6. november 2019

Kerteminde: Anti-Paludan/Trump-maleri solgt til kunstsamler – “Jeg er som person også patriot…”

En kunstcamp arrangeret af Johannes Larsen Museet og Kerteminde Kommune gav et politisk efterspil. Et maleri der forestiller Rasmus Paludan, Boris Johnson og Donald Trump blev udstillet foran rådhuset, og herefter fjernet efter politisk henvendelse. Den 19-årige mand bag maleriet ønsker at være anonym, men fortæller til TV2 Fyn, at værket hedder ‘Politisk katastrofe’, fordi han ikke bryder sig om dem, og at deres politik i øvrigt er bekymrende. Fra TV2 Fyn – Ung fynsk kunstner sælger censureret maleri med Trump og Paludan til kunstsamler.

“Et farverigt maleri af Trump, Johnson og danske Rasmus Paludan er nu blevet genstand for interesse fra udlandet. En kunstsamler i Schweiz har købt maleriet, der er lavet af en 19-årig ung mand fra Kerteminde.

Salget af maleriet er blevet formidlet af kunstneren Søren Parmo fra Måløv på Sjælland. … Til Søren Parmo har den anonyme køber begrundet sin interesse for salget således:

– Jeg er som person også patriot og forstår deres iver i det politiske, og jeg forstår deres forskelligheder. Her på værket er der intet filter, ingen medier, der fordrejer eller fortier budskabet. Budskabet er der bare, og den enkelte beskuer må selv finde ud af hvad det er, skriver køberen.”

(Collage: ‘Politisk katastrofe’, ‘Bjolle’, 2019)

Oploadet Kl. 11:06 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105741/trackback

8 Comments »

 1. Begrebet ‘kunst’ er sandelig blevet vidtrækkende.

  Kommentar by Høgsbro — 6. november 2019 @ 11:13

 2. Idiotien i Mohammedanmark er total. En bistandsklient laver en tegning med nogle farver på der ligner blobfisken mimi jackobsen men kalder det i sin sindsforvirrede tilstand for Trump og Paludan- DANMARK ER HEEELT FÆRDIGT.

  Kommentar by Piphans — 6. november 2019 @ 11:15

 3. Venstrefløjen kommer aldrig til at forstå ‘Streisand Effekten’, for faktum er at højrefløjen i både England, Tyskland, Norge og Sverige nu er fuldt ud bevidste om Rasmus Paludan og hans standpunkt på indvandrer området, og han hyldes samstemmende for dette af majoriteten, ofte efterfulgt af sætningen, ‘gid vi havde sådan en politiker her!’.

  Maleriet selv anser jeg som værende på niveauet lige over det man finder på en gennemsnitlig lokumsvæg, og gider egentlig ikke kommentere på det yderligere.

  Kommentar by Kimski — 6. november 2019 @ 11:22

 4. “…Et maleri der forestiller Rasmus Paludan, Boris Johnson og Donald Trump blev udstillet foran rådhuset, og herefter fjernet efter politisk henvendelse.”

  Hvem helt præcis fik det fjernet?

  Havde opstilleren en aftale med rådhuset om at kunne opstille det, eller blev det sat op uden aftale?

  Som kommentar til selve maleriet, så sendes hermed en opfordring til andre kunstnere, om at overgå dette værk i provokations-niveau.

  For Kerteminde maleriet er rent ud sagt kedeligt at se på. Gab.

  Kommentar by Michael Nielsen — 6. november 2019 @ 11:27

 5. “Her på værket er der intet filter, ingen medier, der fordrejer eller fortier budskabet.”

  Nej, og geniet der har frembragt dette mesterværk, er slet ikke blevet påvirket af et ekstremt ensidigt og manipulerende mediebillede af antiglobalister og ægte patrioter. Slet ikke. De er bare så objektive på den progressive fløj.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 11:36

 6. Har netop læst en liste af Ole Henriksen på Tv2: Fem steder, hvor danskerne er bedre end amerikanerne – og to, hvor de ikke er. Linket er nederst i indlægget.

  Ifølge Ole så roser vi danskere ikke hinanden nok, og det kan jeg sådan set godt genkende. Bare tag indlæg nummer fire, hvor jeg skrev Gab om maleriet. Ingen ros at finde her.

  Så hermed ros til maleren Bjolle for at tage initiativet til at male maleriet og efterfølgende at udstille det for offentligheden.

  Godt gået.

  https://underholdning.tv2.dk/2019-09-23-ole-henriksens-liste-fem-steder-hvor-danskerne-bedre-end-amerikanerne-og-to-hvor-de-ikke

  Kommentar by Michael Nielsen — 6. november 2019 @ 12:33

 7. # Michael Nielsen

  Husker at den klamme cremekonge Ole Henriksen var en af de hykleriske kendisser, der “truede” med at forlade USA, hvis Trump blev præsident.

  Tozzen blev dog naturligvis boende i det solbeskinnede Los Angeles, hvor skatten er behagelig lav…

  Kommentar by Revisoren — 6. november 2019 @ 18:58

 8. Kerteminde er en dejlig by. Synd at en fjollerik får byens navn i medierne.

  Kommentar by Bastardo — 6. november 2019 @ 20:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper