27. november 2019

Egholm: Skoler har ‘hensynsbetændelse’ overfor muslimers jødehad: “… bange for at blive kaldt racist”

Berlingske har talt med tidligere skoleleder Lisa Egholm, der er harm over at det var jødiske Rebecca, der måtte skifte skole, og ikke de muslimske mobbere. Hun påpeger at skolelærere generelt er bange for at slå ned på jødehad hos muslimske elever, da de så risikerer at blive kaldt racist. Fra Berlingske – Tidligere skoleleder om muslimsk antisemitisme: Skolerne frygter at blive kaldt racister (kræver login).

“Ifølge den tidligere skoleleder skyldes skolernes manglende handling, at der hersker en berøringsangst over for muslimske elever og deres forældre.

Jeg plejer at kalde det hensynsbetændelse. Skolerne har tendens til at tænke: ‘Det er også synd for de muslimske elever, det er deres kultur, og de kan ikke gøre for det’, og putte alle mulige kulturelle forskelle ind. …

Hvorfor tror du, man har hensynsbetændelse over for netop muslimske børn?

Fordi man er så bange for at blive kaldt racist. Det er jo vores muslimske medborgeres første kort, de har på hånden: ‘Du er også racist’. Det er der også nogle, der har sagt til mig…

Tror du, skolerne ville have reageret anderledes, hvis mobberiet kom fra etnisk danske børn?

‘Desværre ja. For så ville det måske være kommet fra socialgruppe 5 – Ronni, Brian og de der rødder, hvor far er tatoveret rundt om halsen og er lidt halvdum, og hvis børn også kommer til at sige nogle dumme ting. … jeg tror, vi har nemmere ved at gribe ind over for Brians far, end vi har over for Hassans far.'”

Oploadet Kl. 01:06 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106254/trackback

9 Comments »

 1. Og er der nogen forskel på hvordan skolerne håndterer det, når muslimerne afreagerer på de danske elever ift. de jødiske? Nej vel! Men nu er det gået ud over én enkelt jøde, og så kan medierne pludselig tale om problemet.

  Kender en gut der gik på to forskellige skoler på Nørrebro. Som lyshåret dansker fik han naturligvis problemer med muslimerne, og hver gang gik lærerne til hans forældre, og kun dem. Han skulle lære at tilpasse sig. Det var i 90’erne.

  Så lad os få noget mere muslimsk chikane mod jøder – vi danskere er åbenbart anden- eller tredjerangsmennesker.

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. november 2019 @ 01:29

 2. Det er helt imponerende , som Dansker Dansker, bøj nakken.
  (Dansker Dansker) har jeg (lånt) fra Jyllands Posten.

  Kommentar by Jsch. — 27. november 2019 @ 01:55

 3. Så lærerne vil ikke påpege de muslimske elevers racisme fordi de er bange for at blive kaldt racister. Det er en klovne verden🤡

  Kommentar by Multikulti ist tot — 27. november 2019 @ 04:37

 4. Afskaf den danskerfjendtlige indkomstskat,og skolerne vil automatisk leve op til forældres krav,eller gå under på markedet. Når alt kommer til alt kræver en skole ikke meget andet end en tavle nogle pulte og noget skrivekridt. og hvis dit barn har en nogenlunde vidende moder,vil i sagtens kunne undervise hjemme.

  Kommentar by Nielsen — 27. november 2019 @ 05:36

 5. Point til Lisa Egholm for at sige det som det er.

  Minus point til de vattede lærere. De garanteret typer der ønsker fx. Paludan’s ytringsfrihed knægtet, med umulige henvisninger til nazismen. Men når det så kommer til virkeligt jødehad især den voldelige slags, så bukker de sammen som de menneskelige camping borde de er. Det er ynkeligt. Men forstår pludseligt hvordan nazismen kunne vinde frem dengang.

  Men så på den anden side, jeg har aldrig mødt nogle folkeskole lærere der kunne løse nogen konflikter overhovedet. Ikke engang mellem danskere. Så hvad havde jeg egentligt regnet med.
  De kan dog snakke om det.

  Kommentar by Realist2 — 27. november 2019 @ 07:20

 6. I sin tid i Folkeskolen gik jeg i klasse med en jødisk pige. INGEN PROBLEMER OVERHOVEDET. Men der var heller ingen andre etniske sammenblandinger (det var en god tid – suk). Nå – nu var det nylige hærværk mod bl.a. jødiske gravsteder på årsdagen for Krystalnatten jo udført af etniske danskere med en – mildt sagt – forskruet virkelighedsopfattelse og alternativ begavelse. Det var heldigt – for så kan hele venstrefløjssegmentet spille nazi-kortet (som de ellers selv er en del af) og dokumentere muslimernes uskyld. Så det, som Lisa Egholm omtaler i Berlingeren, må være et ikke-eksisterende problem. Suk!

  Kommentar by Realist — 27. november 2019 @ 08:28

 7. Det er jo tydeligvis De muslimer der deler mennesker op i -rettroende- og – vantro-, og som hader Jøder, som ifølge denne åndsindsnævrede racistdefinition, er Racister. Den totalt tåbelige Politiske korrekthed, har åbenbart tydeligvis forvredet ordet Racisme. Men egentlig tror jeg også det er fejheden i problematikken, at man blot bruger beskyldningen, som en undskyldning for ikke at turde gøre noget. Så hellere lade Jøder, Voldtægtsofre, og andre ofre i stikken, end at gå i kødet på Islam, som den undertrykkende, og menneskelige diskriminerende religion den (Ud over at det selvfølgelig er en – usekulær diktatorreligion- med dens Førerprofet, som direkte er skyld i krig og terror). Den politiske korrekte fejhedsmoral i en nøddeskal. Støt SIAD, DDF, DDL, Generation Identitære (etc). God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. november 2019 @ 08:53

 8. Ja, selv de røde luksuskommunister såsom Gucci Helle og Skrigeskinken flyttede jo deres afkom til kridhvide privatskoler, da multikulti i folkeskolen blev lidt for spændende…

  Kommentar by Revisoren — 27. november 2019 @ 13:14

 9. https://ekstrabladet.dk/nationen/klager-over-herning-skolen-har-64-elever-de-63-er-tosprogede/7891257

  “Det er vi nødt til for at redde Herningsholmskolen, så den stadig er attraktiv for etnisk danske forældre, sagde Lars Krarup”

  Sagt med andre ord: Muslimer i skolen ødelægger det for danske børn.

  Hvor mange danske børn er blevet chikaneret og tæsket til at forlade deres skole, uden at MSM er gået i klynk?

  Kommentar by Hr. Snusk — 27. november 2019 @ 18:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper