12. november 2019

Politiken insinuerer, at Stram Kurs’ ‘demonstration for at mindes de jødiske ofre’… ‘gik imod jøder’

Det modbydelige jøderettet hærværk på årsdagen for Krystalnatten beskrives flere steder som højreorienteret, selvom Nordfront.dk indirekte praler med, at de står bag aktionen. “Hvad er højreorienteret ved nationalsocialisme”, spurgte jeg en venstreradikal på Facebook, og blev kaldt ‘nazist’, da jeg høfligt, men vedholdende bad hende definere begreberne. Alle du ikke kan lide, er ikke nødvendigvis nazister.

Den tidligere Radio24syv-chef Mads Brügger antyder samme sted at Stram Kurs’ Uwe Max Jensen er nazist, og lidt på samme måde postulerer Politiken (ved Birgitte Kjær), at Stram Kurs lørdag demonstrerede imod en Krystalnat-manifestation. Artiklen blev senere rettet, så her citeres fra 24NYT.

“Til 24NYT oplyser Paludan, at han er chokeret over Politikens artikel med overskriften: ‘Antijødiske kræfter markerede rædselsnat med hærværk flere steder i Danmark’.

Af artiklen fremgår: ‘I København holdt Rasmus Paludan en larmende moddemonstration, da en større gruppe mennesker var samlet på Nytorv under overskriften ’Aldrig mere en Krystalnat’ med tændte fakler, taler, musik og digte oplæst at Henrik Nordbrandt. Men påmindelsen om den voldelige nat, der senere blev indskrevet i historiebøgerne som Krystalnatten og indledte holocaust, blev altså farvet af højreekstremistisk råben.’

Rasmus Paludan siger dog til 24NYT at;

– Det er vigtigt, at man som avis objektivt og sagligt fortæller om fakta.

– Stram Kurs holdt en demonstration for at mindes de jødiske ofre for Krystalnatten. Der var ikke tale om råben. Det foregik ikke på Nytorv men på Kultorvet. Jeg holdt tale både på Israels Plads, foran Synagogen i Krystalgade og på Kultorvet. Alle 3 steder udtalte jeg min støtte og omsorg for jøder i Danmark. På kultorvet udtalte jeg min foragt for, at venstreekstremister misbruger Krystalnatten til at komme med den løgnagtige påstand, at Krystalnatten handler om, at man skal respektere islam.

– Det er derfor løgnagtigt og misvisende, når Birgitte Kjær og Politiken insinuerer, at vores moddemonstration gik imod jøder, hvilket åbenlyst er usandt. Dermed er regel A1 om presseskik overtrådt.”

(Henrik Ella Chievitz på Facebook, 9. November 2019)

Mere end 80 gravsten på den jødiske begravelsesplads på Østre Kirkegård er blevet udsat for hærværk. Stenene er blevet overmalet med skidengrønne kryds, lige som en af gravstenene lørdag var blevet forsynet med et klistermærke med en gul jødestjerne med ordet ‘jude’. Stjernen er en direkte kopi af den jødestjerne, som nazisterne tvang jøderne til at bære i Hitler-tidens Tyskland.” (Amtsavisen.dk, 10. november 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105810/trackback

24 Comments »

 1. Pølletikken er så fuld af lort.
  Men det ender med at hele pølletikken bliver slagtet.
  Hvis det står til Satans yngel.

  https://youtu.be/tW_7me1Nj7w
  november 11, 2019
  Video: Her lever 70.000 fra Islamisk Stat – “vi vil slagte jer” siger en dreng i lejren
  Tyrkiets præsident Erdogan er begyndt at sende IS-krigere tilbage til Europa.
  Her kan man få et indtryk af hvem, de er.
  Den amerikanske TV-station har besøgt den store Al-Hol lejer i det nordøstlige Syrien. Her lever omkring 70.000 tilhængere af Islamisk Stat. Især kvinder og børn.

  Kommentar by Charles Nielsen — 12. november 2019 @ 01:05

 2. Latterlig vrøvleartikel. Har i nu igen drukket af natpotten ?

  Kommentar by Poul Olsen — 12. november 2019 @ 02:00

 3. Det Radikale Venstre (B) må være tilfredse med dagens tilstand. Deres gæster hygger sig i Danmark med jødehad, som de gør alle andre steder, hvor de er trængt frem.

  Kommentar by Iznogut — 12. november 2019 @ 02:03

 4. Hvem der end laver det latterlige hærværk, så støtter det bare jødernes martyrium og politiske opbakning.

  Kommentar by Zatopek — 12. november 2019 @ 06:52

 5. Man skal ikke begå hærvæk. Heller ikke mod dansk-hadende jøder. Den Nordiske Modstandsbevægelse er i sandhed afstumpet og retarderet.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. november 2019 @ 08:19

 6. … og hvem var det så, som da han hørte om udskejelserne under Krystalnatten gav ordre til SA om straks at standse deres optøjer!
  Det var såmænd Adolf Hitler himself !!!!

  Kommentar by T. Snorrason — 12. november 2019 @ 09:10

 7. Børge-Muhammed

  Det er nyt for mig at der skulle stå en “Nordisk Modstandsbevægelse” bag grav-skænderiet. Der er vist nærmere tale om en “bevægelse” sydfra.

  Snorrason

  Det var af taktiske grunde vores allesammens rigskansler Hitler i Berlin, stoppede optøjerne.

  Kommentar by J HANSEN — 12. november 2019 @ 09:54

 8. For en ordens skyld: Politiken har beklaget formuleringen https://politiken.dk/kultur/medier/art7486425/Politiken-beklager-formuleringer-i-artikel-om-antij%C3%B8diske-aktioner

  …med disse ord: “I artiklen ’Antijødiske kræfter markerede rædselsnat med hærværk flere steder i Danmark’, som blev offentliggjort på politiken.dk søndag 10. november, fremstod det som om, at partiet Stram Kurs’ demonstrationer i det indre København lørdag 9. november var vendt mod jøder. Det var ikke tilfældet: partiet demonstrerede som de øvrige fremmødte mod jødehad. Politiken beklager fejlen.”

  > T. Snorrasaon 09:10 samt J HANSEN 09:54
  Næppe sandsynligt. Hele SA’s ledelse inklusive lederen Ernst Röhm blev udryddet og henrettet under de lange knives nat i 1934. Krystalnatten var i 1938. Do the math.

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. november 2019 @ 10:09

 9. Jeg påstår ikke, at Hitler var jødeven, det fremgår klart af Mein Kampf.
  Om det var af taktiske årsager, han stoppede rudeknusningerne med videre, aner jeg ikke. Det er vel også ligegyldigt, det væsentligste er vel,at han gjorde det.
  Overmaling af gravstene og rudeknusninger er pøbeloptøjer,som skalstoppes og straffes, så enkelt er det.

  Kommentar by T. Snorrason — 12. november 2019 @ 10:15

 10. Umiddelbart kunne det se ud som, at der er tre grupper, der kan have været i sving. I uprioriteret rækkefølge: Nynazistiske jødehadere (der ikke fylder meget i Danmark, men har en del tilhængere her på UP).
  Venstreekstremister/-fascister, der bare elsker muslimer og hader jøder (de er ikke så mange, men er ekstremt voldsparate), og muslimer, der helst vil bo i og ødelægge vestlige lande til samme latterligt lave niveau som deres muslimske lortelande. Dem er der rigtig mange af.
  Men de fleste så lavintelligente, at de næppe kan finde ud af det der med grøn maling uden pædagoger fra AFA og omegn.

  Gætter på det sædvanlige sammenrend af AFA samt muslimer, som også altid er i gang på Nørrebro og i Nordværst.

  Det som sædvanligt ubehjælpsomme politi kunne fx undersøge, hvor i og omkring Randers der er indkøbt større mængder grøn maling?

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. november 2019 @ 10:26

 11. Sydfra? Næh, Den Nordiske Modstandsbevægelse er flok bumser fra Sverige. Svenskere – fy for helvede!

  Kommentar by Børge-Muhammed — 12. november 2019 @ 10:52

 12. Politiken beklager…

  Ja hov, vi kom lige til at smide nazikortet. Ups. Vi har ikke styr på de mest grundlæggende fakta i vores artikler. Ups. Vi er en meget seriøs avis.

  Fake news!

  Kommentar by Realist2 — 12. november 2019 @ 12:04

 13. Hvor ville jeg ønske at aviserne ville rapportere ærligt om virkeligheden. Og at pressenævn og journalistforbund prompte ville reagere, uafhængigt af ideologiske hensyn, hvis de ikke gjorde det.
  Det er jo deres ***eneste*** opgave. Hvorfor vil de ikke udføre den?

  Kommentar by Sådan er det jo — 12. november 2019 @ 12:05

 14. > Realist2 12:04

  Jep, og at få en skribent som Birgitte Kjær til at skrive i pamfletten siger vist alt. En beklagelse, hvad med en stor undskyldning til Paludan?

  > Sådan er det jo 12:05
  De omtalte har glemt deres fornemste opgave. Sådan er det jo….

  Kommentar by Henrik Petersen — 12. november 2019 @ 13:53

 15. Porcinarius skriver om Islams had til jøder.
  1 Islams urgamle had til jøder. Del I.
  http://tinyurl.com/y6s3n69q
  2 Islams urgamle had til jøder. Del II. http://tinyurl.com/y3z6ugo4

  Kommentar by jörgen — 12. november 2019 @ 14:35

 16. Personligt lægger jeg kraftigt afstand til de smagløse handlinger, som er begået imod jøder for nyligt, men en kendsgerning er at jødeforfølgelser, i dag, primært begås af muslimer.
  Jeg kan ikke tro at Rasmus Paludan kan finde på at være med i sådanne ublu handlinger.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 12. november 2019 @ 19:06

 17. >8. Henrik Petersen:
  Fra Historyhit.com:

  After the purge, the SA diminished both in size and importance, though it was still used for violent actions against Jews, notably Kristallnacht on the 9 – 10 November, 1938. After the events of Kristallnacht, the SS took over the position of the Brownshirts, who were then relegated to the role of a training school for the German military.

  Kommentar by Gunnar Biering — 12. november 2019 @ 19:49

 18. https://www.youtube.com/watch?v=1L5G8ngxkz0

  Kommentar by Nielsen — 13. november 2019 @ 06:23

 19. Stram Kurs er Danmarks håb. Men som Fremskridtspartiet før Stram Kurs blev lukket ned af medier og venstreorienterede,vil nedlukningen af Stram Kurs føre til Danmarks undergang. Danmarks undergang,som vi alle kan se og opleve lige nu. Stram op danskere,og vis fremmede væk fra Danmark. Ellers kommer vore børn til at leve i tyranni og slavekæder.

  Kommentar by Nielsen — 13. november 2019 @ 06:30

 20. OT:

  Overskrift i JP:

  “Hillary Clinton overvejer at stille op imod Trump.”

  Jeg nåede desværre ikke at læse mere af artiklen, da jeg rullede rundt på gulvet i et gigantisk grineflip…

  Kommentar by Revisoren — 13. november 2019 @ 10:01

 21. Havde også en diskussion med en kvinde på Twitter. Hun var overbevist om, at nazister er højreorienterede. Da jeg påpegede at det hed nationalsocialisme af en årsag, blev jeg bedt om at “komme ind i kampen”, etc. etc. Folk er, i gennemsnit, rystende uvidende og indoktrinerede.

  Kommentar by PerP — 13. november 2019 @ 14:14

 22. Nå, jeg gættede forkert, det er åbenbart nynazister, der står bag: https://politiken.dk/indland/art7492678/Politiet-har-fundet-maling-p%C3%A5-jakker-og-sko-hos-h%C3%A6rv%C3%A6rkssigtede

  4 ugers varetægtsfængsling får man ikke for ingenting i det blødsødne danske retssystem.

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. november 2019 @ 17:14

 23. Den vestlige verdens massemedier er dybest set allesammen fake news løgnespredere, for længst tjener de ikke længere borgerne med sande nyheder, men manipulerer i en større sags tjeneste (globalisering/islamisering). Dvs. forbryderisk mod deres lande, inkl. Danmark.

  Kommentar by LarsB — 13. november 2019 @ 17:59

 24. Lige nu i Deadline på DR2:

  Man har inviteret den venstreradikale “ekspert” Kevin Shakir – med behørigt sort islamistskæg – i studiet for at analysere de slemme “højrenationale”.

  Det var som bekendt selvsamme Kevin Shakir – tidligere spindoktor for Enhedslisten – der for et par måneder siden, forsøgte at få fjernet hædersmanden Lars Andersens videoer fra Youtube.

  For at toppe indslaget trækker Anja Dahlgaard Nielsen til sidst det slidte Breivik-kort…

  Kommentar by Revisoren — 13. november 2019 @ 22:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper