12. november 2019

“11.000 forskere advarer…”, skrev DR Online: Herunder Hogwarts’ Prof. Dumbledore og Mickey Mouse

Alle større danske medier tog historien fra Ritzau, men sidsr jeg tjekkede var hverken Dumbledore eller Mickey Mouse klimaforskere. Fra Indblik.net – Mickey Mouse fremgik som klimaforsker i alarmbrev.

“Det var en verdensnyhed tidligere på ugen, at 11.000 forskere nu råbte vagt i gevær. Klimakrisen truer menneskeheden, som DR skrev.

Men er en mystisk omstændighed dukket op, som rejser noget tvivl om professionalismen i foretagendet: Mickey Mouse stod på listen. Helt præcis som ’Micky Mouse’. …

En af professorerne, hvis navn optræder, er således professor Dumbledore fra uddannelsesinstitutionen Hogwarts, hvilket for god ordens skyld har hjemme i Harry Potter-universet. Allerede den første person på listen over de 11.000, en person angivelig ved navn Araminta Aadvark, tilhører et universitet, der ikke eksisterer.

Yderligere granskning af listen har vist, at mange personer, selv hvis de findes i virkeligheden, ikke indtager nogen særlig ophøjet stilling, der skulle gøre vedkommende specielt velegnet til at udtale sig om klima. En del er almindelige studenter fra universiteter. Dog ikke ’Micky Mouse’, som oplyses at tilhøre Micky Mouses blindeinstitut i Namibia…

(DR Online, 6. November 2019: 11.000 forskere advarer: Klimakrisen truer menneskeheden)

Oploadet Kl. 01:26 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105818/trackback

20 Comments »

 1. Satanisterne har godt tag i D(D)R. Deres budskaber ryger ufortyndet ud gennem propagandasenderen døgnet rundt på alle medie platforme.

  Nedlæg lortet.

  Kommentar by Iznogut — 12. november 2019 @ 01:54

 2. Ja det er fabelagtigt så godt propagandaen virker.

  Kommentar by Draugr — 12. november 2019 @ 03:24

 3. Jeg synes at der er en spøjs sammenhæng mellem “Heil Hitler” og “Klimakrise”.

  Kommentar by Bilka — 12. november 2019 @ 06:24

 4. Rebel media gør grin med CBC for 4 dage siden, idet de, på samme lave niveau som danske journalister videre giver dette LORT (som i øvrigt er et holdningsbaseret indlæg og ikke et videnskabeligt)…. Der findes DUM, DUMMERE og JOURNALISTER…

  https://www.youtube.com/watch?v=Vs3ZPGLPiss

  Kommentar by Ignoranten — 12. november 2019 @ 07:35

 5. Jeg gjorde personligt det samme research-arbejde som Ezra Lavant gjorde i Rebel Medias video om omnet. Og jeg kan bekræfte det hele.

  Fiktive personer og komplet irrelevante professioner har skrevet under. Flere CO2-afladsbrev-virksomheds-ansatte har skrevet under. Zoo-passere fra Jersey. Administrationspersonale. Eksperter i reinkarnation. Folkeskolelærere. Og så videre.

  Kommentar by Quark — 12. november 2019 @ 07:55

 6. RUC er et Mickey Mouse-universitet.

  I øvrigt velkommen tilbage, Carlo!

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2019 @ 08:23

 7. Der var et indlaeg derom paa “wattsupwithat” forleden, opfulgt af et indlaeg i hvilket det blev konstateret at mikkel mus og andre kapaciteter nu ikke laengere figurerede som “klima-forskere”.
  Men de 11000 tog sig da ellers godt ud i den igangvaerende vind-og-vejr-og-enden-er-naer-taeppebombning her op til den naeste klima-palaver i Spanien…

  Kommentar by krassisten — 12. november 2019 @ 08:29

 8. Læg i øvrigt mærke til, hvis I bruger den defekte opinionsundersøgelse (påstanden om 11.000 forskere) i et argument overfor “de sidste dages miljø-hellige”…

  Det starter med at de tager 11.000 som deciderede miljøforskere, der alle forsker i miljø-relevante ting som fx klimamodeller. Fordi de ikke har checket en dyt selv.

  Så fortæller man dem om de fiktive personer og giver dem beviser. Nu ændrer deres argument sig til “jamen flertallet er stadig dit og dat” og “gør det listen ugyldig, at X antal ikke er rigtige personer?” – men de betragter det stadig som forskning.

  Man fortæller dem derefter om alle de komplet irrelevante stillinger, der figurerer som “forskere”. Man fortæller om de tusindvis af studerende, der har skrevet under. Om zoo-passere, folkeskolelærere og så videre. Man forklarer, at det skyldes at det netop IKKE er en videnskabelig afhandling eller forskningsrapport, men et rendyrket opinions-indlæg, der er blevet underskrevet via en offentligt tilgængelig formular. Derefter ændrer deres argument sig igen, til noget i retning af “men det de siger, er jo rigtigt, også selvom det måske ikke er decideret forskning” og “jamen, selv personer i administrations-stillinger kan jo vide noget om det”.

  Men det ændrer intet på deres opfattelse.

  På blot tre simple skridt er vi gået fra:

  “Det er 11.000 miljøforskere, der underskriver at deres forskning understøtter X”.

  Til:

  “Det er 11.000 vildt blandede professioner, der underskriver at deres holdning er den samme som X”.

  Og alt det krævede? En lille times undersøgelse. En lille time, 99.9% aldrig bruger. Og derfor kan de sidste dages miljø-hellige fortsætte med at fremstille den artikel som var det 11.000 deciderede miljøforskere. Selvom det åbenlyst er usandt, mangler befolkningen ganske enkelt oplysning om, præcis hvilken type artikel det drejer sig om: opinion vs. videnskab.

  Man bliver sgu lidt træt, gør man.

  Kommentar by Quark — 12. november 2019 @ 09:12

 9. Hvis I overvejer at undersøge:

  https://academic.oup.com/bioscience/advance-article/doi/10.1093/biosci/biz088/5610806

  SPOILER: Vi kan sagtens løse problemet, vi skal blot alle leve i et vegetarisk, kommunistisk, anti-kapitalistisk, lighedsfascistisk, no-borders, gennemreguleret, centralplanlagt, familieplanlagt abort- og pryfolakse-utopia.

  Nej, det er ikke en spøg. Nej, det er ikke overdrevet. Det er vitterligt en form for kommunistisk lighedsfascisme/planøkonomi, “11.000 forskere” mener der skal til for at redde planeten.

  Quelle surprise!

  Kommentar by Quark — 12. november 2019 @ 09:21

 10. …profylakse, skulle der have stået. Den smuttede. Ikke så tit man skriver det ord!

  Kommentar by Quark — 12. november 2019 @ 09:23

 11. Til alle klima-pessimister.

  Her lidt opmuntrende nyt. Det har vist sig at hundredvis af millioner, ja flere milliarder, jordboere IKKE har skrevet under. De 11.OOO er en lillebitte minoritet. Så lille at det nærmer sig det komiske. 99,999% af jordboerne mener at klima-gøglet er svindel og gøgl. Det er den største opinionsundersøgelse der nogensinde er foretaget, og jeg har personlig tjekket at alt er gået ærligt til. Men ellers er I da velkomne til at rejse rundt i Kina, Indien, Afrika, Syd- og Nordamerika og spørge hvemsomhelst om de har skrevet under.

  Tjekker man de 11.OOO “klimaforskere” viser det sig at der snarere er tale om ca. 25O forskere fra diverse marxistiske og lobbyistiske kliker i stil med RUC eller FNs muslimske propaganda-kontor. Af de 25O “forskere” er flertallet nok fra det omtalte Mickey Mouse blinde-institut, hvor de blindt tror på den store klima-skræmmekampagne.

  Kommentar by J HANSEN — 12. november 2019 @ 09:40

 12. Rettelse: 11.000 forskere truer menneskeheden!?

  Kommentar by T. Flodur — 12. november 2019 @ 10:17

 13. Hvis ikke man har fattet det!
  Der er forandringer i vores klima, det har der i øvrigt altid været. Menneskers udledning af drivhusgasser har betydning, men betydningen er marginal, det er faktisk den eneste konklusion man i ædru stand kan tillade sig at drage ud fra de artikler FN ‘s klimapanel bygger sine vilde påstande på.
  Derimod er hele klimacirkusset designet til at erobre den politiske dagsorden og det må man give, at det er lykkedes til fulde. Man kan ikke åbne TV, radio eller en avis uden at man bliver hjernevasket til at opfører sig klimakorrekt. Jeg kom til at hører den nye radiokanal som afløser 24/7, jeg sad i en yderst politisk ukorrekt trafikkø i myldretiden, her belærte man på Jørgen Hjorting vis danskerne om korrekte måder at opfører sig klimakorrekt på, man boblede over i politisk korrekthed og der blev slået et slag for økologien, uden at de blev nævnt at økologisk landbrug udleder flere drivhusgasser en traditionelt landbrug. Til trods for at emnet i følge værten var alvorligt, var det intet andet end snik snak. Ingen ædruelige eksperter eller bare en minimal viden om emnet, kun ubegavet snak på den der indforstået hipster måde.

  Kommentar by Den Nervøse — 12. november 2019 @ 10:25

 14. J HANSEN / TP / Bent Nielsen / ALEXANDER BEAUMONT osv osv osv.

  > 99,999% af jordboerne mener at klima-gøglet er svindel og gøgl.

  Logik og fakta er virkelig ikke din stærke side, er det? Det er ikke logisk holdbart at konkludere, at samtlige som ikke har underskrevet, er af den komplet modsatte holdning. Ren Montanus, virkelig.

  Ydermere er det tal du hiver ud af din bagende, virkelig komisk. Enhver kan se, at det i fx Danmark snarere er en majoritet, der mener at de her “forskere” har ret.

  > Tjekker man de 11.OOO “klimaforskere” viser det sig at der snarere er tale om ca. 25O forskere fra diverse marxistiske og lobbyistiske kliker

  Hermed en opfordring til at DOKUMENTERE DENNE PÅSTAND.

  Jeg tror ikke på, du har checket. Jeg har checket. Og nej, listen kan ikke reduceres til 250 (igen et tal du bare hiver ud af din bagende).

  Til gengæld kan jeg bekræfte, at der blandt underskriverne er ansatte i diverse FN-underorganisationer.

  ——

  Men den slags totale overdrivelser (99,999%, fra 11.000 til 250 – uden du ved et KLAP om det!) og logiske defekter er jo netop kendetegnende for det, du og dine aliaser skriver.

  TP: du skader vores sag mere end du hjælper, ved konstant at være hyperbolsk, ved aldrig at bringe dokumentation, og ved din defekte Montanus-logik. Vil du venligst lade være.

  Kommentar by Quark — 12. november 2019 @ 11:02

 15. Quark

  Min kommentar var nærmest humoristisk eller satirisk ment. Men det fatter du åbenbart ikke. Manglende humoristisk sans eller en stor trang til at være sur og negativ?

  Kommentar by J HANSEN — 12. november 2019 @ 11:21

 16. Sådan kan man undgå at forholde sig til noget som helst. Undgå at forholde sig til, at man lige har bragt usande tal.

  Ved at sige det “nærmest” var ment humoristisk.

  Ommer.

  Kommentar by Quark — 12. november 2019 @ 12:43

 17. Du har ret, Quark, godt kæmpet.

  Kommentar by Zatopek — 12. november 2019 @ 13:46

 18. 100 % opbakning til Quark herfra!

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2019 @ 14:56

 19. Tja, jeg har ALDRIG haft særligt meget tiltro til klimadebatten, men når de ligefrem blander Mickey Mouse ind i den, så beviser det, med al tydelighed hvor naiv, useriøs og dum debatten i virkeligheden er.
  Næste gang bliver det vel Anders And.
  Klimaforandringer har ALTID fundet sted, så længe jorden har eksisteret og det kan der ikke ændres på.
  FN s klimapanel, IPCC er, efter min mening, det mest utroværdige forum som findes, men MSM labber alt hvad de siger i sig som var det sødsuppe.
  DR og TV2 nægter ligefrem alternative forskere adgang. Det kunne jo være at befolkningen fik noget at vide, som den ville kunne blive klogere af, og det går bestemt ikke.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 12. november 2019 @ 18:51

 20. I JP i dag var der et læserbrev der kaldte klima-hysteriet for “øko-fascisme”. MSM fører en slags hellig krig mod co2, og enhver som er skeptisk betragtes af de klima-hellige eller klima-inkvisitoriske som en slags heks eller djævel.

  Kommentar by J HANSEN — 13. november 2019 @ 00:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper