14. november 2019

P1-journalist om jødehadske gravskændere: “… de ser sig selv som venstreorienterede, faktisk.”

Når ahmediyyaerne kalder sig selv for muslimer, så omtales de som muslimer, og man må ikke kalde dem for Muhammedanere, da Muhammed ifølge muslimerne selv, ikke var religionsstifter, men Guds sendebud. Journalist Tom Carstensen har mødt aktivister fra Nordfront (NMR), og ødelagde den gode stemning i et indslag i onsdagens udgave af Orientering på P1. Direkte link: Nynazist anholdt for hærværk mod jødisk gravplads.

P1 Orientering: Du er journalist, og følger det højreekstreme miljø tæt. Du har talt med Jacob Vollum Andersen flere gange, og lige nu arbejder du også på en dokumentar om lige præcis den her nordiske modstandsbevægelse. Hvem er de?

Tom Carstensen: De er simpelthen en nationalsocialistisk bevægelse, der er det vi andre vil kalde et nazistisk norden. De bryder sig ikke om ordet nazisme, det synes de er nedsættende.

P1 Orientering: Hvor stor en bevægelse taler vi om her?

Tom Carstensen: I Danmark, de vil ikke sig hvor mange de er, det vil de generelt ikke de her grupper. Jeg ved ikke hvor mange de er, da jeg mødte dem var der et par og tyve stykker, der mødte op til sådan en økologi-aktion på Fyn for nogen tid siden.

P1 Orientering: – En økologi-aktion?

Tom Carstensen: Ja, men det er fordi de går meget op i økologi – ‘clean living’, og så videre, drikker ikke ret meget. Vi skal leve økologisk og tilbage til naturen, altså, de er jo socialister grundlæggende, men så bare med et nationalt forhold. De ser ikke sig selv som højreorienterede, de ser sig selv som venstreorienterede, faktisk. De ser ikke sig selv som det vi andre kalder højreorienterede.

(DR Online citerer professor Jakob Egholm Feldt, 11. november 2019)

“Ved siden af stjernen er malet symbolet for den yderliggående højrefløjsgruppe Nordfront – også kendt som Den Nordiske Modstandsbevægelse – der betragter sig selv som nationalsocialister. Og ifølge Jakob Egholm Feldt tyder det også på, at det er stærkt højreorienterede, som står bag hærværksepisoderne. (DR Online)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105886/trackback

27 Comments »

 1. Hvorfor ikke bare ta´ afstand fra det og ikke blande muslimer og venstreorienterede ind i det ?
  Kan det skyldes at den gruppering de formodede gerningsmænd tilhører deler ideologi med Urias segmentet hvad angår muslimer eller hvad ?
  For mig at se er det rent røgslør.
  Havde det været muslimske gerningsmænd havde linien været utvetydigt.
  Men nej nej her skal alle mulige andre indvolveres i skyldsspørgsmålet.
  For tyndt og for gennemskueligt.
  Det er en ommer !!!!!

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 14. november 2019 @ 03:04

 2. Jeg tager afstand fra al vold mod jøder hvad enten det drejer sig om muslimske eller nationalsocialistiske eller andre grupperingers.
  Jeg har lige læst på netavisen ” Israel for Fred” om hvordan palæstinensiske skoleelever bliver fyldt med had, rettet mod jøder. Det minder meget om de sindssyge teorier, som tidligere er fremsat af nazister. Meget læseværdig.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 14. november 2019 @ 04:06

 3. * Per Henrik Rasmussen
  Enig, der skal fordømmes.
  Nazister er modbydelige, og handlingen bør straffes hårdt!
  Når det så er sagt, så er det en venstreorienteret ideologi, det er simpelthen forkert når venstrefløjen placerer dem på højrefløjen. Man forstår intet af hvad der foregik i Tyskland i 30’erne, hvis man insisterer på at kalde dem højreorienterede!
  Venstrefløjen har erobret definitionsretten, men det gør det bare ikke mere rigtigt, nationalsocialister er venstreorienterede punktum.
  Nationalsocialismen udspringer af fascismen, som selv udspringer af kommunismen og socialismen, det er alle kollektive ideologier, der på mange måder ligner hinanden.
  Hitler anså også nationalsocialismen for venstreorienteret og var i udgangspunkt antikapitalistisk, han forenede sig først med kapitalisterne, da han skulle bruge dem til at lave våben! Hvis man ikke tror på det, kan man bare læse “Mein Kampf”
  De venstreorienterede ideologier kommunisme, socialisme, leninisme, nationalsocialisme og fascisme er utopier og utopier vil altid udvikle sig til tyranni, simpelthen fordi mennesket ikke er skruet sådan sammen!
  Det er ideologier der bør placeres på historiens lodseplads!
  Problemet er bare at kommunismen og socialismen stadig ikke anses, som noget som katten har slæbt ind, selvom de har kostet flere menneskeliv end nationalsocialismen!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. november 2019 @ 04:23

 4. Tak for at minde mig om hvorfor jeg lige har slettet DR appen fra både tv og computer, deres manipulationer og løgne er simpelthen gået fuldstændigt over gevind efter at vi fik en rød regering og de føler sig fredet. Det er ulideligt at høre på, især når man ved at man er tvunget til at betale for det nu. (tak DF!)

  Hatten af for ham P1 journalisten trods alt, han er sikkert allerede blevet “forfremmet” til et job så langt fra en mikrofon som muligt..

  Kommentar by Per — 14. november 2019 @ 04:52

 5. Og nåja, jeg må hellere lige skære ud i pap for den anden per at jeg også hader nazister, men jeg hader medier der skulle forestille at være objektive men lyver konstant for at redde deres egen politiske fløj lige så meget. Nazismen er udsprunget af deres egne ideologier og drevet af deres egne metoder. Jeg ser ingen forskel på en nynazist fra nordfront og en autonom fra antifa. Det er nuancer af brun på den samme lort, og de nye grønne stykker på den er islam.

  Jeg ville ønske at det var mug, men så længe lærere og journalister fortsætter med at lyve om problemet, eksempelvis ved at kalde national-SOCIALISTER for højreorienterede i den samme sætning, så fortsætter det. Og ansvaret for ulykken er (som altid) placeret på den modbydelige venstrefløj, der altid vil redde verden med vold og drab på enhver der står i vejen.

  De kalder det bare noget forskelligt fra gang til gang, og et af forsøgene kaldte de for national-socialisme. Det gav i den grad bagslag, så deres damage-control har været at klassificere den nationale gren af socialismen som højreorienteret i alle medier og skoleklasser lige siden, for at fjerne ansvaret fra venstrefløjen og tørre det af på deres politiske modstandere. Uden moral, uden skrupler, i snart 100 år.

  Sammenlignet med det, så er 20 hjernedøde nazister fra randers danmarks mindste problem. Dem står venstrefløjen uden sammenligning for, og har altid gjort det.

  Kommentar by Per — 14. november 2019 @ 05:28

 6. Og nu lavede jeg endda selv den modsætning i sidste sætning uden at tænke over det, så indoktrinerede er vi alle blevet til at forbinde nazismen med højrefløjen. Havde vi lært sandheden i skolen ville meget være anderledes i dag, og tusinder af uskyldiges liv ville aldrig være gået tabt til alle venstrefløjens eksperimenter siden anden verdenskrig. Deres næste ideologi bliver en blanding af socialisme og islam, og den vil starte den tredje. Fordi de kontrollerede skoler og medier, og højrefløjen lod dem gøre det i 100 år.

  Kommentar by Per — 14. november 2019 @ 05:46

 7. I gårsdagens Deadline på DR2 kaldte den venstreradikale “ekspert” Kevin Shakir dem ligeledes for “højreradikale”, og Anja Dahlgaard Nielsen sammenlignede dem med Breivik…

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2019 @ 08:11

 8. Hvis Nordfront ser sig selv som socialister, er det meget tættere på sandheden, end ANTIFADA og ligesindede nogensinde evner at fatte. Den måde Hitler-Jugden, SS’ere m.v. førte sig frem i 30’ernes Tyskland er nøjagtig samme måde som de voldelige idioter og psykopater fra Enhedslistens bagland (hej Pelle Dragsted) fører sig frem på, når der skal være fest i gaden.
  Lidt skolelærdom – meget enkelt og klassisk skåret ud: Politik til venstre for midten: Staten bestemmer og styrer økonomi. Til højre for midten: Personlig frihed og markedsøkonomi. Hvor ligger Nazismen på den skala? Nøjagtig samme sted som andre “røde”.

  Hvorfor kan ANTIFADA, KONFRONT, REDOX og alt det øvrige tilsvarende skrammel ikke fordrage Nazisme og fascisme? Fordi de ser deres eget spejlbillede. Men for os andre er der tale om samme type affald.

  Kommentar by Realist — 14. november 2019 @ 08:16

 9. Lige nu på TV2 Fake News:

  Gøglerpartiet foreslår nu regeringen at oprette et nationalt “nazi-beredskab” for at bekæmpe den voksende “højreekstremisme”.

  Skal man grine eller græde?

  Kommentar by Revisoren — 14. november 2019 @ 08:38

 10. “Hvorfor ikke bare ta´ afstand fra det og ikke blande muslimer og venstreorienterede ind i det ?”

  Det er væsentligt at blande venstreorienterede ind, for ligesom mange andre venstreorienterede er Nordfront negativt indstillet mod jøder.

  Venstreorienteredes historiske had mod jøder husker vi helt konkret i Danmark ved, at de seneste ankomne jøder til Danmark var forfulgte fra de kommunistiske regimer i Ungarn, Tjekkoslovakiet og Polen.

  Og muslimer er notorisk jødehadere.

  Jeg kender ingen højreorienterede, der er besatte på hjernen af jøder ligesom muslimer og venstreorienterede. Bare demografisk har der på intet tidspunkt boet flere end 8.000 jøder i Danmark, alligevel fylder de mentalt helt enormt i venstreorienterede kredse.

  Kommentar by traveler — 14. november 2019 @ 08:41

 11. “Højreorienteret” sætter jo alle der stemmer til højre for midten i samme bås. Det er et trick. Som så meget andet fra venstrefascisterne så handler det om at udskamme alt og alle der ikke underkaster sig deres ideologi.
  Lidt ligesom jeg selv lige har gjort:-)

  Kommentar by Hagmann — 14. november 2019 @ 08:42

 12. Erna Solberg tier om muslimsk anti-semitisme
  https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/0nq7O6/antisemittisme-i-muslimske-miljoeer-er-et-problem-og-det-maa-snakkes-om-ingeborg-senneset

  Kommentar by k. m. — 14. november 2019 @ 09:04

 13. Rolig nazi beredskab er på vej.

  Kommentar by Anonym — 14. november 2019 @ 09:07

 14. Kommunisterne, islamisterne og nationalsocialisterne kan også forenes i deres had til jøder – det skal de udskammes og fordømmes for!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. november 2019 @ 10:03

 15. D(D)R er satanisternes magt monopol. De kontrollerer politikere via embedsværket og styrer informationen.
  I USA kendes det som Shadow Government (embedsværket og medieplatformen) og Deep State (korrupte politikere).

  Præsident Donald J. Trump bekæmper og destruerer begge instanser. Enjoy the show.

  Kommentar by Iznogut — 14. november 2019 @ 10:09

 16. Watch:
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=rsL6mKxtOlQ&feature=emb_logo

  Kommentar by Iznogut — 14. november 2019 @ 10:10

 17. Det er svært at forestille sig, men det ER stadig en overraskelse for langt de fleste mennesker i Danmark, at national-socialister er socialister.

  Kommentar by Quark — 14. november 2019 @ 10:19

 18. Nazister tilhører Venstrefløjen, hvad enten de vil eller ej.

  Nazisterne og kommunisterne sloges IKKE om meninger i 30´ernes Tyskland, men om medlemmer.

  Nazi-svin og kommunist-svin er søskende og hele den familie er jødehadere om en hals. Deres jødehad overgås kun af islams jødehad.

  Tilsammen har de tre jødehadende ideologier slået næsten en halv milliard mennesker ihjel i deres ideologiers navn og hvis man er i tvivl om at de skal bekæmpes, med alle midler, for at få en bedre verden, så er man idiot!

  Kommentar by Santor — 14. november 2019 @ 12:27

 19. Quark — 14. november 2019 @ 10:19

  Det er fordi venstrefløjen har haft kontrol med skoler og læreanstalter og derfor kunne diktere narrativitet. Den kontrol er til dels forsvundet med internettet fremkomst, hvor folk har fri adgang til information.

  Hvilket så igen er grunden til at verdens Globalister ( den samlede venstrefløj ) gør alt for at censurere folks adgang til disse informationer.

  Kommentar by Santor — 14. november 2019 @ 12:39

 20. National Socialister, er Socialister som er Nationalt orienteret. Stalin beundrede Hitler, som beundrede Islam. Længere er den ikke. Maoismen, Nazismen, Stalinismmen (Kommunismen), Pol Pot etc etc etc. Nationalsocialisterne minder mest i høj grad og Islam.

  Kommentar by Michael Unna — 14. november 2019 @ 13:41

 21. Grunden til rettroende-Muslimer ikke vil kaldes Muhammedanere, er fordi man derigennem sidestiller Muhammed (førerprofetidealet) med Gud, og det er forbudt (haram) for dem, selvom det er yderst nærliggehde set i forhold til persondyrkelsen. Ahmydaierne er en sekt der udspringer fra Islam (fra Pakistan). De har i forhold til de 4 retsskoler og Shia-islam en meget speciel korantolkning, som de derudover mener ikke skal tages bogstaveligt på samme måde. En meget humanvenlig tolkning. De mener selv Deres leder også var profet og der kommer flere, så derfor er de dømt frafalden af De 4 retsskoler inden for Islam, og dermed er de blevet ligeså forfulgte som Kristne i Mellemøsten, og de er ved at uddø dernede.

  Bekæmp Islam. Støt SIAD. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 14. november 2019 @ 13:48

 22. >8 Realist 8:16
  Jeg tror ikke jeg kunne udtrykke det bedre end dig,så jeg vil nøjes med at erklære mig helt enig med dig i din karakteristik af disse tåbelige totalitarister.

  Kommentar by Nielsen — 14. november 2019 @ 14:51

 23. Det er jo en gammel traver, at de andre socialister ikke vil kendes ved nationalsocialister. De nationalkonservative vil heller ikke kendes ved dem.

  Nationalsocialisterne siger selv, de er venstreorienterede socialister. De lavede den tyske revolution i 1933 og gjorde op med det borgerlige demokrati, fri markedsøkonomi og kapitalisme.

  De var inspireret af socialisterne i Rusland, der i 1917 gjorde op med det borgerlige demokrati, fri markedsøkonomi og kapitalisme.

  Længere er den sådan set ikke. Begge diktaturer myrdede millioner af deres medborgere. Socialisterne i Rusland myrdede flest.

  Kommentar by A-mad — 14. november 2019 @ 14:59

 24. Shariaradio ved man altid hvor man har.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. november 2019 @ 18:11

 25. Lær at gennemskue mediehistorierne og opdag at virkeligheden i mange tilfælde er anderledes end medieagendaen.

  I sagen om overmalede gravsten ved vi at den 38-årige anholdte nationalsocialist har nægtet at have noget med hærværket at gøre. Da vi samtidig ved at deres æreskodeks hverken tillader at lyve eller begå hærværk, så er det helt usandsynligt han skulle være skyldig. Den anden anholdte er der ikke rigtigt oplyst noget om.

  Årsagen til at en dommer gik med til at anholde den 38-årige var hans mulige ytringsforbrydelse, altså sigtelsen efter §266b for at have talt positivt om modstand mod magtjøder.

  Kommentar by perhag — 15. november 2019 @ 01:01

 26. Nyhederne på TV2 kl. 19 i går aftes brugte fotos fra Redox som “dokumentation” i et indslag om Nordfront.

  Kvalmende…

  Kommentar by Revisoren — 15. november 2019 @ 09:58

 27. Jørgen Nielsen, nu var kommunismen jo trods alt tænkt af en jøde og iværksat af andre jøder så som Trotsky, Luxemborg, til dels Lenin og sikkert mange andre. Så at skyde dem kontrasemitisme eller lige frem jødehad i skoen er måske lige at strække den.

  Kommentar by Anon — 17. november 2019 @ 22:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper