10. november 2019

Ulla NT: “Multikulturen skal maksimere uligheden, fodre misundelsen og opildne hadet til de lykkelige”

Ph.d.-studerende Ulla Nørtoft Thomsen renser luften på Facebook.

“Vi kommer ikke til at gøre venstrefløjen interesseret i de nationale majoriteters lidelser. De nationale majoriteter er klassefjenden, hvis historiske bestemmelse er at blive opløst.

Bliver det for tungt, fx for svenskerne, så vil venstrefløjen anbefale en hurtigere overgivelse. Retten er nu engang på de magtesløses side, dvs. på minoriteternes side, og det kommunistiske projekt går nu engang ud på at samle modstanden mod den herskende klasse, vække the power of the margins og lade dem vandre mod magtens centrum. Og det er dig.

Alle maginaler kan være med, og alle vanartede, misundelige, ringe og unormale bliver en del af det nye revolutionære subjekt. Venstrefløjen kommer aldrig til at beklage den voksende mistillid i samfundene, for det er jo netop den, der er målet. Multikulturen skal maksimere uligheden, fodre misundelsen og opildne hadet til de lykkelige. Den skal knuse den nationale enhed og hele den borgerlige forestillingsverden, som beskytter Vesten mod revolution.

Hver en bærende distinktion skal opløses, så fjenden må famle efter ordene og se sig forgæves om efter sit folk. Minoriteterne må ikke blive integreret, så er vi jo lige vidt. De skal bildes ind, at der er sket dem stor uret. De skal leve i en frådende rus imod de hvide, der har taget alt fra dem. Der kommer ingen revolution uden etnisk had og hensynsløshed. Derfor er flygteriet centralt i denne fase. Ligesom menneskerettighederne er det. Flygteriet er en beskyttet instans, som kan udnyttes til at mobilisere den internationale pjaltehær og en gang for alle få bugt med dem, der kalder deres lande deres hjem.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105797/trackback

28 Comments »

 1. Den er vist allerede taget ned eller fjernet af forfatteren/Facebook

  Kommentar by Lameeye — 10. november 2019 @ 09:54

 2. Den analyse rammer rent. Genialt og skarpt formuleret.

  Men husk også lige at socialisterne har allierede i erhvervslivet, der hepper på indvandring (IKEA, fodboldklubber, IT firmaer). I realiteten kunne erhvervslivet selvfølgelig klare sig med indvandring fra resten af EU, f.eks. Polen og Baltikum, men det vil Stine Bosse typerne ikke nøjes med.

  Kommentar by Zatopek — 10. november 2019 @ 09:57

 3. Det som Nørtoft beskriver er kommunismens tankesæt og forældede ideologi. Riv samfundet ned, opløs det ved at spille alle ud mod hinanden. Skab splid og konflikt overalt. Sådan vil kommunisterne bane vej for en revolution der vender alt på hovedet. Kommunismen er tankespind fra 18OO-tallet. Et tankespind som appellerer til teoretikere, pseudo-intellektuelle og misundelige tabere og tåber. Men når man bryder et samfund ned, ender det altid og hvergang i blodig galskab. Og det “nye” kommunistiske samfund der bygges op på ruinerne, er altid et patologisk, perverst og diabolsk samfund. Sådan er alle de kommunistiske/socialistiske “revolutioner” endt.

  Og det hjælper ikke at de rødes syge fantasier og ondskab pakkes ind i guldpapir og udgives for at være humanisme, næstekærlighed og global ansvarlighed.

  (Regeringen har netop lovet at give en milliard kroner til Somalia. Men på hvis bekostning?)

  Kommentar by J HANSEN — 10. november 2019 @ 10:19

 4. Ja som jeg siger…fascisme a la socialisme og kommunisme…Når omvæltningen er fuldført, er det kun dem og deres system der kommer til at bestemme alt i den vestlige verden/Europa…Fascisme a la Mussolini…Nu med en Il Duce i Brussels, herskende over et Europa uden nationalstater med ensrettet undertrykt folk, der træller for storkapitalen og slås med muslimerne om herredømmet på lokalt plan…når de kommer hjem fra arbejde!!

  Kommentar by Black Watch — 10. november 2019 @ 10:35

 5. Ja, hendes analyse er Genialt og skarpt formuleret. Men der er nogle, der udnytter nogle. Hendes segment bliver også udnyttet. For multikulturalismen er Globalisternes projekt. Og det er Globalisterne, der sidder på kapitalen. For Globalisterne er befolkningen blot slaver. De har ikke selv noget fædreland. Derfor vil de nedbryde al homogenitet og loyalitet.

  Kommentar by Søren — 10. november 2019 @ 10:42

 6. Fr. Nørtoft Thomsen er altid læseværdig. Om nogle årtier, når det nuværende Danmark er brudt definitivt sammen, vil enkelte læsere sidde tilbage i ruinerne og tænke: Hvorfor h*****e fattede folk ingenting?

  Kommentar by Crass Børsting — 10. november 2019 @ 11:25

 7. Amen.
  – og ikke længere tilgængeligt på facebook?

  Kommentar by hestetyv — 10. november 2019 @ 11:27

 8. *hestetyv
  Naturligvis! Facebooks repræsentant i Danmark har tidligere arbejdet for de Radikale!
  Jeg hørte DR’s Detector i går, de konkluderede at grundloven ikke gælder for facebook!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. november 2019 @ 12:23

 9. Ulla Nørtoft beskriver en moderne udgave af den marxistisk elendighedsteori: Dengang ville kommunisterne fremme stadig stigende elendighed for arbejderne for at fremme revolutionære tilstande. I dag har arbejderne forladt arbejderklassen – en historisk determinisme som marxisterne ikke havde regnet med – men de har genfundet styrke gennem konventioner og menneskerettigheder til at mobilisere en indvandrende pjaltehær til at erstatte den forsvundne arbejdende pjaltehær. Dumt nok hopper mange borgerlige med på ideen pga opportunisme, selvgod anstændighed og tonen i debatten.

  Kommentar by traveler — 10. november 2019 @ 13:22

 10. “Om nogle årtier når det nuværende Danmark er brudt definitivt sammen”

  Kære Crass Børsting, det vil næppe vare årtier, men vil ske i ret nær fremtid. Når først tingene skrider, kan det hurtigt ende med en lavine. Det er set i over 5o lande.

  Kommentar by J HANSEN — 10. november 2019 @ 13:41

 11. Det eksklusive had mod venstrefløjen er lidt malplaceret. Venstre og Konservative er præcis lige så slemme – og måske endda værre, fordi det er dem der rent faktisk burde kæmpe for vores interesser. Jeg anser personligt DF for at være Folketingets største vatnisser, og V+K for at være de to mest rendyrkede karrierepartier.

  Kommentar by Morten/Realisten — 10. november 2019 @ 13:58

 12. […] Kim at Uriasposten posts a revealing look at the real goals of the multi-cultural diversity movement. […]

  Pingback by The Real Goals of Diversity | Things to Remember, Things to Cherish — 10. november 2019 @ 14:20

 13. Det er værre endnu. Så determineret og afklaret er Venstrefløjen nemlig slet ikke. Den er snarere bevidstløs. Den faktor som her ikke er medtaget er føderalismen. Der ER ingen “borgerlighed” – thi den er blevet føderalistisk, og bekæmper ligeledes nationalstaten. På opportunistisk vis lader den stå til overfor skabelsen af rodløshed i de opvoksende generationer. – Den kan kun alt for godt se sin fordel deri. “Venstre er et internationalt parti”, ikke sandt?

  Der er INGEN af fløjene! der har en ægte vision for Danmark, som ikke er lig med det Det Europæiske Projekt. Og der er ingen, der aktivt opponerer mod Den Inkluderende Skole og den førte kulturpolitik.

  Det er ikke “det borgerlige Danmark”, der udsættes for chikane og beskydning fra Venstrefløjens “avantgarde”. Det er ikke-Venstrefløjen. Dem, der ikke rigoristisk deltager i gruppeidentiteten og dens konsensus, og især dem, der lejlighedsvis udsætter dens dogmer for helt almindelig kritik.

  Der eksisterer ingen “borgerlig opposition” i Danmark. Den er død med dens idé- og kulturbærere. Og Venstrefløjen? … den grasserer selvsagt, når den ikke inddæmmes, javist, men den har ingen bæredygtig plan. Og det ved den helt tydeligt godt selv!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 10. november 2019 @ 19:48

 14. P. S. Det er opløftende, at flere skribenter her er opmærksom på “den globale faktor” (i realiteten: EU-føderalismen – Det Europæiske Projekt). Selv Venstrefløjen er træt af koloniseringen, for den frustrerer alle, undtagen universitetsfeministerne og de non-binære. Men multikulti er EUs valg af middel til målet. Og så … ja, så … så er den ikke længere for “den borgerlige fløj”. Ergo ingen løsninger. Kun endeløse “stramninger” til glæde for Dansk Folkeparti, der vifter triumferende med hver ny, når ikke en Støjberg kommer dem i forkøbet

  Kommentar by Morten - - - — 10. november 2019 @ 19:59

 15. Multikulturen skal maksimere uligheden

  Naturligvis. Kommunisterne får stemmer fra de fattige, så de er jo ikke interesserede i at skabe færre fattige.

  Kommentar by Erling — 10. november 2019 @ 20:36

 16. Det er en kendt sag at venstrefløjen satser på minoriteterne. Især de uintegrerede. Tænk bare på sidste valg, hvor de små venstrefløjspartier med held mobilisere ghettoernes beboere. Det er hjørnestenen i deres overlevelsesstrategi. Et homogent samfund bestående af tilfredse, velstående, selvhjulpne borgere med tillid til hinanden, er døden for venstrefløjen. At de har allierede i erhvervslivets globaliseringsglade elite er ligeledes erfaringen. Denne elite tænker kun på maksimering af virksomhedernes indtjening uden tanke på den nationale kultur de er rundet af. Det kan ske ved outsourcing af arbejdspladserne og import af billig arbejdskraft med henblik på at holde lønningerne ned. Det har de haft succes med. Uligheden er steget. Erhvervstoppen har næsten fordoblet sin indtægt i en periode hvor almindelige lønmodtagere kun har øget lønnen med 8 % i gennemsnit. Venstrefløjen varetager ikke den almindelige lønmodtagers interesser ligeså lidt som erhvervtoppen gør det.

  Kommentar by JC — 10. november 2019 @ 22:17

 17. EU teknokraternes vision er at opløse nationernes Europa og gøre det til det perfekte marked, med borgere der føler sig som konsummenter og arbejdskraft, uden national identitet, og uden forankring i en hjemstavn. På denne måde vil de kunne være fleksible med hensyn til opholdssted og have deres loyalitet hos det transnationale EU og dets institutioner.

  Kommentar by JC — 10. november 2019 @ 22:34

 18. *Morten/realisten
  Du/I tager fejl! Ja de burde kæmpe vores sag, men det gør de ikke, så hvorfor stemmer vi stadig på dem ? D

  Kommentar by Den Nervøse — 10. november 2019 @ 23:15

 19. Nu er jeg ved at blive en smule forvirret. Morten/realistens (og JCs) analyser af EU, globalisterne og føderalismen-liberalismen-de borgerlige er da rigtige. INGEN af de større partier i FT forsvarer nationalstaten og demokratiet. De er alle EU-marionetdukker. Men den Nervøse mener at Morten tager fejl. Det kræver en nærmere forklaring.

  Kommentar by J HANSEN — 10. november 2019 @ 23:36

 20. Godt indlæg af Ulla Nørtoft Thomsen.
  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 11. november 2019 @ 01:59

 21. “Minoriteterne må ikke blive integreret …”

  Enig, de skal ikke integreres, de skal hjem!

  Kommentar by Jens Larsen — 11. november 2019 @ 02:12

 22. Konklusionen er klar. Vil man have stoppet indvandringen, så hjælper det meget at bekæmpe marxisme i alle afskygninger.

  Kommentar by T. H. — 11. november 2019 @ 07:59

 23. EU-føderalismen mål er ; Alle penge og ressourcer incl. slaver kontrolleres af en meget lille selvsupplerende elite,
  Der skal laves en masse våben, der skal propaganderes for krig, der skal være en kæmpe krig, eliten skal have endnu flere penge og mere magt, der skal bygges flere våben, der skal propaganderes for en stor krig, der skal være en stor krig og rundt og rundt igen.

  Derfor var den forrige uvalgte leder af EU fra skattesnyder og storkapitaldivisionen, den nuværende uvalgte leder er fra våbenindustridivisionen, den næste uvalgte leder vil være fra propaganda/islamdivisionen; og derfor slikkes der ihærdigt røv på Erdolf.

  Kommentar by Hul igennem? — 11. november 2019 @ 08:52

 24. #23 Hul igennem
  Jeg genkender ikke billedet. EU er ikke højt på listen over lande med kæmpe militær. USA, Kina, Rusland er fem gange værre, EU prøver kun at følge lidt med.

  Kommentar by Zatopek — 11. november 2019 @ 10:21

 25. https://ekstrabladet.dk/112/navngiven-syrienkriger-ankommer-mandag-til-danmark/7869005

  Kommentar by P — 11. november 2019 @ 14:34

 26. >>>19

  Tror “Den Nervøse” er rundforvirret.. Vi er grundlæggende enige: Den såkaldt “borgerlige” fløj i det her land kæmper kun for virksomhedernes bundlinje – og ikke for den almene danskers ret til at være en majoritet i sit boligområde, sin by eller sit land.. Fuck dem, de er de værste.

  Kommentar by Morten/Realisten — 11. november 2019 @ 14:56

 27. Samme her hestetyv 11:27 “Amen.– og ikke længere tilgængeligt på facebook?”
  I blogteksten øverst står der “Ph.d.-studerende Ulla Nørtoft Thomsen renser luften på Facebook.” med link, men da jeg linkede til FB, fik jeg beskeden “Dette indhold er desværre ikke tilgængeligt lige nu. Det link, du fulgte, er muligvis udløbet, eller siden er muligvis kun synlig for en målgruppe, du ikke er medlem af” (!):-)

  Kommentar by A-mad — 12. november 2019 @ 10:45

 28. Det lyder som dengang den blodige oktoberrevolution fandt sted i 1917.
  Er disse tosser ikke blevet klogere?.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 12. november 2019 @ 19:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper