19. november 2019

Holdningsmassage uden klovnerier: Radio4 rapporterer fra Lesbos, arabisktalende datter med som tolk

Mandag eftermiddag kom jeg for skade at høre ‘Den Danske Forbindelse’ på Radio4, der blandt andet omhandlede Bolivia. Der var nok valgsvindel under Evo Morales, men han har ‘gjort rigtig mange gode ting’. Han har ‘nedbragt fattigdommen’, og det går bedre i forhold til ‘racismen’, lød analysen fra en Allan Heldbjerg på Radio4. Det er ‘rigtig trist’, hvis Morales’ ‘eftermæle’ skæmmes af eksilkampen, hvad riskerer at ‘ødelægge det som han byggede op’. “Det er det man siger, store ledere skal huske at gå i tide”, afsluttes indslaget af værten Christian Friis Bach.

Min stikprøve fredag eftermiddag havde lignende tendens. Jeg hørte ‘I Orkanens Øje’ med krigsfotograf Jan Grarup, der var taget til Lesbos i Grækenland med sin arabisktalende datter som tolk, for at fortælle danskerne om flygtninges levevilkår i Moria-lejren: ‘De Glemte flygtninge på Lesbos’.

Hvis jeg et kort sekund savner den mere anarkistiske Radio24syv, så minder jeg blot mig selv om udsendelsesrækken ‘Klovnen fra Lampedusa’, baseret på en psykisk ustabil skolelærer, der rejste til den italienske ø Lampedusa for at være flygtningeklovn. Radio4 bliver en klon af P1, men i det mindste slipper vi for klovnerierne, der kun har til hensigt at sløre holdningsmassagen.

(Denis Leary, komiker)

“… Robert Aschberg er venstreradikal, selvom han sikkert er journalist af uddannelse. Når P1 laver en dokumentar om ‘flygten over Lesbos set med danske øjne’, DR Online gør danske flygtningevenners Lesbos-tur til en nyhedshistorie eller DR2 sender en pseudo-dokumentar om ‘flygtningene på E47’ med en grædende dansk venstreorienteret, så er det ufiltreret holdningsmassage i Aschbergs ånd.” (Uriasposten, 7. november 2015)

Oploadet Kl. 12:21 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106036/trackback

18 Comments »

 1. Feel-good radio til speltsegmentet

  Kommentar by redneck — 19. november 2019 @ 12:35

 2. Ja, den samlede danske venstrefløj så jo også en ny helteskikkelse i den nu afdøde kommunistiske diktator Hugo Chavez i Venezuela.

  Husker at Villy Søvndal kom i bukserne af glæde, da han hilste på Chavez under klimatopmødet i København i 2009…

  Kommentar by Revisoren — 19. november 2019 @ 12:42

 3. Socialister elsker at bruge andres penge.

  Kommentar by Hul igennem? — 19. november 2019 @ 13:27

 4. Jeg gætter på at der var meget lidt fokus på, hvad den originale befolkningen synes om at se deres ø-paradis blive forvandlet til et mellemøstligt shithole…

  Kommentar by Kimski — 19. november 2019 @ 13:36

 5. OK. Feel good radio fra Lesbos? Jeg vil senere prøve, om jeg kan klare at høre det

  Jeg så for nogen tid siden videooptagelser fra lejrene på Lesbos, hvor de illegale indvandrere kæmpede med alle midler. Tændte ild i alt, begik vold mod vagter og brød hegnet ned og løb ud af lejren, fordi de ville videre op i EU. Mest unge mænd.

  Så også forleden en video med 15-20 vilde, næsten nøgne negre, der ankom fra havet i en gummibåd til en solbeskinnet badestrand, trimle omkuld i brændingen og spæne ind i land, tæt forbi de overraskede badende i badeshorts og bikinier ved Marbella i Spanien. Som en perfekt filmatisering af J.G. Ballards novelle “Slutstranden”.

  Der er ikke nogen feel good stemning. Heller ikke blandt beboerne på Lesbos. De føler kun frygt og de har fået både deres samfund og deres indtægt fra turismen ødelagt.

  Hvorfor venstrefløjserne bliver ved med at begejstres for ødelæggelse af samfund, er svært at fatte. De elsker åbenbart alle illegale indvandrere, smadrede samfund og alle de røde tyranner. Jeg tror venstrefløjserne inderst inde er på et dødstrip. De vil smadre det hele.

  Kommentar by A-mad — 19. november 2019 @ 13:47

 6. Fik nok anden gang jeg hørte en udsendelse fra Radio4, men ak der er nok ventredrejet folk der vil.

  Kommentar by IES — 19. november 2019 @ 14:49

 7. >3.
  Selvfølgelig!
  De har jo aldrig tjent nogle selv.

  Kommentar by Finn A. Skov — 19. november 2019 @ 16:01

 8. Det er ulideligt med endnu en venstreorienteret radio! Vel at mærke en radio som du ikke kan slippe for at betale for, med mindre du undlader at betale skat!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. november 2019 @ 16:06

 9. Klovnen fra Lampedusa er jo radiosatire – lavet af de samme der stod bag “Livets vand”. “Et portræt af en dybt patetisk mand” ifølge Mads Brügger.
  https://twitter.com/mbrgger/status/1017294556600074240

  Kommentar by Frede — 19. november 2019 @ 16:19

 10. Radio4 er på mange punkter overflødig – ingen nye vinkler på tingene og generelt uspændende programmer. Med hensyn til “Klovnen fra Lampedusa” var det ren fiktion – og en ganske god satire af Brian Lykke og Kasper Nielsen om et “godheds-menneske”, der egentlig kun det for egen selvopfattelse. Og i øvrigt “konverterer” til partiet Nye Borgerlige i sidste afsnit.

  Kommentar by Trigger — 19. november 2019 @ 19:09

 11. Ja altså hvis der er problemer med Islam rundt om i Verden og Danmark, så er det fordi Verden er racistisk og Danskerne er racister…..Ellers ville alt være godt :-) :-) :-). (Jeg har to gange i dag hørt talt med mennesker- en også fra udlandet- som sagde at de og de muslimer var gjorde dem triste,…og så bagefter lige halsede efter med …at de ikke er racister….Jeg selv måtte så bagefter sige at det jo intet med racisme havde at gøre, men at det blot var muslimer som hadede den frihed alle andre har….Men det passer selvfølgelig slet ikke ind i MSM og DR,s (og Politikens) glansbillede af problemerne). Støt SIAD, Generation Identitære, DDF, DDL, TR-tv. God tirsdag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2019 @ 19:27

 12. Det jeg efterhånden elsker DR og MSM (“Main Strema Media” for er at tale om Facisme, Racisme, og den ufattelig farlige højreekstremisme (Nationalkonservatisme), som de belemres af i Deres eget selvforståelige univers (som harmonere med virkelighedens årsag og virkning, som fisk på cykler), er at hver gang jeg høre folk fra udlandet, fortrinsvis Bulgarien, Ungarn, og alle de lande som Islam støder op til, så ser de tydeligt og klart og siger det også, at Muhammedanere er der problemer med. Thailændere (som i sin tid deltog i de lille første og desværre eneste mandagsgåtur inspireret fra Pegida i Tyskland i Århus) ved godt hvad det er for en lortereligion det er, og flere andre ved det godt, og imens DR totalt afstumpet ingorere alle Islams ofre og især de kristne som bliver undertrykt, og totalt ligesom den øvrige presse også ingorere den Engelske frihedshelt Tommy Robinson og hans skæbne, så kan vi stadigvæk takke østeuropærene, Thailænderne, o.a udlændinge som ikke er muslimer, for Deres berigelse og støtte i kampen imod Islamisk indflydelse, og Deres berigelse af vores samfund, imens Muhammedanerne danner en større og større byrde for Vesteuropa og Danmark, som MSM totalt fortier pga dens indavlede fejhedsmoral og forlorne etik. I den forbindelse gætter jeg på det er den åndelige prostitution for oliepengene i Mellemøsten der hersker.Og igen I denne forbindelse også tak til youtube, hvor samtlige ingoranter bliver gjort til skamme, takket være youtube som stadigvæk går ind for ytringsfrihed, og tillader brug af begge øjne, i stedet for MSM enøjede ingorantiske karater. Boykot DR. Støt SIAD. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. november 2019 @ 19:43

 13. “Klovnen fra Lampedusa” er satire.

  Kommentar by Frede — 19. november 2019 @ 19:49

 14. “Klovnen fra Lampedusa” er satire – samme team lavede den suveræne “Livets Vand” om genvordighederne i det fiktive Tamstrup Vandværk.

  Kommentar by Frede — 19. november 2019 @ 19:53

 15. Danmark er ligesom de Syd Amerikanske lande kommunistisk styret, disse lande lever i dyb fattigdom og sådan vil det også gå i Danmark blot lidt langsommere da kommunisterne i Danmark ved at de er afhængige af kapitalisterne for at oprette holde deres dyre vaner, det bliver voldsomt den dag Holger Danske vågner af sin søvn, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 19. november 2019 @ 20:46

 16. Disse forskellige personer,undrer mig paa om de nogen sine har stillet dem selv det spoergsmaal om stigende kriminalitet,og et snigende angreb paa Dansk kultur og forringelser i sociale ydelser er oenskvaerdige, hvis ja vaer venlig at forklare paa forstaaeligt Dansk hvorfor,hvis nej som fore staaennde.

  Kommentar by dunk — 20. november 2019 @ 01:14

 17. Jan Grarup er omrejsende i krigsbilleder, der skal vise grusomheder til det rystede borgerskab. Han elsker afrikanske lande og deres befolkninger, og vil egentlig helst være der, men hvordan skulle han tjene en fed hyre der.

  En kedelig type, som intet bibringer denne verden, andet end skildre dens opløsning for de i forvejen frelste. Er det ikke vigtigt at dokumentere, spørger man? Jo måske, men hvis det er to piger på tur i Marokko, der får skåret halsen over på en video, er det en forbrydelse at dele det.

  Andet skal åbentbart dokumenteres sønder og sammen, fordi det er så opbyggeligt til at tilføre danskerne noget mere skyld over den hvide mand, og hvor pressefotografen egentlig er blevet en præst for den indviede menighed.

  Kommentar by Uno — 20. november 2019 @ 23:14

 18. – Uno

  Jeg så lige at DR Nyheder også rapporterede fra Moria-lejren….

  Kommentar by Kim Møller — 21. november 2019 @ 03:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper