12. november 2019

Bünyamin Sevik: Dansker overfor Rasmus Paludan, tyrker overfor kurdiske Lars Aslan Rasmussen…

Da Stram Kurs tidligere på året gæstede Odense, kom Rasmus Paludan i debat med en ung indvandrer. Paludan pointerede, at han aldrig blev dansker, og det var de lidt uenige om. Sådan argumenterer tyrkiske Bünyamin Sevik Nurlu i en debat med kurdiske Lars Aslan Rasmussen (S): “Du er… meldt til den tyrkiske efterretningstjeneste”.

(Bünyamin Sevik Nurlu konfronterer Rasmus Paludan, Højstrupvej, Odense, 31. maj 2019)

(Bünyamin Sevik Nurlu på Facebook, november 2019; Via Lars Aslan Rasmussen)

Oploadet Kl. 01:57 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105821/trackback

24 Comments »

 1. Smid ham ud af landet, det kan da kun gå for langsomt.

  Kommentar by Draugr — 12. november 2019 @ 03:23

 2. Tyrkere hører hjemme i Tyrkiet.
  Send dem hjem til Erdogan og deres elskede tyrkerdiktatur. der er så rent og pænt og tyrkisk i Tyrkiet, lige noget for en tyrker.
  Tyrkerbiler, tyrkerbadesandaler, tyrkerfjernsyn, tyrkermoskeer.. ja alt hvad en tyrker ønsker, hvorfor bliver de ved med at forlænge deres discoferie i Danmark?
  Danmark er ikke et hotel for tyrkere, tag hjem til Tyrkiet.
  ..Og tag tyrkermor med, tag tyrkerfar med, tag tyrkerungerne med, tag tyrkerkonen med, og badesandandalerne og tørklæderne og vinterfrakkerne og parabolen og imamen og gulvtæpperne og husstøvmiderne og tyrkerflaget og kebabovnen og ..

  Kommentar by Hul igennem? — 12. november 2019 @ 07:25

 3. PET bør tage på studietur til Tyrkiet, de har meget at lære

  Kommentar by redneck — 12. november 2019 @ 07:30

 4. Fhv. Udenrigsminister Per Stig Møller har sagt det så smukt: Det er en kendsgerning, at i Koranen står der:”Du har lov til at FORSTILLE”.
  Lyve overfor vantro. Hvis du som muslim kan vinde ved det.

  Ved godt jeg har skrevet ovenstående før, men ikke destomindre er det jo sandhed. Vi har et kæmpeproblem med disse mennesker, de kan det ene øjeblik være åh så glade for DK og næste brænde være flag. Jeg tror ikke disse mennesker over en dørtærskel.

  Kommentar by Anders Nielsen — 12. november 2019 @ 07:51

 5. Stol aldrig på en muhamedaner.

  Læs koranen. Det står der altsammen.

  Kommentar by Bastardo — 12. november 2019 @ 08:14

 6. Mon Sevik Nurlu og den gambianske fodboldspiller og Erdogan-supporter Mathias Zanka Jørgensen er perlevenner?

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2019 @ 08:15

 7. Det er da glædeligt, at tyrken er sig bevidst, at han en dag (i dag!) ikke velkommen mere, og må rejse hjem til Tyrkiet.

  Kommentar by Hertz — 12. november 2019 @ 08:18

 8. Én gang tyrker – altid tyrker.

  Kommentar by Hr. Snusk — 12. november 2019 @ 08:27

 9. Hvis bare dog de to istanpulere ville tage livet af hinanden. Helst nede i Anatolien. Her i Danmark har vi i hvert fald ikke brug for dem. Hvilket i øvrigt gælder alle de kulturfremmede,der stik mod sund fornuft er tilladt ophold.

  Kommentar by Nielsen — 12. november 2019 @ 08:55

 10. # Draugr

  “Smid ham ud af landet, det kan kun gå for langsomt”

  Enig, alle de utilpassede, nassende, farlige, fanatiske og kriminelle “gæstearbejdere” bør smides ud.

  Men AK og VE! De bliver ikke smidt ud, for marxisterne og “humanisterne” har brug for dem som vælgere.

  Og bliver enkelte af de særlig kriminelle endelig smidt ud, efter to-tre-fire betingede udvisninger, vender de hurtigt tilbage, fordi grænsebevogtningen kun er symbolsk.

  Et par gange om ugen vil FT have stikprøvekontrol på broen til Malmø. Og hist og pist, og i ny og næ, vil man have kontrol ved andre af Danmarks grænser. Men det er pærelet at finde ud af hvor og hvornår der er kontrol, eller ingen kontrol.

  Sandheden er at narkotika, våben, sprængstoffer, tyvekoster, potntielle terrorister og udviste kriminelle m.m.m. strømmer ind og ud af Danmark næsten uhindret.

  Kommentar by J HANSEN — 12. november 2019 @ 09:07

 11. potentielle terrorister

  Kommentar by J HANSEN — 12. november 2019 @ 09:09

 12. Åh. Det er da kun godt. Var det ikke Tyrkiet-Erdogan, som havde udfærdiget en EU- rapport, som sagde at Danmark var islamofobisk? :-) :-) :-). Det er jo et sundhedstegn, hvis man elsker frihed og demokrati. Jeg vil heller ikke sætte mine ben i den arabiske verden eller i Tyrkiet for den sags skyld (Dog gerne Israel) :-). Støt SIAD. Generation Identitære. DDF. DDL. og andre deslige. :-). God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. november 2019 @ 09:17

 13. @ Hul igennem? — 12. november 2019 @ 07:25

  Jeg er helt enig.

  Tænk, hvordan vores land havde set ud, hvis flere etniske danskere havde tænkt over budskabet i denne artikel fra 1981, der bærer overskriften: Facts om gæstearbejdere: Kun 5 % bliver danskere

  https://fremskridtdk.wordpress.com/2009/04/28/facts-om-gaestearbejdere-kun-5-bliver-danskere/

  Kommentar by Karsten Lund — 12. november 2019 @ 09:42

 14. *Karsten Lund
  Det er 38 år for sent!
  Hele vores udlændinge politik har været båret igennem med en helt ufattelig naivitet!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. november 2019 @ 10:01

 15. De fleste danskere-dumskere tænker slet ikke, eller kun meget lidt. De nøjes med lidt navlepilleri og føleri.

  Lige nu “føler” Venstre og S-D at de bør konkurrere om hvem der kan afsætte flest millioner og milliarder til den store KLIMAKAMP. Jacob Ellemann vil nu bruge en halv milliard mere på klimaet end S-Ds Mette F.

  Og mens klimakampen og det grønne stjæler opmærksomheden, fortsætter vi marchen mod arabisk, afrikansk og islamisk berigelse og overtagelse af det lille yndige land.

  Kommentar by J HANSEN — 12. november 2019 @ 10:15

 16. På dansk er der noget, der hedder “at stemme med fødderne”. Og Bünyamin Sevik Nurlu skal ingen steder. Han ved godt, at Danmark er et bedre sted at være i forhold til Tyrkiet. Og han ved også godt hvorfor. Og det piner og plager ham.

  Kommentar by BE — 12. november 2019 @ 10:22

 17. @ 4. Anders Nielsen
  @ 5. Bastardo

  En sandhed kan ikke siges for tit!

  Kommentar by der Adler — 12. november 2019 @ 10:28

 18. Har lige set et kvalmende interview på TV2 Fake News, hvor radikale Carsten Sofie Nielsen bød den hjemvendte jihadist velkommen.

  I øjeblikket cirkulerer der på forskellige medier et videoklip med en 10-årig dreng fra en IS-fangelejr, der stolt udtaler til journalisten:

  “Vi vil slagte Jer!”

  Carsten Sofie vil formentlig hjertens gerne adoptere det lille skægbarn…

  Kommentar by Revisoren — 12. november 2019 @ 10:40

 19. 70.000 tyrkere den anden vej, tak

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 12. november 2019 @ 11:04

 20. Jeg har meldt Bünyamin Sevik Nurlu til politiet, for at anmelde et Dansk Folketingsmedlem til et fremmed lands efterretningstjeneste for, her i Danmark, helt lovlige ytringer, som han blot er uenige i.

  Det kan umuligt være lovligt at gøre det, ellers er det noget helt galt med loven her i Danmark…

  Kommentar by Christian Sørensen — 12. november 2019 @ 13:45

 21. #16
  Præcis.

  Kommentar by Hul igennem? — 12. november 2019 @ 13:48

 22. # 19 Christian godt initiativ. Spændt på, hvordan politiet reagerer! Når det er sagt: jeg har mødt mange søde og hjertelige tyrkere, kurdere mv. Og en ditto voldelige og ubehagelige. Men det er ligegyldigt, om de er det ene eller det andet. Gennemsnits- iq er i den lavere ende, og koranens og kulturens indvirkning sørger for, at den bliver der. De hører ikke hjemme her.

  Erdogan spiller med musklerne, og jeg håber, at vi snart giver ham en røvfuld. Men med de nuværende feministisk orienterede regeringer i Europa har det meget lange udsigter. P.

  Kommentar by Uno — 12. november 2019 @ 19:56

 23. Pressen og vennerne i medierne, vil ikke så gerne vide af det og skynder sig derfor pt. med at rose Mette mens tid er, men hendes dage som statsminister er allerede talte. Traditionen tro, får S som altid kun en chance og allerede er den spildt. Det tog dem ikke længe på ny at smadre landet, på rekordtid denne gang.

  Kommentar by LarsB — 13. november 2019 @ 18:16

 24. Om man anser sig vara turk så ska man inte bo i ett annat land och leva på andra skattebetalares ryggar. Det finns bidrag och saker att stjäla i Turkiet också. Om man är mer lojal mot Turkiet så ska man vara där.

  Samma den äcklige och vidrige fransmannen i Malmö, han är svensk när han kräver att han ska ha låtsasjobb där han kan stjäla, han är bara svensk när han åberopar “rättigheter” som svenskar har rätt till men annars är han fransk. Det finns bidrag och jag är övertygad att det finns saker att stjäla i skitlandet Frankrike också. Så packa ihop det ni stulit och dra hem med er och var lojala mot era egna skitländer.

  Detta gäller latinamerikaner också och andra pack som åkt hela vägen til landra länder för att parkera sig på bidrag och fortsätta sin kriminella karriär i andra länder.

  Kommentar by Kevin — 15. november 2019 @ 01:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper