7. november 2019

Enhedslisten-politiker i front for Lærerstuderendes Landskreds, der vil have ‘normkritisk undervisning’

Hvis man vil smadre det borgerlige samfund, så skal man sætte sig på undervisningssektoren. Normkritik lyder bedre end Revolution, men det er jo reelt det Rasmus Holme Nielsen og Lærerstuderendes Landskreds kæmper for. Fra Folkeskolen.dk – Lærerstuderende kræver mere normkritisk undervisning på læreruddannelsen.

“65 lærerstuderende mødtes i weekenden i Kolding til Lærerstuderendes Landskreds’ årsmøde. Her vedtog foreningen, der repræsenterer landets kommende lærere, at foreningen fremover skal kæmpe for, at læreruddannelsen i langt højere grad skal ruste de kommende lærere til at levere en normkritisk undervisning.

‘Vi lever i et samfund, hvor vi ikke er gode nok til at forstå hinanden og til at tage højde for, at vi er forskellige i forhold til blandt andet køn, seksualitet og etnicitet. Hele løsningen findes ikke i folkeskolen, men en del af løsningen findes i folkeskolen. Derfor mener vi, at fremtidens lærere skal rustes til i højere grad at tage den opgave på sig’, siger de lærerstuderendes forperson Rasmus Holme.

De lærerstuderende ønsker, at normkritikken fremover bliver en del af det didaktiske og pædagogiske grundlag i både undervisningsfagene og de pædagogiske fag. …

Rasmus Holme fortæller, at foreningen inden længe præsenterer et fælles udspil sammen med blandt andet Sex og Samfund, der indeholder konkrete bud på, hvordan læreruddannelsen fremover kan arbejde på at gøre de studerende mere normkritiske.”

(Collage: Rasmus Holme Nielsen, Lærerstuderendes Landskreds og Enhedslisten)

Oploadet Kl. 01:38 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105757/trackback

35 Comments »

 1. Føj for Helvede. Men det borgerlige Danmark lod skolen, medierne og kulturlivet blive overtaget af de røde efter 1968, og det blev ris til egen røv.

  Kommentar by Odo — 7. november 2019 @ 02:09

 2. ja, de kan lige så godt sige “kommunisme”, for siden kommunismen faldt lever den videre i genus, feminisme og “klimaet.” Say the word, Rasmus Holme Nielsen

  Kommentar by BB — 7. november 2019 @ 02:12

 3. De rødhårede har det svært nok i forvejen,de har allermindst brug for sådan en klaphat.

  Kommentar by Nielsen — 7. november 2019 @ 02:24

 4. Bare han ikke hopper i kanen med det øverste navn…det koster en tur i spjældet.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 7. november 2019 @ 04:48

 5. “konkrete bud på, hvordan læreruddannelsen fremover kan arbejde på at gøre de studerende mere normkritiske”.

  Oversat: Hvordan læreruddannelsen fremover kan opfinde nye problemer som kun kan løses ved at eleverne stemmer på enhedslisten når de bliver gamle nok.

  Men egentlig er det højrefløjen man bør være vred på, for venstrefløjen har gjort sådan siden 70’erne uden at få nogen nævneværdig modstand.

  Kommentar by Per — 7. november 2019 @ 04:57

 6. Så kommer lgbt undervisningen af poderne på 1ste, 2nd, og 3de klassetrin, af homosexuelle drag queens udklædt i fuldt ornat.

  Det var bare et spørgsmål om tid, og her kommer det så for Danmark også.

  Muslimske børn vil selvfølgelig blive fritaget fra den sexuelle indoktrinering af religiøse årsager, mens kommunen vil være på pletten med trusler om tvangsanbringelser af børnene udenfor hjemmet, hvis danske forældre forlanger det samme for deres børn.

  Det er nemlig en ‘hatecrime’, i denne vores “Fagre Nye Inklusive Verden”, hvor “normer” er noget man påtvinger folk.

  “Give me just one generation of youth, and I’ll transform the whole world.”
  – Vladimir Lenin.

  Kommentar by Kimski — 7. november 2019 @ 05:20

 7. Kommentar by Per — 7. november 2019 @ 04:57.

  Korrekt. Den Lange March gennem institutionerne er for længst et succesfuldt overstået kapitel, og familiestrukturen smadret til ukendelighed. ‘The rest is just icing on the cake from here on out’.

  Kommentar by Kimski — 7. november 2019 @ 05:28

 8. Nå, den terrordømte kommunist Ulrik Kohl kunne kun skrabe sølle 973 stemmer sammen…

  Kommentar by Revisoren — 7. november 2019 @ 07:10

 9. Historien er naturligvis ikke nævnt med et ord på eb.dk.

  Den islamofile chefredaktør Pølle Madsen vil naturligvis ikke genere sine partikammerater unødigt…

  Kommentar by Revisoren — 7. november 2019 @ 07:22

 10. > 1, Odo: 100% spot on.

  I slutningen af tresserne, lod den gamle lærerstand ukritisk en hoben udflippede seminarister sætte sig på det hele, uden at gøre nævneværdig modstand, og konsekvenserne blev langt alvorligere end man kunne forestille sig. I dag er undervisningssektoren så gennemsyret af venstresnoet grundtænkning, at en tilbagevenden til neutral saglighed er utænkelig.

  Kommentar by Bror lerbror — 7. november 2019 @ 07:31

 11. forperson Rasmus Holme

  Altså ikke formand, men måske bagmand.

  Kommentar by tavsen — 7. november 2019 @ 08:31

 12. De indoktrinerede indoktrinerer.
  Godt min skoletid er overstået. Det er langt mere uhyggeligt i dag. Forældrerne har overladt opdragelsen af børnene til skolerne. Udslettelsen af den danske arbejderklasse har gjort at man kan “leve” i uddannelsessystemet i flere år. Der er ikke noget at sige til at folk får et urealistisk verdenssyn når de er opdraget af røde tosser i 15 år i streg.

  Kommentar by Hagmann — 7. november 2019 @ 08:40

 13. Har lærerne egentlig tænkt på at de selv er normen? De normkritiske er Paludan og i en vis grad Nye borgerlige.

  Man kan kun være revolutionær når man er i opposition til samfundet… Og de røde har allerede” sejret ad helvede til” som en fagforeningsformand engang sagde

  Kommentar by redneck — 7. november 2019 @ 08:53

 14. Hvad er en forperson? Er det en vandmand eller er det en vandkvinde? Eller er det bare en almindelig gople?

  Kommentar by A-mad — 7. november 2019 @ 09:25

 15. Hvilke normer, mon det mere specifikt er, skytset skal rettes imod? Det er ikke alle, det ved vi – så hvilke?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. november 2019 @ 09:28

 16. Endnu en afbrænder..

  Kommentar by Hul igennem? — 7. november 2019 @ 09:53

 17. De har skolen. Og føderalisterne, der tager begrebet “borgerligt” forfængeligt, ser opportunistisk den anden vej, mens de opvoksende generationer gøres rodløse …

  Føderalisterne er de mest foragtelige, for de spiller under dække. Og de er livsfarlige for den nation, de vil opløse med de stemmer, de høster på deres påstand om at ville “passe på” den …

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 7. november 2019 @ 10:03

 18. Gad vide om den normkritik også omfatter kritik af kaviarkommunistiske normer?

  Kommentar by Erling — 7. november 2019 @ 11:17

 19. Gloryhole.

  Kommentar by Erling — 7. november 2019 @ 11:17

 20. Synd for de børn Rasmus Holme Nielsen får kløerne i (altså, hvis han mod forventning evner at gøre studiet færdigt) – Børnene bliver i givet fald, fuldt statsfinansieret, fremtidens præmietabere! – Tror denne forskruede Rasmus Holme Nielsen virkelig selv på, at han er istand til at udstyre børnene med kundskaber som kan sælges på et fremtidigt højt specialiseret arbejdsmarked?

  Kommentar by T. Flodur — 7. november 2019 @ 11:35

 21. Rasmus Holme citeres for:

  “Hele løsningen findes ikke i folkeskolen, men en del af løsningen findes i folkeskolen.”

  Jeg læste det først som “den endelige løsning”, tysk: Endlösung.

  Det er vist ikke en (for)person, som møder meget modsigelse i sin hverdag.

  Kommentar by np — 7. november 2019 @ 12:00

 22. >12 A-mad 9:25
  En forperson er det nye ord dansk sprognævn (bvadr) vedtager som nyt ord i det danske sprog. Umiddelbart derefter kommer Dhimmi Radioen (statsradiofonien) frem og bekendtgøe at det skam er rigtigt nok. Indtil da,hvis jeg når det, kan jeg fortælle dig at det er vrøvl og fremmedsprog. En mand for uheldig til at have erhvervet eksamen i medicin kan benævnes sygeplejerske og en kvinde som har en bondegård kan benævnes landmand. Sådan er det bare. Vi bør efter min mening være glade for vores sprogs skænhed og kompleksitet(kan ikke lige komme i tanker om noget sværere tillægsord) og vise folk som nedgær det ligegyldighed. Men ikke arrogance. Jvfr. min kritik af blogejers somme tider ufuldstændige skriblerier.

  Kommentar by Nielsen — 7. november 2019 @ 12:29

 23. #18 T.Flodur
  Selvfølgelig evner forpersonen at gøre studiet færdigt. Der stilles vel ikke andre krav til en lærerstuderende end at man har de rigtige holdninger. Nej. jeg tror heller ikke at personen evner at udstyre børnene med nogen form for kundskaber, men det ser han næppe heller som sin opgave. De kundskabsløse kan selv tage en uddannelse som folkeskolelærer eller finde anden form for offentlig ansættelse.

  Kommentar by bjarne binee — 7. november 2019 @ 12:59

 24. Jeg tror ikke, at vi skal frygte lgbt’erne og venstrefløjens angreb på sæderne. De er “imod naturen”, og den kamp kan de ikke vinde. Drenge vil altid være drenge. De vil etablere et hierarki, hvor de stærke regerer over de svage. Maskuliniteten vil altid herske. Den kan ikke dø.

  På en måde har jeg ondt af en afviger som Rasmus Holme. Han er “Piggy” fra “Fluernes Herre”. Alfahannerne gør det af med umandige mænd som ham.

  Kommentar by np — 7. november 2019 @ 13:47

 25. Der var faktisk en interessant sag i england for ikke så længe siden, hvor en skole indførte noget af det som den soja-drevne værdikriger her taler for. Gæt hvilken forældregruppe der stod og hylede og skreg foran skolen kort tid efter om forkerte værdier som deres børn ikke skulle undervises i? Jep, muslimerne. Paul joseph watson og rebel media omtalte det på youtube for omtrent 1/2 år siden tror jeg.

  Kommentar by Per — 7. november 2019 @ 14:40

 26. I Sverige blir man “lärare” för att man kommer inte in på något annan utbildning. Det är inga krav eller antagningspoäng på lärarutbildningen och i Malmö kommer alla som söker in, Malmö “universitet”, där alla hålls under armarna för att man ska klara utbildningen (för att det är så dålig kvalité på lärarna och eleverna att skolan ligger i botten för det fuskas, på inget abnnat ställe i Sverige fuskas det så mycket och åker fast som på Malmö universitet). Något annat sm är vanligt i Malmö är att man inte klarar av utbildningen men man får ett jobb som lärare ialla fall, fast man inte är kvalificerad. Många retards och instabilar kommunister söker sig till lärareutbildningen för att det garanteras livslångt jobb.

  Man kan fråga sig, vill man lämna ifrån sig sitt barn till loosers som kallar sig för lärare som inte ens klarar av att ta examen, som inte kan varken matematik eller fysik för deras hjärna inte klarar av det och det enda de kan bäst är hur man fuskar med bidrag, sysslar med narkotika, “normkritik” och andra feministiska och kommunistiska teorier som förlorare och thrash åberopar.

  Vid ett tillfälle var det en invirad muslimsk kvinna som uppenbart läste till lärare på Malmö “universitet” som högljutt sa att hon var: ” 1) muslim, 2) kvinna 3) lärare” med sådana inavlade stinkande skitar kan man inte förlora om man har en sådan lärare. Måste vara en vinnande lott att ens barn får en sådan idiot till “lärare”.

  Muslimska gäng har kommit på att man kan på Malmö “universitet”, på biblioteket stjäla laptops av studenter, sälja narkotika, rota i papperskorgar efter pantburkar och annat introvert och antisocialt beteende men de väktare som finns på plats agerar inte. De har viktigare saker för sig än att göra det de ska. Speciellt när man har muslimer som väktare ingriper inte de muslimska väktarna för det är muslimer, andra muslimer låter man vara och låter begå brott för om man som muslimsk väktare ingriper aktiveras en muslimsk vendetta.

  Privat skola är den enda lösningen om man har barn och vill att de ska lära sig något. Jag såg att det florerar en bild på vilka som har hög IQ och att det är asiater som anses vara smarta av alla raser. Jag tror inte på det. Om man nu var så smart som asiat, vad gör man i skolor i vita länder och varför kopierar man produkter och säljer dem i sitt eget namn som uppfunnits av vita om man nu är så smart eller är det så nuförtiden att “smart” anses man om man stjäl vad andra gjort och uppfunnit i sann kommunistisk, feministisk och vänsterradikal anda?

  Kommentar by Kevin M — 7. november 2019 @ 15:43

 27. Enig Nielsen 12:29. Dansk har aldrig haft fælleskøn. Hankøn er også fælleskøn på dansk.
  Derfor bliver komisk med brandkvinder på brandsprøjeterne og brandkvinder, man kan brænde sig på, når man bader i havet.
  Som du nævner er problemet også fordi forvirringen skyldes de jobtitler, der politisk korrekt laves om til m/k, mens mænd, der er sygeplejersker skal beholde den ‘kønsdiskriminerende betegnelse. Det er nærmest ren Monty Python!

  Kommentar by A-mad — 7. november 2019 @ 17:48

 28. Tjah,nu var det jo sådan før i tiden,at man kunne være sygeplejer. men det er nok noget afarterne i fagbevægelsen fik gjort kål på,lige som Per Hækkerup fik gjort kål på Danmark i 1972 godt bakket op af brugtbilsælgeren Jens Otto Krag. Nu er vi en del af region nord i Neuropa -eller fællesmarkedet,som de fik stoppet banksternes projekt ned i halsen på os benævnt. Ingen tvivl om at vi først og fremmes er europæere. Spørg bare Brian Mikkelsen eller mullah Østergård.

  Kommentar by Nielsen — 7. november 2019 @ 18:51

 29. #23 Per
  Ja det var en form for humor at følge den sag. Men ligesom med homovielser og moskeerne, tror jeg de invandrertætte skoler slipper let.
  Jeg venter ihvertfald spændt på at de skal lære noget om de mange spændende køn der ikke findes i koranen! :)

  Kommentar by Realist2 — 7. november 2019 @ 19:06

 30. En sygeplejer var betegnelsen for det der i dag er en SoSu

  Kommentar by Træt — 7. november 2019 @ 19:25

 31. Du lever op til dit alias. Social- og sundhed assstent blev opfundet længe efter at sygeplejere drog deres sidste suk.

  Kommentar by Nielsen — 7. november 2019 @ 22:20

 32. Lærere og Pædagoger er efterhånden ved at give min røde knopper.
  Knopperne følger farven af deres lorte politik.

  Muslimsk Magtdemonstration
  https://ditoverblik.dk/pia-kjaersgaard-vil-have-svar-om-muslimsk-optog-der-spaerrede-noerrebrogade/
  Linket er vær at læse.!

  Vi skal have Paludan på banen. Støt Stram Kurs.

  Kommentar by Charles Nielsen — 7. november 2019 @ 23:25

 33. Den ræverøde folkeskole, der malker individet for at opfylde sin kollektivistiske multi-kulti- drøm, den endelige opløsning af den borgelige orden og retten til et hjemland med egen kultur for etniske dansker, ødelægger hver dag folks børn.

  Når det ikke lykkes 100% er det fordi der blandt det danske folk stadig findes modstandskraft. Ellers var langt flere røget på medicin og til psykologbehandling. Lang

  Samtidig med dette morads falder den gennemsnitlige IQ.

  Kommentar by Uno — 8. november 2019 @ 07:45

 34. Kritisk tænkning er udemærket, måske eleverne så ville lærer at se gennem alle de venstreorienterede floskler.
  Hvordan kan det gå anderledes, vi ved fra lærernes eget fagblad at 80% af lærerne stemmer rødt, endda mørkerødt, ca. samme niveau som journalisterne. Enhedslisten ville blive det største parti, skræmmende ikke. Det må virkelig være en svær opgave at være borgerlig lærer!
  Det kunne være rart om lærerne i stedet diskuterede hvordan man på en mindre langhåret måde lærte eleverne brugbare færdigheder, så som matematik, fysik og kemi. Det er faktisk det der er deres job, ikke alt det andet sludder!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. november 2019 @ 08:51

 35. For at skærer det ud i pap! Lærerne skal give eleverne færdigheder, opdragelsen og holdningerne må være noget der kommer fra hjemmet!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. november 2019 @ 08:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper