7. november 2019

27-årig med adresse i AFA-kollektivet Bumzen idømt ‘et års ubetinget fængsel’ for ni bilafbrændinger

Berlingske skulle være en borgerlig avis, men hvis den ikke engang kan sætte ord på gerningsmandens ideologi, når det ligefrem fremgår af sagens akter, at han har adresse i et AFA-kollektiv, så kunne man ligeså godt se TV-avisen. Da Ekstra Bladet sidste år beskrev bilafbrændinger på Nørrebro, kunne de heller ikke finde et motiv, selvom den anholdte kunne ses i en t-shirt fra Revolutionære Antifascister. Fra Berlingske – 27-årig beboer i Baldersgade dømt for at brænde ni biler af: ‘Jeg havde bare drukket for meget’.

“For halvanden uge siden mødte Berlingske Mikkel i Baldersgade på Nørrebro. Han var træt og sur over, at hans lille mørkegrå Toyota var blevet brændt af et par uger før. … Nu ved Mikkel – der onsdag eftermiddag var mødt op i retssal 16 i Københavns Byret – i det mindste, hvem gerningsmanden er: En 27-årig etnisk dansk mand, der ved et hasteindkaldt retsmøde klokken 14.30 sagde det, som det var: ‘Ja, det var mig, der brændte de ni biler af.’

Sagen blev afviklet som en tilståelsessag, og den 27-årige blev idømt et års ubetinget fængsel. Han skal dertil betale mere end en million kroner i erstatning. …

Det fremgik ikke, hvordan den 27-årige, der venter på en læreplads som tømrer, ni gange i perioden fra 30. august til 23. oktober 2019 var fuld nok til at antænde ni biler – én for én.

… Under retsmødet kom det frem, at den dømte havde haft et alkoholmisbrug, siden han var 15 år gammel. På det tidspunkt flyttede han først til et hjemmebygget skur på Refshalevej, derpå til Ungdomshuset på Dortheavej 61. Senere flyttede han til kollektivet BumZen i Baldersgade.

(AFA-kollektivet Bumzen på Baldersgade, Nørrebro, sommeren 2014; Se evt. her)

Oploadet Kl. 00:48 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105752/trackback

22 Comments »

 1. “Den 27-årige antifascist blev idømt et års ubetinget fængsel. Samtidig blev han dømt til at betale over en million kroner i erstatning til ejerne af de biler, han har brændt af. Den fulde erstatningssum er dog ikke gjort op endnu.” – Så kan han lære det https://www.180grader.dk/krimi/stod-bag-ni-bilbrande-antifascist-med-tilknytning-til-ungdomshuset-og-bumzen-domt/?fbclid=IwAR2GZynyQjWdunQkT6EsIxv6kql5MAHufvjNdnwqzeR_HDlT8cRL_RfImx8

  Kommentar by BB — 7. november 2019 @ 01:39

 2. Rettelse:
  Et års ubetinget fængsel er de facto 8 måneder.

  Er der stadig navneforbud i sagen, siden den er så anonymiseret? Troede vi havde offentlig retspleje stadfæstet i både grund- og retsplejelov?

  Kommentar by Fascist — 7. november 2019 @ 01:46

 3. Get woke, go broke..

  Men han får sikkert hurtigt en lærerplads hos “Logik & co” som belønning for sin revolutionære indsats med at brænde børnefamiliers transportmiddel af, som sikkert også hurtigt får fjernet hans gæld via suspekte prisaftaler med de ligeså suspekte medlemmer af københavns borgerrepræsentation som på 30’ år eller mere tillader en venstreradikal nazibunker midt i københavn. Eller 3 når man tæller folkets hus og ungdomshuset med, plus det fri gymnasium. Nørrebro er så fucking klamt.

  Kommentar by Per — 7. november 2019 @ 04:23

 4. Den såkaldt borgerlige avis Berlingske har som bekendt ansat den kulturradikale Mette Østergaard med en fortid på menighedsbladet Politiken som chefredaktør, så hvad kan man forvente?

  Kommentar by Revisoren — 7. november 2019 @ 07:14

 5. At det var en ansøgning til Logik og Co var også det første der faldt mig ind, da læreplads som tømrer blev nævnt sammen med Bumzen

  Kommentar by Træt — 7. november 2019 @ 08:02

 6. Jeg troede AFA havde et exitprogram?
  Det har så ikke hjulpet staklen.

  Kommentar by Bastardo — 7. november 2019 @ 08:31

 7. Det lyder bedre bare at skrive “etnisk dansk mand”. Det lugter jo lidt af, at man så har de “forkerte holdninger”. Det har manden så sandelig også – men ikke på den måde, som MSM havde håbet.

  Jeg er fuldkommen sikker på, at havde han været medlem af fx Dansk Folkeparti havde det været med BREAKING NEWS over hele linjen med bogstaver så store som havde man fundet liv på Månen.

  Kommentar by Realist — 7. november 2019 @ 08:39

 8. Det lyder bedre bare at skrive “etnisk dansk mand”. Det lugter jo lidt af, at man så har de “forkerte holdninger”. Det har manden så sandelig også – men ikke på den måde, som MSM havde håbet.

  Jeg er fuldkommen sikker på, at havde han været medlem af fx Dansk Folkeparti havde det været med BREAKING NEWS over hele linjen med bogstaver så store som havde man fundet liv på Månen.

  Kommentar by Realist — 7. november 2019 @ 08:44

 9. En hvid???
  De har lært det i danmark:-)
  Giver mig næsten lyst til at genhører McCartney og Jackson’s Ebony and ivory.

  Kommentar by Hagmann — 7. november 2019 @ 08:48

 10. BB, der skal nok være nogle kreative hoveder i Kbh’ Borgerrepræsentation, som sørger for at kanalisere skattekroner til nogle “projekter”, så den stakkels frihedskæmper ikke selv skal betale erstatning.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. november 2019 @ 08:55

 11. […] Mere om Bwalya Sørensens løgne omkring Udrejsecenter Kærshovedgård her.Se også 27-årig med adresse i AFA-kollektivet Bumzen idømt ‘et års ubetinget fængsel’ for ni bilafbr… […]

  Pingback by Afsløring: Bwalya Sørensen og Danmarks Radio samarbejder om racismeanklager mod politiet – Free Speech Blog — 7. november 2019 @ 08:58

 12. […] Færøske Ian Thomassen Jacobsen, der har bopæl i Aalborg, var i går i retten i Aalborg, hvor han indrømmede at have kastet en øl på politikeren Rasmus Paludan fra Stram Kurs i forbindelse med en demonstration, som Stram Kurs afholdt for enden af Jomfru Ane Gade tidligt i 2019. Efter at have kastet en øl på Rasmus Paludan blev Ian Jacobsen fejret af de tilstedeværende på spillestedet 1000Fryd. Se også 27-årig med adresse i AFA-kollektivet Bumzen idømt ‘et års ubetinget fængsel’ for ni bilafbr… […]

  Pingback by Ian Thomassen Jacobsen kastede øl på Rasmus Paludan, fejrede det bagefter på spillestedet 1000Fryd – Free Speech Blog — 7. november 2019 @ 09:38

 13. #3
  Præcis. Blekingegadebanden på skatteydernes tvangsindbetalinger.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. november 2019 @ 09:55

 14. -videre- kun suspekte arkitektfirmaer og suspekte hovedentreprenører har noget med Logik & Co. at gøre. L&C har også været dygtige til at narre blåøjede andelsboligforeninger i fælden. Firmaet lever af nærmest gratis arbejdskraft, der grundlæggende betales af Kbh kommunes penge, der skulle gå til ægte problemer, størsteparten af de “ansatte” er bare mangeårige kriminelle samfundsafbrændere.. Dette ses også af at “firmaet” kun optræder i Kbh.
  Relle byggefirmaer i Kbh. og omegn holder sig laaangt væk fra L&C der også er blevet beskyldt for at stjæle fra byggepladser om natten.

  Kommentar by Hul igennem? — 7. november 2019 @ 10:02

 15. Er der ikke en kvik journalist der vil se om ejerne af de afbrændte biler rent politisk ligger lidt til højre for Stalin?

  Det forekommer mig at det ville være værd at se på nå nu bumsen er indblandet!

  Kommentar by Santor — 7. november 2019 @ 11:13

 16. Skal vi gætte på, at han ikke skal erstatte de ni biler af egen lomme?

  Kommentar by Jern Henrik — 7. november 2019 @ 11:21

 17. Kommunaziers eneste mål i livet er, at alle andre skal have det lige så dårligt som de selv. Hvis man som 27-årig passivt “venter på en læreplads”, så bliver man aldrig til noget og ved det nok også godt selv. I stedet for at oppe sig vil han hellere bruge sin sidste rest af energi til at trække andre ned i eget søle.
  Jeg læste engang en bog om en indianerstamme, der mente at guderne efter døden kun stiller menneskesjælen ét spørgsmål: “Hvor mange mennesker er lykkeligere, fordi du blev født?”

  Kommentar by Sådan er det jo — 7. november 2019 @ 12:25

 18. 19 Berlin Police Injured During Antifa Extremist Attack.
  https://www.breitbart.com/europe/2019/11/07/19-berlin-police-injured-during-antifa-extremist-attack/

  Kommentar by Kimski — 7. november 2019 @ 14:20

 19. Undrar vad han hade sagt om jag hade eldat upp hans bil eller där han bor och han inte kunde ta sig till jobbet eller lämna barnen. Hmm, nej nu var jag orättvis. Man reldar upp andras bilar för att man är avundsjuk för att man själv är en loser och alltid kommer att vara det. I Sverige är det norm att det eldas bilar och skolor.

  I Lund, eldades det upp runt 50 bilar under sommaren som gick och när man var i Lund kände man den tunga lukten av bränt, den svenska polisen sa att det var inget brott för de muslim som ägnade sig åt detta var sysslolösa eftersom det var sommarlov. Jag undrar om jag eldar upp en polis bil, eller en journalists eller en politikers bil. Är det heller inget brott eller är det så att det inte är ett brott i Sverige när någon annan får sin bil uppeldad av muslimer eller när man får sin dotter våldtagen av muslimer…

  Det är därför man aldrig ska köpa något som är tillverkat i Sverige eller som marknadsförs av ett svenskt företag. Låt det landet implodera. Gynna er egen industri och löntagare. När man som svensk politiker sänker den svenska valutan för det är den enda global konkurransfördel man har, att komma på något smart komme rinte på fråga för de som är smarta anses “autistiska” och har redan lämnat Sverige för länge sedan. Vem vill leva i ett skitland där man får sina jobb på annat än meriter och anser sig vara smart utifrån det?

  Svensk valuta? Som svensk politiker gick mn med på att införa Euron som valuta när man gick med i Europeika gemenskapen men man ljög för politikerna i Bryssel och behöll den svenska kronan. Om man som svensk politiker ljuger helt öppet till och med för sina kollegor i Bryssel och EU kommissionen, kan man lita på en svensk politiker då?

  Kommentar by Kevin M — 7. november 2019 @ 15:54

 20. De har deres faders tegn over døren: pentagrammet.

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 7. november 2019 @ 23:16

 21. Jeg er dybt imponeret af Uriasposten, der i deres store interesse for perifere kriminalhistorier, poster een, hvor den skyldige er en etnisk dansker. Nye tider?

  Kommentar by Kurt Olsen — 8. november 2019 @ 16:54

 22. Kurt Olsen = Pelle Dragsted

  Kommentar by Revisoren — 11. november 2019 @ 16:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper