraft-vil-misbruge-vores

  Kommentar by Anonym — 6. november 2019 @ 07:23

 45. Jeg har heller ikke valgt at få skægvækst, som jeg er nødt til at fjerne eller trimme, hvis ikke jeg skal ligne en usoigneret imam.

  Gratis barberblade og barbermaskiner!

  Kommentar by Jern Henrik — 6. november 2019 @ 07:45

 46. OMG. Man tror det er løgn.

  At kvinder vil stille sig frem og tigge om menstruationsbind.

  Alt muligt skal være “gratis” i dette feminiserede tøsesamfund.

  Fand’me om jeg vil finansiere deres blødninger.

  Hvad bliver det næste? Gratis bleer og zinksalve til børnefamilier?

  Hvad blev der forresten af de klamme friblødere? Det løste jo problemet med bind og tamponer.
  Til gengæld fik de en masse tøjvask og ombetrækninger af stole og sofaer. Men det var nok bare et mediefænomen, en slags reklame for kvindens underliv. Har aldrig mødt en fribløder.

  Kommentar by Jern Henrik — 6. november 2019 @ 07:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper