23. november 2019

Stram Kurs holder landsmøde under trygge omgivelser på Christiansborg: Uffe Elbæk opponerer…

Rigspolitiet aflyste af sikkerhedsmæssige årsager Stram Kurs’ såkaldte rigskongres på et hotel i Middelfart, og i skrivende stund afholdes årsmødet under trygge omgivelser på Christiansborg. Det gør naturligvis ondt for den midaldrende ungkommunist Uffe Elbæk, hvis nihilistiske alternativ taber terræn. Mødet kan følges på Youtube.

Fra Politiken – ‘Verden ville jo gå amok’: Uffe Elbæk advarer mod at lukke Stram Kurs ind på Christiansborg med ekstrem sammenligning.

“Folketingsformand Henrik Dam Kristensen (S) burde ikke have tilbudt Stram Kurs, at partiet kan låne Folketingets lokaler til at afholde den rigskongres, som finder sted i landstingssalen i denne weekend.

Det mener Alternativets politiske leder, Uffe Elbæk, der ser invitationen fra Folketinget som endnu et eksempel på, at det ekstreme er blevet det normale i dansk politik.

Det er et led i den normalisering, vi har set igennem de seneste 20 år. En normalisering af, at det er okay at gøre op med konventionerne, med retsprincipper og med, hvad man kan sige om hinanden. Grænsen bliver hele tiden skubbet’, siger Elbæk og fortsætter:

Man normaliserer noget, man for bare 10 år siden ville sige var helt, helt utænkeligt. Det ville være helt, helt utænkeligt, at Folketinget inviterer et fascistisk parti ind for at afvikle deres landsråd’. …

På vegne af Alternativets folketingsgruppe skriver Uffe Elbæk i brevet, at ‘vi som demokrater og politikere har en forpligtelse til at sige klart fra over for fascismen, når den banker på døren. Derfor føler vi os kaldet til at sende dette brev, hvor vi som folketingsgruppe vil opfordre dig til at genoverveje din beslutning’.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106177/trackback

35 Comments »

 1. …siger manden der har et tidligere medlem af Hizb ut-Tahrir siddende i sin egen folketingsgruppe…

  Kommentar by Revisoren — 23. november 2019 @ 11:55

 2. Hvad er det nu Sun Tzu siger? “Afbryd ikke din fjende, mens han er igang med at begå en fejl”?

  Lad Uffe Elbæk plapre løs. Han afslører gang på gang sig selv som anti-demokratisk, i betydningen anti-folkestyre. Når folket ikke går hans vej skal folket stoppes.

  Kommentar by Quark — 23. november 2019 @ 12:04

 3. Igen, igen viser de “inkluderende” og “mangfoldige” sig at være de mindst inkluderende og mangfoldige

  Fremtidens fascister vil kalde sig antifascister

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. november 2019 @ 12:26

 4. Uffe skulle da være den første til at glæde sig over, at der er nogen vælgere – godt nok kun ganske få – der normaliserer noget, som før var ganske utænkeligt.

  Uffe, Uffe, let på tå.

  Kommentar by Bastardo — 23. november 2019 @ 12:30

 5. Paludan og co. kunne måske endda afholde et møde i Folketingets Frimurerloge, hvor råddenskaben mod folket udtænkes og arrangeres for fuld udblæsning udenfor demokratiets mulighed for at kaste lys over hvad der kogles løs med i mørket – måske er der også en statue af Aleister Crowley og Baphomet mfl.

  Vi ved jo ikke hvad der foregår, men vi kan tydeligvis se konsekvenserne i samfundet.

  Hvis Folketinget var en kemikaliefabrik, så måtte der være tale om en gigantisk miljøkatastrofe med store udslip af giftige opløsningsmidler.

  Kommentar by Abdullah Terkelsen — 23. november 2019 @ 12:33

 6. Kan i huske hende der gik direkte hen til paludan og stak ham en på skrinet i sidste uge? Det øjeblik bliver i ekstra bladet til: “Enkelte forbipasserende bliver dog stadig vrede over Paludans grovheder, som da en ung kvinde for nyligt oplevede en direkte konfrontation med Rasmus Paludan, der råbte ‘luder’ efter kvinden.” https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/paludans-nedtur/7884075

  Det er korrekt at paludan råbte luder af kvinden, men det var EFTER at “hun oplevede en direkte konfrontation” ved at slå ham hårdt i ansigtet!

  Det heller ligger på youtube i uredigeret form, så det er sgu utroligt at ekstra bladet overhovedet tør at gå så lavt. Men de ved nok at det ingen konsekvenser har for dem, da ingen tager dem alvorligt nok til at melde dem til pressenævnet.

  Stram kurs har iøvrigt lagt live videoer ud på youtube fra deres landsmøde. Og så havde nazisterne i socialistisk ungdomsfront også anmeldt en demonstration imod dem og demokratiet i dag, jeg ved ikke om den blev til noget?

  Kommentar by Per — 23. november 2019 @ 13:02

 7. Uffe skal sige som han gør. Hans kommentar er møntet på at styrke hans position indenfor eget parti. Den har intet med Stram Kurs at gøre.

  Om han så mener det, hm, det gør han muligvis, men jeg håber det ikke. Jeg mener, manden er homoseksuel, og Stram Kurs modarbejder migrantmagten, der er kendt for at hade homoseksuelle.’

  Alternativet er efter min opfattelse kontrolleret opposition. Dets formål har fa start af, været at opsamle alle brokkehovederne fra de andre partier. Altså dem der ville noget andet end partilinjen.

  For i en tid hvor politistaten styrker sin magt, så kan selvsamme brokkehoveder skabe støj indenfor de etablerede partier. Støj der ikke er ønskværdig.

  Derfor samler man dem op i dette nye parti, med et navn der er meget åbent. Man tegner samtidig partiet som et tosse-selskab, således at diverse modstridende ideer, til politistatens opbygning, kan opponeres med…endnu en tosse fra alternativet.

  Så med risiko for at blive taget useriøst, så tror jeg at Alternativet er sat i verden af eliten i Danmark, med frimurerne som let skjult organisator.

  Når det er sagt, så er alternativets medfødte utopiske gen, muligvis en nødvendighed, for et demokrati der for længst er kørt på afveje.

  Mange gode hoveder i partiet, men altså igen, profileret via partiledelsens adfærd, til at være en flok tosser.

  Jeg er ikke sikker på om Uffe Elbæk er bevidst kontrolleret opposition. For man kan sagtens skabe en sådanne ved at animerer bestemte politiker typer ind i en bestemt retning. Plejer at hedde sig “at de blev opfordret af andre til at starte op”.

  Med hensyn til Stram Kurs, så lad os håbe på at landsmødet styrker partiet på de indre linjer og at der kommer mere Stram Kurs aktivisme ud af det.

  Tak til alle medlemmer af Stram Kurs, for at vise Danmark den kurs der er nødvendig.

  Sejr!

  Kommentar by Michael Nielsen — 23. november 2019 @ 13:03

 8. Jeg ved godt adskillige skarpe kommentatorer har beskrevet dette fænomen før. Men er Uffes opførsel ikke et typisk symptom, når socialisme skal gennemføres? Når befolkningen langsomt begynder at indse skyggesiden af socialismen (lortet kommer aldrig til at fungere på landsplan), så træder politikerens indre diktator i karakter, og ingen skal fandme komme og mene noget andet end politikeren.
  Det er der DU Uffe, er nået til nu. DU vil forbyde andres meninger, fordi de ikke matcher dine. Kig dig selv i spejlet, og se det du beskylder andre for at være.

  Kommentar by Lider af danskhed — 23. november 2019 @ 13:06

 9. Nåja du havde allerede linket til youtube kan jeg se. Men så kan jeg da tilføje som bonusinfo at naser khader også er imod mødet, samme mand som ikke ville stemme for fratagelse af passet for islamisk stat støtter for nogle dage siden, da han har familie i organisationen! Kilde: document.dk og freespeechblog.

  Og samme mand som stram kurs adskillige gange har fremhævet som et godt eksempel iøvrigt..

  Kommentar by Per — 23. november 2019 @ 13:08

 10. Uffe, din gamle tosse. Du har jo selv skabt dem.

  Kommentar by Ewing — 23. november 2019 @ 13:25

 11. Uffe Elbæk lader munden løbe som han har forstand til!
  Så vidt jeg ved har Uffe Elbæk været medlem af et af de mange kommunistiske partier på venstrefløjen og hvis antallet af ofre er et mål for tyranniets størrelse, så er Kommunismen mange gange værre en fascismen. Kommunismens ofre kan tælles i 100 af milioner, men fascismen i Italien talte nogle tusinde.
  Nu er fascismen faktisk en ideologi, og ikke bare et skældsord! Fascismen udspringer såmænd af Kommunismen og de to ideologier ligner på mange måder hinanden, de er begge kollektive ideologier, hvor ideen vægtes over individet, der opstilles et utopia, som menneskene må indordne sig under. Den slags udvikler sig altid, eller i alle tilfælde næsten altid til tyranier, simpelthen fordi menneskene ikke passer i ideologiens kasser.
  Begge ideologier har territorial ekspansion på programmet. Kommunismen som verdensrevolutionen og fascismen bare som territorial ekspansion.
  Det er ikke mit indtryk at Stram kurs har planer om at opbygge noget utopia, men har størst mulig lykke til danskerne på programmet, det er unægteligt svært at være uenig i, men måske også lidt for unuanceret. Jeg kan heller ikke finde belæg for at partiet er tilhænger af nogen kollektiv ideologi, og der er slet ikke planer om væbnet invasion af nabolande!
  På mange måder er der større belæg for at forbyde Alternativet adgang til Christiansborg, end at forbyde Stram Kurs adgang.

  Kommentar by Den Nervøse — 23. november 2019 @ 13:29

 12. Kronborg har nogle dejlige fangehuller, hvor Elbæk kan køle lidt ned, mens han tænker over meningen med ytringsfrihed og frie valg til Folketinget.

  Kommentar by k. m. — 23. november 2019 @ 13:42

 13. “Det er et led i den normalisering, vi har set igennem de seneste 20 år …..”

  Samfundet er nødt til at tilpasse sig virkeligheden. For 20 år siden var der INGEN der ville drømme om at hindre et lovligt politisk parti i at holden møde. Tiderne skifter og uffe elbæk og hans ligesindede har i den grad været med til at ændre “normerne”.

  Så tak dig selv, lortespand!

  Kommentar by Santor — 23. november 2019 @ 13:47

 14. Endnu engang et misbrug af ordet fascist! Og nej, nej, og atter nej: Paludan er ikke fascist men derimod højreliberal med tanke på en minimalstat. Han er heller ikke nazist. Fascisme og nazisme er venstreorienterede, selv om det gør ondt på salonkommunister m.fl. Så fat det dog! Det er irriterende med denne begrebsforvirring!

  Kommentar by HP — 23. november 2019 @ 13:52

 15. Jeg fatter ikke at Rasmus Paludan tør opholde sig et sted hvor den ufrivillige klovn Uffe Elbæk også ind imellem opholder sig, når han ikke er på flyrejser rundt i verden.
  Vi må da håbe at Paludan har forlangt bygningen desinficeret efter at klovnen har været der sidst.

  Kommentar by bjarne binee — 23. november 2019 @ 13:57

 16. Alinsky’s Rules for Radicals 101.
  Intet nyt under solen der, business as usual.

  Kommentar by Kimski — 23. november 2019 @ 14:12

 17. Jeg kan ikke bidrage med kommentarer, jeg ser andre så mesterligt har skrevet hvad der bør skrives.
  Det undrer mig trods alt at så mange stemte ALTERNATIVET ind da dette “parti” første gang stillede op til FT.
  Efter min mening er det ikke Uffe E. der er galt på den, det er de der stemmer på ham og hans parti.
  Jeg har oplevet Uffe og co danse alfedans iført tylskørter, man tror det er løgn, de omkringstående jublede og det var ikke af grin.
  Det var pinligt at opleve.

  Kommentar by UTROLIGT. — 23. november 2019 @ 14:39

 18. For ti år siden (eller nærmere 30) var det også utænkeligt at muslimerne havde magt nok til at forhindre et opstillet parti i at forsamle sig.

  Kommentar by Winged Hussar — 23. november 2019 @ 15:13

 19. @ Kommentar by UTROLIGT. — 23. november 2019 @ 14:39

  Du funderer over, at der er så mange idioter, der stemmer på overidioten Elbæk.
  En gang imellem kan man forfalde til at tro, at der findes mange fornuftige mennesker. Men det skyldes nok, at man primært færdes på medier som Uriasposten, Den korte Avis, Hodja m.fl. Lige så snart man kommer ind på mere mainstream steder, ser billedet meget anderledes ud. Den anden dag sad jeg og kiggede på en siden om det gamle Roskilde, hvor talen faldt på deres helvedes moske og noget nyt boligbyggeri. Så var der en, der spøgefuldt forudsagde, at der var mulighed for et mini nørrebronx. Det istemte jeg så meget fredeligt. Straks var der en kælling, som røg op i det røde felt og flere andre skvadderhoveder istemte med deres røde lort. Der er slet ikke plads til divergerende meninger og en anelse munterhed hos disse “inkluderende” væmligboere. Det værste ved at involvere sig lidt i spøg er, at disse idiotiske narrøve har stort set patent på at få lukket en ind i fb-fængsel.

  Kommentar by Knud Madsen — 23. november 2019 @ 16:01

 20. Undskyld til uriasposten og brugerne, men er jeg den eneste der bliver censureret på Stram Kurs kanalen?

  Kommentar by Michael Nielsen — 23. november 2019 @ 17:08

 21. Ekstra bladets praktikant rapporterer fra mødet som han forlod længe før det var slut, i en artikel fyldt med stavefejl og håbløse forsøg på at miskreditere partiet: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/paludans-one-man-show/7885597

  Den er nu afløst af hovedhistorien på EB, med overskriften: “Dansk kendis: Se min nye røv”. (nej det var ikke ironisk, det passer sgu)

  Der var iøvrigt en journalist fra DR i salen som rejste sig og klappede af en af talerne, det må da næsten være fyringsgrund? (kl ca 16.30 på livestreamen, påpeget af uwe max jensen)

  Kommentar by Per — 23. november 2019 @ 17:17

 22. Og nu læser paludan EB artiklen om mødet op til mødet som stadig er i gang, længe efter at EB “journalisten” har forladt stedet.. Alle klapper af sætningen om EB klovnen forlod stedet:)

  Kommentar by Per — 23. november 2019 @ 17:24

 23. Sikanders lille sprællemand. Sikander er en pakistansk trojansk hest for mllionimmigration fra Pakistan til Danmark. Pakistan 1970 60 mill indb. 2019 205 mill inb. samt millioner allerede udvandret til vesteuropa

  Kommentar by dansker — 23. november 2019 @ 17:55

 24. Elbæk høreer til i Ellemanns underbukser. Hvem har fundet på at den idiot kan finde ud af noget som helst?

  Kommentar by Nielsen — 23. november 2019 @ 18:02

 25. Lidt fra moddemonstrationen, den taler vel nærmest for sig selv… https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/kendt-rapper-vil-vaere-statsminister/7885662

  Bemærk bannerne med ordet “mangfoldighed” nævnt ca 50 gange pr kvadratcentimeter, og nu vil den fallerede rapper al-agami være den nye statsminister..

  Noget siger mig at du er gået glip af nogle gode billeder der kim møller.

  Kommentar by Per — 23. november 2019 @ 18:04

 26. At Uffe selv er stjerneeksemplet på normaliseringen af en “lunatic fringe”, er indlysende. Men man må holde sig for øje, at den virkeligt skæbnesvangre normalisering er mainstream-accepten af islamiseringen af store (og voksende) dele af dansk område. De fleste danskere, der i dag trækker hånligt på smilebåndet ad Stram Kurs, ville jo have fået kaffen galt i halsen for 30 år siden, hvis de da havde fået forelagt “udviklingens” frugter anno 2019. Det er mainstream, der er offer for “shifting baseline syndrome”, mens den minoritet, der fastholder den danmarkshistoriske kontinuitet, nødvendigvis må forekomme stadig mere særlingeagtig under den generelle udskridning.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 23. november 2019 @ 21:56

 27. Det ligner en Uffe Elbæk Ballon.

  Kommentar by Charles Nielsen — 23. november 2019 @ 22:16

 28. Prøv lige og se svineriet Ballerup.

  https://identitaer.dk/2019/aktindsigt-i-den-nye-erdogan-moske-og-et-naesten-svar-fra-ballerups-borgmester
  november 21, 2019
  Aktindsigt I den nye Erdogan-moske og et næsten-svar fra Ballerups borgmester

  Kommentar by Charles Nielsen — 23. november 2019 @ 22:18

 29. 20. Michael Nielsen
  Det gør jeg også.
  Gad vide om det er Tuberøv…..rne der står for det.

  Kommentar by Charles Nielsen — 23. november 2019 @ 22:35

 30. …men ingen problemer i, at der bliver holdt eid mubarak fest samme sted.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 23. november 2019 @ 22:51

 31. Uffe har ret i at mange ekstreme ting er blevet normaliseret, fx Masseindvandring til Vesten af ikke-Vesterlændinge og den Konstante promovering af LGBTQA-propaganda etc.

  Kommentar by Jens Larsen — 24. november 2019 @ 03:24

 32. Haha, det er som om de “progressive” bliver nødt til at opfinde en helt nye række analyser og begrebsverdener for at forstå hvad der sker i disse år.. Fat det nu: Et stort antal af danskerne er ikke blevet “fascister”. Tværtimod ser vi bare en helt almindelig og LEGITIM reaktion på indvandrings-ødelæggelsen af vores land.. Hvad fanden havde de regnet med? – Når man ødelægger et land vil folket reagere. Det er jo basal fornuft.

  Kommentar by Morten/Realisten — 24. november 2019 @ 09:48

 33. #32 Morten/Realisten
  “Når man ødelægger et land vil folket reagere. Det er basal fornuft”
  Kan du ikke fortælle lidt om hvornår det er at folket vil reagere?
  Tror du overhovedet at folket har tid til at reagere når man også skal følge med i “Vild med dans”, “Den store bagedyst” og “Paradise Hotel”?
  Ved folketingsvalget i juni havde folket mulighed for at reagere.
  87% reagerede ved at stemme på et af de indvandrervenlige partier og mindre end 13% stemte på et af de indvandrerkritiske partier.

  Kommentar by bjarne binee — 24. november 2019 @ 13:16

 34. Uffe er så snotdum, han aner ikke engang hans eget parti hører til blandt Tingets mest fascistiske, se bare ham den udemokratiske pakistaner der kæfter op om Paludan.

  Kommentar by LarsB — 24. november 2019 @ 22:19

 35. […] Se også Stram Kurs holder landsmøde under trygge omgivelser på Christiansborg: Uffe Elbæk opponerer … […]

  Pingback by Free Speech Blog — 25. november 2019 @ 18:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper