23. december 2009

‘All people good’

Julen er også i år højsæson for multikulturel propaganda. På TV2news kunne man her til eftermiddag høre hvor uproblematisk det var for kristne at fejre jul i muslimske Malaysia. Lidt senere kunne man i TV-avisen (18.30) høre, at flere uledsagede flygtningebørn søger asyl i Danmark, og så var vinklen givet på forhånd. Fra Flere børn flygter til Danmark alene.

Gitte Nielsen, Centerleder: Sidste weekend sad vi her og klippede julehjerter og guirlander, og så kom de jo til at tænke på deres land, og deres familie, og det gav sig så udtryk i de her plakater, hvor man kan se at der er kurdere fra Irak, men til sidst så blev de alligevel enige om, den der, som vi kan se – All people good.

Vicki Therkildsen, DR: Sådan kom den ægte julestemning automatisk til asylcenter Sjælsmark. Flertallet er muslimer, men alligevel nysgerrige omkring den danske jul. Røde Kors holder derfor også jul for børnene.

Gitte Nielsen: Da mange af dem skal blive her i Danmark, skal ud og leve her, så vil vi godt give dem en prøvesmagning på hvad en dansk jul er, i en tillempet form, uden vi krænker deres religiøsitet.

Oploadet Kl. 22:19 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/10584/trackback

14 Comments »

 1. “Da mange af dem skal blive her i Danmark, skal ud og leve her”

  Utroligt, jeg som troede det kun var Svenskerne der var så naive, at give disse ‘Anker-børn’ asyl. De Svenske erfaringer er, at mange af disse ‘børn’ rent faktisk har overskæg, og ser noget ældre ud end det de giver sig ud for. Når disse ‘børn’ så har fået asyl, (eller ‘PUT’ = Permanent opholdstilladelse), så går der et par måneder hvorefter hele den familie ‘børnene’ oprindeligt påstod ikke eksisterede lige pludselig tropper op, og kræver at få lov at leve sammen med deres barn…i Sverige.

  Kommentar by JensH — 23. december 2009 @ 22:25

 2. Jeg kan også bevidne, at indslaget i TV-avisen var fuldstændig uden kritisk sans eller reflekteren over noget som helst. Og Røde Kors-medarbejdernes ansigter lyste af barnlig glæde over den gode sag – og måske nye jobs til dem selv.

  Dansk Folkeparti må på banen og spørge til denne nye trafik, der oplystes at være 4-doblet i 2009 – heller ikke det gav anledning til spørgsmål fra “journalisten”. Det er jo tydeligvis et nyt produkt, der er blevet udviklet af menneskesmuglerne, eller asyl-rejsebureauerne.

  De fleste rejsende var muslimer – hvorfor flygter de til et fjernt kristent land? Ingen spørgsmål i DR.

  Kommentar by Gunnar Biering — 23. december 2009 @ 23:33

 3. Det er himmelråbende naivt ikke at give disse uledsagede børn en kristen opdragelse, når det er tanken, at de skal være her livet ud.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 23. december 2009 @ 23:36

 4. Der er vel for pokker ikke noget suspekt i at Røde Kors holder jul for børnene i asylcenter Sjælsmark. Det kan jeg i hvert fald ikke få ondt i røven over.. At nogle vælger at give børnene en dansk jul, mens de er her, er sg da meget hyggeligt, og har vel egentlig intet med deres fremtidige skæbne at gøre.

  Kommentar by Torsten — 23. december 2009 @ 23:49

 5. Hvordan går det egentlig med de kristne i Irak – nu vi er ved juletid?

  Kommentar by Hodja — 23. december 2009 @ 23:56

 6. Ja, JensH, det er mærkeligt med disse undertiden “forvoksede” børn, som kommer uledsagede til landet. Hvordan kommer de hertil og hvorfor tager de ikke til Mokka i stedet for ? Saudi Arabien er rigt, mangler arbejdskraft, er indrettet på perfekt islamisk vis og er et sted hvor horkællinger og troldkællinger kender deres plads og er tilbørligt tildækkede, så de ikke frister de “rettroende”

  Men i stedet har de åbenbart taget fejl af geografien. Og så bliver de (Gud hjælpe os) modtaget af typer som centerleder Gitte Nielsen, som giver dem et eksempel på “Jul i tillempet (læs: selvudslettende) form uden at krænke deres religiøsitet”.

  Vi er selv skyld i at integrationen (som rettelig bør være assimilation) går af helvede til herhjemme. Allahs sønner modtages af tåbelige bimser, mandslinge og bongopatte pædagoger,som åbenbart optræder som en stor undskyldning overfor en af vigtigste kulturreligiøse begivenheder i vores vestlige kulturkreds. I stedet for af stoute, danske mænd (og kvinder), som kender deres kultur,religion, Danmarks/Europas historie og som indledningsvis forklarer de “tilrejsende”, at hvis de kun kommer for at blive forsørgede, kan de skrubbe af igen med det samme til Mokka.
  Allahs sønner må undre sig over, at den vestlige civilisation er så vag og fyldt med undskyldninger overfor sin egen oprindelse og eksistens.

  Nå, nok om det. Jeg vil benytte lejligheden og ønske alle på Uriasposten en velsignet Glædelig Jul og et Godt Nytår.

  Kommentar by Scrotum — 23. december 2009 @ 23:57

 7. “Drop Mellemøsten og lad dem sejle i deres egen sø”. http://blogs.jp.dk/braendpunkt/2009/12/23/drop-naser-khader-drop-mellem%c3%b8sten/

  Kommentar by Spinoza — 24. december 2009 @ 00:22

 8. “dansk jul .. i en tillempet form, uden vi krænker deres religiøsitet”

  Men hvad krænkende er der ved dansk jul? Svinekød? Det tror jeg alligevel ikke man serverer i asylcentrene.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 24. december 2009 @ 08:40

 9. Hvodfor bor danske hjemløse ikke I Rød Kors centrer? hVORFOR SKAL DE DØ AF KULDE.
  Hvorfor ser jeg glade muslimer, som nok bor i dejlige
  boliger,skænket af Poul Nyrup og venner, gå forbi frysende
  danske hjemløse?
  Hvad fanden sker der? Hvorfor ønsker SOCIALDEMOKRATIET, SF OG DE GALE
  AT GIVE TUSINDVIS AF MODERNE LEJLIGHEDER VÆK TIL MUSLIMER, BARE IND OVER GRÆNSER, OG WUPTI , SÅ ER DER ET HJEM.
  HVORFOR IKKE TIL DANSKE HJEMLØSE?

  Kommentar by pk — 24. december 2009 @ 09:43

 10. Glædelig jul. Må HOLGER DANSKE være vågnet til næste jul,ellers er jeg ikke så sikker på at julen bliver til noget overhovedet. Hold da kæft hvor er vi blevet en slatten verden fyldt med idioter dhimere
  proselyttere skidesprældere og mamutpruttere jeg væmmes mere og mere.

  Kommentar by gravballemanden — 24. december 2009 @ 12:35

 11. De såkaldte flygtninge bør ikke integreres. Forbedres forholdene i “flygtningenes” hjemland, repatrieres de sammen med deres eventuelle familiemedlemmer. De hjemsendte “flygtninge” kan hjælpe til med at opbygge deres stat. Dette vil spare de danske borgere for mange omkostninger, både sociale og økonomiske.

  Kommentar by Poul — 24. december 2009 @ 21:07

 12. Alle mennesker er vel gode nok på bunden. I nogle tilfælde er der bare uhyggelig langt derned. Diverse ubehagelige ideologier kan også stå markant hindrende i vejen.

  Derfor er det en medmenneskelig handling at latterliggøre disse skadelige ideologier.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 24. december 2009 @ 21:39

 13. “Gitte Nielsen: Da mange af dem skal blive her i Danmark, skal ud og leve her, så vil vi godt give dem en prøvesmagning på hvad en dansk jul er, i en tillempet form, uden vi krænker deres religiøsitet.”

  Sikke et intolerant syn på julen, Gitte Nielsen har. Hun får hermed lavet et dygtigt skræmmebillede af den hyggelige danske jul. Hvad med at hun var lidt mere afslappet overfor religiøsitet. Hun lyder nærmest som en imam eller mullah. Eller som FN som heller ikke ville tillade julen under klimatopmødet i KBH – for ikke at krænke religion. Kun bederum var der plads til.

  9

  Jeg studser også over at ‘de gode mennesker’ mere går op i at holde dansk jul og tradition ude af et asylcenter – i Danmark – end at tænke på de danskere, der ikke har nogen bolig og måske ingen jul får. Hvad går der af mennesker som f.eks. Gitte Nielsen? Det er åbenbart meget selektivt hvad og hvem der er plads til i ‘de gode menneskers’ herberg?

  Kommentar by Liva — 26. december 2009 @ 11:39

 14. Ligeledes må de mange kriminelle fremmede sendes ud af landet hurtigst muligt sammen med de tusindvis af langtidsledige fremmede(flertallet af disse kommer fra islamiske middelalderstater). Det vil gavne det danske samfund, økonomisk og socialt.

  Kommentar by Poul — 27. december 2009 @ 10:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper