5. november 2019

Adjunkt: “… den yderste venstrefløj er ikke ligefrem kendt for ikke at anvende vold til politiske formål”

Flere medier har fornyligt skrevet om venstreradikal vold og chikane på Nørrebro, og i den forbindelse omtalt AFA/Redox’ Exitprogram. Denne gang er det Berlingske, der har talt med adjunkt Tina Wilchen Christensen (stavet forkert i artiklen). Fra Berlingske.dk – Stikkerlinje eller exitprogram? ‘Enten flytter du, eller også kontakter du os for at komme i et exitforløb’ (kræver login).

“Som forsker beskæftiger Tina Wilken fra Aarhus Universitet sig med afradikalisering og exitprogrammer for højreradikale. Bl.a. i det svenske nazimiljø. Når hun læser Antifas egen omtale af exitprogrammet, kan hun ikke lade være med ‘umiddelbart at opfatte det som en joke’ .

‘Det er jo latterligt. Men kan helt seriøst ikke lade være med at spørge, om det er for sjov,’ siger hun…

Hun noterer sig også den truende tone i Antifas beskrivelse af exitprogrammet.

De har deres egen politiske dagsorden. Den er udtalt, og den yderste venstrefløj er ikke ligefrem kendt for ikke at anvende vold til politiske formål,’ siger hun…

Tror du på, at folk tager imod det her exitforløb?

‘Jeg har svært ved at se det for mig, men jeg skal ikke kunne sige det. Antifa virker alt for positioneret i miljøet.‘”

(Amager, 12. oktober 2019; Foto: Uriasposten)

Så er det nu, at demokratiet begynder at forsvare sig selv. Oven på Weekendavisens og Berlingskes historier om det terrorregimente, som det såkaldte Antifascistisk Aktion udøver over for anderledes tænkende…” (Morten Uhrskov, JP.dk, 4. november 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105700/trackback

26 Comments »

 1. Adjunken har åbentlyst svært ved at formulere sig, og bruger en dobbelt nægtende sætning for i det hele taget at få ordene over sine læber:

  “en yderste venstrefløj er ikke ligefrem kendt for ikke at anvende vold til politiske formål”

  For almindelige mennesker: “Den yderste venstrefløj er kendt for at anvende vold til politiske formål”

  Kommentar by redneck — 5. november 2019 @ 12:34

 2. redneck — 5. november 2019 @ 12:34

  Det er så tåbeligt at bruge at bruge dobbelte negationer, men hun er vel nødt til at camouflere sandheden af hensyn til karrieren.

  Kommentar by tavsen — 5. november 2019 @ 12:39

 3. Politisk solipsisme eksemplificeret: Tina Wilken har ikke oplevet det personligt, så derfor eksisterer venstrefløjens politiske vold simpelthen ikke.

  De russiske gulags og Khmer Rouge’s killing fields er sikkert også bare konspirationsteorier, og Nørrebro var et tilfælde af selvantænding, hvis man virkeligt går tåben på klingen…

  Kommentar by Kimski — 5. november 2019 @ 12:58

 4. Mon ikke Stram Kurs og Rasmus Paludan kunne få et eller andet tilskud til at lave et exitprogram for venstrefløjens voldspsykopater. Det ville i det mindste give mening.

  Politiet har med garanti navne og adresser på ALLE på den voldelige venstrefløj. Så med lidt samarbejde kunne man afvikle venstrefløjens voldelige fremfærd på kort tid uden at skade dem mere end højst nødvendigt. Ren Win Win for Danmark og eftertiden!

  Kommentar by Santor — 5. november 2019 @ 13:03

 5. Kimski: “De russiske gulags og Khmer Rouge’s killing fields”

  Som produkt af det danske uddannelsessystem og DRs propaganda, har hun sandsynligvis aldrig hørt om kommunisternes forbrydelser.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. november 2019 @ 13:27

 6. Så vil jeg også have gratis kaffe!

  Kommentar by Moth — 5. november 2019 @ 13:29

 7. Apropos venstrefløjen. Nu kommer hævnen.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/regeringen-klar-med-undersoegelse-af-stoejberg/7861836

  Kommentar by Anonym — 5. november 2019 @ 13:51

 8. @ Santor. ja, jeg er med på at afvikle AFA 100%. Kan ikke tage mange minutter!
  Kunne få lyst til at melde mig til deres exitprogram, bare med et helt andet foremål!
  Altså, de her tumpede forskere, der ikke kender til virkeligheden, er de lønnet af statskassen? Mange af dem trænger hårdt til et fakta-check!
  SIAD. Udryd AFA! Støt SK. Stem NB. Ud af EU&FN! Direkte Demokrati NU!
  P.

  Kommentar by Piotr — 5. november 2019 @ 14:11

 9. Fordi man er adjunkt, behøver man ikke nødvendigvis være velbegavet!
  Udtalelsen er i alle tilfælde faktaomskrivning. Der er langt mere vold på venstrefløjen end på højrefløjen!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. november 2019 @ 14:16

 10. Det kan ikke tage mange minutter at finde frem til identiteten på voldspsykopaterne i AFA, da Pelle Dragsted vel opbevarer hele medlemskartoteket hjemme i kælderen på Amicisvej…

  Kommentar by Revisoren — 5. november 2019 @ 14:22

 11. ¤

  De rødes politik er en kæmpestor omgang vold og organiseret forbrydelse overfor det danske folk.

  De snyder, bedrager, voldtager, tyranniserer og røvrender familierne, børnene, forældrene, lønmodtagerne, skatteborgerne, patienterne, pårørende, boligsøgende, studerende og alle andre danskere.

  For deres familiepolitik, masseindvandring, boligpolitik og meget mere er ikke ret meget andet end svineri og ondskab.

  De røde flokkes i både Enhedslisten, SF, Alternativet og V-K mv.

  Chrborg er blevet som en kræftsvulst i samfundslegemet. En svulst der sender metastaser ud i alle retninger. Af de 179 derinde ville nok de 14O-15O sidde i fængsel, hvis der var retfærdighed til.

  Vores politikere har DDR, Sovjet og Sverige som forbilleder. Det er ikke uden grund at Danmark er ved afgrundens rand, eller på vej ned i den.

  Lyder det sidste som overdrivelse? Det er det desværre ikke.

  Kommentar by ALEXANDER BEAUMONT — 5. november 2019 @ 14:38

 12. Kommentar by Anonym — 5. november 2019 @ 13:51.

  Ja, det skal blive interessant at se, om den nye regering også er blandt de mange europæiske af samme slags, der i dag sanktionerer pædofili.

  Kommentar by Kimski — 5. november 2019 @ 14:41

 13. Hvad hulen er jeres skjulte dagsorden Tina!? – (Din såkaldte forskning i de 10/15 nazister, som render forvirret rundt oppe i de svenske skove, giver jo ingen mening) – Hvem har sendt dig i byen og hvad satan er jeres agenda?

  Hvis det klør så meget i de små fingre for at gøre nytte, så er der ellers nok at tage fat på – Hvad med et exitprogram for tidligere Radio 24syv medarbejdere; det bliver op ad bakke, men det vil til gengæld give mening?

  Kommentar by T. Flodur — 5. november 2019 @ 14:51

 14. A propos.
  “Antifa-linked man, 24, is sentenced to nearly six years in prison for brutal baton attack in Portland that left his victim needing 25 staples to the head.
  Antifa-linked Gage Halupowski was sentenced to nearly six years in prison for striking a man on head from behind with a baton during a June 29 riot in Oregon.
  Adam Kelly suffered concussion and needed 25 staples to close the wounds he obtained, as seen on video from the incident, after he tried to help a hurt man.
  Halupowski was masked at the time and eight others were injured.
  *WARNING – GRAPHIC CONTENT*” DAILYMAIL.COM UPDATED: 09:42 GMT, 4 November 2019

  Kommentar by A-mad — 5. november 2019 @ 15:43

 15. I Sverige är det så numera att om du har en åsikt som skiljer sig från det kommunistiska och du är vokal så skickas kommunistiska eller “vänsterradikala” thugs till din adress, eller så får du besök av “journalister” eller så kommer poliser och anklagar dig för saker som ingen hört talas om. Alternativt som växer fram som affärsmodell i Sverige är att man trålar på Facebook efter kommentarer som någon pensionär gjort och stämmer den personen. Om personen inte betalar en viss summa pengar innan rättegången så blir det rättegång. Dessa kommunister som utpressar pensionärer på detta sätt är de nya miljonärerna och jag har aldrig sett att de donerar pengar till någon annan organisation utan allt stoppas i egna fickor, i sann kommunistisk “solidarisk” anda. Lagar, gäller bara i en riktning. Svensk polis? De ser man eller hört man numera aldrig, för om en siren hörs innebär det att något har hänt och är man ute på stan skulle enkelt ha igång sirenen hela tiden för det händer saker hela tiden i Malmö och det är hela tiden grova brott så det är enklare för malmöpolisen att sitta på sitt kontor och skriva av brott genom att svara att det brott man fått in är “inget brott”. Inom 72 timmar ska ett polisärende vara avskrivet.

  Kommentar by Kevin — 5. november 2019 @ 15:45

 16. @A-mad
  Det er et mirakel han fik så mange år i spjældet. Eric Clanton, der stod bag fem overfald under Berkely, fik kun tre års “probation” for hvad der reelt set var fem gange mordforsøg.

  Kommentar by O — 5. november 2019 @ 17:26

 17. Tina Wilchen Christensen har et problem med teori og praksis. Hun sympatiserer med idéen om exitprogrammer til højreradikale, men det er “en joke”, når hun kigger på hvordan det rent faktisk foregår – med trusler og udskamning.

  Hvad gavn har vi af hendes enøjede forskning?

  Kommentar by BE — 5. november 2019 @ 17:55

 18. På tide gammelmedierne interesserer sig lidt for det her. Det har fået lov til at stå på i alt alt alt for lang tid.

  Kommentar by Martin — 5. november 2019 @ 17:59

 19. BE, ja det virker mildest talt som om trunten har svært ved at finde ud af, hvad hun skal mene. Det ville jo også være noget lort at blive uvenner med “gadens parlament”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 5. november 2019 @ 18:48

 20. Antifa Viciously Beat Female Real Estate Employee in Her Home.
  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/05/antifa-extremists-viciously-beat-female-real-estate-employee-her-own-home/

  Kommentar by Kimski — 5. november 2019 @ 22:29

 21. https://www.bostonherald.com/2019/09/01/call-antifa-what-they-are-domestic-terrorists/amp/

  “The 36 arrests and four police who were injured during Saturday’s Straight Pride Parade in Boston is the latest episode highlighting why Antifa, a radical far-left militant group, ought to be designated a terror organization.”

  Heteroseksuelle normale mennesker skal åbenbart også hakkes til medister … fordi de er fascister.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 00:00

 22. I always wonder why they as freedom fighters always cover their faces. They must either be very ugly or have some kind of rash on their face.

  Kommentar by AB — 6. november 2019 @ 01:03

 23. “AFA. Allahs Facistiske Aktionærer”. De går åbenbart ind for cencur, og ser stort (er ligeglade) på ofrene for Islams undertrykkelse, terror og krig. De minder mig om de undertrykte masser i Mellemøsten, som kun har tilladelse til at lade Deres galde gå ud over USA og Israel.
  Støt SIAD etc. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. november 2019 @ 07:01

 24. A propos
  Bild. 04.11.2019 – 18:15 Uhr
  “Linksextreme überfallen Baufirma-Mitarbeiterin (34)
  Oberbürgermeister Jung: Weg zum politischen Mord nicht mehr weit
  Leipzig – Linksextreme in Leipzig schrecken nicht mal mehr vor körperlicher Gewalt gegen Frauen zurück! Am Sonntag drangen zwei Vermummte in die Wohnung einer Prokuristin (34) einer Leipziger Immobilienfirma ein.

  „Gegen 19 Uhr klingelten vermummte Täter an ihrer Tür, drängten sie in die Wohnung, schlugen ihr mehrmals mit der Faust ins Gesicht und verletzten sie“, sagte Polizeisprecher Andreas Loepki zu BILD.”

  Kommentar by A-mad — 6. november 2019 @ 09:18

 25. Og så var der G20-topmødet i sommeren ’17:

  https://www.express.co.uk/news/world/826336/Hamburg-g20-protests-what-is-Antifa-demonstrations-protestors-Welcome-to-Hell/amp

  “At least 213 police officers were injured during clashes with masked anarchist rioters on the streets of Hamburg, Germany, this week.”

  Se billederne af smadrede butikker, brændte biler og gader der flyder med affald og brændende barrikader.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 10:22

 26. Og lad os ikke glemme, da de pæne politikere stod skulder ved skulder med AFA og Soldiers of Allah i Århus:

  https://www.siaddk.wordpress.com/2012/03/22/hvem-er-morkemaendene-i-arhus/amp/

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 11:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper