27. november 2019

Tony Blair advarer mod Jeremy Corbyn: Labour er styret af en revolutionær ‘Marxistisk-Leninistisk fløj’

Om to uger er der valg i England, hvor dele af parlamentet stadig arbejder for at blive i EU, trods en tabt folkeafstemning. Labours Jeremy Corbyn kan næppe slå Boris Johnson, for ligesom ‘The Squad’-Demokraterne i USA, så er han et godt stykke til venstre for befolkningen som helhed. Tidligere Labour-PM Tony Blair har også fået nok. Fra Reuters – Britain is a dangerous mess, former PM Blair says.

“Britain is holding an election three years ahead of schedule because parliament was deadlocked over Brexit, unable to agree on how or even whether to leave the European Union. …

Blair, Labour prime minister from 1997 to 2007, said both major parties were peddling fantasies, adding that if the opinion polls were accurate, Johnson’s party looked likely to win a majority.

Blair, the only Labour leader to win three elections, said his party was now controlled by its ‘Marxist-Leninist wing’ and that its leader Jeremy Corbyn was promising a revolution.

‘The problem with revolutions is never how they begin but how they end,’ said Blair. ‘The problem with revolutions is that they always end badly.’

‘The truth is: the public aren’t convinced either main party deserves to win this election outright.'”

(Tony Blair, Reuters Newsmaker event, 25. November 2019)

Oploadet Kl. 11:39 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/106286/trackback

15 Comments »

 1. Det er klart, at Corbyn ville være en katastrofe, men det ændrer intet ved, at det er på mainstreampolitikernes vagt, anført af typer som Blair, at den egentlige katastrofe nu engang er sket. Uanset hvor velbegrundet de nu retter pegefingrene mod andre, peger tre fingre mod dem selv. (https://www.dailymail.co.uk/news/article-1249797/Labour-threw-open-doors-mass-migration-secret-plot-make-multicultural-UK.html) Advarsel mod revolutionære er relevant, men dels sidder disse nu engang ikke på magtapparatet, og dels er alternativet ikke det modsatte af revolution, altså magthavernes There Is No Alternative, men kløgtige og dybe reformer. Det er som oftest ikke de indlysende, men de mere subtile trusler, som er kædens svageste led.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 27. november 2019 @ 12:15

 2. “Massemorder kritiserer tilhænger af folkemorderisk ideologi”.

  Ironien er alligevel til at tage og føle på.

  Kommentar by Voltzejn — 27. november 2019 @ 12:20

 3. Tony Blair hører til blandt Europas største forbrydere, han sørgede for import at uendeligt mange uintegrerbare muslimer til Storbritanien, først og fremmest til England. Han gjorde det, har han selv indrømmet, for at give de Konservative et rap over snuden så de de aldrig igen kom til magten. Hen glemte bare, at han derved pressede mange labourvælgere over til de Konservative, så boomerangen ramte ham selv! Derved banede han inddirekte vejen for Brexit, så noget godt kom der i det mindste ud af det. Uanset hvordan man vender og drejer det, så handler Brexit mere, end noget andet, om indvandring, også om selvbestemmelse, stolthed men mest om indvandring!
  Alligevel er det væsentligt at han angriber Corbyn og marxisterne, for det giver Johnson en chance for endeligt at respekterer vælgerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. november 2019 @ 14:18

 4. Kommunisten Jeremy Corbyn er Englands svar på den gamle senile marxist og jødehader Mogens Lykketoft…

  Kommentar by Revisoren — 27. november 2019 @ 14:37

 5. Når fanden bliver gammel, går han i kloster.
  Elendige hykler!

  Kommentar by Finn A. Skov — 27. november 2019 @ 15:06

 6. Næsten alle britiske parlamentarikere hader David Cameron (kons.), fordi han udskrev folkeafstemningen om Brexit (selvom han selv gik ind for ‘remain’). Tony Blair er ingen undtagelse. I et parlamentarisk demokrati har man ikke folkeafstemninger; der skal levebrødsparlamentarikerne nok bestemme, hvad der er bedst (for dem selv).

  Kommentar by Ole Madsen — 27. november 2019 @ 15:11

 7. Må den elendige rød-nazistiske antisemit blive forvist til den evige glemsel:

  “Fire gange fik Corbyn muligheden for at undskylde for antisemitisme i Labour – fire gange sagde han nej

  Kort inden valget er Labour og partileder Jeremy Corbyn på ny ramt af beskyldninger om antisemitisme. Efter et turbulent interview, hænges Labour-lederen i dag til tørre på flere avisforsider.”

  https://www.berlingske.dk/europa/fire-gange-fik-corbyn-muligheden-for-at-undskylde-for-antisemitisme-i

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. november 2019 @ 16:18

 8. # 7
  Ja, et stort flertal i Parlamentet.

  Præcis som i Danmark. Og Tyskland, og, og ………
  Overalt i Vesteuropa har 80% af vælgerne i årtier valgt og genvalgt sådanne politikere. Og de gør det også næste gang.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 27. november 2019 @ 16:25

 9. Demokrati virker kun hvis der er kandidater der har folkets tillid og landes fremtid som motivation. Hvem skal man stemme på når der kun er utroværdige levebrøds kandidater at vælge imellem?

  Kommentar by redneck — 27. november 2019 @ 17:35

 10. Der har vi spillet for galleriet,som skal nedtage Boris Johnson.

  Kommentar by Nielsen — 27. november 2019 @ 18:09

 11. […] pct. af de britiske jøder overvejer at forlade landet, Tony Blair advarer mod Jeremy Corbyn: Labour er styret af en revolutionær ‘Marxistisk-Le…Jødehadet er ikke historieløst, tvært […]

  Pingback by Corbyn nægter at undskylde for jødehad i Labour « Snaphanen.dk — 27. november 2019 @ 19:15

 12. Kommentar til nr. 13 kl. 20.55 i dag:
  M.h.t. at udbrede kendskabet til netaviserne kunne det måske være en ide om de forskellige netaviser ikke burde tænke på at slå sig sammen og på den måde sende et endnu kraftigere signal der når væsentlig bredere ud end p.t.

  Kommentar by frank mathiesen — 27. november 2019 @ 21:48

 13. frank mathiesen — @ 21:48
  Politiske begrænsninger og censur har nemmere ved at lamme få store nyhedsmedier, end mange små. Se blot på de der har begrænset sig selv til kun at færdes på Facebook.
  Og da mange af de små medier også har links til hinanden, så er er det rimelig nemt at finde rundt.
  Skulle der endelig forbedres noget, så var det måske omkring det sidste man skulle sætte ind, med lidt mere indbyrdes omtale af hinandens websteder, eller sagt med andre ord: i højere grad stå “hånd i hånd”.

  Kommentar by Henning Jensen — 27. november 2019 @ 22:30

 14. Nr 15 og nr 16

  Ikke slå sig sammen, men samarbejd og link til hinanden. Signalet når ikke væsentligt bredere ud ved at flere slår sig sammen. Det bliver bare lettere for modstanderne at inddæmme informationen. De forskellige netaviser bliver inspireret af hinanden, og 10 udgaver af én historie er bedre end én udgave af én historie.

  De nuværende magthavere har indoktrineret via DR, TV2, undervisningssektoren, kulturen og andre mastodonter. De bringes til fald ved at bruge det modsatte. Informationer fra mange små uafhængige kilder.

  Kommentar by Gregers — 28. november 2019 @ 00:09

 15. Støt Boris Johnson i hans kamp mod Margrethe Pestager og resten af Neuropas eurokrati.

  Kommentar by Nielsen — 28. november 2019 @ 01:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper