22. november 2019

S bedrer leveforholdene for afviste asylansøgere: “… føler ikke, at Sjælsmark er en del af Danmark”

Mette Frederiksen er statsminister på radikalernes nåde, og derfor er det i praksis umuligt at føre en egentlig udlændingepolitik. Søger man asyl i Danmark, og får afslag, så skal man bare nægte at rejse hjem, så kommer resten af sig selv. DR Onlines artikel ignorerer stort set, at familien Omidi er afviste/udviste asylansøgere, og så bliver det en lille fortælling om ‘hvor rart det kunne være at komme tilbage’ til Danmark udenfor Sjælsmark.

Fra DR.dk – Familie på Sjælsmark ser frem til at komme ‘tilbage til Danmark’ (flere detaljer her)

“Tilværelsen på Udrejsecenter Sjælsmark har været tålelig for familien Omidi fra Iran, men de glæder sig til forandring. Senest til april 2020 skal deres to børn og 220 andre afviste asylansøger-børn og deres forældre forlade udrejsecenteret. Det er resultatet af en ny aftale mellem regeringen og dens støttepartier. …

– Her på Sjælsmark kan vi som forældre ikke gøre nok for vores børn. Jeg tror, at det bliver bedre (det nye sted, red.), fordi vi stoler på, at regeringen og politikerne kæmper for vores børn og laver et godt tilbud til alle børnene, der er her på Sjælsmark, siger Ahmed Omidi til DR Nyheder.

Ahmed Omidi og hans kone har boet på Sjælsmark i et år og to måneder. De har to børn. En søn, Aydin, på to år og en datter, Atina, på otte år. Og Ahmed Imidi ser frem til at kunne tilbyde sine børn en mere almindelig hverdag. …

– Min datter føler ikke, at Sjælsmark er en del af Danmark, og hun snakker ofte om, hvor rart det kunne være at komme tilbage til Danmark, når vi kommer til et andet sted end Sjælsmark, siger han.

(Morten Østergaard på Instagram, 24. september 2019)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106126/trackback

25 Comments »

 1. Mullah-Østergaard (B) skal jo betale for “berigernes” stemmer. Han vil leve i evig frygt for, at de skal kræve mere, end han kan levere.
  Hvorfor tænker jeg Liddle-Adam-Shitty-Schiff?

  Kommentar by Iznogut — 22. november 2019 @ 04:38

 2. Nogen der vil være med i en deadpool, gående på hvor længe Muhammed Østergaard lever, efter han har udtjent sit formål for muslimerne?

  Baseret på historiske fortilfælde, så giver jeg ham et par uger, højst.

  Kommentar by Kimski — 22. november 2019 @ 05:09

 3. I Tjekkiet er asylansøgere (der er vist 200 i alt) frihedsberøvet. Samme overvejelser har man nu fået i bl.a. Grækenland. Det er vigtigt at huske, at asylansøgere er kriminelle personer, der er indrejst illegalt uden gyldigt visum, men som undtagelsesvist bliver midlertidigt tålt pga. helt særlige forhold. Eller… Det var i hvert fald meningen med konventionen.

  Kommentar by Fascist — 22. november 2019 @ 06:20

 4. Nej Morten [Østergaard].Sandheden om børnene på Sjælsmark er, at 3 ud af 5 ville blive tvangsfjernet fra deres forældre, hvis vi for alvor ville børnene det godt.På Sjælsmark flyder det med narkotika, der handles med kvinder.

  Hovedparten af de familier der bor på Sjælsmark er nomadefamiler (sigøjnere) der selv er født i lejre. Det er ikke familier der er flygtet fra krig, selvom det lyder bedre. Politiet kaldes konstant ud til spektakler omhandlende narkotika, tyveri, vold og overfald på kvinder. Og det er altså ikke etniske danskere, der sniger sig ind i lejrende og laver ballade.

  Det er de mennesker der bor der, det lever fuldstændig uden for lands lov og orden.Hver morgen står mændene klar nede ved bussen udenfor centret, fordi de skal ind og arbejde sort på Nørrebro.

  Familiebehandlere kæmper en umulig kamp, for i samarbejde med forældrene, at skabe tålelige rammer for børnene. Børnene kommer i Tivoli op imod 4-6 gange om året, de får cykler, legetøj og underholdning fra godhjertede og velmenende frivillige. Men lige lidt nytter det.
  Frivillige kommer og spiller banko med familierne, og forsøger at uddele præmier til dem hver især, resulterende i, at de som ikke vinder de største præmier, kaster arrigt om sig, med parfumeflasker og andet fordi de er utilfredse.

  Sandheden om udrejsecentrene kommer aldrig frem, først og fremmest fordi der ikke er stemmer og penge i sandheden, men også fordi ansatte på centrene, frygter for deres videre karriere og anseelse, hvis de beretter om virkeligheden.

  Så nej, Morten. Din selvbebrejdende tilgang til, hvordan problemerne løses bedst muligt i centrene, skal du ikke belemre os andre med. Familierne på Sjælsmark skal forlade Danmark. Og de skal tage deres børn med sig, for vi kan ikke hjælpe dem. Sådan er det i øvrigt med en stor del af Verdens elendighed; VI KAN IKKE REDDE DEM ALLE, FRA ELENDIGHED DE SELV SKABER.🛑 DEL OG LAD OS FÅ SANDHEDEN UD 🛑

  DR Facebook

  Kommentar by BB — 22. november 2019 @ 06:24

 5. De skal ikke i min opgang!

  Kommentar by Anonym — 22. november 2019 @ 07:28

 6. Alle bruger børn for at fremme egen sag. Hvor mange præsidentkandidater (ikke kun fra USA – også Putin m.fl. er set på samme måde) er ikke set med små børn i favnen for at fremstå sympatisk? Forældrene på Sjælsmark bruger deres børn på samme måde – at blødgøre os andre. Og Morten “Hjerneblank” Østergaard og Co. falder i med begge ben. Ja – det er synd for børnene. Og vi andre er svineheldige at være født i Danmark og ikke fx Indien eller Afrika. Børn er jo ikke så priviligeret, at de selv kan vælge deres forældre. Men de stakkels børn bliver brugt i et kynisk spil. Og hopper vi med på den vogn, får vi blot endnu flere tilrejsende problemer. Eller flere, der skynder sig at få børn, mens de er her på ulovligt ophold. Fidusen vil i hvert fald hurtig blive kendt, mens MØ pudser sin glorie.

  Kommentar by Realist — 22. november 2019 @ 08:17

 7. Udvistebørn. Dejlige gidsler for socialnazisternes magtliderlighed.

  Kommentar by Hul igennem? — 22. november 2019 @ 08:39

 8. Man kan simpelthen bare ikke stole på socialdemokraterne i de her problemstillinger. De kan ikke lade være med at lave ulykker sammen med venstrefløjen.

  Kommentar by BE — 22. november 2019 @ 09:06

 9. Den yndige kommunist Johanne Stalin Nielsen fra terrororganisationen Red Barnet tonede frem på skærmen i aftes med alvorlig mine, og “krævede”, at den røde regering omgående henter alle “danske” børn samt deres IS-mødre hjem fra al-Hol-lejren.

  På nuværende tidspunkt er der tale om cirka 30 børn plus deres mødre, det vil sige mindst 60 radikaliserede muhammedanere på evig offentlig forsørgelse.

  Tak for lort, Johanne…

  Kommentar by Revisoren — 22. november 2019 @ 09:42

 10. Muslim vil bygge svømmehal kun til muslim-kvinder. De må heller ikke være i badet sammen med vantro vestlige kvinder
  https://www.welt.de/vermischtes/article203700134/Frankfurt-Der-Mann-der-ein-Schwimmbad-nur-fuer-Muslime-bauen-will.html

  Kommentar by k. m. — 22. november 2019 @ 10:14

 11. Forræderen promenerer.
  Hvor ulækkert.

  Kommentar by Charles Nielsen — 22. november 2019 @ 10:17

 12. Mette Frederiksen må da kunne indse at hun ikke kan føre flygtningepolitik sammen med de bindegale Radikale, hvis hun holder fast i at hun vil føre en stram udlændingepolitik.

  Sjælsmark er en kampplads hvor kampen raser mellem dem der vil redde den danske civilisation fra undergang og dem der vil underminere den danske retsstat.

  Kommentar by JC — 22. november 2019 @ 10:20

 13. Eksperimenterne i det demografiske laboratorium Sverige, viser at der skal en befolkningsudskiftning på ca. 30 % til, før den oprindelige befolkning begynder at vågne op. Det er først ved at ske nu, hvor SD er ved at blive Sveriges største parti. Desværre for sent, da skaden er uoprettelig.

  Man kan kun håbe på at danskerne trods alt er en smule mindre autoritetstro og lidt sværere at holde nede i uvidenhed end svenskerne.

  Kommentar by JC — 22. november 2019 @ 10:26

 14. Ikke noget nyt. Blot en reklame for Youtube: Avi Yemini under TR tv (Tommy Robinson ..TV). Kan anbefale man følger ham på youtube godt og grundigt. Ligesom Rasmus Paludan. Støt SIAD. Generation Identitære. DDF. DDL, og Trykkefrihedselskabet. God fredag og god weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 22. november 2019 @ 10:27

 15. JC
  Håbet er lysegrønt, men du tager fejl. Danmark er tæt på at være verdens dummeste folkefærd, rent politisk. Nu støtter Simon Emil Ammitzbøl en undersøgelse af Inger Støjberg

  Kommentar by k. m. — 22. november 2019 @ 10:35

 16. Hvor er loven? Læser i øjeblikket Jyske Lov der markerer grænsen for virkeligheden.

  Kommentar by Moth — 22. november 2019 @ 10:52

 17. Hør nu blot den hykleriske, konservative borgmester i Hørsholm. Han rykker ud som den store godhedsapostel, idet han udtrykker glæde over at Sjælsmark bliver nedlagt fordi det vil gavne børnene. Enhver kan regne ud at det er fordi han er glad for at hans kommune slipper af med den kriminalitet der udgår fra Sjælsmark. Det kan man godt forstå, men hvorfor holder han sig ikke til sandheden frem for dette gloriepudseri. Vi har for mange af den slags hyklere i DK. Derfor sker der ikke en afgørende ændring i udlændingepolitikken.

  Hvilken kommune skal så belemres med denne kriminalitet? Hvad med at flytte Sjælsmark til Hørsholm bymidte? Placeringen bliver forårets store slagsmål. Forhåbenlig kommer venstrefløjen til at syde i sit eget fedt.

  Kommentar by JC — 22. november 2019 @ 11:09

 18. # JC
  Hvad dælen har venstrefløjen at gøre med borgmesteren i Hørsholm?

  Og husk nu på at det er toneangivende politikere, fra venstrefløjen, der har skabt den katastrofale situation i vort land. Ikke vælgerne. For som vælger stemmer du jo på hele den politiske pakke, ikke politiske enkeltområder.

  Hvad de fleste ikke er klar over, så eksisterer der faktisk et islamkritisk segment på venstrefløjen. Men ligesom i Sverige, så giver det ikke lyd fra sig.

  Venstrefløjens grundlæggende problem med invandringen, er menneskesynet om at der skal være plads til alle. Dette fundamentale synspunkt kommer i konflikt med horderne fra migrantmagten, da de jo har en helt anden menneskeopfattelse.

  Såfremt man bor i området omkring Sjælsmark, så tillader jeg mig at opfordre til at holde et godt øje med migranterne. Mange er ekstremt kriminelle.

  Kommentar by Michael Nielsen — 22. november 2019 @ 12:26

 19. Hvis man ikke får opholdstilladelse i Danmark, skal man rejse til et andet land eller hjemland. Det vil de ikke, så får man lov at blive og mon ikke det danner præcedens. Hvad med Kjærholmgård? De rejser heller ikke hjem og vi kan ikke sende dem til deres hjemlande? Når så en dom bliver fældet over en forbryder 2 års fængsel og udvisning af landet, kan de så komme tilbage eller nægter de også der og så har vi dem forevigt? De kan jo som de andre bare sige nej, hjemlandet vil jo ikke tage dem.
  Vi skal ud af de konventioner hurtigst muligt. Vi er så dumme, at vi lader dette ske for vores penge. Det kunne være der var flere penge til alt det vi skære ned på.

  Kommentar by IES — 22. november 2019 @ 12:26

 20. Dem der sidder i den lejr bør aldrig blive en del af Danmark, stop vanviddet, forbyd islam i Danmark, repatrier muhammedanerne.

  Kommentar by Draugr — 22. november 2019 @ 14:56

 21. Peter Pan Østergaard tvinger Børne-Mette til løftebrud i forbindelse med finanslovsforhandlingerne.

  Kommentar by Bastardo — 22. november 2019 @ 16:08

 22. Det er svært at pege på en klammere person i dansk politik end Morten Mellemøstengaard. Der er godt nok en del andre aspiranter til titlen også, men de er for uintelligente til at vide hvad deres forbrydelser gør ved landet, han er udmærket klar over det og har magten til at omsætte sin udanske og landsskadelige politik.

  Kommentar by LarsB — 22. november 2019 @ 19:04

 23. Jeg synes da det er fint de skal forlade Sjælsmark og glæder sig til at komme til et andet land. Så hvorfor pokker skal det andet land så være det land de er UDVIST FRA?

  Og helt ærligt, når man ser hvad der får lov at blive af tyve, voldsmænd og svindlere må de få der er blevet udvist virkelig være slemme….

  Og ja, det er synd for børnene. Men hvem bragte børnene i den situation? Og hvorfor skal det nu gå ud over mine børn både indirekt og direkte?

  Kommentar by redneck — 22. november 2019 @ 22:31

 24. Jeg har lige erfaret, gennem Fyens Amts Avis, at ÆRØ, er særdeles interesseret i at modtage beboerne fra Sjælsmark. Alt i henhold til den lokale Socialdemokratiske borgmester.

  Kommentar by Jsch. — 22. november 2019 @ 23:52

 25. Mullah Østergaard og porno Mette er kommet til magten. Det betyder flere fremmede i Danmark og højere skatter/afgifter/moms. Der er hvad vælgerne har bestemt. Konservative og Venstre leverede samme vare. Danmarks Socialistisle Fjolseting har talt. Respekter de folkevalgte og få dit land ædelagt.

  Kommentar by Nielsen — 23. november 2019 @ 09:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper