26. november 2019

Venstreradikale intimiderer, og det bør dokumenteres: Stram Kurs-medlemmer ‘forfulgt’ efter kongres

Jeg har skrevet det tidligere, men gentager gerne opfordringen. Tag billeder af venstreradikale moddemonstranter, når de forsøger at intimidere højrefløjen væk fra det offentlige rum. Selvom det kan virke omsonst i situationen, så kan selv middelmådige mobilfotos bruges ved senere identifikation og evt. retsforfølgelse. Herunder tre tilsendte billeder taget i forbindelse med lørdagens Stram Kurs-kongres på Christiansborg.

“Efter rigskongressen blev undertegnede og tre andre medlemmer af Stram Kurs filmet og forfulgt, da vi gik fra Christiansborg, af en junkielignende videofotograf fra KaosTV og en skægget retorikstuderende fra RUC. Den kedelige duo stalkede os igennem den københavnske Metro. Men det lykkedes heldigvis at sætte de to af, da vi steg af metroen på Frederiksberg.

Stram Kurs er ikke kun historien om, at et parti, der var et .ussehår fra at komme i folketinget, på muligvis grundlovsstridig baggrund fik forbud af politiet mod at afholde sit årsmøde grundet sikkerhedssituationen. Det er også historien om et parti, hvor noget så lidt sindsoprivende som fællesspisning efter et årsmøde, foregår på den møde, at man først en time før får tilsendt adressen på den restaurant, hvor man skal spise, så politiske hooligans fra venstrefløjen og importerede kriminelle ikke får mulighed for at ødelægge hyggeligt samvær og den gode appetit.” (Uwe Max Jensen, 25. november 2019)

Oploadet Kl. 01:38 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106237/trackback

21 Comments »

 1. Jeg har skrevet det tidligere, men gentager gerne opfordringen. Hvis du nu opdaterede din side med muligheden for at uploade billeder, (som du evt skal godkende før de bliver offentlige) eller bare noget så enkelt som en tydelig emailadresse på siden som man kunne sende billeder til, så ville du nok få en del mere indhold fra andre.

  Kommentar by Per — 26. november 2019 @ 07:06

 2. Man kunne prøve at forestille sig hvad reaktionen ville være, hvis Stram Kurs medlemmer begyndte at intimiderer og stalke Enhedslistens medlemmer gennem det halve København!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. november 2019 @ 07:45

 3. Arkivet over kriminelle bør igangsættes, politiets arkiver er bagud, rød- og sortblinde, og islamistblindt.
  Arkivets hjemmeside bliver vel nødt til at have adresse i udlandet, der bør være en arkivar, der sorterer åbenlyst forkerte oplysninger fra, og hævnporno over tilfældige fjolser skal også undgås- allerede her ville det være lysår over redox klubbens numsepilleri.
  Oplysninger om kriminalitet, familie, udlandsrejser, adresse, socialhjælp bør indgå som et naturlig del af oplysningerne- endemålet er selvfølgelig at knuse socialistnazismen og islamnazismen, samt almindelige forbrydere der dækker sig under terror og dødskulter.

  Kommentar by Hul igennem? — 26. november 2019 @ 09:38

 4. Hvorfra får den tykke blåklædte fotograferingsonanist penge til dagen og vejen? Det kan jo ikke være arbejde, da han har tid nok til daskeri.
  Socialnas? På hvilken årsag? Understøttelse fra fremmede magter?
  Han er tydeligvis et sikkerhedsproblem PET bør kikke efter..

  Kommentar by Hul igennem? — 26. november 2019 @ 09:43

 5. Me Too. Je Suis Max Uwe Jensen!
  Hvad har venstrefløjserne gang i? De må stoppes før det er for sent.
  “den junkielignende videofotograf fra KaosTV2” er han ikke medlem af journalistforbundet? som på deres hjemmeside skriver: “Få karriererådgivning, unikke kurser & juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen. Du får også kontante fordele.”
  Dræn sumpen. Stop journalist pampernes dræn af statskassen.

  Kommentar by A-mad — 26. november 2019 @ 09:44

 6. Tænk at den lille lort ikke er løbet ind i en uppercut endnu…..

  Kommentar by BB — 26. november 2019 @ 10:22

 7. Ja, eller et spark over skinnebenet. Men han og Rasmus Preston sørger behændigt for,ikke selv at stå i frontlinien.

  Kommentar by Nielsen — 26. november 2019 @ 10:48

 8. Det er noget forbandet lort at den venstrefløj jeg engang var en del af, endnu ikke har taget et opgør, med den lille gruppe af politisk voldelige personer. Det er ikke godt og det er ikke i orden. Hverken for dem der rammes af volden eller det helt store flertal af medlemmer på venstrefløjen.

  Tak til Uriasposten for igen at sætte fokus på emnet. Politisk vold, uanset dets politiske ståsted, er ikke i orden. Uanset årsagen.

  Jeg har skam selv stiftet bekendtskab med venstrefløjens voldelige side. Først i Tårnby og derefter resten af sydskandinavien. Stifter stadigvæk bekendtskab med den, på daglig plan. I nat i Vejle.

  Men.

  Politiske hooligans eksisterer i stort set alle partier. Fra venstre til højre. Det er nemlig ikke den politiske isme der karakteriserer den politiske hooligan, men bestemte personlighedstræk.

  Eksempelvis:

  – selvretfærdighed
  – ubearbejdet selvhad (oftest udsprunget af ubevidst skam)
  – reduceret evne til konflikthåndtering
  – reduceret evne til at navigerer i den sociale kontekst. Eksempelvis til at forstå at man kun kan provokere sig selv.
  – overdrevne æresbegreber
  – behov for at udøve vold
  – behov for at dominere andre
  – sadistisk lystbehov
  – sadistisk nysgerrighed
  – forløsning af ubearbejdet vrede gennem udøvelse af had-vold

  Så altså, de grundlæggende karakteregenskaber, hos den kriminelle samfundstaber. I lille Danmark har vi skam en del dem. De tælles i titusindvis.

  Undertegnede er selv offer for denne type vold og jeg kan bekræfte at vi finder disse personligheder, lige fra folketinget til de hjemløse. I visse brancher og specifikke organiseringer, er der høje koncentrationer af dem.

  Politiet og taxaselskaberne har de højeste koncentrationer.

  Kommentar by Michael Nielsen — 26. november 2019 @ 10:52

 9. >1 Per
  Du kan da bare sende dem på mail. Så vidt jeg husker er den
  kimmoeller@uriasposten.net Så ku’ han måske lave nogle underadresser,f.eks dokumenter.uriasposten billeder.uriasposten kommentarer.uriasposten m.v -jeg ved det ikke. Det vil være forvirrende og uproduktivt,at ændre sideens layout. Hvorfor ændre noget der virker? Desuden hører moderation/censur til sjældenhederne på U.P., hvilket du burde skønne på.

  Kommentar by Nielsen — 26. november 2019 @ 10:57

 10. Øverst til højre på siden er rubrik :Hetitten urias.
  Klik der og du finder Kim’s mailadresse

  Kommentar by k. m. — 26. november 2019 @ 12:54

 11. Det er kun et spørgsmål om tid før en eller anden hakker Büngers hoved til kødsovs med en lægtehammer. Ikke en dag, jeg kommer til at begræde, haha.

  Kommentar by Voltzejn — 26. november 2019 @ 14:12

 12. Mon ikke den klamme møgbeskidte blå jakke trænger til en solid kogevask?

  Kommentar by Revisoren — 26. november 2019 @ 14:23

 13. @ 4.
  Fotograferingsonanist, hæ hæ. Godt udtrykt.
  Pågældende har aldrig haft en dags reelt arbejde.
  Ham og denne Rasmus Preston sørger for at andre er i front.
  Fortsat god debat, sørg for at afdække og senere vise disse tumper frem.
  De taler om retten til at ytre sig, de påstår de er demokrater – meeen, når de selv bliver modsagt da går af glansen af herligheden.

  Kommentar by UTROLIGT. — 26. november 2019 @ 16:01

 14. #10 Der kom en dag, drøm bare videre. Overalt i den vestlige verden får den slags idioter lov til at opføre sig, som de vil. De er reelt systemets håndlangere. Får deres klubhuse og hele liv finansieret af skatteyderne. Og så er de altid klar til at overfalde, true og chikanere enhver, der udfordrer Kalergi-planen. Husk på hvordan venstreekskrementerne stod skulder ved skulder med Soldiers of Allah og pæne byrådspolitikere i Århus, da Danish Defend League havde inviteret EDL på besøg. Ingen fordømmelser fra systemet der.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. november 2019 @ 16:39

 15. Defence League naturligvis…

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. november 2019 @ 16:40

 16. Benævnelsen hjernedøde venstre-facist- globalist er mere dækkende.

  Voldsparate anti-vestlige og anti- patriotiske.

  De er “førte” dukker af de lande som ønsker at Vesten går til grunde- og det kan de ikke engang INDSE !!

  Kommentar by H. Nielsen — 26. november 2019 @ 17:42

 17. Rettelse til 9 10:57
  Den rigtige mailadresse er
  kim@uriasposten.dk (tak k.m.)

  Kommentar by Nielsen — 27. november 2019 @ 06:07

 18. Set i randers. Vagtværn.
  https://m.amtsavisen.dk/artikel/%C3%B8stjyllands-politi-et-borgerv%C3%A6rn-kan-let-ende-i-farlige-situationer

  Kommentar by Anonym — 27. november 2019 @ 07:31

 19. @Nielsen: Tak for at bekræfte min pointe, i kan ikke engang selv finde den mailadresse så hvorfor i alverden skulle den så ikke bare stå på forsiden under et selvstændigt punkt kaldet “kontakt” eksempelvis, så alle, inkl nye læsere der måske ligger inde med vigtige mobilfotos, kan se den med det samme? Men det må møller jo selv om, det er hans side.

  PS: Alle de øl-quiz præmier som fylder 80% af nyhederne på uriaspostens twitter profil kunne måske også lige slås fra i samme omgang, såfremt at kritikken kommer med i overvejelserne en dag? På forhånd selv tak.

  Kommentar by Per — 27. november 2019 @ 08:52

 20. -> Per

  “Alle de øl-quiz præmier som fylder 80% af nyhederne på uriaspostens twitter profil kunne måske også lige slås fra i samme omgang…”

  Når man registrerer/anmelder en øl i Untappd-app’en, får man løbende diverse ‘badges’, og det ryger automatik på Twitter. Har netop fjernet tilknytningen, så det skulle være et overstået kapitel.

  Før min nye webmaster får lavet siden om, har jeg ingen mulighed for at lave ændringer i templaten. En direkte kontakt-knap er jeg dog også imod, da det meget nem kan have uhensigtsmæssige sideeffekter – lidt ligesom mit private telefonnummer havde. Det bøvl gider jeg ikke. Hvis man læser Uriasposten fast, kan man kommentere eller finde mig på sociale medier, og sende mig interessante tips/dokumentation.

  Kommentar by Kim Møller — 27. november 2019 @ 12:31

 21. Ok møller, jeg troede at du selv stod for det tekniske på siden. Men du kan jo i så fald bare få din webmaster til at lave en specifik mailadresse til formålet som feks hedder kontakt@uriasposten.net eller noget lignende, og så blokere spammere via deres mailadresse hvis de sender noget du ikke gider, det gør de fleste andre. Du snyder med rimelig stor sandsynlighed dig selv for de mere spontane “jeg sender sgu det her billede til uriasposten” henvendelser hvis folk der måske ikke er faste læsere først skal ind og grave efter din mailadresse. Men tak for at slå øl appen fra ihvertfald, den bidrog ikke ligefrem til at give et ædrueligt indtryk af siden;)

  Kommentar by Per — 27. november 2019 @ 12:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper