6. november 2019

Lokalavisen Århus holder mikrofonen for mobiliserende venstreradikale: “Vi kommer til at se overfald.”

For nogle måneder siden opstod ‘Antifa Info Aarhus’, en venstreradikal gruppering, der holder til ved ‘Sidesporet’, et mikro-Christiania ved Godsbanen i Århus. ‘Antifascister i Aarhus mobiliserer’, skrev gruppen på Konfront.dk i sidste måned. Sådan kan man naturligvis ikke stå frem i MSM – her er vinklen anderledes defensivt. Her er det 26-årige ‘Mikkel’ og 32-årige ‘Rasmus’, der frygter nazistisk vold, og derfor vil ‘bekæmpe højrenationalistisk propaganda’ med klistermærker.

Det er blot fem uger siden identitære aktivister blev chikaneret og truet af Ulrik Myrtue (‘Magnus von Aros’) fra samme gruppering, en 32-årig kunstner, der blandt andet producerer antifa-grafik. Virkelighedsfjern journalistik i Lokalavisen (v. Jeppe Rafn) – Til kamp mod nynazister: ‘Det her er kun begyndelsen – vi kommer til at se overfald’.

“‘Der er blevet et markant behov for igen at organisere sig mod nynazistiske kræfter i Aarhus, der tidligere har været kendt for at være hovedsæde for højrenationalistisk vold i Danmark. Det her er kun begyndelsen. Vi kommer til at se overfald,’ siger Mikkel, 26, der har været med at stifte det antiracistiske netværk.

‘Vi håber at åbne folks øjne for det her, inden det går galt med overfald,’ supplerer 32-årige Rasmus, der ligeledes er en af initiativtagerne til det nye netværk. …

De nævner højrefløjsgrupperne Nordfront og Generation Identitær, der på hver sin måde viser sig i bybilledet.

‘Nordfront er nynazister og de farligste, for de er klar til vold. … Generation Identitær er fascister og farlige på en anden måde. De har skiftet skråremmen ud med jakkesæt og vil hvidvaske nazismen. De laver propaganda på universitetet, prøver at være elitære og få det til at se smart ud at være nazist/fascist. …,’ siger Rasmus. …

Det antiracistiske netværk har indtil videre været aktive ved at fjerne plakater og klistermærker, som særligt den nynazistiske Nordfront har hængt op i Aarhus, eller ved at overklistre dem med egne klistermærker, der tager afstand til højrenationalisme.”

(‘Sidesporet’, P. Hiort-Lorenzens Vej, Århus C; Foto: Maps)

“Siden årsskiftet er der blevet tommere ved Mølleparken, der længe har været kendt for stoffer, vold og kriminalitet. En stor del af den gruppe, der har opholdt sig i området, valgte i slutningen af 2016 at forlade parken til fordel for en bedre stemning. Sådan blev Sidesporet født. … Hos kommunen er Sidesporet betragtet som et positivt initiativ.

‘Det er en rigtig god idé. Mange af menneskerne i gruppen er ressourcestærke, alternative personer. De har en tiltrækning på udsatte, fordi de er rummelige personer,’ siger Jakob Storm, leder for opsynende teams ved Aarhus Kommune.'” (Jyllands-Posten. 15. maj 2017)

(32-årige Ulrik Myrtue chikanerer og truer GI-aktivist, Århus, 1. september 2019; Foto: Tilsendt)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105746/trackback

43 Comments »

 1. Jeg vælger at tro “vi kommer til at se overfald” som en trussel om fremtidige overfald begået af Antifada

  Kommentar by redneck — 6. november 2019 @ 12:23

 2. > Det er en rigtig god idé. Mange af menneskerne i gruppen er ressourcestærke, alternative personer. De har en tiltrækning på udsatte, fordi de er rummelige personer,’ siger Jakob Storm, leder for opsynende teams ved Aarhus Kommune.’

  Hykleriske middelklassemennesker, der aldrig er blevet voksne, er bare så dejlig en idé fordi de er så rummelige. Så længe du er enig med dem politisk. Er du ikke enig med dem politisk, bliver du overfaldet – om du så er udsat eller ej.

  Det offentlige Danmark – de halve sandheders land.

  Kommentar by Quark — 6. november 2019 @ 12:44

 3. Ja for søren, det er da rigtigt set: Højreekstremister overfalder hver eneste dag de stakkels venstrekskrementer, kaster syre eller anden væske mod dem og river tørkluden af muslimske kvinder.

  De fredelige venstreekskrementer holder sig i baggrunden, kaster aldrig kanonslag mod andre og opfører sig i dén grad ansvarlige og kunne ikke drømme om at genere fredelige demonstrationer, der tilfældigvis ikke deler venstreekskrementernes fredselskende budskaber.

  Kommentar by Henrik Petersen — 6. november 2019 @ 13:13

 4. Det er bekymrende, at begge yderfløje tilsyneladende mobiliserer.

  Jeg tolker det som endnu en eftervirkning af det skelsættende folketingsvalg grundlovsdag 2019.

  Indtil da havde vi en lang periode med fred. Et stærkt DF med bred vælgertilslutning holdt med hård retorik orden i det danske hus.

  Nu har vælgerne hevet tænderne ud på vagthunden. Socialdemokraterne nedtoner den moralske kamp mod masseindvandring og islam og er en slags embedsmandsregering. NB kan kun bjæffe på grund af dets ringe størrelse. Scenen er hermed overladt til ekstremisterne. Heldigvis er de endnu kun bevæbnet med klistermærker.

  Kommentar by np — 6. november 2019 @ 13:53

 5. nb, den ene yderfløj består foruden AFA også af Politiet, domstolene og den samlede presse.

  “Heldigvis er de endnu kun bevæbnet med klistermærker.”

  Nej, politiet er bevæbnet med bl.a. skydevåben. Hvad tror du der ville været sket, hvis islamkritikere som Steen Raaschou og Jeppe Juhl havde modsat sig politiet?

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 14:36

 6. Hr. Snusk kl. 14:36

  “… den ene yderfløj består foruden AFA også af Politiet …”

  Både AFA og politiet er imidlertid mestre til at skjule dette. Engang imellem opfører de lidt teater, for at befolkningen ikke skal fatte mistanke. Som f.eks. sidste første maj:

  “Onsdag eftermiddag udviklede en demonstration ved Israels Plads sig til konfrontationer og fysiske sammenstød mellem Antifacistisk Aktion og politiet. Demonstranterne bevægede sig fra Israels Plads til Nørrebro, hvor politiet har trukket knipler. Berlingskes journalist på stedet fortæller, at der nu er voldsomme optøjer mellem politiet og demonstranter.”

  https://www.berlingske.dk/nyheder/politiet-brugte-knipler-og-mette-frederiksen-afbroed-sin-tale-i-skal-lade

  Hvis nogen skulle være i tvivl, er dette et ironisk indlæg.

  Kommentar by np — 6. november 2019 @ 14:56

 7. Medierne er udbringere af løgn og bedrag. Rigtigt er forkert – forkert er rigtigt.
  Har de absolut ingen modsvar er man nazist-racist-islamofobisk fremmedhader.

  Der sker meget godt i disse år under Præsident Donald J. Trump, men medierne gør alt hvad de kan for at skjule det.
  Men, vi fandt også ud af, at multi-kulti ikke er nogen berigelse, ikk’?

  Kommentar by Iznogut — 6. november 2019 @ 15:17

 8. Venstrefløjen kalder alt hvad de ikke kan lide for fascisme. De glemmer bare at både fascismen og nazismen udsprang af marxismen og de tre ideologier ligner da også hinanden til forveksling!
  Nordfront er nazister og som sådan værdige til fordømmelse. MHT. Generation Identitær så er de udsat for venstrefløjens sædvanlige udskamningstaktik, de bliver nævnt i samme åndedrag som Nordfront, så folk får den opfattelse at det er et fedt.
  Det vil svarer til at kalde Socialdemokraterne for Stalinister!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. november 2019 @ 15:26

 9. np, ja spil for galleriet. Kun en enkelt anholdt for at overtræde maskeringsforbudet. Fem anholdt for vold mod politiet. Og hvilke konsekvenser fik det så?

  Hvad med ham, der angreb en kvinde i Fælledparken?
  Den samlede gruppe, som forstyrrede den offentlige orden?

  Symbolske handlinger fra politiet.

  Men krigen mod nationalsindede danskere er de fælles om. AFA truer med deres exitprogram. Politiet og domstolene har paragraf 266b. Bliver man ikke chikaneret af den ene gruppe, så står den anden klar. Og medierne er med på den. Tag nu den artikel, som du selv linkede til. Den handler mere om de fredelige folk fra Liberal Alliance og Nye Borgerlige. Hvor er billederne af de maskerede AFA-svin?

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 15:32

 10. Jeg kan huske et billede jeg så i en artikel for 4-5 år siden, hvor nogle “kreative unge” havde lavet et stort AFA skilt på det beskyttede værksted som de kalder godsbanen i århus. Det er med andre ord ikke noget nyt at det venstreradikale voldelige miljø holder til der, støttet af århus kommune.

  Og se så lige den video på lars andersens youtube kanal som ligger i off-topic. Der er en mand der er blevet hentet i sit hjem og slæbt ind for at få taget fingeraftryk og DNA mundskab af politiet i horsens, fordi han skrev noget negativt om islam på facebook!!!

  Kommentar by Per — 6. november 2019 @ 15:49

 11. Ja men hvis de virkelig fremturer med deres voldelige adfærd mod uskyldige fredelige mennesker,må det da være ved at være på tide at nogen tildeler dem noget af deres egen medicin. Dette skal ikke læses som en opfordring til vold!

  Kommentar by Nielsen — 6. november 2019 @ 15:55

 12. #9 Hr. Snusk
  Jeg forestiller mig at de fleste menige betjente er godt trætte af de her fascistiske autonome. Hvem gider have en brosten i hovedet?

  Antifa er aggresive imod alt hvad der hedder samfund, de ser politiet som modstandere og fascister. De er voldelige og uintelligente.

  Problemet er berøringsangst, problemet er politisk. Tænk den shitstorm der udspillede sig da ungdomshuset blev ryddet. Ingen politikere har nosser til det idag. Politicheferne er ikke andet end karriere politikere.

  Derfor synes jeg ikke det er fair at skyde skylden på “politiet”. Skyd skylden på deres chefer og politikerne.

  Kommentar by Realist2 — 6. november 2019 @ 15:57

 13. #9 fortsat

  Efter at AFA-svinene havde overtrådt en række regler og love på Dronning Lousises Bro, fik de politieskorte til Fælledparken, så de kunne fortsætte deres idiotiske adfærd der.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 16:01

 14. Per, den video understreger blot det, som nb ikke vil forstå:

  “Bliver man ikke chikaneret af den ene gruppe, så står den anden klar.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 16:04

 15. Pis af SimoNP73

  Kommentar by Træt — 6. november 2019 @ 16:27

 16. Det er naturligt og forventeligt at nationalister mobiliserer, når en udskiftning af den oprindelige befolkning (danskerne) er i gang.

  Antifa/AFA tror måske selv, at de er “heltemodige rebeller”, men i virkeligheden er de jo bare anti-nationale stormtropper og dermed systemets nyttige idioter.

  Kommentar by Jens Larsen — 6. november 2019 @ 16:29

 17. #12 Realist2, enig. De fleste politifolk ville nok ønske, at de kunne udføre rigtigt politiarbejde, men der findes desværre også både muslimer, globalister og almindeligt magtsyge idioter i korpset.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 16:35

 18. 32 år… Hvor pinligt.

  Kommentar by Fascist — 6. november 2019 @ 16:43

 19. Han virker ret skidetrængende denne Ulrik Myrtue – Ja, så er der vel ikke som meget mere at sige om det fjols!

  Kommentar by T. Flodur — 6. november 2019 @ 17:19

 20. …ikke så meget mere at sige – Sorry

  Kommentar by T. Flodur — 6. november 2019 @ 17:21

 21. #17 Hr. Snusk
  Bevisligt!
  Jeg kan forstå at det er mig der overfortolker. Men kan vi ikke præcisere det, således det ikke lyder som en kritik af menig betjent eller politiet som samfundsorgan.

  Kommentar by Realist2 — 6. november 2019 @ 18:23

 22. “Generation Identitær er fascister og farlige på en anden måde. De har skiftet skråremmen ud med jakkesæt og vil hvidvaske nazismen…”. Øh, dette sludder passer vist på de røde narrehatte selv, ham på blilledet f.eks. render rundt med cykelhjem og shorts, men oppe i hovedet bindegal.

  Kommentar by LarsB — 6. november 2019 @ 18:31

 23. # Hr. Snusk

  Og ikke at forglemme, at korpset også er infiltreret af hardcore islamister og konvertitter (Jens Harder Højbjerg).

  Føj for satan…

  Kommentar by Revisoren — 6. november 2019 @ 18:32

 24. Realist2, men det ER jo politiet som samfundsorgan, der er problemet, for de menige betjente skal udføre de opgaver, som ledelsen pålægger dem. Iøvrigt bliver det nærmest umuligt at skrive noget som helst, hvis man skal smide en disclaimer, hver gang man omtaler en gruppe.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 18:37

 25. Realist2, har du set den video som Per omtaler? De betjente synes ikke at have problemer med at opføre sig urimeligt over for en fredelig dansker.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 18:39

 26. Kommer til at se overfald? Haha.

  Denne spritnye artikel viser vist meget godt, hvilke skvat de røde svin er. De har det hele i kæften.

  nordfront.dk/modstandsbevaegelsen-hindrede-kommunister-forstyrre-moede-stockholm/

  Kommentar by Voltzejn — 6. november 2019 @ 19:10

 27. Topnyhed på Berlingske.dk (bag betalingsmur):

  27-årig mand fra AFA-kollektivet BumZen tilstår påsatte bilbrande på Nørrebro!

  Det bliver sgu interessant at følge, hvordan MSM vil give den onde højrefløj skylden…

  Kommentar by Revisoren — 6. november 2019 @ 19:42

 28. https://www.180grader.dk/venstrefloj/kobenhavns-kommune-giver-millionstotte-ungdomshuset-er-modested-militante-antifascister/

  Nærmere bestemt 1,3 mio. om året. Og politiet hævder at de ikke registrerer hvilke ekstremistiske grupperinger, der bruger Ungdomshuset som base.

  Det understreger blot hvad jeg skrev i #5:

  “nb, den ene yderfløj består foruden AFA også af Politiet, domstolene og den samlede presse.”

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 19:47

 29. Hr. Snusk kl. 19:47

  Det ville være et uhyggeligt samfund, hvis politiet registrerede borgernes politiske ståsted.

  Tak for dagens konspirationsteori om, at politi og AFA er allierede, og tak for at vi har uafhængige domstole og en fri presse.

  Kommentar by np — 6. november 2019 @ 20:22

 30. OT
  Her er lige noget der giver had i befolkningen til Politiet.

  Nappet fra hodia.

  https://hodjasblog.one/ren-chikane-politiet-vil-have-dna-fra-indvandringskritiker-der-har-postet-billede-paa-nettet/

  Se videoen med Lars Andersen.
  —————————————-

  Og lige een til

  Kommentar by Charles Nielsen — 6. november 2019 @ 20:37

 31. Ot

  Islamisk Stat opfordrer sine tilhængere til at antænde skovbrande – nyt frygteligt våben i hænderne på islamister

  Fra DKA
  https://denkorteavis.dk/2019/en-video-californien-haerget-af-frygtelige-skovbrande/
  ————————————-
  Det ser åbenbart ud til en fjernelse af Islam og dens dyrkere vil blive effektueret hvis det forsætter.

  Kommentar by Charles Nielsen — 6. november 2019 @ 20:41

 32. nb, hvis f.eks. politiske eller religiøse grupperinger har et erklæret mål om at ødelægge det bestående samfund, så er det myndighedernes opgave, at holde øje med dem. Dertil hører naturligvis registrering.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/lige-nu-loekke-afsloerer-vi-fulgte-paludan-laenge-inden-han-blev-kendt/7863902

  “Jeg havde fulgt ham længe i regeringens sikkerhedsudvalg, siger Løkke.”

  Og nej, du får ingen bonuspoint for at skrive ordet “konspirationsteori”. Jeg ved godt, at det ord er opfundet til at lukke munden på folk, ved at insinuere at de er lallende idioter.

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 20:42

 33. 27 er fejlpostet
  må gerne fjernes.

  Kommentar by Charles Nielsen — 6. november 2019 @ 20:52

 34. #28 Charles:

  https://snaphanen.dk/2019/04/24/flygtninge-anlaegger-markbrande/

  I slutningen af august 2018 var der registreret 422 skovbrande i en tysk delstat, som kun er halvt så stor som Danmark – Brandenburg.

  https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE10827153/stor-skovbrand-naer-berlin-er-stadig-ikke-slukket-militaeret-er-sat-ind-for-at-hjaelpe/

  Kommentar by Hr. Snusk — 6. november 2019 @ 21:15

 35. 32-årig hipstertype med cykelhjelm, shorts, rygsæk og massiv kædelås om halsen (dyr cykel!). En rigtig glad venstreorienteret Århusdreng! Er det ikke så dejligt provinsielt, og samtidig så fortvivlende farligt?

  40 års vanvid og fart på afviklingen af et suverænt Europa og Danmark afspejlet i det foto.

  Samfundet kan ikke blive ved med at holde til de typer og deres forfremmelse til ondskabsfulde spidsborgere som flere af Blekingegadebandens medlemmer lykkedes med, eller andre fra det venstreradikale, voldelige miljø.

  Vold avler vold, og i årtier har venstreradikal vold ingen konsekvens mødt.

  Kommentar by Uno — 6. november 2019 @ 21:20

 36. Skal vi ikke være enige om at drop nu videre omtale af denne ligegyldige præmietaber – Han er nulbommens moder; bor til leje i et par værelser i et socialt-skod-byggeri (Reginehøj i Århus) – Han er veganer og formentlig psykisk syg!

  Ulrik Myrtue har ikke engang format til at opnå status som: a pain in the ass – Hvis han kulle gå helt amok, så vil jeg højest betegne hans ageren som en filipens i røven på naboens hund – Brug ikke mere tid på den tosse!

  Kommentar by T. Flodur — 6. november 2019 @ 22:55

 37. Danmark og eliterne/de kulturradikale og alle FT´s partier m.fl., skal bare fortsætte med det de gør…så kommer modtrykket og oprøret af sig selv og dødspatruljerne sendes ud efte alle landsforræderne…de har selv bestil den fremtid…de er selv skyld i at nogen får nok og skrider til handling…hvad havde de forventet?

  Kommentar by Black Watch — 6. november 2019 @ 23:12

 38. >Black Watch 23:13
  Det er nok bedst at grave lidt i politikeres bevæggrunde,inden du konkluderer. Selv om nogen har fået nok af deres mord og vold,er det dog ofrene der har dømmeretten. Og du kan sagtens sætte fingre på retsystemet. Men der bør dog både være dommer,anklager og forsvarer ved en rettergang. -Som retsystemet endnu virker.

  Kommentar by Nielsen — 7. november 2019 @ 04:34

 39. Tycker det är bra att man tar bilder på kommunister, feminister och vänsterradikala och lägger ut bilder på dem och deras namn på internet så att alla andra vet vilka det är som sysslar med stalking, ofredande och trakasserier. Jag har aldrig varit med om att en muslim eller en neger sysslat med stalking för de vet att de blir fotograferade eller videofilmade “in action” och polisanmälda. Muslimer och negrar sysslar oftast med bidragsfusk och annan kriminalitet och vill inte att detta kommer fram.

  I Malmö är det mycket kommunister, feminister och vänsterradikala som ständigt jämför sig med andra. Det är alltid någon annans fel att man själv har låg IQ, sysslar med bidragsfusk, har inget jobb, ingen utbildning och saknar talang eller normalintelligens. Dessa slödder och avskum började följa efter mig så jag började filma dem och lägga ut det på internet. Det brukar ta dem i alla fall en vecka att förstå vad det har för konsekvenser att man blir filmad för att man stalkar någon man inte tycker om. Numera har jag inga varumärken synliga, jag köper kläder utan synliga varumärken och om jag köper något med varumärket synligt så tejpar jag över varumärket eftersom det skapar irritation att man själv är en förlorare i Malmö. det är alltid någon annans fel att man själv är dum i huvudet och inavlad. Det är bara de allra största idioterna som stalkar folk för de saknar vänner och saknar talanger men alltid skyller sin låga Iq på någon annan.

  Notera att man är odig i grupp och andra kommunister men när man är själv vågar dessa löss och kackerlackor inte vara modiga.

  Kommentar by Kevin M — 7. november 2019 @ 16:23

 40. #24 Hr. Snusk
  Umiddelbart efter jeg skrev til dig så jeg Lars Andersen videoen, og der blev jeg sgu sur. Så jeg forstår dig godt sikke noget svineri.
  Men de betjente ligner mere nogle der bare gerne vil hjem, jeg tvivler på at de tænker over det politiske.

  Måske formuleringen er dårlig, for politiet som samfundsorgan er blevet korrupt, men der er ikke tale om en alliance.

  Kommentar by Realist2 — 7. november 2019 @ 16:59

 41. Kevin M — 7. november 16:23

  Vad är syftet med att dölja varumärken på dina kläder – jag förstår inte den djupare idén – Kan du konkretisera, avslöja poängen?

  Kommentar by T. Flodur — 7. november 2019 @ 19:58

 42. @T. Flodur

  Om du läser långsamt hittar du varför det görs. Det är bara du som frågar något som finns givet med i texten. Nästa gång gör din hemläxa innan du stör mig med självklara saker.

  Kommentar by Kevin M — 7. november 2019 @ 22:09

 43. Kevin M — 7. november 22:09

  Jag ville bara testa, om du är ett stort förvirrad rövhål – jag fick det så rikligt bekräftat!

  Kommentar by T. Flodur — 7. november 2019 @ 23:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper