26. november 2019

Betjente skal sikkerhedstjekkes bedre: Betjent advarede mand han havde mødt ‘i en syrisk klub’

‘PET skal tjekke alle ansatte i politiet og deres familier’, skriver DR Online. Sikkerhedstjekket skal fremover foregå på ‘et højere niveau’, og berører ‘16.900 ansatte og deres familier’.

Her en historie fra EB.dk – Betjent skal i fængsel: Videregav fortrolige oplysninger til ven (26. september 2019)

“En betjent ved Østjyllands Politi skal nu gå den tunge gang fra at være lovens vogter til selv at prøve, hvordan det er at sidde i bag tremmer. …

Ekstra Bladet har søgt aktindsigt i anklageskriftet, og her beskrives det, hvordan den pågældende 34-årige betjent var tiltalt for i tiden omkring 22. oktober 2018 i et Fitness World-træningscenter i Århus at have videregivet oplysninger til vennen om, at politiet efterforskede en sag om narkotikahandel, og at der i denne sag indgik en person, som var en bekendt til politimandens ven.

Ved retssagen forklarede betjenten, at han i fem år havde været ansat ved Østjyllands Politi. Vennen og betjenten trænede ofte sammen.

Omvendt kendte betjenten ikke personligt den person, som indgik i politiefterforskningen. Ham havde han kun lejlighedsvist mødt hinanden i en syrisk klub.

Oploadet Kl. 00:44 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106226/trackback

17 Comments »

 1. Til at begynde med kunne man fyre alle muslimer indenfor en hvilken somhelst offentlig institution,de har pr. definition ( deres egen) ikke deres gaestelandes vel paa sinde .Se England,Sverige etc,selvfoelgelig er der da udmaerkede muslimer,og jeg synes det er synd de nu her i landet udsaettes for det de flygtede fra,paa den anden side hoerer man kun ganske faa af protester mod islams haergen,saa naar det meste af ukrudtet er luget,saa er det maaske muligt at faa en orddentlig dialog.Religion har ikke noget at goere i det offentlige rum,det er en privatsag,flytter man til et land saa respekterer man dette lands love,kan man ikke det saa er der jo ikke nogen der holder paa een,men det er maaske for enkelt

  Kommentar by dunk — 26. november 2019 @ 03:20

 2. kun ganske faa af dem protestere
  beklager

  Kommentar by dunk — 26. november 2019 @ 03:22

 3. At protestere:
  https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=protestere
  Han, hun, den, det (o.s.v. i disse tider): Protesterer også…

  Sune Fischer burde desuden selv enten have skrevet:
  Ham havde han kun lejlighedsvis mødt i en syrisk klub.
  Eller:
  De have kun mødtes lejlighedsvis i en syrisk klub.

  Kommentar by Peter Buch — 26. november 2019 @ 06:10

 4. Det er morsomt, at Claus Oxfeldt, der jo normalt går ind for et gennemkontrolleret samfund med vide beføjelser til politiet, pludseligt ikke synes det er helt i orden, når det er hans eget stemmekvæg, som kommer under luppen.
  Det bliver spændende om vi får at vide, hvor mange betjente, der bliver opsagt fordi de enten har de forkerte venner (som Sass), eller fordi deres familiemedlemmer ikke vil skrive under?

  Kommentar by Hertz — 26. november 2019 @ 06:59

 5. Ja hvor havde man regnet med at Muhammedanske Betjente, Soldater, Politikere etc loyalitet vil ligge, når de er ansat i offentlig tjeneste? Hvor? Støt SIAD, Generation Identitære, etc. (Hvordan går det Britta Nielsens Familie-mand sønner etc). God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. november 2019 @ 07:30

 6. Klanmentalitet!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. november 2019 @ 09:00

 7. Ved Fyns Politi har man ansat en muslimsk “brobygger”, som er gift og lever sammen med en muslimsk mand, der lige har bedraget og stjålet 5,6 millioner kroner fra en kommune. Gad vist om denne “brobygger” fortsat kan leve op til den tillid man gerne skulle have til de ansatte i politiet ?

  Kommentar by Erik Skifter — 26. november 2019 @ 09:21

 8. Som jeg skrev i en tidligere tråd, så lur mig om ikke det bliver nogle af de usynlige betjente, der ikke er glødende tilhængere af multi-kulti, der bliver hældt ud på opdigtede anklager om højreekstremisme?

  Den forhenværende Bonnichsens fade ånd af selvhad mod danskerne hænger over systemet, og lur mig om ikke der primært vil blive slået ned på betjente med hjertet det rette sted sted (De må vel findes, skønt de hidtil har holdt ultra lav profil), mens bandeperkere i politiuniform, kramme-Charlotte og sharia-Jeppe går helt fri.

  Kommentar by Træt — 26. november 2019 @ 09:35

 9. Mandlige betjente burde kunne fremvise en intakt forhud. Hvis ikke, så en lægeattest der begrunder hvorfor den er blevet fjernet

  Kommentar by redneck — 26. november 2019 @ 10:01

 10. Er de ikke blevet det indtil nu? Jeg mener bare… en fucking avissælger i lufthavnen, har skulle sikkerhedsgodkendes af PET i et årti, hvor bl.a. IS-generalerne Basil Hassan og Rawand Dilsher Taher blev godkendt.

  Kommentar by Fascist — 26. november 2019 @ 10:59

 11. […] Læs hele historien på Syrienblog. Se også Betjente skal sikkerhedstjekkes bedre: Betjent advarede mand han havde mødt ‘i en syrisk klub’ […]

  Pingback by Syrienkriger fra Danmark er frataget statsborgerskab med ny lov; han er i familie med tidligere byrådsmedlem i Greve Kommune – Free Speech Blog — 26. november 2019 @ 11:11

 12. Kommentar by Hertz — 26. november 2019 @ 06:59
  Kommentar by Michael Unna — 26. november 2019 @ 07:30

  Enig!

  Kommentar by Michael Nielsen — 26. november 2019 @ 11:11

 13. Jeg har skrevet det i årevis, men gentager gerne:

  Muhamedanere hører ikke til i offentlig ansættelse. Det er et spørgsmål om loyalitet.

  Læs djævlemanualen. Det står der altsammen.

  Kommentar by Bastardo — 26. november 2019 @ 14:01

 14. Det er kun et par måneder siden, at en muhammedaner der var ansat i politiet i Paris, skød og dræbte 4-5 kollegaer.

  Er islamisten Asmaa bevæbnet når hun bevæger sig rundt blandt de vantro?

  Kommentar by Revisoren — 26. november 2019 @ 14:31

 15. -15-Revisor:
  Den sivilt ansatte jalla’en i Paris brukte en keramisk kniv, som derfor ikke ble oppdaget av detektorene ved inngangen.Tror ikke at han skjøt noen.
  At han jobbet som dataekspert er spesielt skremmende,frykten er at adresser til politifolk, rapporterer fra spaningsarkiv etc er gitt til (andre) terrorister.
  Hvis dette har skjedd vil det nok holdes hemmelig, det er jo Frankrike det gjelder.
  Når det gjelder denne “danske” politi som artikkelen forteller om: det var jo ikke engang en nær slektning eller venn, men en venn av en venn, så lojaliteten er til eget folk, som sådan.
  Ikke Danmark.

  Kommentar by Oslo/Norge — 26. november 2019 @ 17:06

 16. Mon PET risikerer at bruge 5. kolonne folk, for ikke at risikere diskrimination, kan Pia Kjærsgaard, Kurt Westergaard og Naser Khader fravælge at samarbejde PET betjente baseret på tro..

  Kommentar by Jens — 26. november 2019 @ 17:09

 17. Det giver jo sig selv at vi får et mere korrupt samfund, når folk fra korrupte samfund bliver en større del af det. Den danske tillid er opbygget gennem mange generationer – men det går i stykker på få.

  Kommentar by ADN — 26. november 2019 @ 23:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper