23. november 2019

Rebecca mobbet ud af to folkeskoler pga. jødiske aner: ‘Hvis du viser dig på skolen igen, dræber vi dig’

Den tidligere DR-redaktør Jeppe Gaardboe fik Cavlingprisen i 2014, men er i dag freelancer, og deltager ofte i Facebook-debatter. For fire uger siden stødte jeg og andre ind i ham i ‘Fri debat’-gruppen, hvor han i lighed med flere venstreorienterede undsagde en viral historie om jødehad på en dansk folkeskole. “Kilden kan ikke verificere historien.”, skrev Gaardboe, og en kendt venstreradikal uddybede: “Højreorienteret faktatjek: Passer det med mine fordomme? Hvis ja – så er det ægte.”.

Jeg påpegede forgæves, at detaljerne indikererede at historien ikke var falsk. En historie var ikke nødvendigvis falsk, blot fordi den ikke var beskrevet i Politiken. “Mon ikke sagen snart dukker op på EB eller BT.”, afsluttede jeg.

(Den oprindelige Urias-post kan læses her)

Pigen jeg omtalte som ‘R’ hedder Rebecca, og startede i sidste måned på den politibeskyttede Carolineskole efter at have oplevet trusler og mobning fra muslimske elever på Rosenlundskolen i Skovlunde og Lindehøjskolen i Herlev. Lang gennemgang af sagen i Berlingske, der har talt med familien – ‘Hvis du viser dig på skolen igen, dræber vi dig’.

“Indtil 2014, hvor tiårige Rebecca efter længere tids grov mobning en dag kom hjem fra skole med det store spørgsmål, gjorde familien ikke meget ud af, at far Michael er jøde og fra Israel. …

En tid for familien, hvor Rebecca blev udsat for de første af en række trusler samt mobning og antisemitisme fra andre børn med muslimsk baggrund. Først nogle bemærkninger, så overfald og til sidst nazitegn og ‘Free Gaza’-sedler uden for familiens lille hus i det rolige villakvarter i Skovlunde. …

Berlingske sidder med Michael, Pernille og 15-årige Rebecca ved spisebordet i parcelhuset i Skovlunde. …

Hos familien i Skovlunde er det ikke kun Rebecca, der har været offer for grov mobning eller diskriminering på grund af sin fars herkomst. Da Joachim var 13 år gammel, var han på Bellahøj Skole flere gange vidne til, at børn med anden etnisk baggrund legede ‘Skyd jøden’. En leg, hvor en fra gruppen får en papirkalot på hovedet, hvorefter de andre jagter ham/hende. …

Nu sidder de en eftermiddag i Skovlunde og gør det, mange danske jøder undlader for at undgå unødig opmærksomhed: De fortæller deres historie.

Parret har givet Berlingske udskrifter af debattråde på Rosenlundskolens og Lindehøjskolens intranet. De to folkeskoler i Skovlunde og Herlev vest for København, som Rebecca gik i fra 1. til 9. klasse.

Referater, datoer, tidslinjer for samtaler, hændelsesforløb og mailkorrespondance med kommuner, borgmestre og skoleledelser. Aktindsigter fra politiet har de endnu ikke modtaget.

[…]

November 2012 hører storebror Joachim fra en kurdisk klassekammerat, at han ikke må lege med Joachim, fordi hans far er fra Israel. Året efter sker det for hans søster. En muslimsk dreng fra klassen overfalder niårige Rebecca, angiveligt fordi hun er jøde. … Det bliver februar 2015. Fastelavn. Den muslimske dreng fra klassen klæder sig ud som terrorist, hvilket han ikke undlader at fortælle lærere og elever. …

Så kommer terrorangrebet på Krudttønden på Østerbro og på moskeen i Krystalgade 14.-15. februar 2015. Danmark er på den anden ende. Ugen efter fortæller skolelederen, at drengen fra Rebeccas klasse og en anden muslimsk dreng fra parallelklassen, som blandt eleverne siges at komme fra et banderelateret miljø, har råbt efter Rebecca og jagtet hende rundt på skolen. … Hun husker udmærket den dag for fire år siden i 5. klasse:

‘Jeg snakkede med drengen om én, der var blevet skudt foran synagogen i København. Jeg sagde, at det ikke var retfærdigt. Men han hidsede sig op og truede mig. Senere på dagen kom ham den anden dreng fra parallelklassen. De råbte efter mig: ‘Fucking jøde, klip dit hår af’ og ‘hvis du viser dig på skolen igen, dræber vi dig’, og så sparkede de efter mig og løb efter mig på gangene og ud i skolegården. …’

… Der går to dage, så får Rebecca plads på Lindehøjskolen i nabokommunen Herlev. … Ugen efter at sedlerne blev fundet foran huset, træder Rebecca en mandag morgen ind i klasseværelset på Lindehøjskolen. På hendes plads er der ridset et hagekors i bordpladen og på stolen. Ingen mistænkte. Ingen har set noget, men fortiden spøger. Politiet optager rapport, men kan ikke gøre mere, da der ifølge politiet ikke er nogen mistænkte.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106184/trackback

44 Comments »

 1. Mange har allerede indset det, der skal siges indtil selv journalister og politikere ved det:

  Rigtige Muhamedanere er nazistiske, højreekstremistiske jødehadere.

  (Skoleledere, skolelærere og pædagoger må gerne læse med).

  Kommentar by Bastardo — 23. november 2019 @ 16:59

 2. De hadefulde islamistunger har det jo ikke fra fremmede!

  Lille muslimsk dreng klædt ud som terrorist

  https://fyens.dk/artikel/det-pal%C3%A6stinensiske-selvm%C3%A5l#slide0

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 23. november 2019 @ 17:09

 3. Selvforskyldt chikane.- 1) Moren er dansk feltmadras og faren velfærdsindvandrer fra Isreal. 2) I 1983 stemte 3 jøder i folketinget– Erling Olsen socialdemokratiet, Isi Voighel konservative, Arne Melchior centrumsdemokraterne– for udlændingeloven af 1983. De blev advaret imod hvad fremtiden kunne byde på af bl.a.” Den danske forening” og andre. Specielt jøderne svinede dem og ja hele den danske befolkning til. Jøder var blandt iniativtagerne til den hysteriske organisation” Bedsteforældre for Asyl”, som agressivt hånede danskerne. Hvis jøderne føler at de har behov for beskyttelse kan de hyre et privat vagtværn. Alternativt kan de flytte til Israel. Hvilke millionudgifter har de- og fortsætter med- ikke påført det danske samfund. Dansk jødeaversion er = sund fornuft

  Kommentar by dansker — 23. november 2019 @ 17:36

 4. Kulturberigelse.

  Kommentar by Ewing — 23. november 2019 @ 17:38

 5. – dansker

  Synes du mobning og trusler mod en pige på 11 år er ok?

  Kommentar by Kim Møller — 23. november 2019 @ 17:41

 6. Mit gæt er at ingen overhovedet, hverken skolerne, diverse politikere eller andet har hjulpet de groft generede børn.
  Alt naturligvis i forståelsens tegn – vi er nemlig sååååå forstående.
  Et godt eksempel er det foto der vises i indlæg nummer 2.

  Kommentar by UTROLIGT. — 23. november 2019 @ 17:46

 7. “Dansker” (indlæg 3).
  Dit ordvalg hhv. din noget forskruede holdning, fortæller mere om dig end om dem du sviner til.
  FØJ.

  Kommentar by UTROLIGT. — 23. november 2019 @ 17:48

 8. Hvis der nu var nogen der udpegede jeppe & Co. som “skjulte” jøder så kunne man derefter betragtede forestillingen og ikke mindst hykleriet!

  Næppe en “leg” jeppe vil lege, han ved nemlig godt hvordan det står til!

  Kommentar by Santor — 23. november 2019 @ 17:48

 9. Så venstrefløjen dækker over nazi-tendenser, det er da ellers ikke det de praler af. Er ti-øren faldet, og har man endelig indset at nazisme bare er endnu et spin-off af socialisme?
  Jeg tænker ikke, at Kim skal holde vejret under ventetiden på en indrømmelse fra Jeppe.

  Kommentar by Lider af danskhed — 23. november 2019 @ 18:02

 10. selvforskyldt chikane, sagt af en der skriver under navnet “dansker”

  vedkommende er vist ikke dansker med det sprog og synspunkter

  Kommentar by k. m. — 23. november 2019 @ 18:15

 11. Spørg den nuværende overrabiner: Det er ikke muslimer, det er onde DF ere. Det vil være hans analyse.

  Kommentar by BB — 23. november 2019 @ 18:34

 12. *Dansker 17:36
  Gå hjem og skam dig!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. november 2019 @ 18:45

 13. Her videoen om Al Hol uden reklamer.
  https://www.youtube.com/watch?v=T1Y4oA06FDc

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 23. november 2019 @ 19:13

 14. En dame demonstrerer mod Stram Kurs og siger Christiansborg er hendes sted.
  Det er det ikke! det er det danske folks sted.
  Hun er helt sikker en modbydelig racist og anti-demokrat

  Kommentar by k. m. — 23. november 2019 @ 19:35

 15. Ingen skal trues – hverken jødiske skolepiger eller unge, muslimske mænd. Men er det ikke rimeligt at pointere danske jøders ekstreme hykleri? Når fremmede aggressivt arbejder for multikultur og opløsning af det danske samfund, er det kun på sin plads at sige stop. Om det så er jøder, arabere eller svenskere, jeg er ligeglad.

  Kommentar by Børge-Muhammed — 23. november 2019 @ 19:42

 16. Jøder er lige så fremmede for Danmark som kristne og muslimer. Selvfølgelig er der konkurrence blandt forskellige besættelsesstyrker om, hvem der skal overtage danskernes land.

  Kommentar by Fascist — 23. november 2019 @ 19:59

 17. Benægt benægt benægt ….
  Ren udmattelsesstrategi fra venstrefløjen.
  Og tager de fejl, som de ofte gør, så skifter de bare emne eller trækker diverse kort, helt uden hensyn til historien og fornuften.

  Dunning og Kruger levede ikke forgæves.

  Fortæl endelig hvis Jeppe Gaardboe vender tilbage til diskussionen Kim, men jeg har mine fordomsfulde tvivl…

  Kommentar by Realist2 — 23. november 2019 @ 20:11

 18. Ak og ve over vort land, den dag jøderne forlader Danmark. Jeg ved, at det kommer til at ske, at de bliver nødt til det. Det er profeteret i Bibelen for over 3.000 år siden, at de skulle miste deres land og blive spredt rundt omkring i hele verden, og få deres land igen, og Gud vil ‘trække dem hjem (for nogle modvilligt). Gid jeg selv kunne forlade dette syge bæskubber-trans-pædosvin-nazi-land 🤮 og flytte til Israel !!!

  Kommentar by Løsriv Jylland! — 23. november 2019 @ 20:35

 19. Der dumper af og til nogen ind på kommentarsporet, som ikke har mange brikker at flytte med.

  Kommentar by k. m. — 23. november 2019 @ 20:41

 20. Overalt i Vesteuropa synes jøderne at betale den højeste pris for de seneste 30 års demografiske ændringer. Alligevel har lederne af det jødiske trossamfund i Danmark i årtier været blandt de fremmeste til at advokere for yderligere muslimsk indvandring til Danmark. Jeg har aldrig forstået hvorfor.

  Måske skulle de tage en snak med deres trosfæller i Israel. De synes at have et noget klarere syn på den “berigelse”, som muslimer som befolkningsgruppe bidrager med.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 23. november 2019 @ 21:01

 21. Jøder udgør et lille mindretal i Danmark, og nogen mener de er skyld i al elendighed

  Hvad Fanden er meningen?
  Skal vi skrue tiden 10000år tilbage og se hvem der først kom til “landet” og hvilken religion de havde? hvis man overhovedet kan påvise de troede på noget

  Kommentar by k. m. — 23. november 2019 @ 21:14

 22. Jeg er ligesom Realist2 (20:11) interesseret i, hvad Jeppe Gaardboe så siger.

  Kommentar by Ole Madsen — 23. november 2019 @ 21:15

 23. 5) Det skriver jeg intet om.
  7)Sandheden er ilde hørt. Læs 3 igen
  10) Demografi er skæbne.- Hvis du fornægter virkligheden har du tabt.
  12) Se svar til 7–Bent Exner. Formand for det jødiske samfund i Dk solidariserer sig med den radigale Morten Østergård.
  18) Se 18.

  Kommentar by dansker — 23. november 2019 @ 22:16

 24. Rødsnoede kommunist journalister ligger i ske med barbarerne. Satanisterne betaler dem for deres bidrag til ødelæggelserne.

  Kommentar by Iznogut — 23. november 2019 @ 22:45

 25. Island fik for nylig sin første rabiner. Noget af det første han foretog sig, var at begynde at skælde islændingene ud for ikke at være åbne nok overfor indvandring fra de varme lande ! Nææh, de slemme ,slemme islændinge slulle skamme sig over ikke for længst at have indført multikultur.
  OG da nogle islændingene fremsatte et lovforslag om at forbyde børnemishandling ( omskæring) brød helvede løs. Internationale jødiske magtfulde organisationer, truede med at ivæksætte omfattende hadekampagner mod island for at skade dem økonomisk.
  Dette er offentligt tilgængelige fakta !!
  MEEN , det må man ikke sige højt, så er man slem.

  Kommentar by Danskeren — 23. november 2019 @ 22:52

 26. 19) Det var 19 se 19

  Kommentar by dansker — 23. november 2019 @ 23:14

 27. OT

  https://youtu.be/hreVA_BglXk
  Racisme i islam – et perspektiv på angrebet på Rasmus Paludan 14. april 2019

  En god video der er vær at lægge mærket til.

  Kommentar by Charles Nielsen — 23. november 2019 @ 23:28

 28. Off topic virker ikke for mig

  Labour valgvideo – “Labour immigration video advert – general election 2019”

  https://www.youtube.com/watch?v=2jCfHAW9izw

  Kommentar by BE — 24. november 2019 @ 05:55

 29. Jødehadet stikker dit mangehovedet ækle fjæs frem igen, det har mange afskygninger og lige ulækre er de. Som om det ikke var nok at vi har personer som “danskeren” så importerer vi jødehadere i stor stil! Det der forskrækker mig mest er ikke idioter, som “danskeren”, men at folk fra den “bestemmende klasse” som f.eks Jeppe Gaardboe vender ryggen til problemet, simpelthen for ikke at blive udstødt, han forsøger at flyve under raderen og som journalist er han ikke værdig!
  Når børn hader, er det ikke noget de selv har fundet på, det kommer fra forældrene, de hører hvad der tales om ved køkkenbordet og så leger de forældrenes had, så vær ikke i tvivl vi er godt på vej i svensk/fransk retning. Vi kommer til at vælge mellem vores jøder og de nytilkommende muslimer. Jøderne har været her længe og er fuldt integreret de fleste endda assimileret, muslimerne derimod de hader os og når jøderne er rejst og de er mange nok så begynder de at slå os ihjel. Vi skal ikke være i tvivl, det kommer før vi bryder os om!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. november 2019 @ 08:11

 30. Enig Den Nervøse 08:11. Men Jeppe Gaardboe? “Journalistik med lukkede øjne. Journalisten Jeppe Gaardboe har i over 12 år været ansat som både ledende redaktør og såkaldt “graverjournalist” hos Danmarks Radio.”
  (Dokument 5. marts 2019
  Der er ikke meget håb for journalister, der har levet deres liv med snablen i ‘tvangs-licenskassen’ nu snart i ’statskassen’. Fra 2022 bliver licensen afskaffet og DR bliver så betalt over skatten. Det havde været på tide i stedet at afskaffe stats-tv, både DR og TV2, og sende medarbejderne ud på det frie marked.
  Så, op på licenshesten, Gårdbo!

  Kommentar by A-mad — 24. november 2019 @ 09:28

 31. Betjentes familie skal sikkerhedstjekkes. Claus Oxfeldt er bekymret, og håber ikke det fører til opsigelser eller fyringer fordi familiemedlemmer nægter at lade sig tjekke.
  Er han bekymret for at betjent Ali og Hassan’s familie kigges efter?

  Vi andre ser hvordan ikke-danske betjente optræder illoyal overfor samfundet, så det bliver spændende at se hvem der går imod det nye forslag.

  Kommentar by k.m. — 24. november 2019 @ 09:29

 32. # 29 Kommentar by Den Nervøse
  Ja det er svært, når der bliver fremlagt fakta og man aldrig har prøvet at tænke selv og man derfor ikke aner hvad man skal sige. Så er der kun automatreaktionerne tilbage.
  Usslt og underlødigt.

  Kommentar by Danskeren — 24. november 2019 @ 10:39

 33. Hvad siger nazi-jægeren Martin Krasnik til, at hans muhammedanske venner forfølger og terroriserer danske jøder?

  Kommentar by Revisoren — 24. november 2019 @ 12:09

 34. *danskeren,
  Der er da sikkert jøder som opfører sig dårligt, men det er bare ikke normen. Gennemsnitligt opfører de sig såmænd bedre end danskere. Muslimer opfører sig derimod markant dårligere en alle andre grupper!
  Hvis du vil udtrykke dit jødehad, så find et andet sted!

  Apropos journalister, så mener Politiken sig åbenbart berettiget til st komme med fake news, bare fake news går ud over Rasmus Paludan. De påstod at Paludan prædikede jødehad, hvor det beviseligt var præcis det modsatte, der var tilfældet!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. november 2019 @ 12:33

 35. Journalisten Jeppe Gaardboe og Dansk Journalistforbund tilhører en slags selvbestaltet ‘hjernepoliti’/Stasipoliti, der bestemmer over nyhedsformidlingen vha det dominerende og statsejede TV, DR og TV2.
  De bestemmer som ‘nomenklatura'(russ., af lat., fortegnelse over vigtige poster i den tidligere Sovjetunion; det privilegerede lag af politikere og funktionærer i den tidligere Sovjetunion. Defenition fra Den store danske fra Gyldendal).
  De er heldigvis i en lang dødskamp siden sammenbruddet af jerntæppet, Sovjetunionen og DDR i 1989. Derfor hader de online nyhedsmedier (og frihedshelten Donald Trump). De vil bevare deres økonomiske statsstøtte, så længe det er muligt. Hvad skulle de ellers leve af? :-)

  Kommentar by A-mad — 24. november 2019 @ 13:03

 36. De jøder,som tier om at de chikaneres af muslimer og dermed understøtter løgnen og nazistisk jødeforfølgelse i år 2019, er selvforskyldte

  Kommentar by Træt — 24. november 2019 @ 13:36

 37. Jeg håber at de danske jøder vælger at kæmpe sammen med os andre. Hånd i hånd i kampen mod de altid dominerende, kriminelle, voldelige og sadistiske muslimske horder.

  Med hensyn til jødehad og med al respekt for folks holdninger, så er det er med al respekt, dybt godnat. Fis i en hornhat.

  Ikke at der ikke findes jøder som er psykopater, sociopater eller narcissister, for naturligvis findes der det. Men altså, dem finder man jo i alle populationer, inklusiv i den danske. Bare tag folketinget og start med at tælle.

  Men altså, hovedparten af de danske jøder, de er så integreret at det ikke giver mening at omtale dem som danske jøder. De er danskere som alle andre. Danskere med en privat religion, som de iøvrigt ikke pådutter andre.

  Så fuldstændig modsat muslimerne. For de gør alt for at pådutte andre deres sygelige holdninger og forældede værdier.

  Kom nu i omdrejninger, jer med relation til jødedommen. Vi kæmper bedst sammen. Ikke alene.

  Kommentar by Michael Nielsen — 24. november 2019 @ 13:36

 38. 29) Aversion og jødehad eller antisemitisme er ikke det samme. Realiteterne er, at mange jøder har udvist frækt direkte danskerhad af opportunistiske årsager, fordi de primitivt har misforstået de politiske signaler og flertallet af danskernes demokratiopfattelse. Udlændingeloven af 1983 skulle naturligvis ha`været sendt til folkeafstemning.– Nu indhenter den rigtige virkelighed dem.– Danmark burde fremtidssikret følge USAs Isreal politik.– Men da jøderne trak sig ud af Sinai halvøen og undlod at udvise den dengang fåtallige arabiske befolkning svigtede de efter det ” Gamle Testamentes principper og profeter deres egen gud JAHVE.– Fortalt af russiske reimmigrerede jøder i Moskva.Deres Udlægning er meget omfattende og uhyre logisk.– Slutresultatet vil være , at jøderne vil miste Israel igen.– Fremtiden vil vise om de får ret!- For danskerne er det uvedkommende

  Kommentar by dansker — 24. november 2019 @ 17:59

 39. *dansker
  Du taler eller skriver sort!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. november 2019 @ 19:09

 40. > dansker

  Dine skriblerier og vrøvlerier er komplet irrelevante. Er der noget, der forhindrer dig i at besvare blogejerens spørgsmål til dig fra 23. november 2019 @ 17:41?

  Personligt tvivler jeg stærkt på, at du er etnisk dansker, og din dagsorden er helt klart en anden.

  Men tak for, at du så åbent udstiller din tåbelighed.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. november 2019 @ 19:50

 41. Jeg tror ærlig talt ikke det er muligt at finde noget på hele kloden, der er mere uønsket af tænkende mennesker og anset som bekymrende sindssyge, end netop den undertrykkende overtro islam og dens konstante voldsforherligelse og forfølgelse af anderledestænkende. Hej, radigale og røde fantaster; få lige styr på konceptet og jeres prioriteter, så tilværelsen igen bliver tålelig for os andre almindelige mennesker.

  Kommentar by LarsB — 24. november 2019 @ 22:27

 42. Altså en såkaldt – Integrationsmedarbejder- som ikke kan tolere den frihed Danmark står for. Perverst ansættelsesforhold i forhold til det vi står (stod ) for. Støt SIAD (etc). God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. november 2019 @ 05:58

 43. De fleste der i 1983 stemte for flygtningeloven i Folketinget var kristne. Det kan man vel ikke bruge som argument for at angribe alle kristne, lige så lidt som man kan angribe alle jøder fordi 3 af dem stemte for flygtningeloven. Alle i Folketinget burde have tænkt sig bedre om i stedet for at lade sig vildføre af deres egen selvgode, outrerede humanisme. De burde have kunnet regne ud at deres godhed ville blive misbrugt på katastrofal vis. Dog viste det sig at politikken kom til at gå mest ud over jøderne.

  Kommentar by JC — 25. november 2019 @ 10:44

 44. 39) Den nervøse. 40) Henrik Petersen.– Lille ven tttttt. Du er da en værdiløs lille nutte troll!

  Kommentar by dansker — 25. november 2019 @ 17:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper