14. november 2019

Fra ‘Stockholm, Malmö og Göteborg’ til ‘Linköping, Lund og Örebro’… og Överkalix med 975 indbyggere

Louise Hansson fra Överkalix tør ikke gå ud om aftenen, fordi hun føler sig utryg i den lille nordsvenske flække, der blot har 975 indbyggere. En gruppe børn i alderen 10-13 år sparker på hendes dør, smadrer ruder, tigger penge og kaster med æg. Sidste efterår konfronterede hun 10 drenge, og bad dem opføre sig ordentligt. Hun var fik svaret: “ska jag våldta dig”. SVT Norbotten opsummerer: “Vi pratar med flera som vittnar om samma sak, men de törs inte vara med i en filmad intervju av rädsla för att det blir värre.” Sverige islamiseres på alle planer.

Fra Berlingske – Sverige sætter kedelig rekord: ‘Vi må kigge mod krigszoner for at finde noget tilsvarende’.

“Svensk politi har i år fået 187 anmeldelser om eksplosioner. Sidste måned i oktober var der 27 tilfælde. Den nationale bombegruppe har rykket ud over 100 gange i år.

‘Jeg har været i kontakt med utallige politimyndigheder både i Europa og Nordamerika. Ingen oplever den samme udvikling, som vi har i Sverige,’ siger den svenske kriminolog Amir Rostami til Dagens Nyheter og forklarer:

‘Vi må desværre kigge mod krigszoner eller lande med en lang historie af terrorisme for at finde noget tilsvarende,’ siger han.

Det formodes, at eksplosionerne trækker tråde til opgør mellem kriminelle. Før var det kun i forstæderne til Stockholm, Malmö og Göteborg, men nu har det også spredt sig til mindre byer i Sverige som Linköping, Lund og Örebro.

(Louise Hansson fra Överkalix; Foto: SVT)

Oploadet Kl. 11:38 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/105891/trackback

19 Comments »

 1. Man høster, som flertallet stemmer.
  Længere er den ikke!

  Kommentar by Karsten Lund — 14. november 2019 @ 12:00

 2. Et land i frit fald.!

  Ender som nordens Beirut…

  Kommentar by Revser — 14. november 2019 @ 12:11

 3. Sverige, Nordens ideologiske cancerpatient nummer 1, hvor den muslimske kræftvirus ikke bare tilbydes de bedst mulige livsbetingelser, men patienten også samtidigt forsøges kvalt med en pude af tavshed.

  Vemodigheden over at se barndommens utopia forsvinde for øjnene af én, overgås kun af bekymringerne over at vi nok skal samme vej.

  Kommentar by Kimski — 14. november 2019 @ 13:28

 4. Og, Löfven spiller arabermusik på sin violin i bedste Nero-stil.

  Vi andre har “heldigvis” førsteparket til forestillingen og kan derfor nemt uddrage konsekvensen og forhåbentligt undgå samme skæbne!

  Evolutionen lader sig ikke påvirke af meninger og tro men knopskyder uden blusel med “Survival of the Fittest” IKKE Survival of the Flinkest som nogen syntes at tro.

  Good luck, Sweden!

  Kommentar by Santor — 14. november 2019 @ 13:42

 5. Det som de svenske politikere har gjort mod svenskerne og som man kan læse om på snaphanen og høre om i swebb tv,er en meget alvorlig forbrydelse,som de forhåbentlig bliver stillet til ansvar for. Jeg vil ikke tøve med at karakterisere det som folkemord. De har transformeret Sverige fra at være et fredeligt og smukt sted til at være det rene helvede for etniske svenskere.

  Kommentar by Nielsen — 14. november 2019 @ 14:27

 6. Sverigestan – verdens moralske superhelt – mon ikke Sverige snart får Nobels fredspris?

  Kommentar by Bastardo — 14. november 2019 @ 15:09

 7. Notera att innan mordet på den 15-årige knarkförsäljaren så detonerade en kraftig bomb så att polisen åkte på det medan 15-årigen sköts.

  Jag har aldrig sett en vit som sysslat med narkotikaförsäljning, det är bara muslimer som sysslar med det och det är bara de som har automatvapen och pistoler fast man har skärpt vapenlagarna i Sverige för det “skjuts” för mycket. Det är bara det att de som har vapenlicens inte går runt och skjuter för de vet vad det krävs för at få en licens. Det är samma med körkort, man kör inte som en analfabet för man vet vad det kostar och krävs att ta ett körkort.

  Sedan en annan sak som är viktig. När svensk polis bevakar svensk gräns (i Hyllie) innebär det att det är mindre muslimer eller inga muslimer på Köpenhamn H. Så fort gränsen inte bevakas i Hyllie är det massrusning till Malmö och Hyllie och det ser man också på de som är på Köpenhamn H.

  Att citera legacy media är meningslöst för det är mycket värre i verkligheten och en hel del skriver man inte alls om. Det som det inte nämns i legacy media har inte hänt enligt svenska politiker och journalister. Numera är det också så att svensk polis i Malmö har slutat ha sirenerna påslagna för om sirenen är påslagen så skulle man höras hela tiden och om man hörs hela tiden innebär det att det händer kriminalitet hela tiden. På Möllevångstorget är det uppsatt inte bara kameror men också högtalare så att polisen kan från sina kontor ge order till folk. på Södra parkgatan, har svensk polis satt upp kameror för att det var så intensiv knarkförsäljning men det fortsätter fortfarande och det märker man när negrar söker kontakt med folk, de hejar på folk, och det är en signal att de har knark för försäljning. Alla negrar som säljer knark går också på bidrag, bidrag som är högre än det de bidrag som de som har bidragit och jobbat hela livet får. För det är så i Malmö och Sverige, att det är rasism om inte en muslim eller neger eller fd japansk prostituerad år mer än en vit som jobbat hela livet eller att man ger en fransman ett låtsasjobb där han stjäl och enligt honom att det är rasism för att de upptäcker att han stjäl på låtsasjobbet och vill ha ett nytt låtsasjobb. det var lite om Malmö. Undvik svenska varor och produkter som pesten. Köp och stöd er egen industri och vita människors arbetstillfällen. Jag undviker alla affärer där det jobbar muslimer eller drivs eller ägs av muslimer och jag undviker köpa i Malmö.

  Kommentar by Kevin — 14. november 2019 @ 15:43

 8. Jag glömde nämna en sak. Notera att det är bara muslimer som klagar på den höga kriminaliteten och att deras son var en fin kille som inte sysslade med kriminalitet men det är bara kriminella som skjuter på varandra och mördar varandra med automatvapen och detonerar massiva bomber som hörs över hela Malmö. jag har svårt att tro att deras muslimska föräldrar inte vet vad deras söner sysslar med.

  Om en vit skulle skjuta med automatvapen, detonera massiva bomber, mörda och våldta vita kvinnor är jag övertygad om att han skulle fångas in och att svenska medier skulle skriva om detta i veckor för det är ju så att det är vita mäns fel att detta pågår och att ingen blir dämd för detta fast det finns massor med kameror överallt där det sker. Jag undrar hur det blir när muslimerna får majoritet och tar över kalifatet Sverige. Redan nu får man som vit man hotfulla blickar av muslimer och negrar, och om man tittar tillbaka på dessa stinkande skitar så är man automatiskt rasist, för det måste man ju bara vara om man inte viker ned sig. Som jag sa, sponsra er egen industri och era egna landsmän och kvinnors arbetstillfällen. köp inget svenskt.

  Kommentar by Kevin — 14. november 2019 @ 16:03

 9. Zlatan som statsminister.

  Kommentar by Zatopek — 14. november 2019 @ 16:41

 10. Paludan får en på hovedet.
  https://youtu.be/DCbRLvqgONQ

  Kommentar by P — 14. november 2019 @ 17:28

 11. Sådan bliver det også her, bare lidt senere.

  Kommentar by IES — 14. november 2019 @ 18:08

 12. I gamle dage var Sverige et forbillede for Danmark. Idag er er det et skrækeksempel på hvor galt det kan gå når en giftig blanding af selvgodhed, altruisme, storhedsvanvid og feminisme tager over og kvæler fornuften. Sverige er idag et fuldskala eksperiment der er løbet løbsk og er dømt til at ende med en katastrofe.

  Jeg har ondt af de fornuftige, sagesløse svenskere der idag stemmer på Sverigesdemokraterne, men godter mig over de ulykker der rammer de skyldige som en boomerang i nakken: De anstændige liberale globalister, de venstreorienterede godhedsapostle og de tankeløse feminister.

  Kommentar by JC — 14. november 2019 @ 18:37

 13. Islam…coming to a town near you soon .some et gammelt biograf slogan lød. Problemet er bare at islam er i ægte 3D og man er tvunget til at købe billetter og deltage i forestillingen

  Kommentar by redneck — 14. november 2019 @ 19:05

 14. Det, som vi trænger til, ikke alene i Sverige og Danmark, men hele vesten/Europa er et eklatant oprør overfor den stigende islamisering, og jeg tror ikke der vil gå ret mange år, før det sker. Det er så småt i gang syd på, men det vil brede sig. Folk vil ikke blive ved med at stå model til uhyrlighederne.

  Kommentar by Allan Gorm Larsen. — 14. november 2019 @ 19:15

 15. # Allan Gorm Larsen. — 14. november 2019 @ 19:15: Nok ret tæt på i Italien (stort land med en flåde, der er stærk nok til at eskotere flygtningeskibe tilbage til Nordafrika og landsætte dem med magt). Salvinis Lega vinder det næste valg, når den vakkelvorne og unaturlige koalition ml. “fup-populisterne” i M5S og socialdemokraterne i PD kollapser. Det koger også alvorligt i Frankrig, hvor den etablerede orden er under pres.

  Kommentar by Odo — 14. november 2019 @ 22:05

 16. Imam Perletand Østergaard og konsortium får lystige øjne og svedige håndflader, når deres berigere gør, hvad de altid har gjort og altid gør.
  Value for the money. Satanisterne er glade for deres politiske dukker.

  Nu til vanvidstyrkerne og Donald J. Trumps genialiteter. Vil du vide, hvad jeg mener? Watch:
  https://www.youtube.com/watch?v=2hPZszqpupk&feature=youtu.be

  Kommentar by Iznogut — 15. november 2019 @ 00:07

 17. Fredrik Rheinfeldt, tjuven och lögnaren, förrädaren som bjld in alla dessa horder med analafabeter, kriminella och inavlade som hatar vita snackade skit om Danmark och danskarna för att de infört gränskontroller mot Sverige. Så det är i sin ordning att dra in andra länder och dess medborgare i sin skit men när andra länder tar till åtgärder för att skydda sitt eget land och sina medborgare så är det inte så popuölärt hos en stinkande skit, lögnare, tjuv och förrädare som Fredrik Rheinfeldt som inte ens har svenska rötter. Fredrik Rheinfeldt, när det började dyka upp de som han bjudit in, kriminella muslimer, så flyttade han in till innerstan i Stockholm för att slippa bli exponerad för det som de han varit med och bjudit in skapar. Så det är ok att andra blir utsatta för bland annat våldtäkt, automatvapeneld, detonationer men han själv väljer att leva i en bubbla och anklaga de som betalar skatt för rasism och annat fult. ta en titt på vad han säger on danskarna för att i infört gränskontroller mot Sverige. Ni har ju inte infört gränskontroller mot Sverige och förbrukar värdefulla resurser för att ni inte har viktigare saker för er. Stefan Löfvén, Stefan Rheinfeldt, göran Persson äcklar mig, det är på grund av dessa korrupta luder, lögnande fnask som en massa folk blir exponerade för kriminalitet.

  Kommentar by Kevin — 15. november 2019 @ 00:59

 18. Før i tiden sagde man i København:

  “Gør en god gerning.
  Følg en fuld svensker til flyvebåden.”

  Snart vil vi se etniske svenskere som Louise Hansson komme som bådflygtninge til Danmark…

  Kommentar by Revisoren — 15. november 2019 @ 10:55

 19. Enig Karsten Lund 12:00. Det er vælgerne, der har svigtet. Demokrati er ikke effektivt til at løse udefra kommende nationale kriser, der langsomt udvikler sig over årtier. Folk opdager dem for sent.

  “Fred for vores tid” var en erklæring fra premierministeren for Det Forenede Kongeriges, Neville Chamberlain, i sin tale den 30. september 1938 om München-aftalen og den anglo-tyske erklæring” Wikipedia

  “Chamberlain igen igen
  Dagbladet Politiken har besluttet at indgå forlig med mørke muslimske kræfter, der ønsker at knægte vores ytringsfrihed.

  Det sker helt på samme måde, som da en hændervridende britisk premierminister, Neville Chamberlain, i 1938 den 30. september, returnerede efter et møde i München med Adolf Hitler og sagde de berømte ord: »Peace in our time«. Den 3. september 1939 – altså kun ét år efter dette, var verden i krig.

  Vi danskere skal stå sammen og afvise knæfald som det, Politiken udfører, og stå sammen mod disse mørke kræfter.

  Storbritannien og den frie verden fik kun knægtet Adolf Hitler og nazismen, fordi Winston Churchill afløste Chamberlain som premierminister i maj 1940.

  Hvis vi ikke er villige til at kæmpe mod disse kræfter, går vi vores undergang i møde”

  Fra Jyllandsposten 02.03.2010. Kommentar af POUL BLOM PETERSEN, JUPITERVEJ 12, ALSLEV, VARDE

  Kommentar by A-mad — 16. november 2019 @ 10:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper