26. november 2019

Lars Åbergs Sverige: “Du kan ikke se det, når et samfund falder fra hinanden. Men du kan mærke det.”

Tilbage I 2017 blev tre udlændinge dømt for gruppevoldtægt af en svensk pige i Uppsala, og eneste grund til at sagen huskes i dag, skyldes det faktum, at seancen inkl. politiets indgriben blev live-streamet på Facebook. Manden der optog videoen, iraneren der råbte ‘Så här ska en svensk hora knullas!’, fik blot fire måneders fængsel, da han havde et såkaldt ‘begåvningshandikapp’. Den 3. august i år blev han så morder

‘Når de, der bærer, bliver færre, og dem, som skal holdes oppe, blive flere, hvad sker så?’, spørger journalist Lars Åberg i en ny bog. Kristeligt Dagblads Johan Varning Bendtsen har været en tur i Malmø, og talt med forfatteren – Den svenske voldsspiral: Kan man reparere et land?

“Da svenske Lars Åberg for 16 år siden beskrev de spirende problemer i Malmøs udsatte områder, stoppede flere journalist-kolleger med at hilse på ham. Nu gør han det igen, men i dag kan ingen ignorere volden, der finder sted i dagslys på åben gade. Vi har besøgt forfatteren i byen, der er blevet symbolet på et Sverige, hvor trygheden og sammenhængskraften er under pres …

Du kan ikke se det, når et samfund falder fra hinanden. Men du kan mærke det. Og det kommer mest tydeligt til udtryk her i Malmø, fordi byen er så kompakt. …’

Den svenske journalist og forfatter ved, hvad han taler om. 69-årige Åberg er kommet på Möllan, siden han var knægt, han har sat børn i verden i området, svigerforældrene boede et stenkast herfra, og det meste af sit journalistiske liv har Lars Åberg beskæftiget sig med Malmø og Sverige på godt og ondt. …

Bogen er tredje bind i forfatterens trilogi om ‘det nye Sverige’. Om landet, hvor gratis tandlæge, skolegang, bolig og tolkehjælp går hånd i hånd med skyderier, et skolevæsen i opløsning, fremvæksten af parallelsamfund, og et folkhem, der er ved at miste sin kerne og fundament: trygheden og tilliden.

Det er, som om vi nærmer os vejs ende. En smuk dag kan alt slutte. Følelsen af intensiveret konflikt – om ressourcer, værdier, territorier, beskrivelser af virkeligheden – vokser sig stærkere end roen og tilliden. Der er ikke længere en plan. Og én ting er klar. Nogen bliver nødt til at betale. Lad mig fortælle dig om nogle af dem: børnene,’ skriver Lars Åberg indledningsvis.

Dystopisk, måske, især på en regnvåd novemberdag, men ikke længere en analyse, der er forbeholdt såkaldt nationalkonservative alarmister.

I dag er det vel kun Stefan Löfven, der ikke forstår, hvad det er, der foregår,’ siger forfatteren med et let opgivende smil og henviser til landets socialdemokratiske statsminister, som for få dage siden blev grillet på live-tv om bombesprængninger, skyderier og brutal vold i de svenske byer.”

(27-årig iransk morder og to voldtægtsdømte afghanere Maisam Afshar og Lemon Khodagholi)

Oploadet Kl. 11:29 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106242/trackback

23 Comments »

 1. De er ikke indvandere, der er inviterede gæster. Han brød ikke ind i Sverige, han udmålte ikke sin egen straf. Det gjorde svenske myndigheder og svenske domstole. Vi er selv vores egne forbrydere.

  Kommentar by Fascist — 26. november 2019 @ 11:37

 2. Stakkels broderfolk,og stakkels os,med de spassere der befolker Slotsholmen.

  Kommentar by Nielsen — 26. november 2019 @ 12:19

 3. Vi bør hurtigst muligt løsrive Danmark fra Sjælland og inddæmme problemet. Sprængning af østbroen og karantæne station på Sprogø er vejen frem

  Kommentar by redneck — 26. november 2019 @ 13:24

 4. Svenskernes godhed, deres humane tilgang til alt og deres herskende og fremtrædende feminisme, har gjort, at de er blevet et folk uden sund fornuft og dømmekraft.

  De er et naivt folk, som har ladet sig forføre af gale og vanvittige socialister og liberale borgerlige politikere. En statslig støttet presse, som sammen med de øvrige magthavere har underkastet deres befolkning i totalt tavshed og ytring og gjort det til total tabu at tale eller have mening omkring det vanvittige multikulturelle projekt og den totale bevidstløse import af muslimske borger, som man har trukket ned over hovederne på det svenske folk.
  Et opgør med disse gale beslutningstagere er uundgåelig.

  Kommentar by Erik Skifter — 26. november 2019 @ 13:26

 5. Som minimum:

  – byg stationer til konsekvent kontrol af al indrejse (biler og tog) på Peberholm.
  – alle indrejsepunkter i Danmark skal kontrolleres på samme niveau som ydre grænse i Schengen (reglerne planlagt for Schengen ydre grænse, selv om de pt ikke håndhæves).
  – afskaf den nordiske pasunion.

  Kommentar by Bastardo — 26. november 2019 @ 13:46

 6. Selv den Svenske statsminister indrømmer at han ikke havde set det komme. Men han kommer ikke med nogen undskyldning til alle dem han har udskammet og kaldt sprogets værste gloser! Skyldige er han og en stribe tidligere statsministre, borgerlige og socialistiske mellem hinanden, stort set alle politikere undtagen SD, næsten hele journaliststanden, og en række ubegavede og naive meningsdannere. Hvem har ikke Jan Guillou’s udskamning af Danmark i frisk erindring? Det må heller ikke være nemt, at erkende, at dem man hader og foragter, er dem der havde ret hele tiden, og at den der burde foragtes i virkeligheden er ham selv!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. november 2019 @ 13:52

 7. Interessant artikel i dag på DKA, hvor en højtstående svensk militærmand advarer om, at Sverige efterhånden minder om Afghanistan, og befinder sig i en gråzone med ulmende borgerkrig.

  Men ifølge det røde geni, der er statsminister i Sverige, har det naturligvis intet med masseimporten af negre og muhammedanere at gøre…

  Kommentar by Revisoren — 26. november 2019 @ 14:14

 8. Se dog i øjnene, at hele Europa er forandret til et nyt Balkan og ender som Libanon.
  Sverige, Holland, Belgien og Frankrig er vel de første lande, som får åben borgerkrig og man må forvente at omkringliggende muslimske lande vil støtte deres muslimske brødre!
  Danmark får kun en stakket frist, idet vi vil blive oversvømmet af “europæiske” flygtninge, som automatisk bringer tilsvarende kamphandlinger hertil.
  Hvor gør man af alle muslimerne – med eller uden statsborgerskaber?
  Giver dem egne landområder i de enkelte lande?
  Sætter dem i lejre?
  Tvangsdeporterer dem, som man gjorde under den spanske Reconcista?

  Kommentar by T. Snorrason — 26. november 2019 @ 15:20

 9. Kommentar by T. Snorrason — 26. november 2019 @ 15:20

  Du har vist ikke været i Tjekkiet.

  Indkomstskat = 15%
  Fadøl = 10 kr.
  Muslimer = Under 1%

  Kommentar by Fascist — 26. november 2019 @ 15:39

 10. #8 Revisoren, ja idioten Löfven har jo for nylig udtalt, at situationen i Sverige ville være den samme, hvis der ingen indvandring havde været.

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. november 2019 @ 15:45

 11. Nej,og jeg har heller ikke været i Polen eller Ungarn.
  Jeg tror dog heller ikke at nogen af de lande kan eller vil forsøge at hjælpe Vesteuropa.
  Det bliver et blodigt kaos, specielt i byerne, i Frankrig forventer man at skulle bruge mindst en militærstyrke på 1 mill. mand plus 500.000 reservetropper samt at 20% af befolkningen vil støtte muslimerne.

  Kommentar by T. Snorrason — 26. november 2019 @ 15:54

 12. Kan etniske svenskere søge asyl i Danmark?

  Kommentar by redneck — 26. november 2019 @ 16:04

 13. Hvad fejler sådan nogen som de Radikale ?
  Dania-fobi ?
  og Fakta-fobi ?

  Kommentar by Oppenheimer fan — 26. november 2019 @ 16:14

 14. De første Malmøboer, der flygtede fra Malmø (og som jeg kendte) flygtede for 25 år siden. Det siger noget om, hvor langt dette har fået lov at gå. Byen får nu 6 mia i bistandshjælp, forestil jer, hvad der sker, når disse penge ikke længere kommer. Danmark skal være parat til at blokere broen.

  Kommentar by Snaphanen — 26. november 2019 @ 17:12

 15. #7 Den Nervøse

  Angående Jan Guillou:
  https://stiften.dk/artikel/bestsellerforfatter-og-samfundsrevser-jan-guillou-fylder-75-%C3%A5r

  “… I et indlæg i Politiken i 2010 mente han, at “danskerne har fået islam på hjernen”.

  – Det, der provokerer danskerne allermest ved Sverige, er svenskernes forholdsvis afslappede forhold til indvandring og islam, skrev han.”

  Og nu er det snart år 2020 i Sverige.

  Kommentar by Realist2 — 26. november 2019 @ 17:13

 16. Jeg er blevet overbevist om at det hele tiden var meningen at vi skulle ende i en borgerkrig. Vestens befolkning skal udsættes for endnu et kaos, endnu en kontinental voldtægt, således at en ny orden kan rejse sig.

  Hvorfor lyttede jeg ikke til Glistrup dengang. Fordi jeg var snotdum og hjernevasket. Jeg kommer aldrig til at stemme socialdemokratisk igen.

  Vi har en masse lort foran os.

  Kommentar by Michael Nielsen — 26. november 2019 @ 18:36

 17. Michael Nielsen — 26. november 2019 @ 18:36

  Det hjælper heller ikke noget at stemme “borgerligt” vi skal vist mange årtier tilbage før i kan kalde de borgerlige partier, borgelig. Nu er det etablerede bare en samsurium af Radikale light og lyseblå socialdemokrater.

  Kommentar by Jan huus — 26. november 2019 @ 19:03

 18. Vi må da håbe, at Løfven de kommende år kan få integreret de etniske svenskere i det samfund han har skabt.

  Kommentar by Bastardo — 26. november 2019 @ 20:50

 19. Fuck lortesverige og lortedanmark, 4 mdr. til muslimen aka islamisten for at voldtage og smadre et pigebarn samt opholdstilladelse og evig forsørgelse for at myrde et urent svenskersvin.
  Vi er fucking færdige.
  Stram Kurs 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 26. november 2019 @ 21:42

 20. Ps.
  Glem de muslimske is terrorstater som tyrkiet og afganistan, næste EUSSR medlemsland er terroristlandet albanien.
  Vi er så fucking færdige.
  Jeg er glad for at Sankt Glistup ikke skal opleve dette helvede som udsætter os selv for.
  Stram Kurs 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Piphans — 26. november 2019 @ 22:29

 21. Jeg kom for skade at høre P1 Orientering på bilradioen idag. Stor var min forbløffelse da jeg her hørte et interview med den nøgterne svenske, i Danmark bosiddende, journalist Magnus Bejmar. Emnet var den voksende vold og den voksende utryghed i landet, og politikernes totale afvisning af at tale om problemernes egentlige årsag. MB nævnte at udviklingen ikke var overraskende for de folk der læste alternative medier, men derimod var chokerende for de mange mennesker der kun fik informationer fra mainstreammedierne.

  Langt om længe er selv et medie som DR ved at vågne op til virkeligheden, skulle man tro. Det var nok en enlig svale.

  Kommentar by JC — 26. november 2019 @ 23:43

 22. JC, ja mon ikke den DR-journalist bliver kraftigt irettesat af sine kolleger og overordnede, ligesom Tom Carstensen for nylig, fordi det er ugleset at forholde sig til virkeligheden i de kredse?

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. november 2019 @ 01:59

 23. Hvis denne iraneren hadde fått en mer rettferdig straff,for eksempel fire år heller enn måneder….så hadde han ikke vært en morder nå!
  Forøvrig burde han bo hjemme i Iran,eller være død.

  Kommentar by Oslo/Norge — 27. november 2019 @ 02:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper